FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.07.2018 klo 22:56:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: MyPa 2017 - Ylösnousemus  (Luettu 86538 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


: 19.11.2016 klo 22:05:01Huhumylly alkoi viimevuonna, mutta lopulta saatiin vahvistus ehkä parhaaseen uutiseen ikinä: MyPa tekee paluun ja pelaa kaudella 2017 Kaakkois-Suomen Kolmosta.

Tapahtumaketju on seuraava:
Inkeroisten Purha nousi komeasti Kolmoseen kaudeksi 2015 ja säilytti sarjapaikkansa. Talvella alkoivat kuitenkin vaikeudet, kun massiivisen pelaajakadon myötä apua piti pyytää KJP:n a-junioreilta. Syntyi yhdistelmäjoukkue, jossa jatkoi vain yksi Purhan mies. Purha säilytti jälleen sarjapaikkansa ja luovutti sen MyPalle, jatkaen itse kakkosjoukkueen paikalla Vitosessa. Upeaa alueellista yhteistyötä minkä myötä monen unelma toteutui.

MyPan valmentajana tulee toimimaan Purhaa Kolmosessa viimekaudella luotsannut Jukka Karjalainen, mutta pelaajisto on vielä auki, sillä toistaiseksi sopimuksen on tehnyt vain entinen entinen liigatähti Heikki Pulkkinen, joka on pelannut edelliset kaudet Peltirummussa Kolmosta. Keskikentällä pääsarjauransa jälkeen pääsääntöisesti häärännyt Pulkkinen on erinomainen vahvistus joukkueelle, joka tulee jatkossakin todennäköisesti koostumaan varsin nuorista pelureista.

Seuralla on tällä hetkellä avoimia harjoituksia, joiden perusteella valitaan seurassa jatkavat pelurit. Ennen varsinaisen pelaajalistauksen tekemistä voidaan spekuloida muutamalla huhulla:

Tuomas Aho & Ville Iiskola
Skele asuu seudulla, opettaa Myllykoskella ja paketoi liigauransa. Ex-kapteeni on Kouvolan Sanomille väläytellyt, että pelaajauran jatkuminen on mahdollista. Oli myös jatkamassa MyPassa "oli taso mikä tahansa" -mentaliteetilla ennen konkurssia. Iiskola taas on lyhyen RoPS-pestinsä jälkeen palloillut Jaalan Voimassa hyökkääjänä Kutosessa, joskin huhujen mukaan paluu MyPan tolppien väliin voisi kiinnostaa.

Muiden nimien spekulointeihin lainaan nimimerkki Pikitiivin viestiä:
Lainaus
Raatikainen, Pyhäranta, Lanu, Majander, Pakkanen, ...
Raatikainen ja Lanu ovat pelanneet viimeisimmät kaudet Peltirummun laidoilla, kumpikin MyPan kasvatteja. Majander on pelannut edelliset kaudet Susissa hyökkäyspään rooleja, kun taas elegantti ja huipputekninen keskikentän gutimainen maestro Patrik Pakkanen on joutunut kamppailemaan vammojen kanssa pari kautta. MyPan juniorivalmentajan edellinen ehjä kausi on Kaakkois-Suomen Nelosessa Purhan paidassa 2014. Jere Pyhäranta taas tuskin esittelyjä kaipaa, vaan nimen pitäisi olla jopa jonne-osaston muistissa.

Palataan pelaajistoon sitä mukaan kun sopimuksia julkaistaan. Ja toki, odotetaan kesää malttamattomana, sillä kaudella 2017 tulee Kaakkois-Suomen Kolmonen olemaan jälleen ja erityisesti se kovin. MyPa is back!
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #1 : 19.11.2016 klo 22:06:27

Maalivahdit:

Miika Korpela #1

Nuori ja ulottuva Korpela on selkeä ykkösmaalivahti jolla on potentiaalia kehittyä erinomaiseksi maalivahdiksi. Luotettava ja laadukas veskari Kolmoseen, missä onkin jo Purhan riveissä kaksi edellistä kautta torjunut. KJP:n junnuja.
Pituus: 198
Paino: 92
Edelliset seurat: HaPK, MYPA, KJP, Purha

Petri Metsälä #12

Olkapäävammoista kärsinyt parin kauden sapattivapaan pitänyt 26-vuotta täyttävä maalivahti palaa kentille kasvattiseuransa riveissä. Viimeksi edustanut Purhaa Nelosessa kaudella 2014.
Pituus: 186
Paino: 75
Edelliset seurat: MYPA, Purha

Puolustus:

Benjamin Niveri #2

Pituus: 181
Paino: 80
Edelliset seurat: KAJO, KJP, Sudet, FC Peltirumpu, Purha

Tuukka Saari #3

Pituus: 184
Paino: 86
Edelliset seurat: Sudet, KJP

Toni Lehtonen #4

Pituus: 190
Paino: 90
Edelliset seurat: Kumu JT, KJP, Purha

Olli Kähkönen #13

Pituus: 180
Paino: 73
Edelliset seurat: Kumu JT, KJP, Purha

Joonas Vainio #17

Taistelijaluonne, joka aloittaa myös kolmannen kautensa Kolmosessa edustettuaan edelliset kaudet Purhaa. Kykenee pelaamaan laitapakkina, topparina ja tarpeen tullen myös keskikentälle. Tulee tilanteisiin ajoittain todella kovaa.
Pituus: 178
Paino: 70
Edelliset seurat: Purha, KJP

Samuel Arponen #20

Pituus: 185
Paino: 70
Edelliset seurat: Kumu JT, KJP, Purha

Paavo Kujala #21

Pitkä ja taitava puolustaja on siirtynyt topparista vasemmaksi pakiksi. Erinomainen vasen jalka tuo laatua keskityksiin ja pelotteen erikoistilanteisiin. Pitkien rajaheittojen erikoismies debytoi Kolmosessa Purhan riveissä 2015. Tärkeä palanen puolustukseen ja potentiaalisesti Kolmosen puolustajien parhaimmistoa. Henkilökohtaisesti uskon tähän mieheen.
Pituus: 191
Paino: 86
Edelliset seurat: MYPA, KJP, Purha

Veeti Tuomala #28

Pituus: 179
Paino: 78
Edelliset seurat: MYPA Juniorit, KJP, Purha

Keskikenttä:

Joona Alenius #5

Pituus: 184
Paino: 74
Edelliset seurat: Kumu JT, KJP

Joonas Tiihonen #6

”Nahkiitto” on pallovarma ja todella laadukas keskikentän ankkuri. Heikki Pulkkisen ohella MyPan keskikentän tärkein palanen ihastuttaa pelikäsityksellään ja fyysisyydellään. Kuten tässäkin topicissa kirjoituspotentiaaliaan ulosmittaava ja jalkapalloilullisen potentiaalinsa hukannut kirjoittaja toteaa, toi Joonas räp-kulttuurin Myllykoskelle. Edusti Purhaa toissakaudella Kolmosessa, viime kaudella oli yhdessä Niko Roiton ja Antti Sokuran kanssa suurin syy Korian Ponnen nousuun Vitosesta Neloseen.
Pituus: 187
Paino: 83
Edelliset seurat: MYPA, Sudet, Purha, Korian Ponsi

Heikki Pulkkinen #8

Super-Hessu ei esittelyjä kaipaa. Keskikentällä liigauransa MyPassa lopettanut entinen puolustaja on MyPan meritoitunein ja tunnetuin pelaaja. Edusti viime vuodet Peltirumpua, mutta palasi kotiin nostamaan Kymenlaakson kauneinta takaisin sen ansaitsemiin parrasvaloihin.
Pituus: 173
Paino: 73
Edelliset seurat: STPS, Atlantis FC, AC Allianssi, MYPA, FC Viikingit, Puijon Pesäkarhut, FC Peltirumpu

Jimi Kyytsönen #7

Freestyle-jalkapalloilija on teknisesti varmasti joukkueen taitavin pelaaja ja Anjalan pieni suuri mies hamuaakin avauspaikkaa kesäksi. Kehittynyt edellisinä kausina Purhan riveissä harppauksin ja jatkaa toivottavasti siitä mihin jäi. Pallosta luopuminen tuottaa ajoittaisia haasteita.
Pituus: 180
Paino: 70
Edelliset seurat: Purha, PeKa/KTP yj., KJP

Samuel Lindeman #9

Pituus: 188
Paino: 81
Edelliset seurat: Sudet, KJP

Miro Paajanen #11

Edelliskauden kapteeni, tuo äänekäs ja terävä Purha-ikoni, ”Mirsseli” jatkaa tutussa joukkueessa vaikka logo rinnassa vaihtuikin. Kykenee pelaamaan topparina ja keskikentällä sekä saavuttaa kuntohuippunsa kun joukkue sitä eniten vaatii.
Pituus: 180
Paino: 78
Edelliset seurat: Purha

Niko Roitto #22

Oman kävelytyylinsä luonut MyPa-kasvatti on valunut piikistä kohti keskikenttää. Kykenee pelaamaan kaikkia hyökkääviä rooleja ja älykkäänä sekä taitavana pelaajana on arvokas palanen nuoreen joukkueeseen. Hyvä pääpelaaja ja yleensä oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Sopimusuutisessa valehdeltiin nopeaksi.
Pituus: 185
Paino: 77
Edelliset seurat: MYPA, Purha, Ri-Pa, FC-84, Korian Ponsi

Hyökkäys:

Tomi Räikkönen #10

Nopea, vahva ja maaliahne. Alasarjojen maalikuningas oli nostamassa Purhaa Vitosesta Kolmoseen ja viime kaudella edusti Peltirumpua. On myös pelannut Kakkosta FC Kuusankosken riveissä. Saksipotkuillaan säväyttävä Tomi on preseasonin onnistujia ja muodostaakin Jussi-Pekka Rämän kanssa vaarallisen duon yläkerrassa. Kykenee pelaamaan laidalla ja piikissä.
Pituus: 171
Paino: 75
Edelliset seurat: MYPA, FC Kuusankoski, Purha, FC Peltirumpu

Ville Rautakorpi #14

Entinen laitapuolustaja on ollut talvella tehokas laitahyökkääjän paikalla. Nopea ja kovaa pelaava Rautakorpi on potentiaalinen vaihtoehto avaukseen vasemmalla laidalla.
Pituus: 187
Paino: 76
Edelliset seurat: MYPA, KJP, FC Peltirumpu, Purha

Jussi-Pekka Rämä #16

Entinen poikamaajoukkuepelaaja on MyPan kasvatti ja edustanut Kolmosessa Peltirumpua ja Purhaa. Vahva ja vaikeasti horjutettava maalintekijä on ehdottomasti syytä ottaa tarkkailuun, sillä tehoja on odotettavissa. Nimimerkki klurun luotto mieheen on vahva.
Pituus: 184
Paino: 84
Edelliset seurat: MYPA, KJP, FC Peltirumpu, Purha

Eevert Hellsten #18

Pituus: 179
Paino: 74
Edelliset seurat: Kumu JT, KJP

Arttu Huovila #19

Pituus: 178
Paino: 74
Edelliset seurat: Sudet, KJP
« Viimeksi muokattu: 31.03.2017 klo 12:27:25 kirjoittanut BorisC »
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #2 : 19.11.2016 klo 23:51:13

Seurantaan, kait joku nyt päivystää viialan pisuaarilla?
DobiDa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Chelsea FC


Vastaus #3 : 20.11.2016 klo 00:59:43

Iiskola ja Pyhäranta kuulostaa kyllä melkeen jopa liian hyvältä. Iiskolalla varmaankin ottajia kuitenkin olisi koko ajan ollut ylemmillä sarjatasoillakin, joten en henk.koht. usko vaihtavan JaVosta pois.
Raiden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: -47, Pohjoiskaarre, István Mitring


Vastaus #4 : 20.11.2016 klo 06:35:12

Hyvä ja tärkeä topik.

e. Vastikselta vielä logoa?
« Viimeksi muokattu: 20.11.2016 klo 06:38:11 kirjoittanut Raiden »
emilkostadinov

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pool, Gnisu, Hifk, Grani...


Vastaus #5 : 20.11.2016 klo 08:10:28

Seurantaan, eikö Mypatalon ostanut mesenaatti voisi laittaa hilloa myös rakkaudesta lajiin?
supstanssi

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 20.11.2016 klo 12:43:15

Hyviä pelaajia Kolmoseen tuolla reeneissä, voi tulla kovakin nippu ja erityisesti jos joku konkari vielä lähtee mukaan. Sitten niitä nuoria pelaajia ja laadukasta treeniä heille. Talo, stadion ja halli muodostavat olosuhdekokonaisuuden jonka uskoisi kiinnostavan seutukunnan futaajia. Tärkeintä on kuitenkin, että siellä pelataan taas.
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #7 : 20.11.2016 klo 15:24:49

Lainaus
Majander
Simo vai Ville vaiko jopa molemmat?
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 20.11.2016 klo 15:27:24

Seurantaan, eikö Mypatalon ostanut mesenaatti voisi laittaa hilloa myös rakkaudesta lajiin?
Pitikin itse asiassa jo aiemmin kysellä tuosta talosta. Mikä sen kohtalo lopulta oli?
supstanssi

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 20.11.2016 klo 16:29:03

Pitikin itse asiassa jo aiemmin kysellä tuosta talosta. Mikä sen kohtalo lopulta oli?

http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2016/09/14/MyPa-talon%20kaupat%20ly%C3%B6tiin%20lukkoon%20%E2%80%94%20monik%C3%A4ytt%C3%B6iseen%20taloon%20haetaan%20uutta%20eloa/2016221268738/4
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #10 : 20.11.2016 klo 17:17:29

Simo vai Ville vaiko jopa molemmat?
Ville
Clint Itäpuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokke ja suurseurat


Vastaus #11 : 20.11.2016 klo 18:34:05

Vittu jee!! Paras uutinen pitkään aikaa ja samalla topikki seurantaan.
Erittäin jännittävä harjoituskausi tulossa, itsellä on suuret odotukset, että Tuomas Aho tulee höntsäilemään MyPaan tilkiten alakerran.
FletchZ

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 20.11.2016 klo 19:26:46

Elegantti ja huipputekninen keskikentän gutimainen maestro Patrik Pakkanen vaan nopeasti allekirjoittamaan sopimus ja pakka alkaa jo sitä myöten olla aika hyvällä mallilla.
Lauantai-illan Nostalgia

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mummolan puusauna ja Aulis Virtanen


Vastaus #13 : 20.11.2016 klo 20:59:30

Tulin hyvälle mielelle tästä uutisesta. MyPa on aina ollut sympaattinen seura. Toivotan hyviä pelaajahankintoja sekä onnea Kolmoseen! Ylos
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #14 : 20.11.2016 klo 21:20:08

Pyhäranta reenailee mukana, muttei ole tulossa jengiin. Nimimerkki Mendooozalle tarjottu huhujen mukaan 1+1-mallista sopimusta. Ylos
hotSpurz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #15 : 21.11.2016 klo 15:00:27

Pyhäranta reenailee mukana, muttei ole tulossa jengiin. Nimimerkki Mendooozalle tarjottu huhujen mukaan 1+1-mallista sopimusta. Ylos
Eli meinataan käydä hakemassa vauhtia vähän alempaa vielä?! ;) Mopolla moottoritielle jne.
Kikkara

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Sarjapaikka


Vastaus #16 : 22.11.2016 klo 16:52:02

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/22/toimittajan-tarina-paluu-myllykoskelle
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #17 : 23.11.2016 klo 13:44:52

Hieno mies Ylos
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: veikkopl Venäjällä


Vastaus #18 : 23.11.2016 klo 16:16:55

Tero Karhulle aina Ylos.
supstanssi

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 23.11.2016 klo 21:20:47

Tv-pätkässä Tero muistaakseni kiteytti jotenkin 'Myllykoskella tuntui että tekemiselläni (pelaajana) oli merkitystä'. Kauniisti sanottu ja tuon kääntöpuoleen tiivistyy myös yksi suomalaisen jalkapallon ongelma. Samat sanat voisi toki sanoa myös kannattajana katsomon puolelta.
Mendoooza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Kuhmon Pallo -79


Vastaus #20 : 25.11.2016 klo 12:37:03

Eli meinataan käydä hakemassa vauhtia vähän alempaa vielä?! ;) Mopolla moottoritielle jne.
Hahaha. Kerrankin mopolla moottoritielle -huuto oikeassa paikassa! Pyhäranta kuulemma tosiaan nimenomaan treenaili messissä, ei oo tulossa jengiin. Muuten meno näytti hyvältä. Kyllä sieltä ihan napakka porukka tulee.
« Viimeksi muokattu: 25.11.2016 klo 12:40:10 kirjoittanut Mendoooza »
supstanssi

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 27.11.2016 klo 13:04:51

Pojille vähän paineita lähteä messiin...heh

http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2016/11/27/MyPan%20p%C3%A4%C3%A4valmentaja%3A%20%E2%80%9DJos%20Tuomas%20Aho%20ja%20Ville%20Iiskola%20haluavat%20tulla%20pelaamaan%2C%20niin%20tervetuloa%E2%80%9D/2016221524138/4

Toivottavasti porukkaa tosiaan tulee katsomoon runsaasti, se antaa mahdollisuuden kehittää toimintaa.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #22 : 27.11.2016 klo 15:03:46

Siellä on pelaajat valittu, nyt odotellaan.
star4sytka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Sudet


Vastaus #23 : 27.11.2016 klo 22:05:37

http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2016/11/27/MyPan%20paluu%20voimistaa%20Myllykosken%20kotiseutubuumia%20%E2%80%94%20toimittaja%20osallistui%20harjoituksiin%20ja%20selvitti%2C%20miten%20nousua%20aletaan%20rakentaa/2016221522360/4
Birju

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 28.11.2016 klo 22:07:59

Eipä ole tällä vuosituhannella ollut itellä näin kova into päällä tähän aikaan vuodesta tulevaa kautta odottaessa! Varmaan viimeksi talvella 91-92. Pari vanhaa liigajyrää (Manekin vasta 51) kun vielä tosiaan innostuisi palaamaan. Olis nuorelle pelaajanalulle kohtuullisen kehittävää pelata jonkun Skelen vierellä.

ALKAIS JO!

 
Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines