FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.05.2018 klo 20:18:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Keiden jatkosopimukset lukkoon ensimmäisinä?
Ville Kauppinen
Joonas Immonen
Tuomas Karjanlahti
Ville-Valtteri Starck
Paavo Ahola
Juho Saarinen
Mikko-Petteri Latosaari
Diogo Tomas
Jami Kyöstilä
Henri Malundama
Jaakko Rantanen
Omar Khary
Patrik Ahonen
Tuomas Lähdesmäki
Erkka Helminen
Anton Popovitch
Arlind Basha
Joona Kari
Jonni Thusberg
Niilo Mäenpää
Emenike Mbachu
Antto Hilska
Kalle Multanen
Topi Järvi
Jean Fridolin Nganbe Nganbe
Keith Armstrong
Jari Pyykölä
Cherno Samba

Sivuja: 1 ... 21 [22] 23 ... 43
 
Kirjoittaja Aihe: Valkeakosken Haka 2017 - Paskasta konvehdiksi, osa I  (Luettu 221579 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hanhiniemi

Poissa Poissa


Vastaus #525 : 18.04.2017 klo 18:30:48

Matti ja Mika Jussila pelaavat ensi kauden HJS:ssä. Ylos

Mitä tarkoitat tällä thumbs upilla? Olisi paikallisessakin jengissä ollut tarvetta näille pelureille. Hakan farmikin vielä kyseessä...
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #526 : 18.04.2017 klo 18:55:38

Mitä tarkoitat tällä thumbs upilla? Olisi paikallisessakin jengissä ollut tarvetta näille pelureille. Hakan farmikin vielä kyseessä...

No joo, totta. Kieltämättä Sepoilla olisi ollut käyttöä Jussiloille.

e: Ehkä tuo peukku oli siitä, että urat ylipäätään jatkuvat. Molemmilla kuitenkin potentiaalia ainakin Kakkosen tasolle.
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #527 : 18.04.2017 klo 20:27:58

Matti ja Mika Jussila pelaavat ensi kauden HJS:ssä. Ylos
Vähän oon pettynyt, että Masikselle ei löytynyt Hakan ringistä mitään käyttöä, potentiaalia olisi.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #528 : 18.04.2017 klo 21:41:25

Vähän oon pettynyt, että Masikselle ei löytynyt Hakan ringistä mitään käyttöä, potentiaalia olisi.

Joo, olisihan tuo rotaatiossa mennyt Hakan ja Seppojen välillä.
TamU Stream Team

Poissa Poissa


Vastaus #529 : 19.04.2017 klo 15:42:07

Vielä Hakalaisille muistutus, että tämän iltainen Haka - TamU harjoitusottelu näytetään suorana TamU-TV:ssä : http://tampereunited.fi/tamu-tv/
Ei maksa mitään.
Puoliajalla studiovieraana Olli Huttunen.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #530 : 20.04.2017 klo 13:15:44

Kyllä tuo sarjaohjelma vahvaa kahtiajakoa aiheuttaa. Eilen juttelin muutaman vanhemman kesämökkeilijän kanssa ja kaikki sanoivat samaa - kausikortti jää hankkimatta, koska lauantai-iltapäivänä ei huvita lähteä mökiltä matsiin. Tuossa varmaan yksi syy kausikorttimyynnin laahaamiselle.
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #531 : 20.04.2017 klo 13:50:02

Lupaan ryypätä kaljaa lauantaipeleissä vähintään kolmen kausikortin hinnan verran.

Haastan myös kaikki muut Hakahenkiset talkoisiin.
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #532 : 21.04.2017 klo 14:02:57

kausikortti jää hankkimatta, koska lauantai-iltapäivänä ei huvita lähteä mökiltä matsiin. Tuossa varmaan yksi syy kausikorttimyynnin laahaamiselle.

Yrityksille olettaisi myydyn todella vähän kausareita verrattuna aiempiin kausiin.

Paska ohjelmahan tämä, ei sitä talkoot pelasta. En ole osallistumassa.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #533 : 22.04.2017 klo 11:52:52

Tämän päivän KäPa-matsiin on raahattu oikein huumoritason testimies, kun John Samuel kirmaa Hakan paidassa. Eihän tuo pärjännyt edes Kakkosessa.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #534 : 22.04.2017 klo 16:58:50

KäPa kaatui kuulemani mukaan 3-0. Saisiko paikallaolleilta raporttia otteista?
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #535 : 24.04.2017 klo 18:42:43

Muutamia huomioita KäPa-matsista ja huhtikuun harjoitusotteluista yleisesti. Haka oli etenkin ensimmäisellä jaksolla KäPaa selvästi edellä ja pystyi  luomaan runsaasti vaarallisia maalipaikkoja, etenkin nopeista suunnanmuutoshyökkäyksistä. Kalle Multanen tuhlaili pari hyvää tilannetta, toivottavasti nämä osuvat sitten kohdalleen sarja-avauksessa lauantaina. Huhtikuun harjoitusottelut ovat tarjonneet hyvän alustan harjoitella hyökkäyspään kuvioita ja antanut mahdollisuuden peluutta koko pelaajistoa suht tasaisesti. Keskialue ja alati muuttunut puoluslinjat ovat pysyneet hyvin tiivinä Kakkosen joukkueita, nähtäväksi jää mihin se riittää, kun vastaan tulee hyvin organisoitu ja yksilötasolla vahva Honka. Itse odottelin vähintään yhtä 90-minuuttista pelattavaksi sillä todennäköisellä "ykkösnyrkillä", mutta Keken täytyy luottaa todella vahvasti näkemäänsä harjoituksisssa, kun tätä ei katsottu tarpeelliseksi. Puolustuslinjassa ukkoa on mennyt sisään ja ulos enemmän kun Koskikaran ovista viikossa, vaikka haastatteluissa on puhuttu puolustuksen vakiinnuttamisen tärkeydestä, toivattavasti tämä ei kostaudu tosipeleissä.

Hitaissa hyökkäyksissä ja pidemmissä syöttökombinaatioissa on ollut vielä melko paljon hakemista, mutta vastustajista varsinkin Klubi-04 ja TPV tekivät Hakan hyökkäämisen vaikeaksi tiiviillä puolustamisellaan.

Ainoastaan maalivahti Immonen ja Mikkis voinevat tällä hetkellä olla suhteellisen varmoja avauksen paikoistaan.Mikkikseltä on nähty vahvaa tekemistä ja tälläisillä otteilla pitäisi olla edellytykset ottaa se pelillisen johtajan rooli myös Ykkösessä.Tuomas Karjanlahti ja Viki Kauppinen kyttäilevät sitten mahdollisuuttaan Immosen takana.

Tammi-maaliskuun otteluissa vakuttavia otteita keskikentällä esiintänyttä Rantasta on hiukan yllättäen peluutettu avauksessa topparina, niin TPV:tä kuin KäPaakin vastaan, Paavo Aholan saadessa tyytyä lähinnä laitapakin tontilla luutimiseen. Henri Malundama on suoriutunut puolustehtävistään pääasiassa varmasti, ainoastaan HJK:n/Klubi-04:n Enoch Banzan onnistui aiheuttaa Mamballe ongelmia nopeudellaan. Nilkkavammastaan pelikuntoon toipunut Ville-Valtteri Starck on saanut reenimatseissa arvokkaita minuutteja Ykkösen matseja ajatellen. Nyt on alettu nähdä välähdyksiä niistä hyökkäyspään avuista joiden takia Starck on pitkälti hankittu, tekeminen puolustuspäähän paranee koko ajan, mutta tasasuutta tarvitaan vielä rutkasti lisää. Juho Saarinen kuuluu myös niihin pelaajiin, joiden pelipaikka ei ole vielä vakiintunut, vahvimmat esityksen on nähty pääasiassa topparin tontilla. Jami Kyöstilä on esiintynyt viime otteluissa vahvasti hyökkäyssuuntaan ja sai tästä myöskin palkinnon KäPaa vastaan maalin muodossa. Nähtäväksi jää miten tilannekovuus riittää Ykkösen karkeloissa. Paavo Ahola on pelasi huhtikuun harjoitusotteluissa pääosin laitapakkina. Suoriutui hommastaan pääasiassa kuivin jaloin, vaikka viime aikojen vastustajat eivät paras mahdollinen puolustustyöskentelyä arvioidessa olekaan. Pelirutiinia ja sitä kautta tasaisuutta kaivataan vielä paljon lisää, vähäiset minuutit topparin tontilla ihmetyttävät. Koko vuoden sopimuksettomana (?) enemmän ja vähemmän joukkueen mukana ollut Diogo Tomas on esiintynyt lupauksia herättävästi ja olisi hyvä satsaus tulevaisuutta silmällä pitäen.

Omar Khary juoksee joka matsissa isot kilometrit ja menee kovaa kaksinkamppailuihin. Kehityskohteina sijoittuminen ja ensimmäinen kosketus. Omarin rooli on vaihdellut keskikentälle melko paljon, joka tuonee omat ongelmansa sijouttumiseen. Pääasiassa on nähty kuitenkin hyviä otteita etenkin suhteessa siihen, että asepalvelus on häirinnyt harjoittelua. Omaa edellytykset joukkueen avainpelaajaksi tulevaisuudessa, josta kertonee myös tähän mennessä saadut peliminuutit.

Anton Popovitchin liike ja tilannekovuus vaikuttavat parantuneen huomattavasti viime kaudesta. Nyt olisi hyvä mahdollisuus lopulliseen läpimurtoon Ykkösessä.

Joona Kari on saanut harjoitusottelussa arvokkaita peliminuutteja tulevaisuutta silmällä pitäen ja täytti paikkansa hyvin varsinkin TamU:a vastaan pelatussa ottelussa. Tuleva kausi mennee kuitenkin enemmän vielä Seppojen mukana Kolmosessa?

Niilo Mäenpää on vaikuttanut sopeutuneen aiemmpaa hyökkäävämpään rooliinsa hyvin, josta osoituksena hyvät tehot harjoituskaudella.Ylempänä pelatessaan Mäenpää on päässyt käyttämään erinomaista laukaustaan enemmän joilla todennäköisesti tullaan tekemään tuhoja myös Ykkösessä. Parissa matsissa on nähty Niilolle epätyypillistä pallon liiallista kuskaamista, mutta kun vastustavat kovenevat, niin pallokin alkaa todennäköisesti liikkua nopeammin.

HIFK A-junnuista tullut laituri Patrik Ahonen näyttäisi vielä hakevan paikkaansa miesten peleissä. Väläytellyt parissa ottelussa nopeuttaan ja 1 vs 1 osaamista, mutta paljon on vielä petrattavaa mikäli Pate aikoo nousta avauksen pelaajaksi Ykkösen peleissä.

Tuomas Lähdesmäelle on todennäköisesti luvassa iso rooli tulevalla kaudella. Tuppu aiheuttaa hyvällä liikkeellään jatkuvasti ongelmia vastustajan puolustuksille, mutta keskityksiin ja viimeisiin syöttöihin kaivattaisiin vielä rutkasti lisää laatua.

Erkka Helmiseltä on nähty pari erinomaista ottelua pre-seasonilla, kilpailu hyökkäyspään pelipaikoista on tällä hetkellä kuitenkin sen verran kovaa, että avauskoonpano paikka tulee olemaan tiukassa ainakin sarjan alkupuolella, kaiken mennessä nappiin Erkasta voi kuitenkin tulla yksi kauden yllättäjistä.

Emenike on hyvänä päivänä pelipaikkansa parhaita Ykkösessä ja pre-seasonin perusteella niitä hyviä päiviä on luvassa enemmän kuin huonoja. Ebin rooli hyökkäyspelaamisessa tulee olemaan erittäin iso ja tällä hetkellä näyttäisi siltä, mies on valmis tuon roolin myöskin kantamaan.

Lutfi Bilali saapui Hakaan onnekkaiden sattumien kautta ja ainakin tällä hetkellä näyttäisi olevan ominaisuuksiltaan juuri sellainen pelaaja jota Multasen tueksi kaivattiin. Tosipeleissä kuitenkin täysin katsomaton kortti ja sen verran usein Bilali on päätynyt kentän pintaan odottelemaan pillin vihellystä, että  suomalaiseen tuomarilinjaan vaikuttaisi olevan vielä totuttelemista.

Topi Järvi on toipunut pelikuntoon rikkinäisen pre-seasonin jälkeen ja viime aikojen otteet ovat olleet lupauksia herättäviä. Lähtökohdat kauteen eivät ole helpot ja alkukausi mennee rotaatiopelaajan roolissa, kesää kohden mentäessä Topi saatetaan kuitenkin nähdä yhä useammin avauksessa.

Kalle Multasen avauskokoonpano paikka lienee selviö aina kun mies on pelikuntoinen. Vaikka Kalle viettikin ison osan viime kaudesta penkin puolella, niin pelaaminen vaikuttaa monipuolistuneen ja target-pelaaminen parantuneen. Näinollen Kallen ei tarvinne tehdä ihan kaikkia itse. Liigaporukoita vastaan pelatuissa otteluissa Kallea vietiin ajoittain oman pään erikoistilanteessa 100-0, joten toivottavasti Kibe ei joudu kovin usein merkkaamaan vastustajan vaarallisinta pääpelaajaa Ykkösessä. 

KäPa matsin testipelaajista laitapakkina puolisen tuntia pelannut Korouma Fatoghoma olisi mielestäni hyvä lisä joukkueeseen. Hyvät keskitykset toisivat uuden laista uhkaa hyökkäyspelaamiseen ja pienestä koostaan huolimatta mies osoitti viime kaudella olevansa myös hyvä puolustaja ainakin Kakkosen tasolla tosin ajoittain nähdyillä holtittomilla liukutaklauksilla höystettynä.Tämän porukan jatkoksi kun vielä lisätään jossain vaiheessa joukkueeseen liittyvä Juuso Salonen, niin Hakan tilanne alkaa näyttää ihan hyvältä.

Pahoittelut kirjoitusvirheistä jo etukäteen.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #536 : 24.04.2017 klo 18:50:41

Ai ettien että. Tämmöistä analyysia ja keskusteluavausta ehdin jo tovin odottelemaankin. Toivottavasti tämä topic heräisi tuon myötä eloon. Mun suurimmat huolenaiheeni löytyvät myös tuolta puolustuksesta ja sen permanentista. Se pitäisi saada vakiinnutettua todella pikaisesti. Paljon mietityttää myös se, että ihanneavauskokoonpanoa ei tässä vaiheessa kautta vielä tiedä.

Toivotaan, että Keke (ja Pyykölä) on kartalla. Ja miksi ei olisi, sen verran kokoneesta konnasta on kyse.

Kaikesta huolimatta mulla on luottavainen fiilis ennen kauden alkua. Lauantaina mennään!
exium

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: menetetty ikäluokka


Vastaus #537 : 24.04.2017 klo 19:04:32

Outoa. Luulin, että Kharyn vahvuus on juuri pehmeä pallokosketus. Ehkä intti hieman louhinut? Mielestäni mies ei ole omimmillaan laiturina, jossa joutunut viime aikoina pelaamaan. Toisaalta keskikentällä kilpailu on aika kovaa.
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #538 : 24.04.2017 klo 19:17:11

Outoa. Luulin, että Kharyn vahvuus on juuri pehmeä pallokosketus. Ehkä intti hieman louhinut?

Intillä on varmasti oma vaikutuksensa, itsekin muistelen nähneeni Omarilta parempaa tuolta osin aiempina kausina. Viime aikaisissa peleistä mieleen on kuitenkin jäänyt useita tilanteita, jotka ovat kuivuneet huonoon ekaan kosketukseen.
manofthematch

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #539 : 24.04.2017 klo 19:25:07

Lutfi Bilali saapui Hakaan onnekkaiden sattumien kautta...

Mikäs juttu tää?
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #540 : 24.04.2017 klo 19:33:43

Mikäs juttu tää?

Oli tuo ainakin jossain muualla (Lahessa?) testissä. Mulla ei oo muuta tietoa onnekkuudesta.
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #541 : 24.04.2017 klo 19:40:33

Oli Vepsussa mistä tuli sitten Koskiin, ehkä vähän huonosti muotoiltu mutta tarkoitin lähinnä sitä, että Hakalla kävi tuuri että sieltä sattui tulemaan juuri oikean tyyppinen pelaaja.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #542 : 24.04.2017 klo 23:26:36

Niihämmä just sanoin, että Vepsussa se Bilali oli. On tosiaan aika herkästi tuntunut kaatuilevan boksissa, mutta pelityyli on kyllä ollut toiveita herättelevä kaatuilusta huolimatta.
Zaari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nukkuvat jättiläiset


Vastaus #543 : 25.04.2017 klo 10:12:42

Koko vuoden sopimuksettomana (?) enemmän ja vähemmän joukkueen mukana ollut Diogo Tomas on esiintynyt lupauksia herättävästi ja olisi hyvä satsaus tulevaisuutta silmällä pitäen.

Tää olisi mun mielestä ykkösprioriteetti näistä testimiehistä. Onko mitään hajua, miksei sopimusta oo tehty? Vai onko edes tarjottu?
Raimo123

Poissa Poissa


Vastaus #544 : 25.04.2017 klo 12:10:21

Vieläkös Jape Mattila jalkapalloa pelaa?
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #545 : 25.04.2017 klo 12:56:56

Tää olisi mun mielestä ykkösprioriteetti näistä testimiehistä. Onko mitään hajua, miksei sopimusta oo tehty? Vai onko edes tarjottu?

Prioteettiin sama. Varmaa tietoa ei ole mutta veikkaisin intin vaikuttavan harjoittelumahdollisuuksiin sen verran, että sopimuksen tekoa on joko haluttu venyttää mahdollisimman pitkälle tai sitten jo tehdystä sopimuksesta on sujuvasti unohdettu tiedottaa.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #546 : 25.04.2017 klo 13:03:41

Kourouma on ilmeisesti pakki, joten kyllä munkin listalla Tomasin soppari nousee kärkeen prioriteeteissa.

Ja se Salos-Juuso on myös kuntoutumassa vähitellen polvivammastaan, joten ei sitäkään unohtaa sovi. Pomo sopisi mainiosti Hakan linjaan, kunhan pääsee kuntoon.
Keksuli

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #547 : 25.04.2017 klo 13:38:28

Käykääs nyt tosiaan se Jape houkuttelemassa taas pelihommiin. Alkukausi totuttelua ja parin pelin jälkeen vanhaa kunnon Porno-Jarnoa koko kausi. Sitten voi ruveta jo toria varailemaan.
TheMakkeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bayern München, Arsenal, FC Haka


Vastaus #548 : 25.04.2017 klo 21:13:47

Kourouma on ilmeisesti pakki, joten kyllä munkin listalla Tomasin soppari nousee kärkeen prioriteeteissa.

Ja se Salos-Juuso on myös kuntoutumassa vähitellen polvivammastaan, joten ei sitäkään unohtaa sovi. Pomo sopisi mainiosti Hakan linjaan, kunhan pääsee kuntoon.

Pomolta itseltä kuultu, sai työpaikan Hämeenlinnasta ja ei ainakaan näillä näkymin pelaa Hakassa tänä kesänä.
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #549 : 26.04.2017 klo 09:19:13

Harmittava takaisku Hakalle jos näin on. Selittää samalla myöskin sen miksi joukkueeseen vielä etsitään vahvistusta.

 
Sivuja: 1 ... 21 [22] 23 ... 43
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines