FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.10.2016 klo 14:39:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Mobiiliversio FF2:lle: futisforum2.mobi
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Itä- Kakkois- ja Keski-Suomen kakkonen 16-17; Pitkiä matkoja  (Luettu 1330 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


: 23.09.2016 klo 10:28:49

Taas on tullut aika pelata futsalia ja tämmöinen kattaus joukkeita tällä kertaa. LPK nousi ykköseen ja HuKi, RiPa sekä PoPs-78 luopuivat leikistä muuten vain, mutta saatinhan jotain tilallekkin; uusia tulokkaita ovat Ryökäleet Joutsenosta ja Liitosalueen Pallo Kuopiosta sekä uusvanhat nimet SC Riverball ja KaDy II.

Jyväskylä:
FS Feeniks: Sarjassa pisimpään yhtäjaksoisesti pelannut joukkue on kesän aikana menettänyt valtavan määrän kokemusta, kun sekä joukkueen kaikkien aikojen eniten pelejä pelannut sekä maali- ja syöttöpörssin ykköstilaa pitävä Teemu "Temppeli" Holopainen, että seuran perustajajäseeniin kuuluva Asseri Laitinen siirtyivät parempien (työ/nais/jne)markkinoiden toivossa muihin kaupunkeihin. Toisaalta uusia miehiäkin on treeneissä pyörinyt ja ilmeisesti vielä muutama lisää olisi tulossa. Joukkueen valmentajapuoli ainakin on kunnossa, kun Joonas Heino aloittaa UEFA B-lisenssikoulutuksen syventääkseen osaamistaan. Tavoitteet ja mahdollisuudet eivät joukkueella ole hieman eläneestä pelaajatilanteesta huolimatta muuttuneet, vaan sarjan kärkipäähän tähdätään yhä.
JKV: Kylteriveljet aloittavat kolmannen kautensa sarjassa ja edelliskausien tapaan heilläkin lienee taas tavoite ja kyky pelata aivan kärkisijoista. Ken onpi fuksi 09 ylösnouskohon, eikun istuukin alas ja sen gradun kirjottaapi ja lähtee muualle töihin. Eli pelaajatilanne varmasti elää, kun vanhemmat opiskelijat liukuvat pikkuhiljaa pois ja fukseista värvätään uusia pelureita. Taktisia hienouksia ei nähdä, vaan peli on fyysistä ja suoraviivaista. Ykkösketju todenäköisesti pyrkii pelaamaan hieman kontrolloidumpaa peliä ja muut, jotka noin sadan miehen ringistä on mukaan kullekkin kerralle arvottu, keskittyvät pitämään oman pään puhtaana.
KaDy II: Edellisen kerran tämmöinen joukkue on ollut pystyssä joskus 2012 ja se pelasi silloin ykköstä, mutta tämä ei ole se sama porukka. Tässä kyse on ilmeisesti lähinnä u21 joukkueesta mahdollisesti höystettynä avuilla ikämiehistä/KaDy III ja ehkä yksittäisillä liigajenjin pahnanpohjimaisilla/loukkaantumisista palautujilla/testimiehillä. Ei pysty säännöllisesti haastamaan kokeneempia joukkueita, mutta ei jää heittopussiksikaan. Taistelee kampuksen kakkosjoukkueiden herruudesta, tosin pelaajat eivät ole pääosin vielä kampusikäisiä.
Riemu/2: Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Kaksoisolento ykkösjoukkueestaan, mutta huonompi. Päätöntä ravia ja kovaa tsemppiä. Pelaajavartiointiin keskittyvä puollustaminen sulaa reikäpaitapeliä vastaan aivan totaallisesti. Edari omii kaikki edes etäisesti futsalaivoilla varustetut fuksit, mutta kyllähän se läskeinkin liikuntalainen juoksee tuplat coopperissa mitä muut joukkueet yhteensä. Ailahtelee niin paljon, ettei pysty sarjassa pärjäämään aivan huipulle asti.

Muut:
Ryökäleet (Joutseno): Jonkinlaista futsaltaustaa joukkueelta löytyy ja henkilökohtaista taitoa ja kovuutta pitäisi piisata, jos kakkosessa jalkapalloa pelaavat miehet on saatu mukaan. Miten riittää ukot vierasmatkoille? Lyhin vierasmatka Varkauteenkin on masentavat 183 kilometriä. Jyväskylässä on mahdollisia tuplapelimatkojakin käytävä tekemässä kaksi, ja ne kyllä verottavat tuloksia. Toisaalta kotisali lienee melkoinen linnake. Toivottavasti ei ole kovin pieni. Sijaintia sarjataulukossa en lähde arvailemaan.
SC Riverball (Joensuu): Mikä on motivaatio, kun viimekauden tiukasta ykkösestä tuli niukka lähtö, joka varmistui vasta viimeisellä kierroksella? Lopettiko runkomiehiä, onko uusia vahvistuksia tullut tilalle? Erityisesti, mikää on Sammy Pylkkin tilanne? Pelaamisen perustaso pitäisi kahden ykkösessä vietetyn kauden jälkeen olla jokatapauksessa sarjan kovinta. Jos motivaatio ykköseen palaamiseen on kova, niin lähtee ennakkosuosikkina sarjaan. 
Hukka-Pallo (Varkaus): Ketäköhän siellä tänävuonna pelaa? Pääsevätkö oman kylän junnut penkiltä kentälle asti. Riittääkö vieraspeleihin porukkaa? Viekö jalkapallon ylivoima mielenkiinnon helmikuusta eteenpäin? Jäämme katsomaan
LiPa (Kuopio): Voisiko LiPa aloittaa Kuopiossa futsal-buumin? Melko käsittämätöntä, että kaupungissa, jossa ei ole ollut talvella kuin yksi hiekkapohjainen kupla käytössä, ei mikään jengi ole oikein kunnolla innostunut treenaamaan futsalia talvella. Varmaan samalla porukalla mennään talvella kuin kesälläkin, eli jotain nelosen sarjajyriä sieltä tulee. Luultavasti makselevat oppirahoja kokeneempia joukkueita vastaan ainakin alkuunsa, mutta eiköhän se iloksi muutu kauden mittaan
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 27.09.2016 klo 17:00:42

https://www.palloliitto.fi/keski-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu/futsal-2016-17-piiri?&ksfutsal1617&FM2

Ja alustava otteluohjelma on lasketunut, seuroilla on reilu viikko aikaa siirrellä pelejä. Jälleen kerran siirrettävää riittää, esimerkkinä käyköön toinen peliviikonloppu feeniksiltä: lauantaina klo 20:00 alkaa ottelu Riemu/2 vastaan ja seuraavaa peliä saakin odottaa jopa 12 tuntia tuon loputtua, kun vieraspeli Kuopiossa on laitettu alkavaksi sunnuntaina kello 10:00.

Huhtasuo on näemmä palannut Jyväskyläläisen futsalin kehdoksi ja ihan kelpo salihan se onkin, vaikka ei parketti olekkaan.
PotkuBallisti

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 04.10.2016 klo 13:03:35

Hyvää pilke silmäkulmassa tehtyä ennakkoa vikkelähköltä penkkipojalta!

Oma veikkaus että saadaan aikaan kovimpia ja tasaisimpia sarjoja aikoihin, jossa ei todellisia heittopusseja tule olemaan! Toki Kadyn edellisellä visiitillä joukko perustui aikalailla ikääntyneemmistä pelimiehistä, joka verotti jalkaa aikalailla... mielenkiintoista nähdä minkälaista joukkoa on saatu tälle kaudelle!

Oman mielenkiinnon nostaa eritoten Kuopion kööri! Potentiaalia jalkapallon puolelta on ainakin uskomaton määrä! Saa nähdä millaisen porukan mualimannapalaiset saavat raavittua salimaisemiin ja kuinka nopeasti futsalin taktisen puolen salat opitaan...

Joutsenolaisille jaxuhalit vieraspelireissuille... Melekoset on matkat pojilla...

Kärkisijoista oletan kamppailevan Jkv:n ja riverballin... Feeniks on monta vuotta paininut paikasta, mutta en usko painin vieläkään riittävän kirkkaimpaan... Hukkapallo voisi olla korkeammallakin, mutta kovien pelimiesten rinki on sen verran kapoinen, että väkisinkin ailahtelua on luvassa! Riemu tulee olemaan kovalla liikkeellä ja tekemisen meiningillään vahvaa ylempää keskikastia! Kun ravaamiseen saadaan järki mukaan, potentiaalia sarjan kärkipaikkoihin... Vaihtuvuus joukkueen sisällä tosin sotkee kuvioita ikävästi...

Seurantaan!
m4estro

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 09.10.2016 klo 11:55:13

Ohhoh. JKV on kaapannut kaksi isoa tarkettia, joista ainakin toisella pysyy pallo erityisen hyvin jalassa. Justus "MP:ssä ykköstä ja Riemun nosto Liigaan" Peitola sekä Ossi "98kg, rasvat 4%" Välimäki tuovat fyysistä preesenssiä vipellyksestä tunnetun veljeskatraan arsenaaliin.

JKV:n päävalmentaja Jani Lehtimäellä näyttää siis riittävän vaihtoehtoja tarketin rooliin, kun muistetaan, että viime vuosina kärjessä maaleja sylkenyt tuulennopea Joni Rautanen, aina viekas Jesse Juusela sekä Teemu "Lewandowski" Mikkonen ovat sarjan monipuolisimpina tarketteina edelleen käytettävissä.
 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines