FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2018 klo 18:19:03 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: FC Espoon sijoitus lohkossaan kaudella 2017?
1. - 4 (4.9%)
2. - 2 (2.4%)
3. - 3 (3.7%)
4. - 5 (6.1%)
5. - 11 (13.4%)
6. - 14 (17.1%)
7. - 3 (3.7%)
8. - 8 (9.8%)
9. - 4 (4.9%)
10. - 8 (9.8%)
11. - 2 (2.4%)
12. - 18 (22%)
Äänestäjiä yhteensä: 82

Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Kirjoittaja Aihe: FC Espoo 2017  (Luettu 50482 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Puolustava puolustaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo, Huuhkajat,HJK-HIFK derpyt


: 07.11.2016 klo 02:52:44

FC EspooPerustettu: 1989
Lyhennys: FCE
Kaupunki: Espoo
Puheenjohtaja: Juha Luusua
Vastuuvalmentaja: Kalle Vasse
2.Valmentaja: Petri Godenhjelm
MV-valmentaja: Marko Frantsi
Fysiikkavalmennus: Jukka Haarala ja Eero Isotalo
Sarjataso: Kakkonen
Kotikenttä: Leppävaaran stadion, kapasiteetti n. 5000 (joista katettuja 2800)Varakenttänä toimii Leppävaaran UP TN1kotisivut: http://www.fcespoo.fi/joukkueet/edustusjoukkue-miehet/
fb: https://www.facebook.com/fcespoo?fref=ts (1794 tyk.)
twitter: https://twitter.com/FCEspoo_Edustus


Kausi 2016 numeroina:
- Ottelut sarjassa: 22
- 11-4-7, 37 pts
- Kakkosen B-lohkon sija 4.
- FCE v.2016 kausitopicin sijoitusveikkauksen mediaani: 10
- Pistekeskiarvo ~1,68
- Maaliero 41-38, +3
- Suomen Cup: putoaminen 4.kierroksella vs FC Jazz (0-3)
- FCE:n  2.div yleisökeskiarvo vuonna 2016: 155 katsojaa


TOP-maalintekijät:
1. Samuli Heiska, 9 maalia
2. Antti Pokela & Janne Paukkonen, 8 maalia

FC Espoon pelaajilla oli montaa kertaa tällä kaudella hymy herkässä


Kausi 2016 - kauneinta sitten Luomanpään divariaikojen!

FC Espoon varmistettua kaudella 2015 nousunsa jällein kerran takaisin Kolmosesta liiton parrasvaloihin Kakkoseen, alkoi valmistautuminen uuteen kauteen nopeasti. Seura tiedotti seuran pitkäaikaisen pelaajan ja FCE:n B-junioreissa hienoa valmennustyötä tehneen Kalle Vassen ottavan valmennusvastuun miesten edustusjoukkueesta. Vasselle tuttu valmentajapari Teemu Husso tuli samalla Vassen avuksi miesten 2.valmentajaksi. Marraskuun alussa sopimuspelaajia oli paperilla jo 17, mukaanlukien liki kaikki nousukauden avainpelaajat, mm. McLean, Saastamoinen, Salmiset, Järvelä, Pokela, Sadat muutamia mainitakseni. Harjoitusottelut lähtivät käyntiin tuloksellisesti ja pelillisesti laadukkaita vastustajia vastaan nihkeästi (Honka, Grani, KäPa jne).

Pelaajaliikennettä oli molempiin suuntiin jonkun verran. Hämmentävin tapaus oli nousukaudella hienosti esiintyneen Pyry Korhosen siirtyminen paikallisvastustaja EsPan riveihin. Liiga-yhteistyöseuran testeillä kävi talvella McLean, Suonpää, Järvelä, Pokela ja Sadat. Näistä viimeisin sai lopulta monivuotisen sopimuksen FC Lahteen saaden loppukaudesta lisääntyneesti vastuuta Veikkausliigassa. FC Espoo taas vahvisti rivejään seurayhteisön kasvateilla, kun mm. Emil Koho Klubin 04:sta ja Janne Paukkonen Hongasta siirtyivät sinipaitoihin. Lisäksi nuorisomaju-pelaaja Nikolas Saira allekirjoitti 2v-diilin Espoon kanssa ja Remu Jokirinne palasi NuPS:sta FC Espooseen. Myöhemmässä vaiheessa joukkueen pelaajavahvuuteen liittyi Hongasta Samuli Heiska, vanhoja FCE-pelaajia hänkin. Ikäviä uutisia tuli loukkaantumisten muodossa, kun todella lupaaviin junioreihin kuuluvat Suonpää ja Järvelä missasivat koko kauden pitkien loukkaantumisten vuoksi.

Kun sarjakausi alkoi pelien muodossa, niin hyvin pian murenivat ennakkoluulot nuoren joukkueen potentiaalin ja sen mahdollisen puutteen osalta, joita kieltämättä hiipi myös allekirjoittaneelle heikoimpien pre-seasonpelien osalta. Jo 2.kierroksen Åland-pelin osin dominoivien otteiden myötä alkoi heräämään tunne, että tällä kaudella ei putoamista vastaan välttämättä pelata. Tuo peli päättyi vielä kiikari-lukemiin, mutta 3.kierroksella aukesi voittotili 3-0 vierasvoitolla Kontusta. Tuo peli olikin ensimmäinen hurjasta viiden ottelun voittoputkesta, jonka aikana sinipaidat jättivät pisteittä siis Kontun, SalPan, Klubi 04:n, EsPan ja Atlantiksen. Etenkin EsPa-pelin esitys oli aivan suvereeni ja tuntui, ettei todella nuorella jengillä keltavihreitä murjonut FCE ole pelannut näin hyvää futista vuosiin. Kauden ensimmäinen tappio tuli vasta 8.kierroksella Viikingeille. Honkaa vastaan Tapiolassa yli 900:n katsojan edessä pelattu derby oli sensaatiomaisesti 0-2 FC Espoole vielä 70 peliminuutin jälkeen, ja vielä 90min kohdalla näytti että näinkö painostuksesta huolimatta FC Espoo ottaa täyden pistepotin mukaansa kärkikamppailusta. Lopulta lisäajalla Hongan Silva käänsi pelin vielä 2-2 tasuriksi.

Honka-tasurin jälkeen kaikki näytti vielä ihan kärkipaikkojen osalta erinomaiselta. tämän jälkeen alkoi kuitenkin tuloksellisesti ja myös pelillisesti vaikeampi ajanjakso: kolmesta seuraavasta pelistä tuli 3 tappiota. Kontu-peli tuli noiden jälkeen hyvään paikkaan ja siitä reilu 6-0 voitto Heiskan tehtaillessa hattutempun. Joku ehti jossain välissä vähän pelotella, että näinkö Espoo vielä valuisi putoamiskamppailuun mukaan Klubi 04:sten alkaessa repimään pisteitä ja alun flown jälkeisen vähäpisteisen jakson myötä. Ero oli kuitenkin hyvän alkukauden ja tappioputken jälkeisen pistetahdin myötä koko ajan melko suuri putoajan viivan alapuolelle. Viimeistään elo-syyskuun vaihteessa tulleet kaksi peräkkäistä voittoa stadilaisista (Viikingit & Atlantis) käänsivät spekulaatioita enemmänkin siihen suuntaan, että mihin sijojen 3-7 väliltä FC Espoo lopulta päätyy. Tuloksena oli todella komeasti sija 4 mielestäni edelliskaudella kuitenkin selvästi kolmena B-lohkon parhaana joukkueena esiintyneiden Hongan, BK-46:den ja TPV:n perässä.

Kausi 2016 muistetaan FC Espoossa nuorten pelaajien esiinmarssista. Tätä ei olisi tapahtunut, mikäli joukkue olisi A) rakennettu yhtä myöhään kuin Nuorelan aikaan, B) tyytyen olemaan nokkimisjärjestyksessä kakkosen pohjamutaa ja C) ilman rohkeutta luottaa nuoriin lahjakkaisiin pelaajiin. Esimerkiksi 5.6. tulleessa 4-0 voitossa paikallisvastustaja EsPaa vastaan kentällä oli VIISI pelaajaa, jotka ovat syntyneet välillä 1997-99. FC Espoon kauden 2016 siniseen balettiin kuului varmasti paljon muutakin, mitä edellämainitusta ilmaisusta voisi kuvitella; osa joukkueista onnistui pakottamaan FC Espoon vetäytymään ja olemaan välillä selvästi ottavana osapuolena. Mutta parhaimmillaan FC Espoo pelasi nopeaa, energistä, iloista futista, jossa jätettiin tilaa nuorien pelaajien kyvyille. FC Espoon nopeajalkaiset laitapelaajat Saira/Jokirinne ja hyökkääjinä Heiska, Pokela pääsivät usein oikea-aikaisilla liikkeillä vastustajan puolustuslinjan selustaan ja toisaalta vahvoina 1v1 pelaajina olivat alati pelote, kun tilaa ja aikaa heille annettiin. Emil Koho rytmitti keskikentällä joukkueen peliä poikkeuksellisen kypsän oloisesti ja tuntui löytävän pallollisena todella usein oikean ratkaisun. Toki siinä vierellä oli usein Saastamoinen/K.Louhisto kokeneempana sparraamassa ja täydentämässä. Puolustuslinjan osalta annettiin rohkeasti vastuuta mm. Leinoselle ja Lahtiselle ja oli joitakin matseja, joissa vanhin puolustuslinjan pelaaja oli 95/96-syntynyt. Mv-osastolla oli sopivasti kilpailua McLeanin ja upeasti esiintyneen Heikki Louhivaaran välillä. alkukeväästä tullut viiden ottelun perättäinen nollapeliputki myös nostettava ihan viimeistään tässä vaiheessa jalustalle.

Joukkuekuva menneeltä kaudeltaFC Espoo kausi 2017 sopimuspelaajat:

Emil Koho & Nikolas Saira, lähipäivinä luvattu lisää uutisia sopimuspelaajista

Yksi suurimpia kysymyksiä näin nuoren ja laadukkaan joukkueen osalta seuraavaa kautta lähestyttäessä on, että kuinka paljon tulee vaihtuvuutta ja liikettä etenkin ylöspäin. FC Espoon menneen kauden sopimuspelaajista Nikolas Saira ja Miikka Leinonen ovat olleet U18-maajoukkueen mukana, lisäksi Saira oli Italiassa testileirillä loppukesästä. Syksyllä FC Lahden testileirillä kävi em. kaksikon lisäksi Emil Koho. Talvella FC Lahden/jonkun muun liigan tai Ykkösen joukkueen voisi kuvitella haluavan testata mahdollisesti myös mm. mv-kaksikkoa Louhivaara/McLean, Joel Lahtista, Antti Pokelaa, Samuli Heiskaa, Janne Paukkosta ja Oskar Lindholmia... miksei Suonpäätä ja Järvelää, mikäli ovat päässeet kuntoutumaan loukkaantumisten jälkeen hyvin. Realisimia lienee, että edellämainitusta pelaajista muutama saattaa saada sopimuksen korkeammalle sarjatasolle, mikä on tietysti hieno asia ja merkki pelaajakehityksestä. Ykkösessäkin on ensi kaudelle pks-osalta tarjontaa Granin, Hongan, Gnistanin ja mahdollisesti PK-35:den muodossa.

Lista kauden 2016 pelaajista tähtien kera
( *** = joukkueen avainpelaajia tai huippupotentiaali, toivottavasti jatkaa tai saa mahdollisuuden ylöspäin; ** = runkopelaaja, joka selvästi osoittanut pärjäävänsä 2.div tasolla
* = backup/rotaatiopelaaja)

Maalivahdit:
McLean **
H. Louhivaara ***
M. Louhivaara *
Juusola *

Puolustajat:
Suonpää **
Lindholm ***
Fröberg *
L.Salminen **
Vaitomaa **
Sorsa *
Kylmänen **
Wallikivi *
Lahtinen **
Leinonen ***
Keisanen **
Aho **

Keskikenttä:
Järvelä **
Leppänen *
Saastamoinen ***
Koikkalainen *
K.Louhisto **
A.Louhisto *
Numminen **
Jokirinne ***
Koho ***

Hyökkääjät:
Heiska ***
Pokela ***
Paukkonen **
Saira ***
P.Salminen **


Yleisesti voi todeta, että yllä mainituissa olisi jo erinomainen runko tulevalle kaudelle, eikä kenenkään yllämainitun jatko sinipaidoissa aiheuttaisi harmitusta. Nuorten pelaajien kohdalla asetelmat ja kehityskäyrä voi vaihtua suurestikin lyhyen ajan sisällä, joten pelkistettyä tähti-arviointia ei kannata liikaa suurennuslasilla tutkailla :) erityisesti hyökkäys- ja laituriosasto on vahva ja kestää jopa joidenkin superjunnujen poistumisen. Kokeneita pelaajia runko ei liikaa pidä sisällään, ja nykyisistä Saastamoisen, Louhisto(je)n & Keisasen jatko olisi varsin suotavaa.

Kuten mediaa laajalti lukevat foorumistit ainakin osa ovat huomanneet, niin Espooseen ollaan joidenkin lähteiden perusteella perustamassa kilpailevaa joukkuetta Hongalle. Toiminta-alueekseen tämä joukkue kaavailee ilmeisesti Leppävaaraa ja yhteistyötä leppävaaran alueen seurojen kanssa harkitaan. Sitten on vielä tämä Espoo United-projekti, joka on toistaiseksi keskittynyt jääkiekkoon ja korikseen, mutta kaavailuissa on liittää futis myös osaksi Unitedia jossain vaiheessa. Nämä ovat projekteja, jotka menevät jossain vaiheessa eteenpäin, jos ovat mennäkseen. Ja FC Espoo liittyy niihin, jos on liittyäkseen. Mielenkiintoisia asioita ja huhuja, mutta toistaiseksi vain suunnitelmia ja huhuja. FC Espoon toiminta ei ole riippuvainen näistä projekteista ja mikäli yhteistyöhön johonkin FCE lähtee, niin sen on oltava FC Espoon seuran edun mukaista.LOHKO B 2017 (Alustava)
MuSa, Pori
FC Jazz, Pori
BK-46, Raasepori
NuPS, Nummela
SalPa, Salo
Peimari Utd, Peimari
Tampere Utd, Tampere
TPV, Tampere
EsPa, Espoo
FC Espoo, Espoo
FC Viikingit, Helsinki
KäPa, Helsinki

LOHKOSPEKULAATIO

Sosiaalisessa mediassa on tullut paristakin eri lähteestä vastaan edellämainittu lohkojako-malli. Edelliskauden B-lohkosta jatkumoa tähän lohkoon toisivat FC Espoon lisäksi BK-46, EsPa, FC Viikingit, SalPa & TPV. Näistä TPV:llä ja BK-46:lla oli varsin vahva kausi 2016: Ainoastaan divaritason joukkueella, Esportin rahoituksella skulannut Honka oli tämän kaksikon yläpuolella B-lohkossa. Yleensä Kakkosen kärkipäähän kuulunut SalPa oli vaikeuksissa läpi kauden tuloksellisesti, mutta sai kuitenkin raavittua riittävästi pisteitä pysyäkseen viivan yläpuolella. Viikingit ja EsPa olivat B-lohkon viimeiset sarjapaikkansa säilyttäneet joukkueet. Etenkin EsPa oli välillä melkoisessa myllerryksessä ottaen useamman maalin tappioita monta kertaa kauden aikana. Sekä Viikingit, että EsPa varmistivat sarjapaikkansa vasta viimeisellä kierroksella.

KäPa siirtyisi stadin jengien arvonnan tuloksena A-lohkosta tähän lohkoon. KäPa oli lopulta A-lohkon sijalla kahdeksan, jääden yhden pisteen päähän lohkon sijasta 4. Kertoo jotakin A-lohkon tasaisuudesta keskikastin osalta. Suomen Cupissa FC Espoon pudottama, perinteinen ja menestynyt FC Jazz putoaa muutaman vuoden tauon jälkeen Ykkösestä takaisin Kakkoseen. Loppukauden herääminen ei riittänyt, vaan tuloksena oli Ykkösen jumbopaikka. Toinen porilaisjoukkue MuSa oli erittäin lähellä vastaavasti nousua Ykköseen oltuaan 2.divarin paras lohko kakkonen pistekeskiarvolla mitattuna. Nousukarsinnassa MuSa jäi porista saapuneen kannattajajoukkion kanssa täpärästi vaille nousupaikkaa Gnistannin kukistettua MuSan pilkuilla. 3.divarikäyntien kärkikahinoista tuttu NuPS saataisiin taas sinipaitojen kanssa samaan lohkoon nousijajoukkueena. Nousijajoukkueet ovat kerta kaikkiaan kiinnostava lisä lohkolle; kaksi muuta nousija joukkuetta ovat Peimari United, ja suomifutiksen yhden suurimman tuhkimotarinan pääosana ollut Tampere United. Peimari United kampesi tiensä Kakkoseen erittäin kovatasoisesta Turun piirin Kolmosesta jättäen taakseen kokeneita Kakkosen kävijöitä - KaaPo, TPK, Masku, ÅIFK muutama mainitakseni jäivät Peimarin taakse. TamUn tarina on koskettanut allekirjoittaneen lisäksi varmasti useita muitakin suomifutis-romantikkoja kautta maan. Tiivistettynä: 2000-luvun Veikkausliigassa menestyksekkäästi taivaltanut TamU ajautui vaikeuksiin kultavuosiensa jälkeen ja suljettiin v.2011 liiton sarjoista ja asetettiin samana vuonna konkurssiin. TamU:n toiminta ei kuitenkaan loppunut, vaan jatkui 6.divarista TamU-K nimellä, faniryhmä sinikaartin pyörittäessä toimintaa ja tukemana niin katsomossa kuin sen ulkopuolella. TamU-K lähti ryminällä nousemaan ylöspäin aladivareista ja v.2016 seuran noustua Kolmoseen TamU-K vaihtoi nimensä takaisin Tampere Unitediksi. Ja menneen kauden päätteeksi varmistui sensaatiomaisesti nousu takaisin liiton sarjoihin tulevalle kaudelle. Hiekalta Kakkoseen-kirja tilaukseen.

Edellisten tekstien pohjalta voi toki spekuloida jo mahdollisia voimaushteita ja ynnäillä nykyisiä pelaajasopimuksia ja niihin käytettävissä olevia resursseja. Alustavan lohkojaon joukkueiden joukosta ei löydy kovinkaan suurilla budjeteilla operoivia joukkueita. Voisi kuvitella, että ainakin Jazz, MuSa, SalPa, BK-46 & TPV saavat resursseillaan kasaan kilpailukykyiset joukkueet. TamU:lla on hyvä runko jo edellisestä Kolmosen kaudesta ja voisi kuvitella että halukkaita tuon tarinan jatkamiselle viheriönkin puolella löytyy ihan kiitettävästi. KäPa ja FC Espoo nojaavat varmasti vahvasti omaan laadukkaaseen junnumyllyynsä, ja tämä voi muiden palikoiden loksahtaessa kohdalleen tarkoittaa yllättävänkin korkeita sijoituksia. EsPa lähtee valmentajavaihdoksen jälkeen tutuilla opeilla ja kenties tutuilla pelaajilla tavoittelemaan ehjempää kautta. Peimari United voi olla musta hevonen tai jumittua pohjamutiin. Saako Viikingit asioita kuntoon taustoilla ja palautettua menneitä gloorioita? Miten sujuu pitkään alemmilla tasoilla vaeltaneen NuPSin kausi tässä kovassa seurassa?

Mehustellaan tätä lohkoa vielä lisää fanitoiminnan kautta. Se on varma, että Leppävaaran stadionilla riittää useammassakin ottelussa tulevalla kaudella tunnelmaa: TamUn sinikaarti tulee painamaan HIFK:n faneja siteeraten varmasti "bulilla", kuten tähänkin asti. Mutta liiton sarjoihin palaaminen ja mahdollisuus tavoitella oikeasti paikkaa Ykkösessä tulee varmasti nostamaan määrällisesti ja laadullisesti toimintaa korkeasta entistä korkeammalle. BK-46:den Pålkkasviinen on totutusti saanut liikkeelle useampiinkin away-kohteisiin parisenkymmentä fania. NuPSin faniryhmän kokokin on ainakin käsittääkseni ollut kasvamaan päin, ja maukkaita otoksia on tuosta mobista nappailtu useampaan otteeseen. Ääneenkannattajia ja epävirallisia faniryhmiä on ainakin ollut mm. TPV:llä, Espoolla, EsPalla ja Viikingeillä.


Tervetuloa lepuskiin, sinikaarti!
Täytyy vielä viimeisinä antaa härän kullin kokoista peukkua niiden muutaman FC Espoota ääneen kannattavan suuntaan. Hienosti ovat kiertäneet käsittääkseni liki kaikissa FC Espoon miesten edustuksen otteluissa, lisäksi ovat olleet kannattamassa myös FC Espoon 2.joukkuetta ja jonkusen kerran LePan miehiä. Hienoa paikallista jalkapallokulttuuria, respect! Toivottavasti kyseiset herrat jaksavat pitää saman aktiivisuustason myös tulevilla kausilla ja mikseivät jaksaisi, kun sydän selvästi sykkii FC Espoolle. Kuten tapanani on ollut muistutella, niin vaikka talvi on pimeää ja ehkä jokseenkin synkkää, niin tulee taas aika kun kuljemme valoon päin. Ja ruoho alkaa vihertää. Toivon mukaan myös FC Espoon upea mennyt kausi edareiden kuin myös junioreiden osalta antaa kipinää rustailla myös foorumille FC Espoon otteista ja ajatuksista liittyen kauniiseen, paikalliseen sinipaitaiseen FC Espooseen!


« Viimeksi muokattu: 16.12.2016 klo 01:23:07 kirjoittanut kokistuoppi »
Puolustava puolustaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo, Huuhkajat,HJK-HIFK derpyt


Vastaus #1 : 07.11.2016 klo 03:01:09

Varaus 1 sopimustilanteelle ja sen seurannalle.

6.11. kaksi sopimuspelaajaa: Nikolas Saira ja Emil Koho

17.12. seitsämtoista sopimuspelaajaa: Heikki Louhivaara, Linus Salminen, Joni Saastamoinen, Janne Paukkonen, Joel Järvelä, Jesse McLean, Antti Pokela, Peik Salminen, Kasperi Kylmänen, Oskar Lindholm, Jonas Fröberg, Emil Koho, Remu Jokirinne, Nikolas Saira, Joel Lahtinen, Samuli Heiska, Miikka Leinonen
« Viimeksi muokattu: 24.12.2016 klo 18:32:31 kirjoittanut Puolustava puolustaja »
Puolustava puolustaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo, Huuhkajat,HJK-HIFK derpyt


Vastaus #2 : 07.11.2016 klo 03:02:39

FCE otteluohjelma pre-season:

Su 18.12. 12:00 FC Espoo vs. FC Honka 0-9 (0-3)
La 7.1. 20.00 FC Espoo vs. FC Espoo A (Espoonlahti)
La 14.1. 18.30 FC Legirus Inter vs. FC Espoo (Legirus Arena)
Pe 20.1. 21.00 FC Espoo vs. NJS (Espoonlahti)
La 4.2. 20.00 FC Espoo vs. Klubi 04 (Espoonlahti)
Pe 10.2. 21.00 FC Kiffen vs. FC Espoo (Tali)
La 4.3. 11.00 Klubi 04 vs. FC Espoo (Sahara)
La 11.3. 20.00 FC Espoo vs FC Kiffen (Espoonlahti)
Su 26.3. 15:15 FC Espoo - Peimari United (Espoonlahti?)
La 7.4. 21.00 Gnistan vs FC Espoo (Tali)
La 22.4. xx.xx FC Espoo vs. PEPO (Espoo)
« Viimeksi muokattu: 24.12.2016 klo 18:34:02 kirjoittanut Puolustava puolustaja »
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #3 : 07.11.2016 klo 09:07:00

Loistava avaus! Tuoppi
HeMan6

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 07.11.2016 klo 17:48:52

Upeaa analyysia PuPulta. Saa nähdä vaikuttavatko nuoren joukkueen armeija- tai  opiskelukuviot kuinka paljon ensi kauden kokoonpanoon
ballshit

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 07.11.2016 klo 17:58:42

Nuorista puheenollen.  A-junnuissa pelasi syksyllä mielenkiintoinen pelaaja.  Ymmärtääkseni Lahdesta?.  Näin yhden pelin ja sen perusteella pallollisena taitava , hyvin peliä avaava (moderni) toppari.  Onkohan huomattu edustusjoukkueessa?
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #6 : 07.11.2016 klo 18:12:58

Avaukselle ja päättyneellä kaudella Tammelan stadionilla kahden hengen vuorohuutelua viritelleille FC Espoon kannattajille Ylos
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #7 : 07.11.2016 klo 19:27:47

Nuorista puheenollen.  A-junnuissa pelasi syksyllä mielenkiintoinen pelaaja.  Ymmärtääkseni Lahdesta?.  Näin yhden pelin ja sen perusteella pallollisena taitava , hyvin peliä avaava (moderni) toppari.  Onkohan huomattu edustusjoukkueessa?
Useamman pelin nähneenä voisin sanoa, ettei mitenkään erottunut joukosta.
ballshit

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 08.11.2016 klo 15:57:04

Sittenhän se on aika hyvä, koska oli ollut vuoden treeanaamatta ja pelaamatta.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #9 : 08.11.2016 klo 17:20:51

Sittenhän se on aika hyvä, koska oli ollut vuoden treeanaamatta ja pelaamatta.
Kyllä A-junnujen kanssa tulisi esiintyä edukseen, jos mielii Kakkosessa pärjätä.

Jos joku juniori-ikäinen tekee läpimurron edariin, veikkaan Bledar Kelmendiä (synt. 1998). Voitti ASM:n maalipörssin, lieköhän yksi noista lähiaikoina julkaistavista sopparipelaajista.
ballshit

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 08.11.2016 klo 19:04:39

Ehkä niin, itse en ole nähnyt, mutta kuullut, että klubi 04 oli kiinnostunut kaverista jo vuosi sitten, mutta tämä lopetti kokonaan.  Kunnes jotenkin sattumalta päätyi Espooseen tänä syksynä
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #11 : 08.11.2016 klo 20:36:02

:D

Taisi kyllä olla niin, ettei Klubin junnuissa tullut peliaikaa, joten päätyi Espooseen syksyllä 2015. ;)
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 08.11.2016 klo 20:37:28

Sen verran avaukseen korjausta, että ei Peimari ole mikään paikkakunta vaan Sauvosta on Peimari UTD
Nalli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Yleinen salaliitto! Hiljaa siellä katsomossa!


Vastaus #13 : 08.11.2016 klo 20:58:21

Sen verran avaukseen korjausta, että ei Peimari ole mikään paikkakunta vaan Sauvosta on Peimari UTD
Sen verran vielä korjaan, että Peimari Utd on paimiolainen seura, jonka postiosoite on Sauvossa. Kotikentät on olleet sekä Paimion että Sauvon tekonurmet.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 08.11.2016 klo 21:29:59

Sen verran vielä korjaan, että Peimari Utd on paimiolainen seura, jonka postiosoite on Sauvossa. Kotikentät on olleet sekä Paimion että Sauvon tekonurmet.
Toki Paimiossa vain sen takia, että saavat helpommin käyttää tekonurmea.

Kaikki matsit Sauvossa pelasivat kun kenttä valmistui ja nyt sinne katsomoakin rakentavat, joten eiköhän se sauvolainen kuitenkin oikeasti ole.
siskosbroidi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomifutis


Vastaus #15 : 09.11.2016 klo 00:27:49

Jos joku juniori-ikäinen tekee läpimurron edariin, veikkaan Bledar Kelmendiä (synt. 1998). Voitti ASM:n maalipörssin, lieköhän yksi noista lähiaikoina julkaistavista sopparipelaajista.

Tämä on kyllä mielenkiintoinen tapaus. Eikös ole koko uransa ollut tämän kauden alkuun asti oman ikäluokkansa huippuihin verrattuna paljon jäljessä ja tällä kaudella vasta ottanut ensimmäisen selkeän askeleen eteenpäin? Löytyykö potentiaalia vielä seuraaviin askeleisiin?
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #16 : 09.11.2016 klo 07:54:40

Tämä on kyllä mielenkiintoinen tapaus. Eikös ole koko uransa ollut tämän kauden alkuun asti oman ikäluokkansa huippuihin verrattuna paljon jäljessä ja tällä kaudella vasta ottanut ensimmäisen selkeän askeleen eteenpäin? Löytyykö potentiaalia vielä seuraaviin askeleisiin?
Näin taitaa olla joo, en kaverin historiaa kunnolla tunne.

Uskon, että oikeassa valmennuksessa voi kehittyä liigatason kärjeksi. A-junnuissa otti Zenelin alaisuudessa ja täsmävalmennuksessa isoja harppauksia, kakkoskoutsi Seferin pelaajataustaustakaan tuskin oli haittaa. Toivottavasti saa mahdollisuuden edarissakin.

e. Muistaakseni omista junnuista toppari Jonas Fröbergille (1996) tehtiin viime vuonna kahden vuoden pahvi. Pelannee siis ensi kaudella edarissa, mikäli selättää loukkaantumiset.
« Viimeksi muokattu: 09.11.2016 klo 07:58:14 kirjoittanut MiestenK »
ballshit

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 09.11.2016 klo 11:37:38

Vielä siitä lahtelaisesta topparista.  Ei ole koskaan pelannut Klubissa, siksi ei tullut  siellä peliaikaakaan.  Ja tuli Espooseen vasta tänä syksynä.  Pelasi viimeiset 5-6 peliä
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #18 : 09.11.2016 klo 18:33:01

Vielä siitä lahtelaisesta topparista.  Ei ole koskaan pelannut Klubissa, siksi ei tullut  siellä peliaikaakaan.  Ja tuli Espooseen vasta tänä syksynä.  Pelasi viimeiset 5-6 peliä
Käsitin puhuneesi Kelmendistä, mutta olisihan tuo pitänyt arvata viestihistoriasi perusteella. Itse tosiaan käsittelin Blediä. :)
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #19 : 11.11.2016 klo 11:16:25

Juttua Kohosta, Sairasta ja Sadatista:

http://www.fcespoo.fi/?x254121=276792
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #20 : 30.11.2016 klo 07:06:16

Kauden 2017 treenit alkaneet. Joukkueen runko tulee ilmeisesti säilymään aika pitkälti samana kuin menneellä sesongilla.

Uusia kasvoja harjoituksissa olleet A-junnujen Kelmendi, Assehnoun ja Hajizadeh. Kahdelle ensimmäiselle voisi povata isompaakin roolia edarissa.

Sopimuspelaajista Saira menee taas käymään Lahdessa näytillä. Koho puolestaan saattaa lähteä lätäkön toiselle puolelle opiskelemaan, joten pelaaminen ensi kaudella on epävarmaa.
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #21 : 06.12.2016 klo 12:50:57

Täällä jo mainitun Sairan lisäksi Leinonen näyttää olevan näytillä Lahdessa.
Puolustava puolustaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo, Huuhkajat,HJK-HIFK derpyt


Vastaus #22 : 06.12.2016 klo 12:52:53

http://www.fclahti.fi/uutiset/2016/12/06/fc-lahti-palasi-harjoituskentalle

Lainaus
FC Lahden mukana harjoittelevat testipelaajat:

Jere Aallikko
Ville Ahola
Joachim Böckerman
Elya
Tarin Fereshte
Samuel Haglund
Reza Heidari
Igor Jovanović
Oskari Kekkonen
Miikka Leinonen
Samuel Mahlamäki
Kaarlo Rantanen
Nikolas Saira
Joona Tapani
Topi Valtonen
Joonas Vanhanen
Tino Villgren
Timi Voutilainen

Leinonen ja Saira FC Lahden testissä. E. Hidas
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #23 : 06.12.2016 klo 13:41:45

FCE:n testissä sen sijaan käynyt ainakin kavereita Gnistanista ja MPS:sta. Nimistä en tiedä.
Santsu

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 12.12.2016 klo 17:42:56

Onko tästä uuden seuran jutusta mitään uutta? Huhuja liikkeellä että jotain kiinteistösijoittajia asialla.

 
Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines