FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.12.2018 klo 19:27:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Vuoden Foorumisti 2018, Joulupata 2018, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Kumpujen yön puheenjohtajavalinnat  (Luettu 11207 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
JokuRoti

Poissa Poissa


: 03.11.2016 klo 13:10:27

Seurasin aamupäivällä Guggenheim-museon tiedotustilaisuutta Yleltä. Keskeisessä roolissa siinä oli Ari Lahti, jonka yksi edellisistä haasteista oli olla vastaehdokkaana Alajalle vuoden 2012 puheenjohtajavaaleissa. Mieleen palasi myös jokin aika sitten järjestetty Palloliiton tiedotustilaisuus, joka aiheutti melkoisen myötähäpeän tunteen ja päätyi ansaitusti Villin Kortin irvailuihin ja kolumnistien satiiristen kirjoitusten kohteeksi.

Alkoi väkisinkin kyrsiä, kun seurasi asiallisen, hyvän ulosannin omaavan tyylikkään miehen esiintymistä. Ja nyt en puhu Pertistä. Mitä tuolla Ari Lahden otteella asioihin tarttuva mies olisi neljässä vuodessa voinut saada Palloliiton uudistamisessa aikaan verrattuna siihen etananvauhtiin jolla nyt edetään. Lahti on omilla rahoillaan heittäytynyt myös suomalaisen futiksen kehittämiseen seuratasolla, joten rahan lisäksi löytyy sydäntä ja johtamisotetta.

Kumpujen yöstä nousseet valitsijat päättivät neljä vuotta sitten kuitenkin luottaa Fifan ja Uefan marinaadeissa kehiteltyihin toimintatapoihin ja seurauksista koko suomalainen futis kärsii. Kumpujen yön valitsijat olivat lähinnä eläkeikäisiä, pienten seurojen miespuuhailijoita, joilla ymmärrys loppuu oman pitäjän rajoille.

Ollaan niin syvällä! Toivottavasti vaikka joillain herroista Lahti, Rehn, Lyytikäinen, Sarajärvi, Koskinen olisi vielä valmiutta heittää itseään peliin tämän nykyisen vitsin haastamiseen.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines