FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.02.2019 klo 21:51:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Sarjasijoitusveikkaus
1-3 - 4 (8.3%)
4-6 - 4 (8.3%)
6-8 - 14 (29.2%)
8-10 - 16 (33.3%)
11-12 - 10 (20.8%)
Äänestäjiä yhteensä: 48

Sivuja: 1 ... 17 [18]
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2017 - Yhtä juhlaa?  (Luettu 89810 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Tiksa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #425 : 07.02.2018 klo 17:37:08

Voisikohan olla, että ne vanhat rievut johtuvat itse sponsorista? Tuskin seura pistää hanttiin jos sponsori haluaa tuoda uudet rievut vanhojen tilalle ja vaihtaa niitä vaikka vuosittain... sen kun teettää uudet rievut aina kun siltä tuntuu. Ei siihen taida seuralla olla mitään sananvaltaa... aika törkeää syyttää seuraa näistä asioista, jotka on kiinni itse sponsorista.

Ehkä pointti oli juuri se, että firmat haluavat sponsoroinniltaan nykyään aika paljon enemmän kuin sen rätin sinne kentän laidalle.

Kun PK:lla ei juurikaan ole tarjota näkvyyttä, niin sitten se joku voisi olla esim. tapahtumia joihin viedä asiakkaat ja/tai työntekijät.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #426 : 07.02.2018 klo 23:33:03

Ehkä ylemmillä tasoilla (=liiga?) ja isommilla stadioneilla onnistuukin, mutta kakkosessa ja varsinkaan sankkurilla ei yleisömäärillä ole viimevuosina paljoa leuhkittu. 80- ja 90-luvuilla oli tilanne aivan toinen... Eikun vaatimaan kaupunkia rakentamaan Sankkurille kunnollisia VIP-tiloja ja erilaisia aitioita ja ravintoloita, joissa voi kestitä vieraita tuhansien maksavien katsojien keskellä... Eiköhän se sillä kohene tuo seurankin talous, niin voipi ostella vaikka minkälaisia ulkomaan eläviä tänne pelailemaan... Lie PK oppinut silloin 90-luvun huumassa, että rahan kanssa on turha rällätä. Kannettu vesi ei kaivossa kauaa pysy. Keskittyy nykyään kasvattamaan pelaajia isompiin ympyröihin ja minusta se on hyvä suuntaus. Kakkosen taso riittää ja jos välillä tulee käynti kolmosessa, niin ei siihen maailma kaadu, kunhan sieltä tullaan takas ylös.

Noin niin kuin isossa kuvassa jos katsoo koko Savon tai itä-suomen palloilua, niin KuPS on selkeä ykkösseura, jonka paikka on liigassa. JA siellä se pysyykin, ainakin niin kauan kuin A.Lahti jaksaa rahoittaa seuraa. KuPSille kyllä tarvittaisiin "avuksi" mielellään ykkösen porukka ja riittävän läheltä, jotta pelaajapolku olisi yhtenäinen junioreista aina liigaan asti. Minusta se ykkösen jengi pitäisi olla myös Kuopiosta, esim. KuFu ja siihen sitten seuraavaksi aisapariksi PK, joka operoisi kakkosessa. Toinen kakkosen porukka voisi olla myös, mutta onko se WJK vai joku muu? Kolmosen porukoista sitten vielä muutama, niin alkaa olemaan hyville lahjakkaille junnuille joukkueita mistä valita. Tosiasia kuitenkin on, että A:n ja B:n SM-sarja on ihan erilaista pelaamista kuin vaikkapa miesten kolmonen ja kakkosesta nyt puhumattakaan. Kyllä tuommoinen lahjakas 16-17v kaveri pitäisi pelata junnujen SM-sarjan lisäksi vielä vähintään kolmosta, mutta mieluummin kakkosta, jotta saa sitä tarvittavaa kovuutta. Tosin kaikki 16-17v kaverit eivät vielä ole fyysisesti valmiita miesten sarjoihin, joten heillä se miesten sarjoihin siirtyminen tulee sitten parin vuoden sisällä. Minusta KuPS onkin viime vuosina aika hyvin rakentanut juuri tätä verkostoa, eli tekee junnuissa yhteistyötä moneen suuntaan ja kaikkein lahjakkaimmat käyvät Kuopiossa sen minkä pystyvät, mutta kuitenkin säilyttävät yhteyden kasvattajaseuraan. Vielä kun saisi tuon yhteistyön toimimaan aikuisjoukkueilla, nyt on mennyt vähän liikaa keskinäiseksi nokitteluksi. Iisalmessa onneksi saatiin pari vuotta sitten tehtyä PK:n ja PaVen yhteistyösopimus, josta on kyllä ollut hyötyä molemmille joukkueille. Sitten kun saadaan enemmän sitä vähän laadukkaampaa pelaajamassaa, niin silloin ehkä saataisiin vakiinnutettua PK:n sarjataso kakkoseen ja Pavesta voisi sitten tulla kolmoseen hyvä farmiseura. Tällä hetkellä pelaajamateriaali vain on liian kapea. Seuroissa, varsinkin Pavessa, on liikaa konkareita, jotka eivät enää halua nousta yhtään ylemmäs vaan nelosen taso riittää huomattavasti helpomman sarjasysteemin takia. Kolmonen edellyttäisi jo enemmän sitoutumista ja etenkin vieraspeleihin voi olla tiukkaa saada kunnon porukka jalkeille.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #427 : 08.02.2018 klo 09:42:24

Lainaus
Kun PK:lla ei juurikaan ole tarjota näkvyyttä,
Aika hyvin kyllä PK ollut viime vuosina mediassa esillä... siis tarkoitan ihan valtakunnan mediaa, en pelkästään Iisalmen Sanomia. Joten ehkä jotkut eivät vain seuraa, niin eivät huomaa... 🤔
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #428 : 16.02.2018 klo 21:07:54

Huomenna Iisalmen jalkapallohallille PeeKoon vieraaksi saapuu Kurkimäen Kisa.
Mielenkiintoinen tason mittaus tulossa.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #429 : 16.02.2018 klo 22:40:17

PK-37:n kokoonpano harjoituspeliin Kurkimäen Kisaa vastaan (lauantaina 17.2 kello 13.30 Iisalmen jalkapallohalli)

Avaus: Matias Rissanen (mv) - Jesse Åhman, Jani Vidgren, Antti Kauppinen, Juuso Heinonen - Joona Ojala, Viljami Aittokoski - Albert Vauhkonen, Panu Leppä, Matias Mähönen - Eetu Rissanen.

Vaihdossa: Ville Kosonen (mv), Juho Ruotsalainen, Vili Toppinen, Toni Nousiainen ja Miika Riihola.

Lasse Vornasen mukaan avaukseen voi vielä tulla muutos. Jos Väinö Luttinen tervehtyy, hän aloittaa keskikentän pohjalla Joona Ojalan kanssa.
PK:n treeniviikko on ollut rikkonainen sairastumisten takia. Muutamia nuoria pelaajia puuttuukin treenipelin kokoonpanosta. Kärkiäijistä sivussa on Tuomas Halonen ja Antti Lappalaisen paluu pelikentille tapahtuu myöhemmin.

Kahdella viime kaudella ykkösavaukseen kuulunut toppari Antti Kauppinen on ensimmäistä kertaa mukana PK:n kokoonpanossa tällä kaudella. Kauppisella ei ole kuitenkaan pelaajasopimusta. Hänellä on vielä pohdinnassa pelaamisen sovittaminen yhteen työ- ja perhe-elämän kanssa.

Vornasen mukaan eri topparipareja testataan nyt harjoituspelien aikana. Kauppisella ja Ruotsalaisella on hyvin samanlaiset pelilliset vahvuudet, jotka näkyvät erityisesti kaksinkamppailuissa ja katkoissa. Voimaa ja vääntöä siis riittää. Sen sijaan Vornasta arveluttaa pelin avaaminen ja sitä kautta joukkueen hyökkäyspelin edistäminen. Vidgren jatkaa topparina, koska hän on Vornasen mielestä kolmikosta paras avaamaan peliä. Topparin tontille haetaan vielä vahvistusta, mutta saa nähdä tuleeko sitä.

Vornanen arvioi, että Ciro Francisin tilanne voi venyä keväälle, jolloin hän saattaa palata Iisalmeen. Olli Huttusen tilanteessa ei ole tullut edistystä, mutta Huttunen ei ole sanonut ehdotonta kieltävää vastausta PK:ssa pelaamiselle. Erno Nissiläkään ei ole vielä poissa neuvottelukuvioista. Mahdollisista hankinnoista ei ole konkretiaa kerrottavaksi. Verkot ovat toki vesillä.

Maalivahtiosasto on ainut, johon vahvistuksia ei enää tarvita. Ville Kosonen ja Matias Rissanen ovat pelanneet vuorotahtia otteluita harjoituspelikaudella. Vornasen mukaan kaksikon hierarkiaa arvioidaan pelien myötä, mutta Kosonen on lähtökohtaisesti ykkönen. Kosonen pelasi vahvan viime kauden ja hänellä on hyvä potkutekniikka, joka helpottaa paljon joukkueen pelin avaamista. 

Kajaanin Hakasta tullut Joona Ojala on Vornasen mukaan ollut keskikentällä se pelaaja, joka ottaa vastuuta pelin tekemisestä. Pelikaverit vierellä ovat kuitenkin vaihdelleet paljon. Jos aiemmin keskikentän keskusta on ollut PK:lla vahva ja stabiili, nyt on menossa vaihe, jossa pelipaikoille haetaan ja kokeillaan eri vaihtoehtoja.

Vornasen mukaan PK:n pelin avaaminen oli Kajaanin Hakaa vastaan heikkoa. Vornanen arvioi, että joukkueelta puuttui rohkeutta mutta myös pelaajat olivat väärillä paikoilla.

Albert Vauhkonen teki viime pelissä ensimmäisen maalinsa PK:n edustusjoukkueessa pelatessaan kärkenä. Vauhkonen aloittaa nyt laidalla, optimaalinen pelipaikka on Vornasen mukaan vielä mietinnässä.

Laitapelaaja Matias Mähöseltä odotetaan lopullista läpimurtoa Kakkosen rutinoituneeksi pelaajaksi. Vornanen korostaa, että Mähönen kaipaa tasaisuutta otteisiinsa saavuttakseen odotetun tason.

Ojalan lisäksi toinen uusi pelaaja,Toni Nousiainen, pelaa lähtökohtaisesti laitapelaajana, mutta pystyy Vornasen mukaan pelaamaan myös pakkina. Nousiainen asenne on tehnyt vaikutuksen päävalmentajaan. Harjoituspelit kertovat, millaista käyttöä Nousiaiselle on joukkueessa.

Vornanen pitää Kurkimäen Kisaa PK:n nykyiselle kokoonpanolle ja kauden tässä vaiheessa erittäin hyvänä mittarina. Joukkueen tavoitteena on petrata muutamia asioita, jotka eivät toimineet Kajaanin Hakaa vastaan. Pelin avaamisen lisäksi keskiössä on puolustuspeli. Neljän maalin päästäminen kajaanilaisia vastaan oli yksinkertaisesti liikaa.

PK-37 avaa Kakkosen kautensa kahdella kovalla ottelulla. Sarja-avaus on 28.4 VIFK:n vieraana. VIFK pystyi viime kaudella voittamaan molemmat pelit PK:ta vastaan. Samaan pystyi muista joukkueista ainoastaan Kajaanin Haka. PK:n kotiavaus on viime kauden lohkon kakkosta GBK:ta vastaan 5.5.

PK:37:n otteluohjelma Kakkosessa 2018: http://bit.ly/2F9XOAh

Kurkimäen Kisan kokoonpano harjoituspeliin PK:ta vastaan päävalmentajan Marko Kurikan mukaan:

Avaus: Joonas Partanen (mv), Jarno Lauronen, Teemu Tirkkonen, Miikka Pasanen, Atte Hoivala, Eemeli Vähäsöyrinki, Juuso Hartikainen, Henri Lehijoki, Niko Lehijoki, Jesse Voutilainen, Eetu Manninen.

Vaihdossa: Jukka Janhonen, Pekka Pentikäinen, Sami Kilpeläinen, Juuso Kyttä ja Marko Kurikka.


« Viimeksi muokattu: 16.02.2018 klo 23:01:13 kirjoittanut tekunho »
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #430 : 17.02.2018 klo 23:14:45

Jalkapallohalli, Iisalmi:
PK-37-KuKi (Kuopio) 3-3 (2-2)

 
Sivuja: 1 ... 17 [18]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines