FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.08.2018 klo 05:28:11 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 14
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen Kolmonen 2017  (Luettu 102162 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #275 : 15.08.2017 klo 11:56:04

Kovin on hiljaista täällä, joten ajattelin vähän spekuloida viikon otteluita.

Tänään on TPV/2 - TKT ja NoPS - PS-44
TPV/2 voittaa TKT:n, koska TPV:lla loukkaantumislista on aika tyhjä ja heillä on varaa laittaa peliin muutama edustuksen kaveri.
NoPS - PS-44 on vaikeampi ennakoida. NoPS ei ole kotonaan vielä hävinnyt, mutta toisaalta viime peleissä on ollut hyytymisen
merkkejä mainion alkukauden jälkeen. Hakalla on myös loukkaantumislista jo aika tyhjä ja jää nähtäväksi kuinka moni edustuksen
kaveri on mukana. Ennustan tasapeliä.

Ensi keskiviikkona on I-Kissat - PJK ja Ilves 2 - Härmä.
I-Kissat voittaa ottelun, koska on selkeästi parempi joukkue.
Ilves 2 - Härmä on taas vaikea ennakoida, kun Ilveksen A ja B pojilla on mahdollisuudet mitaleihin niin säästelläänkö sitten parhaita
pelaajia. Toki rotaatio on laaja ja pelaajia löytyy. Edustuksesta tuskin apuja juurikaan tulee vaikka siihen nyt mahdollisuus olisi, kun kaksi
lainalla ollutta pelaajaa on kutsuttu takaisin ja kaksi uutta pelaajaa on saatu. Hilska tosin lähti Hakaan. Ja loukkaantumislista on myös melko
tyhjä. Härmä menetti Thusbergin Hakaan mikä heikentänee joukkuetta jonkin verran. Ennustan tästäkin tasapeliä.

Ensi perjantaina on sitten HJS AKATEMIA - Loiske ja JanPa - TP-T.
HJS - Loiske pelin voittaa HJS. Nyt HJS ottaa revanssin ja voittaa kotonaan. HJS on vaan yksinkertaisesti parempi joukkue ja on pelannut
vakuuttavasti viime peleissä.
JanPa - TP-T pelistä ennustan tasaista peliä. JanPalla on mahdollisuus jopa voittaa, kun sen verran heikosti on TP-T on pelannut viime aikoina.
Toisaalta pidän TP-T:ta parempana joukkueena sinänsä ja TP-T ei peliä halua hävitä, joten ennustan taas tasapeliä.


Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #276 : 15.08.2017 klo 14:29:06

Onpa mukavaa lukea välillä jonkun muunkin kuin itsensä ennakointia Ylos

TPV/2:lla näyttäisi tänään olevan "oma" kokoonpano, kun edustuksella oli aika kiireinen viikonloppu. Se antaa ihan hyvät saumat TKT:lle kartuttaa pistetiliä, sillä TPV/2:n ero edes niillä muutamilla edustuksen pelaajilla on iso verrattuna siihen, kun niitä ei ole. TPV/2:lla ei enää järin suuria panoksia kauden loppuihin peleihin ole, joten motivaatioetu on TKT:lla, joka tappelee sarjapaikastaan.
   NoPS ei vielä kokoonpanoaan ole internettiin asti laittanut, mutta viime aikojen formi on ollut heikko ja näen jopa Sepot suosikkina tähän otteluun. NoPSilla on se yksi kotitappio (Loiskeelle 0-2), joka jäi yllä olevasta epähuomiossa pois ja edellinen kotiottelu päättyi 1-1 -tasuriin TKT:n kanssa, joten myös kotona on alkanut takkuilla. Hyvä joukkuehan NoPS on, ei siitä pääse mihinkään, mutta ainakin viime viikolla Hämeenlinnassa joukkue tuntui lopulta keskittyvän enemmän kitisemiseen kuin pelaamiseen ja aika ponneton esitys se lopunkaiken NoPSilta oli. Sepoilla on ihan vahva kokoonpano. Tasuri tai kakkonen.

Huomenna Ilves-Kissat - PJK on aika selkeä ykkönen. Kysymys taitaa lähinnä olla, että millä lukemilla ja kuinka monta Grabovci tällä kertaa tekee. Huomisen toinen ottelu Ilves/2 - Härmä onkin jo huomattavasti tasaisempi. Taulukossa Ilves/2 on pisteen turvin Härmän edellä, mutta kyllähän kummankin nousujuna on tainnut jo auttamatta karata. Kumpikin on tukevasti keskikastissa, joskin ns. mitaleista vielä tappelevat kumpikin. Luotetaan Härmään ja sanotaan kakkonen.

Perjantaina on vielä pari matsia. HJS isännöi Kaurialassa Loisketta, joka pääsi yllättämään ne kevätkierroksella. Tällä kertaa yllätystä ei tulla kyllä näkemään, sen verran vahvassa vireessä HJS on, vaikka siellä muutama tärkeä äijä telakalla onkin. Loiskeen loppukausi on pelailua, eikä ne pysty edes rennolla mielellä haastamaan HJS:aa.
   Toinen perjantain matsi pelataan Liinalammilla, jossa JanPa yrittää katkaista pitkää tappioputkeaan TP-T:n kustannuksella. Sunnuntaina tuli käytyä Kaurialassa katselamassa HJS - TP-T ja kovin oli sekavaa vieraiden pelaaminen. Se meno jos jatkuu myös perjantaina, niin JanPa tulee viemään sen ottelun. Tuntui, että TP-T:tä ei enää järin paljoa pelailu kiinnosta. JanPa on ottanut nenukkaan viime ajat huolella, mutta viime viikon ottelu HJS:aa antoi viitteitä paremmasta tulevasta, vaikka siinäkin tuli pataan 0-4. Silloin kentällä kuitenkin jaksettiin taistella alusta loppuun sen mitä kunto antoi myöden, eikä selkä noussut pystyyn. Viimeiset pelit jos painaa samalla asenteella ja halulla, niin pisteitä tulee vielä Turenkiin. Ja perjantaina niitä on realistinen sauma ottaa kolme.
Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #277 : 15.08.2017 klo 15:37:22

Pariin peliin tässä tarttuisin tällä viikolla erityisesti.

NoPS - PS-44 on sellainen peli, jossa häviäjä on nousutaistelusta käytännössä ulkona. Tasapeli on melkein sama juttu kummallekin.
En tiedä onko PS-44 mitään nousutavoitteita edes ollut, mutta sen tiedän että NoPS:illa on ollut.

Ilves 2 - Härmä taas on sellainen peli, jossa voitolla on mahdollisuus taistella ainakin sarjan kakkossijasta, jos se nyt kiinnostaa.
Voisi ainakin kuvitella, että Härmän uskottavuuden kannalta kakkossija olisi hyvä asia ensi kautta ajatellen. Toki toisihan se sitten
paineitakin. Härmällä meni huonoon alkuun tällä kaudella nousumahdollisuudet.

Uskon, että HJS nousee tällä kaudella kakkoseen. Peli on ollut sen verran vakuuttavaa viime peleissä. HJS menettää maksimissaan ehkä
juuri kahdeksan pistettä mitä eka kierroksellakin. Sekin helpottaa HJS:n asemaa, kun on jo kaikkia vastaan pelannut. Tietää mitä on tulossa.

Toisaalta sitten vaikea uskoa, että HJS:n pahimmat kilpakumppanit selviäisivät pistemenetyksittä loppupeleistä. I-Kissoja pidän pahimpana
uhkaajana tällä hetkellä. Mutta heilläkin Inapshba jäänee elokuun jälkeen pois ja keskittyy futsaliin. Mikä on paha menetys. En nyt ole varma onko tällä kertaa muita futsalin pelaajia I-Kissojen riveissä.

Sama juttu on PJK:n kohdallakin. Mikä vaikuttaa putoamistaisteluun.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #278 : 19.08.2017 klo 12:10:30

Eilen pelattiin Kaurialassa HJS-Loiske, joka päättyi kotijoukkueen 4-0 (2-0) voittoon. Ottelussa nähtiin kolme HJS-debytanttia, kun Joona Miekka (-01), Tony Naskali (-01) ja Lauri Kesti (-02) saivat ensiminuutit miesten peleissä.

Otteluraportti: http://hjs.fi/hjs-jatkaa-voittoputkeaan-19-08-2017/
Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #279 : 19.08.2017 klo 13:40:40

Jatkan tässä seuraavan 17. kierroksen spekulointia pelien osalta.

PS-44 – Ilves 2 on vaikea peli, kun ei ole kokoonpanosta tietoa. Mutta lähden tästä viimeisen pelin kokoonpanolla kummankin osalta liikkeelle. Tästä lähtökohdasta uskon Ilves 2:n voittavan pelin.
TKT – I-Kissat peliä pitää helposti etukäteen selvänä, I-Kissat voittaa helposti. Mutta uskon, että se on vaikea peli I-Kissoille. TKT ja I-Kissat ovat vuosikymmeniä pelanneet keskenään ja niiden välillä on peleissä aina jännitteitä. Veikkauksessa voisin laittaa 2:n ja sen tueksi X:n.

TP-T – NoPS pelissä uskon NoPS:n voittavan. TP-T on pelannut sen verran kehnosti ja nimenomaan pelaillut, että tappio taitaa tulla. Lisäksi NoPS:illa on vielä heikkoja mahdollisuuksia sarjanousuun ja TP-T:llä ei ole mitään panosta otteluun.
Härmä – TPV/2 pelissä Härmä voittaa mikäli TPV/2 pelaa viime pelin kokoonpanossa, koska Härmä on selvästi parempi joukkue. Aika selvä peli tässä tapauksessa.

PJK – HJS pelissä HJS voittaa, koska on vaan parempi joukkue. HJS on pelannut viime pelit niin hyvin, että en usko muuhun kuin HJS:n voittoon.
Loiske – JanPa pelissä uskon Loiskeen voittavavan, koska Loiske ei halua kotonaan hävitä. JanPa on ollut myös sen verran heikko, että vaikea uskoa muuhun lopputulokseen.

Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #280 : 22.08.2017 klo 15:13:54

Viime viikon tulokset
Ti TPV/2 - TKT 1-3 (1-1) | NoPS - PS-44 1-0 (1-0)
Ke I-Kissat - PJK 4-3 (1-0) | Ilves/2 - Härmä 3-1 (1-0)
Pe HJS - Loiske 4-0 (2-0) | JanPa - TP-T 2-3 (0-2)

Isompia yllätyksiä ei viime viikko siis tarjonnut. TKT otti ne pisteet mitä uumoilin, kun TPV/2 pelasi omillaan. Seppojen uskoin ottavan voiton tai vähintään pisteen, mutta NoPS korjasi pisteet, mutta ei sitä yllätykseksi voi laskea millään mittapuulla. Keskiviikkona I-Kissat oli tuloksen perusteella yllättävissä ongelmissa PJK:n kanssa, joka oli ilmeisesti herännyt taistelemaan sarjapaikastaan. Toisessa keskiviikon ottelussa Ilves/2 otti ansaitun voiton Härmästä. Perjantaina HJS ei jättänyt Loiskeelle saumoja ja TP-T haki pisteet Turengista.

Kävin katselemassa tuon JanPa - TP-T -ottelun ja kyllähän siinä kotijoukkueelle jossiteltavaa jäi. Vieraat oli matkalla yhdellä vaihtomiehellä, joka sekin oli ikämies Björklund ja hän joutui kentälle jo vartin jälkeen. Ennen perjantaita minuutteja Kolmosessa oli alla vartin verran, kausi mennyt pääasiassa Nelosessa KaVossa ja TP-T:n KKI35 joukkueessa. Lisäks avauksessa oli muutamia äijiä, joilla minuutit tämän kauden Kolmosesta myös aika vähäiset. Toki JanPallakin oli miesvajetta ja penkki oli kapea. Kentälläkin nähtiin pitkästä aikaa muutama peluri, joista toinen (topparina pelannut Kinnunen) avauksessa ja vaihdosta miltei parin kuukauden tauon jälkeen kentälle tuli Tuomela.

JanPan alku oli jälleen aika surkea ja TP-T meni jo viiden minuutin jälkeen johtoon, kun Mikko-Jussi Laineen kaukolaukaus painui alanurkkaan. JanPa-veskari Takalalta lähti torjuntaan lähdettäessä nurmi alta ja ilman tuota liukastumista olisi kyllä torjunut laukauksen, mutta nyt kävi paska säkä. Maalia ennen TP-T:n Lekkermäki oli lähellä iskeä todellisen kaunokaisen, mutta laukaus suoraan ilmasta osui vain tolppaan ja vieri siitä maaliviivaa nuollen toiselle tolpalle, kunnes Takala pääsi käsineen palloon. Lekkermäen peli loppui vartin jälkeen, joka oli kyllä menetys TP-T:lle. Käytännössä katsoen toisen kunnon paikkansa TP-T rakensi 34 minuutilla ja siitä tuli 0-2. Keskitys boksiin, tiputus vitosen viivalle, josta Olli Kuusisto laukoi längeistä sisään.

JanPa väänsi hyvän ottelun ja oli hallitsevampi osapuoli etenkin toisella jaksolla, jolloin TP-T ihan fiksustikin tiputti oman liikkeensä minimiin. Kavennus tuli 55 minuutilla, kun TP-T vahti lähti koppaamaan palloa ilmasta, mutta törmäsi sen jälkeen omaan puolustajaan ja pallo tippui sopivasti Jonas Ruohomäelle, joka siirsi pallon läheltä sisään. Sen jälkeen tapahtui jotain mystistä kotijoukkueen toimesta ja TP-T iski 1-3 -maalin about kymmenen sekuntia kavennuksesta. Aloituksesta pallo pelattiin alaspäin, Björklund lönkötteli ylöspäin, jostain oman kenttäpuoliskon uumenista lähti läpisyöttö joka vapautti Björklundin läpiajoon ja pallo maaliin.

JanPa sai tuli vielä kertaalleen maalin päähän, kun TP-T:n alakerta sekoili urakalla ja Ruohomäki kiitti illan toisellaan. Kolmatta ei JanPa vahvasta hallinnasta huolimatta saanut enää aikaiseksi ja näin tappioputki sai jatkoa. Jos ottelu olisi kestänyt sellasen 10-15min pidempään, niin todennäköisesti olisi tullut vielä tasoitusta, mutta nyt loppui aika kesken. Lopputulos oli turenkilaisittain harmittava, mutta kyllähän sitä oli pitkästä aikaa kiva katsella, kun JanPa hallitsee vahvasti ottelua eikä ole ottavana osapuolena. Sarjasta kun tippuu varmuudella vain viimeinen, niin JanPakin alkaa heräilemään hyvään aikaan taistelemaan.

Tällä viikolla mennään seuraavanlaisesti
Tänään tiistaina PS-44 - Ilves/2 & TKT - Ilves-Kissat. Sepoilla näyttää olevan Haka-vahti Immonen maalissa. Siitä pelistä tulee varmasti viihdyttävä, kun kummallakin joukkueella kenttä täynnä nuoria ja innokaita pelureita. TKT otti viime viikolla tärkeät pisteet, mutta tänään vastus voi olla liikaa. Näyttäisi kovalla rykmentillä olevan Ilves-Kissat tämän illan ottelussa. Jos siitä maalintekokilpa tulee, niin Kissat (Grabovci&Inapshba) voittaa sen.

Torstaina on TP-T - NoPS & Härmä - TPV/2. Tampereella uskon vierasvoittoon ja Hämeenlinnassa kotivoittoon.

Perjantaina PJK-HJS & Loiske-JanPa. PJK oli ainakin niiden Twitterissä olleen maininnan perusteella tapellut hyvin Kissoja vastaan, joten voi olla, että HJS joutuu vähän normaalia enemmän tekemään töitä pisteiden eteen. Sen verran hyvä flow HJS:lla kuitenkin on päällä, etten jaksa millään uskoa pisteiden tiputukseen tässä ottelussa. Sääksjärvellä katkeaa ainakin toisen joukkueen tappioputki. Loiskeella se on neljän ottelun mittainen ja JanPalla tuplat siihen kahdeksan.
xxpotkupallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: potkupallojoukkueet


Vastaus #281 : 25.08.2017 klo 21:38:43

Janpa haki voiton Sääksjärveltä Loiskeelta 1-2.
Useita pelejä olen katsonut, ja useita kommentoinut. Mutta nyt olen sanaton. (pelinlaadusta)
Täytyy lisätä että erotuomari oli sekavassa pelissä ylivoimaisesti paras.
« Viimeksi muokattu: 25.08.2017 klo 23:57:18 kirjoittanut xxpotkupallo »
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #282 : 26.08.2017 klo 15:19:38

PJK - HJS 0-6 (0-2).

Vierasjoukkueen lyhyt otteluraportti: http://hjs.fi/hjs-murskasi-pjkn-vieraissa/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #283 : 02.09.2017 klo 08:56:39

HJS-TKT 6-0 (4-0).

Kotijoukkueen raporttia: http://hjs.fi/hjs-jatkaa-voittoputkeaan-tkt-kaatui-tennislukemin-6-0-02-09-2017/
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #284 : 04.09.2017 klo 11:42:16

Neljä kierrosta jäljellä! Eilen varmistui varmuudella se, että vain viimeinen tippuu sarjasta, kun Tampere Unitedin sarjapaikka Kakkosessa varmistui. Toki myös joku muukin voi tippua mikäli ei täydennysmenettelyn kautta paikkaa ota vastaan, mutta varmuudella lähtee vain viimeinen Neloseen.

Viimeiset pari kierrosta on ollut aika maalirikkaita, kun suurimmalla osalla joukkueista ei enää panoksia sarjassa juurikaan ole. Kärjessä jatkaa HJS, joka on nyt pariin viime otteluun ottanut 6-0 -voitot ja pitää piikkipaikkaa hallussa kuudella pisteellä. Voittoputkessa oleva Ilves-Kissat kärkkyy takana. Kissoilla oli pistemenetys lähellä viime perjantaina, mutta voittivat lopulta Härmän 4-3 (1-3) 90+4 maalilla. Ilman tuota maalia ykköspaikka olisi kyllä käytännössä jo jaettu HJS:lle, mutta nyt jännitettävää riittää vielä.

HJS:n loppuohjelma
To 7.9. Härmä(6) - HJS | Kauriala klo 19
Pe 15.9. HJS - PS-44(3) | Kauriala klo 19
La 23.9. NoPS(4) - HJS | Nokia kk klo 15
La 30.9. HJS - Ilves/2(5) | Pulleri tn klo 13

HJS onnistui siis ottamaan ne pakolliset pisteet ennen kovaa neljän ottelun loppurypistystä ja kaunisteli siinä samalla maalieroakin ihan tuntuvasti. Se on nyt HJS:lla +41 ja Ilves-Kissoilla +34.

Ilves-Kissojen loppuohjelma
La 9.9. PS-44(3) - I-Kissat | Apia klo 14
Ke 13.9. I-Kissat - NoPS(4) | Lamminpää klo 18
Ke 20.9. Ilves/2(5) - I-Kissat | Lamminpää klo 18
La 30.9. I-Kissat - TPV/2(8 ) | Pyynikki tn klo 13

Myös Kissoilla on kova ohjelma loppuun ja jokainen ottelu pitäisi voittaa, eikä sekään välttämättä riitä, kun HJS:n tarvisi hävitä kaksi jäljellä olevista otteluista, joka sekään ei välttämättä riittäisi koska maaliero.

Pallo-Sepot on kolmantena ja omaa vielä teoreettiset saumat nousuun, mutta kahdeksan pisteen ero neljä kierrosta ennen loppua taitaa olla liikaa. Loppuohjelma
La 9.9. PS-44 - I-Kissat(2) | Apia klo 14
Pe 15.9. HJS(1) - PS-44 | Kauriala klo 19
La 23.9. PS-44 - JanPa(12) | Apia klo 12
La 30.9. Loiske(9) - PS-44 | Sääksjärvi tn klo 13

Maalierokilpailussa Sepoilla ei ole saumaa (+17), joten pisteissä pitäisi päästä ohi. Kaksi seuraavaa ottelua jos tuo 6p, niin kyllähän siihen vielä voi saumaa jäädä, mutta Kissat ja HJS olisi pakko kaataa.

Peräpäässä putoaminen on kolmen kauppa; PJK 11p (-29), TKT 11p (-35) & JanPa 10p (-51p). JanPan maaliero on sen verran heikko, että sillä ei tasapisteissä juurikaan juhlita. Viime perjantaina pelattiin tärkeä JanPa-PJK -ottelu, jonka PJK vei 0-5 (0-2) tehokkaan viimeistelyn myötä. Taisi olla PJK:lla kuusi paikkaa ja iskivät viisi maalia. JanPakin sai paikkoja luotua, mutta PJK:n maalivahdilla oli loistava päivä. Toisen jakson JanPa joutui pelaamaan kenttäpelaaja maalissa, kun ykkösveskari loukkaantui ja se näkyi sitten lopputuloksessa. Eipä siinä selittelyjä lopulta JanPalle jäänyt, kyllä PJK oli halukkaampi voittamaan ottelun ja taas etenkin ottelun alku JanPan toimesta oli heikko. Taas piti odottaa se takaisku omiin ennen kuin peli alkoi parantumaan, mutta tällä kertaa se ei parantunut missään vaiheessa tarpeeksi.

PJK loppuohjelma
Pe 8.9. PJK - Loiske(9) | Pirkkala kk 18:30
La 16.9. PJK - TP-T(7) | Pirkkala kk 16
Ke 20.9. TKT(11) - PJK | Hervanta klo 18
La 30.9. PJK - Härmä(6) | Pirkkala kk 13
TKT loppuohjelma
Ke 6.9. TKT - JanPa(12) | Hervanta klo 18:30
Pe 15.9. Loiske(9) - TKT | Sääksjärvi tn klo 19
Ke 20.9. TKT - PJK(10) | Hervanta kk 18
La 30.9. TKT - TP-T(7) | Kaukajärvi tn klo 13
JanPa loppuohjelma
Ke 6.9. TKT(11) - JanPa | Hervanta klo 18:30
Su 17.9. JanPa - Härmä(6) | Liinalammi klo 16
La 23.9. PS-44(3) - JanPa | Apia klo 12
La 30.9. JanPa - NoPS(4) | Liinalammi klo 13

Keskiviikkona on huipputärkeä ottelu TKT-JanPa, jonka lisäksi myös TKT ja PJK kohtaavat vielä keskenään. Kyllähän JanPalla kovin loppuohjelma on, mutta kaikki on mahdollista. Jännäksi menee myös alakerrassa viimeinen kuukausi.

Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #285 : 04.09.2017 klo 21:13:27

!9. kierroksen otteluista otan spekuloinnin alle myös nousu- ja putoamistaistelussa olevat joukkueet.

Härmä – HJS on ottelu, jossa voi käydä miten vain. Veikkauksessa laittaisin 1X2. Härmältä puuttuu Thusberg ja Saikkonen, jotka tekivät maalit HJS:n verkkoon edellisessä paikallisottelussa. Nyt he ovat poissa ja motivaatiotekijätkään eivät ole ehkä parhaat mahdolliset. Joten uskon HJS:n voittavan pelin. Tosin HJS:llä on paineet ja Härmä voi pelata paineettomasti.
Se tässä on mielenkiintoista, että neljästä pelistä HJS pelaa kolme kotonaan. Johtuu tietysti tästä Härmä pelistä. Sekin on merkittävä etu.

PS-44 - I-Kissat on myös ottelu, jossa voi käydä miten vain. Eikä kummallakaan ole vara hävitä tai pelata tasapeliä. Veikkauksessa laittaisin tähänkin 1X2. Itse uskon I-Kissojen voittavan, jos Grabovci ja Inapshba pelaavat. Sen verran kovia maalintekijöitä ovat. Tietenkin tilanne muuttuu, jos PS-44:llä on enempikin Hakan edustuksen pelaajia mukana.

TKT – JanPa peli on luultavasti tasainen ottelu ainakin etukäteen. Mutta uskon TKT:n voittavan, kun pelaavat kotikentällään ja on rutinoitunut kolmosen joukkue.

PJK – Loiske peli on myös etukäteen tasainen peli, kun Loiskeella ei ole mitään panosta pelissä. Joten uskon PJK:n voittavan, vallankin kun pelaavat vielä kotikentällään.

Jos TKT ja PJK voittavat niin JanPan tilanne on huono ja uskon joukkueen putoavan. Kolme viimeistä peliä ovat JanPan kannalta aika pahoja. Pidän suurimpana putoajaehdokkaana joka tapauksessa.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #286 : 05.09.2017 klo 17:07:14

Härmän laitapuolustaja Giscard Mosameten mietteitä pari päivää ennen paikallisottelua

http://www.hmlharma.fi/edustus/node/mosamete-odottaa-torstaita-vastassa-ei-ole-mikaan-helppo-joukkue
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #287 : 06.09.2017 klo 15:40:14

Otteluennakot huomiseen paikallisotteluun on tullut kummaltakin valmiiksi

Härmä: http://www.hmlharma.fi/edustus/node/otteluennakko-harma-hjs
HJS: http://hjs.fi/torstaina-on-edessa-iso-ottelu-hjslla-revanssin-paikka-harmaa-vastaan/
fergusonni

Poissa Poissa


Vastaus #288 : 07.09.2017 klo 22:37:14

Millainen oli Hämeenlinnan paikallispeli? Yks punikki taisi muuttaa asetelmat päälaelleen?
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #289 : 08.09.2017 klo 10:19:55

HJS:n otteluraportti eilisestä paikallisottelusta, joka päättyi siis Härmän 2-1 (1-0) voittoon.

http://hjs.fi/torstain-vari-oli-vihrea-harma-jalleen-parempi-paikallistaistossa/
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #290 : 08.09.2017 klo 21:12:22

Härmän raportti eilisestä

http://www.hmlharma.fi/edustus/node/harmasta-hameenlinnan-herra

Tänään PJK-Loiske päättynyt 2-3 (1-2), joten putoamistaisto jatkuu tiukkana. TKT 12p ja PJK&JanPa 11p, kaikilla sama määrä pelejä nyt pelattuna
pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #291 : 10.09.2017 klo 14:37:54

Tänään PJK-Loiske päättynyt 2-3 (1-2)

Tästä pieni maalikooste https://www.youtube.com/watch?v=zeb8mHSmU5M
fergusonni

Poissa Poissa


Vastaus #292 : 14.09.2017 klo 11:34:18

No niin. Ilves-Kissat siirtyi lohkokärkeen kepittämällä NoPS:n 5-0 keskiviikko-iltana Pyynikillä.

Pikku juttu tässä: http://ilves-kissat.fi/kaupungin-liikuntavirasto-ilmoitti-ettei-pelaaminen-lamminpaassa-onnistu/
sisuköpi

Poissa Poissa


Vastaus #293 : 15.09.2017 klo 21:00:31

Mites Loiske-TKT päättyi?
pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #294 : 16.09.2017 klo 08:59:01

Mites Loiske-TKT päättyi?

1-1 (0-1)

https://youtu.be/kXbqNxuOth8
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #295 : 16.09.2017 klo 12:45:04

HJS - PS-44 3-0 (2-0).

HJS palasi eilen tasolleen ja otti tärkeän kotivoiton Sepoista. Raporttia luettavissa kotisivuilla. Viikon päästä jatketaan Nokialla.

http://hjs.fi/hjs-palasi-voittojen-tielle/
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #296 : 16.09.2017 klo 20:24:13

Ajattelin vain käydä ilmoittamassa, että tämän sarjan porukat pääsevät ensi kaudella pitkästä aikaa reissaamaan Vorssaan.
sputnik

Poissa Poissa


Vastaus #297 : 17.09.2017 klo 19:07:23

Ajattelin vain käydä ilmoittamassa, että tämän sarjan porukat pääsevät ensi kaudella pitkästä aikaa reissaamaan Vorssaan.

Ajattelin vain käydä ilmoittamassa, että tämän myötä tästä topicista tulee lukukelvoton.

Ihan vilpitön toive sinne Forssan suuntaan, että ne joulukalenterin pelaajasopimukset, armeijan miesten autotankkausten loppusummat yms. FJK:n omaan otsikkoon. Onnea toki noususta!

Ja pahoittelut muille tästä viestistä...
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #298 : 17.09.2017 klo 20:00:27

Ajattelin vain käydä ilmoittamassa, että tämän myötä tästä topicista tulee lukukelvoton.

Ihan vilpitön toive sinne Forssan suuntaan, että ne joulukalenterin pelaajasopimukset, armeijan miesten autotankkausten loppusummat yms. FJK:n omaan otsikkoon. Onnea toki noususta!

Ja pahoittelut muille tästä viestistä...

Noh, noh, eihän niitä viestejä pakko ole lukea ;) Hyvä, että ensi vuonna Kolmosenkin topic saattaa olla edes vähän elävämpi.

Tätä kautta on kaksi kierrosta jäljellä ja viikko ei tuonut muutoksia asetelmiin kummassakaan päässä taulukkoa. Ilves-Kissat oli hetken aikaa piikkipaikalla, kunnes HJS otti pisteet perjantaina Sepoilta. Kävin katselemassa tuon matsin ja se oli HJS:lta vahva esitys. Vartin jälkeen parin maalin johto, jonka jälkeen pelillisesti ei missään vaiheessa mitään hätää ja lopussa sitten vielä kosmeettinen 3-0 juuri ennen päätösvihellystä. Etukäteen pohdin, että näkyykö painetila sarjatilanteen suhteen kentällä jotenkin, mutta eipä se kyllä näkynyt mitenkään.

Kärki on siis
1. HJS 49p (+43)
2. Ilves-Kissat 46p (+42)

HJS:lla jäljellä vierasreissu Nokialle ja päätöskierroksella Pullerin tekonurmella Ilves/2. Nokialta jos ensi viikolla irtoaa täysi pistepotti, niin päätöskierroksella tasurikin riittää. NoPSin kaataminen ei mikään mahdoton urakka ole, sillä Nokialla on tainnut ainakin tulosten perusteella nousta jalka kaasulta jo hyvän tovia sitten. Tällä viikolla ottivat 5-0 nenään Kissoilta. I-Kissoilla on jäljellä Ilves/2 "vieraissa" ja TPV/2 kotona ja näistä pitää luonnollisesti tulla täydet pisteet, eikä sekään välttämättä riitä.

Peräpäässä tilanne jatkuu kireänä
10. TKT 13p (-35)
11. PJK 11p (-31)
12. JanPa 11p (-52)

TKT oli ainoa, jonka pistetili karttui, kun pisteet meni Loiskeen kanssa jakoon 1-1 -tuloksella. Sinänsä sillä pisteellä ei merkitystä ainakaan tässä vaiheessa ollut, kun voitolla kuitenkin saa sen kolme pistettä ja niillä PJK ja JanPa tulee ohi, mutta nyt kahteen viimeiseen otteluun jo yksi tasurikin on vahvaa valuuttaa, kun maalierokilpailussa JanPa jää jalkoihin. Tulevalla viikolla on edessä äärimmäisen iso ottelu, kun keskiviikkona TKT ja PJK ottaa yhteen. JanPan viikon ottelu on edessä lauantaina Pallo-Seppoja vastaan Apian kentällä. Keskiviikkona TKT:lla on mahdollisuus siis varmistaa jumbosijan välttäminen ja sitä kautta Kolmosessa jatkaminen täydennysjärjestelyn kautta. Kyllähän tässä putoamistaistossakin hieno jännitysnäytelmä jatkuu viimeiselle kierrokselle asti Ylos
Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #299 : 17.09.2017 klo 21:21:58

Nelosen foorumissa jo onnittelinkin FJK:ta noususta. Se on hyvä vaan, että tässä kolmosen foruumissa on useampikin aktiivinen kirjoittaja. Otteluiden spekulointi etukäteen on kivaa vaikka se useasti tuloksellisesti menee väärin omia arviointeja ajatellen.

Taitaa tosiaan ihan viimeisellä kierroksella ratketa nousija ja putoaja. Se on vähän tuntunut siltä, että NoPS on heittänyt hanskat naulaan. Näyttänyt siltä siitä lähtien, kun selvisi, että ei ole enää saumoja nousta.

Ilves 2 on pelannut ASM-sarjassa ja kolmosessa aika lailla samalla porukalla pääsääntöisesti. ASM:ssä Ilves pelaa viimeisen pelin 24.9. ja saa nähdä onko sillä vaikutusta HJS-ottelun kokoonpanoon vai ei. Fokus on ollut tietysti näissä nuorten SM-sarjan peleissä ja kolmosen matsit ovat olleet hyviä harjoitusotteluita.

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines