FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.06.2018 klo 00:38:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Keiden jatkosopimukset lukkoon ensimmäisinä?
Ville Kauppinen
Joonas Immonen
Tuomas Karjanlahti
Ville-Valtteri Starck
Paavo Ahola
Juho Saarinen
Mikko-Petteri Latosaari
Diogo Tomas
Jami Kyöstilä
Henri Malundama
Jaakko Rantanen
Omar Khary
Patrik Ahonen
Tuomas Lähdesmäki
Erkka Helminen
Anton Popovitch
Arlind Basha
Joona Kari
Jonni Thusberg
Niilo Mäenpää
Emenike Mbachu
Antto Hilska
Kalle Multanen
Topi Järvi
Jean Fridolin Nganbe Nganbe
Keith Armstrong
Jari Pyykölä
Cherno Samba

Sivuja: [1] 2 ... 43
 
Kirjoittaja Aihe: Valkeakosken Haka 2017 - Paskasta konvehdiksi, osa I  (Luettu 221910 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


: 23.10.2016 klo 12:56:18


Perustettu: 1934
Kotistadion: Tehtaan kenttä (kapasiteetti: 3200)
Kausia pääsarjassa: 61
Mestaruuksia: 9 (1960, 1962, 1965, 1977, 1995, 1998, 1999, 2000, 2004)
Suomen Cupin mestaruuksia: 12 (1955, 1959, 1960, 1963, 1969, 1977, 1982, 1985, 1988, 1997, 2002, 2005)
Sijoitus kaudella 2015 Ykkösessä: 6.
Kotisivut: www.fchaka.fi
Facebook: www.facebook.com/fchakavalkeakoski
Twitter: www.twitter.com/fchakaofficial
Instagram: https://www.instagram.com/fchakaofficial
Snapchat: Löytyy, osoitteesta ei hajua

Kausi 2016

Hakan kausi 2016 alkoi toiveikkaissa tunnelmissa, etenkin kun pelit sujuivat talvikaudella erittäin hyvin. Suomen Cupista nakattiin lauluun liigajoukkueista niin Tampereen Ilves kuin Rovaniemen Palloseurakin ja mikä parasta, ne eivät olleet vahinkoja, vaan Haka oikeasti ansaitsi voittonsa noissa otteluissa.

Ykkösen kauden alkukin näytti lupaavalta. Kahden kierroksen jälkeen Haka oli ottanut kaksi tyylikästä voittoa ja peli kulki edelleen paremmin kuin edelliskaudella. Kauden toinen kotiottelu ja sen jälkeiset kaksi vierasottelua osoittivat kuitenkin Hakan haavoittuvuuden. Kova erikoistilannejoukkue KPV kävi paiskomassa Tehtiksellä Hakan kanveesiin Hakan täysin avuttoman erikoistilannepelaamisen johdosta ja kun samassa ottelussa Emenike Mbachu ja Dudu näyttivät hermokontrollinsa puutteen ottamalla tyhmät punaiset kortit, oli Hakan kaksi seuraavaa ottelua Jaroa ja EIF:ää vastaan lähinnä selviytymistaistelua.

Hakan joukkue kasattiin suoraan sanottuna aivan päin vittua. Joukkueen ainoa hyökkääjä liittyi mukaan vasta kauden kynnyksellä, kun samaan aikaan keskikenttäpelaajia raahattiin sisään ovista ja ikkunoista niin keskikentän keskustaan kuin laituriosastollekin. Tasapainoista kokoonpanoa ei löytynyt oikein missään vaiheessa kautta, eikä pelitavastakaan pystynt havaitsemaan minkäänlaista punaista lankaa valmennuksen korulauseista huolimatta.

Lopulta Haka vajosi putoamistaistoon saakka. Seurajohto päätti vaihtaa valmentajaa 1.9.2016 ja se oli avain Hakan säilymiseen. Olli Huttunen ja Asko Jussila saivat Hakan tuloksellisesti siinä määrin parempaan iskuun, että sarjapaikka säilyi, vaikka pelaaminen ei kaunista ollut syksyn kylmilläkään. Martosen ajan epävarmuus näkyi joukkueessa edelleen.

Talouspuolella kausi 2016 oli sitä samaa kuin likimain 10 edellistäkin. Kovaa vääntöä velkojien kanssa ja pohdintaa siitä, että mikä lasku vähillä rahoilla maksetaan tänään ja mitä yritetään kenties maksaa huomenna. Tiukkaa on ja sellaisena meno jatkuu hamaan tulevaisuuteen.

Pelaaja-arviot 2016

Maalivahdit


1 Tuomas Karjanlahti, -
Oli nousemassa jopa ykkösvahdiksi ennen kauden alkua, mutta sitten yksi huolimaton keskityspalloon meno ja epäonninen laskeutuminen kentän pintaan päätti kauden ennen aikojaan. Polvi säleiksi ja mies palasi harjoituksiin vasta hetki ennen kauden päättymistä. Ei arvosanaa. Optiovuosi edessä, sen käyttämistä harkittava vakavasti.

30 Joonas Immonen, 7 ½
- Nousi alkukesästä ykkösvahdin ruutuun ja hoiti oman hommansa kelvollisesti. Ei ollut mikään paraatipelastuksia esittänyt huippuvahti, mutta ei myöskään lahjoittanut pisteitä vastustajille. Keskityspalloihin saatava roppakaupalla lisää ryminää ja rohkeutta, jos aikoo olla voittava ykkösmaalivahti edes Ykkösen tasolla. Sopimus jatkuu.

35 Ville Kauppinen, 8-
- Pelasi kauden alun ja lopun. Etenkin kauden lopussa palattuaan tauon jälkeen tolppien väliin toi aavistuksen lisää varmuutta nimenomaan keskityspallojen hoitoon, vaikka muuten onkin ominaisuuksiltaan ja taidoiltaan hyvin samanlainen Immosen kanssa. Ei pettänyt, ei loistanut. Sopimus päättyy. Maisemanvaihto voisi tehdä terää.

Puolustus

2 Jarno Mattila, 8+
- Jape tuli ja hoiti ruutunsa, vaikka sitten puoliammattilaisena kesän kolmoshöntsyjen jälkeen. Kulttipelaaja ja Haka-legenda, jonka soisi jatkavan Hakan riveissä täältä ikuisuuteen. Ei saa lopettaa.

3 Jaakko Rantanen 9-
- Joukkueen tasaisin suorittaja läpi kauden. Alkukauden loukkaantuminen hidasti pikkuisen käynnistymistä kauteen, mutta Jaska pääsi hyvin nopeasti tasolleen ja hoiti ruutunsa moitteetta läpi kauden usealla eri tontilla. Monikäyttöisyytensä ja suoritusvarmuutensa puolesta kullan arvoinen palanen Hakan joukkueelle. Pitää olla ensimmäisenä jonossa, kun jatkosopimuksia aletaan sorvaamaan. Optiovuosi sopimuksesta jäljellä.

4 Eero-Matti Auvinen, 7+
- Talvikaudella todella lupaavia otteita, mutta Etchu Taben loukkaannuttua yhteispeli Mikkis-Latosaaren kanssa ontuvaa. Kesän koirankoppikomennus menee enemmän Martosen kuin Auvisen itsensä piikkiin. Potentiaalia on, nyt se pitää vain ulosmitata paremmin kentälle myös miesten tasolla. Sopimus päättyy.

5 Juho Saarinen, 6+
- Valittiin aavistuksen yllättäen jopa joukkueen kapteeniksi. Kopissa varmasti kapteeniaineista, mutta kentällä onnistui aniharvoin näyttämään esimerkillään mallia muille. Loppukaudesta sai vähän juonen päästä kiinni, mutta ikävä loukkaantuminen pilasi kauden lopun. Sopimus jatkuu, mutta tason on parannuttava.

6 Mikko-Petteri Latosaari, 7½
- Etenkin Taben loukkaantumisen aikana olisi kaivannut sitä, että Mikkis olisi ottanut puolustuksen johtajan viitan itselleen, mutta kyllä sekä Mikkis että Auvinen tarvitsevat kokeneemman topparin rinnalleen. Taben rinnalla pelaaminen oli parempaa. Sopimus päättyy, ura jatkuu, mutta missä?

16 Aapo Mäenpää, 7+
- Edelliskauden polvivamma söi alkukautta, eikä päässyt missään vaiheessa kauden 2015 kaltaiseen lentoon. Loppukaudesta oli puolustuslinjan parhaimmistoa pakin tontilla. Sopimus jatkuu.

23 Etchu Tabe, 8-
- Epäilin Taben hankintaa kovasti, mutta oli lopulta puolustukselle sellainen selkäranka, että linja pysyi edes jotenkuten kasassa. Puolustuksen tärkein palanen yhdessä Jaakko Rantasen kanssa. Sopimuksessa optio, jonka voisi kyllä käyttää.

27 Jami Kyöstilä, -
- Minuutit vähissä, numero olemattomissa. Sopimus päättyy, uutta tuskin on tulossa.

34 Henri Malundama, 7-
- Köyhän miehen Olukorede Aiyegbusi näytti alkukaudesta ihan tasaiselta kelpo suorittajalta, jonka jälkeen sitkeä vatsalihasvamma piti miehen sivussa pitkään. Ei loistanut, mutta ei pahemmin pettänytkään. Optiovuosi edessä, siinä ja tässä kannattaako sitä käyttää kummankaan kannalta.

Keskikenttä

7 Jesse Ahonen, 6+
- Talvikauden lupaaviin suorituksiin nähden suuri pettymys. Yritti kyllä aina kun kentälle pääsi, mutta tehoja tuli aivan liian vähän. Optiovuosi edessä, eri asia on kannattaako sitä käyttää.

10 Joni Mäkelä, 7½
- Tehoja jäi uupumaan huomattavasti. Toi yllätyksellisyyttä Hakan pelaamiseen ja loppukaudesta jopa vähän ratkaisuvoimaa, mutta siitä huolimatta tehot pitäisi olla kovemmat. Martosen aikana peliaikaa tuli toki vähän turhankin nihkeästi. Olisi ansainnut osan Emeniken kausikorttiminuuteista. Sopimus päättyy, uuden tarjoaminen ihan kolikonheittohommia.

11 Erkka Helminen, -
- Minuutit niin vähissä, että numeron arpominen ei tee oikeutta. Sopimus jatkuu.

13 Jere Intala, 5-
- Hankinta, jonka logiikkaa en ymmärrä vieläkään. Optiovuosi edessä, ei jatkoon missään olosuhteissa.

14 Anton Popovitch, 6½
- Taso laski monen muun tapaan kauteen 2015 verrattuna. Potentiaalia on liigatasolle asti, mutta kaipaa pelaamiseensa lisää rohkeutta ja miehekkyyttä. Oli osaltaan toki myös Martosen toimimattoman pelitavan uhri. Sopimus päättyy, uudesta voisi neuvotella.

17 Jesse Sarajärvi, 7-
- Tuli SJK:sta lainalle hakemaan peliaikaa, jota olisi voinut antaa miehelle ehkä enemmänkin. Ykkösen tasolle ihan potentiaalinen pelaaja, joka oli ajoittain joukkueen parhaimmistoa ja ajoittain hyvinkin näkymätön säheltäjä.

18 Topi Järvi, 8-
- Joutsenosta tuli takaisin ihan toisenlainen Topi, joka sinne lähti. Kauden avauksessa tullut aivotärähdys laittoi pelaamisen jonkinlaiseen takalukkoon, joka aukesi uudelleen jälleen muutaman pelin komennuksella Joutsenossa. Oli loppukauden tärkeimpiä palasia. Sopimuksessa optiovuosi, jonka voi minun puolestani käyttää. Kannattajien vuoden pelaaja.

19 Tuomas Lähdesmäki, 8-
- Harvoja pelaajia, jotka pitivät edes jotenkuten tasonsa edelliskauteen verrattuna. Armeija sotki alkukautta, mutta pääsi loppukaudesta paremmin vauhtiin, kun vastuutakin tuli. Antoi kentällä aina kaikkensa. Sopimus päättyy, uudesta neuvoteltava.

20 Cheyne Fowler, 5-
- Ei se vain enää lähtenyt, ei mahda mitään. Yksi kaikkien aikojen suosikkipelaajistani ei päässyt jälkimmäisellä Haka-visiitillään lähellekään omaa tasoaan ja kausi päättyi lopulta TPV:n riveissä kakkosessa. Sopimus päättyy, eikä ole syytä miettiä uutta. Harmi, että ura huipputasolla päättyi näin.

21 Niilo Mäenpää, 7+
- Ei päässyt Niilokaan potentiaalinsa edellyttämälle tasolle kuin muutaman kerran kauden aikana. Osaltaan myös pelitavan (tai sen puuttumisen) uhri. Sopimus jatkuu, mutta Niilon potentiaali tiedetään muuallakin, eikä siirto liigaan olisi yllätys.

22 Emenike Mbachu, 8-
- Raivostuttava pelaaja. Välillä todellinen ratkaisija, ajoittain turhanpäiväinen neppailija, josta oli pelkkää haittaa omalle joukkueelle. Valmentajanvaihdon jälkeinen skarppaaminen puolustussuuntaan ja tehot hyökkäyspäässä kääntävät kokonaisuuden kuitenkin positiiviseksi. Optiovuosi edessä, sen käyttäminen todella tarkkaan harkintaan.

26 Chris James, 7+
- Väläytteli aika ajoin niitä paljon puhuttuja liigatason otteita, mutta pahimmillaan jakeli vain harhasyöttöjä ja tukki Hakan pelinrakentamista. Asennetta Jamesilta ei puuttunut missään vaiheessa, ehkä rooli oli lopulta liiankin pallollinen. Sopimuksessa optio, jonka käyttämistä pitää harkita. Oikein roolitettuna näen Jamesin edelleen hyödyllisenä palasena joukkueelle.

Hyökkäys

8 Elias Ahde, 9½
- Taas yksi Ykkösen tasolle huippumaalitykki, jota Tehtiksen lehterien papparaiset huusivat kuorossa vaihtoon. Missasi muutaman paikan, mutta rakensi toisaalta niitä paikkoja itselleen ja muille tilanteissa, joissa ei välttämättä ollut edes maalipaikkaa. Toivottavasti seurajohdossa tehdään kaikki mahdollinen, että Ahde saadaan myös tulevalla kaudella Hakan hyökkäykseen lainalle.

9 Dudu, 7½
- Keskittyi liian usein maalinteon sijaan kiukutteluun. Pelasi itselleen, ei joukkueelle. Pakkohankinta keväällä, jota en Hakassa enää halua nähdä.

Valmennus

Kari Martonen & Jussi Lempinen 4½
- Puolikas tulee alkukauden Cup-kiimasta. Nelonen tulee kaikesta muusta.

Asko Jussila & Olli Huttunen 10
- Tekivät sen, mitä pyydettiin.

Kuten yltä voi huomata, oli kausi lopulta niin tasapaksua paskaa, että ne muutamat valonpilkahduksetkin hukkuvat sinne sekaan niin syvälle, että niitä ei edes muista.
« Viimeksi muokattu: 23.10.2016 klo 13:07:21 kirjoittanut Vastapallo »
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #1 : 23.10.2016 klo 12:57:28

Kausi 2017

Seurajohto

Seurajohto sai kaivatun vahistuksen, kun Olli Huttunen palasi toimitusjohtajaksi. Hakan kapea hallitus hpj. Marko Laaksosen johdolla on tehdyt edelleen olosuhteisiin nähden hyvää työtä ja Huttusen mukaantulo tuo yhden käsiparin lisää hommien hoitamiseksi. Okan mukaantulo luo hyvin toivoa tulevaan.

Talous

Tähän voisi kopioida saman tekstin jokaiselta kaudelta edellisten kymmenen kauden ajalta, sillä sen verran samantyylinen tilanne on ollu jo pitkään. Rahaa on vähän, velkaa on paljon ja sen yhtälön selvittämistä Hakan eduksi jatketaan. Positiivista on se, että välitön konkurssiuhka on jälleen kerran saatu lakaistua Tehtiksen portista pihalle, mutta taloudellisesti se ei vaadi kuin puolikkaan harha-askeleen ja paskakasa on jälleen tuulettimen edustalla.

Valmennus

Menee täysin uusiksi (ehkä) ja hyvä niin. Neuvottelut uudesta päävalmentajasta ovat käynnissä ja se voi olla ihan kuka vaan Asko Jussilasta Olli Huttuseen tai Marko Rajamäestä johonkin muuhun. Toivotaan, että nyt valmennusratkaisu olisi kaikin puolin onnistunut ensimmäistä kertaa sitten Olli Huttusen palkkaamisen päävalmentajaksi.

Pelaajamateriaali

Menee myös enemmän tai vähemmän uusiksi. Aiempien pelaajauutisten mukaan sopimuksia pitäisi olla kourallinen, mutta taannoin Olli Huttunen puhui mediassa yhdestä pelaajasopimuksesta. Nykyjoukkueessa olisi paljon yksittäisiä potentiaalisia palasia, mutta yhdessä siitä joukosta on vaikea rakentaa Ykkösen kärkipään joukkuetta. Kourallinen jatkosopimuksia tarkkaan harkitusti ja loput Hakan ulkopuolelta.

Hakan menneen kauden yksi suurimmista epäonnistumisista oli joukkueen rakentaminen kokonaisuudessaan. Nyt siinä on onnistuttava huomattavasti paremmin.

Olosuhteet

Ne ovat edelleen Ykkösen tasolle huippua. Muovimatto laskee kiimaa, mutta muuten Tehtiksellä on sekä harjoitus- että peliolosuhteet kaikin puolin kunnossa.

Odotukset ja tavoitteet kaudelle 2017

Taloutta ja peliä paremmaksi, siinä se pähkinänkuoressa. Talouden osalta tärkeintä on se, että seuraan palkatut ihmiset saavat palkkansa ajallaan ja konkurssipeikko pysyy mahdollisimman kaukana.

Kentällä pelin pitää parantua ja jos mennyttä kautta katsoo, niin siihen tavoitteeseen pääsy on helppoa. Haka pitää palauttaa sarjan ylemmälle puolikkaalle tuloksellisesti, eikä mua haittaisi, vaikka nousustakin pelattaisiin. Sikäli tavoiteasettelu on turhaa, kun ei ensi kauden materaalista tiedetä vielä yhtään mitä.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #2 : 23.10.2016 klo 12:57:55

Voselin mahdollinen tilastokattaus kaudesta 2016
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #3 : 23.10.2016 klo 12:58:06

Sopimustilanne 2017
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #4 : 23.10.2016 klo 12:58:12

Jotain paskaa.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #5 : 23.10.2016 klo 12:58:28

Ehd:n vitsipalsta.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #6 : 23.10.2016 klo 12:58:37

Varataan nyt tämäkin.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #7 : 23.10.2016 klo 12:59:31

No niin, siitä sitten uusi otsikko. Kuten huomata saattaa, niin tulevan kauden ennakointi tässä vaiheessa oli melkoisen hankalaa, kun siitä ei tiedä muuta kuin sen, että ihan oikeasti yrittämällä pitää yrittää, että peli on paskempaa kuin tänä vuonna.
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #8 : 23.10.2016 klo 13:01:41

Yritetetään sitten tänne jatkoa viime kauden ketjusta:

. Vieraspelaamista pitää pystyä parantamaan, mutta kyllähän ainakin mun silmissäni ensimmäinen tavoite ensi kaudelle on se, että Tehtiksestä tehdään uudelleen sellainen stadion, mistä vieraat eivät saa pisteitä mukaansa kuin tuurilla, jos silläkään.

Osittain eri. Vieras- ja kotipisteiden pitäisi olla paremmin balanssissa keskenään. Eikä mielellään niin, että niitä ei tule kotonakaan...

Talven aikana pitää jätkille opettaa puolustuskuviot niin, että joka ukko kauden alkaessa tietää mitä puolustaessa pitää tehdä. Nyt niin ei ollut edes kauden päättyessä.
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #9 : 23.10.2016 klo 13:02:33

Sopimustilanne 2017

Tämä kiinnostaisi ns. vitusti. Yksi vai viisi voimassaolevaa sopimusta vai jotain siltä väliltä. Ja nimetkin olisi kiva yllätys.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #10 : 23.10.2016 klo 13:10:15

Yritetetään sitten tänne jatkoa viime kauden ketjusta:

Osittain eri. Vieras- ja kotipisteiden pitäisi olla paremmin balanssissa keskenään. Eikä mielellään niin, että niitä ei tule kotonakaan...

Talven aikana pitää jätkille opettaa puolustuskuviot niin, että joka ukko kauden alkaessa tietää mitä puolustaessa pitää tehdä. Nyt niin ei ollut edes kauden päättyessä.

Vaikea tästä eri mieltäkään on olla. Vierastulosten heikkous on nähdäkseni ollut nimenomaan kiinni heikosta puolustamisesta. Maalille pitäisi löytää sellainen kaveri, joka pystyy hallitsemaan boksia paremmin ja luomaan sitä kautta turvaa muulle linjalle. Ja ylipäätään joukkueen puolustaminen pitää olla loogisempaa ja kurinalaisempaa. Laadukas puolustaminen on hyvän hyökkäämisen perusta.
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #11 : 23.10.2016 klo 13:18:51

Eilisestä eniten lämmitti mieltä Okan ohjaaminen ja voitontahto. Varsinkin Joonakselle tulleet "Puhu, puhu, puhu" huudot toivottavasti ovat käytössä myös talven aikana. Eli Oka keskustelisi tulevan kauden maalivahdin kanssa, vaikka muuten toivottavasti keskittyy tj:n hommiin.
youjizz

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 23.10.2016 klo 14:33:59

Tämä kiinnostaisi ns. vitusti. Yksi vai viisi voimassaolevaa sopimusta vai jotain siltä väliltä. Ja nimetkin olisi kiva yllätys.

23.10 Aamulehdessä Oka kommentoi:

Lainaus
Nyt analyloidaan tämä kausi ja ruvetaan rakentamaan ensi kautta. Ensi viikolla varmaan julkaisemme pelaajatilanteen.
Seuraava askel on valmentajan valinta. Siitä edetään pikkuhiljaa. Haluamme katsoa rauhassa, emmekä hätiköi.
Viinikanstam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka, As Roma,


Vastaus #13 : 24.10.2016 klo 14:52:43

Malundama jatkoon. Mikkis paransi loppua kohden enkä löytänyt moitittavaa. Asenne kohdillaan ja fyysinen pelirohkeus ihailtavaa.
Sandor

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 24.10.2016 klo 15:06:58

Sama. Malundaman kausi meni pipariksi loukkaantumisen vuoksi, mutta pelasi ihan lupaavasti ne pelit, mitkä pelasi. Ja tuskin on muutenkaan se kallein mies, eikä vaspan paikalle ole koskaan liikaa tarjontaa. Ihan Ykkösen tason vaspa, varsinkin kun huomioidaan Hakan resurssit.

Mikkiksen soisi myös jatkavan jo pelkästään jatkuvuuden takia. Mikkis harvoin loistaa, mutta on sellainen perustoppari, jonka voi Ykkösen tasolla laittaa kentälle. Ei mikään puolustuksen johtohahmo, ainakaan vielä, mutta kohtuullisen perusvarma.

Veskariosasto pitäisi myös ratkaista. Kolme veskaria löytyy, mutta sellainen selvä ykkönen pitäisi löytää joko näistä tai sitten ulkopuolelta.
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #15 : 25.10.2016 klo 10:49:28

Seuraavat jatko-optiot käytetty:

30. Joonas Immonen (2017)
5. Juho Saarinen (2017)
16. Aapo Mäenpää (2017)
3. Jaakko Rantanen (2017)
11. Erkka Helminen (2017)
19. Tuomas Lähdesmäki (2017
21. Niilo Mäenpää (2017)
22. Emenike Mbachu (2017)
17. Topi Järvi (2017)

Aikalailla odotettu kattaus, nyt ei voi kuin toivoa, että tuleva valmentaja saa Emeniken pelaamaan joukkueelle.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #16 : 25.10.2016 klo 11:08:30

Ihan ok paketti. Etenkin Mäenpäiden jatkot lämmittää mieltä, eli jos joku heidät haluaa ensi kaudeksi, niin edes vähän jotain hilusia pitäisi liikkua Hakankin suuntaan. Rantanen myös tärkeä palanen.

Kyllähän tuosta avainpalasia vielä puuttuu, mutta ihan hyvä pohja tuossa on. Seuraavaksi sitten kunnon ykkösvahti sisään, sen jälkeen toppareita ja hyökkääjiä kartoittamaan.

Ja se päävalmentaja.
#66

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 25.10.2016 klo 11:13:52

No nyt näyttää hyvältä
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #18 : 25.10.2016 klo 11:54:30

Onko joku tietoinen, että kuinka pahasti Juuso Salosen polvi lopulta hajosi? Pomo on kehittynyt varsinkin laitapakin tontilla viimeisen parin vuoden aikana selvästi ja luulisi, että miestä kysellään takaisin kunhan saa polvensa kuntoon.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #19 : 25.10.2016 klo 11:56:45

Ei ole polvesta tietoa, mutta tuskin Pomo kakkosessa jatkaa, eli sikäli paluu voisi ollakin ajankohtainen.
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #20 : 25.10.2016 klo 12:06:16

nyt ei voi kuin toivoa, että tuleva valmentaja saa Emeniken pelaamaan joukkueelle.

Tämä. Aika monta kertaa sai Oka Kotkassa(kin) huudella Emenikeä tekemään sovitut asiat. Lopulta taisi kyllästyä jatkuviin huuteluihin kun jalka alkoi liikkumaan alaspäin myös.

Mäenpäillä tasonnoston paikka ensi vuonna. Molempien osalta mennyt kausi - varsinkin sen loppupuoli - oli pettymysosastoa.
Ensio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, St Pauli, A.Bilbao


Vastaus #21 : 25.10.2016 klo 12:27:00

vielä 2016 pelaajista sopparit mikkis, anton, mäkelä ja auvinen niin peukutan. myös kaikki maalivahdit ottaisin mielellään ensi kaudeksi.

meillä on nuori ja lupaava joukkue. nyt laadukkaat vahvistukset ja nuorille askel eteenpäin niin hyvä tulee.

jännä nähdä kenet Oka ottaa valmentajaksi. joku alasarjoissa loistanut, ex-pelaaja, yms. ??
elhadjidiouf

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #22 : 25.10.2016 klo 12:42:25

Onko joku tietoinen, että kuinka pahasti Juuso Salosen polvi lopulta hajosi? Pomo on kehittynyt varsinkin laitapakin tontilla viimeisen parin vuoden aikana selvästi ja luulisi, että miestä kysellään takaisin kunhan saa polvensa kuntoon.
Ristiside meni muistaakseni, eli lienee joskus helmikuun kieppeillä kondiksessa.
Sandor

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 25.10.2016 klo 13:12:17

Toisaalta olisi suotavaa, että joukkueessa saataisiin pidettyä näitä omia vikikauppisia, mikkislatosaaria ja pomosalosia, jotta olisi sellaista pientä jatkuvuutta runkopelaajissa. Vaikka näistä kukaan ei ole Ykkösen tason megatähti, niin vaikeaksi menee, jos joka vuosi joukkue joudutaan kokoamaan maaliskuussa tyhjästä.

Emenike on mielestäni vähän epäoikeutetustikin joutunut syntipukin rooliin Hakan pelillisessä konttauksessa. Väittäisin, että varsinkin loppukautta kohden myös se paljon parjattu puolustuspelaaminen parani. Ja jos oikeasti mietitään viime kauden joukkueesta niitä pelaajia, jotka edes jollain tasolla täyttivät odotukset, niin ei Emenike kyllä niitä heikoimpia ollut. Oli ratkaisevassa roolissa myös muutamissa elintärkeissä pisteissä. Tehoja odotettiin ja tehoja saatiin.

Selvä ykkösveskari - johtava toppari (Regi 2) - keskikentän kuningas (kahden suunnan dominoija, Robo 2), loput sitten näistä entistä rutinoidummista nuorista. Kärkeen ehkä joku fyysinen maalinsylkijä Georgiasta tai Ahde. Siinä se voisi alkaa olemaan.
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #24 : 25.10.2016 klo 17:11:07

Emenike on mielestäni vähän epäoikeutetustikin joutunut syntipukin rooliin Hakan pelillisessä konttauksessa. Väittäisin, että varsinkin loppukautta kohden myös se paljon parjattu puolustuspelaaminen parani. Ja jos oikeasti mietitään viime kauden joukkueesta niitä pelaajia, jotka edes jollain tasolla täyttivät odotukset, niin ei Emenike kyllä niitä heikoimpia ollut. Oli ratkaisevassa roolissa myös muutamissa elintärkeissä pisteissä. Tehoja odotettiin ja tehoja saatiin.Ei Emenike todellakaan ole yksin syypää heikkoon joukkuepuolustamiseen, hänen kohdallaan se vain näkyy selvimmin, kun kaveri laittaa usein tyystiin kävelyksi silloin, kun ei ilmeisesti kiinnosta tai ei muuten vaan ole hänen asiansa tehdä duunia, jota nykyfutiksessa on pakko tehdä, jos aikoo joukkueena menestyä. Hyökkäystehojen vastapainoksi väitän, että monta takaiskumaalia olisi jäänyt syntymättä mikäli Emenike olisi nähnyt vaivan tukea laitapakkia ennen vastustajan vaarallista keskitystä tai edes yrittänyt hidastaa vastustajan nopeaa hyökkäystä. Jalkoja ja fysiikkaa, kun kaverilla tunnetusti riittää jos pää sattuu olemaan oikeassa asennossa. Ongelmia riitti muullakin keskikentällä, nämä johtuivat yleensä ylipelaamisesta, muun keskikentän joutuessa vaikeuksiin Epi reagoi tähän turhan usein jäämällä odottamaan seuraavaa palloa jalkaan.  

Epi toi yksilösuorituksillaan vaarallisuutta hyökkäyssuuntaan ja sitä kautta saatiin arvokkaita pisteitä, mutta hämmästelen suuresti mikäli kaverilla on uuden valmentajan alaisuudessa 90 minuutin kausikortti avaukseen, niinä huonoinakin päivinä, vaikka tämä ei tietenkään ole Epin vika, jos valmennuksen mielestä parempia vaihtoehtoja ei ole. Epi saattaisi toki saada puhtaammat paperit kaudesta, jos valmennus olisi joissakin matseissa reagoinut ja ottanut miehen johtoasemassa pois kentällä.

Emenikellä oli puolustussuuntaan parempiakin jaksoja ja miehen tärkeys Hakan hyökkäyspelille näkyi varsinkin Martsin pestin loppuaikana, kun lähes kaikki maalipaikat syntyivät hänen yksilösuoritusten kautta, ei sillä, että lukossa ollut joukkue näistä maaleja olisi tehnyt, mutta paikkoja kuitenkin. Viimeinen JJK-kotimatsi on vaan harmittavan tuoreessa muistissa, jossa Epi ei tainnut ottaa ensimmäistäkään juoksuaskelta alaspäin Hakan jouduttua 2-3 tappioasemaan. Toivottavasti uusi valmentaja saa joukkueen kenttätasapainon kuntoon ja sitä myöten myös Emeniken tekeminen puolustussuuntaan olisi tasaisempaa. Penkkikomennustakin voisi joskus kokeilla ettei laiskottelusta tai toistuvista junnumaisista virheistä palkittaisi aina taas uudella ysikymppisellä. Tämä toki vaatii sitä, että muunkin joukkueen pitää osoittaa vaarallisuutta hyökkäyssuuntaan.
« Viimeksi muokattu: 25.10.2016 klo 18:37:15 kirjoittanut H-A-K-A »

 
Sivuja: [1] 2 ... 43
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines