FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.12.2018 klo 01:03:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7]
 
Kirjoittaja Aihe: Peimari United 2017 – Neljä kautta, neljä nousua. Mitä seuraavaksi?  (Luettu 51277 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nalli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Yleinen salaliitto! Hiljaa siellä katsomossa!


Vastaus #150 : 13.08.2017 klo 09:04:25

Oli muuten yksi huonoimmista avustavista mitä olen koskaan nähnyt.hän ei pysynyt linjalla ollenkaan.sitten se maali tuli selkeästä paitsio tilanteesta.
Agree!
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #151 : 18.08.2017 klo 22:52:12

SalPan raporttia matsista.
http://www.salpajalkapallo.fi/edustus/artikkeli.asp?id=1181
Sergey

Poissa Poissa


Vastaus #152 : 25.09.2017 klo 12:55:44

21 matsia takana, yksi edessä. Lupaavan ensimmäisen puoliskon (14 pistettä) jälkeen surkeat kymmenen ottelua, joista saldona vain viisi pistettä. Tällä lukemalla (21 ottelua, 19 pistettä) ihan ansaitusti tilanteessa, jossa viimeisestä pelistä riittää enää murskavoitto FC Espoosta.

Paljon (ja osin ansaitusti) puhutaan Soaresista, mutta eipä Peimarin keskikenttä ole enää ollut samanlainen sen jälkeen, kun kapteeni Vihervirta loukkaantui ensimmäisen TamU-kohtaamisen toisen puoliajan alussa, kun ottelu oli lukemissa 2-2. Tuolloin joukkueella oli kasassa kahdeksasta pelistä kymmenen pistettä, ja mahdollisuudet lisäpisteisiin näyttivät Unitediakin vastaan hyviltä. Loukkaantumisen jälkeen ottelu kuitenkin kääntyi ja TamU vei tärkeät pisteet mukaan Sauvosta.

Vihervirran Peimari saalisti Kakkosessa pisteitä keskimäärin 1,11 ottelua kohden, ja kapteenin pudottua kokoonpanosta on tahti hiipunut 0,75 pisteeseen ottelua kohden. Samoin myös paljon puhuttu Soares on hävinnut kuvasta syyskierroksella lähes kokonaan. Vastustajat ovat oppineet yhä paremmin pelaamaan nopean laiturin pois boksista kohti laitoja, mutta toisaalta myös Soaresin oma pelaaminen on ainakin allekirjoittaneen silmiin pehmentynyt kevätkierroksesta. Jos tuolloin Soares pyrki jatkuvasti haastamaan (ja ohittamaan) sekä laitapuolustajan että toisen topparin, on portugalilaisen lähtönopeudesta puuttunut paras terä viimeisillä kierroksilla. Jos ennen ensimmäisillä askelilla tehtiin metri-pari eroa, jäädään nyt pikemminkin jälkeen. Liekö taustalla jotain vaivaa vai muuta?

Joka tapauksessa liian ohuthan Peimarin materiaali on lopulta Kakkoseen ollut. Kun keskikentältä on puuttunut sydän, on voima kärjessäkin ollut huomattavasti pehmeämpää. Samalla puolustuslinjan haavoittuvuus on tullut toden teolla esiin jatkuvina merkkaus- ja sijoittumisvirheinä pelistä toiseen. Eikä lopulta vielä Kolmosessa loistanut maalivahti Lima ole päässyt enää samaan vireeseen porrasta ylempänä. Seurauksena on ollut lukuisia ajatuskatkoksia ja heikkoa sijoittumista sekä siitä seuraavaa ylipelaamista aiempaa enemmän.

Tasapeliin tai maalin voittoon FC Espoosta allekirjoittanut olisi vielä voinut uskoa, mutta neljän maalin tekeminen ja samalla virheettömän puolustuspelin aikaansaaminen yhden 90 minuuttisen aikana kuulostaa tällä historialla utopialta. Mutta toki, pelataan nyt tuo viimeinen kierros vielä alta pois.

Kaikenkaikkiaan kausi 2017 on kyllä ollut Paimion-Sauvon-seudun jalkapallolle monen vuoden nousukiidon jälkeen hyvä muistutus siitä, että myös muualla tehdään oikeita asioita, ja pelkkä edustusjoukkueen pelillinen menestys ei tarkoita sitä, että taustat tai juniorityö seuroissa olisi mennyt samalla tahdilla eteenpäin. Peimarin putoamisuhkan lisäksi sekä Kolmosen PaiHa että Nelosen AC Sauvo ovat jo varmistaneet matkansa ensi kaudeksi sarjaporrasta alaspäin. Tasotarjotin Vitonen-Nelonen-Kolmonen ei toki vielä kuulosta runsaan kymmenen tuhannen ihmisen talousalueelle huonolta lainkaan, mutta ensi kaudella kunkin joukkueen olisi tärkeää jälleen hinautua sarjataulukkojensa paremmille puoliskoille, jotta jo tällä kaudella orastanut yleisökato (pl. Peimari, joka ainakin vielä elokuuhun asti houkutteli mukavasti väkeä kotipeleihinsä) saataisiin äkkiä käännettyä takaisin vuosien 2013-2016 nousu-uralle.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #153 : 25.09.2017 klo 13:07:38

Ja toivottavasti(ja tuskinpa) seura jatkaa edelleen vahvaa kehittymistä. Junnupuolella Paimio-Sauvo akselilla on pitkästä aikaa ihan oikeasti kunnon junnujoukkueita, joista mahdollisesti jokunen pelimies Kakkosen tasollekin joskus nousee.

Tietysti jos Peimari saa pidettyä pakan kasassa edarinkin osalta ensi vuonna, niin varmastikin nousu on lähellä, sillä suurin osa pelureista on vielä kehittyvässä iässä.
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #154 : 03.10.2017 klo 19:06:34

Lähteekö useampikin lusitaani?

Peimari Unitedin monivuotinen ykköspyssy Leo Soares viimeisellä matkallaan Sauvosta Helsinki-Vantaan lentokentälle. "Thank you for everything" olivat saattajan viimeiset sanat joten jatkot kv-puolen siirtohuhuketjussa.
Taiteilija

Poissa Poissa


Vastaus #155 : 03.10.2017 klo 20:04:59

Lähteekö useampikin lusitaani?


Ilmeisesti kaikki.
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008


Vastaus #156 : 03.10.2017 klo 20:10:59

Entäs valkku?
Sergey

Poissa Poissa


Vastaus #157 : 04.10.2017 klo 14:39:08

Paikallislehdessä seurapomo Dahl linjasi mm. seuraavaa:

– Tavoite palata tulevaisuudessa Kakkosen tasolle.
– Konsepti jatkossakin sama, eli paikallisten pelaajien tukena taustoissa 2–4 valmentajaa ja sama määrä pelaajia Portugalista.
– Soares ainoa varma lähtijä. Valmennuksen ja Nevesin sekä Liman kanssa keskustellaan ”lähiviikkoina”.
– Kokonaisuutena Kakkosen kausi oli seuralle parempi kasvun paikka kuin lisävuosi ”Kolmosen kärkikahinoissa”. Nyt seura näki, mitä liiton sarjat vaativat ja reagoivat sen mukaisesti.

Allekirjoittaneen toive:

Valmennus uusitaan osittain, mutta ei kokonaan. Tämän kauden nelikosta Santos on jo lähtenyt, ja kenties enemmänkin vaihtuvuutta on luvassa. Mielellään kuitenkin näkisi, että vähintään yksi, mieluummin kaksi jäisi taustoille ensi kaudeksi opastamaan uutta/uusia valmentajia. Ulkomaalaisella valmentajalla pitää olla erityisesti alemmilla sarjatasoilla kontakteja myös paikallisiin nuoriin/seuroihin, jotta uusia pelaajia pystyy houkuttelemaan. Ja varsinkin tässä tapauksessa, kun rahalla ei kotimaisia pelaajia ole pystytty houkuttelemaan.

Pelaajista tosiaan Soares on jo ilmeisesti lähtenyt, enkä peliesitysten perusteella pitäisi Limastakaan väkisin kiinni. Mielestäni oli edellisellä Kolmosen kaudella selvästi varmempi torjuja ja ajoituksissaan paljon parempi kuin kuluneella kaudella. Oman arvion mukaan Peimari maksoi Liman höntyilyistä ihan suoraan pisteitä sarjataulukossa, eikä vastapainoksi voi sanoa, että torjuntojen ansiosta joukkue niitä olisi kauden aikana juurikaan saanut. Vielä viime kaudella trendi oli täysin toinen. Neves ei ollut huono, mutta ei myöskään pystynyt nostamaan tasoaan enää tällä kaudella. Edelleen hyvä toppari Kakkoseen, mutta ei mitään sen maagisempaa. Ja jotain todella maagista tuo varsinkin syyskierroksilla pahasti vuotanut puolustus olisi kaivannut.

”Omista pojista” jatkot ehdottomasti polvivammasta kuntoutuvalle Samuli Vihervirralle, hyvin maalipuiden väliin Kakkosessakin osuneelle Nico Salmiosalolle ja keskikentällä vahvan kauden pelanneelle Eero Vornaselle. Lisäksi Aki Varjonen kuuluu mielestäni ehdottomasti Peimarin runkoon myös tulevina vuosina juniori-ikäisten laitapakki Akseli Taskisen ja keskikenttäpelaaja/toppari Otto Suikin ohella. Ja koska omia poikia aiotaan selvästi jatkossakin pitää reilusti rosterissa, lienee joukkueessa paikka myös Juuso Saloselle ja laitapakkikaksikolle Santeri Laine–Lauri Parkkunen.

Interistä siirtyneistä Tuomas Happosta ei loppukaudella edes näkynyt enää kokoonpanoissa, joten olisiko hänellä suuntana Kolmoseen kivunnut Inter 2? Samat sanat myös Markus Blomqvistiin, joka ei elokuisen SalPa-pelin ja maaliviivalta metsikköön lakaistun pallon jälkeen enää Peimarin mukana kulkenut. Sen sijaan Kaarlo Parkkisen näkisin ensi kaudella erittäin mielellään Kolmosessa Peimarin väreissä. Kakkosessa Parkkinen väläytteli ajoittain, mutta itseluottamus tuntui rapistuvan samaa tahtia joukkueen sarjataulukkosijoituksen mukana. Ensi kaudella enemmän voittoja ja onnistumisia, niin Parkkisesta tulee vielä oiva pelaaja Kakkosen tasolle.

Allekirjoittaneen veikkaus:

Kaikki tämän kauden portugalilaiset valmentajat lähtevät ja tilalle palkataan 2–3 uutta lusitaania. Uusi päävalmentaja tuo mukanaan myös vähintään kolme portugalilaista pelaajaa. Konsepti on sama, mutta projekti alkaa uusien miesten myötä ”alusta” Kolmosesta. Seurajohdolla on edelleen tavoitteena Kakkonen, mutta aiheuttaako talven iso turbulenssi hankalan kauden Kolmosessakin? Tulevatko Suomen alasarjat ja Turun seutu kuitenkin shokkina täysin uudelle valmennukselle? Miten paikalliskontaktien puute vaikuttaa Turun seudun pelaajien kosiskeluun?

Kaikenkaikkiaan Peimarilla on nyt edessään talvi, joka tulee olemaan käänteentekevä koko seuran tulevaisuuden ja olemassaolon kannalta. Oikeilla ratkaisulla asema alueen kilpailullisena ykkösseurana voidaan sementoida pitkälle tulevaisuuteen, mutta heikoilla valinnoilla nopeakin syöksy alaspäin on realismia.
tonjonsson

Poissa Poissa


Vastaus #158 : 05.10.2017 klo 13:20:11

Tuohon Sergeyn analyysin lisätään muutama huhu: Blomqvist on lopettanut kokonaan jalkapallon. Soares on lähtenyt, muista vain tiukka ehkä. Valmennus neuvottelee vielä. Santos lähti Mosambikin YK:n palkkaamana. 2 lusitaania on tiukasti junnujen valmennuksessa kiinni. PaiHan kanssa ainakin junnujen yhteistyötä viritellään. 13000 asukkaan väestöpohjalla kovalla tasolla.
« Viimeksi muokattu: 05.10.2017 klo 13:36:20 kirjoittanut tonjonsson »
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #159 : 03.11.2017 klo 12:58:18

Entäs valkku?
Valmennuskaksikko lähtee.

https://instagram.com/p/Ba4Ko9HlAx5/
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #160 : 12.11.2017 klo 12:15:20

Joaquin Valinho on uusi päävalmentaja.
tonjonsson

Poissa Poissa


Vastaus #161 : 21.11.2017 klo 14:59:31

Santos valmennuspuolella tuli takaisin Valhinhon kanssa, Afrikan reissun mennessä puihin ?. Pelaajista Lima ja Neves pongattu Turun seudulta liikenteessä, jatkamassa Peimarin kanssa kolmosessa ? Vai jossain lähiseuroista. Siirryn seuraamaan myös kolmosta
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #162 : 21.11.2017 klo 16:26:50

Lima ei ilmeisesti ole jatkamassa, koska aktiivisesti etsii korkeammilta tasoilta pelipaikkaa. Asuu tällä hetkellä Turussa jossain. Toki voi jatkamassa olla, jollei saa mitään ihmeellisiä sopimustarjouksia. Olettaen siis, että Peimari on sopparia kaverille tarjonnut. Toki sellaisen rahan maksajia ei Ykkösessäkään, saati Kakkosessa kovin montaa seuraa ole.

Mikäs tämä uusi koutsi on, kun Google ei oikein mitään osannut kertoa kaverista?(tai sitten en osannut googlata)
« Viimeksi muokattu: 21.11.2017 klo 16:32:30 kirjoittanut Velmu »
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008


Vastaus #163 : 22.11.2017 klo 11:02:52

Pressissä mainitsi viimeisimmät työpaikkansa Tansaniassa ja Makediiveillä sekä sitä ennen Portugalin alasarjoissa.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #164 : 20.12.2017 klo 18:29:54

Peimarista tehty hieno minidokkari, joka avaa hieman taustoja ja taitaa sieltä se syykin selvitä, miksi Diogon ja seuran tiet erosivat(eli Diogolla ei hirveästi ilmeisesti kuitenkaan ollut taloudellisista realiteeteista ymmärrystä).
https://www.youtube.com/watch?v=pocZuuAyKfQ

 
Sivuja: 1 ... 6 [7]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines