FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2018 klo 17:45:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 57 [58]
 
Kirjoittaja Aihe: FC Honka 2017 - Kohti Veikkausliigaa  (Luettu 346223 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Erkki Kantonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka


Vastaus #1425 : 05.11.2017 klo 01:49:42

Kiitos Honka.

Vaikka tämä oli selkeasti joukkueen saavutus niin koko projektista on pakko nostaa kaksi esiin:

Perovuo tuli kakkoseen 2015 epävarmaan tilanteeseen missä oma taso olisi vielä riittänyt hyvin avainrooliin useimissa liigajoukkueissa. Ei esiinny juuri foorumikommenteissa hyvässä eikä pahassa, mutta suorittaa hyvällä tasolla ja luotettavasti, aina.

Saarisella taas riitti nuorelle miehelle näkemystä ja uskoa pysyä Hongassa, vaikka ottajia olisi varmasti ollut. Huvittaa ensi kertaa miehen karsintamatseissa nähneiden kommentit hasardipelaamisesta. Itsevarmuus voi äkkiä siltä vaikuttaa. Yleensä kaikki ratkaisut ovat järkeviä, lappuja myöten.

Mutta pääasia: hemmojen varaan, joiden sitoutuminen ja näkemys on tätä luokkaa, voi rakentaa hyvän joukkueen ja molemmat jo nyt Honka-ikoneja.
Kiitollinen olo. Hieno joukkue ja hienoja miehiä.


Juuri näin, nyt juhlitaan! Nousuhumala sinä ihmisen paras kaveri!
esit Nousuhumalan ylistys!
« Viimeksi muokattu: 05.11.2017 klo 02:02:30 kirjoittanut Erkki Kantonen »
TUP

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #1426 : 05.11.2017 klo 10:38:08

Kyllähän nämä "näkymättömät" suorittajat ja ennen kaikkea OMAT POJAT Perovuo,Saarinen,Laevuo jne pelasivat upean kauden. Tasaista virheetöntä pelaamista pelistä toiseen. Nyt sitten jännityksellä odottelemaan ketkä jatkaa ja miten joukkue muuttuu. Todella hyvä runko meillä on kasassa jo nyt.
Toinen kiinnostava asia on tietysti kuinka TUPia modataan liigaa varten? (allekirjoittanut menee toki samalla meiningillä peleihin kuin ennenkin:). Artevahan lupasi jossain haastattelussa että jos noustaan liigaan niin katsomo-olosuhteet ovat edellisen liigavisiitin tasoiset. Olisi mukava päästä aurinkokatsomon puolelle katoksen alle niinkuin viimeksi liigassa. Nyt siinä se tekis toki esteenä.
Edelleen tuntuu eilinen peli hyvältä, todella hyvältä. Jaksaa tämän tulevan pitkän talven paljon paremmin läpi.
Gunvald Larsson

Poissa Poissa


Vastaus #1427 : 05.11.2017 klo 11:15:52

Toinen kiinnostava asia on tietysti kuinka TUPia modataan liigaa varten? (allekirjoittanut menee toki samalla meiningillä peleihin kuin ennenkin:). Artevahan lupasi jossain haastattelussa että jos noustaan liigaan niin katsomo-olosuhteet ovat edellisen liigavisiitin tasoiset. Olisi mukava päästä aurinkokatsomon puolelle katoksen alle niinkuin viimeksi liigassa.

Lämpimästi toivotan Honakin tervetulleeksi liigaaan, mutta Tapiolan putkihökötyksille ei pitäisi myöntää enää minkäänlaisia poikkeuslupia. 10 vuotta siellä jo vedettiin edellisen liigataipaleen aikana eikä se kehittämällä kyllä miksikään muutu. Jos joku Kemi rakennuttaa pikavauhtia kiinteät katsomot, en todella käsitä, miksei Espoolta voida edellyttää samaa etenkin huomioiden tuo edellinen 10 vuoden odottelu.
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Esport


Vastaus #1428 : 05.11.2017 klo 13:12:29

Toinen kiinnostava asia on tietysti kuinka TUPia modataan liigaa varten? (allekirjoittanut menee toki samalla meiningillä peleihin kuin ennenkin:). Artevahan lupasi jossain haastattelussa että jos noustaan liigaan niin katsomo-olosuhteet ovat edellisen liigavisiitin tasoiset.

Toisella puolella tulee tekonurmi vastaan, mutta toiselta puolelta voi siirtää kyllä parkkipaikalle päin.

Eiköhän siellä ole suunnitelmat valmiina, kun liigahakemukset pitää jättää tässä aivan kohta.

Joka tapauksessa nyt on myös Esport Hongan otettava suurempaa roolia. Katsomot, ottelutapahtuma, sponsorihankinta ja markkinointi on saatava edes johonkin kuntoon.

Toivottavasti Färid on yhtä innoissaan tästä kun me muut.

Ja eipä tässä menee kauaa niin on joulu ja sitten pelataankin jo cuppimatseja.
Veslagas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, topparit laitapakkeina


Vastaus #1429 : 05.11.2017 klo 15:37:51

Kaufmann ei kyllä Honkaa vahvista.
Pakko oli kaivaa tämä viesti. Kaufmann oli loppukaudesta mielestäni Hongan paras ja tärkein pelaaja.

Katselin pelin äsken Fanseatilta uusiksi ja kyllä Honka oli selkeästi parempi joukkue kuin hifk. Onhan tässä epätodellinen olo ja aivan järkyttävä krapula mut nää on näitä.
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #1430 : 05.11.2017 klo 15:43:50

Olihan jo kauden eka peli Tehtiksellä hirveetä katsottavaa. Tasoero oli niin suuri. Onnittelut Hongalle, ansaitsitte omalla pelillä liigapaikan.

Perovuo ja muut omat pojat ansaitsevat hatunnoston.
janijee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JTFC, FC Honka


Vastaus #1431 : 05.11.2017 klo 16:07:36

Ilman Dunkun loukkaantumista nousu olisi varmistunut heinäkuun puolenvälin paikkeilla, mutta vaikeuksien kautta voittoon joka tapauksessa. Nyt on ensi kautta ajatellen kasassa loistava runko, tähän muutama täsmähankinta ja ollaan taas valmiita taistelemaa €-paikoista Tuoppi

e. jajan jalkapallotietämykselle vielä pienet huutonaurut :D
« Viimeksi muokattu: 05.11.2017 klo 16:09:50 kirjoittanut janijee »
Erkki Kantonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka


Vastaus #1432 : 05.11.2017 klo 20:11:04

Huikea ja yliannoksen jännitystä sisältänyt kausi on vihdoin takana, ja tärkein tavoite saavutettiin lopulta. Vaikka Hongan miehistö oli osin kokenut ja nimekäs, niin merkittävä rooli oli myös nuorilla pelaajilla, kuten Laevuo ja Ivanov. Kokoonpano eli jonkin verran kauden aikana loukkaantumisten ja pelaajakauppojen takia, mutta lopultahan viimeisellä kolmanneksella avaus vakiintui. Pelaajavaihdot kesken kauden (Douglas, Mello ja Silva ulos ja Cano, Martin ja Echeverria sisään) eivät onnistuneet, vain Martinilla oli lopulta jonkin verran käyttöä, ja toki oli hyvä että Cano oli reservissä puolustuksen mahdollisten loukkaantumisten takia. Lopulta kauden aloittanut miehistö (plus Tammilehdon korvaajaksi hankittu Portela) nousun hoitivat. Mielestäni Honka menestyi nimenomaan joukkueena, peli varsin hyvin organisoitua jo kauden alussa, mutta jos yhden nimen nostaa esiin, niin se on Kaufmann. Kauden keskivälillä pelaaminen (erityisesti pelien toisilla nelivitosilla) ja tulokset sakkasivat. Olisiko harjoittelua tuolloin kovennettu kauden loppua varten? En oikein keksi muuta syytä tuolle sakkaamiselle. Uskoin ennen kauden alkua, että olisi tullut neljän joukkueen (Honka, Jaro, KPV ja TPS) loppuun asti jatkuva paljon ristiinpelaamista sisältänyt nousutaistelu, mutta Jaro petti ensin ja sitten lopulta myös KPV. TPS oli lopulta hieman parempi, mutta kyllä kaksikko Honka ja TPS nousivat lopulta selkeästi muiden yläpuolelle, sarjataulukko ei valehtele.
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #1433 : 05.11.2017 klo 20:26:00

Tunnelmia eiliseltä.
https://youtu.be/Hrq-TfchBIk

Edit. Olisiko keskustelu muuten aika pian siirtää liigaosioon jo avattuun ensi kauden topiciin?
« Viimeksi muokattu: 05.11.2017 klo 20:30:36 kirjoittanut ohiveto1 »
Erkki Kantonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka


Vastaus #1434 : 05.11.2017 klo 20:34:11

Tunnelmia eiliseltä.
https://youtu.be/Hrq-TfchBIk

Edit. Olisiko keskustelu muuten aika pian siirtää liigaosioon jo avattuun ensi kauden topiciin?
Tuo ylläoleva kirjoitukseni käsitteli vielä mennyttä kautta, ja miksei siihen liittyviä asioita voisi edelleen tänne kirjoittaa? Mutta ehdin toki jo kirjoittaa tulevaisuudennäkymistä jo hieman tuonne liigapuolellekin. Eli miehistö yms. pohdinnat kuuluvat luontevasti sinne.
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #1435 : 05.11.2017 klo 20:37:06

Tuo ylläoleva kirjoitukseni käsitteli vielä mennyttä kautta, ja miksei siihen liittyviä asioita voisi edelleen tänne kirjoittaa? Mutta ehdin toki jo kirjoittaa tulevaisuudennäkymistä jo hieman tuonne liigapuolellekin. Eli miehistö yms. pohdinnat kuuluvat luontevasti sinne.
Toki näin, mun puolesta voidaan ihan hyvin pitää molempia auki kunnes tämä lukotetaan.

 
Sivuja: 1 ... 57 [58]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines