FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.06.2018 klo 23:53:20 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 36 [37] 38 ... 47
 
Kirjoittaja Aihe: Kolmonen - Uusimaa/Helsinki 2017  (Luettu 365781 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #900 : 06.09.2017 klo 20:57:57

HIFK/2 - PK-35 5-0 (3-0)

Voittaja ei yllättänyt, mutta tasoero kylläkin. Ensimmäinen vartti hienoista vierailijoiden hallintaa, mutta sen jälkeen matsi kääntyi HIFK:n eduksi. Varsinkin toisella jaksolla paikkoja olisi ollut vielä useampaankin osumaan, kiitos PK:n heikon puolustuksen. Maaleista ensimmäinen syntyi keskityspallosta, toinen kulmapotkusta, kolmas rankkarista, neljäs jälleen kulmurista ja viides pakin jalan kautta takakulmaan kimmoten.

HIFK/2 vankisti näin asemaansa kärjessä ja varmisti samalla, että myös kakkoslohkon nousutaisto on kahden kauppa.
Reservin jääkäri

Poissa Poissa


Vastaus #901 : 06.09.2017 klo 21:34:06

Atlantis - HPS torstaina klo 18:00 Pukinmäen nurtsilla.

Jääkäreillä paha rasti kun EPS- ja kabinettitappioista sisuuntunut Atlantis käy huomenna päälle. Kun nurtsikin on osoittautunut vaikeaksi alustaksi on HPS:n maukas 4 ottelun voittoputki taatusti uhattuna.
Taulukossa joukkueet ovat peräkkäin mutta ainoastaan Atlantiksen pistevähennyksen ansiosta. Atlantis haistanee verta kun Honka Akatemia on pahasti hyytynyt syyskaudella: 18 pistettä tarjolla, vain 9 otettu. Atlantis tarvitsee kaikki pisteet ja voi vain toivoa Hongan pelillisten ongelmien jatkuvan. Takaporttina lienee Ritalan toimistolta lähtenyt valitus?, joten toiveita pisteiden paluusta tai ainakin rangaistuksen lieventämisestä voidaan myös elätellä.

100 v. HPS taistelee modernien aikojen (2000-luvun) parhaasta sarjasijoituksesta ja pistemäärästä. Eiköhän se riitä Jääkäreille motivaattoriksi.

ex-lopalainen

Poissa Poissa


Vastaus #902 : 07.09.2017 klo 12:42:28

Samaa mieltä, kyllä voi olla tärkeä piste. Uskoisin, että LoPa Harjulla voittaa Tikan ja HooGeen. Osaavat pelata hyvin Harjulla. Sen jälkeen oltaisiin Tikan kanssa tasapisteissä. Olettaen, että Tikka ei enää ota pisteitä. Tikalla haastavampi loppuohjelma.

LoPalle riittäisi tasurin raapiminen EIF/Akatemiaa vastaan vieraissa ja siten päästäisiin Tikan ohi. Vierasvoittoon Tammisaaresta vaikeahkoa uskoa. Enkä usko, että ottavat Atleticolta vieraista pisteitä.

Molemmilla viimeisissä peleissä vastassa kärkijoukkueet eli Honka ja Atlantis. Jos ja todennäköisesti kun sarjasijoitukset on jo kärjen osalta ratkenneet ennen viimeistä peliä, niin kentällä nähtäneen vähemmän peliaikaa saaneita kavereita, joten noissakin peleissä voi käydä miten vain. Taitaa ratketa putoajat vasta viimeisellä kierroksella.
Nyt pohditaan ainoastaan sitä miten LoPa suhteessa Tikkaan menee.Siinä välissä vaan on vielä POHU jonka ohjelma sellainen että voi jopa nousta vielä Tikan ohi ja silloin myös todennäköisesti pysyy LoPan edellä mikä tarkoittaa LoPalle sarja portaan vaihtoa..
POHU voi hyvinkin voittaa kotona tänään EIF-akatemian sekä HooGeen toisella vikalla kierroksella..mielenkiintoiseksi kyllä menee..
Toivotaan että LoPa vielä hoitaa sarjapaikan.Tsemppiä LoPa
bambino

Poissa Poissa


Vastaus #903 : 07.09.2017 klo 12:58:52

Nyt pohditaan ainoastaan sitä miten LoPa suhteessa Tikkaan menee.Siinä välissä vaan on vielä POHU jonka ohjelma sellainen että voi jopa nousta vielä Tikan ohi ja silloin myös todennäköisesti pysyy LoPan edellä mikä tarkoittaa LoPalle sarja portaan vaihtoa..
POHU voi hyvinkin voittaa kotona tänään EIF-akatemian sekä HooGeen toisella vikalla kierroksella..mielenkiintoiseksi kyllä menee..
Toivotaan että LoPa vielä hoitaa sarjapaikan.Tsemppiä LoPa

Lisäksi Tikalla ja Hoogeella vielä molemmilla vastassa CLE, joka ei ole niin hyvä joukkue (enää) mitä kevätkausi antoi osoittaa. Tikkaa vastaan vielä vierasottelussa 3 äijää CLE:ltä pelikiellossa. En yllättyisi pätkääkään, mikäli Spanskit häviäisivät nuo molemmat itselle täysin merkityksettömät ottelut.
game misconduct

Poissa Poissa


Vastaus #904 : 07.09.2017 klo 16:24:56

Laajasalon pojilla tänää tiukat paikat Riihimäellä. Kokoonpanojen mukaa jos pitää paikkansa, niin taitaa olla puolet normi avauksen pelaajista poissa tänää. Poissa on myös koko kolmosen maalipörssiä johtava Rihtiniemi.
DE3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #905 : 07.09.2017 klo 20:33:19

Niin vain loukkaantumisista, pelikielloista ym. kärsinyt LPS kävi varamiehisenä hakemassa 0-3 –voiton Riihimäeltä. Voittoputki on nyt jo 13 ottelun mittainen Ylos
Monzan gorilla

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alasarjajengien kannattajaporukat


Vastaus #906 : 07.09.2017 klo 22:02:28

NJS - HyPS 8.9. klo 19 @ Klaukkalan TN

Kauden toinen heinähattuderby pelataan huomenna Klaukkalassa. Ensimmäiseen peliin lähdettiin mielenkiintoisista asemista, kun tappiottomat HyPS ja NJS kohtasivat Hyvinkäällä. NJS vei pisteet mennessään dominoivalla esityksellä 1-7 (jota edesauttoi toki Musawin punainen kortti parinkympin kohdalla).

HyPS on ekan derbyn jälkeen hävinnyt muutaman pelin lisääkin ja sijoitus on alemmassa keskikastissa. NJS puolestaan taistelee noususta LPS:n kanssa. NJS ei kyennyt HyPSin tavoin kaatamaan LPS:ää kotonaan, joten LPS on nousutaistelussa nyt niskan päällä.

Kokoonpanoista ei tietoa. Haastajana peliin lähtee tottakai HyPS. Toisaalta HyPS pelailee aika paineetta ja NJS:llä on nousu uhattuna. Eli mitä tahansa voi tapahtua. Henkilökohtaisesti toivoisin LPS:n nousua tästä lohkosta, joten mikäs sen mukavampaa olisi kuin viedä pisteitä Nurmijärveltä.
Reservin jääkäri

Poissa Poissa


Vastaus #907 : 08.09.2017 klo 01:10:59

Atlantis - HPS 3-0 (3-0). No comments
KolmosDiffe

Poissa Poissa


Vastaus #908 : 08.09.2017 klo 09:27:20

POHU-EIF 2-0
ex-lopalainen

Poissa Poissa


Vastaus #909 : 08.09.2017 klo 09:57:19

POHU-EIF 2-0
Pelätty ja huono tulos LoPalle..ahdinko syvenee..tänään vähän pakko voiton paikka LoPalla,onneksi kotipeli
TWQ15

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #910 : 08.09.2017 klo 16:34:59

Atlantis - HPS 3-0 (3-0). No comments

Eikö yhtään kommenttia lohkeis?
Levante Utd

Poissa Poissa


Vastaus #911 : 08.09.2017 klo 17:09:56

Eikö yhtään kommenttia lohkeis?
Satoi vettä, nurmi oli liukas ja missattiin pilkku.
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #912 : 08.09.2017 klo 17:18:04

Ykköslohkon putoamistaistosta voi tulla vielä hyvinkin mielenkiintoinen, jos POHU ja LoPa jatkavat noususuhdanteisia otteitaan ja pystyvät ryöväämään pisteitä myös ylemmän kastin joukkueilta. Samaa ei voi sanoa kahdesta muusta lohkosta, jossa putoamistaisto alkaa olla mitä suurimmalla todennäköisyydellä taputeltu. Pitäisin ihmeenä, mikäli PPJ, I-HK, FINNKURD ja MPS eivät jatka matkaansa Neloseen. Jokainen toki varsin ansaitusti.
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #913 : 08.09.2017 klo 17:20:33

Satoi vettä, nurmi oli liukas ja missattiin pilkku.

Myös tuomaristo oli paska, vastustajan maalit tuurilla tehtyjä, muutama avainpelaaja töissä ja edellisiltana yhden pelaajan kummin kaimalla polttarit. Vai mitä näitä klassisia syitä nyt olikaan.
Hygge

Poissa Poissa


Vastaus #914 : 08.09.2017 klo 21:03:08

Puistolassa Koudan nurmella käytiin tänään 202 katsojan edessä mittelö PuiU:n ja Lahden Reippaan välillä. Alku oli hieman tunnustelevaa, mutta sitten vartin pelailun jälkeen PuiU:n kapteeni Markus Rosenblad sai loistosyötön laitaan keskeltä ohi hieman nukkuneiden Reippaan topparien ja pääsi tekemään ansaitun 1-0 johtomaalin. Kauaa tosin PuiU ei päässyt ottelun ainoalla johtoasemallaan herkuttelemaan, kun vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Reippaan korkea prässi tuotti tulosta ja Markus Prami pääsi prameasti tälläämään 4(!?!) PuiUlaisen keskeltä 16' sisällä Reippaan tasoituksen.

Tämän jälkeen kumpikin joukkue keskittyi lähinnä rouhimaan toisiaan ja 1.puoliajalla mitään isompaa painetilaa ei saatu kummaltakaan joukkueelta ja näin puoliajalle lähdettiin tasatilanteessa. Toisella puoliajalla Reipas tuli reippaammin otteluun mukaan ja n. 10 minuutin jälkeen Reippaan 1-2 johtomaali Roope Suonion tekemänä näki päivänvalon ja hyvin pian tämän jälkeen nähtiin illan kenties komein osuma Reippaan laitapuolustajan keskittäessä vasemmalta hienosti 16's sisään, jossa Lassi Karjalainen puski erittäin komeasti vasempaan yläkulmaan sisään PuiU:n maalivahdin estelyistä ja hanskaosumasta huolimatta. Tämän jälkeen jotenkin omituisesti alkoi kumpikin joukkue pelaamaan hieman liian fyysistä peliä ja 1-3 johtomaalin jälkeen Reipas otti heti pari keltaista , mutta myös PuiU alkoi saamaan kortteja itselleen, lähinnä johtuen liian myöhästyneistä pallontavoittelutilanteista. hyvällä tuurilla onneksi kumpikaan joukkue ei saanut loukkaantuneita saikkutupaan lisää.

15 minuuttia ennen loppua PuiU:n toivonliekki lepatti vielä hetken aikaa Reippaan puolustajan ohjatessa PuiU:n maanuoliaisen ohi hölmistyneen maalivahdin tilanteen kaventuessa 2-3. Liekki sammui lopullisesti siitä 5 minuuttia eteenpäin PuiU:n puolustajan kaataessa 16' sisällä Reippaan hyökkääjän ja tuomarin osoittaessa kohti pilkkua, josta sitten lopullisen 2-4 tuloksen pääsi tälläämään sisään Mikko Tuomen tekemänä. Loppuun PuiU:n Arttu Mäntylä otti pari nopeaa keltaista ja sitä kautta suihkukomennuksen 5 minuuttia ennen loppua.

Reippaan voitto tuli melko ansaitusti, koska heidän hyökkäystensä laatu oli selkeästi kotijoukkuetta parempaa PuiU:n tuhlatessa useisiin ohivetoihin sekä hyökkäyspään harhasyöttöihin omat mahdollisuutensa. Reippaalle ansaitut 3 pistettä nostivat Lahtelaiset hätyyttelemään KontU:a kamppailussa kolmossijasta PuIU:n jäädessä 18 pisteeseen, missä on tällä hetkellä JoKi lukuunottamatta suht turvallista, tosin karsintasijan välttämiseksi olisi PuiU:n hyvä nyt saada muutama piste lisää varmistaakseen pitkän jatkumonsa Uudenmaan III divarissa.
Monzan gorilla

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alasarjajengien kannattajaporukat


Vastaus #915 : 08.09.2017 klo 21:12:56

NJS - HyPS 9-0 (4-0)

Aikamoinen miehet vastaan pojat peli. HyPSiltä toki pari avauksen kaveria sivussa, mutta eipä se tätä mihinkään muuta. Maalissa pelasi HyPSillä paluun tehnyt Aleksander Djatsenko.
hopsu91

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokelan Kisa


Vastaus #916 : 08.09.2017 klo 22:30:19

JoKi - HerTo 0-3(0-3)

Kauden tärkeimpiä pelejä ja parin minuutin kohdalla isännät vajaalle ja vieraat pilkulta johtoon. Kisa pystyi tsemppaamaan vajaallakin, mutta vieraat tekivät maalit. Rupiaa näyttämään pahalta Kisa ryhmän kannalta.
el_hefe

Poissa Poissa


Vastaus #917 : 08.09.2017 klo 23:18:39

LoPa-HG 1-0 (0-0)
Erikeeper20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi + Akatemia


Vastaus #918 : 08.09.2017 klo 23:55:35

MPS/Atletico Malmi - EPS
la 09.09. @ Pukinmäen nurmi (Kenttätie 3, 00720 Helsinki), KICK-OFF klo 15:00

Huomisen sadepäivän ainoassa ykköslohkon pelissä kohtaavat keltainen ja punainen Palloseura. Kumpikin palasi edellisessä ottelussaan voittokantaan (tasattuaan sitä ennen perätysten pisteet Ponnistajien kanssa) ja muutenkin molemmilla syyskierroksen alkupuolikas on rullannut merkittävästi kevään vastaavaa sulavammin. Toukokuun keskinäisen Espoonlahdessa vei Tico maalein 2-1.

EPS:n osalta sarjataulukkoa hämmentää vielä alkuviikkoon saakka rästipeli POHUa vastaan - tai ehkä pikemminkin "rästipuoliaika", joka taannoisen myrskyn johdosta jäi kuukausi takaperin pelaamatta. (Ilmeisesti ottelua ei kuitenkaan uusita kokonaan, vaan lähtötilanne kolmen vartin iltapuhteeseen olisi edellisellä yrityksellä taululle jäänyt 1-1?)

NordicBetin kertoimet: Atletico 1.65, tasapeli 4.15, EPS 3.30

Ottelun live-tilanneseuranta Atleticon Twitterissä.
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #919 : 09.09.2017 klo 02:48:00

karsintasijan välttämiseksi olisi PuiU:n hyvä nyt saada muutama piste lisää

Ei ole Kolmosessa mitään karsintasijaa. Huonoin 10. sijoittunut putoaa, jos Kakkosesta tulee alas 6 Helsingin/Uudenmaan jengiä.
Levante Utd

Poissa Poissa


Vastaus #920 : 09.09.2017 klo 10:13:24

TiPS - Spartak 5-1 (4-1)

Spartakia ei tainnut pelaaminen kiinnostaa. Aloittivat yhden vajaalla ja penkillä seitsemän kundia. Kahdenkymmenen minuutin jälkeen yksi penkkimiehistä sai komennuksen kentälle mutta peli oli jo silloin taputeltu, 3-0 taulussa. TiPS teki sen mitä voittoon vaaditaan, junnumaalivahdit vaihtoivat puoliajalla keskenään. Osaako joku kertoa kuinka nuori tuo Juntunen on? Tuomarikolmikko oli pelin kanssa samaa tasoa...ei paljon kiinnostanut.

Pöytäkirjan mukaan Spartakilla kentälle vaihdosta tuli Aku Talka mutta pöytäkirjassa ei sen nimistä Spartakin kokoonpanossa ole...
Levante Utd

Poissa Poissa


Vastaus #921 : 09.09.2017 klo 10:15:04

Ei ole Kolmosessa mitään karsintasijaa. Huonoin 10. sijoittunut putoaa, jos Kakkosesta tulee alas 6 Helsingin/Uudenmaan jengiä.
Tuota pelkoa ei taida enää olla, viisi näyttäisi tulevan alas.
sivuraja2

Poissa Poissa


Vastaus #922 : 09.09.2017 klo 10:59:26

Honka akatemia-Ponnistajat 2-0
el_hefe

Poissa Poissa


Vastaus #923 : 09.09.2017 klo 13:35:54

Tikka-CLE 1-2 (1-0). Näin ne sulaa yksi kerrallaan..
« Viimeksi muokattu: 09.09.2017 klo 13:44:23 kirjoittanut el_hefe »
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/5, Huuhkajat


Vastaus #924 : 09.09.2017 klo 13:52:10

TiPS - Spartak 5-1 (4-1)

Spartakia ei tainnut pelaaminen kiinnostaa. Aloittivat yhden vajaalla ja penkillä seitsemän kundia. Kahdenkymmenen minuutin jälkeen yksi penkkimiehistä sai komennuksen kentälle mutta peli oli jo silloin taputeltu, 3-0 taulussa. TiPS teki sen mitä voittoon vaaditaan, junnumaalivahdit vaihtoivat puoliajalla keskenään. Osaako joku kertoa kuinka nuori tuo Juntunen on? Tuomarikolmikko oli pelin kanssa samaa tasoa...ei paljon kiinnostanut.

Pöytäkirjan mukaan Spartakilla kentälle vaihdosta tuli Aku Talka mutta pöytäkirjassa ei sen nimistä Spartakin kokoonpanossa ole...

Pelin alussa penkki täynnä ja kentällä vajaus vai? Kuulostaa epäilyttävältä. Kun nämä pelit taitaa kuitenkin vedonlyönnissä olla listoilla.

Vikaa kappaletta en ymmärtänyt. Oli pöytäkirjassa, ei ollut pöytäkirjassa?

 
Sivuja: 1 ... 36 [37] 38 ... 47
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines