FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.10.2016 klo 00:34:44 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Uusimaa Futsal Kolmonen  (Luettu 938 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
EBK Futsal Official

Poissa Poissa


: 05.10.2016 klo 13:48:51

Tänä vuonna tehdään tällekin sarjalle oma ketju, viime vuoden yhteisketju oli sekava. Toivottavasti saadaan järkevää forumointia!

29.10 alkaa jo pelit ja vasta 2.4.2017 on viimeinen kierros. Ei tainnut tämän sarjan pelejä olla viime kaudella tuolla k3 Arenalla, minkäköhänlainen paikka se on?

EBK lähtee kauteen hieman uusiutuneella joukkueella, katsotaan riittääkö se Kakkoseen.

Piirin sivuille, otteluohjelmat taitaa olla jo lukkoon lyötyjä..?
https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/futsal-2016-17/miehet?&uusfs1617
Tumperi

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 18.10.2016 klo 11:31:54

Nopea "lanaus" kolmosen joukkueista sen perusteella mitä näin perstuntumalta tietää:

EBK/U21:
Viime vuonna alkuun aivan maaginen, sitten sekosi sekä peli että kasetti. Liekö kuormitus liian kovaa nuorelle porukalle kun väänsivät samalla jengillä myös U21 sarjaa. Jännä nähdä onko kulunut off-season vuosi tuonut yhtään malttia jengiin.

EPS/Rivals:
Täysi mysteeri. Viime vuonna kolmosessa väänsi pelkkää EPS nimeä kantanut joukkio, jonka taival oli - noh, sanotaanko karu. 10 ottelua joista 1 voitto ja tasan 3 pistettä.  Tämäkin tuli sysi surkeaa PPS:ää vastaan kauden avauspelissä.. Tosin tämä voitto taisi riittää sarjapaikkaan... Rivals puolestaan kahlasi nelosta saalistaen vain 10p koko kauden aikana. Mikä lie siis tämän jengin tausta ja taso tulee olemaan on ihan mysteeri. Putoajakanditaatti nro 1.

FC KyJo:
Jengi joka raapii kolmosta jo melko vankalla rutiinilla. Kaveriporukka, jossa on ihan taitavaakin taistelijaa, mutta riittääkö se kun lohkon taso nousee PPS:än putoamisen myötä? Aika näyttää.

FC Pallokalat:
Sarjanousija, joka väänsi viime kauden melko vakuuttavalla rekordilla 10-0-1. Riittääkö lento myös porrasta ylempänä? Paha sanoa yhtään peliä näkemättä. Vuodesta toiseen nelosen sarjanousijat on kuitenkin olleet melkoisia piikkejä muiden lihassa ainakin aika ajoin, joten miksi ei Pallokalatkin olisi tänä vuonna. Keskikastia kaudellla 16-17?

GFT/Lepa:
Toinen sarjanousija. Noussut mystisellä tavalla nelosen kolmossijalta pelaamaan täksi vuodeksi kolmosta. Nelosen pistesaldo 20p yhdestätoista ottelusta on ihan ok keskitasoa, mutta riittääkö vauhti kolmoseen? Pallokalojen tapaan varmasti vahva yllättäjäkanditaatti syömään ainakin joitain yllätyspisteitä laariinsa.

GFT/U21:
Toinen geftin jengi, joka viime vuonna pelasi ajoittain todella näyttävää futsalia ja välillä homma oli kaikkea muuta kuin edellä mainittua kermaista toimintaa. Rosteri oli ainakin viime vuonna aivan tolkuttoman iso ja liekö tämä jatkuva rotaatio vaikuttanut myös peliesityksiin? Kaikesta päätellen pelaa EBK:n tapaan samalla joukkueella myös U21-sarjaa, joten kuormitusta nuorille miehille tulee ainakin. Yllätysvalmis porukka, mutta tuskin top 5 sijoista tulee taistelemaan.

Honka:
Viime vuonna tasapaksua suorittamista ja sijoitus sarjan keskikastissa. Hyökkäysosasto ihan ok tasoa kolmoseen, joskin lepäsi aika tavalla kahden tekijämiehen varassa. Mutta miten on sitten puolustuksen laita? Viime vuonna maaliero jäi pakkaselle päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 5,8 per ottelu. Aikas monta rysää saavat siis painaa per peli, että ottaavat pisteitä tuollaisen oman pään kanssa. Saumoja on parempaan ehdottomasti.

Kasiysi:
Kyjon tavoin melko rutinoitunut kaveriporukka, joka harrastelee tosissaan mutta silti pilke silmäkulmassa. Pystyy voittamaan hyvänä päivänään kenet vain, mutta lähtökohtaisesti hakee varmasti vain sarjapaikan säilyttämistä. Perustaa pelaamisensa tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja vastahyökkäyspeliin. Tässä viime vuonna ihan kivasti myös onnistuen.

KiloIF/3:
Kakkosesta paluujunalla takaisin kolmoseen. Ei ollut kovinkaan antoisa reissu varmasti pojilla kun 18 ottelusta käteen jäi kokonaiset kaksi tasapelipistettä ja loput ottelut tulikin sitten pataan niin että tuntui. Päästettyjen keskiarvo kaudella 15-16 oli 7,45. Vastaavasti tehtyjen keskiarvo vain 3,61. Joskus taso on kuitenkin riittänyt aina kakkoseen asti, joten jännä nähdä minkälainen ja kuinka muuttunut porukka Kilosta saadaan jalkeille. Onko motivaatiota vielä lähteä uudestaan hakemaan nousua vai tyydytäänkö tilanteeseen? Täysin mysteeri ja yllätysvalmis porukka.

KoiPS:
Pallotaitava kaveriporukka, joiden taso vain vaihtelee aivan liian paljon pelipäivien välillä. Rutiinilla hoitanevat kuitenkin tämänkin kauden ja säilyttävät paikkansa kolmosessa. Pelin rakentaminen makaa liikaa yhden miehen varassa ja hänen poissaolonsa näkyvät tulostaululla. Tulee todennäköisesti ryöväämään muutamia yllätyspisteitä, mutta tuskin sijoitus tulee top 5 paremmalla puolella olemaan.

MU/2:
Mäntsälä, tuo mystinen futsal-"pyhättö" Lahti-Helsinki junaradan kupeessa. Ainakin on näillä kavereilla vähän muita pidemmät pelimatkat jos ei mitään muuta. Se millä kummalla kyseinen porukka on yht'äkkiä kolmosessa on ainakin allekirjoittaneelle täysi mysteeri. Viime kauden päätteeksi MU:n edari nousi kakkoseen ja tämä MU/2 nimeä kantanut rytmiryhmä kahlasi nelosta sijoittuen sijalle kuusi (6.). Tuleeko kaudesta 2016-2017 vuosi jolloin molemmat Mäntsälän joukkueet ottavat junat takaisin porrasta alemmas? Ainakin MU/2 menee omissa spekulaatioissa putoajakanditaatiksi nro 2.

NUPS:
Keleen perkele. Itsestä tai omasta jengistä on aina hieman vaikea kirjoittaa mitään kovin kaunista saati kattavaa. Saa siis täydentää ken haluaa. Nummelalaiset perustavat pelaamisensa tiiviiseen ja kurinalaiseen puolustuspelaamiseen. Tituleeraavat omaa pelityyliään "sexy futsaliksi". Taas on kauden alla tullut muutoksia rosteriin ja vain tulevat pelit näyttää miten se heijastuu lopulliseen sarjasijoitukseen. Lähtökohtainen tavoite säilyttää sarjapaikka kuten aina ennenkin. Sen ohessa voikin sitten keskittyä edellisten kausien tapaan peli kerrallaan yllätysten tekemiseen ja isompien kiusaamiseen.


Omissa spekulaatioissa kaudesta 2016-2017 on tulossa todella tasainen. Jengien seasta on vaikeaa löytää mitään selvää nousijasuosikkia ja yhtälailla putoajia on vaikea määrittää ainakaan näin paperilla. Odotuksissa on siis tiukka ja kiimainen futsal-kausi, jossa ei varmasti vältytä yllätyksiltä eikä ylilyönneiltä. Sen tämä joukkueiden sekametelisoppa ainakin takaa.
EBK Futsal Official

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 18.10.2016 klo 16:15:08

Hyvä Tumperi!

Voisimme EBK:n osalta kirjoittaa myös porukoista, sehän on aina kivaa luettavaa! Ensin kuitenkin yleistämistä:

Yleisesti sarja on melko hyvä tasoinen ja puitteet ovat kunnossa, tämän viime vuonna huomasimme osallistuessamme ko. sarjaan ensimmäistä kertaa. Opinmäki, Leppävaara, Tikkurila ovat kaikki loistavia puitteita futsal otteluille, mitenköhän tämä K3 Arena sitten?
Osa joukkueista on pitkään yhdessä olleita kaveriporukoita, jotka osaavat puolustamisen ja fyysiset otteet. Toinen puoli on "oikeita" futsaljoukkueita tai jalkapallojengejä, jotka pelaavat futsalia. Sarjasta viime kaudella nousseet jengit ovat varmasti kovia luita myös Kakkosessa, niin hyvätasoinen sarja on.

Aina on hauska lukea pelaajista, joten laitetaan niistä muutama sarjanstara:
Pallokalat #10: taitava, nopea, matala painopiste. Oli vaikea pideltävä jalkapallossa. Ilman kaveria tulee joukkue olemaan vaikeuksissa.
Kasiysi #22: Teki paljon maaleja, taisi olla lopulta 3. pörssissä.
GFT/U21 Jaso Oksanen: Pelatessan ja palloja saadessan hurjan laukauksen omaava kaveri on vaarallinen, viettänee aikansa kylläkin mieluummin valtion palveluksessa ja Liigassa.
GFT/U21 Samir Haddouti: siirtyi EBK:sta veriviholliseen, saas nähdä uskaltaako poika tulla pelaamaan mentorinsa joukkuetta vastaan... no mutta vakavasti ottaen, kova laukaus ja fyysinen olemus oleellisia nuorelle ryhmälleen.

EBK:n oma raportti ilmestynee kuun aikana. Nyt muihin joukkueisiin:

EPS/Rivals saattaa olla EPS:n A-junnuista ja miesten kakkosjengistä koostettu porukka, näin luulemme. Jos saa EPS:n parhaat futsalpelaajat mukaan, voi olla kova sana. Sijoille 9-12.

FC Kyjo fyysinen, duunia tekevä kaveriporukka. Isot kannatusjoukot ja paljon miehiä rosterissa. Vaikea voitettava. Sijoille 5-8.

FC Pallokalat EBK kohtasi ulkokentillä kahteen kertaan Nelosessa, futsalissa emme ole kohdaneet. Ulkona ainakin opiskelijoiden tervehenkinen harrastusryhmä, jossa oli ainakin yksi futsal pelaaja, toisaalta pelaajamateriaali ymmärtääksemme vaihtelee paljon pelistä toiseen. Menettivät maalivahtinsa Liigaan penkille, ja se tullee näkymään. Sijoille 9-12.

GFT/Lepa mysteeri on se, ketkä pelaavat. Joinain vuosina ollut FCE:n miesten ja poikien joukkueiden yhteinen joukkue, mutta toisina vuosina taas vain muutama kaveri ollut Espoosta ja muut frendejä muista seuroista. Saattaa omaat hurjiakin pelaajia, nuoria, nopeita ja taitavia. Tosin saattaa myös olla heittopussi jos sarja alkaa heikosti ja innostus vähenee. Sijoille 5-8.

GFT/U21 aah EBK:n rakas vihollinen. On todella kovia vääntöjä, ja myös erinomaisia futsal otteluita nämä sarjan junnujen kohtaamiset, suosittelemme lämpimästi! Pelaavat osittain samalla ryhmällä myös U21 Liigaa, osa joukkueesta taas on yli-ikäiseksi U21-Liigaan tulleita, osa on Isojen Poikien Liigassa vähemmän peliaikaa saavia. On todella taktisesti osaava joukkue, ainakin U21-Liigassa, todennäköisesti täälläkin. Sijoille 1-4.

Honka EBK:n kanssa kaksi kertaan putkeen noussut ryhmä jämähti kumppaninsa tavoin viime kaudella Kolmoseen. Nuorehkoja, taitavia ja fyysisiä. Jos saa pelinsä kulkemaan ja pelaajat pysyvät remmissä on yksi suosikeista. Sijoille 1-4.

Kasiysi hyvällä veskarilla varustettu joukkue, joka pelaa yhdessä hyvin. Oikeastaan melko väritön porukka, mutta pelaavat mukavasti, vaikka sitä ei heti uskoisi. Sijoille 1-4.

Kilo IF/3 EBK ei ole koskaan kohdannut, joten emme lähde arvailemaan sen enempää, mutta jos syöksykierre viime kaudelta jatkuu, on synkkä talvi tulossa. Kakkosen ja Kolmosen eron emme usko olevan kovin suuri. Sijoille 9-12.

Koips yksi eniten futsalia osaava joukkue. Vanha ja rutinoitunut. Viime kaudella kohdatessamme oli ilmeisesti melko vajaamiehinen..? Jos saavat jengiä matseihin, tulee olemaan todella vaikea vastus. Sijoille 9-12.

MU/2 EBK taisi aikanaan kohdata femmassa...? Silloin oli ainakin vanhahkoja herrasmiehiä täynnä. Toisaalta "edustuksen" imussa saattanut tännekin tulla uusia kundeja. Sijoille 5-8.

NuPS fyysiseti puolustava ryhmä, joka luottaa vastaharppuunoihin. Oli viime kaudella EBK:ta vastaan ainakin melko aseeton, tosin muistelemme että silloin lentomme oli lakipisteessään. Rutinoitunut ja taktisesti vahvahko. Sijoille 5-8.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2016 klo 16:18:43 kirjoittanut EBK Futsal Official »
Corsten

Poissa Poissa


Vastaus #3 : eilen kello 14:55:51

Kasiysi jatkaa lähes samalla nipulla kuin viime vuonna. Pari lähtijää ja pari uutta. Tälle kaudelle ennen aloitusta pari ison kentän harjoitusvuoroa Opinmäen hallista, jossa laitetaan tiiviin puolustuksen lisäksi hyökkäykselle pari variaatiota kuntoon. Tavoitteena sijat 1.-2.
 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines