FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2018 klo 18:49:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 3
 
Kirjoittaja Aihe: Uusimaa Futsal Kolmonen  (Luettu 25044 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
EBK Futsal Official

Poissa Poissa


: 05.10.2016 klo 13:48:51

Tänä vuonna tehdään tällekin sarjalle oma ketju, viime vuoden yhteisketju oli sekava. Toivottavasti saadaan järkevää forumointia!

29.10 alkaa jo pelit ja vasta 2.4.2017 on viimeinen kierros. Ei tainnut tämän sarjan pelejä olla viime kaudella tuolla k3 Arenalla, minkäköhänlainen paikka se on?

EBK lähtee kauteen hieman uusiutuneella joukkueella, katsotaan riittääkö se Kakkoseen.

Piirin sivuille, otteluohjelmat taitaa olla jo lukkoon lyötyjä..?
https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/futsal-2016-17/miehet?&uusfs1617
Tumperi

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 18.10.2016 klo 11:31:54

Nopea "lanaus" kolmosen joukkueista sen perusteella mitä näin perstuntumalta tietää:

EBK/U21:
Viime vuonna alkuun aivan maaginen, sitten sekosi sekä peli että kasetti. Liekö kuormitus liian kovaa nuorelle porukalle kun väänsivät samalla jengillä myös U21 sarjaa. Jännä nähdä onko kulunut off-season vuosi tuonut yhtään malttia jengiin.

EPS/Rivals:
Täysi mysteeri. Viime vuonna kolmosessa väänsi pelkkää EPS nimeä kantanut joukkio, jonka taival oli - noh, sanotaanko karu. 10 ottelua joista 1 voitto ja tasan 3 pistettä.  Tämäkin tuli sysi surkeaa PPS:ää vastaan kauden avauspelissä.. Tosin tämä voitto taisi riittää sarjapaikkaan... Rivals puolestaan kahlasi nelosta saalistaen vain 10p koko kauden aikana. Mikä lie siis tämän jengin tausta ja taso tulee olemaan on ihan mysteeri. Putoajakanditaatti nro 1.

FC KyJo:
Jengi joka raapii kolmosta jo melko vankalla rutiinilla. Kaveriporukka, jossa on ihan taitavaakin taistelijaa, mutta riittääkö se kun lohkon taso nousee PPS:än putoamisen myötä? Aika näyttää.

FC Pallokalat:
Sarjanousija, joka väänsi viime kauden melko vakuuttavalla rekordilla 10-0-1. Riittääkö lento myös porrasta ylempänä? Paha sanoa yhtään peliä näkemättä. Vuodesta toiseen nelosen sarjanousijat on kuitenkin olleet melkoisia piikkejä muiden lihassa ainakin aika ajoin, joten miksi ei Pallokalatkin olisi tänä vuonna. Keskikastia kaudellla 16-17?

GFT/Lepa:
Toinen sarjanousija. Noussut mystisellä tavalla nelosen kolmossijalta pelaamaan täksi vuodeksi kolmosta. Nelosen pistesaldo 20p yhdestätoista ottelusta on ihan ok keskitasoa, mutta riittääkö vauhti kolmoseen? Pallokalojen tapaan varmasti vahva yllättäjäkanditaatti syömään ainakin joitain yllätyspisteitä laariinsa.

GFT/U21:
Toinen geftin jengi, joka viime vuonna pelasi ajoittain todella näyttävää futsalia ja välillä homma oli kaikkea muuta kuin edellä mainittua kermaista toimintaa. Rosteri oli ainakin viime vuonna aivan tolkuttoman iso ja liekö tämä jatkuva rotaatio vaikuttanut myös peliesityksiin? Kaikesta päätellen pelaa EBK:n tapaan samalla joukkueella myös U21-sarjaa, joten kuormitusta nuorille miehille tulee ainakin. Yllätysvalmis porukka, mutta tuskin top 5 sijoista tulee taistelemaan.

Honka:
Viime vuonna tasapaksua suorittamista ja sijoitus sarjan keskikastissa. Hyökkäysosasto ihan ok tasoa kolmoseen, joskin lepäsi aika tavalla kahden tekijämiehen varassa. Mutta miten on sitten puolustuksen laita? Viime vuonna maaliero jäi pakkaselle päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 5,8 per ottelu. Aikas monta rysää saavat siis painaa per peli, että ottaavat pisteitä tuollaisen oman pään kanssa. Saumoja on parempaan ehdottomasti.

Kasiysi:
Kyjon tavoin melko rutinoitunut kaveriporukka, joka harrastelee tosissaan mutta silti pilke silmäkulmassa. Pystyy voittamaan hyvänä päivänään kenet vain, mutta lähtökohtaisesti hakee varmasti vain sarjapaikan säilyttämistä. Perustaa pelaamisensa tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja vastahyökkäyspeliin. Tässä viime vuonna ihan kivasti myös onnistuen.

KiloIF/3:
Kakkosesta paluujunalla takaisin kolmoseen. Ei ollut kovinkaan antoisa reissu varmasti pojilla kun 18 ottelusta käteen jäi kokonaiset kaksi tasapelipistettä ja loput ottelut tulikin sitten pataan niin että tuntui. Päästettyjen keskiarvo kaudella 15-16 oli 7,45. Vastaavasti tehtyjen keskiarvo vain 3,61. Joskus taso on kuitenkin riittänyt aina kakkoseen asti, joten jännä nähdä minkälainen ja kuinka muuttunut porukka Kilosta saadaan jalkeille. Onko motivaatiota vielä lähteä uudestaan hakemaan nousua vai tyydytäänkö tilanteeseen? Täysin mysteeri ja yllätysvalmis porukka.

KoiPS:
Pallotaitava kaveriporukka, joiden taso vain vaihtelee aivan liian paljon pelipäivien välillä. Rutiinilla hoitanevat kuitenkin tämänkin kauden ja säilyttävät paikkansa kolmosessa. Pelin rakentaminen makaa liikaa yhden miehen varassa ja hänen poissaolonsa näkyvät tulostaululla. Tulee todennäköisesti ryöväämään muutamia yllätyspisteitä, mutta tuskin sijoitus tulee top 5 paremmalla puolella olemaan.

MU/2:
Mäntsälä, tuo mystinen futsal-"pyhättö" Lahti-Helsinki junaradan kupeessa. Ainakin on näillä kavereilla vähän muita pidemmät pelimatkat jos ei mitään muuta. Se millä kummalla kyseinen porukka on yht'äkkiä kolmosessa on ainakin allekirjoittaneelle täysi mysteeri. Viime kauden päätteeksi MU:n edari nousi kakkoseen ja tämä MU/2 nimeä kantanut rytmiryhmä kahlasi nelosta sijoittuen sijalle kuusi (6.). Tuleeko kaudesta 2016-2017 vuosi jolloin molemmat Mäntsälän joukkueet ottavat junat takaisin porrasta alemmas? Ainakin MU/2 menee omissa spekulaatioissa putoajakanditaatiksi nro 2.

NUPS:
Keleen perkele. Itsestä tai omasta jengistä on aina hieman vaikea kirjoittaa mitään kovin kaunista saati kattavaa. Saa siis täydentää ken haluaa. Nummelalaiset perustavat pelaamisensa tiiviiseen ja kurinalaiseen puolustuspelaamiseen. Tituleeraavat omaa pelityyliään "sexy futsaliksi". Taas on kauden alla tullut muutoksia rosteriin ja vain tulevat pelit näyttää miten se heijastuu lopulliseen sarjasijoitukseen. Lähtökohtainen tavoite säilyttää sarjapaikka kuten aina ennenkin. Sen ohessa voikin sitten keskittyä edellisten kausien tapaan peli kerrallaan yllätysten tekemiseen ja isompien kiusaamiseen.


Omissa spekulaatioissa kaudesta 2016-2017 on tulossa todella tasainen. Jengien seasta on vaikeaa löytää mitään selvää nousijasuosikkia ja yhtälailla putoajia on vaikea määrittää ainakaan näin paperilla. Odotuksissa on siis tiukka ja kiimainen futsal-kausi, jossa ei varmasti vältytä yllätyksiltä eikä ylilyönneiltä. Sen tämä joukkueiden sekametelisoppa ainakin takaa.
EBK Futsal Official

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 18.10.2016 klo 16:15:08

Hyvä Tumperi!

Voisimme EBK:n osalta kirjoittaa myös porukoista, sehän on aina kivaa luettavaa! Ensin kuitenkin yleistämistä:

Yleisesti sarja on melko hyvä tasoinen ja puitteet ovat kunnossa, tämän viime vuonna huomasimme osallistuessamme ko. sarjaan ensimmäistä kertaa. Opinmäki, Leppävaara, Tikkurila ovat kaikki loistavia puitteita futsal otteluille, mitenköhän tämä K3 Arena sitten?
Osa joukkueista on pitkään yhdessä olleita kaveriporukoita, jotka osaavat puolustamisen ja fyysiset otteet. Toinen puoli on "oikeita" futsaljoukkueita tai jalkapallojengejä, jotka pelaavat futsalia. Sarjasta viime kaudella nousseet jengit ovat varmasti kovia luita myös Kakkosessa, niin hyvätasoinen sarja on.

Aina on hauska lukea pelaajista, joten laitetaan niistä muutama sarjanstara:
Pallokalat #10: taitava, nopea, matala painopiste. Oli vaikea pideltävä jalkapallossa. Ilman kaveria tulee joukkue olemaan vaikeuksissa.
Honka #13: hieman diivahtava vaarallinen ja taitava maalintekijä, pystyy ratkaisemaan otteluita.
Kasiysi #22: Teki paljon maaleja, taisi olla lopulta 3. pörssissä.
GFT/U21 Jaso Oksanen: Pelatessan ja palloja saadessan hurjan laukauksen omaava kaveri on vaarallinen, viettänee aikansa kylläkin mieluummin valtion palveluksessa ja Liigassa.
GFT/U21 Samir Haddouti: siirtyi EBK:sta veriviholliseen, saas nähdä uskaltaako poika tulla pelaamaan mentorinsa joukkuetta vastaan... no mutta vakavasti ottaen, kova laukaus ja fyysinen olemus oleellisia nuorelle ryhmälleen.

EBK:n oma raportti ilmestynee kuun aikana. Nyt muihin joukkueisiin:

EPS/Rivals saattaa olla EPS:n A-junnuista ja miesten kakkosjengistä koostettu porukka, näin luulemme. Jos saa EPS:n parhaat futsalpelaajat mukaan, voi olla kova sana. Sijoille 9-12.

FC Kyjo fyysinen, duunia tekevä kaveriporukka. Isot kannatusjoukot ja paljon miehiä rosterissa. Vaikea voitettava. Sijoille 5-8.

FC Pallokalat EBK kohtasi ulkokentillä kahteen kertaan Nelosessa, futsalissa emme ole kohdaneet. Ulkona ainakin opiskelijoiden tervehenkinen harrastusryhmä, jossa oli ainakin yksi futsal pelaaja, toisaalta pelaajamateriaali ymmärtääksemme vaihtelee paljon pelistä toiseen. Menettivät maalivahtinsa Liigaan penkille, ja se tullee näkymään. Sijoille 9-12.

GFT/Lepa mysteeri on se, ketkä pelaavat. Joinain vuosina ollut FCE:n miesten ja poikien joukkueiden yhteinen joukkue, mutta toisina vuosina taas vain muutama kaveri ollut Espoosta ja muut frendejä muista seuroista. Saattaa omaat hurjiakin pelaajia, nuoria, nopeita ja taitavia. Tosin saattaa myös olla heittopussi jos sarja alkaa heikosti ja innostus vähenee. Sijoille 5-8.

GFT/U21 aah EBK:n rakas vihollinen. On todella kovia vääntöjä, ja myös erinomaisia futsal otteluita nämä sarjan junnujen kohtaamiset, suosittelemme lämpimästi! Pelaavat osittain samalla ryhmällä myös U21 Liigaa, osa joukkueesta taas on yli-ikäiseksi U21-Liigaan tulleita, osa on Isojen Poikien Liigassa vähemmän peliaikaa saavia. On todella taktisesti osaava joukkue, ainakin U21-Liigassa, todennäköisesti täälläkin. Sijoille 1-4.

Honka EBK:n kanssa kaksi kertaan putkeen noussut ryhmä jämähti kumppaninsa tavoin viime kaudella Kolmoseen. Nuorehkoja, taitavia ja fyysisiä. Jos saa pelinsä kulkemaan ja pelaajat pysyvät remmissä on yksi suosikeista. Sijoille 1-4.

Kasiysi hyvällä veskarilla varustettu joukkue, joka pelaa yhdessä hyvin. Oikeastaan melko väritön porukka, mutta pelaavat mukavasti, vaikka sitä ei heti uskoisi. Sijoille 1-4.

Kilo IF/3 EBK ei ole koskaan kohdannut, joten emme lähde arvailemaan sen enempää, mutta jos syöksykierre viime kaudelta jatkuu, on synkkä talvi tulossa. Kakkosen ja Kolmosen eron emme usko olevan kovin suuri. Sijoille 9-12.

Koips yksi eniten futsalia osaava joukkue. Vanha ja rutinoitunut. Viime kaudella kohdatessamme oli ilmeisesti melko vajaamiehinen..? Jos saavat jengiä matseihin, tulee olemaan todella vaikea vastus. Sijoille 5-8.

MU/2 EBK taisi aikanaan kohdata femmassa...? Silloin oli ainakin vanhahkoja herrasmiehiä täynnä. Toisaalta "edustuksen" imussa saattanut tännekin tulla uusia kundeja. Sijoille 9-12.

NuPS fyysiseti puolustava ryhmä, joka luottaa vastaharppuunoihin. Oli viime kaudella EBK:ta vastaan ainakin melko aseeton, tosin muistelemme että silloin lentomme oli lakipisteessään. Rutinoitunut ja taktisesti vahvahko. Sijoille 5-8.
« Viimeksi muokattu: 19.11.2016 klo 14:36:46 kirjoittanut EBK Futsal Official »
Corsten

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 20.10.2016 klo 14:55:51

Kasiysi jatkaa lähes samalla nipulla kuin viime vuonna. Pari lähtijää ja pari uutta. Tälle kaudelle ennen aloitusta pari ison kentän harjoitusvuoroa Opinmäen hallista, jossa laitetaan tiiviin puolustuksen lisäksi hyökkäykselle pari variaatiota kuntoon. Tavoitteena sijat 1.-2.
TWQ15

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #4 : 21.10.2016 klo 19:34:24

Hyvin on saunottu sarjapaikat.
Lepuskin ylpeys

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GFT, LePa, Huuhkajat, FC Espoo


Vastaus #5 : 21.10.2016 klo 21:16:27

Hyvin on saunottu sarjapaikat.
Saunottu on varmasti, mutta miten se liittyy noihin sarjapaikkoihin? Nehän on ihan loogiset:
- EBK/U21, FC Kyjo, GFT junnut, Honak, Kasiysi, KoiPS, NuPS säilyttivät sarjapaikkansa ollen sijoilla 3-9 viime kaudella
- Kilo IF putosi 2:sta Kolmoseen
- Pallokalat nousi nepasta kolmoseen voittaen lohkon.
- Kelohonka ei ottanut paikkaa vastaan, vaan jatkaa Nelosessa
- EPS:n paikan otti saman seuran EPS/Rivals.

Tossa on nyt 10 jengiä. Kolmoseen mahtuu 12 jengiä. Täydennyslistan sijalla 1 oli GFT/LePa ja paikka otettiin vastaan. Toista paikkaa ei näköjään kukaan halunnut ottaa vastaan kolmikosta FCD-PPS-FC LP. Seuraavana täydennysvuorossa on MU/2, joka sen paikan sitten otti vastaan.

Jos jotenkin muuten on mennyt nämä niin ei ole mennyt loogisesti, mutta ei se tietty eka krt olisi että on saunottu sarjapaikkoja. Mutta todnäk jengit vuorotellen todenneet ettei oo järkeä lähteä ottamaan kunnolla pataan näiltä EBK-Honka-Kasiysi yms jengeiltä rimpuillen sarjan tyvipäässä.
EBK Futsal Official

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 23.10.2016 klo 14:23:26

EBK:n sivuilta:
Lainaus
EBK U21 kausi 2016-17
 

Edellinen kausi päättyi molemmissa sarjoissa pettymyksiin, kun nousua Kakkoseen tai SM-mitalia ei tullut, toisaalta Kolmosen sarjapaikka varmistui jo hyvissä ajoin ja U21 lopputurnauspaikka saavutettiin myös. Tällä kaudella vähintään toinen näistä edellä mainituista tulee täyttymään, sellainen on ollut meno ja meininki pre-seasonilla.

Joukkueesta lähti pari pelaajaa muualle, mutta uusia on tullut tilalle. Eikö taso ole laskenut, päinvastoin.

EBK U21 osallistuu 15.-16.10.2016 Myllypuron perinteiseen futsal cupiin, josta haetaan hyviä pelejä alle ennen kauden alkamista 29.10, jolloin Kolmonen starttaa. U21 Liiga alkaa vasta 4.12. kotiturnauksellamme Opinmäessä. Sinne etenkin halutaan saada katsomot täyteen Sinistä ja Valkoista, pistäkää päivä punaisella allakkaanne!

U21 Liiga jatkuu aina helmikuun puoliväliin, jolloin on mahdollinen lopputurnaus, kun taas Kolmosen viimeinen peli on niinkin myöhään kuin 2.4.2017. Tästä otteluihin, saa ja pitää tulla katsomaan ja kannustamaan!

Alla käydään kaikki pelaajat läpi pienillä infopaketeilla, jotta fanit löytävät omat suosikkinsa ja vastustajat painajaisensa jo ennen kauden alkua!

 

Maalivahdit

#88 Pyry "Mertsa" Meriluoto (äijä)
 Oppi viime kauden edetessä pitämään jalkansa kiinni, joka tarkoittaa että tässä on nyt kyseessä todella luotettava maalivahti. Peittää hyvin ja pienentää laukaisukulmat minimiin.

#77 Eemeli "Emppu" Ahvenniemi
Joukkueen nuori maalivahti, joka on pelannut jo kaksi kautta U21 joukkueessa saaden paljon kokemusta ja kehittynyt nimenomaan futsal maalivahtina.

 

Kenttäpelaajat

#16 Mahdi "Mahadi" Jaqubi
 Joukkueen kuopus. Opetellut isoveljeltään Innolta samanlaisen pelityylin. Puolustuksessa viimeiseen asti pelaava varma syöttelijä.

#4 Inno "Innokas" Ilonen
 Todennäköisesti sarjojen paras riistäjä. Terrieri-tyylin omaava puolustuspään uhrautuja. Korjaa muiden virheitä isolla prosentilla. Potentiaalia olla molempien sarjojen paras puolustava puolustaja. On syksyllä -16 valtion palveluksessa.

#14 Zakariya "Sakke" Mohamud (äijä)
 Hieman erilainen heimonsa edustaja. Pystyy haastamaan, mutta on myös hyvä estämään vastustajien aikeita, lukee hyvin peliä.

#19 Henry "Henkka" Kolkkanen (äijä)
 Erittäin fyysinen puolustaja, jonka kanssa on turha ruveta painimaan. Tulee lujaa tilanteisiin, voittaa pallot omille ja jatkaa eteenpäin.

#17 Zanjar "Zani" Abubakir
 Kurdistanin lahja EBK futsalille. Taitava pallonkäsittelijä ja hyvä ihminen. Pystyy oveliin rakaisuihin. Voi yllättää jälleen pistepörssissä.

#3 Idriz "Ide" Berisha
 Taitava harhauttelija. Uusin signaus. Hyvät syötöt ja balkanilainen hyvä kosketus ja pelikäsitys, hieman epätyypilliset myös jakaa palloa usein.

#13 Mustaf "Mustafe" Aden
Espanjassakin leireillyt Lepuskin oma poika, joka pelaa puolustuksen nousevassa roolissa. Osaa pelata myös fyysisesti.

#5 Antti "Ana" Korhonen

 Ihan kelpo vasurilla varustettu puolustaja, ehkä jopa parempi jalka kuin allekirjoitttaneella? Tunnetaan myös nimellä AK7. Tekee nousuja ja tehoja. Molempia runsaasti, joista osoituksena mm. Kolmosen pistepörssin voitto. Puolustuspeliä ei tarvitse kommentoida.

#11 Qorane "Rane" Mohamed

 Yksi joukkueen henkisistä johtajista. Loistava, ja varma, peruspelaaja keskiakselille. Vastustajien kannattaa pelätä miehen hurjaa vasuria. Tärkeä rooli joukkueen sisällä. Voi myös toimia tulkkina tiettyjä vastustajia vastaan.

#18 Abdulkadir "Abdu" Wehliye
 Teknisesti vahva, keskikentältä tukee etenkin hyökkäyspäätä. On myös kehittynyt tunnolliseksi joukkuepelaajaksi. Kysymysmerkkeinä kunto ja tatsi.

#7 Pyry "Litti" Korhonen (äijä)
Johtaja isolla J:llä. Pelaa oikeastaan mitä tahansa paikkaa tsempaten itseään ja joukkukavereitaan parempiin suorituksiin. Tärkeä hahmo etenkin vaikeina aikoina... jos semmoisia joukkueelle eteen tulee?

#8 Alberon "Abbe" Zeneli
 Viime kauden röda kuningas. Toivottavasti keskittyy tulevalla kaudella vain pelaamiseen... Ja se pelaaminen todellakin on kunnossa, veto ja pallonkäsittely todella kovalla tasolla näinkin nuorella kaverilla. On myös fyysinen vaikka ei heti uskoisi. Jos unohtaa hölmöilyt, saattaa yltää todella koviin tehoihin.

#6 Bazen "Nani" Mamo
 Nopea hyökkääjä, tai sitten inhottavan hyvä puolustaja. Vaikea pideltävä, etenkin sääntöjen rajoissa. Joskus ongelma kentän pituuden kanssa. Toisaalta hyvä maalintekotaito korvaa sen.

#10 Jonas "Zäki" Zaknoun
Valkoisena Neymarina myös tunnettu taiteilija Marrakechin kaduilta. Yksi sarjojen kovimpia 1v1 pelaajia. Viihtyy etenkin kymmpipaikalla. Pistepörssissä korkella. Viime kaudella yllätti omistautumisella joukkueelle puolustuspäässä.

#9 Leo "Leio" Rautiainen
Jopa A-maajoukkueen portteja kolkutellut fyysinen ja ulottuva target. Sitten "vaihtui" seura, mutta sillähän ei tietenkän ole merkitystä siihen onko maajoukkueessa. Yksi pistetörssin voittajasuosikeista, jolla volley lähtee hanakasti molemmilla jaloilla.

#20 Abdinasir "Lupe" Hassan
 Hyvän oikean jalan tykin omaava kärki, jolla on potentiaalia koviinkin tehoihin, kunhan vain kaveria nappaa. Mahdollinen kauden yllättäjä?

« Viimeksi muokattu: 23.10.2016 klo 14:25:39 kirjoittanut EBK Futsal Official »
Lepuskin ylpeys

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GFT, LePa, Huuhkajat, FC Espoo


Vastaus #7 : 23.10.2016 klo 21:25:29

Pistetään perinteinen sijoitusveikkaus saatesanoineen ja ennakoineen ulos:


1. EBK/U21
- Viime vuonna Kolmosessa tuli kovaa oppia siitä, että tekniikan ja taidon lisäksi pään ja taktisen puolen pitää kestää. Sija 5 viime vuonna. Nyt oppirahat on kenties maksettu ja kovilla nimimiehillä ja vuoden kokeneempi nuori porukka on sarjan yksi voittajasuosikeita. On valmistautunut kauteen käsittääkseni treenamalla säännöllisesti ja Myllypuron futsal cupilla. EsPan futisäijät Zaknoun, Rautiainen, Korhoset nostettava esille. Tulee antamaan todnäk suurinumeroisesti kyytiä sarjan heikoimmille.

2. Kasiysi
- Viime vuonna Kolmosen sija 4. Edelliset kaudet alemmilla sarjatasoilla. Mikäli aiempaan, laadukkaaseen runkoon on tullut vielä pari äijää lisää, on lopputulema varmasti sarjan kärkipäässä. Viime kaudella teki sarjassa toiseksi eniten maaleja ja kysymys onkin, että kuinka vaikeaksi pideltäväksi esim. Talvitie kostautuu? Loppukausi oli viime vuonna vaikea, sotkeeko futiskauden alku tai kiinnostuksen hiipuminen tämänkin kauden loppua?

3. GFT/U21
- Ei mitään kotiinpäinvetoa, vaan aitoa uskoa että GFT-junnut lajiin panostamisella, vuoden lisäkokemuksella ja viime kauden nousujohteisella käyrällä vois olla korkealla. Vuosi sitten ekat 5 peliä pelkkiä tappioita, loput 5 peliä statsein 4-1-0. Saanut rauhassa laadukkaasti valmistautua kauteen. Kenties seurankin intresseissä että junnut nousevat Kakkoseen lähivuosina. U21-Liigan hallitseva mestari.

4. Honka
- Saattaa olla jopa koko sarjan nimekkäin nippu. Futispuolen entisiä ja nykyisiä divarijyriä löytyy useita: Mikkonen, Ilomäki, Tuominen, Värttö,Mv Lindeman, Ikegwuonu... Tämä ei kuitenkaan ole tae voittokululle futsalissa, kuten edelliskausi osoitti. Kokoonpano taitaa elää vahvasti pelien välillä. Parhaimmillaan varmasti sarjan laadukkaimpia vastustajia, mutta tasaisuus olisi ihan korkeimmille sijoille kyllä löydettävä. Mikkonen sarjan eliittipelaajia.

5. NuPS
- Sitten eka ei-espoolainen jengi rankingiin :) Muistikuvat on kahden vuoden takaa tiiviisti puolustavasta, kokeneesta joukkueesta terävine vastahyökkäyksineen. Tulee kokemattomampia jengejä kenties kiusaamaan hyvällä taktisella osaamisella. Pari ihan näppärääkin kaveria jengistä löytyy, viime kaudella M.Okkonen & J.Salo ylsivät yli 10 maaliin. Hieno futiskausi sekä ressuilla että edarilla takana NuPS:lla, ennustetaan jatkumoa myös parketin puolelle.

6. Kilo IF/3
- Kokenut, taktisesti vahva joukkue on tahkonnut jo vuosikymmenen futsalia. Kaksi edellistä Kakkosen visiittiä olleet tosi rumia, yhteensä huikeat 2 pistettä jäänyt taskuun yhteismaalieron ollessa varmaan n. -150. Toisaalta Kolmosessa on aina jalka ja osaaminen riittänyt ihan hyvin. Ohut rinki, joka kapeni ainakin toisella maalivahdeista. Paraneeko futiskenttien traumat ajoissa ja riittääkö materiaalin laajuus? Voi olla melkein mitä vain sijojen 3-12 väliltä.

7. KoiPS
- Myös yksi kokeneemmista joukkueista, jolla pari todella hyvää yksilöä jotka sitten hinaavat jengiä eteenpäin. Ainakin pari vuotta takaperin kenttäpelaajana ollut nro 1 heitteli aikamoisia palloja niin verkkoon kuin myös pelikavereille laatutonteille. Alasjärvi ja Kukkola tehneet jo pitkään maaleja paikoistaan. Toisaalta futiskausi oli todella vaikea, ja noista femman pelaajista tämä KoiPS käsittääkseni koostuu? Edelliskauden sija 3 voi olla kovan työn takana uusia.

8. FC Pallokalat
- Erittäin vahvan viime kaudella Nelosessa pelannut espoolaisjengi, joka on myös todella pitkään futsalia pelannut. Pitkää yhteistä historiaa sarjoista (GFT)/LePa Teamin kanssa. Siihen peilaten viime kauden Pallokalat oli paras pallokalat, jota vastaan ollaan pelattu. Pallokalat eivät kykene nykyistä GFT-veskaa korvaamaan, todella tärkeä lenkki ollut Pallokaloille pitkään. Toisaalta jos ohut nippu käy peleissä ja karmea futiskausi on saatu nollattua, niin säilyttänevät sarjapaikkansa.

9. GFT/LePa
- Vielä jatkuu futsalit, liekö jo 7. vai 8. kausi menossa. Alkuperäisestä jengistä pelaajia edelleen rosterissa, nyt ehkä "huippukausia" vähemmän 2.divariäijiä futiksen puolelta ringissä. Viime kaudella olisi ollut sarjapaikka Kolmoseen, mutta pudottauduttiin neloseen hakemaan pelifiilistä ja välttämään jonnin verran heikentyneellä nipulla kairaukset ja annettiin junnuille paikka. Mitään mysteeristä tai saunomista ei meidän sarjanousussa ollut, vaan saimme sen täydennysmenettelyn kautta kun ei Kelohongalle kelvannut. Rinkiä on levennetty Kilo IF:n veskalla ja LePan hyvin skulanneen futisjengin pelaajilla. Vaikea arvioida, mihin rahkeet lopulta riittää, mutta heittopussi tämä jengi ei materiaaliltaan ole. Ehkä kuitenkin alempana kuin ylempänä sarjataulukossa.

10. FC Kyjo
- Muistan vieläkin kun viimeksi asetin Kyjon pohjamutiin veikkauksessa ja olivatkin melko korkealla. Mukava matsi oli 2v sitten kun molemmilla jengeillä oli faneja huudeilla ja lopulta noustiin viimeisellä sekunnilla tasoihin GFT/LePalla. Vaikea viime kausi tuloksellisesti ja muistaakseni kaponen rosteri. Toisaalta kokeneena ja taktisena jenginä repivät varmastikin pisteitä. En usko jäävän ihan viimeisten joukkoon, ehkä tämmönen sijat 7-10 on oikea haarukka vedonlyöjille.

11. MU/2
- Nousi sarjaan kun ei meinannut kellekään kelvata. Rohkeudesta pisteet. Viime kaudesta jäi mieleen ärtynyt koutsi, joka huusi minkä kerkesi, mutta ei meinannut saada hommaa kunnolla toimimaan. Nuori joukkue, jolla jonkinlaista potentiaalia varmasti on, jos ovat kauteen hyvin valmistautuneita ja vaikka yhteistyötä edarin suuntaan olisi. Puhtaasti viime kauden pohjalla voi olla todella haastavaa tällä kaudella.

12. EPS/Rivals
- Viime kauden joukkueella todennäköisenä tulemana on kenties PPS-mäinen kausi jumbopaikan kera, joskin pientä mahdollisuutta on irtopisteitä jostakin kerätä. Tässä on kuitenkin se vahva JOS on viime kauden jengi. Mikäli punapaitojen seassa kirmaa viime kauden kolmosesta parhaita EPS-pelaajia puhumattakaan 2-3v takaisista EPS-jengeistä, voi pistekertymä olla paljon korkeampikin. Jäämme odottamaan, minkälainen on EPS tänä vuonna.
« Viimeksi muokattu: 23.10.2016 klo 21:28:54 kirjoittanut Lepuskin ylpeys »
Antonymartial

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 23.10.2016 klo 22:33:32

Onko hallien palo sammutus järjestelmät kunnossa kun eetu á la Cáuria on ihan liekissä!
Antonymartial

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 27.10.2016 klo 12:27:27

Huhujen mukaan 2.divisioonassakin vaikuttanut maalivahti Juho Lampio on siirtynyt GFT/LePan vahvuuteen, on kyllä loisto vahvistus LePalle.
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 27.10.2016 klo 12:50:32

Kakkosen ja Kolmosen eron emme usko olevan kovin suuri.

Näinhän sitä joka vuosi on huudeltu, mutta kuitenkin useasti on Uudenmaan nousija tullut hissillä takaisin, joskus jopa kaksi jengiä. Ekalla kaudella säilyneitä ovat Ydin niukasti yhden pisteen erolla, Liiga-Hanko sekä viimevuotinen TiPS, joka olikin muuttunut edellisestä kaudesta ja oli erittäin pirteä lisä Kakkoseen. Toki Kakkosen taso on ehkä hieman laskenut muutaman vuoden takaisesta, joten näin ollen on myös tasoero Kolmoseen kaventunut.
JonParkin

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 28.10.2016 klo 11:51:34

Uudenmaalla ei pelata futsalia
Jani-Petteri^96

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EBK


Vastaus #12 : 28.10.2016 klo 22:39:41

Uudenmaalla ei pelata futsalia

Tää oli tärkee. Kaverilla selvästi kielioppi hanskassa.
abismal

Paikalla Paikalla


Vastaus #13 : 28.10.2016 klo 23:35:01

Näinhän sitä joka vuosi on huudeltu, mutta kuitenkin useasti on Uudenmaan nousija tullut hissillä takaisin, joskus jopa kaksi jengiä. Ekalla kaudella säilyneitä ovat Ydin niukasti yhden pisteen erolla, Liiga-Hanko sekä viimevuotinen TiPS, joka olikin muuttunut edellisestä kaudesta ja oli erittäin pirteä lisä Kakkoseen. Toki Kakkosen taso on ehkä hieman laskenut muutaman vuoden takaisesta, joten näin ollen on myös tasoero Kolmoseen kaventunut.
Samaa mieltä että kakkonen on huomattavasti kovempi tasoinen sarja, ottaen huomioon miten heikosti nousijat ovat keskimäärin pärjänneet.
JonParkin

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 29.10.2016 klo 01:13:51

Menikö tunteisiin bro?
EBK Futsal Official

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 29.10.2016 klo 21:09:31

Honka-EBK/U21 päättyi EBK:n ajoittain jopa dominoivan esityksen jälkeen 4-10 (0-6). Etenkin ensimmäinen jakso oli välillä jopa upeaa katsottavaa, Honka sai ehkä yhden vedon maalia kohti ja EBK toistakymmentä. Etenkin puolustuspeli oli junnuilla kehittynyt viime kaudesta, oliko sitten maan kuulun Futsal Koulun ansiota? Toinen jakso tasan 4-4, EBK:lle selvästi heikompi ja sekavampi esitys. Täytyy tosin nostaa hattua myös Hongalle miehekkäästä peli-ilmeestä siitä huolimatta, että peli meinasi revetä jo rumaksi.

EBK:n maalilla pelasi ensimmäistä kertaansa N. Mustafa, hänelle melko hyvä debyytti. Toinen debytantti oli Berisha. Zeneli ja Aden olivat kovalla pelipäällä iskien molemmat hatullisen, kun taas A. Korhonen jatkoi siitä mihin viime kaudella jäi tehden hänkin perusvarman triplan. Ilonen oli taas puolentoista vuoden tauon jälkeen mukana, hyvä niin!

Katsanto hallista. K3 Sport Arena ei mielestämme ole oikea paikka Kolmosen otteluille. Kenttä on pieni ja matala ja joukkueiden omia pukuhuoneita ei ole. Espoossa pelattavat Kolmosen ottelut tulisi ehdottomasti pelata Opinmäessä, Leppävaarassa tahi Espoonlahdessa.

Pelissä ihmetytti eniten kovaa meteliä pitäneet naiset, ilmeisesti Hongan perinteistä kannatusjoukkiota...? Myös erään toisen espoolaisen futsal seuran tarkkailija oli paikan päällä, kumpaa joukkuetta lie sitten tarkkaillut, sitä emme tiedä.

Nyt EBK:lla on parin viikon tauon aikana hioa etenkin sivuraja- ja vapaapotkukuvionsa kuntoon, sillä olemme niitä jo käyneet kansainvälisen tason videopätkillä läpi. Seuraavat kaksi viikkoa treenetaan sitten käytäntö. Su 13.11 12.00 alkaa EBK/U21-MU/2 Opinmäessä, tervetuloa katsomoon!
Lepuskin ylpeys

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GFT, LePa, Huuhkajat, FC Espoo


Vastaus #16 : 29.10.2016 klo 23:33:20

EPS/Rivals - GFT/LePa 6-3 (3-0)

Edeltänyttä EBK-Honak peliä heikkotasoisempi varmaan kaikilla osa-alueilla. GFT/LePa tuntuu joka vuosi olevan vaikeuksissa kun sarja alkaa. EPS:ltä olisi ehdottomasti pitänyt pisteet poimia, mutta liikaa virheitä, huonoja ratkaisuita maalipaikoilla... 2-0 tilanteessa tullut veskan ulosajo käsivirheestä ei helpottanut. Vaikka GFT/LePa paidat etenkin 2.puoliajalla enemmän palloa pitivät, niin ansaitsi EPS kuitenkin voittonsa luomalla geftin virheistä ja terävistä vastahyökkäyksistä maalipaikkoja vähintään sen, mitä GFT/LePa.

Pitkä kausi voi olla molemmille jengeille edessä. EBK sen sijaan näytti todella vahvalta 1.puoliajan ja siellähän oli ihan väkeä peliä katsomassa kentän laidalla. Honkakin oli ajoittain varsin hyvä.
Zip-it

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NuPS


Vastaus #17 : 07.11.2016 klo 12:27:27

GFT/U21 - NuPS 6-5

Hyvin huomasi, että NuPS:n kauden eka peli. Aika sekavaa toimintaa niin puolustus kuin hyökkäyspäässä. GFT:llä jokunen maalipaikka enemmän, joten ei valittamista lopputuloksesta. Tuomarit hoiti tonttinsa hyvin!

GFT valmentaja sai ottelussa aikamoisen hulluuskohtauksen ja passitettiin katsomon puolelle. NuPS pelaaja tilanteessa hölmöili, mutta GFT valmentaja kyllä ylireagoi aivan liikaa tilanteen "vakavuuteen" nähden.
TWQ15

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #18 : 07.11.2016 klo 12:57:17

Mitä siellä sitten tapahtui?
Tumperi

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 07.11.2016 klo 13:23:43

Mitä siellä sitten tapahtui?

Kaikki on videolla, kun peli striimattiin livenä NuPSin fan clubille, mutta eniveis. Kunhan tässä jaksan ja ehdin niin lyön videosta pienen katkelman tulemaan.
« Viimeksi muokattu: 08.11.2016 klo 16:00:11 kirjoittanut Tumperi »
Tumperi

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 07.11.2016 klo 17:45:19

Tässä linkki pelin videoon: (https://youtu.be/xgI4C1KHUtg)

EDIT: Kyseisen joukkueen ulosajetun vastuuvalmentajan omasta pyynnöstä olen poistanut videosta kohdat joissa aiemmassa viestissäni mainitsin. Tein tämän koska tarkoituksemme ei ole nyt eikä koskaan aiheuttaa kenellekään mitään pahaa, saati sitä että joku tuntisi olonsa häväistyksi. Tästä siis pahoitteluni ja hatun nosto kyseiselle valmentajalle, että otti yhteyttä ja pyysi käyttäytymistään anteeksi ihan henk.koht. Tämä siis tästä. Näitä sattuu, vaikkei ehkä pitäisi. Tärkeintä lienee että kyseisistä virheistä on nyt otettu opiksi. Se miten piiri asiaan reagoi jää vielä nähtäväksi.

Kiitos eniveis GFT U21:sen "ei ihan kokonaisuudessaan niin nuorelle" pelaajistolle rehdistä ja kovatasoisesta pelistä. Hienoa että kentällä tunteet pysyivät paremmin aisoissa kuin mitä penkin päässä. Tästä peukkua isosti. Toivottavasti jatkossa ei moisia purkauksia enää tule, keneltäkään. Tämä on kuitenkin lopulta vain harrastus eikä mikään maailmaa ohjaava projektio.

Peace!
« Viimeksi muokattu: 08.11.2016 klo 23:04:59 kirjoittanut Tumperi »
Tumperi

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 13.11.2016 klo 14:45:55

NuPS - Kyjo tänään 5-1 (0-1). Alkuun NuPS lauma vähän kohmeessa mutta kivasti lähti tokalla rullaamaan ja numerot olisi voineet olla isommatkin kun mm. tolpat olis ollut 2cm eri paikoissa.
Tuffax

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 13.11.2016 klo 16:21:45

EBK - MU/2 12-2.
EBK Futsal Official

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 13.11.2016 klo 19:46:26

EBK/U21-MU/2 11-2 (7-0) Leppävaarassa. EBK oli ekalla jaksolla hyvä, mutta fokus vähän katosi toiselle mentäessä. Ajoittain puolustus toimi kunnioitettavasti, mutta sen pitäisi olla kunnossa koko 2*20 minuuttia. Tulemme myös harjoittelemaan nk. bussin purkua, sillä tänään harmillisesti harva maali tehtiin hitaista hyökkäyksistä.

A. Korhonen painoi 4 kaappia, Zeneli ja Rautiainen tuplat. Vänrikki Korhonen oli myös mukana pelikiellon päätyttyä. Meriluoto tolppien välissä.

Ensi matsi parin viikon päästä, La 26.11 Opinmäessä EBK-KOIPS!
TWQ15

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #24 : 18.11.2016 klo 10:05:13

Nuoriso on ollut rautaa.

 
Sivuja: [1] 2 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines