FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.07.2018 klo 11:08:17 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 8
 
Kirjoittaja Aihe: SalPa 2017 - nuorten esiinmarssin aika?  (Luettu 45210 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
H3k3

Poissa Poissa


Vastaus #100 : 03.07.2017 klo 21:54:23

Tungin BK- matsissa  itseni istumaan parin oikein mukavan salolaisjäärän viereen. Kovasti palkitsivat kotijoukkueen hyvistä suorituksista ja pitivät leppoisaa keskustelua yllä. Suuriin huolenaiheena heillä oli, että joukkue on oikeastaan turkulainen. Varmaan puitu täällä sivutolkulla, mutta onko näin? Nuoria poikia ainakin olivat.Siis pelaajat.

edit: salolaisjäärän
Kyllähän tosiasia on, että eräät pelaajat ovat jatkaneet avauksessa tai saaneet peliaikaa hieman kevyimmillä näytöillä... Sopimuspelaajia on kuitenkin 29 kpl mutta rotaatio olematonta. Ref. Palloliiton sivut.
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #101 : 03.07.2017 klo 22:07:36

Kyllähän tosiasia on, että eräät pelaajat ovat jatkaneet avauksessa tai saaneet peliaikaa hieman kevyimmillä näytöillä... Sopimuspelaajia on kuitenkin 29 kpl mutta rotaatio olematonta. Ref. Palloliiton sivut.
Parille pelipaikalle ei juurikaan kilpailua ole ja toisille taas on hieman ylitarjontaakin, joka toki hieman vaikuttaa asiaan myös. Mainitse toki joku esimerkkipelaaja jos noita useampia on jotka eivät ole vakuuttaneet ja joille penkiltä löytyisi korvaaja?

Ja ainahan nämä ovat näitä. Koutsi on kuitenkin ainoa, joka niitä jätkiä näkee sen 4-5 kertaa viikossa kentällä.
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #102 : 03.07.2017 klo 23:23:47

Raporttia BK-tappiosta
http://www.salpajalkapallo.fi/edustus/artikkeli.asp?id=1176
pökkelö

Poissa Poissa


Vastaus #103 : 04.07.2017 klo 23:00:50

Taisi olla työtapaturma. SSS raportin mukaan BK pelasi tylyä anti jalkapalloa tuomarin vielä salliessa roisit otteet.
Lukekin oli otettu tiukasti pois pelistä.

Täältä etäämpänä otteluraportteja vain seuraten. Joukkueessa on kyllä rotaatiota ollut kaiken aikaa.
Vain Lepola, Peltola ja Gabrielson ovat vakio avaajia.
Toppareissa ollut koko ajan vaihtelua. Rannikko & Sihvonen esiintyneet eniten. Tenho ja Schultzkin saaneet pelejä vyölle.
Vasta nyt laitapakeiksi vakiintuneet Engvist / Siirtola (Leinon loukkaannuttua).
Keskikentällä esiintynyt Peltola / Gabrielsonin ( 10 paikka) lisäksi pääsääntöisesti Sunday ja hiukan myös Koljonen.
Laidoilla ja hyökkäyksessäkin on rotaatiota ollut. Nuori Leppänen tainnut viime aikoina saada vastuuta enemän piikissä.
Leskelä / Tiainen/ Albijon ovat olleet laitureina.
Rotaatiota on ollut siis kaiken aikaa

TPV peliä vailla puoliväli.
Osaako Velmu ja joku muukin sanoa onnistujia alkukauden osalta ?
FCSTOKE

Poissa Poissa


Vastaus #104 : 05.07.2017 klo 13:51:27

Kyllähän tuo oli preseason otteluissa huomattavissa että kun tulee vastaan fyysinen joukkue niin nämä nuoret miehet ovat vaikeuksissa. Bk on täynnä näitä ja taitavia pelaajia siellä on kourallinen etunenässä John Fagerström.sitten kun tulee vastaan joku samanlainen niin voi tulla tasainen peli ja em.yksilöt ratkaisevat pelin.Karjaalla valmennuspää on tehnyt loistavaa työtä kun vertaa minkälainen preseason joukkue oli.Salpan osalta tulossa TPV peli ja kokeneet paksut miehet.jos palloa liikutetaan  nopeasti laitojen kautta niin ei pitäisi olla vaikeuksia voittaa tätä peliä.
FCSTOKE

Poissa Poissa


Vastaus #105 : 05.07.2017 klo 13:54:17

Pökkelö.en osaa sanoa miksi tämä Leppänen on saanut peliaikaa noin paljon vaikka penkillä on kolme parempaa hyökkääjää.Muzaci,Heinonen ja Oksanen.
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #106 : 05.07.2017 klo 14:32:53

Pökkelö.en osaa sanoa miksi tämä Leppänen on saanut peliaikaa noin paljon vaikka penkillä on kolme parempaa hyökkääjää.Muzaci,Heinonen ja Oksanen.
Heinonen loukkaantunut, Oksanen avannut yhtä lukuun ottamatta joka pelissä. Muzaci tainnut avata kaikissa paitsi kahdessa, joista toisen oli pelikiellossa.
pökkelö

Poissa Poissa


Vastaus #107 : 06.07.2017 klo 00:06:06

Minusta Leppänen on ollut se vähän mitä junnuissa näin ihan lupaavan oloinen kaveri. Aloitteellinen tehden oikeita asioita oikeaan aikaan.
Miesten peleihin oli liian pehmeä silloin vielä. Toivottavasti on ottanut kehitysaskeleita.

Luke / Santeri oletettavasti odotetun hyviä keskikentällä. Miten muita onnistujia / mahdollisia läpilyöntejä jo nyt nähtävissä ?
Tai edes miehistymisen merkkejä ? :)
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #108 : 08.07.2017 klo 14:24:40

Raporttia eilisestä TPV-voitosta
http://www.salpajalkapallo.fi/edustus/artikkeli.asp?id=1177
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #109 : 08.07.2017 klo 14:40:14

Minusta Leppänen on ollut se vähän mitä junnuissa näin ihan lupaavan oloinen kaveri. Aloitteellinen tehden oikeita asioita oikeaan aikaan.
Miesten peleihin oli liian pehmeä silloin vielä. Toivottavasti on ottanut kehitysaskeleita.

Luke / Santeri oletettavasti odotetun hyviä keskikentällä. Miten muita onnistujia / mahdollisia läpilyöntejä jo nyt nähtävissä ?
Tai edes miehistymisen merkkejä ? :)
Leppänen on paremmin ja paremmin nyt päässyt mukaan otteluissa, kun intti on ohi. Nyt sekä BK:ta että TPV:tä vastaan hyvät esitykset.

Tuntuu että lähes jokainen pelaaja on ottanut isoja kehitysaskelia talveen verrattuna. Toki osalla intti haittasi alkuvuotta ja osalla haittaa loppuvuotta.

Lepola: hyvää tekemistä oikeastaan jokaisessa matsissa. Torjunut pari pilkkua ja ottanut muutenkin isoja torjuntoja lukuisia. Aika virheetöntä suorittamista
Tenho: Alkukausi intsissä, minkä vuoksi jonkin verran joutui olemaan poissa joukkueen tapahtumista. Nousujohteisia esityksiä.
Juhola: Alkukausi intissä ja ehkä suurin "kärsijä" armeijasta. Pelannut A:ssa isoja minuutteja ja varmasti nostaa selkeästi tasoaan, kun intti saatu alta pois
Rannikko: Perusvarmaa Rannikkoa. Puolustussuuntaan yksi kovimmista toppareista sarjassa.
Sihvonen: Suurin yllätys ehdottomasti. Todella eleetöntä ja varmaa tekemistä ollut matseissa. Liikkuva, vahva ja pallollisenakin kelvollinen.
Vesterinen: Todella ennakkoluulottomia esityksiä. Harjoituskauden otteluissa vähän näkyi vielä jännitystä, mutta varsinkin TPV-matsi oli todella vakuuttava näytös kyvyistä.
Enqvist: Intissä koko vuoden ja se näkyy. Loistava vasen jalka ja työmoraali. Muutamia virheitä sattunut väsyessään otteluissa, mutta ehdottomasti potentiaalinen pelaaja.
Leino: Perusvarmaa suorittamista ja tuo rauhallisuutta sekä pientä ilkeyttä kentälle.
Sunday: Jatkanut hyvällä tasolla ja aina tietää mitä saa kun Sunday on kentällä. Nauttii selkeästi pelaavammasta pelitavasta tällä kaudella
Peltola: Keskikentän moottori, joka liikuttaa palloa todella hienosti jatkuvasti. Lisäksi on erinomainen pallonriistäjä ja sitä kautta käynnistettyä laadukkaita vastahyökkäyksiä.
Koljonen: Alkukausi intissä ja koko ajan pääsee paremmin ja paremmin mukaan. TPV:tä vastaan todella solidi esitys.
Leskelä: Aivan kauden alla joukkueeseen liittynyt pelaaja pääsi hyvin joukkueeseen sisään. Todella yllätyksellinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan muutamallakin eri pelipaikalla. Meni armeijaan heinäkuun alussa.
Abdi: Välähdyksiä ja potentiaalia. Jäänyt pienempään rooliin Santeri Peltolan liityttyä joukkueeseen. Meni armeijaan heinäkuun alussa.
Kinnunen: Harmittavasti mursi sormensa kauden alla ja alkukausi sen vuoksi pipariksi. Haki pelituntumaan Kolmosesta muutaman matsin verran ja sitten taas vamma.
Madetoja: Pyyteetöntä työtä aina kentälle päästyään. TPV:tä vastaan positiivinen esitys.
Gabrielsson: Todellinen taituri. Näyttää että lentäisi kentällä ja pallo pysyy mukana. Tekee jatkuvasti ratkaisuja, joita kukaan ei osaa odottaa. Tehnyt jo 7 maalia.
Tiainen: Positiivinen yllätys. Harjoituskaudella oli ehkä hieman tukkoista, mutta oikeiden pelien alkaessa ollut todella pirteä.
Muzaci: Albijon tekee sitä minkä Albijon osaa. Repii, raastaa, laukoo ja haastaa. Harmittavasti ei ole vielä osunut niin montaa kertaa kun olisi ansainnut, mutta tekee tärkeää työtä joukkueelle.
Leppänen: Intissä alkukauden. Päässyt hyvin mukaan intin jälkeen ja kahdessa edellisessä ottelussa väläytellyt vaarallisuuttaan.
Oksanen: Loistavaa suorittamista ottelusta toiseen. Oka on fyysisesti aivan hirveässä tikissä ja sitä kautta jaksaa tehdä duunia valtavia määriä. Oppinut lisäksi pelaamaan kuin miehet ja pystyy taistelemaan vahvempien puolustajien kanssa täysin tasapäisesti.
Heinonen: Alkukausi EIFfissä ja sieltä hieman huonossa kunnossa SalPaan kauden alla. Juuri kun mies oli saatu kuntoon, niin harmittava vamma, joka pitänyt miehen sivussa jonkin aikaa. Oli lisäksi alkukauden intissä.


Valakari: Parissa matsissa ollut auttamassa ja jätti todella positiivisen kuvan. Ennakkoluuloton ja todella taitava pelaaja.
Schultz: Auttanut hädässä SalPaa todella vakuuttavasti. TPV:tä vastaan oli kentän hahmo voittaen 100% pääpalloista ja avaten peliä todella tarkasti.
Mäkinen: TPV:tä vastaan pirteästi sisään ratkaisten ottelun
Siirtola: Tuli tuuraamaan Ikun loukkaantumista. Väsymätöntä duunia oikealla laidalla ja laadukkaita keskityksiä. Hyvä pelaaja Kakkoseen.
pökkelö

Poissa Poissa


Vastaus #110 : 09.07.2017 klo 00:24:08

Kiitos Velmu hienosta analyysistä. Myös Salpan sivun otteluraportti oli mainio.

Tiesin Tallqvistin olevan vaativa, tiukka, mutta reilu valmentaja. Joka saa Salpan pelaamaan tiiviisti vahvuuksillaan.
Salpan hyvät pelit ei siis ollut yllätys. Odotin sen olevan vaikeasti voitettva nippu, mutta....
Silti on pakko myöntää. Joukkue on pelannut yli odotusten ennakkosuosikkeja vastaan ja hallinnut pelejä. Isoista rotaatioista huolimatta.
Ikukin näemmä oli tervehtynyt jo avaukseen saakka.

Jos kehitys jatkuu samana joukkueella, niin menee TPS;n avaus uusiksi ensikaudella. :)
Lukelta osasin odottaa myös hyvää pelaamista.
Näin kaverin eka kerran junnuna Rapan päästäessä kentälle treeni pelissä.
Peliaika isossa roolissa ja itse luottamusta rintaan oli mitä taiteilija kaipasi.
Silti myös Luken kohdalla pakko myöntää. Kaveri on pelanut vielä paremmin kuin osasin ounastella.
Hienoa !
FCSTOKE

Poissa Poissa


Vastaus #111 : 09.07.2017 klo 09:36:29

Velmu.mitäs tämä pökkölö tarkoittaa tuolla että menee tepsin avaus uusiksi ensi kaudella.eivätkö nuo pelaajat olekaan omia.onko tepsi työntänyt tallqvistin salpaan kehittämään omia pelaajiaan. Siis olemmeko huoraa kuivana perseeseen.
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #112 : 09.07.2017 klo 11:01:44

Velmu.mitäs tämä pökkölö tarkoittaa tuolla että menee tepsin avaus uusiksi ensi kaudella.eivätkö nuo pelaajat olekaan omia.onko tepsi työntänyt tallqvistin salpaan kehittämään omia pelaajiaan. Siis olemmeko huoraa kuivana perseeseen.
Kyllä ne ihan SalPan sopimuspelaajia ovat eli tuo on jotain pökkelön omaa päätelmää/haaveilua. Toki kaikilla on vain tämän kauden kattava sopimus, joten kyllähän joku onnistuja voi TPS:ään kauden jälkeen siirtyä.

Ei TPS:llä ollut mitään tekemistä Tallqvistin siirtymiseen SalPaan.
FCSTOKE

Poissa Poissa


Vastaus #113 : 09.07.2017 klo 11:32:57

Ok,hienoa.
pökkelö

Poissa Poissa


Vastaus #114 : 10.07.2017 klo 22:15:59

Juu, toive unia vain. Älä murehdi. Mukavaa, jos sieltä jokunen kaveri nostaisi tasoaan ja saadaan TPS;n rinkiä ensi kaudella levennettyä.:)
Kyllähän myös Tepsistä lähdetään eteenpäin heti kun rahkeet riittää.

Itse asiassa Salpahan vei 2 TPS;n viime kauden sopimuspelaajaa. Peltola & Luke.
Ja tämän vuotisistakin on Siirtola pelannut Salpan riveissä, ja Valakari & Mäkinen jonkun minuutin.
Todennäköisesti myös W.Peltola toivottuaan hakee pelituntumaa Salpan väreissä.

Uljaasti on joutsenet liitänyt ensimmäisen puoliskon.
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #115 : 23.07.2017 klo 16:58:24

Raporttia eilisestä huikeasta loppukiristä Nummelasta
http://www.salpajalkapallo.fi/edustus/artikkeli.asp?id=1178
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #116 : 30.07.2017 klo 11:35:31

Raporttia niukasta MuSa-tappiosta
http://www.salpajalkapallo.fi/edustus/artikkeli.asp?id=1179
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #117 : 11.08.2017 klo 23:14:43

Raporttia EsPa-matsista, jossa jälleen viime hetkillä nousu voittoon
http://www.salpajalkapallo.fi/edustus/artikkeli.asp?id=1180
FCSTOKE

Poissa Poissa


Vastaus #118 : 12.08.2017 klo 11:10:31

Tuosta Espan rankkarista vielä.pelaajat eivät olleet aivan kyljikkäin vaan salpan pelaaja hieman taaempana ja juostessa salpan pelaajan käsi hipaisi vastustajan oikeaa olkapäätä ja teki sillä samalla sekunnilla yhden upeimmista filmauksista mitä olen koskaan nähnyt.tuomari oli sijoittunut juuri niin ettei voinut edes nähdä miten se sälli kaatui ja silti tuomitsi rankkarin.mielestäni SalPa ei ollut niin huono mitä velmu sanoi mutta pari asiaa jäi askarruttamaan. Luken vaisuus ja koljosen jopa vaarallisen näköinen aggressiivisuus. Myöskin jälleen hyökkääjä valinta oli outo.penkillä Albin, Jaakko ja Elmo. Avaukseen Eetu joka on mielestäni selkeä neloshyökkääjä.kolme em.kun tulivat kentälle niin jo alkoi tapahtua .vyöryy oli välillä aika upean näköistä.vielä sen verran että tällaista valmentajaa johnia lukuunottamatta ei salossa ole ollut vuosiin.hän on koko pelin aktiivinen ja tuntuu esim tietävän täsmälleen pelin kulun ja myöskin vaihtojen myötä tulevat muutokset.mielestäni erittäin hyvä valkku. Joukkueenjohtaja sitä vastoin oli Espoossa aivan kauhea.haukkui tuomarinkin pataluhaksi.
H3k3

Poissa Poissa


Vastaus #119 : 12.08.2017 klo 20:29:10

Alla tilastodataa Velmun pelaaja-arvioiden jälkeen.
Lepola: hyvää tekemistä oikeastaan jokaisessa matsissa. Torjunut pari pilkkua ja ottanut muutenkin isoja torjuntoja lukuisia. Aika virheetöntä suorittamista. 1350 min/15 pelissä, täydet minuutit.
Tenho: Alkukausi intsissä, minkä vuoksi jonkin verran joutui olemaan poissa joukkueen tapahtumista. Nousujohteisia esityksiä. 715 min/8 pelissä, 89 min/peli.
Juhola: Alkukausi intissä ja ehkä suurin "kärsijä" armeijasta. Pelannut A:ssa isoja minuutteja ja varmasti nostaa selkeästi tasoaan, kun intti saatu alta pois. 29 min/2 pelissä, 15 min/peli.
Rannikko: Perusvarmaa Rannikkoa. Puolustussuuntaan yksi kovimmista toppareista sarjassa. 886 min/10 pelissä, 89 min/peli.
Sihvonen: Suurin yllätys ehdottomasti. Todella eleetöntä ja varmaa tekemistä ollut matseissa. Liikkuva, vahva ja pallollisenakin kelvollinen. 810 min/9 pelissä, täydet minuutit.
Vesterinen: Todella ennakkoluulottomia esityksiä. Harjoituskauden otteluissa vähän näkyi vielä jännitystä, mutta varsinkin TPV-matsi oli todella vakuuttava näytös kyvyistä. 226 min/peli, 75 min/peli.
Enqvist: Intissä koko vuoden ja se näkyy. Loistava vasen jalka ja työmoraali. Muutamia virheitä sattunut väsyessään otteluissa, mutta ehdottomasti potentiaalinen pelaaja. 795 min/10 pelissä, 80 min/peli.
Leino: Perusvarmaa suorittamista ja tuo rauhallisuutta sekä pientä ilkeyttä kentälle. 630 min/7 pelissä, täydet minuutit.
Sunday: Jatkanut hyvällä tasolla ja aina tietää mitä saa kun Sunday on kentällä. Nauttii selkeästi pelaavammasta pelitavasta tällä kaudella. 852 min/12 pelissä, 71 min/peli, 1 maali, 852 min/maali.
Peltola: Keskikentän moottori, joka liikuttaa palloa todella hienosti jatkuvasti. Lisäksi on erinomainen pallonriistäjä ja sitä kautta käynnistettyä laadukkaita vastahyökkäyksiä. 1260 min/14 pelissä, täydet minuutit.
Koljonen: Alkukausi intissä ja koko ajan pääsee paremmin ja paremmin mukaan. TPV:tä vastaan todella solidi esitys. 664 min/10 pelissä, 66 min/ peli, 1 maali, 664 min/maali.
Leskelä: Aivan kauden alla joukkueeseen liittynyt pelaaja pääsi hyvin joukkueeseen sisään. Todella yllätyksellinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan muutamallakin eri pelipaikalla. Meni armeijaan heinäkuun alussa. 399 min/12 pelissä, 33 min/peli, 2 maalia, 200 min/maali.
Abdi: Välähdyksiä ja potentiaalia. Jäänyt pienempään rooliin Santeri Peltoaan liityttyä joukkueeseen. Meni armeijaan heinäkuun alussa. 116 min/3 pelissä, 39 min/peli, 1 maali, 116 min/maali.
Kinnunen: Harmittavasti mursi sormensa kauden alla ja alkukausi sen vuoksi pipariksi. Haki pelituntumaan Kolmosesta muutaman matsin verran ja sitten taas vamma. 1 min/1 pelissä.
Madetoja: Pyyteetöntä työtä aina kentälle päästyään. TPV:tä vastaan positiivinen esitys. 165 min/5 pelissä, 33 min/peli.
Gabrielsson: Todellinen taituri. Näyttää että lentäisi kentällä ja pallo pysyy mukana. Tekee jatkuvasti ratkaisuja, joita kukaan ei osaa odottaa. Tehnyt jo 7 maalia. 1260 min/14 pelissä, täydet minuutit, 8 maalia, 158 min/maali.
Tiainen: Positiivinen yllätys. Harjoituskaudella oli ehkä hieman tukkoista, mutta oikeiden pelien alkaessa ollut todella pirteä. 897 min/13 pelissä, 69 min/peli, 3 maalia, 299 min/maali.
Muzaci: Albijon tekee sitä minkä Albijon osaa. Repii, raastaa, laukoo ja haastaa. Harmittavasti ei ole vielä osunut niin montaa kertaa kun olisi ansainnut, mutta tekee tärkeää työtä joukkueelle. 789 min/12 pelissä, 66 min/peli, 3 maalia, 263 min/maali.
Leppänen: Intissä alkukauden. Päässyt hyvin mukaan intin jälkeen ja kahdessa edellisessä ottelussa väläytellyt vaarallisuuttaan. 591 min/13 pelissä, 45 min/peli, 3 maalia, 197 min/maali.
Oksanen: Loistavaa suorittamista ottelusta toiseen. Oka on fyysisesti aivan hirveässä tikissä ja sitä kautta jaksaa tehdä duunia valtavia määriä. Oppinut lisäksi pelaamaan kuin miehet ja pystyy taistelemaan vahvempien puolustajien kanssa täysin tasapäisesti. 1082 min/15 pelissä, 72 min/peli, 6 maalia, 180 min/maali.
Heinonen: Alkukausi EIFfissä ja sieltä hieman huonossa kunnossa SalPaan kauden alla. Juuri kun mies oli saatu kuntoon, niin harmittava vamma, joka pitänyt miehen sivussa jonkin aikaa. Oli lisäksi alkukauden intissä. 127 min/4 pelissä, 32 min/peli, 1 maali, 127 min/maali.


Valakari: Parissa matsissa ollut auttamassa ja jätti todella positiivisen kuvan. Ennakkoluuloton ja todella taitava pelaaja. 87 min/2 pelissä, 44 min/peli.
Schultz: Auttanut hädässä SalPaa todella vakuuttavasti. TPV:tä vastaan oli kentän hahmo voittaen 100% pääpalloista ja avaten peliä todella tarkasti. 330 min/5 pelissä, 66 min/peli.
Mäkinen: TPV:tä vastaan pirteästi sisään ratkaisten ottelun. 139 min/3 pelissä, 46 min/peli, 2 maalia, 67 min/maali.
Siirtola: Tuli tuuraamaan Ikun loukkaantumista. Väsymätöntä duunia oikealla laidalla ja laadukkaita keskityksiä. Hyvä pelaaja Kakkoseen. 527 min/6 pelissä, 88 min/peli.
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #120 : 18.08.2017 klo 23:51:37

Raporttia paikalliskamppailun voitosta
http://www.salpajalkapallo.fi/edustus/artikkeli.asp?id=1181
not guilty

Poissa Poissa


Vastaus #121 : 19.08.2017 klo 12:22:22

Eilen Salon sateessa paikan päällä ensimmäistä kertaa olleena kummastelen FCSTOKEN näkemystä SalPan hyökkääjätilanteesta. FCSTOKEN selkeäksi neloshyökkääjäksi rankkaama Eetu oli mielestäni pirtein viidestä kentällä esiintyneestä yhdessä Tiaisen kanssa. Eetu ei menettänyt palloja, jakeli hyviä syöttöjä sekä oli aloitteellinen toisella jaksolla piikkiin päästessään. Vastaavasti Jaakko oli ensimmäisellä jaksolla kovin vaisu eikä tehnyt juurikaan aloitteita ja Albin säntäili laput silmillä pallon kanssa menettäen se useita kertoja tilanteissa joissa syöttö olisi ollut huomattavasti parempi ratkaisu. Elmosta paha sanoa mitään mutta ei ainakaan esittänyt mitään sinä aikana kun kentällä oli.
FCSTOKE

Poissa Poissa


Vastaus #122 : 19.08.2017 klo 12:28:28

Olet oikeassa.eilen hän oli minunkin mielestä todella hyvä.en tosin ennen ole nähnyt häntä näin hyvänä.
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #123 : 19.08.2017 klo 12:29:39

Eilen Salon sateessa paikan päällä ensimmäistä kertaa olleena kummastelen FCSTOKEN näkemystä SalPan hyökkääjätilanteesta. FCSTOKEN selkeäksi neloshyökkääjäksi rankkaama Eetu oli mielestäni pirtein viidestä kentällä esiintyneestä yhdessä Tiaisen kanssa. Eetu ei menettänyt palloja, jakeli hyviä syöttöjä sekä oli aloitteellinen toisella jaksolla piikkiin päästessään. Vastaavasti Jaakko oli ensimmäisellä jaksolla kovin vaisu eikä tehnyt juurikaan aloitteita ja Albin säntäili laput silmillä pallon kanssa menettäen se useita kertoja tilanteissa joissa syöttö olisi ollut huomattavasti parempi ratkaisu. Elmosta paha sanoa mitään mutta ei ainakaan esittänyt mitään sinä aikana kun kentällä oli.
Albihan oli eilen todella hyvä riistäen ja tehden todella suurta duunia molempiin suuntiin. Lisäksi vain Liman 2 huipputorjuntaa estivät maalin synnyn. Ansaitisti valittiin SalPan parhaaksi.

Jaakolta tosiaan ehkä jopa kauden vaisuin peli, mutta eivät muualle ekan jakson hyökkäyspään ongelmat hänestä johtuneet.

Topias toi sähäkkyyttä laitaan ja Eetu pääsi "omalle" paikalleen keskelle, niin homma alkoi rullaamaan paremmin.

Toki tuohon hyökkääjien toisen jakson parannukseen oli iso ansio keskikentän kolmikolla, joka sai syöttöpelin toimimaan ja sitä kautta parempia palloja pelattua ylös.
Ponihäntä

Poissa Poissa


Vastaus #124 : 19.08.2017 klo 12:38:37

Miten SalPassa suhtauduttaisiin mahdolliseen nousuun?

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines