FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.04.2018 klo 04:43:04 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 7 [8] 9 ... 34
 
Kirjoittaja Aihe: FC Legirus Inter 2017 - jatkuuko sarjanousuputki?  (Luettu 225266 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Skoutsi

Poissa Poissa


Vastaus #175 : 07.01.2017 klo 12:18:50

.
« Viimeksi muokattu: 17.01.2017 klo 18:50:27 kirjoittanut Skoutsi »
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #176 : 07.01.2017 klo 12:27:20

Kyllä Legirus tietojeni mukaan ja entisen johdon sekä valmennuksen mukaan perustettiin juuri palvelemaan alueen lupaavien nuorien pelaajien kasvattamista varten. Näin myös Kopsen kanssa alkanut yhteistyö alkoi, josta siirtyi miesten ja 00 ikäluokan joukkue rungoksi. Samaan aikaan palkattiin valmennusosaamista laajalti Espanjasta. Tämä myös oli venäläisillä vahvasti strategiassa mukana, kun vielä aloittivat tukemalla nuorten kansainvälistä toimintaa sekä valmennusta. Samalla seura kieltäytyi Hongan liiga paikan ostosta ja silloinen johto painotti että pitkäjänteisyys ja seuran kasvattaminen kohti Liigaa on järkevämpää,'kuin suoran liiga paikan ostaminen. Tälle toiminnalle oli kysyntää ja tukea, joskin iso epäilyksen varjo oli siitä kauanko sitä jatkuisi. Sääli upean alun jälkeen on todeta ettei venäläiset pysty pitämään toimintaa yllä. Nyt Jallu on vetämässä rahapulan takia seuraa suomalaiseksi perus seuraksi vailla mitään seksikkyyttä ja intohimoa, joka antaisi syyn liittyä mitenkään seuran toimintaan. Juniorit nostaneet kytkimen ja omaa pelajaa tuotantoa ei ole jolloin seuran kakkosen jengi kiinnostaa vain pelaajia, jotka saisi muutaman satasen korvauksia. Näin Kakkosessa voi tietysti pelata, mutta ei korkeammalla. Meillä muilla Kakkosen seuroilla on nyt omia pelaajia kasvamassa ja nousemassa edustukseen. Tämä on se tulevaisuus Jallu, josta sinäkin aina olet puhunut piirin aikoihin ja Jäpsin. Nyt yhteistyö junnuissa ja edarin toimintaa pönkittäen tällä strategialla ei tunnu toimivalta. Ehkä PKKU vieressä voisi hallin täyttää toiminnallaan ja saada junnu toimintaan vauhtia, mutta kysymyksiä on siinäkin varmasti paljon. Stadissa ei kysyntää seuralle ole ja perinteitä kunnioitetaan paljon. Laita Jallu venäläiset myös lausumaan itse oman kantansa mediaan, niin kuulemme heidän ajatukset, jotka toiminnasta todellisuudessa päättävät sekä viuluja maksavat. Vai onko halu vetäytyä näkymättömäksi kun ei ole puheita pystyneet pitämään? Myös piirissä moni näkee nyt toimintanne täysin päinvastaisena mitä alunperin toiminta oli. Junnu toiminta takaisin ja niihin € joita vielä on jäljellä käyttöön. Ei mitään ideaa pelata Kakkosta jos ajatus on vain siellä säilyä eikä omia junnuja ole! Kenelle paikkaa pitää maksaa ja miksi? Näitä virityksiä on nyt nähty ja kaikki on päättyneet tavalla tai toisella. Itse peukutan valmennuksen ja pelaajien kehittämisen puolesta sekä seuroille jotka rakentavat näitä mahdollisuuksia alueillaan. Onko osallistumismaksu maksamatta Kakkoseen sen takia ettei ole vielä selvyyttä joukkueesta vai sen takia että kassa on kuiva vai molempia? Onneksi ollaan toisessa lohkossa, jos sarjajärjestelyt menee uusiksi. Jos Legirus menettää näin Kakkosen paikan niin kuka nousee vaikka usko että saavat paikan lunastettua ja keskitason jengin ehkä kasaan. Cup pelit edessä myös ja seurataan mitä tapahtuu Korsossa.

Vähän hulluutta taitaa jo olla näihin kommentointi ja vastaaminen, mutta yritän nyt vielä vähän selventää tilannetta.

Legirus tuli ns. futismarkkinoille Suomeen melkoisen isosti, sanoisin jopa korskeasti ja ylimielisesti. Luvattiin sitä ja luvattiin tätä, suututettiin yksi jos toinen siinä sivussa. Aika vähän noista lupauksista pidettiin. En valitettavasti voi kertoa, mitä kaikkea muuta kuin nyt näkyvää saatiin aikaan. Sen voin kertoa, että tuolla menolla lappu olisi jo luukulla. Valitettavaa on myös se, kuinka paljon seuraa pyritään edelleen vahingoittamaan.

Jos toiminta ei nyt ole alun tavalla mediaseksikästä, niin siihenkin on syynsä. Suuresti kunnioittamani vähän aikaa sitten edesmennyt Jaakko Lempinen näytti minulle Ponnistuksessa toimintani aikana, mitä konkreettisesti tarkoittaa, kun pitää ensin hankkia rahat ja sitten vasta käyttää ne. Tätä samaa olen pyrkinyt elämässäni noudattamaan ja nyt siis myös Legiruksessa. Järkevä toiminta myös futiksessa edellyttää budjetissa pysymistä ja kassavirtojen hallintaa.

Olen myös rakentanut seurajohdon hyväksyttäväksi strategian (visioineen), jonka perustana on juuri seuran olemassaolon oikeutus, sen paikka ja rooli suomalaisella (sekä vantaalaisella) futiskartalla. Legiruksen täytyy tuoda jotain lisäarvoa, muuten tässä hommassa ei olisi mitään järkeä. Tuo lisäarvo on espanjalainen valmennus ja keskittyminen tällä hetkellä edustusjoukkueeseen. Lähialueella on noin 3500 junioria koko ajan paremmin hoidetuissa seuroissa. Ei ole mitään järkeä polkea heidän varpailleen, vaan löytää niitä keinoja, joilla yhteiselosta olisi hyötyä kaikille. Kysymyksessä on siis seuran profilointi, josta myös piirissä ja liitossa niin paljon puhutaan. Jos nyt sitten väitteen mukaan piirissä ei tätä ymmärretä, niin kyseessä ovat varmaan samat tahot, jotka muutenkin ovat luoneet käsityksensä hyvistä seuroista ja sitten niistä muista.

Mitä sitten tulee osallistumismaksuihin tai muuhun erittäin hyvään molemminpuoliseen yhteydenpitoon liittoon päin, niin uskoisin, että oikea tieto löytyy näistäkin asioista ihan muualta kuin tällä sivustolla mainitusta Elvis-grillin jonosta.

Toivoisin hartaasti, että voisimme hiljalleen suunnata ajatuksia tulevaisuuteen. Vanhan paskan lapiointi on hemmetin kuluttavaa puuhaa.
lavida

Poissa Poissa


Vastaus #177 : 07.01.2017 klo 14:07:16

On kerrassaan erikoista, että edes 100 vuoden kokemus jalkapallojohtamisesta ei ole riittänyt muistuttamaan siitä, mistä kukoistavat seurat on lopulta sorvattu. Menestyäkseen seura tarvitsee tuottavan juniorimyllyn ja riittävän kiinnostavan päätepisteen (miesten edustusjoukkueen) tuolle polulle. Nyt valittu strategia tuntuu juuri sellaiselta pikavoittojen tavoittelulta, jota meille vantaalaisille on aiempienkin purkkaviritysten kautta syötetty. On perin väärin ajatella, että pelkkä rahan perässä juoksevan tuontitavaran avulla koottu yksittäinen joukkue toisi edes Vantaan futisskeneen yhtään mitään lisäarvoa. Joga bonitoa on kiva katsella, mutta se ei pelkästään riitä yleisöä sateisena tiistai-iltana Hiekkaharjuun vetämään. 

Yhtälaisen hullunkuriselta haihattelulta tuntuu luottaminen lähialueen yhteistyöhön kaiken sen muroihin kusemisen jälkeen, jota Legiruksen toimiston väki kollektiivisesti männävuosina on harrastanut. Jos ja kun tähän on kuitenkin päädytty, niin ei voi muuta kuin toivottaa Jallulle tsemppiä ja jaksamista. Työsarkaa varmasti riittää.
Jukka Pöyhölä

Poissa Poissa


Vastaus #178 : 07.01.2017 klo 22:56:39

Kuka on puhunut 100 vuoden jalkapallojohtamisesta?Vantaalla mitään purkkavirityksiä ollut , tosimeiningillä ja vakaalla aikomuksella yritetty, tulokset vaan tähän mennessä huonoja.Parempi kuitenkin yrittää kuin olla tekemättä mitään.Tuottava juniorimylly?Kiinnostava päätepiste??Vain kerran Vantaalaisessa fudiksessa oli tällainen tilanne , 1990-luvun puolivälissä.Nykyisin seurathan kilvan kehuvat olevansa kasvattajaseuroja, eräs länsi-Vantaalainen aikoo olla Suomen paras sellainen eli kasvattaa minne?Jallun ehdottama ja visioima tuleva yhteistyö on järkevää.Vantaalla aina ollut resurssien ja olosuhteiden puute , onneksi asiat ovat muuttuneet.
Ei sinne Hiekkaharjun kentälle ole ennenkään sateisena tiistaina väkeä  vaeltanut, on se sarjataso ollut mikä tahansa.Olen ollut paikalla.
Jallu ei työtä pelkää , oikeastaan fudistyötä varmaan ihan rakastaa.
Vielä kun jaksat heittää paskaa ja aukoa suutasi niin voisit edes esiintyä ihan omalla nimelläsi...saisit edes jotain respectiä.
Leka Harkko

Poissa Poissa


Vastaus #179 : 08.01.2017 klo 11:03:27

Jallun ehdottama ja visioima tuleva yhteistyö on järkevää.

Tottaikai se on järkevää Legiruksen näkökulmasta, jotta saavat jotain juuria yhteisöön. Se, vaan että se ikkuna meni kiinni jo pitkäksi aikaa. Neukkujen olisi kannattanut miettiä vähän pidemmälle kuin viikon päähän aikanaan. Legirus seurana on ansainnut aivan kaiken skeidan mitä sen päälle lapioidaan. Yhteistyö on pienten seurojen ja yhteisöjen edellytys

Se yhteistyö tulee vaan olemaan korkeintaan Kopsen ja Koipsin välillä. Mitä taas kasvattajaseuroihin tulee, ainakin Korsossa on asia linjattu uuden strategian mukaan siten, että pelaajille pyritään tarjoaamaan parhaat mahdollisuudet kehittyä mitä resursseilla saa, jotta nämä pääsevät jatkamaan matkaansa kohti isompia haasteita. Tavoitteena ei siis edes ole kasvattaa pelaajia oman edarin käyttöön, vaan eteenpäin. Sama linja tiettävästi on I-HK:lla ja veikkaisin myös Koipsia. Tipsin linja käsittääkseni on erilainen ja siellä tavoitteet on kuten PKKU:n.
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #180 : 08.01.2017 klo 11:26:30

Espanjalaisvalmennus edustukselle, jossa pelaajien SK säännön täyttäminen on ollut ongelmana alusta lähtien. Ei omia junnuja vaan karjaalta, stadista jne raahataan jo peliuran paremmalla puolella olevia pelaajia. Missä järki ? Tämä Jallu ei putoa. http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/283253-venalainen-futisseura-ottaa-pysyvan-jalasijan-vantaalla
Onko tämä Vladimir nyt vaihtanut suunnan täysin vai onko kyse vaan rahan loppumisesta. Taisi venäläiset tulla liian isoilla lupauksilla ja heille tyypilliseen tapaan sitten kävi näin.  Nyt sitten raunioilla on vaikea selitellä uusia strategioita ja varsinkaan kun ei ole tuon taivaallista järkeä.
Puolueeton Tarkkailija

Poissa Poissa


Vastaus #181 : 08.01.2017 klo 11:40:15

Eläkkeellä olevien liikutamaikkojen ja muun verryttelyväen tuska on käsin kosketeltava, kun ensin on puuhasteltu tipsien, tupsujen ja topsyjen kanssa vuosikymmeniä saamatta jengiä kolmosta korkeammalle ja sitten joku tulee hiekkalaatikon ulkopuolelta kertarykäisyllä vähintään kakkoseen.

Kiinnostaisi tietää, että missä ovat tämän HUIPPULAADUKKAAN vantaalaisen juniorityön hedelmät? Kootkaas sellainen fantasy-kentällinen TiPs, VJS:n jne. kasvateista näin alkajaisiksi niin pohdiskellaan mille tasolle paukut riittäisivät jos kaikki omenat saataisiin pysymään samassa korissa.
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, MU, SV, West Ham United, Orimattilan Pedot


Vastaus #182 : 08.01.2017 klo 11:54:00

Eläkkeellä olevien liikutamaikkojen ja muun verryttelyväen tuska on käsin kosketeltava, kun ensin on puuhasteltu tipsien, tupsujen ja topsyjen kanssa vuosikymmeniä saamatta jengiä kolmosta korkeammalle ja sitten joku tulee hiekkalaatikon ulkopuolelta kertarykäisyllä vähintään kakkoseen.

Kiinnostaisi tietää, että missä ovat tämän HUIPPULAADUKKAAN vantaalaisen juniorityön hedelmät? Kootkaas sellainen fantasy-kentällinen TiPs, VJS:n jne. kasvateista näin alkajaisiksi niin pohdiskellaan mille tasolle paukut riittäisivät jos kaikki omenat saataisiin pysymään samassa korissa.
Lienet varmaan itsekin tietoinen siitä, että parhaat hedelmät poimitaan paikkakunnasta huolimatta Klubiin. Legirus ei ole tuonut asiaan mitään muutosta, vaan se tuodaan pitkäjänteisellä työllä omien juniorien kanssa. Kummallista miten vieläkin hehkutat Kakkoseen pääsyä, kuin se olisi jokin saavutus. Sitten kun ollaan korkeammalla, voidaan nostaa hattua päästä, mutta sitä ei ole tiedossa näillä paukuilla.
« Viimeksi muokattu: 08.01.2017 klo 11:58:09 kirjoittanut batong »
Hossam Ramsu

Poissa Poissa


Vastaus #183 : 08.01.2017 klo 13:09:17

Vantaan jalkapallon ikuinen ongelma on ja tulee aina olemaan itä-länsi vastakkain asettelu.
TiPS ei ole vuosiin välittänyt poika- tai mies futiksesta vaikka hyvät mahdollisuudet siihen olisi ollut ja VJS on jäänyt yhden surullisen konkurssi-seuran varjoon. Voisiko sanoa näin: Vantaa on profiloitunut tyttö- ja nais futikseen

Legirus tulee olemaan todennäköisesti vain yksi uusi Rakuunat tai FC Myllypuro mistä jää vain "kaunis" muisto

Nyt mennään rajusti offtopicin puolelle, mutta kovallakaan pinnistelyllä en löydä hirveästi yhtymäkohtia Rakuunoiden ja Legirusin (vai Legiruksen?) välillä. Vai viitataanko tällä lappeenrantalaisseurassa viimeiset pari vuotta töhöilleiden herrojen ja vantaalaisten rahoittajien samaan kansalaisuuteen? Joka tapauksessa Rakuunoiden tuhosta alun alkaen vastasivat kyllä ihan paikalliset tekijät ja itänaapurien pyörittäminä parina viimeisenä vuotena "uskaltaa vetää vituiksi" -ajatus vietiin vain astetta pidemmälle. Seura olisi mennyt nurin ilman naapuriapuakin.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #184 : 12.01.2017 klo 15:39:27

Kibona Vepsun testissä.
Levante Utd

Poissa Poissa


Vastaus #185 : 12.01.2017 klo 18:18:38

Chidi palannut Afrikkaan, mahtaako olla tulossa takaisin kun kuulema mennyt naimisiinkin siellä. Missä Kuritun lupaamat sopimusuutiset?
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #186 : 12.01.2017 klo 21:43:24

Älkääs nyt hosuko. Joukkueellinen on jo koossa ja jokunen kai pitää ottaa myös penkille. Chidikin taikoo itsensä paikalle ensi viikolla ja tämän viikon loppuun mennessä kerromme myös valmentajauutiset.

Kovasti on kiviä yritetty heitellä Legirus-junan kiskoille, mutta juna se kulkee vaan :)

Skoutsi

Poissa Poissa


Vastaus #187 : 12.01.2017 klo 21:45:14

.
« Viimeksi muokattu: 17.01.2017 klo 18:50:53 kirjoittanut Skoutsi »
Jukka Pöyhölä

Poissa Poissa


Vastaus #188 : 12.01.2017 klo 22:22:23

No eihän siinä, hyvä jos kulkee, mutta ensi viikolla pitäisi kilpapelata hallitsevaa Suomen mestaria vastaan niin ehän tuo ihan putkessa ole??
Mä lahden joukkueen kanssa kyllä vasta reilun parin viikon päästä Maarianhaminaan(29.1 su).Onko skoutsilla kalenterin lisäksi muut(kin) asiat yhtä hyvin hallussa ?
Skoutsi

Poissa Poissa


Vastaus #189 : 12.01.2017 klo 23:55:55

Mä lahden joukkueen kanssa kyllä vasta reilun parin viikon päästä Maarianhaminaan(29.1 su).Onko skoutsilla kalenterin lisäksi muut(kin) asiat yhtä hyvin hallussa ?

Joo, virhe oli:) kyllä asiat onkin sitten ihan mallillaan....
Ei hätää vaikka pelaajat vielä afrikassa, kun SÄ lähdet
donggarit

Poissa Poissa


Vastaus #190 : 13.01.2017 klo 09:13:06

Kulkee kuin Märklin juna lastenhuoneessa :) ... kunnes heivataan klitsuun
Jukka Pöyhölä

Poissa Poissa


Vastaus #191 : 13.01.2017 klo 10:04:44

Pellehermannit...sen verran vois olla MIESTÄ ja uskottavuutta että esiintyy edes omalla nimellään.
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #192 : 13.01.2017 klo 10:10:59

Täällähän on nimenomaan mahdollisuus keskustella anonyymisti ja sitä yli 99% forumisteista hyödyntää.

Hienoa että Legiruksen taustat esiinytyvät omilla nimillään ja valottavat mitä seuran kulisseissa tapahtuu. Siinä olet kuitenkin väärällä tiellä jos vaadit futisforumilla esiintymään omalla nimellä, koska se ei ole tämän keskustelupalstan tarkoitus, vaikka niin toki saa halutessaan tehdä.
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, MU, SV, West Ham United, Orimattilan Pedot


Vastaus #193 : 13.01.2017 klo 10:18:44

Pellehermannit...sen verran vois olla MIESTÄ ja uskottavuutta että esiintyy edes omalla nimellään.
Pelleilyä on vaatia muita tekemään samalla tavalla kuin itse. Kukaan ei ole pyytänyt sinua tai Jallua esiintymään omilla nimillään.
AinaSopiva

Poissa Poissa


Vastaus #194 : 13.01.2017 klo 11:07:43

Pellehermannit...sen verran vois olla MIESTÄ ja uskottavuutta että esiintyy edes omalla nimellään.

Hiljempaa siellä nurkkapöydässä tai katoaa se viimeinenkin uskottavuus teitin puuhastelusta! Missään futisoforumilla ei pyydetä antamaan omaa nimeään vaan nimimerkin. Teillä se on todisteluvelvollisuus, ei snägärijonojen huutelijoilla.
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #195 : 13.01.2017 klo 11:18:14

Täällähän on nimenomaan mahdollisuus keskustella anonyymisti ja sitä yli 99% forumisteista hyödyntää.

Hienoa että Legiruksen taustat esiinytyvät omilla nimillään ja valottavat mitä seuran kulisseissa tapahtuu. Siinä olet kuitenkin väärällä tiellä jos vaadit futisforumilla esiintymään omalla nimellä, koska se ei ole tämän keskustelupalstan tarkoitus, vaikka niin toki saa halutessaan tehdä.

Olet aivan oikeassa ja tuosta syystä näitä juttuja ei niin vakavasti pitäisi ottaa. Sitä vain hipiä välillä herkistyy, kun painaa pitkää päivää ja yrittää saada veneen kellumaan ja sitten puskista ammutaan reikää paattiin senkun ehditään ja keksitään perätöntä huttua enemmän kuin hevosmiesten tietotoimisto tai nakkimyyjä ehtii levittää. Rauha sieluillenne. Työ jatkuu tänäänkin ja pian saadaan ne kaivatut kausarit myös myyntiin.

Älkää unohtako sitäkään, että Shefki palaa Vantaalle 4.2. kun pari Interiä kohtaa Korsossa kello 12. Kannattaa olla ajoissa, sillä lippujono saattaa vetää huonosti pyöröovien takia. Kausarilla (60 euroa) sisään tähänkin matsiin tai sitten kympin irtolipulla.
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #196 : 13.01.2017 klo 12:50:48

Olet aivan oikeassa ja tuosta syystä näitä juttuja ei niin vakavasti pitäisi ottaa. Sitä vain hipiä välillä herkistyy, kun painaa pitkää päivää ja yrittää saada veneen kellumaan ja sitten puskista ammutaan reikää paattiin senkun ehditään ja keksitään perätöntä huttua enemmän kuin hevosmiesten tietotoimisto tai nakkimyyjä ehtii levittää. Rauha sieluillenne. Työ jatkuu tänäänkin ja pian saadaan ne kaivatut kausarit myös myyntiin.

Älkää unohtako sitäkään, että Shefki palaa Vantaalle 4.2. kun pari Interiä kohtaa Korsossa kello 12. Kannattaa olla ajoissa, sillä lippujono saattaa vetää huonosti pyöröovien takia. Kausarilla (60 euroa) sisään tähänkin matsiin tai sitten kympin irtolipulla.
Pääseekö kausarilla parvekkeelle katsomaan peliä? :)
Oujee123

Poissa Poissa


Vastaus #197 : 13.01.2017 klo 14:50:44

Huomennahan kaikilla on mahdollisuus tutustua tämän hetkiseen edustusjoukkueeseen, 18:30 alkaen FC Legirus - FC Espoo
Loppuu tältä viikolta arvailu joukkueen rakenteesta
46-64

Poissa Poissa


Vastaus #198 : 13.01.2017 klo 21:53:39

 Nikke Brainillä jalat vetreinä?
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, MU, SV, West Ham United, Orimattilan Pedot


Vastaus #199 : 13.01.2017 klo 23:52:27

Loppuu tältä viikolta arvailu joukkueen rakenteesta
Epäilen, jos 11 pelaajaa löytyy tällä hetkellä. Tulisin muuten huomenna paikalle, mutta menen ryyppäämään.

 
Sivuja: 1 ... 7 [8] 9 ... 34
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines