FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.09.2016 klo 15:08:04 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: UPA846-koodilla $10 alennus iHerbiin!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Itä- Kakkois- ja Keski-Suomen kakkonen 16-17; Pitkiä matkoja  (Luettu 239 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


: 23.09.2016 klo 10:28:49

Taas on tullut aika pelata futsalia ja tämmöinen kattaus joukkeita tällä kertaa. LPK nousi ykköseen ja HuKi, RiPa sekä PoPs-78 luopuivat leikistä muuten vain, mutta saatinhan jotain tilallekkin; uusia tulokkaita ovat Ryökäleet Joutsenosta ja Liitosalueen Pallo Kuopiosta sekä uusvanhat nimet SC Riverball ja KaDy II.

Jyväskylä:
FS Feeniks: Sarjassa pisimpään yhtäjaksoisesti pelannut joukkue on kesän aikana menettänyt valtavan määrän kokemusta, kun sekä joukkueen kaikkien aikojen eniten pelejä pelannut sekä maali- ja syöttöpörssin ykköstilaa pitävä Teemu "Temppeli" Holopainen, että seuran perustajajäseeniin kuuluva Asseri Laitinen siirtyivät parempien (työ/nais/jne)markkinoiden toivossa muihin kaupunkeihin. Toisaalta uusia miehiäkin on treeneissä pyörinyt ja ilmeisesti vielä muutama lisää olisi tulossa. Joukkueen valmentajapuoli ainakin on kunnossa, kun Joonas Heino aloittaa UEFA B-lisenssikoulutuksen syventääkseen osaamistaan. Tavoitteet ja mahdollisuudet eivät joukkueella ole hieman eläneestä pelaajatilanteesta huolimatta muuttuneet, vaan sarjan kärkipäähän tähdätään yhä.
JKV: Kylteriveljet aloittavat kolmannen kautensa sarjassa ja edelliskausien tapaan heilläkin lienee taas tavoite ja kyky pelata aivan kärkisijoista. Ken onpi fuksi 09 ylösnouskohon, eikun istuukin alas ja sen gradun kirjottaapi ja lähtee muualle töihin. Eli pelaajatilanne varmasti elää, kun vanhemmat opiskelijat liukuvat pikkuhiljaa pois ja fukseista värvätään uusia pelureita. Taktisia hienouksia ei nähdä, vaan peli on fyysistä ja suoraviivaista. Ykkösketju todenäköisesti pyrkii pelaamaan hieman kontrolloidumpaa peliä ja muut, jotka noin sadan miehen ringistä on mukaan kullekkin kerralle arvottu, keskittyvät pitämään oman pään puhtaana.
KaDy II: Edellisen kerran tämmöinen joukkue on ollut pystyssä joskus 2012 ja se pelasi silloin ykköstä, mutta tämä ei ole se sama porukka. Tässä kyse on ilmeisesti lähinnä u21 joukkueesta mahdollisesti höystettynä avuilla ikämiehistä/KaDy III ja ehkä yksittäisillä liigajenjin pahnanpohjimaisilla/loukkaantumisista palautujilla/testimiehillä. Ei pysty säännöllisesti haastamaan kokeneempia joukkueita, mutta ei jää heittopussiksikaan. Taistelee kampuksen kakkosjoukkueiden herruudesta, tosin pelaajat eivät ole pääosin vielä kampusikäisiä.
Riemu/2: Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Kaksoisolento ykkösjoukkueestaan, mutta huonompi. Päätöntä ravia ja kovaa tsemppiä. Pelaajavartiointiin keskittyvä puollustaminen sulaa reikäpaitapeliä vastaan aivan totaallisesti. Edari omii kaikki edes etäisesti futsalaivoilla varustetut fuksit, mutta kyllähän se läskeinkin liikuntalainen juoksee tuplat coopperissa mitä muut joukkueet yhteensä. Ailahtelee niin paljon, ettei pysty sarjassa pärjäämään aivan huipulle asti.

Muut:
Ryökäleet (Joutseno): Jonkinlaista futsaltaustaa joukkueelta löytyy ja henkilökohtaista taitoa ja kovuutta pitäisi piisata, jos kakkosessa jalkapalloa pelaavat miehet on saatu mukaan. Miten riittää ukot vierasmatkoille? Lyhin vierasmatka Varkauteenkin on masentavat 183 kilometriä. Jyväskylässä on mahdollisia tuplapelimatkojakin käytävä tekemässä kaksi, ja ne kyllä verottavat tuloksia. Toisaalta kotisali lienee melkoinen linnake. Toivottavasti ei ole kovin pieni. Sijaintia sarjataulukossa en lähde arvailemaan.
SC Riverball (Joensuu): Mikä on motivaatio, kun viimekauden tiukasta ykkösestä tuli niukka lähtö, joka varmistui vasta viimeisellä kierroksella? Lopettiko runkomiehiä, onko uusia vahvistuksia tullut tilalle? Erityisesti, mikää on Sammy Pylkkin tilanne? Pelaamisen perustaso pitäisi kahden ykkösessä vietetyn kauden jälkeen olla jokatapauksessa sarjan kovinta. Jos motivaatio ykköseen palaamiseen on kova, niin lähtee ennakkosuosikkina sarjaan. 
Hukka-Pallo (Varkaus): Ketäköhän siellä tänävuonna pelaa? Pääsevätkö oman kylän junnut penkiltä kentälle asti. Riittääkö vieraspeleihin porukkaa? Viekö jalkapallon ylivoima mielenkiinnon helmikuusta eteenpäin? Jäämme katsomaan
LiPa (Kuopio): Voisiko LiPa aloittaa Kuopiossa futsal-buumin? Melko käsittämätöntä, että kaupungissa, jossa ei ole ollut talvella kuin yksi hiekkapohjainen kupla käytössä, ei mikään jengi ole oikein kunnolla innostunut treenaamaan futsalia talvella. Varmaan samalla porukalla mennään talvella kuin kesälläkin, eli jotain nelosen sarjajyriä sieltä tulee. Luultavasti makselevat oppirahoja kokeneempia joukkueita vastaan ainakin alkuunsa, mutta eiköhän se iloksi muutu kauden mittaan
 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines