FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.06.2024 klo 11:11:37 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 20
 
Kirjoittaja Aihe: Itä- ja Keski-Suomen kolmonen 2017  (Luettu 137481 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
AK-47

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juuso Hartikainen BEST ja Henri Lehijoki BEST


: 02.11.2016 klo 15:28:52

Kausi 2017 alkaa totutusti pitkällä ja synkällä silly-seasonilla. Alkukevään aikana alamme huomaamaan seurojen välisten voimasuhteiden kehittymistä. Mutuilua voi toki harrastaa ilman mitään faktoja ja se on kaiken lisäksi mukavaa. Veikkaankin, että vakiomenestyjät pitää paikkansa kärkikahinoissa tälläkin kaudella.

Alla mutuilua tulevasta ja jos olen väärässä niin saa korjata.

-----------------

Keski-suomen (jyväskylän) seurojen tilanne on täältä savosta käsin pelkän mutuilun varassa, mutta eikohän FC Vaajakoski, Blackbird ja FC Villiketut hätistele kärkisijoja tälläkin kaudella. JPS pelaa miten sattuu ja Huima on täysi mysteeri.

FCV:n pelaajat kävi keräämässä kahden kauden ajan kokemusta kovemmista peleistä ja tulee olemaan voittajasuosikki. Varsinkin jos pelaajiston runko pysyy kasassa. Seuran taustatkin taitaa olla sarjan parasta tasoa, joten kausi kolmosessa tulee mitä todennäköisimmin olemaan niin sanottu ranskalainen visiitti ja kauden päätteksi seura juhlii mestaruutta. Toki pelaajiston vaihtuvuus voi tehdä kepposet ja kolmonen yllättää. Ei tätä sarjaa läpytellen voiteta.

Böördi jauhaa hyvällä varmuudella pallonhallintaan pohjautuvaa jalkapalloa ja napsii rutiinivoittoja heikommistaan. Runko on tainnut pysyä melko samana jo pitemmän aikaan, joten jokainen tietää roolinsa kentällä. Vahva ehdokas kärkisijoille.

Villiketut tulee olemaan taas todennäköisimmin täynnä nuoria jjk-kasvatteja, joilta ei jalat lopu kesken pelin. Tekninen ja taktinen osaaminen on myös tähän sarjaan hyvällä tasolla. Villiketut tulee todennäköisesti hieman kärsimään kokoonpanon muutoksien takia. Haastaa kaikki joukkueet tasaisen varmalla pelillä, kärkisijoilla

JPS taas todennäköisemmin jatkaa totutulla kaavalla ja kiusaa mitä joukkuetta tahansa, mutta kokoonpanon eläessä saattavat puppeloida ketä vastaan tahansa. Seuran pyörittäminen on myös ilmeisesti pelaajien harteilla ja se on tainnut aiheuttaa hieman päänvaivaa heille. Keskikasti tavoitteena?

Huima palaa kolmoseen. Edelliset kaudet kolmosessa oli pelkkää rimpuilua sarjassa pysymiseen. En tiedä onko siellä uusia superjunnuja vai onko pelaajisto pysynyt samana aiempiin kausiin verrattuna, mutta uskoisin että kausi tulee olemaan haastava. Säilyminen tulee olemaan päätavoite.

----------------

Joensuussa on ehkä turhan monta joukkuetta kolmoseen, joka näkyy SC Riverballin, JoPS:an ja JIPPOn menestyksessä. Aiemmat kaudet on ollut todella hankalia kaikille seuroille ja ihan pelkkään mutuun perustuen julistan, että se johtuu pelaajiston levittäytymisestä kaupungin kolmeen eri seuraan eikä jipon juniorimylly saa tuotettua riittävästi mittoja täyttäviä junioreita kaikkiin seuroihin.

JIPPO jatkaa kaupungin ykkösseurana ja taistelee tänäkin vuonna kärkisijoista, mutta sarjan voittamiseen vaaditaan täydellistä onnistumista. Pelaajiston pohja on kolmoseen hyvä, mutta riittääkö leveys?

JoPS on säilynyt täpärästi sarjassa viime kausina ja jos pelaajisto pysyy samana, niin en näe mitään syytä miksi tämä kausi olisi yhtään parempi kuin aiemmat. Joukkueen keski-ikäkin taitaa nousta vuosi vuodelta. Seurassa on potentiaalia, mutta riittääkö motivaatio? Keskikasti tavoitteena?

Riverball oli vielä muutama vuosi takaperin sarjan kuningas, mutta pelaajisto on vaihtunu melkein kokonaan niistä päivistä. Taustatkin on tainnu kuihtua melko minimiin. Edelliset kaudet onkin osoittanut, että uusi river ei kärkisijoilla keiku. Sarjassa säilyminen on ollut joukkueelle voitto ja se on varmasti päätavoite tänäkin vuonna.

-------------------

Eteläisen Savon joukkueiden Warkaus JK:n ja SaPa:n taustat on tähän sarjaan loistavalla tasolla ja katsomoissakin on kivasti väkeä. Tällä hetkellä kolmonen on molemmille sopiva sarja eikä kumpikaan joukkue taida realistisesti tavoitella nousua. Molempien kaupunkien pelaajamäärät on sen verta pienet, että sarjassa kunniakkaasti pärjääminen on tedennäköisin fokus.

JK:n ydinporukka on pysyny pitkään kasassa ja he ovatkin olleet varma keskikastin joukkue. Isoimmat päänahat on vielä kierrelly varkautta, mutta pienellä tasonnostolla niitäkin tulee ja sitä kautta sijoittuminenkin paranee. Huhupuheet kuitenkin kertoo, että joukkueesta olisi lähdössä muutama tärkeä pelaaja pois. Täten JK:n nuorille on luvassa hyvä näytönpaikka, mutta tämä kausi saattaa mennä vielä tasaisuuden hakemiseen ja kärkijoukkueet pysyä vielä liian kovana haasteena. Duunarijoukkue tulee silti säilymään, sillä Varkaudessa ollaan ainakin fyysisesti hyvässä kunnossa.

SaPa hankki viimekaudella Kuopiolaisen valmentajan speedy "bet" nissisen. Speedyn kautta seurassa kävi myös muutamia kuopiolaisia pelaajia, mutta käsittääkseni reissaaminen kuopiosta pieksämäkeen täksi kaudeksi loppuu ainakin pelaajiston osalta. Tämä tietäisi pientä joukkueen heikkenemistä ja kausi pelkillä oman kylän pojilla tulee olemaan haastava. Onko siellä edes maalivahtia?
Sarjassa pysyminen päätavoitteena.

-----------------

Kuopio sai toisen toisen joukkueen kolmoseen, sillä KuKi tuli samalla hiekkalaatikolle Kingsin kanssa. Kuopiossa on hyvä tasapaino eri sarjatasoilla ja KuPS tuottaa tasokkaita junioreita vuodesta toiseen, joten osaavia pelaajia pitäisi löytyä molempiin joukkueisiin.

Kuninkaiden edellinen kausi oli haastava ja joukkue säilyi nipin napin. Nyt on tason noston paikka ja kaupungin välinen kilpailu kuopion kolmanneksi kovimmasta sytyttää varmasti kauteen. Kingsin pelaajiston runko on pysyny samana koko kolmosessa pelaamisen ajan, mutta riittääkö se keskikastiin? Kasvaako viimekauden junnuista uusia tulenkantajia, joita seura kipeästi kaipaa.

KuKi palaa vuosikymmenten jälkeen kolmoseen. Pelaajisto oli neloseen erinomainen ja paperilla se näyttää hyvältä kolmoseenkin. Samanlaista dominanssia tuskin nähdään, mutta kylän miehet voi yllättää kenet tahansa ja kaiken mennessä nappiin sijoittua sarjan ylemmille pykälille. Ukot pitäs laittaa hyvää kuntoon eka, koska enää ei ole lentäviävaihtoja.

Ja näin on minun mutuilut suhmuroitu kaikkien haukuttavaksi, olkaa hyvä

-----------------
Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen 2017

Seura, Paikkakunta (kauden 2016 sijoitus)


FC Villiketut, Jyväskylä (2.)
JiPPO, Joensuu (3.)
FC Blackbird, Jyväskylä (4.)
Warkaus JK, Varkaus (5.)
JPS, Jyväskylä (6.)
SaPa, Pieksämäki (7.)
JoPS, Joensuu (8.)
Kings SC, Kuopio (9.)
SC Riverball, Joensuu (10.)
FC Vaajakoski, Jyväskylä (11., kakkonen)
Huima, Äänekoski (1., nelonen)
Kurkimäen Kisa, Kuopio (1., nelonen)
« Viimeksi muokattu: 16.01.2017 klo 20:50:58 kirjoittanut AK-47 »
lossivitunkuski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1929


Vastaus #1 : 02.11.2016 klo 17:29:07

Tarkennetaan että Varkaus on Pohjois-Savoa eikä Etelää ja KuKin osalta lentävät vaihdot eivät liene ongelma koska Nelosessa on oikeat vaihdot käytössä (olikohan seitsemän vaihtoa per peli?).
Dede

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 02.11.2016 klo 17:32:41

Tarkennetaan että Varkaus on Pohjois-Savoa eikä Etelää ja KuKin osalta lentävät vaihdot eivät liene ongelma koska Nelosessa on oikeat vaihdot käytössä (olikohan seitsemän vaihtoa per peli?).
Ei ole Itä-Suomen hupi-Nelosessa. Lentävät vaihdot on  (taitaa olla ainoa Nelonen koko maassa).

Avaukselle iso Tuoppi
« Viimeksi muokattu: 02.11.2016 klo 17:34:52 kirjoittanut Dede »
Molo Toure

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 02.11.2016 klo 19:14:48

Pariin kohtaan otan kiinni:

- Ketäs avainpelaajia Varkaudesta on lähdössä pois? Ainakin kumman tahansa hyökkääjän lähtö olisi iso takaisku hyvästä kärkiparistaan elävälle joukkueelle.
- Kingsin runko ei ole pysynyt samana koko Kolmosessa pelaamisen aikaa, vaan joukkue meni hyvin pitkälti uusiksi onnistuneen kauden 2015 jälkeen. Toki pelkästään tämä ei selitä viime kauden pahaa alisuorittamista.

Avaus toki hieno, sille Ylos
Manfred Fandango

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 02.11.2016 klo 19:39:20

Ei ole Itä-Suomen hupi-Nelosessa. Lentävät vaihdot on  (taitaa olla ainoa Nelonen koko maassa).
:D Ei jumalauta.

Tämä piirien repaleisuus ja oma säätäminen on kyllä yksi asia mihin toivottavasti nyt uudistusten myötä tartutaan. Lohkojakojakin voisi joku joskus vähän siellä Palloliiton korkeammilla palleillakin miettiä, mutta ei taida hirveästi kiinnostaa. Harmi sinänsä, sillä kyllä esimerkiksi JJK:n Suomen tasolle erinomainen junioritoiminta ja kakkosjoukkueen käyttö on osoittanut, että miten tärkeää on pitää myös piirien sarjoista huolta.

Avaukselle iso Tuoppi
Sama.
Matthias Sindelar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jamo, Tuco, Jorma


Vastaus #5 : 02.11.2016 klo 20:05:02

Riveri luottaa saksalaiseen "osaamiseen". Se mitä ei jutussa mainita on, että Wunderlich sai lähteä Hertoista kesken sopimuskauden. Mutta ehkä miesten kanssa menee paremmin.

http://www.riverball.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=1012:wunderlich-valmentajaksi-jalkapalloon&catid=35:uutiset&Itemid=124
Nyhtöpossu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1937


Vastaus #6 : 02.11.2016 klo 21:17:44

Eiköhän Iisalmessa jatketa ensi kauella tässä huumorisarjassa...

E;

PK:lta ei vielä päätöstä sarjapaikasta. Viikon aikalisä, sillä pelaajasopimuksia ei ole tarpeeksi. Takaraja siis maanantai 7.11.
« Viimeksi muokattu: 02.11.2016 klo 21:24:06 kirjoittanut Nyhtöpossu »
AK-47

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juuso Hartikainen BEST ja Henri Lehijoki BEST


Vastaus #7 : 02.11.2016 klo 21:37:19

Pariin kohtaan otan kiinni:

- Ketäs avainpelaajia Varkaudesta on lähdössä pois? Ainakin kumman tahansa hyökkääjän lähtö olisi iso takaisku hyvästä kärkiparistaan elävälle joukkueelle.
- Kingsin runko ei ole pysynyt samana koko Kolmosessa pelaamisen aikaa, vaan joukkue meni hyvin pitkälti uusiksi onnistuneen kauden 2015 jälkeen. Toki pelkästään tämä ei selitä viime kauden pahaa alisuorittamista.

Avaus toki hieno, sille Ylos

Kingsin suhteen olisi ehkä ollut kuvaavampaa sanoa, että ydin on pysynyt samana. Siellä on tainnut ainakin kuusi avauksen ukkoo olla touhussa mukana nelosen voitosta asti. Sen päälle pitäisi olla hyvä rakentaa.

Ja JK:n ketjussa oli tällänen huhu

Länsirannikolla huhuillaan Lankisen siirrosta kilpailevaan kolmosen seuraan. Raution tulevat opiskelut aiheuttavat taas varmasti päänvaivaa seurajohdolle. Onko  tällä kaudella lupaavasti akatemiassa esiintynyt kärkimies Lehtinen vakavasti otettava korvaaja mahdollisille lähtijöille? Entä valmennus?, Porukan aivot kuulema muuttanut isolle kirkolle, kuinka duunarifutiksen nimeen vannovat valmentajat saavat myytyä ajatuksensa taitaville pelaajille? Isoja kysymyksiä.
« Viimeksi muokattu: 02.11.2016 klo 21:40:20 kirjoittanut AK-47 »
Lortto

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 02.11.2016 klo 21:49:29


Ja JK:n ketjussa oli tällänen huhu


Klubin päätösristeilyhuhuille varaukseton Ylos

Wunderlichista valmentajana ei ole kyllä muuta tietoo kuin, että pelaajat käsittääkseni Hertassa tykkäsivät. Tai näin minulle on ainakin annettu ymmärtää :)
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO, Karnevalistinen kannattajatyyli


Vastaus #9 : 04.11.2016 klo 01:31:19

JIPPO jatkaa kaupungin ykkösseurana ja taistelee tänäkin vuonna kärkisijoista, mutta sarjan voittamiseen vaaditaan täydellistä onnistumista. Pelaajiston pohja on kolmoseen hyvä, mutta kestääkö pää?

Korjasin.

Avaukselle Ylos
notkea_rotta

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 05.11.2016 klo 15:57:44

Wunderlichista valmentajana ei ole kyllä muuta tietoo kuin, että pelaajat käsittääkseni Hertassa tykkäsivät. Tai näin minulle on ainakin annettu ymmärtää :)

Keltikiä taisi viime kaudella jonkin verran valmennella ja pelata samalla, mutta kausi päättyi suurin piirtein puolessa välissä, kun ei ollut tyytyväinen vieraspelissä tuomarin antamaan punaiseen korttiin Keltikin veskarille. Lähti kävelemään pelistä samaan aikaan veskarin kanssa ja lopetti pelaamisen samalla joukkueessa loppukaudeksi.

Toivotaan, ettei tule Riverille punaisia, jotka tuntuvat epäoikeudenmukaisilta Wunderlichin mielestä tai voi kiukuttelu jatkua.

Pelaajat käsittääkseni Hertassa tykänneet, mutta taustoilla ollut vähän erilaisiakin näkemyksiä toiminnasta.
AK-47

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juuso Hartikainen BEST ja Henri Lehijoki BEST


Vastaus #11 : 07.11.2016 klo 11:53:23

Jos PK-37 ei ota kakkosen paikkaa vastaan vaan jatkaa kolmosessa, niin tippuuko viime kaudella toiseksi viimeiseksi jäänyt Riverball neloseen?
Black_Spider

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski


Vastaus #12 : 07.11.2016 klo 23:49:50

Jos PK-37 ei ota kakkosen paikkaa vastaan vaan jatkaa kolmosessa, niin tippuuko viime kaudella toiseksi viimeiseksi jäänyt Riverball neloseen?

PK-37 otti paikan Kakkosesta vastaan, joten tätä asiaa ei tarvitse enää spekuloida.

http://www.savonsanomat.fi/urheilu/jalkapallo/Iisalmi-palaa-jalkapallon-Kakkosen-kartalle/869799

Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #13 : 08.11.2016 klo 01:09:09

Itä- ja Keski-Suomen kolmonen voi olla kyllä kovin, mutta kovin sattuu kyllä silmiin tuo otsikon maininta jostain v*tun suursavosta.
Yltiöoptimisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #14 : 08.11.2016 klo 01:20:18

Itä- ja Keski-Suomen kolmonen voi olla kyllä kovin, mutta kovin sattuu kyllä silmiin tuo otsikon maininta jostain v*tun suursavosta.

Sama.

PK:n päätökselle Ylos
AK-47

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juuso Hartikainen BEST ja Henri Lehijoki BEST


Vastaus #15 : 08.11.2016 klo 16:13:43

Itä- ja Keski-Suomen kolmonen voi olla kyllä kovin, mutta kovin sattuu kyllä silmiin tuo otsikon maininta jostain v*tun suursavosta.

Oho, termistö oli tosiaan väärä. Viittasin tuolla savolaisiksi kutsuttuun heimoon, jonka juuret ovat juurikin tämän kolmosen piirien alueella. Kansa on toki vaeltanut, mutta suurin osa meistä taitaa olla näiden jälkeläisiä. Juuri julkaistussa tutkimuksessahan meidät luokiteltiin ei-eurooppalaisiksi, koska geneettinen perimämme on hyvinkin erillaista ympäröiviin kansoihin nähden. Lisäksi kolmosen joukkueiden kotipaikkakunnat kuuluvat kaikki savolaismurteiden alle. Eli kyllä minulla oli jonkinlaiset perustelut tuolle nimelle - ei juuriaan tarvitse hävetä ja jos olet muualta päin kotoisin, niin ole ystävällinen ja rikastuta meidän alueen geeniperimää :D
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #16 : 08.11.2016 klo 22:52:55

Ei mua lämmitä kyllä yhtään sen enempää savolaiseksi kutsuminen, vaikka genetiikka sanoisi mitä. Anna nyt vaan sen otsikon olla ilman mitään lisäkikkailuja.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO, Karnevalistinen kannattajatyyli


Vastaus #17 : 09.11.2016 klo 19:30:27

Lisäksi kolmosen joukkueiden kotipaikkakunnat kuuluvat kaikki savolaismurteiden alle.

Piti ihan wikipediasta tarkistaa horisetko tosia ja hyi vittu sentään, en tiennytkään että olen joskus savoakin puhunut :(
Dede

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 10.11.2016 klo 15:03:05

Pariin kohtaan otan kiinni:

- Ketäs avainpelaajia Varkaudesta on lähdössä pois? Ainakin kumman tahansa hyökkääjän lähtö olisi iso takaisku hyvästä kärkiparistaan elävälle joukkueelle.
Kuulopuheiden mukaan ainakin toisella kärkipelaajista on jo sopimus taskussa, sekä useammalla hyviä otteita viime kaudella esittäneellä (nuorella) runkopelaajallakin. Suurimmat muutokset taitaa olla valmennuksessa, kun Vänttinen ja Rantanen, jotka kuuluivat toki myös joukkueen runkopelaajiin, eivät jatka eikä uudesta valmentajasta taida vielä olla varmuutta. Todennäköisesti seura kuitenkin haluaa jatkaa paikallisella vaihtoehdolla, jos sellainen löytyy, eikä tuoda ulkopuolista.

Sama periaate lienee myös pelaajiston suhteen, mutta onkohan nyt tulossa kovin montaa yli-ikäistä B-junnua rinkiin mukaan, kun taitaa nämä -99 ja -00 ikäluokat olla vähän ns "hukattuja ikäluokkia"? Viime ikäluokista on kyllä ihan hyvin tullut kolmoseen kelpaavia pelureita, jotka ovat toki vähän eri tahtiin ottaneet kehitysaskeleita (mm. -96 Pylkkänen, Suhonen, Mensonen, -97 Nieminen, Lehtonen, Haikonen, -98 Simoinen, Malkki). Toivottavasti moni näistä vielä jatkaisi, mutta toki realiteetti suurella todennäköisyydellä on se, että opinnot vievät miehenalut viimeistään armeijan jälkeen muualle.
Ruumori

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 12.11.2016 klo 16:12:27

Jyväskylä "heimona" ja murteena taitaa olla enempi länttä ja hämettä. Pysytään nyt vaan futiksessa ja sen kiemuroissa otsikkoa myöten.

http://www.finnica.fi/keski-suomi/murteet/artikkelit/leskinen.htm

https://fi.wikipedia.org/wiki/H%C3%A4me
AK-47

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juuso Hartikainen BEST ja Henri Lehijoki BEST


Vastaus #20 : 18.11.2016 klo 00:37:00

Kerta savolaisuus aiheutti yhtä isoja ongelmia foorumisteissa kuin maahanmuuttajat oodineissa, niin vaihdoin langan nimen virallisempaan muotoon. Olenhan sentään rauhaa rakastava viher-vasemmisto kuplassa elävä hippi, joka kirjoittaa runoja internettiin anonyymisti.
Kaiken tuon lisäksi seuraan suomalaista jalkapalloa suurella innolla ja siihen ja varsinkin tähän ketjuun liittyen uutisoinkin seuraavasti.
KuPS A ja Kurkimäki otti männä viikonloppuna yhteen ja ottelu päättyi ns. pistejakoon tuloksella 1-1 (1-1) liigajyrät puuttui, mutta löyty sieltä kentältä muutama liigakokemusta omaava pelaaja, ainakin KuKin puolelta.
Dede

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 18.11.2016 klo 12:34:48

Kerta savolaisuus aiheutti yhtä isoja ongelmia foorumisteissa kuin maahanmuuttajat oodineissa, niin vaihdoin langan nimen virallisempaan muotoon. Olenhan sentään rauhaa rakastava viher-vasemmisto kuplassa elävä hippi, joka kirjoittaa runoja internettiin anonyymisti.
Pyöreä pallo
Maaliin menee tai ohi
Kuka sen tietää

Noh, harmi kun ei nykäskyläläiset suvainneet, ihan kiva otsikko.Ketäs Kukin riveissä oli ensimmäisessä treenimatsissa? Jokos muut sarjan jengit ovat aloittaneet harjoittelun ja valmistautumisen tulevaan kauteen? JIPPO ilmeisesti ainakin. Klubi on ilmeisesti hommannut erään paluumuuttajan riveihinsä, sopimusuutisia odotellessa.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO, Karnevalistinen kannattajatyyli


Vastaus #22 : 18.11.2016 klo 16:35:31

Noh, harmi kun ei nykäskyläläiset suvainneet, ihan kiva otsikko.

Kyllä se vitutti myös täällä Jipon Tampereen-osastossa :)
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #23 : 23.11.2016 klo 19:40:50

näköjään Blackbird on laittanut ekat uutiset tulille = www.fcblackbird.fi

jps uutisoi vasta kevään puolella

villiketut ei uutisoi ikinä

onkos huiman tilanteesta mitään tietoa ?

fcv ei ole uutisoinut vielä mitään ?! kukas siellä on valmentaja ?
Yltiöoptimisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #24 : 23.11.2016 klo 20:00:30

Joensuussa SC Riverball on tiedottanut ketjussa mainitun uuden päävalmentajan lisäksi kymmenestä pelaajasopimuksesta, JoPS:n leiristä ei ole kuulunut vielä mitään.

Jippo uutisoi lokakuussa päävalmentaja Jouni Lehtimäen jatkosta. Harjoitukset pyörivät nyt kolmatta viikkoa ja sopimusneuvotteluja käydään parhaillaan. Maanantaina selvisi, että toissakaudella Jipon kapteenina toiminut Antti Åke tekee paluun Kakkosen PEPO:sta (jossa toimi myös kapteenina) ja viime kauden kapteeni Johannes Mononen siirtyy Kakkosen Kultsuun.

 
Sivuja: [1] 2 ... 20
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa