FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.06.2018 klo 04:29:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 136
 
Kirjoittaja Aihe: KuPS 2017  (Luettu 641272 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


: 26.10.2016 klo 15:21:29Kuopion Palloseura

Perustettu: 1923
Kotikenttä: Savon Sanomat Areena
Kausia pääsarjatasolla: 60

Kotisivut: http://www.kups.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/KuPS1923
Twitter: https://twitter.com/KuPS1923
Instagram: http://instagram.com/kuopionpalloseura
YouTube: https://www.youtube.com/user/KuPS1923

Saavutukset:

Suomen mestaruus (5): 1956, 1958, 1966, 1974, 1976
SM-hopea (9): 1950, 1954, 1964, 1967, 1969, 1975, 1977, 1979, 2010
SM-pronssi (1): 1953
Suomen Cupin voittaja (2): 1968, 1989
Suomen Cupin hopea (3): 2011, 2012, 2013
Liigacupin voittaja (1): 2006

Kausikortit:

Bronze (aurinkokatsomo): 130 €
Silver (pääkatsomo, vapaat paikat): 190 €
Gold (pääkatsomo, oma numeroitu paikka): 230 €

Lisätiedot ja tilausohjeet seuran sivuilta.

Henkilökohtaisia ajatuksia ja näkemyksiä kauden 2016 pelaajista ja heidän otteistaan. Arvosana asteikolla 4-10 | tilastot koskevat liigapelejä:

Maalivahdit:

1. Johannes Kreidl, 8 | 24 ottelua, 2160 minuuttia, 9 nollapeliä
Talven Hammarby-ottelun antama ensivaikutelma ei pettänyt. Lainalla ollut itävaltainen oli yksi KuPS:n viime kauden onnistujista. Erittäin potentiaalinen veskari, joka omaa loistavat reaktiot. Potkutekniikassa on sen sijaan vielä runsaasti petraamisen varaa. Pitäisin Kreidlin oikein mielelläni Kuopiossa, mutta tämän toiveen toteutumisen suhteen ei kannattane pidätellä hengitystä, sillä miehellä on kesäkuuhun 2017 saakka voimassa oleva sopimus saksalaisseura HSV:n kanssa.

12. Craig Hill, 7 | 9 ottelua, 810 minuuttia, 4 nollapeliä
Toukokuussa Kuopioon saapunut Hill esitti maalin suulla perusvarmoja otteita. Tuntuu silti, että jotain jäi puuttumaan, jotta jenkkimolaria voitaisiin kaavailla ykkösmaalivahdin rooliin tulevalle kaudelle. Menisi kuitenkin edelleen mainiosti kakkosena.

16. Joonas Pöntinen, ei arvosanaa | -
Loukkaantumisten piinaaman Pöntisen kausi päättyi ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Onko pelaajauran jatkuminen vaakalaudalla?

Puolustajat:

3. Hamed Coulibaly, ei arvosanaa | -
Vuosi, jonka piti olla Coulin lopullinen läpimurtokausi. Liigacupissa Tampereella sattunut ikävä loukkaantuminen päätti norsunluuranikkolaispuolustajan kauden jo helmikuussa. Sopimus jatkuu. Missä kunnossa jalka mahtaa olla tällä hetkellä?

18. Aliyu Abubakar, 7 | 25 ottelua, 1909 minuuttia, 0+0
Pääsääntöisesti oikeana laitapakkina pelannut Abubakar pelasi mielestäni nousujohteisen sesongin. Alku oli hankala, kuten koko joukkueella, mutta Aliyu paransi loppua kohden. KuPS ei käyttänyt sopimuksessa ollutta optiota kaudesta 2017. Nähtyjen peliesitysten perusteella olisin nähnyt parikymppiselle nigerialaiselle käyttöä jatkossakin Keltamustan takalinjoilla.

19. Babacar Diallo, 9 | 31 ottelua, 2733 minuuttia, 2+1
Puolustuslinjan ehdoton liideri jo toista kautta putkeen. Oikea-aikainen, ulottuva ja luotettava alakerran päällikkö. Ihmettelen syvästi, mikäli ulkomaat eivät kutsu.

24. Atte Hoivala, 6 | 10 ottelua, 814 minuuttia, 0+0
Välivuotta jalkapallosta pitäneen Hoivalan peliaika jäi lopulta kovin vähäiseksi. Viime kauden perusteella ei ole mitalia tavoittelevan liigajengin avauksen pakki, mutta menisi mielestäni rotaatiossa ensi kaudella.

28. Joona Lautamaja, 7 | 23 ottelua, 1883 minuuttia, 0+0
Seinäjoelta alun perin opiskelujen perässä Kuopioon muuttaneen Lautamajan debyyttikausi liigassa oli onnistunut, vaikka Joona saikin mielestäni enemmän peliaikaa kuin olisi kuulunut. Laitapuolustajan anti hyökkäyspeliin jäi vähäiseksi. Pallollisena turvautui yhdeksän kertaa kymmenestä alibisyöttöön alaspäin. Puolustusvelvoitteet hoituivat kuitenkin ihan kohtalaisesti. Pallottomassa pelaamisessa kokemattomuus näkyi ajoittain höntyilynä ja ylipelaamisena. Kelpuuttaisin rotaatioon.

32. Tuomas Rannankari, 7 | 22 ottelua, 1596 minuuttia, 0+1
Alkukaudesta Rannankarin otteet eivät olleet kummoiset, minkä seurauksena Lautamajalle avautui tilaisuus näyttää omaa osaamistaan ja tämä käyttikin sen hyvin. Vaikka Tume ei saanut puristettua itsestään parasta irti, olisi hän mielestäni ansainnut enemmän peliaikaa Lautamajaan nähden. Toivon todella, että Rannankarin kanssa solmitaan jatkosopimus ja KuPS-kasvatin laitanousuista sekä keskityksistä päästään nauttimaan Honkavaaran alaisuudessa.

45. Azubuike Egwuekwe, 9 | 32 ottelua, 2880 minuuttia, 5+1
Nigerialaisjärkäle. Ilmatilan valtias. Johtajatyyppi. Egwuekwe muodosti yhdessä Diallon kanssa yhden Veikkausliigan parhaimmista topparipareista. Azubuike teki lisäksi viisi maalia kulmapotkutilanteista, mikä nostaa pelaajan arvoa joukkueelleen entisestään. Äärimmäisen tärkeä palanen tulevan kauden KuPS:aan. Koko kauden kattavasta sopimuksesta huolimatta, siirtoa ulkomaille – joko tammi- tai elokuun ikkunassa – ei voitane silti poissulkea.

Keskikenttäpelaajat:

7. Juha Hakola, 7 | 28 ottelua, 1553 minuuttia, 2+4
Hienoa, että surullisen loukkaantumishistorian omaava Hakola sai viimein ehjän kauden alle. Mutta eipä Juha valitettavasti ole enää sillä tasolla kuin ensimmäisellä KuPS-stintillään 2013. Terveenä ollessaan liigatason pelaaja, mutta ei enää aivan eliittiä kuitenkaan. Erikoistilanteet (kulmat ja varsinkin vaparit) yhä vaarallisia. Miehen ura jatkunee muualla, sillä Savon Sanomien tietojen mukaan KuPS ei tarjoa espoolaiselle jatkodiiliä. Uskoisin liigasta löytyvän ottajia.

8. Petteri Pennanen, 8
| 32 ottelua, 2626 minuuttia, 7+2
Kapteeni. Vaikka alla oli kaksi pahaa polvivammaa, Pete pelasi mielestäni hyvän kauden. Pelipaikka, kymppipaikan sijaan alempana keskikentän keskustassa, söi tehoja. Luovuus, peliäly ja syöttörepertuaari on tämän valtakunnan huippuluokkaa. Toivotaan, että ulkomailla palaset loksahtavat kohdilleen.

10. Paul Onobi, 6 | 22 ottelua, 1796 minuuttia, 0+1
Viime kauden suurin pettymys. Odotukset olivat kovat, valittiinhan Onobi kotimaassaan Nigeriassa vuoden 2015 keskikenttäpelaajaksi. Odotin Onobista loistavaa pelinrytmittäjää keskikentän pohjalle, mutta tämä jäi toteutumatta. Harhasyöttöjä ja alibipelaamista nähtiin aivan liikaa. Vaikka Onobi väläytteli silloin tällöin, minulle jäi hänestä jokseenkin löysä kuva. Oliko motivaatio tapissaan? Nähtyjen otteiden perusteella ymmärrän, miksi KuPS ei käyttänyt optiotaan.

14. Tijan Jaiteh, 7 | 26 ottelua, 1999 minuuttia, 1+1
Iso kuva: ei suuremmin loistanut, mutta ei pahemmin kämmäillytkään. Jaiteh’n mahdollisen jatkon suhteen fifty-fifty -ajatukset. Energinen pelaaja, jonka jatkopahvi ei kuulostaisi hullulta idealta, mutta en toisaalta jäisi suuresti ikävöimäänkään, mikäli matka jatkuisi muualle. Kruununa mieleen jäi elokuinen lisäajalla tehty voittomaali Klubin verkkoon Sonskilla. Tuota matsia, ja maalia, muistellaan vielä pitkään.

15. Ilmari Niskanen, 7 | 25 ottelua, 1188 minuuttia, 0+3
Ilmarin potentiaalin tietäen oli erittäin surullista, että pre-season meni jälleen pipariksi. Alkukesästä pelikentille tehty paluu oli kuitenkin väkevä, Immi pääsi nopeasti vauhtiin mukaan. Alati vaarallinen pelaaja nopeutensa ja haastokykynsä ansiosta. Viimeiset ratkaisut tuppasivat kuitenkin olemaan heikkoja, minkä vuoksi tehot jäivät piippuun. Tulevalla kaudella ehyt harjoittelukausi alle ja verkko heilumaan!

23. Patrick Poutiainen, 7 | 14 ottelua, 697 minuuttia, 0+1
Poutiainen kuului niihin pelaajiin, joiden minuutit jäivät todella vähäisiksi. Työmoraali kovalla tasolla, mutta avut ylöspäin ovat rajalliset. Oli hyvä loppukauden peleissä kentälle päästessään. Lopullinen breikkaus avainpelaajaksi Kuopiossa jäi kahden vuoden aikana tekemättä. Ehkäpä nyt on ihan hyvä haistella uusia tuulia. Vaiko sittenkin hieman tutumpia tuulahduksia, palaako Jyväskylään?

25. Urho Nissilä, 7 | 26 ottelua, 938 minuuttia, 0+3
Nissilän kautta on oikeastaan pirun hankala punnita. Läpimurtokauden 2015 jälkeen odotukset Upia kohtaan olivat luonnollisestikin korkealla. No, ei ollut yhtä maaginen kuin debyyttikaudellaan, mutta pelasi mielestäni kuitenkin sillä tasolla, että minuuttimäärän olisi pitänyt olla kevyesti nelinumeroinen. Mielenkiintoista nähdä, millaista roolia Honkavaara on kaavaillut Nissilälle.

Hyökkääjät:

6. Saku Savolainen, 7 | 31 ottelua, 1676 minuuttia, 4+2
Sai paljon peliaikaa ja teki ihan kohtalaiset tehot. Viimeisteli kaikki neljä osumaansa päällään. Pelillisesti Sakun kausi oli allekirjoittaneelle kuitenkin pettymys. Savolainen pelasi jälleen suuren osan kaudesta laidalla, mutta Sakun ominaisuudet eivät tule mielestäni parhaiten esille kyseisellä pelipaikalla. Savolainen ei ole nopeimpia pelaajia, eikä kyky/uskallus haastaa tahdo oikein riittää laiturin tontille. Hyvä pääpeli on sen sijaan kiistaton vahvuus ja sitä pitäisi pystyä hyödyntämään nähtyä enemmän, säännöllisesti muuallakin kuin erikoistilanteissa.

9. Mika Ääritalo, 6 | 30 ottelua, 1717 minuuttia, 0+4
Synkän liigakauden alun pirteimpiä ja tehokkaimpia pelaajia. Esimerkillisellä asenteella painanut Ääritalo kirjautti kolme maalisyöttöä ensimmäiseen viiteen matsiin. Sen jälkeen olikin sitten hiljaista. Isossa kuvassa asenteessa ei ollut missään vaiheessa valittamista, mutta noilla peli- ja minuuttimäärillä nolla maalia on yksinkertaisesti surkuhupainen saldo hyökkääjälle. Tontteja oli, mutta ei onnistanut. Savon Sanomien mukaan siirtyminen muualle on lähes varmaa.

17. Patrik Alaharjula, ei arvosanaa | 3 ottelua, 28 minuuttia, 0+0
Mahdoton arvioitava, sillä liigassa minuutteja kertyi niin vähän. Keväällä yksi maali KuPS-paidassa MP:n verkkoon Cupin matsissa. Perinteisen target-tyyppisen hyökkääjän mitat omaava Alaharjula pelasi Kakkosessa KuFun riveissä 16 ottelua tehden 9 maalia. Uskoisin seuran käyttävän ensi kauden optionsa.

22. Sasa Jovovic, 7 | 11 ottelua, 866 minuuttia, 1+1
Saapui Kuopioon elokuun siirtoikkunassa Tammisaaresta, jossa 15 Ykkösen peliä EIF:ssä olivat tuottaneet tehot 10+5. Jovovic aloitti KuPS:ssa lupaavasti ja oli olennainen tekijä elokuun voittomarssissa. Sasan tulon myötä joukkueen hyökkäyspelaaminen monipuolistui ja Salami sai tarvitsemaansa tukea uudesta kärkiparistaan. Täytyy tosin sanoa, että Jovovic myös tuhnuili ison läjän loistavia maalipaikkoja elokuun aikana. Syys- ja lokakuussa tekeminen oli huomattavasti vaisumpaa, siinä missä koko joukkueenkin. Korvattavissa oleva pelaaja. Kiintoisaa nähdä, keksiikö Honsu käyttöä Sasalle.

39. Gbolahan Salami, 9 | 31 ottelua, 2766 minuuttia, 14+2
Taitava ja työteliäs pelaaja. Fantastinen jamppa. Viihdyttävää katseltavaa. Aina tapahtuu. Mitenköhän kausi olisi sujunut ilman Salamia? Menneen kauden ykköstykki teki seurahistoriaa 14:llä Veikkausliigaosumallaan. Alkukaudesta joutui painimaan aivan liikaa itsekseen hyökkäyspäässä. Kevyistä kaatuiluista rangaistusalueella tuli hirmuinen määrä turhia kortteja ja niin sanotun ”sukeltelijan maineen” saatuaan vastustajat saivat rikkoa Salamia välillä jopa härskein keinoin ilman seuraamuksia. KuPS käytti odotetusti häneen kohdistuneen option kaudesta 2017. Jos pysyy sopimuskautensa loppuun asti Kuopiossa, pelaten koko sesongin ehjänä, niin laittanee jälleen maaliennätyksen uusiksi.

Kausi 2017 - Honkavaaran johdolla:

Marko Rajamäen kaksi puoli vuotta kestänyt ajanjakso päättyi aivan oikeutetusti viime kauteen. Tulokset ja peliesitykset eivät yksinkertaisesti vastanneet pelaajamateriaalia. KuPS:n ruorissa nähdään tulevalla kaudella 1+1-vuotisella sopimuksella (seuran optio) pestattu Jani Honkavaara. Tämä tarkoittaa sitä, että Honsu tulee valmentamaan urallaan ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Seinäjoella syntynyt Honkavaara pääsee ainakin kasaamaan itsensä näköistä ryhmää, sillä joukkueen rakennus on vielä hyvin alkutekijöissään. Tässä vaiheessa julkaistuja pelaajasopimuksia on ainoastaan kourallinen. Viime vuosina KuPS:n pelaajavaihtuvuus on ollut suurta, eikä siltä taideta välttyä tälläkään kertaa. Suurimmat menetykset tulevat näillä näkymin kohdistumaan keskiakselille, sillä kapteeni Petteri Pennanen ilmoitti suuntavansa ulkomaille ja todennäköisesti myös Babacar Diallo sekä Johannes Kreidl vaikuttavat jatkossa jossain muualla kuin Kuopiossa. Mainitulta keskiakselilta lisäksi Patrick Poutiaisen ja Paul Onobin on kerrottu vaihtavan maisemaa ensi kaudeksi.

Kauden ensimmäiset kilpailullisesti tärkeät ottelut alkavat aiemmista vuosista poiketen jo varhain, kun rajusti uudistuneen Suomen Cupin lohkovaihe starttaa tammikuussa kestäen maaliskuuhun. Lohkovaihe muodostuu viidestä kuuden joukkueen lohkosta, jossa kukin kohtaa toisensa kertaalleen. Lohkovoittajille on luvassa suora puolivälieräpaikka. Lohkojen toiseksi sijoittuneet sekä paras lohkokolmonen jatkavat puolestaan yksiosaisiin puolivälieräkarsintoihin, näiden otteluiden voittajat etenevät lohkovoittajien tavoin kahdeksan parhaan joukkoon. KuPS pelaa E-lohkossa, johon kuuluvat lisäksi FC Lahti, Ilves, Haka, JJK ja MP.

Sopimustilanne (päivitetty 18.10.2017):

Maalivahdit:
1. Otso Virtanen (2018) Linkki
12. Felix Ferahyan (2017) Linkki
16. Miika Töyräs (2017) Linkki
xx. Jussi Vlasov (2017) Linkki
xx. Hemmo Riihimäki (?) Linkki

Puolustajat:
3. Hamed Coulibaly (2018+1) Linkki
4. Reetu Räsänen (2017+1) Linkki
9. Sebastian Sorsa (2018) Linkki
18. Igor Cheminava (2017+1) Linkki
19. Johannes Kytilä (2018+2) Linkki
22. Nikko Boxall (2018) Linkki
28. Jiri Nissinen (2020) Linkki
29. Mikko Pitkänen (2017) Linkki
32. Tuomas Rannankari (2017+1) Linkki
42. Sharp Räsänen (2017) Linkki
xx. Nuutti Tykkyläinen (2017) Linkki
xx. Tony Miettinen (?) Linkki

Keskikenttäpelaajat:
8. Petteri Pennanen (2018) Linkki
11. Ilmari Niskanen (2018) Linkki
15. Reuben Gabriel (2018) Linkki
20. Ville Saxman (2019) Linkki
23. Joni Mäkelä (2018) Linkki
25. Urho Nissilä (2019) Linkki
31. Antti-Ville Räisänen (2017) Linkki

Hyökkääjät:
6. Saku Savolainen (2018) Linkki
10. Ats Purje (2018) Linkki
14. Eetu Pellikka (2020+1) Linkki
17. Patrik Alaharjula (2017) Linkki
21. Solomon Duah (2017+1) Linkki
24. Jere Hiltunen (2017) Linkki
26. Joonas Nissinen (2017) Linkki
39. Gbolahan Salami (2017) Linkki
xx. Joona Hiltunen (2017) Linkki

Taustat:
Päävalmentaja: Jani Honkavaara (2018) Linkki
Valmentaja: Mike Keeney Linkki
Fysiikkavalmentaja: Luis Anula Linkki
Maalivahtivalmentaja: Aki Moilanen Linkki
Huoltopäällikkö: Sami Miettinen Linkki
Hammaslääkäri: Erikoishammalääkäriklinikka Hohde Linkki
Fysioterapeutti: DBC-klinikka Linkki

Pelaajaliikenne:

Tulleet (vanha seura):
Nikko Boxall (VPS) Linkki
Solomon Duah (FC Inter) Linkki
Sebastian Sorsa (HJK) Linkki
Saku Leppänen (JJK) Linkki
Ville Saxman (RoPS) Linkki
Joni Mäkelä (FC Haka) Linkki
Ats Purje (Nõmme Kalju FC) Linkki
Johannes Kytilä (Klubi-04) Linkki
Otso Virtanen (Hibernian FC) Linkki
Reuben Gabriel (AS Trenčín) Linkki
Petteri Pennanen (MKS Miedź Legnica) Linkki
Igor Cheminava (FC Vityaz Podolsk) Linkki

Lähteneet (uusi seura):
Petteri Pennanen (MKS Miedź Legnica) Linkki
Patrick Poutiainen (JJK) Linkki
Aliyu Abubakar (FC Dila) Linkki
Paul Onobi (Abia Warriors FC) Linkki
Juha Hakola (VPS) Linkki
Mika Ääritalo (TPS) Linkki
Joonas Pöntinen (lopetti pelaajauransa) Linkki
Tijan Jaiteh (Bnei Yehuda) Linkki
Babacar Diallo (SKN St. Pölten) Linkki
Sasa Jovovic (AC Oulu) Linkki
Saku Leppänen (JJK) Linkki
Azubuike Egwuekwe (SuperSport United FC) Linkki
« Viimeksi muokattu: 18.10.2017 klo 16:59:18 kirjoittanut Härison »
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #1 : 26.10.2016 klo 15:22:10

Kuopion Palloseuran otteluohjelma 2017:

Harjoitusottelut:
Pe 16.12.2016  klo 14.45  FC Lahti - KuPS      (Mukkulan halli)               2-2   Raportti   (Niskanen, Nissilä)   Kooste
Pe 13.01.2017  klo 14.00  HIFK - KuPS           (Talin halli)                     2-3   Raportti   (Oma maali, Duah, Alaharjula)
Pe 10.02.2017  klo 15.00  FC Levadia - KuPS  (Lillekulla halli)                 0-0   Raportti
To 16.03.2017  klo 16.00  FC Haka - KuPS      (Tehtaan kenttä)             2-2   Raportti   (Egwuekwe, Salami)
Ke 29.03.2017  klo 15.15  KuPS - KPV           (Savon Sanomat Areena)   3-1   Raportti   (Salami x2, Purje)   Kooste
La 01.04.2017  klo 16.00  KuPS - AC Oulu      (Savon Sanomat Areena)   1-0   Raportti   (Purje)   Kooste

Suomen Cup:
Pe 20.01.2017  klo 18.00  KuPS - JJK             (Kuopio-halli)                  9-1   Raportti   (Niskanen, Duah x2, Rannankari, Salami x2, Sorsa, Mäkelä, Alaharjula)   Kooste
La 28.01.2017  klo 15.00  MP - KuPS             (Urpolan tekonurmi)          0-5   Raportti   (Purje, Salami x2, Alaharjula x2)   Kooste
Pe 03.02.2017  klo 18.00  KuPS - FC Lahti      (Kuopio-halli)                  4-2   Raportti   (Duah, Oma maali, Salami, Niskanen)   Kooste
Pe 17.02.2017  klo 18.00  KuPS - FC Haka      (Kuopio-halli)                  1-0   Raportti   (Duah)   Kooste
Ti 07.03.2017   klo 15.00  Ilves - KuPS          (Pirkkahalli)                     2-1   Raportti   (Purje)
Su 12.03.2017  klo 16.00  KuPS - FC Honka    (Savon Sanomat Areena)  2-4   Raportti   (Salami, Boxall)

Veikkausliiga:
Ma 10.04.2017  klo 18.30  HJK - KuPS                   2-0   Raportti
Ma 17.04.2017  klo 16.00  KuPS - FC Inter             2-1   Raportti   (Salami, Purje)   Kooste
La 22.04.2017  klo 16.00  VPS - KuPS                   2-2   Raportti   (Nissilä, Salami)
La 29.04.2017  klo 16.00  KuPS - Ilves                  0-1   Raportti          
La 06.05.2017  klo 17.00  PS Kemi - KuPS              1-4   Raportti   (Nissilä x2, Sorsa, Savolainen)   Kooste
Pe 12.05.2017  klo 18.30  KuPS - HIFK                  2-1   Raportti   (Salami, Nissilä)   Kooste
Pe 19.05.2017  klo 18.30  FC Lahti - KuPS             1-2   Raportti   (Salami, Gabriel)
Ke 24.05.2017  klo 18.30  KuPS - SJK                   1-1   Raportti   (Mäkelä)
La 27.05.2017  klo 17.00  RoPS - KuPS                 0-1   Raportti   (Purje)
Ke 31.05.2017  klo 18.30  JJK - KuPS                    0-0   Raportti
Su 04.06.2017  klo 18.30  KuPS - IFK Mariehamn    1-2   Raportti   (Gabriel)
Ke 14.06.2017  klo 18.30  KuPS - VPS                   2-2   Raportti   (Purje, Boxall)
Su 18.06.2017  klo 18.30  KuPS - HJK                   0-2   Raportti
Ke 21.06.2017  klo 18.30  FC Inter - KuPS             1-1   Raportti   (Nissinen Jo.)
La 01.07.2017  klo 17.00  Ilves - KuPS                 1-0   Raportti  
La 08.07.2017  klo 17.00  KuPS - PS Kemi             3-0   Raportti   (Mäkelä, Purje, Gabriel)
Ma 17.07.2017  klo 18.30  HIFK - KuPS                1-4   Raportti   (Mäkelä, Saxman, Boxall, Pennanen)
La 22.07.2017  klo 17.00  KuPS - FC Lahti            2-2   Raportti   (Coulibaly, Purje)
Ma 31.07.2017  klo 19.30  SJK - KuPS                  1-0   Raportti
La 05.08.2017  klo 17.00  KuPS - RoPS                3-0   Raportti   (Saxman, Nissilä, Niskanen)
To 10.08.2017  klo 18.30  KuPS - JJK                   1-0   Raportti   (Purje)
Ma 14.08.2017  klo 18.30  IFK Mariehamn - KuPS   2-1   Raportti   (Purje)
Su 20.08.2017  klo 18.30  KuPS - IFK Mariehamn   2-1   Raportti   (Salami, Saxman)
Su 27.08.2017  klo 18.30  HJK - KuPS                  1-0   Raportti
Pe 08.09.2017  klo 18.30  KuPS - SJK                  2-1   Raportti   (Mäkelä, Coulibaly)
Ma 11.09.2017  klo 18.30  FC Lahti - KuPS           1-1   Raportti   (Gabriel)
La 16.09.2017  klo 17.00  VPS - KuPS                  1-3   Raportti   (Nissilä, Salami x2)
Su 24.09.2017  klo 18.30  KuPS - HIFK                 3-2   Raportti   (Nissilä, Salami, Gabriel)
Pe 29.09.2017  klo 18.30  FC Inter - KuPS            1-2   Raportti   (Gabriel x2)
To 12.10.2017  klo 18.30  KuPS - RoPS                 1-1   Raportti   (Nissilä)
Su 15.10.2017  klo 15.00  Ilves -  KuPS               1-0   Raportti
Pe 20.10.2017  klo 18.30  KuPS - JJK                   2-1   Raportti   (Nissilä, Salami)
La 28.10.2017  klo 14.00  PS Kemi - KuPS            1-3   Raportti   (Purje, Saxman, Boxall)
« Viimeksi muokattu: 28.10.2017 klo 18:18:04 kirjoittanut Härison »
Marseillen Karuselli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Keltamusta kaunein kaikista


Vastaus #2 : 26.10.2016 klo 15:46:58

Missään haastattelussa ei ole taidettu Arilta eikä Honsulta kysyä tulevasta valmennustiimistä? Se lienee kuitenkin ihan yhtä merkittävä tekijä menestykseen kuin päävalmentajakin. Joku huhuili, että paljon kehuttu fyssari Anssi lähtisi Rapan mukana pois. Kannattaisi kyllä yrittää houkutella miestä jäämään Kuopioon, ainakin pelaajien kehut ja loukkaantumisten vähentyminen puoltaisivat sitä.

Mites, onko kanssafoorumisteilla tietoa, kuka on tällä kaudella valmentanut KuPSin erikoistilanteet? Oli se sitten Rapa, Tepi tai naapurin mummo, niin melko kovat näytöt sillä saralla on lyöty pöytään. Toki käytössä oleva pelaajamateriaalikin vaikuttaa niihin paljon, mutta on niitä selvästikin harjoiteltu runsaasti ja löydetty oikeat keinot niin maalien tekemiseen kuin vastustajan maalinteon estämiseen. Ylos Tärkeintä mielestäni olisi, että tietotaito tämän kauden erikoistilanteiden valmennuksesta jäisi myös ensi kauden joukkueeseen jossain muodossa.
42Wolves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Loistava Luontopolku


Vastaus #3 : 26.10.2016 klo 20:12:30

Noniin, puoli vuotta aikaa puida ja spekuloida. Kiitos topikin avauksesta!
JSa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS SuPa-52


Vastaus #4 : 26.10.2016 klo 22:13:38

Samoin kiitän topiikin avauksesta.
 Ja nyt se vasta alkaakin KuPS:n  pelin luominen ja se loputon valmentajan, pelitaktiikan,pelaajien hankinta,hinta/laatusuhde arviointi.

Mutta olen varma,että eo. on peruskannattajien etuoikeus ja saavutettu etu.
Keskustelua käydään ja niin siis pitääkin asiallisissa merkeissä.
patarumpu

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 26.10.2016 klo 22:33:44

Honsun mietteitä ensi kauden KuPS:sta:

http://www.kups.fi/fi/uutiset/jani-honkavaara-saapuu-perehtymaan-kuopion-palloseuraan
donner

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, ManU


Vastaus #6 : 26.10.2016 klo 23:23:52

uusi valmentaja, uusia pelaajia, suuri mielenkiinto ensi kautta kohtaan Ylos
Weki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mäkijärven oikea


Vastaus #7 : 27.10.2016 klo 09:45:57

Mosa ja Rahimi.

Lahden rahat ja Honsun mieltymykset.

Tähtiportteri

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 27.10.2016 klo 10:10:37

Mosa ja Rahimi.

Lahden rahat ja Honsun mieltymykset.Mosa voisi olla melkoinen riski. Hommat toimivat lopulta melko hyvin Rovaniemellä, mutta eihän tuo Mosa miltään ammattifutarilta vaikuta. En ottaisi riskiä.

Rahimilla soppari ensi kaudesta. Mites tuo Honsun alaisuudessa pelannut Anyamele? Pelannut käsittääkseni sekä vasempana pakkina että laiturina. Miten mulla on käsitys, että on oikeajalkainen? Menisikö myös oikealla?


Lainaus
Haluan joukkueessa olevan vauhtia ja haluan nähdä myös nopeaa jalkapalloa.

No ei sinne sitten varsinkaan kannata hankkia Diegoa nopeita hyökkäyksiä sabotoimaan.
aman

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 27.10.2016 klo 12:09:42

Diesel-Diego voisi olla vaikka laitapakki. Kovasti hänestä loistaa peliäly ja halu pelata fiksusti mutta toteutus aina hakusessa. Ei todellakaan mikään pelintekijä.
« Viimeksi muokattu: 27.10.2016 klo 12:13:09 kirjoittanut aman »
JaR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Elo


Vastaus #10 : 27.10.2016 klo 13:56:43

Siinä Viikkosavon jutussa mielenkiintoisinta oli, että Rapa kertoi Upin saaneen enemmän peliaikaa kun edellisellä kaudella. Vaikea ajatella näin...vai olikos se tätä edellistä kausi sellainen, että Upi alkoi saamaan peliaikaa kunnolla vasta loppuvuodesta? Ei vaan enää muista
NOPEAMUSTAMIES

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 27.10.2016 klo 14:10:33

Siinä Viikkosavon jutussa mielenkiintoisinta oli, että Rapa kertoi Upin saaneen enemmän peliaikaa kun edellisellä kaudella. Vaikea ajatella näin...vai olikos se tätä edellistä kausi sellainen, että Upi alkoi saamaan peliaikaa kunnolla vasta loppuvuodesta? Ei vaan enää muista
Pelasi useammassa sarjapelissa vuonna 2016, mutta peliminuutit putosi 1385 -> 938.(mikäli tulospalvelun luvut laskin oikein)
panHard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS (Kapakka-Banzai)


Vastaus #12 : 27.10.2016 klo 14:23:38

Suomen Cupin 2017 lohkovaihe

Lohko E: FC Lahti, Ilves, KuPS, Haka, JJK, MP
BSC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mattias Gestranius, Tumpero


Vastaus #13 : 27.10.2016 klo 15:15:55

Missään haastattelussa ei ole taidettu Arilta eikä Honsulta kysyä tulevasta valmennustiimistä? Se lienee kuitenkin ihan yhtä merkittävä tekijä menestykseen kuin päävalmentajakin. Joku huhuili, että paljon kehuttu fyssari Anssi lähtisi Rapan mukana pois. Kannattaisi kyllä yrittää houkutella miestä jäämään Kuopioon, ainakin pelaajien kehut ja loukkaantumisten vähentyminen puoltaisivat sitä.

Mites, onko kanssafoorumisteilla tietoa, kuka on tällä kaudella valmentanut KuPSin erikoistilanteet? Oli se sitten Rapa, Tepi tai naapurin mummo, niin melko kovat näytöt sillä saralla on lyöty pöytään. Toki käytössä oleva pelaajamateriaalikin vaikuttaa niihin paljon, mutta on niitä selvästikin harjoiteltu runsaasti ja löydetty oikeat keinot niin maalien tekemiseen kuin vastustajan maalinteon estämiseen. Ylos Tärkeintä mielestäni olisi, että tietotaito tämän kauden erikoistilanteiden valmennuksesta jäisi myös ensi kauden joukkueeseen jossain muodossa.

Ymmärtääkseni Honsu saa kerätä oman valmennustiiminsä. Anssi taas on sen verran lojaali Rapalle, että häntä ei Kuopioon saa jäämään, eli voidaan puhua ihan varmasta lähtijästä.
Keskikentälle tarvitaan ehdottomasti vahvuutta, mielelläni kyllä antaisin Upille Pennasen saappaat täytettäväksi ja rehellisen mahdollisuuden nousta suurmiesten joukkoon. Mitenkähän lie Sohna olisi saatavilla takaisin, siinä olisi sopiva louhija keskialueelle jolta varmasti tiedettäisiin mitä saadaan.

Tumen kanssa kai neuvotellaan paraikaa jatkosta, joten uskoisin, että jos miestä ei ulkomaille kelpuuteta pelaa hän ensi(kin) kaudella Kuopiossa.
Yaya

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #14 : 27.10.2016 klo 15:21:41

Youtubeen tullut taas pari hyvää pelaajakoostetta tältä kaudelta

Toimistolle pieni pyyntö(jos ja kun forkkaa kuitenkin luette): Oisko mahdollista saada muistakin kuin ulkkareista näitä pelaajakoostevideoita? Katsoisin ainakin itse mielelläni ja kai näillä jotain arvoa on pelaajabrändinkin luomisessa.

Tämän kauden pelaajakoostevideot on nimittäin ollut aika ulkkaripainotteisia:
Gbolahan Salamin huippuhetket alkukaudelta
Azubuike Egwuekwe (KuPS)
Gbolahan Salami (KuPS)
Azubuike Egwuekwe 2016
Paul Onobi 2016
Aliyu Abubakar 2016

Mainittakoon nyt vielä että vaikka kotimaisista pelaajista videoita toivonkin niin en kuulu niihin ulkkari-itkijöiden joukkoon joiden mielestä vain omilla pojilla pitäisi pelata.
Hynyrules

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #15 : 27.10.2016 klo 22:16:23

Suomen Cupin 2017 lohkovaihe

Lohko E: FC Lahti, Ilves, KuPS, Haka, JJK, MP


Kerran kaikkia vastaan ja kaksi parasta jatkoon?
Bulebule

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 27.10.2016 klo 22:39:14

Kerran kaikkia vastaan ja kaksi parasta jatkoon?
Kerran kaikkia vastaan. Lohkovoittajat jatkoon ja kakkoset sekä paras lohkokolmonen pelaavat keskenään ylimääräisen kierroksen jatkopaikoista. Aika surullinen Cup, kun voittaa voi vaikka onkin hävinnyt pelin. Kiitos tästäkin Palloliitto.
Juse-

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #17 : 27.10.2016 klo 22:44:00

Rahimilla soppari ensi kaudesta.

Eiköhän tuo ole purettavissa.
Tähtiportteri

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 28.10.2016 klo 06:56:30

Eiköhän tuo ole purettavissa.

Onko kyse sitten Honsun luottopelaajasta ja hyvästä kaverista, vai miksi nimenomaan hän olisi nyt tulossa Kuopioon?
Eemeli Rummukainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #19 : 28.10.2016 klo 07:42:47

Rahimsita turha puhua, mutta mikä lie Anyamelen tilanne. Kyykytti ainakin Attea viimeisessä HIFK-pelissä suvereenisti.

JaR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Elo


Vastaus #20 : 28.10.2016 klo 08:52:29

Kerran kaikkia vastaan. Lohkovoittajat jatkoon ja kakkoset sekä paras lohkokolmonen pelaavat keskenään ylimääräisen kierroksen jatkopaikoista. Aika surullinen Cup, kun voittaa voi vaikka onkin hävinnyt pelin. Kiitos tästäkin Palloliitto.

En oikein osaa tästä hirveästi sanoa kun en tän enempää tiedä (ilmeisesti tässä oli jotain tarkoitusta saada kilpailullisia pelejä ennen kautta), mutta ensimmäisenä reaktiona tietäen cupin historian suomessa ja ulkomailla, että onpa käsittämätön tapa pelata cuppia. Siis maan ykköscup lohkoilla? Onkos ne ihan alasarjan joukkueet jo pelanneet nyt kesän/syksyn mittaan pääsystä noihin lohkoihin?
Bulebule

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 28.10.2016 klo 11:40:38

En oikein osaa tästä hirveästi sanoa kun en tän enempää tiedä (ilmeisesti tässä oli jotain tarkoitusta saada kilpailullisia pelejä ennen kautta), mutta ensimmäisenä reaktiona tietäen cupin historian suomessa ja ulkomailla, että onpa käsittämätön tapa pelata cuppia. Siis maan ykköscup lohkoilla? Onkos ne ihan alasarjan joukkueet jo pelanneet nyt kesän/syksyn mittaan pääsystä noihin lohkoihin?
Kesällä aloitettiin karsiminen alasarjalaisten kesken. Viikko-pari sitten ratkesi nuo viimeiset lohkoihin päässeet neljä joukkuetta. Surkuhupaisaa, kun yli vuosi ennen voittajan ratkeamista pelataan jo matseja. :(

Ja itse tuohon lohkoon, taisi napsahtaa se kaikista pahin.
Medison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KeltaMusta - Kaunein Kaikista


Vastaus #22 : 28.10.2016 klo 14:48:45

Onhan tuo nyt aikamoiseksi Suomen Cupin osalta mennyt. Mutta tällä kertaa ei voi kuitenkaan suoralta kädeltä haukkua Palloliittoa pystyyn, koska kolikolla on selkeästi kääntöpuolensa. Eli nyt saadaan jo harjoituskauteen oikeasti panoksellisia matseja (vrt. "liikacup"), koska toisen Eurooppa-tien tuskin halutaan katkeavan jo alkumetreillä. Liigacupistahan olisi toki myös voinut saada kilpailullisesti kiinnostavan tuotteen (ainakin) kahdella tavalla: laittamalla kilpailulle suomalaisen jalkapallon piirissä poikkeuksellisen muhkeat palkintorahat (=käytännössä utopistinen toteuttaa) tai antamalla myös liigacupin voittajalle kiintiöpaikan Eurooppa-liigan karsintoihin, jolloin edes Veikkausliigassa 3. sijoittuva ei välttämättä Eurooppaan menisi.

Pahoittelut off-topicista, mutta eiköhän tähän saumaan tällainen jorinakin mahdu ;)      
« Viimeksi muokattu: 28.10.2016 klo 15:12:06 kirjoittanut Medison »
jormakaariainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Paavo Väyrynen


Vastaus #23 : 28.10.2016 klo 22:24:15

Suomen Cupin 2017 lohkovaihe

Lohko E: FC Lahti, Ilves, KuPS, Haka, JJK, MPToivottavasti JJK ja MP ottelut olisi kotona. 8)
AK-47

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juuso Hartikainen BEST ja Henri Lehijoki BEST


Vastaus #24 : 28.10.2016 klo 23:01:00


Toivottavasti JJK ja MP ottelut olisi kotona. 8)
MP ottelu ei herätä mitään mielenkiintoa. Toki seurojen välillä on historiaa, mutta nyky MP pelaajisto on melko hajuton, mauton ja osaamaton, eikä näin ollen anna oikeestaan mitään vastusta kellekkään ton lohkon joukkOeelle.
JJK kotiottelu toki käytävä kattomassa jos sellanen tulee.
« Viimeksi muokattu: 29.10.2016 klo 00:06:01 kirjoittanut AK-47 »

 
Sivuja: [1] 2 ... 136
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines