FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.01.2019 klo 12:45:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: TP-47 2017 - Kahdeksas kerta toden sanoo?  (Luettu 63395 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
puutarhatonttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47


: 31.10.2016 klo 11:27:18


Kotisivut: http://www.tp47.com/fi/
Facebook: https://www.facebook.com/TP-47-232394057677/?fref=ts
Twitter: https://twitter.com/tp47tornio?lang=fi


Kausi 2016


Kauteen lähdettiin maltillisin odotuksin, silti hyvin menneiden harjoitusotteluiden jälkeen alkoi kiimamittari nousemaan, mitä pidemmälle kauden alkua mentiin. Valmentaja kaksikko Zhukov & Eprintsev saikin joukkueellensa lentävän lähdön kauteen - viisi peliä joista viisi voittoa maalierolla 13:4. Pikkuhiljaa joukkueen suoritustaso laski ja tappioita ja tasapelejä alkoi tulemaan. Viimeisetkin nousuhaaveet romuttautuivat 20.8.2016  Musalle hävityssä vieraspelissä, ja lopppukausi läpsyteltiinkin ilman panosta. Syksyn valopilkut olivat Juho-Teppo Bergin palaaminen kasvattajaseuraan ja toiveissa olisikin Juhiksen jatkaminen myös ensi kaudella.Loppusijoitus: 5
Paras maalintekijä: Jaakko Pyyny 10 maalia
Valmentajat: Zhukov Aleksei & Eprintsev Oleg


Kausi 2017


Tässä vaiheessa on vielä suht aikaista alkaa arvioimaan tulevaa kautta, mutta toivottavasti runko pysyy kasassa ja saadaan ehjä pre-season. Monta vuotta on puhuttu joukkueen olevan liia nuori, jotta esitykset olisivat tasaisia, eikä notkahduksia tulisi. Nyt suurin osa alkaa olemaan jo siinä iässä, että tulosta voidaan alkaa odottamaan. Ensi kaudellakin runko tulee koostumaan pääasiassa omista pojista ja tämä on hyvä toimintamalli. Noustaan omilla pojilla + muutama ulkkari tai sitten ei nousta. Tärkeintä on nyt, että mennään talous edellä, ettei enään ikinä olla samassa tilanteessa kuin 2010. Sopimuksia on tällä hetkellä jo 13, joten hyvällä mallilla ollaan. Levollisin mielin alamme odottelemaan uusia sopimuksia.

Viime vuonna kirjoitettu raportti pelaajista:

Maalivahdit

Kujanpää: Selkeä ykkösmaalivahti ja parantunut vuosi vuodelta. Kyseessä nuori kaveri (-95), jolla mahdollisuudet Veikkausliigaan asti, jos kehitys jatkuu samanlaisena. Tulevan kauden alkua haittaa Suomen Cupissa ottama suora punainen --> kaksi ensimmäistä ottelua sivussa.

Kainulainen: Nuori maalivahtilupaus (-00) , joka on kierrellyt jo erilaisia maajoukkuetapahtumia. Jos treenimotivaatiota löytyy  voi ura avautua jopa ulkomaille asti. Mielenkiinnolla seurataan onko avauksessa kaksi ensimmäistä ottelua Kujanpään pelikiellon takia vai hankkiiko TP tuuraajan.

Puolustajat

Shevchenko: Raudanluja toppari Kakkoseen ja on yksi TP:n tukipilareista. Viime kaudella ei kovin montaa (Jos edes yhtäkään) ilmatilan kaksinkamppailua hävinnyt.

Bulgakov: Voi jo nimetä seuralegendaksi,tuleva kausi 2016 on Toljalle seitsemästoista TP:n riveissä. Jalka ei enään nouse samanlailla kuin ennen, mutta hyvällä sijoittumisella ja kovaa pelaamalla on Tolja hyvä ehdokas avauksen mieheksi.

H. Närhilä: Helga taisteli tiensä viime kauden avaukseen kovalla työnteolla ja rautaisella asenteella. Tällä kaudella kuitenkin avauksen paikasta saadaan käydä kovaa kamppailua, kun TP:n puolustuslinja sai täydennystä talven aikana Jussi-Esko Bergin tullessa joukkueeseen.

Jussi-Esko Berg: Siirtyi TP-47  tänä talvena Ruotsista (Assi IF). Berg on tulevalla kaudella TP:n kapteeni ja tuo varmasti johtajuutta kentälle, sekä antaa hyvää esimerkkiä junnuille. Laitapakkina viihtyvä Berg on todellinen “pukukoppipelaaja”, joita joka joukkue tarvii.

Lätti: Nuori kemiläislähtöinen pelaaja, joka esitti viime kaudella jo hyviä otteita. On nopealiikkeinen ja hyvä kahden suunnan pelaaja, jaksaa osallistua hyökkäyksiin laitojen kautta. Ei ole kovinkaan fyysinen, mutta peittää heikkoutensa pelaamalla hyvin vahvuuksillaan.

Numminen: -98 syntynyt Jesse Numminen yllätti kaikki pre-seasonilla ja on pelannut lähes jokaisessa harjoitusottelussa topparin paikalla avauksessa. Hyvät raamit omaavalla Jessellä on myös hyvä potkutekniikka. Nähtäväksi jää onko avauksen mies myös sarjapeleissä.

Niskanen: Pitkään poissa TP:stä ollut Olli-Pekka on tehnyt paluun loukkaantumisten jälkeen. Ilmeisesti sopimusta ei ole vielä julkaistu, mutta vahva luotto sopimukseen on. O-P on reenaillut AC Takinkääntäjien kanssa joten jonkunlainen pallotatsi pitäisi miehellä olla.

Ojanaho: Nummisen tavoin -98 syntynyt Ojanaho on reenannut koko talven edustuksen mukana ja sai jonkunaikaa sitten sopimuksen TP:n kanssa. Pelailee luultavasti enemmän TP-47/2 joukkueen mukana.

E. Närhilä: Ollut TP:n ringissä mukana jo viime kauden. Ei suuria minuutteja luvassa tällä kaudella.

Keskikenttä

Vanha: Santa Clausista kasvattaja seuraan palannut Vanha on esiintynyt loistavasti harjoitusotteluissa ja on saletti avauksen mies. Suosittelen seuraamaan kesällä  kun “Tornion nuori Messi” kirmaa Pohjan-Stadionin sametilla ;)

Koivumaa: Viime kaudeksi TP:seen tullut Aleksi on hieman samantyylinen pelaaja kuin Vanha. Pieni väkkärä jolla pysyy pallo hallussa, eikä mene sormi suuhun pelinrakentelussa.

Isomäki: Olisi voinut listata Isomäen myös hyökkäät-osioon, mutta on pelannut viime pelit keskikentällä. Isomäki siis pystyy pelaamaan keskikentällä, sekä hyökkäyksessä. Vahvuutena 1 vs 1 tilanteissa ohittaminen.

Muzyka: Keskikentän pohjalla viihtyvä “Sasa” on oiva hankinta tasapainottamaan TP:n keskikenttää. Sasa on isokokoinen ja hyvä puolustamaan, hän sopii hyvin esim. Vanhan ja Koivumaan alapuolelle rikkovaksi keskikenttä pelaajaksi.

Sieppi: Pitkään poissa ollut Sieppi teki paluun TP:n riveihin ja on kuntouttanut itseään tämän talven, sekä pelannut muutaman ottelunkin. Pari kautta sitten Siepin päästyä vakituiseksi avauksen mieheksi, polvi sanoi sopimuksen irti ja tuli pitkä huili jalkapalloon. Hyvä rotaatiomies ja tulee olemaan jopa sillointällöin avauksessa, jos pysyy kunnossa.

Huhtiniemi: Sama homma kuin Isomäellä, voi pelata ylimmässä kolmikossa (4-3-3), sekä keskikentällä. On hyvä pelaaja TP:seen, toivotaan ehjää kautta ja paljon onnistumisia.

Lipponen: Tornion Tarmosta täksi kaudeksi siirtynyt Lipponen on hyvä rotaatio pelaaja. Vastuuta tulee kakkosjoukkueessa ja varmasti myös satunnaisesti ykkösjoukkueessa.

Rantajärvi: Sai sopimuksen TP:seen tänä talvena. Tulee pelaamaan suurimmaksi osaksi kakkosjoukkueessa.

Hyökkääjät

Pyyny: Kliininen maalintekijä, joka harvemmin paikoista erehtyy. Hieman laiska tekemään alaspäin töitä, mutta jos jalka nousee ja puolustaminen maitaa on  Pyyny silloin avauksessa.

Juvonen
: FC K*mistä täksi kaudeksi tullut Juvonen on todellinen taistelija. Tekniikka ei ole huipputasolla, mutta taistelee aina pallon maaliin. Pre-seasonilla kymmenkunta maalia yllätti varmasti kaikki (Paitsi Juvosen itse, onhan miehellä rautainen itseluottamus). Juvonen on myös hyvä pääpelaaja.

Haanpää: Santa Clausista tullut Haanpää on kova nimi Kakkosessa ja varmasti paha pideltävä jokaiselle puolustajalle. Haanpää kävi hakemassa tuntumaa viime kaudella myös seitsemästä Veikkausliiga ottelusta (Rops). Hyvä hankinta TP:ltä.

Koroma: Nopea ulkomaalainen, josta ei tule kuluja TP:lle. Paha pideltävä kakkosjoukkueessa ja tulee varmasti välillä loppuhetkiksi Kakkosessakin kentälle.


Pelaajat (Päivitetty 10.12.2016)

Tatu Kujanpää (2017)
Samuli Lätti (2017)
Jaakko Pyyny (2017)
Aleksi Isomäki (2017)
Artturi Sieppi (2017)
Arttu Kainulainen (2018)
Sami Huhtiniemi (2017)
Toni Lipponen (2017)
Jesse Rantajärvi (2017)
Iiro Vanha (2017)
Juho-Teppo Berg (2017)
Jesse Numminen (2018)
Matias Ojanaho (2018)
Jaakko Paavilainen (2018)
Ville Juvonen (2017)
Jussi-Esko Berg (2017)
Olli-Pekka Niskanen (2017)
Eetu Närhilä (2018)
Anton Sarkkinen (2018)
Thomas Koroma (2017)


Optio ensi kaudesta: Helmeri Närhilä, Tommi Haanpää
« Viimeksi muokattu: 10.12.2016 klo 12:01:26 kirjoittanut puutarhatonttu »
Ruuneperkki

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 01.11.2016 klo 10:24:14

Interin topicissa on mielenkiintoinen esitys Veikkausliigavalmentajista 1990-> (väh. 50 liigaottelua). Perää pitää tuttu duo :-)
Insinöörimajuri-EVP

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 01.11.2016 klo 20:07:14

Interin topicissa on mielenkiintoinen esitys Veikkausliigavalmentajista 1990-> (väh. 50 liigaottelua). Perää pitää tuttu duo :-)
Tekivät silleen tyhmästi että valmensivat ekalla kaudella joukkueen kymmenenneksi. Oisivat pudottaneet heti ekalla kaudella niin ei tarvis duon nyt 12 vuoden jälkeen hävetä. Mutta toki vähän yllättävä tilasto.
letsgo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FK Torpedo Moskova


Vastaus #3 : 01.11.2016 klo 20:33:23

Mapoka pelasi Jazzissa 14 matsia männä kaudella, olisi hyvänä päivänä vahvistuksen vikaa tässä pelurissa kakkoseen... :)
puutarhatonttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47


Vastaus #4 : 01.11.2016 klo 20:49:00

Mapoka pelasi Jazzissa 14 matsia männä kaudella, olisi hyvänä päivänä vahvistuksen vikaa tässä pelurissa kakkoseen... :)
31 vuotias pelaaja, joka ei oikean enään viimeisillä kerroilla säväyttänyt, kun täällä pelasi. Mielestäni parempi vaihtoehto laittaa omia poikia tuohon keskikentälle (Vanha, Sieppi ja Berg), jotka ovat jo todistaneet pärjäävänsä hyvin Kakkosessa ja nousukaan ei näihin jätkiin tule kaatumaan.

Ulkomaalaisista vahvistuksista puheen ollen, en kaipaa enään Muzykan tapaisi keskiverto pelaajia Tornioon. Sevcenco on esimerkki hyvästä vahvistuksesta, joita max 1-3 toivoisi olevan TP:ssä. Tämän hetken "omilla pojilla Ykköseen"- projekti on paljon parempi, kuin että otetaan kourallinen ulkkareita ja ollaan protestilistoilla parin vuoden päästä.
Maaro Erkkanen

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 02.11.2016 klo 12:57:07

Avaukselle Ylos Topicin avaaja vois heittää viimekauden pelaaja analyysit että seuraa kehä III:n sisältä seuraavat pysyisivät kartalla?
Ilkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: huuhkajat


Vastaus #6 : 05.11.2016 klo 21:21:20

Tämä kausi harjoiteltiin. Ensi kaudella etelän seurat haistakaa V****!! Täältä tulee pohjoinen!!
« Viimeksi muokattu: 05.11.2016 klo 21:32:57 kirjoittanut Ilkis »
puutarhatonttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47


Vastaus #7 : 08.11.2016 klo 20:18:07

PK-35 konkurssiin. Tarkoittaa sitä että, OPS pois ensi kauden C-lohkosta. Lohkon yksi kovimmista joukkueista pois Ylos Pidempi vierasreissu tiedossa Alas

E. Kukas sieltä muuten tulee OPS tilalle?
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #8 : 08.11.2016 klo 20:47:26

En kyllä nuolasis ennen kuin tipahtaa. Kyllä saattaa olla vielä mutkia matkassa, mielenkiinnolla odotellaan joka tapauksessa.
Muhammet Yavuz

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 09.11.2016 klo 15:26:06

Sevcenco lähti Kokkolaan http://www.kpv.fi/uutiset/91881/ensimmaiset-sopimukset-kaudella-2017
puutarhatonttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47


Vastaus #10 : 09.11.2016 klo 15:33:21


Onnea Vikille matkaan. Pärjää varmasti myös Ykkösessä! KPV:lle hyvä hankinta.
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #11 : 09.11.2016 klo 20:32:24

Onnea vain Vikille uusiin haasteisiin! Ikävä tulee, nyt vain vielä nuorempaa kaveria isoihin saappaisiin. Kuka haluaa ottaa tämän paikan? Ja kuka sen tulee oikeasti ottamaan?
puutarhatonttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47


Vastaus #12 : 09.11.2016 klo 22:27:16

Onnea vain Vikille uusiin haasteisiin! Ikävä tulee, nyt vain vielä nuorempaa kaveria isoihin saappaisiin. Kuka haluaa ottaa tämän paikan? Ja kuka sen tulee oikeasti ottamaan?

Jesse Numminen. Ensi kausi tulee olemaan hänen läpimurtonsa. Saa ottaa talteen.

FC Kemissä pelaillut TP:n kasvatti Niko-Petteri Kuukasjärvi on reenannut PS Kemin mukana. Siinä myös yksi potentiaalinen vaihtoehto. Molemmat nimet siis TP:n kasvatteja Ylos
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #13 : 17.11.2016 klo 16:22:08

Kuukasjärvi veikkausliigassa ensi kaudella.
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #14 : 23.11.2016 klo 15:31:54

Tp-47 jatkaa junioriorganisaation kehittämistä kovalla satsauksella:

Tornion pallo 47 on palkannut päätoimiseksi valmennuspäälliköksi Jouni Seppälän Rovaniemeltä.

Torniossa on tehty jo usean vuoden ajan hyvää työtä junioreiden hyväksi ja en usko, että tämä satsaus heikentää Torniolaisten jalkapalloilijoiden mahdollisuuksia edetä urallaan isommille kentille.
puutarhatonttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47


Vastaus #15 : 23.11.2016 klo 15:47:43

Tp-47 jatkaa junioriorganisaation kehittämistä kovalla satsauksella:

Tornion pallo 47 on palkannut päätoimiseksi valmennuspäälliköksi Jouni Seppälän Rovaniemeltä.

Torniossa on tehty jo usean vuoden ajan hyvää työtä junioreiden hyväksi ja en usko, että tämä satsaus heikentää Torniolaisten jalkapalloilijoiden mahdollisuuksia edetä urallaan isommille kentille.
Tälle Ylos
Loistavaa että satsataan tällä tavalla junioreihin.
Happis

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 23.11.2016 klo 15:56:39

Jouni on Reijon poika. On tainnut pelata RoPS:ssa ja ROREssa Hän pelasi myös Ruotsissa kolmosta. Jouni valmens A-junnuja mestaruussarjassa. Taisivat menestyä hyvin. Meni sukset ristiin RoPS:n johdon kanssa. Viime kaudella valmensi Santa Clausseja kakkosessa.
Taffarel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47


Vastaus #17 : 24.11.2016 klo 10:59:03

Aivan loistava uutinen Ylos Ylos Ylos
Jotenkin olin fantasioinut siitä, että Taresta voisi tulla vastaava päällysmies, mutta hänellä taitaa olla muita täyspäivätöitä.
Maaro Erkkanen

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 24.11.2016 klo 17:15:27

Tämä on kyllä todella iso ja kannattava satsaus! Tämä on merkki siitä että junnutoiminta elää ja voi hyvin. Voipii kemissäkin lakata haukkumasta jääpallokaupungiksi ;)
Taffarel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47


Vastaus #19 : 25.11.2016 klo 12:37:21

No johan on aktiivisuutta moneen suuntaan:

Uutinen
TP-47 osti tekstiilipainatus liiketoiminnan Aavaprintilta.
25.11.2016

Tornion Pallo-47 ja Aavaprint allekirjoittivat tekstiilipainatus liikekaupan syyskuussa ja toiminta lähti käyntiin lokakuun alussa. Liiketoimintakaupassa seuran omistukseen siirtyivät koneet, kalusteet ja vaihto-omaisuus sekä asiakasrekisteri.

Organisaatio on tehnyt pitkän tähtäimen suunnitelmat, missä yhtenä tärkeimpänä asiana on luoda seuralle kestävä ja turvallinen taloudellinen asema. Nyt tehty kauppa tukee luotua strategiaa ja toimii seuran liiketoimintayksikön alla yhdessä Vesitornin kahvilan kanssa. Kahvila ja painatus ovat arvonlisäverollista toimintaa.

Omat työtunnit loppuivat kesken ja oli suuri helpotus kuin löytyi luotettava toiminnan jatkaja toteaa Sami Siikavirta Aavaprintista. Jatkossa Aavaprintin toiminta keskittyy teippaus toiminnan kehittämiseen ja siihen on investoitu lisäkalustoa levyjen leikkuu -ja tulostus kapasitteettia lisäämällä.


Posarin jutussa Seppälästä mainitaan muuten Oleg päävalmentajana. Lapsus vai taas yksi esimerkki tiedonvälityksestä?
brassi eder

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 02.12.2016 klo 11:22:13

Mikäs Torniolaisia vaivaa kun ei A-junnujen yhteistyö Huuskojen kans maistu? Lehdessä asti harmitellaan kun pitäisi pikkuseuran (FC Kemin) ainoastaan kehittää alueen vanhempia junnuja?
puutarhatonttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47


Vastaus #21 : 02.12.2016 klo 16:36:18

Mikäs Torniolaisia vaivaa kun ei A-junnujen yhteistyö Huuskojen kans maistu? Lehdessä asti harmitellaan kun pitäisi pikkuseuran (FC Kemin) ainoastaan kehittää alueen vanhempia junnuja?
Turha se on Huuskon harmitella, kun omalla toiminnallaan meni pilaamaan asiat. Sitä voi miettiä, että minkä takia FC:llä on jokaisen Merilapin joukkueen kanssa sukset ristissä.
Toisaalta harmittaa kyllä että ei tänne aluelle saatu A-junnu joukkuetta, olisi ollut hyvä kehitys mahdollisuus nuorille.
Riveliiino

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 03.12.2016 klo 09:12:10

Perinteinen "yhteistyö" FC:n kanssa on ; tuotte meille pelaajat, rahat ja valmentajan (joka vaihdetaan meidän valmentajaan kun tulee menestystä) niin saatte pelata meidän nimellä !  Vanha sananlasku: Pää on tullut vetävän käteen pitää tässä tapauksessa paikkansa.
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #23 : 03.12.2016 klo 11:13:36

Eipä tuo näytä kiinnostavan Kepsiäkään lähteä Huuskojen kelkkaan. Enkä kyllä ihmettele, itse ovat polttaneet sillat joka suuntaan Kemi-Tornio alueella. Mediapelin kyllä osaavat, saavat säälipisteitä suurelta yleisöltä.
Maaro Erkkanen

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 03.12.2016 klo 11:25:16

Turha se on Huuskon harmitella, kun omalla toiminnallaan meni pilaamaan asiat. Sitä voi miettiä, että minkä takia FC:llä on jokaisen Merilapin joukkueen kanssa sukset ristissä.
Toisaalta harmittaa kyllä että ei tänne aluelle saatu A-junnu joukkuetta, olisi ollut hyvä kehitys mahdollisuus nuorille.
Juurikin tämä. Kyseinen hampurilaiskeisari katkaisee itse välinsä kaikkiin tämän alueen jalkapallotoimijoihin koska kaikki muu paitsi hän itse on paskaa. Sääliksi käy niitä jotka tämän narsistin alaisuudessa pelaa.

 
Sivuja: [1] 2 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines