FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.07.2018 klo 11:20:20 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 7 [8]
 
Kirjoittaja Aihe: Kakkosen lohkot 2017  (Luettu 52415 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #175 : 06.05.2017 klo 21:58:13

Itse ajattelin taas siltä kantilta, keväällä ei pelikiellot ja loukkaantumiset (yleensä) paina niin paljoa, että materiaalin laajuudessa tulisi eroja esiin ja heikkokuntoisilla nurmikentillä pelatessa tasoerot kavenee vähemmän taitavan joukkueen eduksi ja antaa pallon pomppiessa sopivasti enemmän yllätys-momentteja. Toki, kun katson nyt tulospalvelua, niin tekiksillä matseja onkin nähtävästi aika lailla poikkeuksetta toistaiseksi pelattu. Mutta onhan se sinänsä aika surullista, että yli puolen vuoden pre-seasonin jälkeen peli voi olla vielä niin vaiheessa, että ei pystytä antamaan edes uskottavaa vastusta.
Joo, pointtinsa toki kyllä tässäkin.

Alkukaudella tosiaan tekiksellä pelattu, josta esim Klubin murskavoitot kertovat.

Mutta kyllä se vaan on Kakkosen arkea, että vaikka on pitkä preseason, niin jotkut joukkueista ovat lopullisesti kasassa vasta huhtikuun puolessa välissä ja ensimmäinen kuukausi sarjasta haetaan otteita vielä.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #176 : 03.06.2017 klo 19:36:51

C-lohko paketissa.
John Eskobar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #177 : 28.06.2017 klo 14:05:30

Tietääks kukaan onks nousukarsinnoille jo jotkut tietyt päivämäärät lyötynä kalenteriin? Ostin ehkä vahingossa Kroatian lennot lokakuulle, ja nyt rupes mietityttämään, et pelaako ne maaottelutauolla karsintaa.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #178 : 28.06.2017 klo 14:18:36

Tietääks kukaan onks nousukarsinnoille jo jotkut tietyt päivämäärät lyötynä kalenteriin? Ostin ehkä vahingossa Kroatian lennot lokakuulle, ja nyt rupes mietityttämään, et pelaako ne maaottelutauolla karsintaa.
3 lokakuun ekaa viikonloppua. Eli käytånnässä 2 ekaa jollei Klubi pelaa karsinnoissa,. Klubin ollessa karsinnoissa on pieni mahdollisuus että tuona ekana viikonloppuna ei pelata, jos liian moni pelaaja on U19 tai sitä vanhempien majun mukana.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #179 : 25.07.2017 klo 16:06:31

Kiharaista on B-lohkossa viime kierroksen jälkeen. Paras lohkokakkonen tulee jostain muualta...
Elias

Poissa Poissa


Vastaus #180 : 07.08.2017 klo 11:26:21

Kiharaista on B-lohkossa viime kierroksen jälkeen. Paras lohkokakkonen tulee jostain muualta...

Aika avoin peli tuo skaba parhaasta lohkokakkosesta näyttäisi tällä hetkellä olevan. Toivottavasti paras lohkokakkonen tulee A- tai B-lohkosta. Tai jos tulee C-lohkosta, niin toivottavasti joku muu joukkue kuin TP-47. Tulisi melko pitkä vierasreissu...
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #181 : 07.08.2017 klo 11:44:15

Onko tuossa parhaan lohkokakkosen vertailussa muuten vielä se pykälä, että tuloksia lohkon kolmea huonoiten sijoittunutta vastaan ei oteta huomioon, vai luovuttiinko tästä kuningasideasta kaikessa hiljaisuudessa?
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #182 : 07.08.2017 klo 14:17:48

Onko tuossa parhaan lohkokakkosen vertailussa muuten vielä se pykälä, että tuloksia lohkon kolmea huonoiten sijoittunutta vastaan ei oteta huomioon, vai luovuttiinko tästä kuningasideasta kaikessa hiljaisuudessa?

Tuohan on hyvä pykälä silloin, jos mukana on 9 pelaajaa peluuttavia vitsinippuja, kuten viime kauden C-lohkossa.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #183 : 07.08.2017 klo 14:24:15

Tuohan on hyvä pykälä silloin, jos mukana on 9 pelaajaa peluuttavia vitsinippuja, kuten viime kauden C-lohkossa.

Teoriassa hyvä, mutta käytännössä tuota voisi olla mahdotonta seurata mielekkäästi vastaavasti esim. A-lohkon myötä, jos putoamiskamppailussa pysyy edelleen n. puolet lohkosta sinne syksyyn asti.
zema

Poissa Poissa


Vastaus #184 : 08.08.2017 klo 18:41:41

Heitin tällaisen avauksen B-lohkon kärkikahinoista tuonne paltsaristiketjuun, sopinee kai aiheeltaan tännekin. Erityisesti MuSa-, Viikingit- ja SalPa-leireiltä toivon vastinetta....

Alla oleva siis verestävänpunaisin silmin nähtynä:

Härregud millainen loppuhuipennus tälle kaudelle on pedattu. Lohko on tasaisempi kuin miesmuistiin. Mahdollisuuksia nousukahinoihin on periaatteessa kuudella jengillä. Käytännössä MuSa, SalPa, Viikingit ja TPV ovat ne joukkueet, jotka kamppailevat lohkovoitosta. BK näytti pitkään vahvalta, mutta nyt on ollut vaikeaa kun tärkeä Lopez lähti meneen ja yhtä tärkeä Fagerström tetsaa. Myös nuorella KäPalla vaikeaa hyvän alun jälkeen: kuusi peliä voitotta, alla kolme perättäistä tappiota.

Punakone pelasi jäätävästi derbyssä, Ylinen voitti koutsien kaksinkamppailun 6-0. Huomionarvoista on, että kyseessä oli vasta toinen nollapeli koko kaudella. Kärkijengeistä TPV:n puolustus on yllättäen ollut ylivoimaisesti reikäisin. Onhan siellä ollut miehistössä paljon vaihtuvuutta, mutta 25 päästettyä 14 matsissa kertoo siiitä, että koko joukkueen puolustuspelaamisessa on ollut jotain vialla. Tamu:a vastaan positiivista oli etenkin se, että puolustussuuntaan ryhmityttiin rivakasti. Siniset eivät päässeet kovin monasti pelaamaan "taskuun" rankkarialueen edustalle. Laidoilta tosi tultiin muutaman kerran vaarallisesti. Ja maalivahdithan meillä on pikkaisen kokemattomia tälle tasolle.

Hyökkäys sen sijaan skulaa hienosti, Tamua vastaan nähtiin jo sellaista viime kauden lopulta tuttua nopeaa ja näyttävää kolmiopeliäkin. Ahonen on ehkä sarjan yllätyksellisin hyökkääjä ja pystyy ratkaisemaan jopa yksin vääntöjä. Riihimäki varmasti sarjan vaarallisin vaihtomies, joka voitais kyllä surutta heittää myös avaukseen. Mohakin hyvä, jos muistaa pallollisessa vaiheessa pitää nokan maalia kohti ja muistaa myös puolustusvelvoitteet. Laidoilla paljon juoksuvoimaa: Näykki kohentanut, Rudi tekee paljon duunia, mutta ei ole oikein päässyt murtautumaan maalintekosektorille alkukauden malliin.

Voisi siis olettaa, että maalintekokilpailut jatkuvat - tämä on tosin Kakkosta, joten eihän näistä ikinä tiedä...

Katse tulevaan..

Jazz-TPV: Porilaiset parantaneet paljon alkukaudesta. En nähnyt kotitasuria heitä vastaan, mutta olivat kuulemma tuolloin pelillisesti jopa niskan päällä. Alla kolme vakuuttavaa voittoa ja motivoijana sarjapaikka. Vaikeaa tulee. Ennustan kuitenkin paltsarien voittoa. Jazz pyrkii pitämään palloa ja asetelma sopii meille. Tammelan Voima mukana kannustamassa promillemäärän mukaisella aktiivisuudella.

TPV-KäPa: Taitava vastustaja, jolta kuitenkin uupuu fyysisyyttä. TPV on sarjan nopeimpia kääntämään peliä ja uskon että tilaa löytyy osastolle Dieter, Näykki, Riihimäki. Avausmaali olisi tärkeä. 3 pojoa.

Fc Espoo-TPV: Paha vääntö luvassa. Espoo on pelannut hiukan alakanttiin ja taistelee sarjapaikastaan. Melkein hävittiin näille alkukaudesta Tammelassa. Viime kaudella FcE oli erittäin tehokas vastahyökkäyksissään, kuluvana sesonkina on kaiketi kehitetty hiukan mielikuvitusta. Toivotaan, että espoolaisten pallollinen yritteliäisyys jatkuu, eikä vastaan asetu haitaribussi. Tasuri.

TPV-BK-46: Karjaalaiset tulevat puolustamaan erittäin matalalta, luottavat erikoistilanteisiin ja muutamaan harppuunahyökkäykseen. Voivat pelata myös todella kovaa jos tuomari sallii. V-mäinen vastus. Jos saadaan alkuun maali, tulee hommasta helpohko. Muussa tapauksessa voi käydä jopa niin, että väkivalta-Jake ja kumppanit polttelevat voittonortteja polkkasikojen kanssa matsin jälkeen. Kolme pinnaa punaiselle kuitenkin.

Viikingit-TPV: Nyt on sitkeää kantoa kaskessa. Ratinassa otettiin pataan 0-2 ja Viikkarit olisi voinut viimeistellä toisen mokoman. Äärimmäisen vaarallisia vastahyökkäyksiä. Puolustussuuntaan antavat vastustajan tulla melko syvälle, mutta tukkivat maalintekosektorit hienosti. TPV:n pitää olla koko ajan hereillä. Hyökätessä liikkeen on oltava rivakkaa ja syöttöjen oikea-aikaisia. Ahonen on ase, jota meillä ei ekalla kierroksella vielä ollut. Pinnakin tyydyttäisi.

NuPS-TPV: Nummelan taso ei riitä tähän sarjaan. Veikkaan, että heidän kautensa on jo tässä vaiheessa melko lailla paketissa. Yrittävät kiusaa paineettomassa tilanteessa - uskon silti TPV:n selkeään voittoon.

Optimistisen arvioni mukaan TPV:llä olisi kasassa 40 pinnaa ennen järisyttävää loppuhuipennusta. Kahdessa viimeisessä ottelussa vastaan asettuvat tämän hetken lohkokärjet MuSa ja SalPa. Näihin matseihin ei uskalla koskea tikullakaan tässä kohtaa. Mainittakoon, että viime vuonna karsintapaikkaan vaadittiin peräti 48 pinnaa.

Tänä vuonna on kuitenkin pelattu niin paljon ristiin, että karsintapaikka on realistinen. Noususta siis pelataan. Uskallan muuten väittää, että nyky-TPV:n pelilliset vahvuudet voisivat toimia Ykkösessä. Joukkue on parhaimmillaan silloin, kun vastassa on pallon hallintaan pyrkiviä joukkueita. Sellainen "underdog-futis" sopisi sitä paitsi myös henkisesti punaisen pirtaan mitä mainioimmin...

Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #185 : 08.08.2017 klo 19:47:28

MuSa tällä hetkellä aika selkeästi suurin suosikki omissa papereissa. TPV siinä perässä sitten toisena. Syinä molempien joukkueiden kohdalla on kokemus, kokemus ja rutiini. Uskon toki että molemmat joukkueet tulevat pisteitä vielä menettämään kauden aikana. Veikkaan 47-48pinnaa olevan lohkovoittajalla, mikä samalla tarkoittanee sitä ettei paras lohkokakkonen ainakaan B-lohkosta tule. MuSan kohdalla periaatteessa ainoana riskinä näen uuden hankinnan SP Mäkelän ja miten hän vaikuttaa joukkuehenkeen sekä otteisiin kentällä. Toki loukkaantumisetkin aina voivat sotkea pakkaa, mutta MuSalla ja SalPalla on ainakin suhteellisen leveät rosterit, kun salolaisetkin saivat pidettyä Santeri Peltolan sekä Lukas Gabrielssonin riveissään, vaikka ylemmiltä tasoilta kavereita kosiskeltiinkin.

SalPan loppuohjelmaa pidän helpoimpana, sillä sieltä ei enää tule kärkijoukkueista kuin TPV vastaan ja sekin päätöskierroksella. Tuossa ottelussa saattaa ollakin suuret panokset Salossa. Ja tosiaan voi olla että TPV:llä on tuossa toiseksi viimeisellä kierroksella se ratkaiseva matsi, myöskin, kun vastassa on MuSa. Toki lentoon päässyt Jazz saattaa vielä sotkea pakkaa tietyllä tapaa, kun kaikki kärkijoukkueet taitavat heidät vielä kohdata.

Viikingit on hieman kysymysmerkki itselleni, koska ei ole vakuuttanut SalPaa vastaan kummassakaan matsissa. Toki joukkueessa on hyviä yksilöitä ja on suhteellisen yhtenäinen joukkue, mutta jotain joukkueesta mielestäni puuttuu. Ehkäpä sellainen keskikentän liideri. Toki Viikingeillä oli viime ottelussa paikkansa jopa voittaa ottelu, mutta jos vetoja ei saa kohti maalia, niin harvoin voittaa.

BK on Lopezin lähdön jälkeen tosiaan out ja muutenkin peluuttavat omia junnuja, joilla ei ihan Kakkoseen vielä riitä. Samoin KäPa on out sarjan parhaan puolustajan Sheriffin lähdettyä rahan perässä PEPOon. Sheriffin kanssa KäPa päästi 11 ottelussa 6 maalia, kun taas lähdön jälkeen omissa on kolissut kolmessa pelissä nuo samat 6 maalia.

ps. maalintekokilpailu taitaa olla ainoa tapa, jolla TPV varmasti pärjää, sillä puolustus ja veskapeli on ollut aika epävarman oloista todella monessa ottelussa.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #186 : 08.08.2017 klo 21:37:31

Samaa mieltä siitä, että MuSa on suosikki ja TPV sitten ykköshaastaja. SalPa ja Viikingit saavat sitten vaaniskella vähän vähemmillä paineilla tuon kärkikaksikon kompasteluita. Jos Viikingit sattuisi nousemaan, tulisi Joel Paatelaisen pysyä tulikuumana ja avainpelaajien poissaoloja ei juuri saisi muutenkaan tulla. Sekä MuSa:lla että TPV:llä riittää laajuutta merkittävästi enemmän, ja se tulee varmasti loppukaudesta näkymään.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #187 : 27.08.2017 klo 10:46:19

Teoriassa hyvä, mutta käytännössä tuota voisi olla mahdotonta seurata mielekkäästi vastaavasti esim. A-lohkon myötä, jos putoamiskamppailussa pysyy edelleen n. puolet lohkosta sinne syksyyn asti.

Juu. Ja oikeastaan kyllä riittäisi että pelkästään otteluita lohkojumboa vastaan ei otettaisi lukuun. Eikä korviini ole kantautunut, että tällä kaudella olisi ollut Kakkosessa mitään perseilevää joukkuetta.
46-64

Poissa Poissa


Vastaus #188 : 13.09.2017 klo 15:49:13

 Beessä viel, todella pieni tietysti mutta mahdollisuus et neljä jengii päättyy tasapisteisiin.
Hienoja pelejä edessä, BeeKoolla myös omis käsis, jos ja kun TPV hoitaa MuSan ja Salon.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #189 : 13.09.2017 klo 16:16:17

Beessä viel, todella pieni tietysti mutta mahdollisuus et neljä jengii päättyy tasapisteisiin.
Hienoja pelejä edessä, BeeKoolla myös omis käsis, jos ja kun TPV hoitaa MuSan ja Salon.
Joo, B:ssä periaatteessa vielä kaikkia auki, vaikka SalPa 4p johtaakin. Keskinäinen BK:lla on MuSaa sekä SalPaa vastaan keskinäiset ottelut, minkä lisäksi TPV:llä myöskin MuSa sekä SalPa vielä vastassa.

Eli siis TPV:llä voi vielä olla iso rooli kärkisijojen kannalta, vaikka joukkue ei itse olekaan enää taistelemassa niistä.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #190 : 22.09.2017 klo 14:41:59

Nousukarsintaparit arvotaan huomenna Suomen Cupin finaalin yhteydessä.
teddikarhu

Poissa Poissa


Vastaus #191 : 22.09.2017 klo 16:02:48

Nuo kakkosen karsinnat ei sitten olekaan niin että paras kakkonen karsii tai juu tai ei. Eli jos....... jos ja jos.....
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #192 : 22.09.2017 klo 16:16:57

Nuo kakkosen karsinnat ei sitten olekaan niin että paras kakkonen karsii tai juu tai ei. Eli jos....... jos ja jos.....
No ei tuossa periaatteessa tarvitse kuin 3 eri skenaariota arpoa, koska ei joukkueilla väliä ole.
#44

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #193 : 24.09.2017 klo 18:14:54

Nousukarsintaparit arvotaan huomenna Suomen Cupin finaalin yhteydessä.

Muuten jees mutta unohtui arpoa! :D
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #194 : 27.09.2017 klo 15:50:20

Kellään lisätietoja tästä? Jollekin Kakkosen seuralle tarjottu hämärää rahaa.

https://www.is.fi/jalkapallo/art-2000005385049.html?ref=rss


 
Sivuja: 1 ... 7 [8]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines