FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.01.2019 klo 19:41:19 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Sarjasijoitusveikkaus
1-3 - 4 (8.3%)
4-6 - 4 (8.3%)
6-8 - 14 (29.2%)
8-10 - 16 (33.3%)
11-12 - 10 (20.8%)
Äänestäjiä yhteensä: 48

Sivuja: 1 ... 15 [16] 17 18
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2017 - Yhtä juhlaa?  (Luettu 89641 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #375 : 06.12.2017 klo 23:10:57

Jep, kyllä mahtuu... Kufuun ei kovin hyvin mahdu jos ikää on jo yli 24v. Kuopiossa toki on alemman sarjatason joukkueitakin, mutta kakkoseen jos mieli tekee pelaamaan, niin silloin on suunnattava muualle ja Iisalmi on suhteellisen lähellä varsinkin jos pääsee samalla kyydillä jonkun kanssa kulkemaan. Semmoiset 2-3 (ehkä jopa 4?) kaveria vois Kuopion suunnalta saada tulemaan jos hyvin käy. Ihan oikeaa "palkkaahan" PK ei maksa, mutta jotain kulukorvausta sentään kyllä. Hyvälle kaverille muutama satanen kuussa ja kimppa-auto bensoineen käyttöön kulkemista varten. Ymmärtääkseni Kufussa pitää itse maksaa pelaamisesta jos ei satu olemaan KuPSin verkkarit päällä. Näin ainakin oli joskus, mutta mikä lie tilanne nyt?

PeeKoon kokeneista pelaajista osa taitaa asustella talvisaikaan opiskelupaikkakunnilla, joten senkään takia ei viikkoharkoissa heitä kovin usein näy, Joulun aikoihin taisivat viime vuonna treenata aika tiuhaan kun saivat enemmän pelaajia kasaan. Nyt jos vielä tulee muutama poisjäänti, niin kokeneempien pelaajien määrä vähenee entisestään. Kyllä semmoiset 6-7 aloituksen kenttäpelaajista (ja osa vaihtomiehistäkin) saisi olla yli 20v...

Maalivahteja pitäisi ennakkotietojen mukaan olla Koso & Rissanen ja heidän lisäkseen se B:stä yli-ikäiseksi jäänyt Arthur, mutta kuka on se neljäs? Assen ainakin piti jäädä pois ja tuskin ovat B-junnuista toista mokkea edarin rinkiin nostaneet. Paitsi jos ovat yhdistäneet mv-treenit siihen samaan.

Tarvitaan ykköstoppari Ojan tilalle, sillä Kauppinen ei ole riittävän hyvä pelinavaaja ja Ruotsin pelikunto on aika arvoitus heikosti menneen viime kauden perusteella ja vielä kun selkä oireili koko talven. Omista kasvateista Sakke voisi "kasvaa" ihan kelpo toppariksi, mutta tarvitsee vielä lisää kokemusta sille paikalle hypätäkseen. Laitapakit jos jatkavat, niin heillä pärjätään, eli Andy, Hemi ja Ciro. Keskikentälle tarvitaan Zlatanin ja Opan paikalle kunnon pelintekijät, siis jos eivät jatka, kuten jostain päin on huhuja kuulunut... Jesse osoitti pärjäävänsä kakkosessakin, vaikka ei nyt ihan ykköspelintekijä olekaan, mutta toimii siis hyvänä paikkaajana tarvittaessa. Jos Erno jatkaa, niin hän voisi mielestäni pelata keskelläkin, sillä laitapelaajiksi Mähön ja Lepän seuraksi on tarjolla muutama hyvä B-junnukin (Aittokoski ja Vauhkonen). Pojilla riittää taitoa ja nopeutta, mutta voimaa ja tilannekovuutta puuttuu vielä rutkasti. Jos saavat muutaman kilon painoa talven aikana lisää, niin sekin saattaa auttaa. Myös Karzan ja B:stä nostettu Luoman poika ovat myös mahdollisuuksia. Kärkeen tai ylemmälle keskikentälle sitten Tume ja puhtaaksi hyökkääjäksi B-junnu Rissanen tai viime kaudella onnistunut A.Heinonen jos saadaan vielä ensi kaudella tulemaan. Periaatteessa jos aivan älyttömästi poisjääntejä ei tule, niin jonkinlainen runko on kasassa. Eihän noilla vielä kakkosessa pärjätä, eli siihen tarvitaan vielä ne muutamat peruspilarit, joiden varaan rakentaa sitä joukkuetta. Omia kasvatteja pitää olla ja heille pitää uskaltaa antaa vastuutakin. Jos heitä vain istutetaan penkillä, niin eivät he siellä kehity. Toivottavasti pelaavat paljon harkkapelejä ja saavat sitä kautta arvokasta kokemusta nuoremmille pelaajille.

Jäämme odottelemaan mielenkiintoisia sopimusuutisia...
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #376 : 07.12.2017 klo 10:41:10

Puupiältä ihan hyvää analyysiä...Monta huolestuttavaa seikkaahan tuossa kyllä on. Ensinnäkin harjoitusringin laajuus ja laatu talvella, jos pitää paikkansa, että käytännössä junnuilla treenataan. Kaikki kunnia noille mainitsemille junnuille, joista osan taidoista ei ole juuri minulla tietoa, mutta epäilen olisiko heistä vielä kakkosessa edes kentälle.
Maalivahtiosasto kunnossa. Alakertaan ainakin yksi selkeä vahvistus ja keskikentälle huutaa kahta pelaajaa vähintään. Hyökkäyksessa jos Halonen jatkamassa niin pelastaa paljon. Jos ei jatka niin sittenpä onkin iso ongelma. Käytännössä viime kauden joukkueesta ei paikkaaja löydy.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #377 : 07.12.2017 klo 12:40:07

Joo, siis periaatteessa runko on kasassa, mutta vahvistukset puuttuvat... Iisalmi on kuitenkin sen verran pieni paikkakunta, että sieltä lähdetään muualle opiskelemaan, eikä ole mielekästä keskellä viikkoa ajella useampaa sataa kilometriä illassa pelkkien harjoitusten takia. Kuopiosta tai Kajaanista sen vielä voisi tehdä, mutta Oulu/Jyväskylä/Joensuu/yms on jo liian kaukana. Kyllähän se joukkuepelaamiseen vaikuttaa jos yhteiset harjoitukset ovat vähissä. Viikonloppuisin ja lomien aikaan voi olla enemmän porukkaa. Toivottavasti saavat niitä uusia runkopelaajia mahdollisten lopettavien tilalle.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #378 : 08.12.2017 klo 21:52:58

Irkun kusilaarilta pikkujoulujuoruja...

”Huhut lopettamisestani ovat vahvasti liioiteltuja...” 😉

- Zlatan
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #379 : 09.12.2017 klo 15:37:38

Ei yksi Zlatan kesää tee...ellei ole se "oikea":) mutta toki Vidgren tuo kokemusta ja nuoriso-osastolta hänelle ei vielä korvaajaa löydy...Piru vieköön, kyllä tässä jo oikeita uutisia odottaisi. Seura kun tuntuu tiedottavan kaikesta muusta, muttei edustuksen joukkueen rakentamisesta tai kuulumista.
Juuhan Kraiff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SC Riverball


Vastaus #380 : 09.12.2017 klo 16:20:37

Mitäs se J. Vidgren duunaa siviilissä.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #381 : 25.12.2017 klo 10:07:02

Edelleen odotellaan sopimusuutisia... ainoa uutisoitu asia taitaa olla seurajohdon vaihtuminen. Tipi oli vuoden pj:na ja nyt puikkoihin tarttui Rauno Pasanen. Samassa yhteydessä johtokuntakin uudistui ja mm. Kosonen Ville on nyt johtokunnassa. 👍 Vielä kun saisi ne sopimuspelaajat tietoon, niin helpottaisi. Varsinkin kokeneempi kaarti kiinnostaa. Mikä on Ruotsin kunto, entä Zlatan ja muut ”konkarit”?
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #382 : 27.12.2017 klo 14:30:48

Johtokuntaa uudistettiin ja nimet ovat itselle aika tuntemattomia. Joulunaikana Iisalmessa käydessä kuulin, että Ruotsalainen ja Vidgren olisi nähty junnujen mukana treenaamassa. Omien pelaajien sopimusuutisten sijaan odotan kyllä enemmän uutisia ulkopuolelta tulevista vahvistuksista. Viime kausikin olisi mennyt tiukille ilman muutamaa täsmävahvistusta ja samaa tarvitaan nytkin. Puhtaasti omin voimin ei kakkosen paikka Iisalmessa säily.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #383 : 27.12.2017 klo 15:08:44

Jep... Ainakin se 2-3 ulkopuolelta tulevaa oikeaa vahvistusta (ei rivimiehiä) tarvitaan. Erno ja A.Heinonen olis kiva saada ens kaudeksikin. Sitten jos löytyis vielä joku... jostain... KuFustakin lähtee porukkaa pois. Viimeisimpänä Alaharjula JJK:hon. Sieltä vois joku tulla jossei meinaa saada siellä peliaikaa. Kajaanistakin vois kysellä... lähinnä Hakasta semmoisia nuoria, jotka eivät halua tai pääse ACK:n riveihin.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #384 : 05.01.2018 klo 10:36:45

Hiljaista on. Pelottavan hiljaista. Sen verran toisenkäden tietona tullut, että joku uusi naama ollut harkoissa, mutta nimestä tai seurasta ei mitään hajua...toivottavasti on vahvistus eikä rivien täyte.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #385 : 10.01.2018 klo 16:03:28

Uutinen
Vakuuttavasti viime kaudella #PK37:ssa pelannut hyökkäävä keskikenttäpelaaja Arttu Heinonen pelaa tulevan kauden KuFussa. Heinonen liittyy KuFun mukaan keväällä, kun palaa Yhdysvalloista. #Kakkonen
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #386 : 10.01.2018 klo 17:57:25

Elias Palpatzis siirtyy KuFuun. Olisihan tuolle käyttöä ollut vielä Jipossakin, mutta eipä Elan vaihtuminen Vainikaiseen taaksepäinmenoa ole.
Eli alkaa olemme KuFussa porukkaa... Jos sisään tulee porukkaa tuolla tahdilla, niin ulospäinkin pitäisi jonkun liikahtaa...
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #387 : 11.01.2018 klo 08:21:22

Jep...Kufussa varmaan alkaa olla pelaajia, mutta välttämättä monikaan ei ole vahvistus PK:lle. Heinonen sellainen oli viime kaudella ja olisi ollut tulevallakin...Harmi iisalmelaisten kannalta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #388 : 11.01.2018 klo 09:31:13

Joo, toisaalta on sieltä KuFusta myös lähtijöitäkin... ja vieläpä kyvykkäimmästä päästä, kuten Alaharjula, Lautamaja, Nissinen... Ilmeisesti kyseiset kaverit eivät mahdu enää KuPSin suunnitelmiin, jolloin on luonnollista lähteä hakemaan peliaikaa jostain muualta ja ykkösen jengit on askel ylöspäin kakkoseen verrattuna. Jospa sieltä joku innostuisi Iisalmen suuntaankin ajelemaan, niin saataisiin savolainen joukkue, ettei tarvii kauempaa lähteä pelaajia hankkimaan.

Sen verran kuulin minäkin noista edarin treeneistä, että siellä on tosiaan pyörinyt joku Kajaanista tullut kaljupäinen kaveri. Ei tietoa onko vahvistus vaiko täytemies ja mikä on kaverin tausta, nimestä nyt puhumattakaan. Muuten on vielä aika paljon junnupainotteinen ryhmitys muutamalla kokeneemmalla kaverilla höystettynä.
mc karikari

Poissa Poissa


Vastaus #389 : 11.01.2018 klo 16:00:22

Tämä kajjaanin kaveri dominoi kuulema kolmosessa, mutta näistähä on meillä iisalmessaki kokemusta..
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #390 : 11.01.2018 klo 16:49:55

Tämä kajjaanin kaveri dominoi kuulema kolmosessa, mutta näistähä on meillä iisalmessaki kokemusta..
Onkohan sama kaveri millä oli viime talvena paha polvivamma..ja Melasniemi muutaman pelin spartakissa syksyllä
Olliver

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FREE JMSK!


Vastaus #391 : 11.01.2018 klo 16:57:16

Onkohan sama kaveri millä oli viime talvena paha polvivamma..ja Melasniemi muutaman pelin spartakissa syksyllä
Joona Ojala. Viime kevaana tullut vatsalihaksen repeama, piti miehen poissa pitkaan kentilta.
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #392 : 12.01.2018 klo 14:41:34

Joona Ojala. Viime kevaana tullut vatsalihaksen repeama, piti miehen poissa pitkaan kentilta.

Juu sama mies..oli vaan tuo vamma itsellä väärä. Ihan varmaan käyttö kelpoinen kaveri. Miksiköhän Iisalmessa? Onko muuttanut?
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #393 : 17.01.2018 klo 18:13:29

Jaahas... KuPS A ja PK-37 kohtaavat näköjään harkkapelissä lauantaina klo 9.50 Kuopio-hallissa. On ilmestynyt sekä KuPSin, että myös Peksin sivuillekin. PK:n nettisivuilla on edelleen aika tyhjää, eli edes pelaajalistaa ei ole nähtävillä, joten pieni arvoitus on millaisella porukalla lähtevät ensimmäiseen harkkapeliin. Jos joku pääsee paikalle, niin laittakaahan infoa tulemaan, niin tiedetään vähän enemmän missä mennään.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #394 : 19.01.2018 klo 22:39:43

Kokoonpano PK-37:n kauden ensimmäiseen harjoituspeliin (KuPS A-PK-37 lauantai 20.1. kello 9.50, Kuopio-halli)

Avaus: Matias Rissanen - Jesse Åhman, Juho Ruotsalainen, Jani Vidgren, Juuso Heinonen - Joona Ojala, Konsta Kääriäinen, Joonas Källström - Panu Leppä, Eetu Rissanen, Matias Mähönen.

Vaihdossa: Ville Kosonen (mv), Vili Toppinen, Niklas Sahlström, Miro Luoma, Viljami Aittokoski, Miska Lappalainen, Miika Riihola ja Toni Nousiainen.


PK-37 ei ole julkaissut vielä yhtään pelaajasopimusta virallisesti.

- Seura tulee tiedottamaan sopimuspelaajista lähiaikoina. Tuomas Halonen ja Olli Huttunen ovat olleet treeneissä, Erno Nissilä ei. Neuvottelut on vielä kesken ja totta kai toivomme, että he jatkavat. KuFuun siirtyneet Joonas Ojantie ja Arttu Heinonen ovat varmoja lähtijöitä. Eikä Karzan Jawanmiri ole enää mukana. Muuten viime kauden pelaajista kukaan ei ole sanonut ehdotonta eitä jatkamiselle, päävalmentaja Lasse Vornanen kertoo.

Edustusjoukkueen rinkiin on nostettu paljon seuran omia junioreita. Seuran ulkopuolelta näytillä PK:ssa ovat Joona Ojala (viime kausi Kajaanin Haka), Joonas Källström (viimeisin seura OLS) ja Toni Nousiainen (viime kausi LaPa-95).

- Se on selvä, että vahvistuksia vielä tarvitaan. Olemme olleet yhteydessä moniin pelaajiin, mutta vahvistusten saaminen Iisalmeen näyttää olevan vaikeaa. En tiedä, onko Iisalmi sijainniltaan niin syrjässä. Jotenkin tuntuu, että Iisalmen ja Kuopion välinen matka on kasvanut, ei ole samanlaista motivaatiota kuten aikanaan. Totta kai se vie koko illan, jos käy Kuopiosta Iisalmessa treeneissä. Osa pelaajista haluaa sitten kovaa korvausta pelaamisesta.

- Kokoonpano on nyt hyvin junioripainotteinen. Viime harjoituskauteen verrattuna mielekkäämpää on ollut se, että treeneissä on ollu enemmän pelaajia ja olemme saaneet joskus ihan 9vs9 -pelejä. Toki iso osa pelaajista on juniori-ikäisiä. Osa heistä on kuitenkin ikäluokassaan maamme kärkeä.

- Jani Vidgren jatkaa valmennustiimissä. Myös Pele Koljonen on ollut jonkun verran apuna. Katsotaan, mikä on hänen roolinsa jatkossa.

- Pelaamme enemmän harjoituspelejä vieraissa. Kakkosen joukkueita on vaikea saada Iisalmen pieneen halliin pelaamaan. Luultavasti harjoituspelien kalenteriin tulee 2-3 ottelua lisää.


Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #395 : 20.01.2018 klo 15:01:52

Ihan hyvä lopputulos... KuPS A vs PK-37 lopputulos 1-3. Maalit Eetu Rissanen x 2, Joonas Kallström 1.

Mitenköhän peli sujui, oliko joku katsomassa?
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #396 : 23.01.2018 klo 10:08:09

Tulos ok...tosin kiinnostaisi tietää enemmän myös ketä pelannut KuPS A:ssa, se antaisi silloin lopputuloksesta parempaa kuvaa.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #397 : 23.01.2018 klo 18:43:44

Sekin joo... En äkkiä löytänyt kummankaan jengin nettisivuilta mitään otteluraporttia tms, joten vähän arvailuksi menee...

Sen verran kun tuota PK:n pelaajalistaa katsoo, niin pari testiukkoa (Ojala, Källström) siellä on ja loput olis kasvatteja. Nousiainenkin (-99) on oma kasvatti, mutta taisi enemmän keskittyä jääkendoon (mv) vielä muutama vuosi sitten. Viime kaudella voitti vitosen maalikuninkuuden, mutta alle 20v kaverina omaa vielä hyvät mahdollisuudet kehittyä kelpo kakkosen kaveriksi. Muistaakseni on ihan semmoinen atleettisen oloinen kaveri, mutta hieman ”ohuen oloinen”, eli vähän lihasta lisää, niin pärjää kakkosen väännöissä paremmin. Sekin kiinnitti huomiota, että muutama aikaisemman vuoden kaveri (Nissilä, Kauppinen, Huttunen, Halonen, Paavola...) puuttui. Eivät varmaan ole vielä sopimusta tehneet, mutta ilmeisesti eivät ole vielä kokonaan kieltäytyneetkään...
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #398 : 24.01.2018 klo 18:14:37

No nyt on sopimukset julkaistu... Ihan kaikki eivät ole ainakaan vielä ole mukana. Toivottavasti pari vahvistusta vielä löytyy. Jos ei löydy, niin sitten pitää yrittää noilla selvitä. Nuori ja potentiaalinen joukkue, mutta onko vielä riittävän kova kakkoseen? Toivottavasti sarjapaikka säilyy. 👍
http://www.pk-37.fi/uutiset/101723/pk-n-edustusjoukkueella-25-pelaajasopimusta
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #399 : 24.01.2018 klo 21:20:31

Eipä näytä rosteri kyllä kovin kummaiselta.vaikeaa tulee olemaan tuolla porukalla. Muutama täsmälleen hankinta vielä.

 
Sivuja: 1 ... 15 [16] 17 18
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines