FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.10.2018 klo 23:49:15 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen Kolmonen 2017  (Luettu 102626 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


: 30.10.2016 klo 11:12:19

Satakuntamatkailu sai Tampereen piirin joukkueiden osalta päätöksen, kun Satakunta löi hynttyyt yhteen Turun piirin kanssa. Viime kauden päätteeksi nousua Kakkoseen juhli Tampere United, joka onnistui katkaisemaan satakuntalaisten valtakauden yhteisessä kolmosessa. Kaudella 2015 nousun vei Jazz/2 ja kaudella 2014 MuSa. Ennen TamUa edellinen Tampereen piirin nousija oli Ilves-Kissat kauden 2013 päätteeksi.

Satakunnan lähtö ja TamUn nousu tarkoitti sitä, että viime kauden Kolmosesta ei tippunut yksikään Tampereen piirin joukkue ja täydennystarvetta alhaalta tuli kolmen joukkueen verran. Nelosesta ylöspäin tulivat pelkkiä voittoja kerännyt HJS, TPV/2 sekä kolmanneksi sijoittunut Janakkalan Pallo.

Miesten sarjojen sarjajärjestelmät ja sarjapaikat kaudelle 2017 vahvistettiin perjantaina 28.10.2016
https://palloliitto.fi/uutiset/-tampereen-piiri/miesten-sarjojen-sarjajarjestelmat-ja-sarjapaikat-kaudelle-2017-vahvistettu

Varmasti upea kausi tulossa ja itse vesi kielellä odottelen paikallismatseja. Joko mennään?

Tällä kaudella sarjassa pisteistä taistelevat siis seuraavat joukkueet. Vastuuvalmentaja-osioon on laitettu edelliskauden valmentaja ja sulut tarkoittaa sitä, että en ole löytänyt mistään vahvistusta tulevalle kaudelle jatkosta. Ilman kysymysmerkkejä olevat päävalmentajat ovat luonnollisesti vahvistettuja. Lisäillään sitten paremmalla ajalla seurojen sosiaaliset mediat seuraajamäärineen.

HJS (Hämeenlinna)
Perustettu: 2016
Viime kauden sijoitus: 1/12 (Nelonen)
Vastuuvalmentaja: Lauri Hakanen
Valmentaja: Mikko Kalervo
Kotisivut: http://hjs.fi/hjs-miehet/
Sosiaalinen media: Facebook (1229 tykkäystä) / Twitter (109 seuraajaa) / Instagram (523 seuraajaa)

HJS perustettiin alkujaan jo kaudelle 2015 Kutoseen, mutta se yritys ei vielä ottanut tuulta purjeisiin. Viime kaudeksi HJS:n edustusjoukkue sai paikan Neloseen ParVilta ja jälki oli kovaa. Pelaajavalmentaja Lauri Hakasen johdolla HJS paineli sarjan läpi käsittämättömällä 22-0-0 saldolla ja maalierokin oli kohtuullisen hulppea 138-6. Tavoitteet HJS:llä on asetettu liiton sarjoihin ja kuten viime kauden saldo osoittaa, niin ei joukkue ole tulossa höntsäilemään Kolmoseen. Kauden 2016 mestari oli sarjanousija Tampere United, eikä ole mikään mahdottomuus, että HJS tekee  tämän tempun kauden 2017 päätteeksi. Materiaali on kova ja heikkenemään se ei ainakaan tule, joten on helppo povata HJS sarjan kärkipäähän, vaikka sarjaan nousijan statuksella lähteekin.

Härmä (Hämeenlinna)
Perustettu: 1967
Viime kauden sijoitus: 7/12 (8-5-9 37:59 29p)
Vastuuvalmentaja: Matti Hiukka
Valmentajat: Juha Lempinen & Jouko Salminen
Kotisivut: http://www.hmlharma.fi
Sosiaalinen media: Facebook (930 tykkäystä) / Twitter (485 seuraajaa) / YouTube (14 tilaajaa)

Hämeenlinnan ykkösseurana viimeiset vuodet haahuillut Härmä on enemmän tai vähemmän pelaillut kaudet läpi. Valmennus on vaihtunut kausittain tai jopa kesken kauden ja turbulenssia on ollut peliesityksissä. Nyt vakautta toimintaan haetaan Matti Hiukan avulla, jolla on kokemusta päävalmentajana Veikkausliigasta asti. Viime vuosina Härmä on joutunut nojaamaan paljon A-junioreihin, kun aikuispelaajista on paikoin ollut huutava pula. Henkilökohtaisesti olen kovin pettynyt, mikäli tuleva kausi tulee olemaan samanlaista harmaata paskaa mitä edelliset.

Ilves/2 (Tampere)
Perustettu: 1931
Viime kauden sijoitus: 9/12 (6-3-13 40:51 21p)
Vastuuvalmentaja: Topi Priha
Valmentaja: Joni Lehtonen
Kotisivut: http://www.ilvesjalkapallo.fi/joukkue7843

Ilveksen kakkosjoukkue toimii seuran juniorijoukkueille kehityspaikkana miesten peleihin. Pääsääntöisesti joukkueessa pelaa A-junioreita, mutta on kentällä nähny B- ja muistaakseni jopa C-junioreita. Keken aikana Ilves/2 sai edustuksesta apuja enemmän, mutta viime kaudella yksittäisiä hajapelejä kävi pelaamassa vain harva. Kokoonpanot vaihtelevat ottelusta toiseen niin rajusti, että Ilves/2 on aina arvoitus, kuten viime kausi osoitti. Ensin joukkue aiheutti Pallo-Iiroille kauden ensimmäisen tappion ja paria viikkoa myöhemmin jakoi pisteet PJK:n kanssa. Tulospalvelun pelaajalistasta laskettuna viime kaudella Ilves/2:n otteluissa minuutteja sai yhteensä 40 eri pelaajaa, joka on iso määrä se. Seuran täytyy saada vakautta kakkosjoukkueen toimintaa, tai muuten seuran juniorit saattavat joutua tulevaisuudessa hakemaan kokemusta miesten peleistä Nelosessa.

Ilves-Kissat (Tampere)
Perustettu: 1932
Viime kauden sijoitus: 2/12 (16-2-4 64:29 50p)
Vastuuvalmentaja: Kari Sainio
Valmentaja: Jarno Soininen
Kotisivut: http://ilves-kissat.fi/
Sosiaalinen media: Facebook (532 tykkäystä) / Twitter (363 seuraajaa)

Ilves-Kissat kuuluu tulevallakin kaudella yhdeksi mestarisuosikiksi. Viime kaudella nousu oli mahdollinen vielä toisiksi viimeiselle kierrokselle asti, joten nälkää tulevalle kaudelle varmasti on. Joukkueen riveistä löytyi sarjan maalikuningas Berat Grabovci, joka nakutti 25 maalia. Hissijoukkue jymähti siis ainakin toistaiseksi Kolmosen kerrokseen. Tulevan kauden pelaajistosta ei ole mitään käryä, mutta eiköhän Kissoissa jälleen iskukykyinen porukka kasata, sillä tavoitteet on liiton sarjoissa.

JanPa (Janakkala, Turenki)
Perustettu: 1964
Viime kauden sijoitus: 3/12 (Nelonen)
Vastuuvalmentaja: Jari Tiitta
Valmentaja: Jarkko Lehtonen
Kotisivut: http://janakkalanpallo.sporttisaitti.com/
Sosiaalinen media:Facebook (362 tykkäystä) / Twitter (64 seuraajaa)

Turengin Ylpeys JanPa klaarasi toisen sarjanousun peräjälkeen. Kauden 2015 päätteeksi Tiitan suojatit nousivat Neloseen, jossa joukkue päätyi hienon kauden jälkeen kolmannelle sijalle ja se riitti täydennysmenettelyn kautta taas sarjanousuun. JanPassa on tehty hienoa työtä kentällä ja sen ulkopuolella, eikä viime kauden hyvät otteet tulleet ainakaan itselleni minkäänlaisena yllätyksenä. Mikäli viime kauden runko jatkaa ja ympärille saadaan muutamia täsmähankintoja/leveyttä, niin tuskin JanPa takaisin Neloseen tulee lähtemään.

Loiske (Sääksjärvi)
Perustettu: 1947
Viime kauden sijoitus: 10/12 (6-3-13 31:61 21p)
Vastuuvalmentaja: Jani Kangasmaa
Valmentaja: Reijo Laaksonen
Kotisivut: http://loiske.sporttisaitti.com/aikuiset/edustusjoukkue/
Sosiaalinen media: Facebook (459 jäsentä) / Twitter (36 seuraajaa) / YouTube (10 tilaajaa)

Loiskeen kausi oli (jälleen) vaikea. Joukkue jäi viivan alle toisen kerran kolmeen vuoteen, mutta jatkaa edelleen Kolmosessa. Loiskeesta löytyy kyllä Kolmosen tason pelimiehiä, mutta ei tarpeeksi ja se näkyy tuloksissa. Tulevalle kaudelle löytyy uusi päävalmentaja, kun Jani Kangasmaa korvaa Jukka Salmisen. Kangasmaa on ehtinyt vetää joukkueelle jo ensimmäiset harjoitukset, joten valmistautuminen tulevaan on aloitettu hyvissä ajoin. Tällä hetkellä Loiskeen voi povata putoamistaistoon, mutta talvi on pitkä ja mistä sitä tietää vaikka saisivat naarattua jostain tukun tähtiä. Aika näyttäköön.

NoPS (Nokia)
Perustettu: 1968
Viime kauden sijoitus: 6/12 (9-5-8 54:47 29p)
Vastuuvalmentaja Vesa Moilanen
Kotisivut: http://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/
Sosiaalinen media: Facebook (730 tykkäystä) / Twitter (134 seuraajaa)

NoPSista kävi kato Tampere Unitediin päävalmentajan ja usean avainpelaajan muodossa. Valmennusvastuun otti Vesa Moilanen, joka vei NoPSin kauden läpi kunnialla. NoPSin otteluissa nähtiin maaleja molemmissa päissä, kun joukkue takoi maaleja 2,4 keskiarvolla per peli ja vastapainoksi päästi 2,1 per peli. Etenkin otteluiden loppupuolet olivat NoPSille haastavia ja omissa soi viimeisen vartin aikana valtavat määrät. Se yleensä kielii puutteellisesta kuntopuolesta, joten siinä on ainakin yksi parantamisen paikka tulevalle kaudelle. NoPSilla on potentiaalia olla musta hevonen mestaruustaistoa ajatellen.

PJK (Pirkkala)
Perustettu: 1993
Viime kauden sijoitus: 8/12 (7-1-14 29:48 22p)
Vastuuvalmentaja: Veli Saarela
Kotisivut: http://www.pjk.fi/
Sosiaalinen media: Facebook (535 tykkäystä) / Twitter (363 seuraajaa)

PJK:n kausi oli toisinto kaudesta 2015 sillä erotuksella, että joukkue paransi pykälän. Läpi kauden joukkue taisteli putoamisviivan tuntumassa ja usein sen alapuolella, mutta jälleen kerran vahva loppukausi nosti joukkueen viivan yläpuolelle. Toki se viiva oli kuluneella kaudella kosmeettinen, mutta silti vahva osoitus PJK:n moraalista. Tasapelejä joukkue pelasi ainoastaan yhden kappaleen. PJK on mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja nuoruutta, mutta tuntuu tarpovan paikallaan. Seuran futsaljoukkue nousi täksi talveksi liigaan ja muutenkin futsal tuntuu olevan se, mihin paukut seurassa ohjataan. Futsal näkyy myös vahvasti PJK:n alkukauden kokoonpanoissa, kun suurin osa nurmella kirmaavista pelaajista potkiikin palloa parketilla. Potentiaalia seuralta löytyisi isompaan vaihteeseen, mutta se tarvisi töitä. Ilman panostusta myös jalkapalloon PJK on auttamatta putoamistaistelussa.

PS-44 (Valkeakoski)
Perustettu: 1944
Viime kauden sijoitus: 5/12 (10-4-8 63:34 34p)
Vastuuvalmentaja: Pasi-Pekka Mäkinen
Valmentaja: Mollo Helasmäki
Kotisivut: http://www.ps-44.fi/
Sosiaalinen media: Facebook (207 jäsentä)

Erittäin kaksijakoinen kausi takana. Kausi alkoi seitsemällä voitottomalla ottelulla, jota seurasi kahdeksan ottelun tappioton jakso. Seppoja on vaivannut sama ongelma kuin Härmää, eli omat aikuispelaajat ovat kadoksissa. Hakan yhteistyöseura nojasi vahvasti Haka-apuihin niin edustuksesta kuin A-junioreista. Omaa kieltään tilanteesta kertoo se, että Seppojen kotisivujen pelaajalistauksesta http://www.ps-44.fi/165 löytyy 10+2 omaa pelaajaa. Se on sellainen määrä, että ilman Haka-yhteistyötä Sepot ei Kolmosessa pelaisi.

TKT (Tampere)
Perustettu: 1920
Viime kauden sijoitus: 11/12 (5-4-13 32:42 19p)
Vastuuvalmentaja: Markku Kestilä
Valmentaja: Antti Salonen (ja Kari Kivipelto)
Kotisivut: http://www.tampereenkisatoverit.fi/
Sosiaalinen media: Facebook (289 tykkäystä) / Twitter (80 seuraajaa)

TKT:n kausi oli jälleen vaikea. Kaudella 2015 sarjapaikka varmistui vasta toiseksi viimeisellä kierroksella ja tällä kertaa kabineteissa. Sarjassa alapuolelle jäi vain satakuntalaisporukka EuPa, joten tulevalle kaudelle on parannettava, mikäli pelit Kolmosessa kiinnostaa myös 2018.

TP-T (Tampere)
Perustettu: 1947
Viime kauden sijoitus: 4/12 (11-4-7 52:40 37p)
Vastuuvalmentaja: Harri Sola
Valmentaja: Hannu Ahola
Kotisivut: http://www.tampereenpelitoverit.net/
Sosiaalinen media: Twitter (88 seuraajaa)

TP-T pelasi ihan kelpo kauden ja sijoittui lopulta neljänneksi. TP-T operoi suht ohuella materiaalilla, joten poissaolot vaikuttavat heti tuloksiin. Ykkösnyrkki TP-T:llä on Kolmosen tasoa ja mikäli pelaajisto vaan pysyy kasassa, saa uusi päävalmentaja Harri Sola ihan hyvät palaset palapeliinsä. Vaikea nähdä, että TP-T:llä rahkeet ihan nousutaistoon asti riittäisi, mutta ei se nappikaudella mikään mahdottomuuskaan olisi. Hyvä joukkue tulee olemaan ja ehkä ylempi kaskikasti on se realistisin ennuste (tällä hetkellä).

TPV/2 (Tampere)
Perustettu: 1930
Viime kauden sijoitus: 2/12 (Nelonen)
Vastuuvalmentaja: Mourad Seddiki
Kotisivut: http://www.tpv.fi/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=36&Itemid=158

Kakkosessa pelaavan TPV:n kakkosjoukkue käväisi pelaamassa yhden kauden Nelosessa ja palasi takaisin Kolmoseen. Nuoriin luottava TPV/2 pystyy pelaamaan pirteää ja viihdyttävää jalkapalloa, jota toivottavasti nähdään myös Kolmosessa. Näitä nuorisopainotteisia kakkosnippuja on vaikea lähteä arvioimaan, kun sijoitus voi olla mitä tahansa sarjan ykkösestä jumboon.
« Viimeksi muokattu: 21.03.2017 klo 18:58:56 kirjoittanut Bamsenaattori »
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 30.10.2016 klo 11:14:45

1.kierros
Ke 19.4. TKT - Härmä 1-0 (0-0)
90+2min 1-0 Antti Niininen
Pe 21.4. Loiske - NoPS 1-2 (0-2)
35min 0-1 Joona-Petteri Valkama / 45+1min 0-2 Joona-Petteri Valkama / 68min 1-2 Matias Riikonen
La 22.4. HJS - TPV/2 4-1 (1-0)
12min 1-0 Oma Maali / 67min 2-0 Eetu Tapanainen / 72min 3-0 Mika Jussila / 80min 3-1 Salomo Ojala, rp / 90+3min 4-1 Eppu Kallio
Su 23.4. PJK - PS-44 1-2 (1-1)
5min 0-1 Tuomas Laesterä / 34min 1-1 Kimmo Lahti / 86min 1-2 Tuomas Laesterä
Su 23.4. JanPa - Ilves/2 1-11 (1-4)
13min 0-1 Juho Heikkinen / 26min 0-2 Juho Heikkinen / 30min 0-3 Matias Sarlin / 36min 0-4 Julius Järvinen / 38min 1-4 Juha-Pekka Tuomi / 52min 1-5 Elias Kuusela / 54min 1-6 Juho Heikkinen / 59min 1-7 Matias Sarlin / 69min 1-8 Jesse Vuori / 71min 1-9 Matias Sarlin / 78min 1-10 Miska Rautiola / 90min 1-11 Valtteri Hiilloskorpi
Su 23.4. TP-T - Ilves-Kissat 3-2 (2-1)
2min 1-0 Matias Stark / 5min 2-0 Matias Stark / 10min 2-1 Berat Grabovci / 67min 2-2 Timor Inapshba / 73min 3-2 Eemil Lamminen
2.kierros
Ti 25.4. PS-44 - TKT 2-0 (1-0)
36min 1-0 Leevi Lundell / 77min 2-0 Teppo Tenkanen, rp
Ke 26.4. Ilves/2 - Loiske 4-3 (4-0)
3min 1-0 Elias Kuusela / 15min 2-0 Elias Kuusela / 21min 3-0 Juho Heikkinen / 36min 4-0 Santeri Kallio / 50min 4-1 Matias Riikonen / 70min 4-2 Tomi Lahtinen, rp / 83min 4-3 Teemu Hannula
Ke 26.4. TPV/2 - JanPa 0-2 (0-0)
69min 0-1 Eero Jortikka / 75min 0-2 Eero Jortikka
To 27.4. Härmä - TP-T 0-2 (0-1)
34min 0-1 Antti Kontinen / 80min 0-2 Timo Lekkermäki
Pe 28.4. Ilves-Kissat - HJS 0-1 (0-0)
80min 0-1 Eetu Tapanainen
Pe 28.4. NoPS - PJK 4-0 (1-0)
37min 1-0 Pekka Äijälä / 56min 2-0 Pekka Äijälä / 60min 3-0 Joona-Petteri Valkama / 74min 4-0 Daniel Opoku
3.kierros
Ke 3.5. TKT - NoPS 0-4 (0-1)
44min 0-1 Pekka Äijälä / 56min 0-2 Jesse Kuusisto / 77min 0-3 Jaakko Ahokas / 80min 0-4 Jaakko Ahokas
To 4.5. Härmä - PS-44 1-0 (0-0)
80min 1-0 Antti Tapola
Pe 5.5. PJK - Ilves/2 3-2 (1-1)
24min 1-0 Markus Lindroos / 39min 1-1 Niko Willandt / 46min 1-2 Santeri Kallio / 62min 2-2 Kalle Strömberg / 83min 3-2 Janne Silfverhuth
Pe 5.5. TP-T - HJS 0-1 (0-0)
76min 0-1 Markus Joenmäki
Pe 5.5. Loiske - TPV/2 5-0 (2-0)
17min 1-0 Janne Lahdenpohja, rp / 28min 2-0 Tomi Lahtinen / 50min 3-0 Jani Hammar / 63min 4-0 Tomi Lahtinen / 87min 5-0 Eero Riponiemi
La 6.5. JanPa - Ilves-Kissat 0-1 (0-1)
17min 0-1 Juha Veijonen
4.kierros
Ti 9.5. Ilves-Kissat - Loiske 3-0 (2-0)
30min 1-0 Timor Inapshba / 41min 2-0 Timor Inapshba / 64min 3-0 Berat Grabovci
Ti 9.5. PS-44 - TP-T 0-0
Ke 10.5. Ilves/2 - TKT 2-2 (1-1)
1min 0-1 Kalle Sintonen / 21min 1-1 Elias Kuusela / 88min 1-2 Pekka Peltola / 90+3min 2-2 Elias Kuusela
Ke 10.5. TPV/2 - PJK 5-2 (3-0)
18min 1-0 Valtteri Salomaa / 32min 2-0 Valtteri Salomaa / 42min 3-0 Matias Erkkilä / 60min 4-0 Waltteri Riihimäki / 63min 4-1 Janne Silfverhuth / 71min 4-2 Kalle Strömberg / 83min 5-2 Tommi Virtanen
Pe 12.5. NoPS - Härmä 5-1 (1-1)
5min 1-0 Jesse Kuusisto / 15min 1-1 Juuso Lindroos, rp / 46min 2-1 Joona-Petteri Valkama / 53min 3-1 Alessandro Järviö / 76min 4-1 Aldin Kadric / 90min 5-1 Joona-Petteri Valkama
Pe 12.5. HJS - JanPa 4-0 (1-0)
42min 1-0 Aleksi Wilenius / 52min 2-0 Matti Jussila / 56min 3-0 Jere Suomalainen / 64min 4-0 Markus Joenmäki
5.kierros
Ti 16.5. TKT - TPV/2 3-5 (2-2)
5min 1-0 Ville Korpela / 15min 1-1 Teemu Syrjänen / 21min 1-2 Ville Vähänen / 45min 2-2 Kalle Sintonen / 62min 2-3 Waltteri Riihimäki / 69min 3-3 Ville Korpela, rp / 80min 3-4 Henri Kulmala / 83min 3-5 Henri Kulmala
Ti 16.5. PS-44 - NoPS 0-0
Ke 17.5. Härmä - Ilves/2 3-3 (1-2)
23min 0-1 Juho Heikkinen / 29min 0-2 Miska Rautiola / 45min 1-2 Aaro Forss / 59min 2-2 Joni Lindroos, rp / 61min 3-2 Jonni Thusberg / 89min 3-3 Juho Heikkinen, rp
Pe 19.5. PJK - Ilves-Kissat 0-6 (0-4)
7min 0-1 Berat Grabovci / 35min 0-2 Berat Grabovci / 42min 0-3 Radwan Moussa / 45+1min 0-4 Timor Inapshba / 54min 0-5 Timor Inapshba / 82min 0-6 Berat Grabovci
Pe 19.5. Loiske - HJS 1-0 (1-0)
16min 1-0 Tomi Lahtinen
Su 21.5. TP-T - JanPa 5-1 (0-1)
13min 0-1 Eero Jortikka / 50min 1-1 Joni Valkeeniemi / 56min 2-1 Mikael Paajanen / 65min 3-1 Matias Stark / 70min 4-1 Joni Valkeeniemi / 77min 5-1 Antti Kontinen
6.kierros
Ti 23.5. TPV/2 - Härmä 0-4 (0-1)
37min 0-1 Pietari Palomäki / 50min 0-2 Aaro Forss / 63min 0-3 Jonni Thusberg / 89min 0-4 Oma Maali
Ke 24.5. Ilves/2 - PS-44 0-2 (0-1)
40min 0-1 Teppo Tenkanen / 89min 0-2 Erkka Helminen
To 25.5. NoPS - TP-T 3-1 (2-0)
20min 1-0 Aldin Kadric / 40min 2-0 Daniel Opoku / 58min 3-0 Samu Jokela / 86min 3-1 Christian Sola
Pe 26.5. JanPa - Loiske 1-3 (1-1)
8min 0-1 Tomi Lahtinen / 28min 1-1 Eero Jortikka / 61min 1-2 Joel Mattjus / 90+2min 1-3 Iiro Riponiemi
Pe 26.5. HJS - PJK 3-0 (0-0)
49min 1-0 Eetu Tapanainen / 53min 2-0 Jere Suomalainen / 61min 3-0 Niko Mikkonen
7.kierros
Ti 30.5. PS-44 - TPV/2 2-1 (0-1)
31min 0-1 Henri Kulmala, rp / 66min 1-1 Erturk Sargin / 82min 2-1 Erkka Helminen
Ti 30.5. TKT - HJS 2-4 (2-3)
19min 0-1 Juuso Huhtapelto / 21min 1-1 Pekka Peltola / 32min 2-1 Pekka Peltola / 37min 2-2 Juuso Huhtapelto / 42min 2-3 Markus Joenmäki, rp / 63min 2-4 Markus Joenmäki, rp
Ke 31.5. PJK - JanPa 0-0
To 1.6. TP-T - Loiske 2-0 (1-0)
32min 1-0 Mikko-Jussi Laine / 87min 2-0 Antti Kontinen
To 1.6. Härmä - Ilves-Kissat 2-2 (1-1)
4min 1-0 Oma Maali / 34min 1-1 Berat Grabovci / 65min 2-1 Aaro Forss / 74min 2-2 Timor Inapshba
Pe 2.6. NoPS - Ilves/2 1-1 (1-0)
35min 1-0 Jesse Kuusisto / 75min Samuli Järvinen
8.kierros
Ke 7.6. TPV/2 - NoPS 1-3 (0-2)
7min 0-1 Joona-Petteri Valkama / 45+1min 0-2 Pekka Äijälä / 77min 0-3 Eero Yli-Marttila / 84min 1-3 Paavo Näykki
To 8.6. Ilves/2 - TP-T 3-1 (1-0)
29min 1-0 Santeri Kallio / 51min 2-0 Santeri Kallio / 60min 3-0 Juho Heikkinen / 73min 3-1 Aaro Silvo
To 8.6. JanPa - TKT 2-0 (1-0)
19min 1-0 Akseli Metsä-Ketelä / 64min 2-0 Akseli Metsä-Ketelä
Pe 9.6. Ilves-Kissat - PS-44 2-1 (1-1)
4min 0-1 Erturk Sargin / 26min 1-1 Timor Inapshba / 85min 2-1 Berat Grabovci
Pe 9.6. HJS - Härmä 0-2 (0-1)
42min 0-1 Jonni Thusberg / 51min 0-2 Leevi Saikkonen
La 10.6. Loiske - PJK 2-2 (1-0)
22min 1-0 Juho Mäkiniemi / 51min 1-1 Elias Harala / 65min 1-2 Elias Harala / 87min 2-2 Tomi Lahtinen
9.kierros
Ti 13.6. PS-44 - HJS 0-2 (0-2)
5min 0-1 Juuso Huhtapelto / 45min 0-2 Oma Maali
Ti 13.6. TKT - Loiske 1-4 (0-3)
10min 0-1 Tomi Lahtinen / 13min 0-2 Juho Mäkiniemi / 37min 0-3 Tomi Lahtinen / 83min 0-4 Juho Mäkiniemi / 87min 1-4 Minel Sehic
Ke 14.6. Ilves/2 - TPV/2 2-0 (1-0)
13min 1-0 Santeri Haarala / 54min 2-0 Niilo Jokinen
To 15.6. TP-T - PJK 2-0 (1-0)
27min 1-0 Joni Valkeeniemi / 66min 2-0 Matias Stark
Pe 16.6. Härmä - JanPa 3-0 (2-0)
32min 1-0 Juuso Lindroos / 45min 2-0 Pietari Palomäki / 73min 3-0 Pietari Palomäki
Pe 16.6. NoPS - Ilves-Kissat 2-1 (1-0)
33min 1-0 Samu Jokela / 53min 2-0 Joona-Petteri Valkama / 64min 2-1 Timor Inapshba
10.kierros
Ti 20.6. JanPa - PS-44 2-4 (1-3)
2min 0-1 Jarno Mattila / 34min 0-2 Jarno Mattila / 37min 0-3 Jarno Mattila / 43min 1-3 Jukka Suhonen / 61min 2-3 Harri Suhonen / 70min 2-4 Teppo Tenkanen, rp
Ke 21.6. I-Kissat - Ilves/2 3-2 (0-0)
56min 1-0 Berat Grabovci / 58min 2-0 Timor Inapshba / 64min 3-0 Berat Grabovci / 80min 3-1 Elias Kuusela,rp / 89min 3-2 Niko Willandt
Ke 21.6. TPV/2 - TP-T 4-4 (2-2)
13min 0-1 Amin Chouaib / 16min 1-1 Salomo Ojala / 19min 2-1 Johannes Kilponen / 34min 2-2 Timo Lekkermäki / 68min 2-3 Amin Chouaib / 85min 2-4 Tommi Ala-Hakuni / 90+2min 3-4 Taavi Abruquah / 90+4min 4-4 Johannes Kilponen
Ke 21.6. Loiske - Härmä 2-2 (2-1)
6min 0-1 Leevi Saikkonen / 16min 1-1 Aki Sihvonen / 26min 2-1 Matias Riikonen / 86min 2-2 Pietari Palomäki
Ke 21.6. PJK - TKT 4-1 (0-0)
63min 1-0 Elias Harala / 64min 2-0 Antti Ala-Myllymäki / 72min 3-0 Antti Ala-Myllymäki / 86min 4-0 Aapeli Räihä / 88min 4-1 Tommi Korvenpää, rp
Ke 21.6. HJS - NoPS 3-0 (0-0)
48min 1-0 Juuso Huhtapelto / 57min 2-0 Jere Suomalainen / 78min 3-0 Mika Jussila
11.kierros
Ti 27.6. PS-44 - Loiske 4-0 (2-0)
12min 1-0 Teppo Tenkanen / 20min 2-0 Santeri Lintunen / 69min 3-0 Patrik Ahonen / 80min 4-0 Teppo Tenkanen(rp)
Ti 27.6. Härmä - PJK 5-2 (4-1)
5min 1-0 Pietari Palomäki / 11min 1-1 Markus Lindroos / 16min 2-1 Jonni Thusberg / 20min 3-1 Aleksi Topinoja / 45min 4-1 Pietari Palomäki / 46min 4-2 Miika Sainio / 84min 5-2 Jonni Thusberg
Ke 28.6. Ilves/2 - HJS 2-2 (2-0)
14min 1-0 Elias Kuusela / 19min 2-0 Santeri Haarala / 52min 2-1 Matias Caven / 87min 2-2 Mika Jussila
Pe 30.6. NoPS - JanPa 4-0 (2-0)
8min 1-0 Ilkka Korvanen / 45min 2-0 Oma Maali / 63min 3-0 Jesse Kuusisto / 80min 4-0 Jaakko Ahokas
La 1.7. TP-T - TKT 2-4 (0-2)
8min 0-1 Joonas Liemula / 22min 0-2 Antti Niininen / 60min 1-2 Eemil Lamminen / 85min 1-3 Joonas Liemula / 88min 2-3 Mikael Paajanen / 90+2min 2-4 Oma Maali
12.kierros
Ti 4.7. PS-44 - PJK 4-2 (0-1)
21min 0-1 Antti Ala-Myllymäki / 65min 1-1 Jarno Mattila / 68min 2-1 Jarno Mattila / 70min 2-2 Elias Harala / 80min 3-2 Erkka Helminen / 90+2min 4-2 Leevi Lundell
Ti 4.7. I-Kissat - TP-T 3-0 (1-0)
23min 1-0 Ville Puustinen / 46min 2-0 Rasmus Laahanen / 51min 3-0 Rasmus Laahanen
Ti 4.7. NoPS - Loiske 0-2 (0-0)
57min 0-1 Tomi Lahtinen / 78min 0-2 Tomi Lahtinen
Ke 5.7. Ilves/2 - JanPa 2-1 (2-0)
41min 1-0 Niilo Jokinen / 44min 2-0 Juho Heikkinen / 55min 2-1 Eero Jortikka
Ke 5.7. TPV/2 - HJS 0-1 (0-0)
72min 0-1 Sakari Sulonen
La 8.7. Härmä - TKT 5-0 (1-0)
8min 1-0 Jonni Thusberg / 47min 2-0 Juho Nordström / 49min 3-0 Jonni Thusberg / 73min 4-0 Juuso Lindroos / 84min 5-0 Juuso Lindroos
Ti 11.7. I-Kissat - TKT 5-2 (3-2)
2min 0-1 Mikko Laaja / 10min 0-2 Pekka Peltola / 22min 1-2 Ville Puustinen / 28min 2-2 Eetu Virtanen / 35min 3-2 Radwan Moussa / 56min 4-2 Rasmus Laahanen / 77min 5-2 Rasmus Laahanen
13.kierros
Ti 25.7. TKT - PS-44 1-2 (1-0)
35min 1-0 Salim Mohammed / 63min 1-1 Teppo Tenkanen(rp) / 90+2min 1-2 Erturk Sargin
To 27.7. TP-T - Härmä 1-3 (0-3)
15min 0-1 Valtteri Kaarna / 22min 0-2 Pietari Palomäki / 42min 0-3 Aleksi Topinoja / 51min 1-3 Mikael Paajanen
Pe 28.7. PJK - NoPS 0-1 (0-0)
72min 0-1 Abdi Virtanen
Pe 28.7. HJS - I-Kissat 3-2 (0-2)
18min 0-1 Berat Grabovci / 37min 0-2 Juha Jokinen / 56min 1-2 Aleksi Latvanen / 58min 2-2 Aleksi Latvanen / 73min 3-2 Aleksi Latvanen
Pe 28.7. JanPa - TPV/2 2-8 (1-4)
14min 0-1 Waltteri Riihimäki / 24min 0-2 Waltteri Riihimäki / 26min 0-3 Ville Salonen / 39min 1-3 Jukka Suhonen / 41min 1-4 Eino-Veikko Ek / 60min 1-5 Eino-Veikko Ek / 73min 1-6 Taavi Abruquan / 83min 2-6 Lauri Hakala / 90+2min 2-7 Henri Kulmala / 90+4min 2-8 Hakim Belbachir
Pe 28.7. Loiske - Ilves/2 1-3 (1-2)
8min 0-1 Santeri Haarala / 18min 0-2 Elias Kuusela / 42min 1-2 Matias Keskitalo / 58min 1-3 Santeri Kallio
14.kierros
Ti 1.8. PS-44 - Härmä 2-1 (2-0)
22min 1-0 Jarno Mattila / 26min 2-0 Leevi Lundell / 65min 2-1 Valtteri Kaarna
Ti 1.8. NoPS - TKT 1-1 (1-0)
34min 1-0 Joni Ikäläinen / 57min 1-1 Riku Laitinen
Ke 2.8. Ilves/2 - PJK 4-0 (2-0)
5min 1-0 Jaakko Juuti / 24min 2-0 Miska Rautiola / 69min 3-0 Santeri Kallio / 82min 4-0 Jaakko Juuti
Ke 2.8. TPV/2 - Loiske 3-1 (2-1)
8min 0-1 Tomi Lahtinen, rp / 10min 1-1 Ville Salonen / 26min 2-1 Taavi Abruquah / 71min 3-1 Arttu Mättö
To 3.8. I-Kissat - JanPa 9-0 (1-0)
6min 1-0 Berat Grabovci / 50min 2-0 Ville Puustinen / 52min 3-0 Berat Grabovci / 57min 4-0 Berat Grabovci / 58min 5-0 Berat Grabovci / 64min 6-0 Berat Grabovci / 72min 7-0 Valtteri Ronkainen / 83min 8-0 Timor Inapshba / 89min 9-0 Timor Inapshba
15.kierros
Ma 7.8. TPV/2 - I-Kissat 2-4 (2-3)
13min 1-0 Risto Vihinen / 17min 1-1 Berat Grabovci / 19min 2-1 Johannes Kilpinen(rp) / 24min 2-2 Berat Grabovci / 35min 2-3 Berat Grabovci / 79min 2-4 Berat Grabovci
Ti 8.8. TKT - Ilves/2 1-3 (0-1)
38min 0-1 Elias Kuusela / 53min 0-2 Santeri Kallio / 62min 0-3 Elias Kuusela / 78min 1-3 Antti Niinistö
Ti 8.8. JanPa - HJS 0-4 (0-2)
19min 0-1 Jere Suomalainen / 30min 0-2 Otto Ojala / 60min 0-3 Jere Suomalainen / 86min 0-4 Matti Jussila
To 10.8. TP-T - PS-44 0-2 (0-2)
35min 0-1 Oma Maali / 37min 0-2 Jarno Mattila
To 10.8. Härmä - NoPS 1-0 (1-0)
13min 1-0 Aleksi Topinoja(rp)
Pe 11.8. PJK - TPV/2 1-3 (0-2)
37min 0-1 Johannes Kilponen(rp) / 39min 0-2 Eino-Veikko Ek / 68min 0-3 Salomo Ojala / 73min 1-3 Antti Ala-Myllymäki
Pe 11.8. Loiske - I-Kissat 0-2 (0-2)
13min 0-1 Ville Puustinen / 35min 0-2 Eetu Virtanen
Su 13.8. HJS - TP-T 4-1 (3-0)
1min 1-0 Jere Suomalainen / 11min 2-0 Aleksi Latvanen / 22min 3-0 Markus Joenmäki / 64min 4-0 Jere Suomalainen / 90+1min 4-1 Toni Toijala
16.kierros
Ti 15.8. TPV/2 - TKT 1-3 (1-1)
40min 0-1 Ville Korpela / 45+1min 1-1 Valtteri Salomaa / 51min 1-2 Kalle Sintonen / 90min 1-3 Antti Niininen
Ti 15.8. NoPS - PS-44 1-0 (1-0)
20min 1-0 Pekka Äijälä
Ke 16.8. I-Kissat - PJK 4-3 (1-0)
36min 1-0 Berat Grabovci / 46min 1-1 Elias Harala / 47min 2-1 Timor Inapshba / 60min 3-1 Berat Grabovci / 65min 3-2 Kimmo Lahti / 67min 3-3 Mohammed Alosaimi / 68min 4-3 Timor Inapshba
Ke 16.8. Ilves/2 - Härmä 3-1 (1-0)
26min 1-0 Santeri Kallio / 52min 1-1 Pietari Palomäki / 82min 2-1 Santeri Kallio / 84min 3-1 Juho Heikkinen
Pe 18.8. HJS - Loiske 4-0 (2-0)
19min 1-0 Matias Caven / 39min 2-0 Markus Joenmäki / 57min 3-0 Aleksi Latvanen / 65min 4-0 Aleksi Latvanen
Pe 18.8. JanPa - TP-T 2-3 (0-2)
5min 0-1 Mikko-Jussi Laine / 34min 0-2 Olli Kuusisto / 55min 1-2 Jonas Ruohomäki / 56min 1-3 Tom Björklund / 72min 2-3 Jonas Ruohomäki
17.kierros
Ti 22.8. PS-44 - Ilves 6-3 (1-1)
24min 1-0 Joona Kari / 33min 1-1 Juho Heikkinen / 50min 2-1 Ossi Lindeman / 69min 3-1 Ossi Lindeman / 73min 3-2 Elias Kuusela / 77min 4-2 Teppo Tenkanen(rp) / 82min 4-3 Elias Kuusela / 90min 5-3 Juuso Salonen / 90+1min 6-3 Leevi Lundell
Ti 22.8. TKT - I-Kissat 2-7 (0-5)
11min 0-1 Timor Inapshba / 19min Berat Grabovci(rp) / 28min 0-3 Ville Puustinen / 38min 0-4 Berat Grabovci / 45min 0-5 Berat Grabovci / 58min 1-5 Antti Niininen / 66min 2-5 Kalle Sintonen(rp) / 77min 2-6 Eetu Virtanen / 86min 2-7 Timor Inapshba
To 24.8. TP-T - NoPS 2-2 (0-2)
3min 0-1 Konsta Raittinen / 7min 0-2 Samu Jokela / 83min 1-2 Amin Chouaib / 87min 2-2 Mikael Paajanen
To 24.8. Härmä - TPV/2 4-4 (3-3)
12min 1-0 Santeri Stenius / 16min 1-1 Salomo Ojala / 19min 2-1 Santeri Stenius / 24min 2-2 Johannes Kilponen(rp) / 26min 3-2 Juuso Lindroos / 38min 3-3 Salomo Ojala / 70min 4-3 Santeri Stenius / 90+2min 4-4 Taavi Abruquah
Pe 25.8. PJK - HJS 0-6 (0-2)
34min 0-1 Matias Caven / 41min 0-2 Jesse Nirkko / 46min 0-3 Eetu Tapanainen / 52min 0-4 Lauri Hakanen / 60min 0-5 Niko Mikkonen / 82min 0-6 Eppu Kallio
Pe 25.8. Loiske - JanPa 1-2 (1-1)
22min 0-1 Eero Jortikka /  39min 1-1 Janne Lahdenpohja / 90min 1-2 Eero Jortikka
18.kierros
Ke 30.8. Ilves/2 - NoPS 2-2 (0-1)
33min 0-1 Joni Ikäläinen / 53min 1-1 Santeri Haarala / 63min 2-1 Santeri Haarala(rp) / 67min 2-2 Samu Jokela
Ke 30.8. TPV/2 - PS-44 1-2 (1-1)
14min 0-1 Patrik Ahonen / 38min 1-1 Jonne Innala / 52min 1-2 Patrik Ahonen
Pe 1.9. I-Kissat - Härmä 4-3 (1-3)
10min 0-1 Giscard Mosamete(rp) / 12min 0-2 Pietari Palomäki / 31min 1-2 Timor Inapshba / 43min 1-3 Prince Mokuma(rp) / 51min 2-3 Berat Grabovci / 76min 3-3 Valtteri Ronkainen / 90+4min 4-3 Ville Puustinen
Pe 1.9. HJS - TKT 6-0 (4-0)
13min 1-0 Markus Joenmäki / 19min 2-0 Niko Mikkonen / 22min 3-0 Jere Suomalainen / 41min 4-0 Eetu Tapanainen / 89min 5-0 Matti Jussila / 90min 6-0 Eetu Tapanainen
Pe 1.9. JanPa - PJK 0-5 (0-2)
16min 0-1 Antti Ala-Myllymäki / 32min 0-2 Elias Harala / 55min 0-3 Kimmo Lahti / 81min 0-4 Roope Myllymäki / 87min 0-5 Roope Myllymäki
Pe 1.9. Loiske - TP-T 1-2 (0-1)
38min 0-1 Jussi Harju / 68min 1-1 Matias Keskitalo / 88min 1-2 Eemil Lamminen
19.kierros
Ke 6.9. TKT - JanPa 2-2 (1-2)
20min 0-1 Kalle Aaltonen / 30min 0-2 Jonas Ruohomäki / 36min 1-2 Mikko Laaja / 60min 2-2 Topias Perkiö
To 7.9. TP-T - Ilves/2 1-3 (1-1)
39min 0-1 Oma Maali / 41min 1-1 Matias Stark / 55min 1-2 Juho Heikkinen / 71min 1-3 Santeri Kallio
To 7.9. Härmä - HJS 2-1 (1-0)
13min 1-0 Aaro Forss / 80min 1-1 Markus Joenmäki / 83min 2-1 Prince Mokuma
Pe 8.9. PJK - Loiske 2-3 (1-2)
38min 1-0 Antti Ala-Myllymäki / 44min 1-1 Matias Keskitalo / 45+1min 1-2 Akseli Tiensuu / 74min 1-3 Joonas Liemula / 88min 2-3 Samu Sinisalo
La 9.9. PS-44 - I-Kissat 0-3 (0-2)
20min 0-1 Berat Grabovci / 44min 0-2 Rasmus Laahanen / 58min 0-3 Timor Inapshba
La 9.9. NoPS - TPV/2 2-2 (1-1)
20min 0-1 Salomo Ojala / 31min 1-1 Joona-Petteri Valkama / 53min 1-2 Matias Hakari / 85min 2-2 Jonni Hautamäki
20.kierros
Ke 13.9. TPV/2 - Ilves/2 2-3 (1-2)
13min 0-1 Santeri Haarala / 37min 1-1 Valtteri Salomaa / 45min 1-2 Juho Heikkinen / 53min 1-3 Santeri Kallio / 69min 2-3 Valtteri Salomaa
Ke 13.9. I-Kissat - NoPS 5-0 (4-0)
11min 1-0 Berat Grabovci / 22min 2-0 Timor Inapshba / 28min 3-0 Berat Grabovci / 38min 4-0 Moussa Radwan / 55min 5-0 Timor Inapshba(rp)
Ke 13.9. JanPa - Härmä 2-3 (0-1)
34min 0-1 Giscard Mosamete / 71min 1-1 Markus Paloposki(rp) / 74min 1-2 Tommi Ijäs / 90+3min 1-3 Juho Nordström / 90+4min 2-3 Juha-Pekka Tuomi
Pe 15.9. HJS - PS-44 3-0 (2-0)
8min 1-0 Markus Joenmäki / 13min 2-0 Aleksi Latvanen / 90+2min 3-0 Sakari Sulonen
Pe 15.9. Loiske - TKT 1-1 (0-1)
22min 0-1 Eemi Mäenpää / 62min 1-1 Matias Keskitalo
La 16.9. PJK - TP-T 1-2 (1-1)
15min 1-0 Antti Ala-Myllymäki / 36min 1-1 Christian Sola / 86min 1-2 Niklas Salminen
21.kierros
Ke 20.9. TKT - PJK 3-2 (1-0)
17min 1-0 Ville Korpela / 47min 2-0 Kalle Sintonen / 62min 2-1 Aapeli Räihä / 85min 2-2 Antti Ala-Myllymäki / 88min 3-2 Kalle Sintonen
Ke 20.9. Ilves/2 - I-Kissat 4-2 (4-0)
19min 1-0 Santeri Haarala / 21min 2-0 Juho Heikkinen / 26min 3-0 Juho Heikkinen / 33min 4-0 Niilo Jokinen / 48min 4-1 Timor Inapshba / 66min 4-2 Berat Grabovci, rp
To 21.9. TP-T - TPV/2 1-2 (0-1)
8min 0-1 Salomo Ojala / 57min 1-1 Antti Kontinen / 90+2min 1-2 Salomo Ojala
To 21.9. Härmä - Loiske 1-1 (0-0)
68min 1-0 Aaro Forss / 90+2min 1-1 Matias Keskitalo
La 23.9. PS-44 - JanPa 3-2 (1-1)
13min 1-0 Tuomas Laesterä / 20min 1-1 Jonas Ruohomäki / 53min 1-2 Jukka Suhonen / 73min 2-2 Eric Bullock / 76min 3-2 Ville Karirinne
La 23.9. NoPS - HJS 1-2 (0-1)
37min 0-1 Markus Joenmäki / 59min 1-1 Samu Jokela / 85min 1-2 Juuso Huhtapelto
22.kierros
La 30.9. I-Kissat - TPV/2 8-1 (3-1)
6min 1-0 Eetu Virtanen / 30min 2-0 Moussa Radwan / 32min 3-0 Eetu Virtanen / 36min 3-1 Matias Hakari / 47min 4-1 Berat Grabovci / 64min 5-1 Ted Debrah / 68min 6-1 Valtteri Ronkainen / 72min 7-1 Valtteri Ronkainen / 85min 8-1 Berat Grabovci
La 30.9. TKT - TP-T 4-3 (0-3)
4min 0-1 Tommi Ala-Hakuni, rp / 11min 0-2 Antti Kontinen / 26min 0-3 Eemil Lamminen / 58min 1-3 Kalle Sintonen / 74min 2-3 Pekka Peltola / 77min 3-3 Eemi Mäenpää / 79min 4-3 Antti Niininen, rp
La 30.9. JanPa - NoPS 1-0 (1-0)
40min 1-0 Jukka Suhonen
La 30.9. Loiske - PS-44 2-1 (2-0)
2min 1-0 Sampo Suonpää / 29min 2-0 Matias Keskitalo / 66min 2-1 Eric Bullock
La 30.9. PJK - Härmä 1-3 (0-1)
6min 0-1 Juuso Lindroos / 59min 0-2 Vesa Virtanen, rp / 67min 1-2 Elias Harala / 78min 1-3 Pietari Palomäki
La 30.9. HJS - Ilves/2 0-0

Koodia:
Kauden 2017 hattutemput
1. 23.04. Juho Heikkinen(1), Ilves/2(1) | JanPa - Ilves/2 1-11 | maalit 13', 26', 54'
2. 23.04. Matias Sarlin(1), Ilves/2(2) | JanPa - Ilves/2 1-11 | maalit 30', 59', 71'
3. 19.05. Berat Grabovci(1), Ilves-Kissat(1) | PJK - I-Kissat 0-6 | maalit 7', 35', 82'
4. 20.06. Jarno Mattila(1), Pallo-Sepot(1) | JanPa - PS-44 2-4 | maalit 2', 34', 37'
5. 28.07. Aleksi Latvanen(1), HJS(1) | HJS - I-Kissat 3-2 | maalit 56', 58', 73'
6. 03.08. Berat Grabovci(2), Ilves-Kissat(2) | I-Kissat - JanPa 9-0 | maalit 6', 52', 57', 58', 64'
7. 07.08. Berat Grabovci(3), Ilves-Kissat(3) | TPV/2 - I-Kissat 2-4 | maalit 17', 24', 35', 79'
8. 22.08. Berat Grabovci(4), Ilves-Kissat(4) | PJK - I-Kissat 2-7 | maalit 19', 38', 45'
9. 24.08. Santeri Stenius(1), Härmä(1) | Härmä - TPV/2 4-4 | maalit 12', 19', 70'

Kauden 2017 ulosajot
1.  23.04. Juha-Pekka Tuomi(1), JanPa(1) | JanPa - Ilves/2 1-11 | varoitukset 56' & 84'
2.  26.04. Teemu Syrjänen(1), TPV/2(1) | TPV/2 - JanPa 0-2 | varoitukset 13' & 77'
3.  28.04. Berat Grabovci(1), I-Kissat(1) | I-Kissat - HJS 0-1 | varoitukset 20' & 44'
4.  06.05. Markus Paloposki(1), JanPa(2) | JanPa - I-Kissat 0-1 | suora punainen 86'
5.  16.05. Erturk Sargin(1), PS-44(1) | PS-44 - NoPS 0-0 | varoitukset 53' & 58'
6.  31.05. Toni Järvinen(1), PJK(1) | PJK - JanPa 0-0 | varoitukset 49' & 85'
7.  31.05. Tommi Lintilä(1), JanPa(3) | PJK - JanPa 0-0 | varoitukset 29' & 90+2'
8.  21.06. Ville Puustinen(1), I-Kissat(2) | I-Kissat - Ilves 3-2 | varoitukset 71' & 79'
9.  02.08. Joel Mattjus(1), Loiske(1) | TPV/2 - Loiske 3-1 | suora punainen 88'
10. 22.08. Eduard Ciriaco(1), Ilves/2(1) | PS-44 - Ilves/2 6-3 | suora punainen 76'
11. 06.09. Mikko Laaja(1), TKT(1) | TKT - JanPa 2-2 | suora punainen 84'
12. 07.09. Matias Stark(1), TP-T(1) | TP-T - Ilves/2 1-3 | varoitukset 72' & 90'
13. 07.09. Otto Ojala(1), HJS(1) | Härmä - HJS 2-1 | varoitukset 47' & 49'
14. 23.09. Pauli Pylvänäinen(1), NoPS(1) | NoPS - HJS 1-2 | suora punainen 85'
15. 30.09. Tomi Tiira(1), PJK(2) | PJK - Härmä 1-3 | varoitukset 57' & 59'
« Viimeksi muokattu: 08.10.2017 klo 00:04:46 kirjoittanut Bamsenaattori »
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #2 : 31.10.2016 klo 07:53:15

Otetaan tästä varaus. Huomauttakaa jos bongaatte asiavirheitä avauksesta niin korjailen.

Ilves/2:n (samalla A-juniorit) valmennuksesta vastaavat tulevalla kaudella Topi Priha ja Joni Lehtonen (viime kaudella B-junnuissa).
Pelaajisto tulee olemaan viime kauden kaltainen. Hieman selkeyttä tuohon on varmaankin tarkoitus saada. Kuitenkin samalla tavalla edetään, että A-junnut pelaavat myös tätä sarjaa ja mukaan tulee sitten muutamia yli-ikäisiä sekä parhaita B-junioreita.
« Viimeksi muokattu: 31.10.2016 klo 07:58:17 kirjoittanut Yourworstnightmare »
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 02.11.2016 klo 16:00:13

On mielenkiintoista nähdä, tapahtuuko HJS:n pelaajistossa talven aikana muutoksia. Jo tässä vaihessa HJS on kuitenkin helppo arvioida sarjan suurimmaksi voittajasuosikiksi. Muiden joukkueiden osalta en osaa sen paremmin arvioida voimasuhteita, mutta eiköhän ainakin Ilves-Kissat pelaa sarjan kärkisijoista.

Hämeenlinnan paikallispelit ovat mukava lisä tulevaan kauteen - etenkin, jos Härmältä nähdään jonkinlainen ryhtiliike.

Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 07.12.2016 klo 16:11:32

Pietari Palomäki siirtyy RiPSistä Härmään

http://www.hmlharma.fi/edustus/node/pietari-palomaki-harmaan
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 08.12.2016 klo 14:40:07

JanPa on ainoa, joka on ilmottautunut virallisesti sarjaan

https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=trejp17
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 09.12.2016 klo 15:53:19

Santeri Stenius Härmään kahden vuoden sopimuksella

http://www.hmlharma.fi/edustus/node/santeri-stenius-harmaan-kahden-vuoden-sopimuksella
Moukar1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JAGS, PATO2


Vastaus #7 : 10.12.2016 klo 16:58:02


Millainen tilanne muilla kanta-Hämeen joukkueilla on? Onko janpalla ja hjsllä pelaajarungot kasassa, tai onko viime vuotisista rungoista lähtenyt esim. Opiskeluiden takia muualle pelaamaan? Härmä kuitenkin ainoa, joka noita pelaaja infoja julkaisee.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 12.12.2016 klo 14:11:16

Leevi Saikkonen Härmään

http://www.hmlharma.fi/edustus/node/leevi-saikkonen-harmaan

Millainen tilanne muilla kanta-Hämeen joukkueilla on? Onko janpalla ja hjsllä pelaajarungot kasassa, tai onko viime vuotisista rungoista lähtenyt esim. Opiskeluiden takia muualle pelaamaan? Härmä kuitenkin ainoa, joka noita pelaaja infoja julkaisee.

-HJS:n tavoitteena on saada joulun jälkeen nimettyä pelaajaryhmä. Marras-joulukuussa treeneissä on runsaasti pelaajia, jotka tavoittelee paikkaa edustusjoukkueessa. Näin tietää kertoa HJS:n uutinen viime kuulta. Lisäksi HJS on julkaissut Facebookissa kapteeni Otto Ojalan jatkon.

-JanPalle harmaita hiuksia aiheuttaa muutaman avainpelaajan opiskelukuviot, mutta muuten käsittääkseni runko on pysymässä kasassa.

-Vielä ei juuri nimeksikään ole muidenkaan joukkueiden pelaajatilanteista kuulunut/näkynyt. Ilves-Kissat menetti Tero Intalan TamUun ja viime kaudella maalipörssin 25 maalilla voittanut Berat Grabovci on ilmeisesti TPV:n testissä. TamUlla testissä on puolestaan niiden kausitopicin perusteella viime kaudella tämän sarjan pelaajista Roope Kostiainen (TP-T), Santeri Salomaa (NoPS), ja Ilves/2:sta Jani Rantala, Konsta Raittinen, Lassi Nummela ja Topias Järvelä.

-Valkeakoskelta on kantautunut puskaradion kautta tietoa, että Jarno Mattila ei jatka valmentajana. Facebookista bongasin, että treenit Sepoilla on alkanut yhdessä A-junnujen kanssa ja vierailevina tähtinä Teijo Ritosen vetämissä treeneissä on ollut Mikkis Latosaari ja Kalle Multanen. Sitä en tiedä onko tämä Ritonen tulevalla kaudella Seppojen koutsi vai vetääkö vaan nyt treenejä ennen kun siihen pestiin joku löytyy.

-Facebookin perusteella myös Loiske on aloittanut treenaamisen jo marraskuun puolivälissä
« Viimeksi muokattu: 12.12.2016 klo 14:48:22 kirjoittanut Bamsenaattori »
I-Kissat_tiedottaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves-Kissat


Vastaus #9 : 12.12.2016 klo 20:20:12

Ilves-Kissat hakee uusia pelimiehiä.
Kolvorok

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #10 : 13.12.2016 klo 21:35:43

Pistetääs aikainen veikkaus ens kaudesta: HJS jatkaa Hämeenlinnalaisen jalkapallon huipulla olevan valtatyhjiön täyttämistä ja muutamalla kovan rahan täsmähankinnalla vahvistettuna joukkue voittaa sarjan kirkkaasti ja nousee Kakkoseen. Ilves-kissat on mukana kärkitaistossa, mutta parhaat tähdet ovat lähteneet kakkoseen kokeilemaan onneaan ja Kissat pelaavat Kolmosta vielä kaudella 2018. Mustana hevosena kisassa on Ilves/2 jonka menestys riippuu täysin siitä päättääkö seura satsata nousuun vai vedetäänkö kausi taas läpi A-junnuilla. Neloseen tippuvat Loiske ja JanPa.
Moukar1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JAGS, PATO2


Vastaus #11 : 13.12.2016 klo 22:15:16

Pistetääs aikainen veikkaus ens kaudesta: HJS jatkaa Hämeenlinnalaisen jalkapallon huipulla olevan valtatyhjiön täyttämistä ja muutamalla kovan rahan täsmähankinnalla vahvistettuna joukkue voittaa sarjan kirkkaasti ja nousee Kakkoseen. Ilves-kissat on mukana kärkitaistossa, mutta parhaat tähdet ovat lähteneet kakkoseen kokeilemaan onneaan ja Kissat pelaavat Kolmosta vielä kaudella 2018. Mustana hevosena kisassa on Ilves/2 jonka menestys riippuu täysin siitä päättääkö seura satsata nousuun vai vedetäänkö kausi taas läpi A-junnuilla. Neloseen tippuvat Loiske ja JanPa.

Härmä myös lähtee nuorella ryhmällä haastamaan. Uskoisin, että janpa paikkansa säilyttää mikäli löytävät kapeaan runkoonsa muutaman pelimiehen. Rautanen alakerta Janpan pelastaa.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #12 : 14.12.2016 klo 10:16:38

Jukka Järvinen ja Ville Kalervo jatkavat HJS:n maalivahtikaksikkona.

http://hjs.fi/maalivahtikaksikko-jatkosopimuksiin-14-12-2016/

Lisää pelaajauutisia on tiedossa loppuviikon aikana.

Edit. Eilen julkaistusta HJS-lehdestä löytyy myös Akatemia ry:n puheenjohtaja Tomi Uusitorpan ja edustuksen päävalmentaja Lauri Hakasen mietteitä tulevasta.

http://hjs.fi/hjs-lehti-22016/
« Viimeksi muokattu: 14.12.2016 klo 13:17:25 kirjoittanut HJS »
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 18.12.2016 klo 20:10:50

Härmä oli ilmeisesti ottanut treenipelissä 3-0-voiton viime kaudella Kakkosesta pudonneesta FC Kontusta.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 19.12.2016 klo 20:10:19

Juuso Huhtapelto jatkaa HJS:ssa

http://hjs.fi/juuso-huhtapelto-jatkaa-edustuksen-riveissa/

Lisäksi HJS julkaisi talven harjoitusotteluita
Uutinen
Harjoitusottelut 2017
Päivämäärä    Kello    Ottelu    Tulos    Kenttä
La 14.1.    13.00    HJS – FC Haka (Ykkönen)    xx-xx    Pullerin tekonurmi
La 28.1.    13.00    HJS – TKT (Kolmonen)    xx-xx    Pullerin tekonurmi
La 4.2.    13.00    HJS – NJS (Kolmonen)    xx-xx    Pullerin tekonurmi
La 11.2.    13.00    HJS – Sibbo Vargarna (Kolmonen)    xx-xx    Pullerin tekonurmi
La 18.2.    13.00    HJS – RiPS (Kolmonen)    xx-xx    Pullerin tekonurmi
Moukar1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JAGS, PATO2


Vastaus #15 : 19.12.2016 klo 23:20:45

Juuso Huhtapelto jatkaa HJS:ssa

http://hjs.fi/juuso-huhtapelto-jatkaa-edustuksen-riveissa/

Lisäksi HJS julkaisi talven harjoitusotteluita
Uutinen
Harjoitusottelut 2017
Päivämäärä    Kello    Ottelu    Tulos    Kenttä
La 14.1.    13.00    HJS – FC Haka (Ykkönen)    xx-xx    Pullerin tekonurmi
La 28.1.    13.00    HJS – TKT (Kolmonen)    xx-xx    Pullerin tekonurmi
La 4.2.    13.00    HJS – NJS (Kolmonen)    xx-xx    Pullerin tekonurmi
La 11.2.    13.00    HJS – Sibbo Vargarna (Kolmonen)    xx-xx    Pullerin tekonurmi
La 18.2.    13.00    HJS – RiPS (Kolmonen)    xx-xx    Pullerin tekonurmi


👍 Näyttää hyvältä! Hjs ja Härmä ainakin touhuavat ahkerasti👌 Mites kolmannen paikallisseuran joukkueen kasaus?
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 20.12.2016 klo 18:25:23

Joni Lindroos jatkaa Härmässä

http://www.hmlharma.fi/edustus/node/joni-lindroos-jatkaa-harmassa
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #17 : 23.12.2016 klo 11:04:58

Jere Suomalainen ja Jarkko Riihimäki jatkavat HJS:n riveissä myös kaudella 2017.

http://hjs.fi/edustukselle-kova-paketti-joululahjaksi-23-12-2016/
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 23.12.2016 klo 15:59:08

Härmän maalipörssin kolmen edelliskauden ajan nimiinsä vienyt Juuso Lindroos jatkaa Härmässä

http://www.hmlharma.fi/edustus/node/juuso-lindroos-jatkaa-harmassa
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 27.12.2016 klo 17:02:40

Antti Tapola jatkaa Härmässä

http://www.hmlharma.fi/edustus/node/antti-tapola-jatkaa-harmassa
exium

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: menetetty ikäluokka


Vastaus #20 : 30.12.2016 klo 14:33:52

TP-T:n uusi päävalmentaja Sola on haalinut joukkueeseensa talven mittaan noin avauskokoonpanollisen entisiä Ilves/2-pelaajia. Suurin osa heistä vuosimallia 95-96, eli pelaajia, jotka olivat kesällä 2014 nostamassa Ilves/2:aa Kolmoseen jättäen mm. TamUn selvästi taakseen.
Zulo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United, nyt, aina ja maanantaina!


Vastaus #21 : 30.12.2016 klo 15:10:01

TP-T:n uusi päävalmentaja Sola on haalinut joukkueeseensa talven mittaan noin avauskokoonpanollisen entisiä Ilves/2-pelaajia. Suurin osa heistä vuosimallia 95-96, eli pelaajia, jotka olivat kesällä 2014 nostamassa Ilves/2:aa Kolmoseen jättäen mm. TamUn selvästi taakseen.

Eli ne rippeet, joista muut ovat jo repineet parhaat päältä?
exium

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: menetetty ikäluokka


Vastaus #22 : 30.12.2016 klo 19:03:40

Eli ne rippeet, joista muut ovat jo repineet parhaat päältä?
Niin
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 01.01.2017 klo 15:12:00

Ilmottautumisen deadline oli eilen ja Pallo-Sepot uupuu listalta :o

https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=trejp17

Onko syynä piirissä vietettävä joululoma vai onko Sepoilla niin iso pelaajakato, ettei osallistuminen ole mahdollista?
tarzan

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 01.01.2017 klo 16:19:14

Ilmottautumisen deadline oli eilen ja Pallo-Sepot uupuu listalta :o

https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=trejp17

Onko syynä piirissä vietettävä joululoma vai onko Sepoilla niin iso pelaajakato, ettei osallistuminen ole mahdollista?

Piirin joululomasta ei ainakaan johdu, koska on tuonne muitakin joukkueita loman aikana ilmestynyt. Voihan se olla, että ovat vaan unohtaneet ilmoittautua.

 
Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines