FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.07.2018 klo 15:16:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 14 [15]
 
Kirjoittaja Aihe: Mikkelin Pallo-Kissat 2017  (Luettu 91104 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #350 : 26.09.2017 klo 20:31:05

Hieno juttu että Moilanen jatkaa Ylos. Kokonaisuutena kausi on ollut erittäin hyvä. Tosiaan tuon heikon heinäkuun aikana usko oli hieman koetuksella , mutta onneksi elokuun alussa tuli tärkeä voitto Lahdesta ja PEPO:a vastaan peliesitys oli vahva punaiseen korttiin asti. Sitten derbyvoitosta alkoi hieno kolmen voiton putki ja syksyn iloksi sarjapaikka varmistui sunnuntaina. En olisi kyllä keväällä uskonut , että Kissat on ennen päätöskierrosta nelossijalla.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #351 : 26.09.2017 klo 21:07:04

Ja joka tapauksessa Kissat on vähintään seitsemäs, todennäköisesti kuudes (Legirus tuskin saa pisteitä Lahdeltakaan), vaikka FC KTP:tä ei voitettaisikaan. Sekin on hienosti valmennusjohdon keväällä julkisuudessa asettaman tavoitteen eli 9. sijan yläpuolella. Kaikenmuailman Urheilusanomissahan Kissoja veikattiin lohkon jumboksi.

Keskikesän murheesta tietynlainen käännekohta oli varmaan jo se heinäkuun lopun Sudet-tasurin vahva toinen puoliaika ja tappioputken katkaiseminen. Jos se matsi olisi hävitty, niin todella tukalaksi olisi mennyt. Sitten tosiaan Ben tuli ratkaisemaan tuon yhtäältä elintärkeän Lahti-pelin voiton, PEPO:a vastaan dominoitiin siihen Dammin ulosajoon asti ja vielä myöhemmin Tahirin hankinta sekä Tommi E:n ja Puden paluu lasaretista puolustuksen vahvuuteen auttoivat Kissojen pelin asettumista uomiinsa, kun löytyi vihdoin tuo hyvin toimiva permanenttikokoonpano. Derby-voitosta saadun tsemppihengen merkitystä ei tosiaan voi myöskään aliarvioida näissä loppukauden otteissa.

Kissojen organisaatiossa uskallettiin tehdä edarin osalta viime syksynä rohkeita muutoksia, mutta se selkeästi kannatti. Hieno pöhinä on toki seuran tekemisessä muutenkin ollut nyt mm. somessa, uusituilla nettisivuilla ja ylipäätään kaupungin katukuvassa - MiPK:n uusi tuleminen ei ole jäänyt vain nimeen.

Mielenkiintoista nähdä nyt, miten joukkueen kasaaminen onnistuu tänä syksynä ja talvena, ja kuinka hyvin tämä loppukauden pelaajarunko saadaan lopulta pidettyä kasassa. Uusia pelaajia voisi kuvitella olevan mahdollista houkutella mm. Lahdesta ja Jyväskylästä, jossa ei Kakkosen futista ensi vuonna pelata. Jonkin verran Kissojen tilanteeseen tulee tietysti myös vaikuttamaan Empeen kohtalo lauantaina.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #352 : 26.09.2017 klo 21:41:50

Jamolta mennyt kausi oli hieno työnäyte. Iso askel eteenpäin valmentamisessa siitä lyhyestä MP-pestistä kauan sitten. Saapa nähdä olisiko SavU:sta tulossa paluumuuttajia. MP:n tuleva sarjataso vaikuttaa tähänkin asiaan. Kakkonen on kova sarja eikä siinä pelkillä oman kylän pojilla nykyään pärjää, joten nuo Jyväskylän, Lahden ja Kuopionkin superjunnut varmasti kiinnostavat Mikkelissä, yhtä tai kahta joukkuetta.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #353 : 26.09.2017 klo 22:01:48

Kuopion superjunnuistahan Otso Korhonen oli jo erinomainen löytö keväällä joukkueeseen. Kummallista sinänsä, ettei mahtunut KuFuun.

Lahteen löytynee jo Jamon ja Rafun kautta hyvin kontakteja ja samoin kai Jyväskyläänkin tuon, toki lopulta varsin torsoksi jääneen JJK-yhteistyön kautta. Esim. Koppelomäki ja Kirvesoja voisi olla mielenkiintoista nähdä takaisin Kissoissa - tuskin haluavat jatkaa Kolmosessa höntsäämistä ja/tai Liigassa/Ykkösessä penkillä istumista.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #354 : 30.09.2017 klo 15:57:37

FC KTP - MiPK 4-1 (1-0) ja lopulta sijoitus lohkossa kuudes. Ei nähty striimin perusteella parasta Kissoja tänään ja aikamoista pelailua tuo matsi ylipäätään oli, kun KTP:kin sai varmasti tiedon PEPO:n sulamisesta aikaisessa vaiheessa. Kannahin tekemä 2-1 kavennusmaali oli hieno, Kissoille varsin harvinainen murtautuminen kombinaatiolla keskustasta, mutta muuten ilonaiheet olivat pelistä aika vähissä. Toki kovin työ tehtiin tietysti jo aikaisemmilla kierroksilla juuri sen eteen, että paineita ei enää viimeiselle kierrokselle jäänyt.

Tästä sitten vähitellen talvea ja uutta kautta kohti. C'mon Kissat!!!  Ylos
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #355 : 02.10.2017 klo 14:40:06

Jatkot uudessa kausitopicissa: http://futisforum2.org/index.php?topic=211125.0

 
Sivuja: 1 ... 14 [15]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines