FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.12.2018 klo 20:58:54 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Sarjasijoitusveikkaus
1-3 - 4 (8.3%)
4-6 - 4 (8.3%)
6-8 - 14 (29.2%)
8-10 - 16 (33.3%)
11-12 - 10 (20.8%)
Äänestäjiä yhteensä: 48

Sivuja: 1 ... 16 [17] 18
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2017 - Yhtä juhlaa?  (Luettu 89402 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #400 : 24.01.2018 klo 22:47:48

Lupaava porukka, mutta tulokset tulis vasta vuoden parin päästä. Harmi, että lupaavimmat kaverit ei enää silloin ole tässä joukkueessa... siis toivottavasti... heidän itsensä kannalta. Toisaalta eipähän ole liikoja odotuksia joukkueelle, eli heillä on vain voitettavaa ensi kaudella. Varmasti povataan varmaksi putoajaksi jos ei paria täsmäasetta jostain ilmesty.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #401 : 25.01.2018 klo 09:11:51

Kyllähän tuo noilla pelaajilla kovin heiveröiseltä vaikuttaa...no jospa sinne löytyisi pari täsmähankintaa. Mitä noihin lahjakkaisiin pelaajiin tulee, niin ei siinä lopulta kovin montaa lahjakasta pelaajaa ole. Oman arvion mukaan ehkä kolme 02-ikäistä pelaajaa, jotka pystyvät pelaamaan kakkosta korkeammalla tasolla.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #402 : 25.01.2018 klo 10:49:11

No, kakkosta korkeammalla tasolla noista junnuista nyt ekana tulis mieleeni Rissanen (-02), Vauhkonen (-02), Aittokoski (-02) ja Luttinen (-01). Näkyvät pelaavan myös KuPSin B:ssä SM-karsintaa ja jos siitä pääsevät jatkoon, niin kesällä sitten SM-sarjaa myös. Toki miesten kakkonen on kovempi sarja kuin B:n SM, joten nähtäväksi jää missä pelaavat jos tulee päällekkäisyyksiä... Muista nuorista Sahlström (-02)oli myös KuPSin mukana viime vuonna, mutta tänä vuonna nimeä ei listoilla enää näy. Nousiainen (-99) on tosi mielenkiintoinen tapaus ja itse odotan jännityksellä, että millainen jalkapalloilija jäkismokesta on tullut. Riihola (-99) oli vielä junnuissa ihan OK lupaus, mutta ei ihan KuPSissa olevien tasoinen kuitenkaan ja pari viime kautta on kehitys polkenut paikoillaan. Muutaman vuoden päästä voi kakkosen kaveriksi kasvaa, mutta ei vielä. Sama homma Luoman (-00) ja Lappalaisen (-00) kanssa. Huttunen (-01) ja Kääriäinen (-01) ovat vielä fyysisesti vähän takamatkalla, mutta jos vähän vielä kasvavat ja vahvistuvat, niin kyllä heilläkin voi parin vuoden päästä olla edellytykset jopa kakkoseen. Toppisesta (-01) en osaa sanoa oikein mitään, ehkä kakkonen on liian kova jatkossakin...

Iso osa näistä 01 ja 02 -pojista ilmeisesti vain treenaa edustuksen mukana, jotta saavat harjoitusrinkiin vähän leveyttä ja laadukaampia harjoituksia, mutta pelaavat pääsääntöisesti B-junnujen ykköstä tulevana kesänä. Lahjakkaimmat (3-4 kpl) voi saada säännöllisesti peliaikaa myös kakkosessa. Kuten sanoin, niin lupaava porukka, mutta ei vielä ensi kaudella asiaa edes keskikastiin. Aika moista selviytymistaistelua siis luvassa. Pari selkeää vahvistusta tarvitaan, jotta sarjapaikka olisi vähän varmempi. Noilla ukoilla tekee todella tiukkaa, mutta on sitä tiukilla oltu ennenkin... Tsemppiä kauteen joka tapauksessa!
KerhoPAllo

Poissa Poissa


Vastaus #403 : 26.01.2018 klo 16:58:36

Kyllä ei noista nuoremmista ole kun yksi eli Rissanen joka todennäköisesti pärjää kakkosessa hyvin, -99 syntyneisiin enemmän luottoa. Iisalmelaisten mielestä kun Kupsissa käyvät pelaajathan ovat automaattisesti aivan ylivoimaisia. Nuoria tähtilupauksia ja sadekeliä en haluaisin yhtä aikaa sankariniemellä nähdä.
Puikot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki taitojalkapalloa pelaavat joukkueet


Vastaus #404 : 28.01.2018 klo 12:26:51

Komppaan aika pitkälti KerhoPalloa. Taitaa olla niin, että lähes kaikkien B-junnuikäisten kanssa on tehty sopimukset. Se on lähes yhtä tyhjän kanssa. Noista B-junnuista ei todellakaan monikaan pysty pelaamaan miesten Kakkosta. Hienoahan se lehdessä ilmoittaa, että meillä on 25 sopimusta. Voi jestas sentään...
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #405 : 29.01.2018 klo 09:49:42

Just näin. Kurjaahan tässä on, että Pallo-Kerholla ei ole tavoitteena nousta ylemmäksi vaan tyydytään palloilemaan kakkosessa. Tulevaisuudessa noilla toimintatavoilla vaan se kakkonenkin tulee olemaan kova haaste. Junnuikäluokat taitaa vaan olla entistä huonommat tulevaisuudessa, vaikka kuinka hehkutetaan muuta lehtien palstoilla.
Harri Hylje

Poissa Poissa


Vastaus #406 : 29.01.2018 klo 23:17:49

Just näin. Kurjaahan tässä on, että Pallo-Kerholla ei ole tavoitteena nousta ylemmäksi vaan tyydytään palloilemaan kakkosessa. Tulevaisuudessa noilla toimintatavoilla vaan se kakkonenkin tulee olemaan kova haaste. Junnuikäluokat taitaa vaan olla entistä huonommat tulevaisuudessa, vaikka kuinka hehkutetaan muuta lehtien palstoilla.

Saisiko tähän ristiriitaan jotain lisätietoa? Hehkutus tosiaan paistaa monestakin suunnasta, mutta onko sieltä todella jotain poikkeavan kovaa ikäluokkaa tulossa lähivuosina vai jatkuuko meno kuitenkin entisellään tuottaen keskinkertaisia pelimiehiä alasarjoihin?
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #407 : 30.01.2018 klo 08:20:25

Itse kuulen lähinnä toisen käden tietoa (tosin useammastakin suusta ja seuratoiminnassa mukana olevilta), mutta kovinkaan lupaavia kokonaisia ikäluokkia ei ole tulossa. Yksittäisiä lupauksia on max pari per ikäluokka. Uskoisin, että se mistä tämä kehu lehtien palstoilla tulee on taitokisamenestys. Mielestäni pelkkä taitokisamenestys ei riitä, tosin on pohja jonkinlaiselle pelimiehelle. Nytkin osa tästä taitokisamenestyksestä ja mitaleista taisi tulla sarjoissa, joissa oli osanottajia 3-7. Uskoisin, että ongelma on nuorimpien ikäluokkien valmennuksessa. Faktahan taitaa olla, että jos aivan nuorimmissa ikäluokissa on hyvä valmennus, niin siitä saa kyllä hyvän pohjan ja myöhemmin myös hyvän ikäluokan seuraan. Pallo-Kerhollakin tavoitteena pitäisi junnupuolella olla oman joukkueen saaminen Puolen Suomen Liigaan. Seura ei ole tainnut kertaakaan osallistua omana joukkueenaan ko. sarjaan, jossa kuitenkin mukana samankokoisia paikkakuntia. Piirinsarjoissa menestys ei ole mikään mittari, varsinkaan kun esim. KuPS ja Jippo eivät osallistu kilpajoukkueilla näihin sarjoihin lainkaan.
Gert Leppälahti

Poissa Poissa


Vastaus #408 : 30.01.2018 klo 16:06:03

Taitokisat ja jalkapallo ovat eri lajeja.

Juniorivalmentajien kannattaisi opettaa enemmän itse peliä temppujen sijaan.

Ihmeenä pidän jos Iisalmesta ei ala nousta junioreista pelaajia edustukseen asti. Paremmat olosuhteet treenata varsinkin talviaikaan mitä Kuopiossa?

Vai viekö kendo seura kaikki urheilullisesti lahjakkaat nuoret jääpajazzon pariin?
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #409 : 31.01.2018 klo 00:06:38

Lahjakkaita junnuja on muutama per ikäluokka, mutta kokonaiset lahjakkaat ikäluokat ovat puuttuneet jo jonkin aikaa. Ehkä viimeisin oli 96/97 syntyneet, joista Saku, Jiri ja Immi ovat hyviä esimerkkejä nyky Kupsista. Immi tosin tuli KiuPasta, mutta pelasi PK:ssakin junnuna. Sen jälkeen on ollut hiljaisempaa. Hyviä yksilöitä on, mutta ei kokonaisia joukkueita ja eikä niitä hyviä "joukkueita" ole kendonkaan puolella ainakaan yhtään enempää. Itseasiassa taitaa IPK:lla mennä vielä huonommin noiden omien kasvattien kanssa, eikä sielläkään ole valoa näkyvissä ainakaan lähitulevaisuudessa.

Olen kyllä vähän eri mieltä tuosta sarjatasosta. Minusta PK:n sarjataso jatkossakin saisi olla tämä kakkonen. Ei siitä korkeammalle tarvitse edes yrittää, eiköhän sen verran ole matkan varrella opittu, ettei kahdesti samaa virhettä tehdä. Kakkosen tasolle saattaa oman kylän pojilla päästä, mutta ei sen korkeammalle, eikä se kakkosen paikkakaan aina ihan varma ole, kuten viime vuosina on nähty. IPK imee alueen "isot rahat" omaan muukalaislegioonaansa, eikä kovin kummoista tulosta tule silti. Olvi ja Ponsse työntävät isolla koneella rahaa jääkendoon, mutta tulokset ovat jääneet aika laihoiksi. Muut lajit joutuvat tyytymään roposiin. Toisaalta ei sitä rahaa hirveästi tarvitakaan jos jatkossakin on tarkoitus nojata omiin poikiin edustusjoukkueen muodostamisessa. Junnuille tosin saisi tukea tulle vähän nykyistä enemmän, sillä aika moni joutuu edelleen rajaamaan harrastamista kalliiden maksujen takia, vaikka Iisalmessa onkin aika halpa harrastaa monia lajeja huippuolosuhteissa. Ikäluokat vain tahtovat olla aika pieniä (20-25 poikaa) ja tasoerot todella isot. Määrät pitäisi olla kaksinkertaiset, jotta joukkueita voisi jakaa järkevämmin tasoihin ja sitä myöten ehkä saisi niitä menestyviä ikäluokkiakin hieman enemmän.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #410 : 31.01.2018 klo 08:16:28

Näinhän se on...Tuo taitaa olla tosiaan viimeinen hyvä kokonainen ikäluokka tuo 96/97, tuolloin vielä itsekin Iisalmessa sen nähneenä. Joo, ei lätkä ime sen enempää lahjakkuuksia kuin futiskaan ja huonommin siellä kendopuolella menee. Ei ole tainnut nousta pariin kolmeen vuoteen yhtään omaa kasvattia edustusjoukkueeseen. Itse kyllä edelleen olen toista mieltä tuosta sarjatasosta. Kakkonen saattaa olla oikea taso, mutta jos ei ole halua petrata tai eteenpäin niin helposti tyydytään keskinkertaisuuteen. Omilla kasvateilla ei tosiaankaan ole asiaa ykköseen, hyvä että edes kakkoseen, mutta toiminnan laatu pitäisi saada sellaiseksi että sieltä nousee joka vuosi pari kolme hyvää kakkosen tai ykkösen kaveria edustukseen ja sitten taloudellisesti olisi hyvä myös pystyä hankkimaan muutama hyvä pelaaja. Lätkäpuolelle taitaa olla tosiaan pelkästään ostojoukkue, jossa ei ole mitään järkeä ja siihen rumbaan ei kannata lähteä eikä seura siihen ole varmaan lähdössäkään.
Gert Leppälahti

Poissa Poissa


Vastaus #411 : 31.01.2018 klo 10:40:38

Ylä-Savon alueen isoille yrityksille (Ponsse/Olvi) jalkapallon luulisi olevan järkevämpi sponssikohde kansainvälisiä markkinoita ajatellen kuin kiekko.

Ponssen johdonkin olisi kivempi neuvotella Etelä-Amerikan markkinoilla, kun olisi jotakin yhteistä puheenaihetta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #412 : 31.01.2018 klo 23:09:15

Aika huonosti isot firmat (Olvi, Ponsse ym.) rahaa ilmeisesti antaa jalkapalloon... Puhutaan vuositasolla vain muutamasta tontusta. Kendoon menee pelkästään paikallistasolla sitten vastaavasti yli 10x rahasummat. Ja saavutukset on mitä on...

Peksillä oli edellisestä ykkösen reissusta taakkana miljoonavelat (mk aikaa) ja niistä eroon pääseminen vei aikaa parisen kymmentä vuotta. Hyviä esimerkkejä ykköseen nousuista on AC Kajaani, joka soutaa kaleeria sohvakeisarin rahoilla ja afrikan pojilla. Vähän sama meininki taisi olla OPSillakin, kunnes kävi kylmät ja ykkösen lisenssi jäi saamatta liikojen velkojen takia. Eli kannettu raha ei kaivossa pysy vai miten sen nyt sanoisi... Ykkösen saa kyllä unohtaa ihan suosiolla. Ei riitä talousalueen rahat, eikä ole riittävän laadukasta pelaajamassaakaan tarjolla. Kuopiossakin on välillä vähän nihkeää saada aikaiseksi kakkosen tasoinen farmiseura KuPSille, joten mistä se PK saisi niitä ykkösen jätkiä kun noita kakkosenkaan miehiä ei ihan joka puussa kasva? Omilla äijillä kakkoseen on hyvä tavoite, mutta aika näyttää miten se onnistuu. "Pelaajabudjetti" pyörinee taas siinä muutamassa tuhannessa eurossa yhteensä, eli avainpelaajat (max 3-5 kpl) saavat sen max 200€/kk ja muut ei saa mitään. Sentään pelaamisesta ei tarvitse itse maksaa mitään vaan seura tarjoaa verkkarit ja nappikset...
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #413 : 02.02.2018 klo 16:07:09

Se ois seuraava harjoituspeli taas tiedossa. Tällä kertaa Kajaanissa Hakaa vastaan. Voitto pitäis ottaa, mutta ei se ihan helpolla tule. Vaikeeta oli viimekin kaudella Hakaa vastaan ne pelit. Tosin enää ei ole se brassi mukana, mutta nuorehko joukkue on Hakalla edelleen jalkeilla. Luulisin, että taistelevat kolmosen kärkipaikoista ensi kaudella, sillä merkittäviä muita poisjääntejä ei taida olla. Ois kiva käydä katsomassa, mutta harmittavasti olen sopinut olevani Kuopiossa lauantaina, joten väärässä suunnassa on peli tällö kertaa...
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #414 : 02.02.2018 klo 22:30:47

PK-37:n kokoonpano harjoituspeliin Kajaanin Hakaa vastaan (lauantai 3.2 Kajaanin pallohalli kello 16.00)

Avaus: Ville Kosonen - Väinö Luttinen, Jani Vidgren, Juho Ruotsalainen, Juuso Heinonen - Joona Ojala, Viljami Aittokoski, Jesse Åhman - Albert Vauhkonen, Eetu Rissanen, Matias Mähönen.

Vaihdossa: Arthur Ferreira Miranda (mv), Miska Lappalainen, Vili Toppinen, Niklas Sahlström ja Toni Nousiainen.

Sivussa runkosopimuspelaajista ovat muun muassa Tuomas Halonen, Panu Leppä ja Antti Lappalainen.

Päävalmentaja Lasse Vornasen mukaan Antti Lappalainen on pystynyt treenaamaan hyvin ja kivuitta polvivamman jälkeen. Pelaamisen suhteen ei riskejä, Lappalaisen paluu pelikentille tapahtunee helmikuun loppupuolella.

PK-37 jatkaa neuvotteluja Ciro Francisin, Olli Huttusen, Antti Kauppisen ja Erno Nissilän kanssa. Vornasen mukaan Kauppinen on treenannut jonkun verran joukkueen kanssa, muut pelaajat eivät ole olleet PK:n treeneissä, kun eivät ole tällä hetkellä kaupungissakaan. Vornanen arvioi, että ratkaisut näiden pelaajien jatkosta on tultava helmikuun loppuun mennessä. Tilanteita ei voi liikaa viivyttää.

Viime kaudella paljon peliaikaa hyökkääjänä saanut Sakari Paavola ei jatka joukkueessa. Vornasen mukaan Paavolan päätös oli harmillinen, sillä Paavolalle olisi ollut tälle kaudelle mahdollisuus saada hyvin vastuuta hänelle parhaiten sopivalla pelipaikalla, puolustuksessa. Paavolan into ei kuitenkaan riittänyt.

Testipelaajana joukkueessa esiintyneen Joonas Källströmin tilanne on avoin.

Vornanen arvioi, että vahvistusta seuran ulkopuolelta tarvitaan keskuspuolustukseen ja hyökkäykseen. Huonoimman skenaarion toteutuessa myös keskikentän pohjalle. Eli erityisesti siinä tapauksessa, jos Huttunen ei jatka.

Vornanen on ollut tyytyväinen uuden hankinnan, Joona Ojalan, otteisiin. Vornasen mukaan Ojalan luontaisin pelipaikka on keskikentän pohjalla. Hän pystyy antamaan hyviä avaavia syöttöjä ja on riittävän taitava. Kehityskohteena on liikkeen parantaminen.

Edustusjoukkueen rinkiin on nostettu paljon seuran omia junioreita.

- Junioreiden pärjäämisestä Kakkosessa on vaikea sanoa vielä, kun emme ole vielä kohdanneet Kakkosen joukkueita. Nämä ensimmäiset harjoituspelit ovat hyviä mittareita heille. Ensin kohtasimme KuPSin A-juniorit, nyt Kajaanin Hakan ja seuraavaksi Kurkimäen Kisan. Sen jälkeen vaatimustaso kasvaa huomattavasti, kun kohtaamme JIPPO:n. Ennen sarjan alkua kohtaamme Kakkosen joukkueista vielä ainakin OLS:n, JIPPO:n toistamiseen ja KuFun.

- Hyökkääjä Eetu Rissanen on ollut hyvä, hän teki KuPSin A-junioreitakin vastaan kaksi maalia. Katsotaan, miten hän pärjää kun vastaan tulee Kakkosen joukkueita. Pitää muistaa, että nuorilla pelaajilla fysiikka ei ole vielä samalla tasolla kuin kokeneilla. Kyllä Rissaselta voi maaleja Kakkosessakin odottaa.

- Treeneissä on ollut enemmän pelaajia kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Tietysti iso osa heistä on nuoria pelaajia. Treeneihin kaipaisi enemmän tempoa ja kovuutta. Liikettä on kyllä riittänyt. Pelin avaamista on käyty paljon läpi: mihin pelataan ja mihin liikutaan. Sillä osa-alueella odotan, että menemme eteenpäin. Siten tulisi valmentajallekkin parempi mieli.

- Huoltajia on nyt hyvä määrä, joten pystyn viime kautta paremmin keskittymään itse valmentamiseen. Pele Koljonen on ollut mukana apuvalmentajana tiistaisin. Olemme pystyneet jakamaan pelaajia ryhmiin, Pele on keskittynyt hyökkääjiin. Niin pystymme käymään asioita yksityiskohtaisemmin läpi. Pele on mahdollisesti kesää kohti enemmän joukkueen apuna.
Besiktas J.K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kajaanin Palloilijat


Vastaus #415 : 03.02.2018 klo 22:28:11

Iisalmen ylpeys (?) hävisi tänään piirisarjaan valmistautuvalle Kajaanin Hakalle maalein 1-4. Vaikea sanoa, miten tuolla joukkueella tullaan Kakkosessa pärjäämään.
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #416 : 03.02.2018 klo 22:35:31

Kannattaisko antaa sarjapaikka pois kajhallle.. Ihan huumoria koko touhu
Puikot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki taitojalkapalloa pelaavat joukkueet


Vastaus #417 : 03.02.2018 klo 23:38:26

Kannattaisko antaa sarjapaikka pois kajhallle.. Ihan huumoria koko touhu
Avauksessa näyttää olleen viisi Kakkosen tason pelaajaa, loput junnuja. Tosiaan aikalailla vaatii ainakin valmentajalta huumoria. Mutta harkkapelit on harkkapelejä.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #418 : 04.02.2018 klo 09:54:01

Näinhän se on, ettei näiden junnujen taso riitä vielä kakkoseen eikä kunnolla edes kolmoseen. Vaihtopenkki lähinnä viitosen tasoa. Ringillä nyt enemmän leveyttä kuin viime vuonna, mutta paljon vähemmän laatua. Toivottavasti muutama näistä viime kauden runkopelaajista lähtisi mukaan ja sitten 2-3 vahvistusta, niin olisi mahdollisuus pysyä kakkosessa.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #419 : 06.02.2018 klo 09:47:20

Tuskin kukaan mitään hirveän suurta menestystä tältä porukalta tällä kaudella odottaakaan, mutta ei muutaman harkkapelin perusteella vielä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä kannata tehdä. Töitä pitää tehdä vielä paljon, jotta edes sarjapaikasta taistellaan. Tuo Kajaanin peli ei tosiaan vielä ihan kaikkea kerro, varsinkaan sen lopputulos. Haka oli selvästi parempi, mutta maaliero ei vielä kerro kaikkea, myös tuomareilla oli oma osansa tuohon tulokseen. Eivät peliä ratkaisseet, mutta maalieroon sillä oli vaikutusta.

Junnut tarvii kovia pelejä alle, jotta kehittyvät. Eivät varmasti ole vielä valmiita kakkosen peleihin. Jos vain saavat tasaisesti peliaikaa jatkossakin, niin kyllä kesällä nähdään jo parempia otteita. Aika turha on haihatella "menestyksen" perään näillä seuduilla, kyllä itselleni on tärkeämpää päästä katsomaan hyviä kakkosen pelejä ja saada nautittua hyvästä jalkapallosta tuttujen oman kylän poikien pelaamana. Sillä lopputuloksella ei aina ole niin väliä. Jos kauden lopussa tulee kutsu kolmoseen, niin sitten tulee. Toivottavasti kuitenkin saisivat pelin kulkemaan sillä tavalla, että sarjapaikka säilyy ja ensi kaudellakin pelataan kakkosta...

Ei se ole valmista vielä kovinkaan monella muullakaan paikkakunnalla. Esim Oulussa on aika myllerrys käynnissä. OPS mennee oikotietä ykkösestä kolmoseen ja kakkosessa olevat OLS ja Hercules yrittävät noukkia sieltä kuumeisesti itselleen pelaajia. Joukkueiden voimasuhteista on vielä vaikea sanoa kovin paljoa, kun joukkueiden kasaaminen on vielä pahasti kesken, mutta jos ei ihmeitä tapahdu, niin PK:n seurana häntäpään taistelussa tulee olemaa OLS, Hercules ja SJK-AKatemia... Nuo nyt ainakin tällä hetkellä tulee mieleen...
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #420 : 06.02.2018 klo 11:23:21

No tietysti harkkapeleihin on harkkapelejä, mutta suunnan niistä saa missä mennään..ai oliko sitten Kajaanissa tuomarit olleet huonoja..nyt ollaan niissä Atikin aikaisessa kommenteissa jo menossa..muistan kun silloin PK hävisi jotain 6-0 nii vika oli tuomareissa. Ei pelaaja pakassa.
KerhoPAllo

Poissa Poissa


Vastaus #421 : 06.02.2018 klo 13:31:42

Ponssen ja Olvin rahan sylkemisestä olikin tuossa jo puhetta. Mitä näkyvyyttä Pallokerho voi antaa sponsoroijille, vanhat rievut sankkurin kaiteissa? Ei tyhmäkää yritys tälläistä toimintaa tue. Pallokerhon johdolle valoja miten sponsoroijia kohdellaan ja mitä heille voidaan tarjota! Tällä hetkellä miten pallokerho kohtelee sponsoroijia on lähinnä huonoa komediaa.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #422 : 06.02.2018 klo 19:51:51

Voisikohan olla, että ne vanhat rievut johtuvat itse sponsorista? Tuskin seura pistää hanttiin jos sponsori haluaa tuoda uudet rievut vanhojen tilalle ja vaihtaa niitä vaikka vuosittain... sen kun teettää uudet rievut aina kun siltä tuntuu. Ei siihen taida seuralla olla mitään sananvaltaa... aika törkeää syyttää seuraa näistä asioista, jotka on kiinni itse sponsorista. Et taida muutenkaan hirveän hyvin olla perillä seuratoiminnasta. Aika moni sponsori antaa suurimman osan tuestaan junnujoukkueelle ja edustukselle on sitten oma sopimus tai ainakin oma summa. Edarin sopparit eivät kovin suuria ole. Tekstiilimainontaa ja erilaisia julkaisuja pääsääntöisesti. Kiinteiden mainosaitojen rakentaminen kaupungin omistamalle stadionille ei taida olla se kaikista helpoin homma. Toisaalta täytyy kyllä ihmetellä, että miksi jääkiekossa kunnan jäähallissa ja kunnan kaukalossa on sponsoreiden kiinteitä mainoksia, mutta tulot menevät yhdelle seuralle??? Eikö muissa urheilupaikoissa sitten saa tehdä samalla tavalla? Toki ilkivallan osuus on isompi ympärivuorokauden avoinna olevalla Sankkurilla kuin suljetussa jäähallissa.

Atikin ajat oli Atikin aikoja... eikä tuomareita voi yksin syyttää mistään ottelusta tai sen lopputuloksesta, mutta pilkku semmoisesta tilanteesta, joka ei kenenkään (ei edes vastustajan) mielestä ole pilkku on kyllä liikaa. Ja kun samassa yhteydessä ajetaan Koso ulos, niin ei se kyllä paljoa muuta tarvitse kun peli on jo ratkennut. Kuten sanoin, niin Haka oli silti parempi ja ansaitsi voiton. Itse peli olisi voinut olla parempi ilman näitä älyttömiä tuomioita.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #423 : 07.02.2018 klo 08:14:52

Ei ehkä tosiaan kannata antaa liikaa painoarvoa yhden pelin tulokselle, mutta painoarvoa voi antaa sille, ettei joukkue ole kyllä vielä lähellekään kakkosen tasoinen. Sopii toivoa, että muuallakin on tilanne yhtä heikko. Itse epäilen, ettei tuo Oulun tilanne ole ihan noin heikko. OPSista vapautunee kelvollisia pelimiehiä kakkoseen ja toisaalta OLSin juniorityö on hyvää ettei eiköhän sinne tule putoamiskamppailuun muualtakin joukkueita. Esim. Tornion tilanne ei näytä myöskään vielä hyvältä, mutta sinne tullee varmaan myös ulkomaan apuja. Joka tapauksessa vahvistuksia Iisalmeen kaivataan.
Mitä tuohon sponsorihommaan tulee, niin uskon, että yksi vaikuttava tekijä on, ettei Pallo-Kerhossa ole halua eteen- ja ylöspäin ja tämä vaikuttaa myös sponsoreiden hankintaan ja saantiin. Lätkässä laitettiin Iisalmessa iso rumba pyörimään ja se kantaa nyt hedelmää. Tosin epäilen, ettei ilo ole pitkäaikainen kun pelkästään ostopelaajilla ollaan liikenteessä. Ja mitä tuohon mainostamiseen tulee, niin se on kieltämättä ihmeellistä, että lätkässä seura saa sponsoritulot kaikista mainosplakaateista jäähallissa. Ja ainakin ennen siellä kaupungin työntekijäkin oli vielä pelaajien kanssa hakkaamassa ennen peliä läpsyjä. Liekö Sankariniemellä ollut sama käytäntö? Ja vieläkö siellä Sankkurilla ammutaan kulmapotkuja Tuoppikellarin kulttuurikulmasta?
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #424 : 07.02.2018 klo 17:29:04

Tuota Oulu hommaa olen kyllä muutaman kerran ihmetellyt. Sieltä tulee tasaiseen tahtiin hyviä junnuja ihan maajoukkuetasolle, mutta yhtenäinen Oululainen pääsarjatason joukkue loistaa poissaolollaan. ACO on ollut jo jonkin aikaa ykkösessä ja OPS sotkenut sitten siinä ohella. Myös OLSin hyvät junnut menneet hukkaan kun edustus on rämpinyt alasarjoissa. Jos saavat rivit suoraksi, niin saattavat olla ihan koviakin. Aika paljon varmaan riippuu noista OPSin raunioista, eli minne suuntaavat kotimaiset pelimiehet? Ulkomaiset tuskin Suomeen jäävät, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

 
Sivuja: 1 ... 16 [17] 18
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines