FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.11.2018 klo 21:00:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 17
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen Nelonen 2017  (Luettu 89708 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vorssander

Poissa Poissa


: 02.11.2016 klo 01:18:19

Kalenteri kääntyi jo marraskuun puolelle, joten lienee ihan sopiva ajankohta avata keskustelu tulevasta kaudesta. Monessa seurassa sekä joukkueessa vedetään vielä happea ja uuden kauden suunnittelu on vasta alkutekijöissään, mutta spekulointia ei voi aloittaa liian aikaisin.

Viime kauden päätteeksi Nelosesta nousi peräti kolme joukkuetta. Ylivoimainen HJS, TPV/2 ja JanPa jatkavat ensi kaudella pelejään Kolmosessa, jossa oli vajausta Satakunnan piirin lyötyä hynttyyt yhteen Turun piirin kanssa. Samasta syystä Kolmosesta ei pudonnut yhtään joukkuetta sarjaporrasta alemmas. Toiseen suuntaan liikennettä oli enemmän, sillä peräti neljä Vitosen joukkuetta sai tavoittelemansa paikan auringossa. Lohkovoittajien FJK:n ja IkU:n vanavedessä Neloseen nousivat TamU 2 ja Sopu.

Kaudella 2017 Nelonen pelataan 12 joukkueen kaksinkertaisena sarjana. Tälle odotan vielä vahvistusta, mutta oletettavasti sarjan kaksi parasta nousevat Kolmoseen ja kolme huonointa putoavat Vitoseen.

Tampereen Nelonen 2017:


FC Melody

Perustettu: 1999
Kotikaupunki: Tampere
Kotikenttä: Kauppi
Viime kauden sijoitus: 11.
Facebook: https://fi-fi.facebook.com/footballclubmelody
Twitter: https://twitter.com/Fc_Melody_

FC Melody on rehellinen ja ylpeä pubijoukkue, joka jatkaa Nelosessa jo neljättä kautta putkeen. Päättyneellä kaudella joukkue sijoittui sarjassa toiseksi viimeiseksi, mutta säilytti lopulta sarjapaikkansa pitkälti Kolmosta koskevien muutosten seurauksena. Sarjasijoitus ei ollut sattumaa, sillä FC Melodyn verkkoon tehtiin peräti 103 maalia. FC Melodyn kohdalla varmaa lienee ainoastaan se, että kokenut joukkue viihdyttää ja herättää keskustelua tavalla tai toisella.


Forssan Jalkapalloklubi

Perustettu: 1997
Kotikaupunki: Vorssa
Kotikenttä: Lamminrannan urheilukenttä
Viime kauden sijoitus: 1. (Vitosen lohko 1)
Verkkosivut: http://fjk.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/FJK/143204032411168
Twitter: https://twitter.com/FJK_ry
Instagram: https://www.instagram.com/forssanjalkapalloklubi/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLFfHSG_TlE0i3We3q3lmyQ

Vorssan ylpeys palaa kahden vuoden tauon jälkeen tuttuun Neloseen. Kaudella 2015 nousuhaaveet kariutuivat ja kausi päättyi valtavaan pettymykseen. Päättyneellä kaudella nuori joukkue oli kuitenkin vuoden valmiimpi ja riveihin liittyi muutama täsmävahvistus. FJK pelasi muutamasta yksittäisestä kompuroinnista huolimatta vahvan kauden ja nousi vakuuttavin elkein Neloseen. Kausi päättyi kahdeksan ottelun voittoputkeen ja maalieroksi muodostui hurja 103-20.

Ikaalisten Urheilijat

Perustettu: 1922
Kotikaupunki: Ikaalinen
Kotikenttä: Ikaalisten urheilukenttä
Viime kauden sijoitus: 1. (Vitosen lohko 2)
Verkkosivut: http://www.ikaalistenurheilijat.fi/jalkapallo

Toisesta Vitosen lohkosta sarjavoittajana nousi IkU, jota voitiin pitää jonkilaisena yllättäjänä. IkU pelaa nyt ilmeisesti historiansa ensimmäistä kertaa Nelosessa, joten tuleva kausi on Ikaalisissa uusi, jännittävä seikkailu. Hienoisesta yllättäjästatuksesta huolimatta nousu oli ansaittu, sillä sarjan voitto irtosi vain viidellä pistemenetyksellä. Nousu sai sinettinsä, kun IkU pelasi ratkaisuottelussa maalittoman tasapelin pääkilpailijaansa TamU 2:ta vastaan.


Kangasalan Voitto

Perustettu: 1929
Kotikaupunki: Kangasala
Kotikenttä: Kyötikkälä
Viime kauden sijoitus: 8.
Verkkosivut: http://www.fckavo.net/
Facebook: https://www.facebook.com/Kangasalan-Voitto-75010597389/

Pari kautta sitten Kolmosessa piipahtanut KaVo on jälleen löytänyt paikkansa turvallisesti Nelosesta. Päättyneellä kaudella sijoitus löytyi sarjan alemmasta keskikastista, mutta putoamisvaaraa joukkueella ei ollut.


LeKi-futis

Perustettu: 2009
Kotikaupunki: Lempäälä
Kotikenttä: Sääksjärven tekonurmi
Viime kauden sijoitus: 9.
Verkkosivut: http://lekifutis.sporttisaitti.com/
Facebook: https://www.facebook.com/lekifutis/
Twitter: https://twitter.com/lekifutis

LeKi kävi FJK:n tavoin Vitosessa, mutta lempääläläisten kohdalla visiitti jäi vain kauden mittaiseksi. Takaisin noustuaan LeKi sijoittui päättyneellä kaudella Nelosessa yhdeksänneksi. Lopullisessa sarjataulukossa eroa putoamisviivaan jäi ainoastaan kaksi pistettä, mutta todellisuudessa sarjan ainoaksi putoajaksi tuomittu FC Teivo jäi peräti 13 pisteen päähän.


Nekalan Pallo

Perustettu: 1978
Kotikaupunki: Tampere
Kotikenttä: Kaukajärvi
Viime kauden sijoitus: 10.
Verkkosivut: http://www.nekalanpallo.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/NekalanPallo

NePa on yksi Suomen alasarjojen kummajaisista. Joukkue pelaa kaudella 2017 jo 22. peräkkäisen kautensa Nelosessa. Sarjassa, jossa vaihtuvuus on melko suurta, kyseessä on täysin käsittämätön suoritus. Päättyneellä kaudella NePa jäi jo putoamisviivan alle, mutta täydennysmenettelysäännöt turvasivat sarjapaikan ja hurjan putken jatkumisen.


PP-70

Perustettu: 1970
Kotikaupunki: Tampere
Kotikenttä: Ikuri
Viime kauden sijoitus: 4.
Verkkosivut: http://www.pp-70.fi/news_team.php?team_id=1

PP-70 pelasi vielä 2000-luvulla pitkään yhtäjaksoisesti Ykköstä, mutta kuuden toiseksi korkeimmalla sarjatasolla vietetyn kauden jälkeen alamäki oli jyrkkä. Nykyiselle sarjatasolleen PP-70 putosi kauden 2010 päätteeksi. Sen jälkeen tamperelaisjoukkue on pelannut vaihtelevia kausia vaihtelevin tavoittein ja vaihtelevin tuloksin. Päättyneellä kaudella loppusijoitus oli neljäs, mutta PP-70 jäi siitä huolimatta kauas nousuun oikeuttaneista sijoista.


Sääksmäen Sopu

Perustettu: 1960
Kotikaupunki: Valkeakoski
Kotikenttä: Rauhala
Viime kauden sijoitus: 2. (Vitosen lohko 1)
Verkkosivut: http://sopu.koskinet.fi/

Sopu taisteli päättyneellä kaudella pitkään FJK:n kanssa lohkovoitosta ja noususta, mutta sääksmäkeläiset putosivat syksyllä vorssalaisten kyydistä. Tärkeän keskinäisen ottelun hävinnyt ja kaksi tappiota enemmän kärsinyt Sopu jäi sarjassa lopulta FJK:n taakse neljän pisteen erolla. Nelosen kovan täydennystarpeen johdosta Sovulle avautui kuitenkin lohkokakkosena tilaisuus nousuun.


Tampere United 2

Perustettu: 2015 (kakkosjoukkue, seura 1998)
Kotikaupunki: Tampere
Kotikenttä: Kaukajärvi
Viime kauden sijoitus: 2. (Vitosen lohko 2)
Verkkosivut: http://tampereunited.fi/

Tampere Unitedin uusi tuleminen on kerännyt paljon huomiota, mutta myös seuran kakkosjoukkue on kivunnut viime kausien aikana muutaman sarjaportaan ylöspäin. Kauden 2015 päätteeksi Vitoseen noussut TamU 2 jatkoi hyviä otteitaan myös sarjaporrasta korkeammalla ja nousi heti Neloseen. Etenkin tiiviissä puolustuspelissä kunnostautunut TamU 2 jäi sarjassa kaksi pistettä IkU:n taakse, mutta nousu tarjoutui lopulta täydennysmenettelyn kautta.


Tervakosken Pato

Perustettu: 1902
Kotikaupunki: Tervakoski
Kotikenttä: Tervakosken urheilukenttä
Viime kauden sijoitus: 5.
Verkkosivut: http://www.pato.fi/
Facebook: https://fi-fi.facebook.com/tervakoskenpato/

Pato kävi Kolmosessa viimeksi kaudella 2013, mutta sen jälkeen sarjatasoksi on vakiintunut Nelonen. Putoamisen jälkeinen kausi oli Tervakoskella vaikea, mutta kaksi viime kautta ovat päättyneet hyviin sijoituksiin. Kaudella 2015 Pato oli sarjassa neljäs ja päättyneellä kaudella viides. Putoamisviiva jäi kauas taakse, mutta vastaavasti myös noususijoihin kertyi tuntuvasti piste-eroa.


Toijalan Pallo -49

Perustettu: 1949
Kotikaupunki: Akaa (Toijala)
Kotikenttä: Toijalan keskusurheilukenttä
Viime kauden sijoitus: 6.
Verkkosivut: http://www.tp-49.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/Toijalan-Pallo-49-PeliVeikot-684733398253837/

TP-49 ei yllä samanlaiseen putkeen kuin NePa, mutta myös akaalaiset vakiinnuttaneet paikkansa Tampereen Nelosessa. Sijoitukset ovat yleensä löytyneet tukevasti keskikastista, eikä päättynyt kausi ollut poikkeus. TP-49 sijoittui lopulta sarjassa kuudenneksi.


Valkeakosken Koskenpojat

Perustettu: 1929
Kotikaupunki: Valkeakoski
Kotikenttä: Apian urheilukenttä
Viime kauden sijoitus: 7.
Verkkosivut: http://pallo.vakp.fi/
Facebook: https://fi-fi.facebook.com/valkeakoskenkoskenpojat

Koskenpojat on yksi sarjan perinteisimmistä joukkueista. Vahvan jalkapallokaupungin seura on pelannut toistakymmentä kautta niin toiseksi kuin kolmanneksikin korkeimmalla sarjatasolla. Kolmosesta pudottuaan VaKP ei kuitenkaan ole onnistunut raivaamaan tietä takaisin ylemmälle sarjatasolle, joten Nelosen joukkueet pääsivät nauttimaan ensi kaudellakin Apian urheilukentän miellyttävästä ympäristöstä. Päättyneellä kaudella VaKP jäi niukasti sarjataulukon huonommalle puoliskolle loppusijoituksen oltua seitsemäs.


Perustamisvuosien kohdalla yhtenäisen käytännön löytäminen oli hieman haastavaa, joten joidenkin kohdalla ilmoitettu vuosiluku on seuran perustamisvuosi, joillakin taas jalkapallojaoston tai esimerkiksi kakkosjoukkueen perustamisvuosi.

Sosiaalisen median kanavista osa on vanhentuneita tai hiljentyneitä. Mikäli niissä on virheitä, on asiasta suotavaa huomauttaa. TamU 2:n kohdalla jätin Facebookin ja Twitterin pois, sillä ne keskittyvät vahvasti edustusjoukkueeseen.
« Viimeksi muokattu: 20.12.2016 klo 01:48:20 kirjoittanut Vorssander »
Lepsu

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 02.11.2016 klo 08:39:38

Kiitos aloituksesta. Melodyllä tänään ensimmäinen palaveri koskien ensi kautta, pubissa tietenkin :). Itellä kaksijakoiset fiilikset Nelosesta, toisaalta mukava pelata kovia pelejä ja toisaalta itelle tässä iässä mennään jo taitojen ylärajoilla tai yli ;)
BOCA TAMPERE

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Unico Grande Amore,Boca Juniors,Ilves,Melde


Vastaus #2 : 03.11.2016 klo 03:27:27

Melde pelaa näillä näkymin ens kaudella Vitosta. Kyl toi edestakainen vaihto ja ens kauden Vitosen laadukkuus ois vähän niinkuin meidän juttu. Rakkaudesta lajiin tätä kuitenkin väännetään niin me ollaan mielummin femmassa kuin aletaan "reenaan" huhtikuussa että oltais kunnossa huhtikuussa,hauskaa tän pitäis olla anyways . Joulukuun vika päivä näyttäs olevan ilmopäivä,koitan muistaa soittaa aiemmin Piiriin.
Lepsu

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 03.11.2016 klo 06:47:13

Omasta mielestä myös oikea ratkaisu. Noustaan sit takas jos rahkeet riittää.
Kukas siellä on seuraavana täydennysmenettelyssä?
tarzan

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 03.11.2016 klo 10:03:14

Omasta mielestä myös oikea ratkaisu. Noustaan sit takas jos rahkeet riittää.
Kukas siellä on seuraavana täydennysmenettelyssä?

Täydennysmenettelyn viimeinen joukkue on Vitosen huonompi lohkokakkonen ja molemmat Vitosen lohkokakkoset on jo nyt mukana. Tiedä sitten pelataanko Nelonen 11 joukkueella vai tarjotaanko paikkaa vielä jollekin. Mahdollista on kai sekin, ettei JanPa ota Kolmosen paikkaa vastaan, jolloin Kolmosessa olisi 11 joukkuetta ja Nelosessa 12.
Bamsenaattori

Paikalla Paikalla


Vastaus #5 : 03.11.2016 klo 15:48:34

Täydennysmenettelyn viimeinen joukkue on Vitosen huonompi lohkokakkonen ja molemmat Vitosen lohkokakkoset on jo nyt mukana. Tiedä sitten pelataanko Nelonen 11 joukkueella vai tarjotaanko paikkaa vielä jollekin. Mahdollista on kai sekin, ettei JanPa ota Kolmosen paikkaa vastaan, jolloin Kolmosessa olisi 11 joukkuetta ja Nelosessa 12.

JanPa on paikan ottanut vastaan
https://palloliitto.fi/uutiset/-tampereen-piiri/miesten-sarjojen-sarjajarjestelmat-ja-sarjapaikat-kaudelle-2017-vahvistettu
Lainaus
Joukkueet miesten sarjoissa:

Kolmonen (12)

HJS, Härmä, Ilves 2, Ilves-Kissat, JanPa, Loiske, NoPS, PJK, PS-44, TKT, TP-T ja TPV 2

Nelonen (12)

FC Melody, FJK, KaVo, IkU, LeKi-futis, NePa, Pato, PP-70, Sopu, Tampere United 2, TP-49 ja VaKP

Vitonen (12)

ACE, FC Teivo, FC Vapsi, Härmä 2, Ilves 3, LaVe, Pelikassit, PoNU Bk, TaPa, Tuisku, UrPS ja VesVi

Kutonen (20) – 2 lohkoa (lohkojako 11.1.2017)

Apassit, Dynamo United, FC Kangasala, FC Polla 2, FC SorPa, FC Trombi, IPa, Jags, LaPro, NePa Talent, PJK 2, PP-70 2, PYRY, TahVe, TaPa 2, TAS, TKT 2, Valo, Ylöjärven Ilves ja Ylöjärven Ryhti

varalla: 1.NoPS 2.SOHO SS 3.ParVi ja 4.Loiske 2

Seiska 15.2.2017 mennessä sarjaan ilmoittautuneet joukkueet

e. tai en tiedä onko jo ilmottautunut, mutta ottavat kyllä.
« Viimeksi muokattu: 03.11.2016 klo 15:50:47 kirjoittanut Bamsenaattori »
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 01.12.2016 klo 21:47:48

FJK julkaisee ensi kauden pelaajakiinnityksiään joulukalenterihengessä, joten se on oiva tapa herätellä myös tätä topicia.

Miika Murtolahti jatkaa FJK:n peräsimessä:
http://fjk.fi/ajankohtaisia/items/miika-murtolahti-jatkaa-edustusjoukkueen-paeaevalmentajana.html
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 02.12.2016 klo 18:26:23

FJK:lle tärkeä pelaajasopimus: kapteeni Santeri Ketola jatkaa!
http://fjk.fi/ajankohtaisia/items/kapteeni-santeri-ketolalle-jatkosopimus.html
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 03.12.2016 klo 15:49:12

Jere Rauhansalo jatkaa FJK:n riveissä:
http://fjk.fi/ajankohtaisia/items/jere-rauhansalo-mukana-myoes-kaudella-2017.html

Vitosessa kahden kauden aikana yhteensä 25 peliä ja 49 maalia. Käsittämätön saldo.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 04.12.2016 klo 21:36:06

Seuraava sopimusuutinen: Matias Kujala jatkaa FJK:ssa
http://fjk.fi/ajankohtaisia/items/matias-kujalalle-jatkosopimus.html
KTFC55

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KP-75, LeKi-Futis, KeravaThursdayFC, FC PiSy


Vastaus #10 : 04.12.2016 klo 23:29:45

Lempäälässäkin on herätty ja aloitettu kauden 2017 nousukarsintaan valmistautuminen.

Kovimmat nimimiehet vanhasta rungosta (mm. pussihousu, leki-ikoni, pukkilan sonni) ovat jo allekirjoittaneet 5-vuotissuunnitelman mukaiset jatkopaperit sekä uusia vahvistuksia mm. Suomen tundra-alueilta on hankittu. Uuden valmentajan astuessa kehiin nähdään todella ensi keväänä iskukykyinen Leki Lempäälästä.

Aamen ja plottis.
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (4) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #11 : 05.12.2016 klo 13:03:36

:)
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 05.12.2016 klo 22:39:37

Myös Atte Ekholm jatkaa FJK:ssa. Syksyn otteet olivat vahvoja, joten ensi kaudella on lupa odottaa täysipainoisen valmistautumisen jälkeen vieläkin parempaa. Tärkeä kiinnitys.
http://www.fjk.fi/ajankohtaisia/items/atte-ekholm-nyt-mukana-alusta-laehtien.html
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 06.12.2016 klo 14:59:27

FJK:n edustusjoukkue lahjoittaa osan varainhankintatuloistaan seuran junioreille:
http://fjk.fi/ajankohtaisia/items/edustusjoukkue-lahjoittaa-osan-varainhankintatuotoistaan-junioreille.html
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 07.12.2016 klo 22:04:02

Matias Mero aloittaa jo 10. kautensa edustusjoukkueessa:
http://fjk.fi/ajankohtaisia/items/matias-merolle-kymppi-taeyteen-edustusjoukkueessa-1448.html

Jälkikäteen ajateltuna FJK kärsi viime vuonna jopa aika paljon erinäisistä loukkaantumisista ja poissaoloista. Pikkuvaivoja tulee aina, mutta toivottavasti ensi kaudella vältytään noilta isommilta loukkaantumisilta.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 08.12.2016 klo 14:46:19

FC Melody on tosiaan ilmoittautunut ensi kaudeksi Vitoseen:
https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=trejp17
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 08.12.2016 klo 22:37:42

Päivän sopimusuutinen: Tomi Heinämaalle jatkopahvi.
http://fjk.fi/ajankohtaisia/items/tomi-heinaemaa-jatkaa-fjk-paidassa.html

Myös Heinämaa missasi viime kaudesta lähes puolet, joten nyt lähtökohdat kauteen ovat hänenkin osaltaan selvästi paremmat. Nuoresta iästään huolimatta Heinämaa on ehtinyt pelaamaan jo myös Kakkosen ja Kolmosen pelejä.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 10.12.2016 klo 20:07:01

Lasse Friskopf jatkaa FJK:n tolppien välissä:
http://fjk.fi/ajankohtaisia/items/lasse-friskopf-jatkaa-fjkn-tolppien-vaelissae.html
Rolf Brunkeberg

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 10.12.2016 klo 20:28:54


Lekun 10+1 sopimusta odotellessa.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 10.12.2016 klo 21:38:32

Lekun 10+1 sopimusta odotellessa.
Tästä hyvästä saa varmaan ikärasistin leiman, mutta uskoisin FJK:n luottavan alkavalla kaudella hieman nuorempiin maalivahteihin. Toki armottoman poissaolosuman iskiessä seuralegenda Lehtonen voidaan hakea vielä katsomosta tolppien väliin.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 11.12.2016 klo 20:57:18

Topi Kuisma jatkaa FJK:ssa.
http://www.fjk.fi/ajankohtaisia/items/topi-kuismalle-jatkosopimus.html
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 12.12.2016 klo 21:26:50

Christoffer Enckelman täydentää maalivahtikaksikon:
http://fjk.fi/ajankohtaisia/items/christoffer-enckelman-jatkaa-fjkssa.html
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 13.12.2016 klo 23:29:52

"Asad" Hashem on FJK:n tuorein sopimuspelaaja:
http://fjk.fi/ajankohtaisia/items/asadullah-hashem-jatkaa-fjkssa.html
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 14.12.2016 klo 23:16:08

FJK:n nuorempaan kaartiin lukeutuva Konsta Laajalehto jatkaa:
http://fjk.fi/ajankohtaisia/items/konsta-laajalehto-mukana-myoes-tulevalla-kaudella.html
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 15.12.2016 klo 22:18:04

Vanha sotaratsu Kemppainen jatkaa:
http://fjk.fi/ajankohtaisia/items/monivuotinen-luottopelaaja-jarno-kemppainen-jatkaa.html

 
Sivuja: [1] 2 ... 17
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines