FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.06.2018 klo 04:03:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 19
 
Kirjoittaja Aihe: PEPO Lappeenranta 2017 - Kaakon suurin ja kaunein  (Luettu 112519 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
svainstaiger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PEPO


: 04.10.2016 klo 21:53:34Seura: PEPO Lappeenranta ry
Perustettu: 1958
Kotikenttä: Kimpisen stadion, kapasiteetti 4900
Talviharjoituskeskus: Visma Areena
Kakkosessa: 5 eri kautta (1996, 2001, 2010, 2016, 2017)
Suomen Cup: Parhaimmillaan 5. kierros
Yleisöennätys sarjaottelu kolmonen: 663 henkeä, PEPO-KuP (Savonlinna) 16.9.2015
Yleisöennätys sarjaottelu kakkonen: 1524 henkeä, PEPO-Kultsu FC (Joutseno) 24.5.2016
Yleisöennätys Suomen Cup: 1266 henkeä, PEPO-HJK (Helsinki) 26.5.2008
Kotisivut/seura: www.pepofutis.net
Kotisivut/miehet: www.lilat.fi
Facebook/miehet: https://www.facebook.com/PEPOedari
Twitter/miehet: https://twitter.com/PEPOedustus
Instagram/miehet: pepoedustus
Videokanava/miehet: https://www.youtube.com/channel/UCVak6rrDpfEF4b5XWsZUGkw/videos

Joukkue kaudella 2016

Maalivahdit

Otso Knuuttila
Nathan Stockie
Jirko Sorsa
Simo Partinen
Niko Pienmunne
Miikka Autiomäki

Puolustajat

Paavo Kurkaa
Juho Koistinen
Markus Kyläheiko
Niko Pyyhtiä
Markus Koistinen
Valtteri Sokura
Peetu Juntunen
Samu Kauppila
Antti Åke (C)

Keskikenttä/hyökkäys

Iivo Jaako
Eljas Ryhänen
Jerry Särkkä
Ilyas Demirel
Tomi Karttunen
Jari Ahonen
Tuomo Kaltio
Juuso Eteläpää
Nikke Veikkanen
Yuki Koizumi
Petteri Rönkkö
Jakeem Johnson

KAUSI 2016 YHTEENVETO

PEPO Lappeenranta palasi kuuden vuoden tauon jälkeen Kakkoseen, ja tällä kertaa panostukset joukkueeseen oli sitä luokkaa, että tavoitteena on tosissaan taistella jopa sarjan kärkipaikoista, mutta vähintäänkin pysyä Kakkosessa. Kaakon kulmalla odotettiin myös vesi kielellä tulevan kesän pelejä erityisesti paikallisvastustaja Kultsu FC:aa vastaan.

Kausi alkoi odotusten mukaisesti, kun lilapaidat kävivät kaatamassa Malmin Palloseuran vieraissa 1-4. Joensuun JIPPO:sta hankitut hyökkäyksen täsmävahvistukset onnistuivat heti, kun Petteri Rönkkö ja Jakeem Johnson iskivät molemmat maalit mieheen. Kotiavaus FC Futuraa vastaan Amiksen kentälle palautti kuitenkin PEPO:n maanpinnalle. Helteisenä toukokuun päivänä vierasjoukue Porvoosta kävi hakemassa kliinisen 0-3 voiton, joskin hieman kyseenalainen punainen kortti Iivo Jaakolle edesauttoi asiaa. Vaikeudet jatkuivat viikon päästä Kouvolassa Susien vieraana, kun 0-1 vierasjohto suli loppuhetkillä 2-1 tappioksi.

Parhaat maalintekijät:

Jakeem Johnson 14 maalia
Petteri Rönkkö 8 maalia
Antti Åke 3 maalia

Katsojakeskiarvo 11 kotiottelussa: 496.

Lappeenrannan Derby


Kuva: Facebook

24.5.2016 koitti se hetki, mitä Lappeenrannassa on odotettu pitkään. Kimpisen stadionilla kohtasivat Kakkosen tasolla PEPO Lappeenranta ja Kultsu FC. Paikallinen Etelä-Saimaa uutisoi hienosti jo ennen derbyä, mm. Mika Heinon ja Kimmo Lötjösen Lappeenrannan derbyjen muisteloilla. Ennen ottelua saattoi tuntea suuren urheilujuhlan tuntua, kun Kimpisen asuinalueen kapeat kadut täyttyivät autoista ja ihmisiä valui kohti stadionia. PEPO oli panostanut paljon ottelutapahtumaan, ja lapsille oli järjestetty pomppulinnaa, halukkaat pääsivät kokeilemaan frisbee-golfia ja aikuisetkin saivat ostettua olutta. Itse ottelu oli derbylle tyypillinen kova taistelupeli, jossa pystyi aistimaan molempien joukkueiden kiiman. Kotijoukkue PEPO oli jopa hieman altavastaajana ottelussa, mutta pystyi nousemaan tappioasemasta voittoon. Huomionarvoista on, että voittomaalin 1524 katsojan edessä teki vasta 16-vuotias lupaus, Tuomo Kaltio. Kaikkinensa ottelu oli osoitus siitä, että Lappeenrannassa on kysyntää jalkapallolle.

Vaikea jakso


Kuva: PEPO

Derbyn jälkeinen aika oli vaikeaa. Lilapaidat hävisivät neljä ottelua putkeen, ja vasta tasapeli Kuopiossa KuFu-98:a vastaan päätti tappioputken. Sattumaa tai ei, niin alkukauden loukkaantuneena ollut kapteeni Antti Åke palasi pelikentille tuossa ottelussa. Käytännössä tuon kuukauden aikana kävi selväksi, että nousutaistelun sijasta lilapaidat taistelevat tällä kaudella sarjapaikan uusimisesta. Tuon ajanjakson merkittävin tapahtuma oli PEPO Expo, joka järjestettiin JäPS-ottelun yhteyteen. Syystä tai toisesta Hanna Pakarinen ja Mikko Leppilampi eivät kuitenkaan houkutelleet hurjia yleisömääriä paikalle, vaan ottelussa jäätiin alle 600 katsojaan. PEPO:n toimistolle on toisaalta tästäkin annettava pisteet: yritystä on toiminnan kehittämiseksi. Toivottavasti tulevaisuudessa nähdään vastaavia tapahtumia, mutta hieman parempana ajankohtana.

Voitosta voittoon loppukesällä

Heinäkuun lopussa PEPO kävi hakemassa FC Futuran vieraana 1-3 voiton. Siitä alkoi viiden ottelun voittoputki, joka herätti hieman toivoa jo nousutaisteluun kipuamisesta. Kyseisen ajanjakson ehdoton kliimaksi oli Mikkelin vierailu sunnuntaina 21.8. Lilapaidat esittävät upean ennakkoluulotonta peliä läpi ottelun, edes todella kyseenalainen rangaistuspotku ja sitä kautta johtoon siirtyminen ei lannistanut vierasjoukkuetta. PEPO osoitti todellista luonnetta ottelun loppuhetkillä, kun Jakeem Johnson tasoitti ensin kolme minuuttia ennen 90min täytymistä ja Yuki Koizumi tuikkasi PEPO:n voittoon lisäajan toisella minuutilla. Tuossa ottelussa koettua tunneskaalan määrää ei tällä kaudella monesti koettu, ja Lappeenrannasta saapuneet kannattajat pääsivät juhlimaan toden teolla. Kyseinen elokuun ilta oli ehdottomasti yksi kauden 2016 tähtihetkiä. Elokuun 25.8 iltavaloissa pelattu Gnistan ottelu päätti lilapaitojen haaveilun sarjanoususta, kun vierailijat hakivat vakuuttavalla esityksellä 2-3 voiton.

Ailahtelevasti kausi päätökseen

Loppukaudeksi PEPO:n panokseksi jäi sarjapaikan säilyttäminen. Vaikka teoreettiset mahdollisuudet putoamiseen oli aina kolmanneksi viimeiseen MPS-otteluun asti, näytti sarjapaikan säilyttäminen jo suhteellisen varmalta loppukesän voittoputken jälkeen. Suurin panos tuli lopulta paikallisvastustaja Kultsu FC:n jättämisestä taakse, ja lilapaidat siinä lopulta onnistuivatkin maalierolla. Voidaan siis sanoa, että Lappeenrannan herruus jäi aika selvästi kaupunkiin kaudella 2016. Pisteet 6-0 ja sarjataulukossa korkeampi sija puhuvat puolestaan.

Kokonaisuutena kaudesta jäi positiivinen maku kannattajan silmin. Oli hienoa nähdä taas oma seura pitkästä aikaa Kakkosessa, ja erityisen hienoa oli nähdä seurajohdon panostus joukkueeseen ja ottelutapahtumaan. Rönkkö, Stockie ja Johnson täyttivät kaikki paikkansa ja toivottavasti ainakin osa heistä jatkaa ensi kaudella. Panostus ottelutapahtumaan onnistui, ja kauden katsojakeskiarvo 496 on Tapavainolan kentältä ponnistaneelle entiselle kaupunginosaseuralle upea luku. Olen varma, että tämän kauden aikana PEPO onnistui haalimaan monta uutta innokasta PEPO:n kannattajaa.

Boys of 850

PEPO:n kausi 2016 Kakkosessa oli myös sikäli menestyksekäs, että kaupunkiin syntyi täysin uusi kannattaryhmä, jonka sydän sykkii PEPO:lle. Kuten paikallislehti Etelä-Saimaa ansiokkaasti tajusi loppukesästä, nimi tulee PEPO:n juurista, eli länsi-Lappeenrannan postinumerosta 53850. Vaikka Boys of 850 koostuu nuorista kannattajista, ymmärtävät hekin perinteiden päälle. PEPO on tottakai koko ajan enemmän ja enemmän koko Lappeenrannan seura. Sen vuoksi myös BO850 ryhmään mahtuu kaudella 2017 kaikki kannattamisesta kiinnostuneet, nuoret ja vanhat, naiset ja miehet, tytöt ja pojat. Kannattajaporukka on vielä pieni, mutta sitäkin äänekkäämpi.


Kuva: Etelä-Saimaa (Kai Skyttä)

LÄHTÖKOHDAT KAUDELLE 2017

Tiedossa on jo tässä vaiheessa, että Mika Heino jatkaa lilakeltaisten päävalmentajana ensi kaudella. Mies on loistava nuorten pelaajien kehittäjä, ja saa myös kokeneemmasta kaartista paljon irti. Tämä tekee jatkuvuuden kannalta hyvää. Myös joukkueen runko säilyy todennäköisesti erittäin hyvin kasassa. Huhut vievät maalivahti Nathan Stockieta muualle, mutta hyvistä torjunnoista huolimatta ei ole mahdoton korvattava. Oma kasvatti Jirko Sorsa torjui todella hyvin loppukaudesta, ja minun puolestani ensi kauteen voitaisiin lähteä Sorsa ykkösenä. Täsmävahvistukset sitten puolustukseen ja hyökkäykseen. Toivoisin kyllä Johnsonin ja kesken kauden tulleen Koizumin jatkoja. Heillä riittää ottajia muuallakin, mutta toivottavasti PEPO:n toimistolla pystytään tehdä kaikki heidän pitämiseksi.

Ensi kauden Kakkonen saattaa olla jopa yksi kaikkien aikojen kausista. Mikkelin punaiset paholaiset nousevat Kolmosesta Kakkoseen ja KTP saattaa pudota Ykkösestä alaspäin. Näin PEPO:n lohkossa saatetaan nähdä todella kova edustus Kaakosta. Kausi 2017 saattaa jopa jäädä historiankirjoihin, jolloin PEPO Lappeenranta ottaa Kaakon valtikan itselleen ja nousee ansaitulle paikalle Kaakon ykkösseuraksi. Niin sen pitäisi mennä kaiken järjen mukaan muutenkin, sillä Lappeenranta on Kaakkois-Suomen keskus. Silloin myös parhaan jalkapalloseuran tulisi tulla Lappeenrannasta, varsinkin kun PEPO on jo alueen laadukkain toimija junioritasolla.  

Toivottavasti PEPO:n ennakkoluuloton panostus ottelutapahtumaan myös jatkuu ensi kaudella. Mediapuolella mentiin myös paljon eteenpäin, mutta sieltäkin suunnalta toivoisi enemmän haastatteluja - erityisesti liikkuvassa muodossa.

Ensi kauden joukkueen ihanneavauskokoonpanosta vielä loppuun hahmotelma: (ei kannata ottaa liian vakavasti, ihan randomilla heitettyjä "vahvistuksia" muista seuroista.

Johnson

Koizumi - Rönkkö - Minkenen (KTP)

Särkkä - Oikkonen (Kultsu FC)

Ositasvili (KTP) - Åke - Pyyhtiä - Koistinen

Vaihtomiehiä sitten

Juntunen
Kyläheiko
Karttunen
Kaltio jne.

Joukkue kaudella 2017

MAALIVAHDIT

Jirko Sorsa
Paul Blanchette
Simo Partinen

PUOLUSTAJAT

Jens Harju
Fugo Segawa
Eetu Suoraniemi
Markus Koistinen
Peetu Juntunen
Niko Pyyhtiä
Paavo Kurkaa
Markus Kyläheiko

KESKIKENTTÄ

Ilyas Demirel
Iivo Jaako
Tuomo Kaltio
Tomi Karttunen
Juuso Eteläpää
Jari Ahonen
Petteri Rönkkö
Nikke Veikkanen
Jerry Särkkä
Aleksi Ikonen
Richard Ainscough

HYÖKKÄÄJÄT

Jarno Silvast
Hermes Palomino

Ottelut kaudella 2017

KAKKONEN

22.4 Klubi 04 - PEPO 6-0
29.4 PEPO - PKKU 2-3
6.5 Legirus Inter - PEPO 2-4
14.5 PEPO - JäPS 1-1
25.5 PEPO - MiPK 1-0
31.5 Kultsu FC - PEPO
10.6 PEPO - Sudet
17.6 FC Lahti Akatemia - PEPO
27.6 PEPO - FC KTP
2.7 MP - PEPO
8.7 PEPO - FC Kiffen
13.7 PEPO - Legirus Inter
28.7 JäPS - PEPO
3.8 PEPO - Kultsu FC
13.8 MiPK - PEPO
20.8 PEPO - Klubi 04
26.8 Sudet - PEPO
3.9 PEPO - FC Lahti Akatemia
11.9 FC KTP - PEPO
16.9 PKKU - PEPO
21.9 PEPO - MP
30.9 FC Kiffen - PEPOEnsi kaudella nousemme Kaakon ykkösseuraksi niin yleisömääriltään kuin joukkueen menestykseltään. Go PEPO!
« Viimeksi muokattu: 27.06.2017 klo 22:13:55 kirjoittanut svainstaiger »
Poxila

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 04.10.2016 klo 22:31:13

Kova avaus. Tuoppi

Sanotttakoon sen verran, että Åkelle, Johnsonille & Rönkölle ainankin jatkopahvit käteen. Koizumi taitaa olla liian kova pelimies Kakkoseen..
Dick Striker

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 04.10.2016 klo 22:52:20

Avaukselle giganttinen Ylos

Boys of 850:lle megalomainen Ylos
Chingón

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chambo


Vastaus #3 : 04.10.2016 klo 22:52:49

Hyvä avaus todellakin. Seurantaan virtuaalihiivalla Tuoppi
Antti Junttila

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 05.10.2016 klo 01:08:08

Hieno avaus, ja ehdottomasti seurantaan.

PEPO:n loppukauden tehokas vastahyökkäyspeli perustui nähdäkseni paljolti Koizumiin. Hän voi olla liian hyvä pelaaja pidettäväksi kakkosessa vain ilmaisilla vedyillä, mutta toivoa sopii. Lisäksi koko joukkue omaksui niin hyvin pelitavan että jos samalla tyylillä jatketaan niin vain iloisia asioita on luvassa.

Minulla ei ole tietoa miten yhteistyö Lappee JK:n kanssa toimii. Ilmeisesti aika läheisissä merkeissä, mikä on hyvä juttu monella tapaa.

Boys of 850 saa muuten olla varuillaan. Loppukaudella istui parinkymmenen metrin päässä heistä junnuja, joka piti myös hyvää ääntä. Juniorit katseli kunnioittavasti Boyseja, mutta katsotaan ensi kaudella kuka huutaa ja mitä.
Dick Striker

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 07.10.2016 klo 22:06:09

Bongasin PEPO päävalmentajan Mika Heinon mietteet menneestä kaudesta... http://www.lilat.fi/?p=2788. Rönkkö ja Koizumi Instat tms tilastokärjessä.
calciopoli

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 07.10.2016 klo 22:11:05

Hieno avaus svainstaiger Ylos ja samalla seurantaan.
Miguel Munoz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #7 : 08.10.2016 klo 16:57:56

Kaakon suurin kyllä, kaunein? En nyt oikein tiedä... ;) Avaukselle! laitetaan seurantaan...
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #8 : 08.10.2016 klo 21:22:25

Hyvä avaus!
Dick Striker

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 09.10.2016 klo 12:02:42


Gnistanin pelatessa nousukarsintaa, tässä vapaapäivien ratoksi juuri Gnistan vs PEPO parhaat palat...
https://www.youtube.com/watch?v=7JsGRD9Peyc
svainstaiger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PEPO


Vastaus #10 : 12.10.2016 klo 17:16:54

http://www.lilat.fi/?p=2795 Seuran vahvistus vielä Heinon jatkolle.

Päävalmentajalla on selkeä visio ja tavoite, mikä on aivan loistavaa. Minulla ainakin riittää luottoa tavoitteiden saavuttamiseen. Ylos
Poxila

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 14.10.2016 klo 17:22:54

Heinon jatko kyllä sytyttää. Selkeät tavoitteet ja tuonut koko seuraan aivan uutta virtaa. J. Saarelan aikakauden PEPO oli jotain, eh, niin.
Chingón

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chambo


Vastaus #12 : 15.10.2016 klo 01:27:25

Heinon jatko kyllä sytyttää. Selkeät tavoitteet ja tuonut koko seuraan aivan uutta virtaa. J. Saarelan aikakauden PEPO oli jotain, eh, niin.
Niin? Saarela teki nuoren jengin kanssa duunia pitkäjänteisesti ja nosti jengin kakkoseen.

Eh, niin. Voi sitä nyt vittu krediittiä antaa sinne minne se kuuluu. Itsekin ajattelen että Saarelan eväät oli syöty nousun tapahduttua mutta ansaitseehaan se nyt edeltävästä työstä muuta kuin "eh niin" kommentin.
svainstaiger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PEPO


Vastaus #13 : 15.10.2016 klo 09:21:15

Minustakin Saarelan projekti oli onnistunut kun se päättyi nousujuhliin ja nuoret pelaajat kasvoivat vastuunkantajiksi. Luulisin, että Heinokin oli hyvillään siitä minkälaisen joukkueen sai käsiinsä Jyrkin jälkeen.
putsari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saimaa Sharks


Vastaus #14 : 15.10.2016 klo 13:15:36

Kuten edellä on todettu, niin Saarela veti projektinsa onnistuneesti loppuun. Ymmärrykseni mukaan Saarelan prokkis alkoi tavalla, jollaista ei Kolmosessa täälläpäin ole paljoa nähty. Kävin lukemassa PEPOn kauden 2013 ketjua ja siellä mainittiin, että joukkueen keski-ikä oli n.20 vuotta ja toisaalta foorumilaiset taivastelivat sitä, kun nuorukaiset painoivat täyttä treeniä jo marraskuun alusta.

Nuorelle joukkueelle tuli Saarelan aikana luonnollisesti ylä-ja alamäkiä. Saattoihan se kolme kautta katsomosta käsin tuntua pitkältä ajalta, kun yleisö haluaisi tulosta nyt ja heti, mutta hyvin siinä loppujen lopuksi kävi.
Dick Striker

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 15.10.2016 klo 20:45:33

KTP-fanien purkautumisia kakkoseen pääsemisen johdosta....

Hävettää kyllä vitusti, että ollaan futiskaupunkina jonkun Lappeenrannan tasolla.

Saavutus PEPO:lta vai miten tää pitäis nähdä ? :)

Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #16 : 15.10.2016 klo 22:23:35

KTP-fanien purkautumisia kakkoseen pääsemisen johdosta....

Saavutus PEPO:lta vai miten tää pitäis nähdä ? :)Tunteet tapaavat olla jalkapallokannattajilla pinnassa niissä hetkissä, kun oma joukkue on juuri pudonnut. Ei ehkä kannata lähteä vittuilemaan silloin heidän kausiotsikkoon. Ainakaan jos ei ole valmis ottamaan samalla mitalla takaisin, aikanaan ehkä vielä kaksin verroin kovemminkin - jalkapallo pyörii kuitenkin aina tietyn syklisyyden piirissä.
« Viimeksi muokattu: 15.10.2016 klo 23:24:39 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
Dick Striker

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 15.10.2016 klo 23:29:07

Lohkospekuloinneissa varmaa on että samassa lohkossa PEPO:n kanssa on Sudet, Kultsu ja KTP. Toivotaan tietenkin myös MP ja MiPK. Muut sitten Lahti Akatemia, JäPS, PKKU ja 2-3 jengiä Helsingistä ja/tai KuFu.

Tippuneiden MPS:n, FCV:n ja Futuran tilalle siis parhaassa tapauksessa selvästi kiinnostavammat MiPK ja KTP ja ehkä myös kolmosesta noussut kolmosen ainoa ammattilaisseura Legirus Inter Helsingin Korsosta. Mielenkiinnon taso Kimpisellä kohoaa roimasti.

Päälle tietenkin KTP ja MiPK away matsit. Ei paha.
svainstaiger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PEPO


Vastaus #18 : 16.10.2016 klo 14:19:55

PEPO:lla on toki rajalliset mahdollisuudet vaikuttaa asiaan, mutta toivoisin kyllä ensi kaudelle edes jotain johdonmukaisuutta pelipäiviin. Nyt tuntui siltä, että pelejä oli milloin tiistaisin, milloin torstaisin, milloin sunnuntaisin... Lauantain kotimatsit oli vasta syksyllä.

Kultsua vastaan ainakin pitäisi ihan oikeasti saada lauantai-matsi. Väitän, että 2000 katsojaa menisi helposti rikki jos sääkin on suotuisa.

Toivottavasti Palloliitossa ollaan hereillä.
Dick Striker

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 16.10.2016 klo 18:49:00

PEPO:lla on toki rajalliset mahdollisuudet vaikuttaa asiaan, mutta toivoisin kyllä ensi kaudelle edes jotain johdonmukaisuutta pelipäiviin. Nyt tuntui siltä, että pelejä oli milloin tiistaisin, milloin torstaisin, milloin sunnuntaisin... Lauantain kotimatsit oli vasta syksyllä.

Kultsua vastaan ainakin pitäisi ihan oikeasti saada lauantai-matsi. Väitän, että 2000 katsojaa menisi helposti rikki jos sääkin on suotuisa.

Toivottavasti Palloliitossa ollaan hereillä.

Parhaat pelipäivät? Olisiko lauantai, mutta mihin aikaan launtaina paras? Veikkaus varmasti sanelee osan peleistä sunnuntaille. Olisiko kuitenkin arkipäiväpelit toukokuussa parhaimpia, ja sitten kesä-heinäkuussa myös jos porukat menee viikonlopuksi mökeille tai muualle reissuille. Sitten lomien jälkeen elokuussa ja syyskuussa taas lauantaipelit iltavalaistuksessa parhaita? Mutta veikkauskohteena oleminen rajoittaa näitä.
Dick Striker

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 16.10.2016 klo 18:51:03

MP Mikkelissä näyttää laittavan kotipelit aina sunnuntaille klo 18.30 kun pystyy. Ehkä sekin käy mökkiläisille ja muille lomalaisille. MP ei taida suosia lauantaita ja varmaan siihenkin löytyy perusteet.
BlueSky

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 16.10.2016 klo 19:55:19

Lainaus

Ensi kauden joukkueen ihanneavauskokoonpanosta vielä loppuun hahmotelma: (ei kannata ottaa liian vakavasti, ihan randomilla heitettyjä "vahvistuksia" muista seuroista.

Johnson

Koizumi - Rönkkö - Minkenen (KTP)

Särkkä - Oikkonen (Kultsu FC)

Ositasvili (KTP) - Åke - Pyyhtiä - Koistinen

"Vahvistuksia" hyvinkin, ottakaa omanne pois kun kerran Kaakon suurin. Voidaan vaikka antaa rahaa välissä.
Miguel Munoz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #22 : 17.10.2016 klo 18:03:50

MP Mikkelissä näyttää laittavan kotipelit aina sunnuntaille klo 18.30 kun pystyy. Ehkä sekin käy mökkiläisille ja muille lomalaisille. MP ei taida suosia lauantaita ja varmaan siihenkin löytyy perusteet.

Voin omasta kokemuksesta sanoa että touko-kesäkuu arki-ilta tai lauantai klo 17 toimii, juhannuksen jälkeen su klo 18.30, suurin osa kesälomalla tai muuten vain mökillä vkolopun, sieltä joutaa sunnuntai illaksi vielä katsomaan Kimpiseen.
Dick Striker

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 19.10.2016 klo 21:51:42

Sopimusuutisia odottaessa.... aika kulkee kuin etana
Miguel Munoz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #24 : 20.10.2016 klo 08:23:50

Sopimusuutisia odottaessa.... aika kulkee kuin etana

#1 Jirko Sorsa 2017

 
Sivuja: [1] 2 ... 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines