FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.06.2018 klo 20:48:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 14
 
Kirjoittaja Aihe: MyPa 2017 - Ylösnousemus  (Luettu 86414 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mypis

Poissa Poissa


Vastaus #275 : 29.08.2017 klo 00:04:43

Ottelukoosteista joutunut seuraamaan MyPa:n uutta tulemista johtuen pitkästä välimatkasta. Ensi vuonna muutto takaisin Myllykoskelle, joten haetaan ensikaudelle jo pientä hypeä, kun pääsee paikanpäälle.

Kauden tärkeimmät pelaajat?
Ketkä ansaitsee jatkosopimukset kakkoseen?
Koosteista ei saa kokonaiskuvaa pelaajistosta, joten pientä rapoa pelaajista mielelläni kuulisin. :)
Ps. Loistavaa työtä koko MyPa:n porukka, sekä fanit!

On kyllä vaikeaa nimetä yksittäistä tärkeintä pelaajaa, koska koko joukkue on pelannut tähän mennessä hyvän kauden. Jos (ja kun) joukkue Kakkoseen nousee, on joukkueeseen saatava melkein kymmenkunta pelaajaa, jotta joukkue voisi taistella säilymisestä. Regions cupin ottelu Atlantista vastaan antoi osviittaa siitä, minkälaista Kakkosessa tulee olemaan.
Käyn tässä läpi omia mielikuviani pelaajistosta:

1. Matias Riikonen, 2 ottelua, 2 päästettyä maalia
U16-maajoukkueessakin esiintynyt nuori maalivahtilupaus. On esittänyt miehen otteita pelaamissaan otteluissa. Ohjaa nuoreksi maalivahdiksi linjaa hyvin ja on erittäin varma torjuja. Pääsee keväällä yläasteelta, suuntaako lukioon Lahteen? Jos jää Kouvolaan lukioon niin ehdottomasti jatkoon ensi kaudeksi.

2. Benjamin Niveri, 13 ottelua
Niveri on osoittanut takalinjoilla varmuutta pallollisella taidollaan. On myöskin nopea ja vahva. On hieman pienehkö toppariksi, mutta tällä kaudella se ei ole näkynyt pelissä. Avainpelaaja, jatkoon!

3. Tuukka Saari, 0 ottelua
18-vuotias toppari on pelannut koko kauden lainalla Nelosessa pelaavassa Korian Ponnessa. On saanut siellä runsaasti peliaikaa, mikä on tärkeää nuorelle pelaajalle. Pahoin pelkään, että Nelonen on korkein sarjataso, missä tulee pelaamaan.

4. Toni Lehtonen, 10 ottelua
Esiintynyt tällä kaudella 10 ottelussa, mutta vain kolmessa pelannut 90 min. Isokokoinen toppari, vahva kaksinkamppailuissa. Kolmosessa pärjää, Kakkosessa ei. Ei jatkoon.

5. Kaan Kovanen, 2 ottelua, 1 maali
Susista lainalla oleva Kovanen on säväyttänyt taidoillaan Saviniemessä. Ollut selkeästi se puuttuva lenkki kivenkovasta avauksesta ja onkin ottanut paikkansa oikeana laitahyökkääjänä. Jos haluaa tulla ensi kaudeksi MYPAan niin tervetuloa!

6. Joonas Tiihonen, 12 ottelua, 4 keltaista korttia
Myllykosken oma poika palasi kasvattiseuraansa Korian Ponnesta, jossa pelasi viime kaudella Vitosta. Tämä ei ole näkynyt kentällä ja onkin ollut yksi kauden parhaista pelaajista keskikentän pohjalla. Osaa rytmittää ja pelaa kovaa. Jatkoon!

7. Jimi Kyytsönen, 10 ottelua
Viime kaudella Purhan paidassa viisi maalia tehnyt Kyytsönen ei ole pystynyt parantamaan peliään tälle kaudelle. Hieroo, hieroo ja hieroo, kunnes syöttää alaspäin. Pallo pysyy paikallaan hallussa, mutta kun pitäisi vauhdilla ohittaa puolustaja, loppuu työkalupakista avut. Ei jatkoon.

8. Heikki Pulkkinen, 10 ottelua, 2 maalia, 2 keltaista, 1 punainen
Joukkueen kapteeni on johtanut esimerkillään koko joukkuetta. Kenties koko sarjan paras pelaaja. Pomppuihmeen pomppu on vieläkin korkea. Ilman muuta Kakkosen tasoinen pelimies, jos löytyy motivaatiota pelata ensi kaudella!

9. Samuel Lindeman, 13 ottelua, 7 maalia
10-paikalla operoiva Lindeman on pelannut upean kauden tähän mennessä, joista osoituksena seitsemän tehtyä maalia. Iso ja taitava, yllättävän nopeakin. Kehityskäyrä vahvasti ylöspäin. Jatkoon!

10. Tomi Räikkönen, 13 ottelua, 8 maalia, 3 keltaista
Kuuden ottelua maalittoman putken jälkeen vasempana laitahyökkääjänä viilettävä Räikkönen on löytänyt tehonsa. Viimeisen viiden kauden aikana tehnyt Kaakon sarjoissa 62 maalia, tälläkin kaudella tekee kaksinumeroisen määrän. Omaa huikean työmoraalin myös alaspäin. Jatkoon!

11. Miro Paajanen, 9 ottelua
Purhalegenda on saanut vähänlaisesti vastuuta tämän vuoden sarjassa. Pelaa pääsääntöisesti topparina, mutta pärjää myös alempana keskikenttänä hyvän syöttötaitonsa ansiosta. Löytyykö motivaatiota harjoitella ja riittääkö taso, jos joukkue nousee.

12. Miika Korpela, 10 ottelua, 1 päästetty maali
Joukkueen puolustuksen viimeinen lukko. Ulottuva maalivahti on kehittynyt parin viime kauden aikana suurin askelin. Vain yksi päästetty maali 10 ottelussa kertoo joukkueen puolustuksen tasosta, mutta Korpela on ottanut lukuisia ”game savereita” niissä. Jatkoon!

13. Olli Kähkönen, 5 ottelua
Nopea laitapuolustaja on pelannut vain viidessä ottelussa. Ei ole teknisin pelaaja, mutta pärjää sinnikkyydellään. Menee vaihtopelaajana myös Kakkosessa, jatkoon.

14. Ville Rautakorpi, 9 ottelua
Harjoituskaudella maaleja paukutellut Rautakorpi on jäänyt vähälle vastuulle. Tarjottiin alkukaudella paikkaa oikeana laitahyökkääjänä, mutta ei onnistunut lunastamaan sitä itselleen. Rajalliset taidot, kova tsemppaamaan. Ei kuitenkaan käyttöä Kakkosessa.

16. Jussi-Pekka Rämä, 13 ottelua, 11 maalia, 3 keltaista
Aikoinaan poikien maajoukkueessakin esiintynyt Rämä on hurmannut tällä kaudella katsojat. Iso, vahva, nopea ja tekninen hyökkääjä on aiheuttanut kauhua jokaiselle vastustajan topparille. Tuhlaa vielä aika paljon hyviä maalipaikkoja, vaikka johtaakin Kolmosen maalipörssiä. Ehdottomasti jatkoon!

17. Joonas Vainio, 8 ottelua, 1 keltainen
Laitapuolustaja on pelannut vain kerran avauksessa tällä kaudella. Taso riittää Kolmosen häntäpään joukkueita vastaan. Kova tsemppaamaan, mutta tekniikka ja syöttötaito ei vain riitä, edes Kolmoseen. Ei asiaa Kakkoseen!

18. Eevert Hellsten, 5 ottelua, 1 maali
Nuori laitahyökkääjä ei ole päässyt paljoa pelaamaan tällä kaudella, eikä ole saanut jostain syystä myöskään lainaa alemman sarjatason joukkueisiin. Kakkonen ainakin ensi kaudella vielä liian kova Hellstenille.

19. Arttu Huovila, 5 ottelua, 1 maali
Toinen nuori laitahyökkääjä, jolla oli kesällä ikävä loukkaantuminen, kun mursi kätensä. On väläytellyt pelaamissaan otteluissa, pärjää Kolmosessa. Kakkosen taso kuitenkin liian kova.

20. Samuel Arponen, 11 ottelua
Laitapuolustajana ja -hyökkääjänä viihtyvä Arponen on jäänyt vaihtopelaajan rooliin. Monikäyttöinen pelaaja Kolmosessa, mutta ei asiaa Kakkoseen.

21. Paavo Kujala, 13 ottelua, 5 maalia, 2 keltaista
Tälle kaudelle vasemmaksi laitapuolustajaksi istutettu Kujala on ollut suurin yllättäjä. Iso ja nopea pelaaja, joka omaa kovan ja tarkan vasemman jalan. Muutti Tampereelle opiskelemaan, joten etsinee pelipaikan ensi kaudeksi sieltä suunnalta. Ehdottomasti jatkoon, jos tulee kesäksi Myllykoskelle.

22. Niko Roitto, 10 ottelua, 1 maali
Iän myötä on pelipaikka tippunut jo keskikentän pohjalle, mutta on muodostanut loistavan kaksikon keskikentän pohjalle Tiihosen kanssa. Kärsinyt viime aikoina keuhkokuumeesta, toivottavasti pääsee pian jo takaisin kentälle. Menee Kakkosessa vaihtopelaajana.

28. Veeti Tuomala, 10 ottelua
18-vuotias laitapuolustaja on esiintynyt kentällä kuin vanha konkari. Luotettava pelaaja joka ei petä koskaan. Kehityskelpoinen, rinkiin myös ensi kaudeksi!

30. Petri Metsälä, 0 ottelua
Koko kauden loukkaantuneen ollut maalivahti. Ei käyttöä ensi kaudella.

31. Joona Alenius, 0 ottelua
On ollut koko kauden lainalla Nelosessa pelaavassa Sudet/2:ssa. Saanut siellä runsaasti vastuuta. Ei kuitenkaan asiaa Kakkoseen.

Elba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA


Vastaus #276 : 29.08.2017 klo 08:43:20

Hyvää analyysia yllä Ylos

16. Jussi-Pekka Rämä, 13 ottelua, 11 maalia, 3 keltaista
Aikoinaan poikien maajoukkueessakin esiintynyt Rämä on hurmannut tällä kaudella katsojat. Iso, vahva, nopea ja tekninen hyökkääjä on aiheuttanut kauhua jokaiselle vastustajan topparille. Tuhlaa vielä aika paljon hyviä maalipaikkoja, vaikka johtaakin Kolmosen maalipörssiä. Ehdottomasti jatkoon!

Piti ihan googlata paljon Jupe on pitkä, onhan se näköjään 184cm :o Habituksessa kun on edelleen vähän semmoista söpöä pikkutyttöä, niin ei tullut mieleen että kaveri on oikeasti noin pitkä.

Saas nähdä miten Kakkosen lohkot sitten ensi kaudeksi muotoutuu. Ainakin näin pk-seutulaisen sudeettikannattajan näkökulmasta luvassa lienee mukavan lyhyitä away-reissuja jotka voi parhaassa tapauksessa vaikka kävellä Ylos
supstanssi

Poissa Poissa


Vastaus #277 : 29.08.2017 klo 08:49:18

Mistä sitten houkutella Mypiksen mainitsemat n.10 Kakkosen tasoista pelaajaa, se ei ole ihan helppo juttu. Osittain on varmaan saatava myös kehitystä nykyiseen rinkiin. Yksittäiset hieman ylikovat vahvistukset, jotka nostaisivat ympärillä pelaavien nuorten tasoakin, eivät varmasti olisi pahitteeksi jos nousu tulee.
Mypis

Poissa Poissa


Vastaus #278 : 29.08.2017 klo 10:03:15

Mistä sitten houkutella Mypiksen mainitsemat n.10 Kakkosen tasoista pelaajaa, se ei ole ihan helppo juttu. Osittain on varmaan saatava myös kehitystä nykyiseen rinkiin.


Pelaajien löytäminen ei tule olemaan helppoa. Paljon riippuukin Susien tilanteesta, onko sieltä mahdollisuuksia saada vahvistuksia, jos Sudet putoaa. Jos näin tapahtuu, voisi potentiaalisia tulioita olla Antti Kauppila, Majanderin veljekset, Hassel, Pesari, Ryöpäs, Nurminen, Raatikainen ja Lanu. Siinä olisi jo yhdeksän pelaajaa, jotka kelpaisivat joukkueeseen.

Pelturummusta ei vahvistuksia Kakkoseen löydy muita kuin Ek maalille. Kolmosen joukkueista löytyisi vielä Leigh HaPK:sta, joka voisi olla kokeilemisen arvoinen.

Lainaus

Yksittäiset hieman ylikovat vahvistukset, jotka nostaisivat ympärillä pelaavien nuorten tasoakin, eivät varmasti olisi pahitteeksi jos nousu tulee.

Näiden löytäminen lähialueelta onkin lähes mahdoton tehtävä. Melkeinpä ainoat mahdolliset ovat Aho ja Iiskola, mutta en usko että lähtisivät  mukaan joukkueeseen.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #279 : 29.08.2017 klo 10:57:12

Rummusta lähinnä Inkilä, Susissa Kauppila ja Nakari nyt ovat selkeimmiten Kakkosen tasoa. Skele ja Iiskola, tervetuloa Tuoppi
Mypis

Poissa Poissa


Vastaus #280 : 29.08.2017 klo 11:02:13

Rummusta lähinnä Inkilä, Susissa Kauppila ja Nakari nyt ovat selkeimmiten Kakkosen tasoa. Skele ja Iiskola, tervetuloa Tuoppi

Inkilä oli ainakin MYPAa vastaan tasoa huumori, jossain pitäisi näkyä, että on pelannut korkeammallakin. Nakaria en viitsinyt edes mainita, koska eiköhän jatka Susissa, on taso mikä tahansa.
Tippo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen kaunein punavalkoin


Vastaus #281 : 29.08.2017 klo 12:11:54

5. Kaan Kovanen, 2 ottelua, 1 maali
Susista lainalla oleva Kovanen on säväyttänyt taidoillaan Saviniemessä. Ollut selkeästi se puuttuva lenkki kivenkovasta avauksesta ja onkin ottanut paikkansa oikeana laitahyökkääjänä. Jos haluaa tulla ensi kaudeksi MYPAan niin tervetuloa!

Samat aatokset miehestä, mutta ei pelaa kuin tämän syksyn MyPassa. Lähtee kauden päätteeksi vaihto-oppilaaksi johonkin päin maailmaa.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #282 : 29.08.2017 klo 12:22:34

Inkilä oli ainakin MYPAa vastaan tasoa huumori, jossain pitäisi näkyä, että on pelannut korkeammallakin. Nakaria en viitsinyt edes mainita, koska eiköhän jatka Susissa, on taso mikä tahansa.
Noh, makuja on monia, mutta kyllä ne Rummun pärjääjät löytyivät keskikentällä.
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: veikkopl Venäjällä


Vastaus #283 : 03.09.2017 klo 13:37:56

Hamina :D Säästäkää nyt se nousu sinne Mikkeliin..
rikosylikomisaario

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MUFC/MyPa/TsV


Vastaus #284 : 03.09.2017 klo 13:59:26

Rummusta lähinnä Inkilä, Susissa Kauppila ja Nakari nyt ovat selkeimmiten Kakkosen tasoa. Skele ja Iiskola, tervetuloa Tuoppi

Skele ja Iiskola! Voimaa myös hyökkäykseen, hah. Mitenhän vanhoihin MyPalaisiin Pääkaupunkiseudulla vaikuttaa Hifkin mahdollinen putoaminen ja MyPan mahdollinen (varma) nousu, hmmm.
Inksan Iniesta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Purha, Barcelona, Man City


Vastaus #285 : 04.09.2017 klo 09:27:02

Jotenkin on sellainen tunne että Sudet säilyy niukasti ja MYPA pääsee pelaamaan ensi kaudellakin Kouvolan DERBYn! Susista ei montaa miestä kannata OTTAA löntystämään Myllykoskelle (2-3 pelaajaa). Tällä hetkellä kuitenkin kaksi hyvää nuorta maalivahtia ringissä joten olisiko järkevää ottaa Iiskola mukaan ja viemään poikien peliaika (Ei Iiskola penkille tule se on varma)? Skelen voisi huolia toppariksi IFK:sta, Keskikentälle tarvitsee lisää kilpailua, joten Lindbergiä voisi houkutella Isän (92-94 ja 98-03 never förget) jalan jäljissä Myllykoskelle tekemään peliä ja joku toinen kovanprofiilin pelintekijä jostain muualta. Kakkosen tason laitureita Susista EI löydy, joten jos niitä tarvitsee ne hommataan muualta. Ja Nakari opettamaan Jupelle miten maaleja tehdään. Mielipiteitä?
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP ja Aleksi Pahkasalon erikoistilanteet


Vastaus #286 : 04.09.2017 klo 10:01:32

Jotenkin on sellainen tunne että Sudet säilyy niukasti ja MYPA pääsee pelaamaan ensi kaudellakin Kouvolan DERBYn!

Kyseessä on paikallisottelu, mutta onko muka Mypan ja Susien välillä mitään derby rivalrya? Vai onko tässä taas derby-sanan väärinkäyttö kyseessä? Sen tiedän, että jos KTP ei pääse Mypaa karkuun Ykköseen, niin silloin on edessä todellinen derby.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #287 : 04.09.2017 klo 10:07:21

Kyseessä on paikallisottelu, mutta onko muka Mypan ja Susien välillä mitään derby rivalrya? Vai onko tässä taas derby-sanan väärinkäyttö kyseessä? Sen tiedän, että jos KTP ei pääse Mypaa karkuun Ykköseen, niin silloin on edessä todellinen derby.
Onhan tuossa tietty jännite jo junnuissa luotu. Toki henkilökohtaisesti Sudet ei kiinnosta oikeastaan vittuakaan.
L Messi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, Purha


Vastaus #288 : 05.09.2017 klo 12:02:12

Onhan tuossa tietty jännite jo junnuissa luotu. Toki henkilökohtaisesti Sudet ei kiinnosta oikeastaan vittuakaan.

Boldattuun sama.

Ri-Pa ja PeKa voitetaan kotona. SavU:lle ja STPS:lle jopa vara hävitä molemmille (not gonna happen).

Aika monelta Sudelta on soppari päättymässä 31.12.17. Elämme mielenkiintoisia aikoja. Kiinnostaisiko kunnon faciliteetit ja ihan yleisölle pelaaminen ?
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #289 : 05.09.2017 klo 12:55:17

Kyseessä on paikallisottelu, mutta onko muka Mypan ja Susien välillä mitään derby rivalrya? Vai onko tässä taas derby-sanan väärinkäyttö kyseessä? Sen tiedän, että jos KTP ei pääse Mypaa karkuun Ykköseen, niin silloin on edessä todellinen derby.

Riippuu keneltä kysyy.
Jos kysyy siltä toiselta Susien kannattajalta niin MyPa on arkkivihollinen ja Sudet Kouvolan jalkapallon tulevaisuus huikaisevine yleisömäärineen.

Jos kysyy MyPan kannattajilta niin:
Sudet ei kiinnosta oikeastaan vittuakaan.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #290 : 05.09.2017 klo 13:14:28

Jos KTP nousee ja Sudet säilyy, niin eipä tuolla Kakkosessa sen kiihkeämpiäkään vääntöjä ensi kaudella ole.

Joskos vaikka tuularien joukossa saisi jotain pientä kiimaa viriteltyä. Tyhjää parempi se pienikin on. Ihan hyvä sauma tuollaisen "paskaderbynkin" avulla on jokunen uusi silmäpari katsomoon edes kaudeksi saada. Ei tällä seudulla kuitenkaan ole varaa yhdestäkään eurosta kieltäytyä.

edit. Nythän on lauantaina kolmas tällainen MyPa + Sudet -päivä, jolloin on peräkkäin Kolmosen ja Kakkosen kotipeli. Susilta olisi ollut hyvää peeärrää tuoda nämä matsit Saviniemeen ja kikkailla MyPan kanssa joku kombopaketti. Varsinkin nyt tulevana lauantaina kun kääkän kotiavaus painaa päälle samalla kellonlyömällä Kakkosen matsin kanssa. Toki huhujen mukaan tuota ollaan aikaistamassa juuri kendon takia.
« Viimeksi muokattu: 05.09.2017 klo 13:17:16 kirjoittanut Heiska »
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #291 : 06.09.2017 klo 12:42:48

Joskos vaikka tuularien joukossa saisi jotain pientä kiimaa viriteltyä. Tyhjää parempi se pienikin on. Ihan hyvä sauma tuollaisen "paskaderbynkin" avulla on jokunen uusi silmäpari katsomoon edes kaudeksi saada. Ei tällä seudulla kuitenkaan ole varaa yhdestäkään eurosta kieltäytyä.

Erinomainen saumahan tämä olisi mainostamalla ja eri medioissa virittää derbyhenkeä.
Myllykoskella on tasainen kannattajalauma ja etukäteismyllytyksellä saisi varmasti (sään suosiessa) tavallistakin kansaa katsomoon. Enemmänhän tämä on kiinni siitä, että kuinka asioita markkinoidaan ja saataisiin noista derbyistä myös sellaisia ottelutapahtumia, että satunnaiskatsoja tulisi katsomaan jompaakumpaa/molempia seuroja uudestaan.
supstanssi

Poissa Poissa


Vastaus #292 : 09.09.2017 klo 20:42:57

Standardiksi muodostunut 5-0 voitto Ri-Pasta ja SavU tasuriin. Tarkoittanee sitä että käytännössä nousu Kakkoseen on varma koska keulaa on 6p ja SavU:lla on vain kaksi peliä jäjellä.
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: veikkopl Venäjällä


Vastaus #293 : 10.09.2017 klo 21:35:01

Karmeet muussit ja kotiin tullaan kolmosen voittajina Tuoppi Ylos.

Asiantuntijapiirit jne.
pikitiivi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #294 : 11.09.2017 klo 12:20:21

Mitenkään tätä heepoa nyky MyPaan liittämättä....niin kyllähän tämä kertoo jotain miehen taloudenpidon tietämyksestä.
http://www.protestilista.com/yritys/2752977-2
Birju

Poissa Poissa


Vastaus #295 : 11.09.2017 klo 14:16:59

Sen verran isoa summaa joukossa, että luulisi lentoliput jo olevan ostettuna...
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #296 : 11.09.2017 klo 20:59:31

Sudet hävisi eilen MP:lle ja KTP voitti tänään kärkitaistossa PEPOn, eli tätä menoa ei yhtään kymiderbyä ensi kesänä :naamis:

Susilla alle 100 katsojaa muuten ottelussaan siinä missä MyPalla yli 200, eli selkeästi kannattaisi taas vaatia Kouvolan Sanomissa MyPan pelien siirtoa Kouvolan keskustaan mielenkiinnon herättämiseksi
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: veikkopl Venäjällä


Vastaus #297 : 11.09.2017 klo 22:48:12

Vanha kunnon Kymenlaakson derby olis kyllä mehukas. Susien hissi tulossa taas ales, ketäs siellä nyt pelaa, Majanderin Simo?
L Messi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, Purha


Vastaus #298 : 16.09.2017 klo 10:40:26Pelaajien löytäminen ei tule olemaan helppoa. Paljon riippuukin Susien tilanteesta, onko sieltä mahdollisuuksia saada vahvistuksia, jos Sudet putoaa. Jos näin tapahtuu, voisi potentiaalisia tulioita olla Antti Kauppila, Majanderin veljekset, Hassel, Pesari, Ryöpäs, Nurminen, Raatikainen ja Lanu. Siinä olisi jo yhdeksän pelaajaa, jotka kelpaisivat joukkueeseen.

Pelturummusta ei vahvistuksia Kakkoseen löydy muita kuin Ek maalille. Kolmosen joukkueista löytyisi vielä Leigh HaPK:sta, joka voisi olla kokeilemisen arvoinen.

Näiden löytäminen lähialueelta onkin lähes mahdoton tehtävä. Melkeinpä ainoat mahdolliset ovat Aho ja Iiskola, mutta en usko että lähtisivät  mukaan joukkueeseen.


Yhteistyötä FC Lahden kanssa ensi kaudella nyt kun ajavat Akatemian alas ? Etsivät pelaajilleen peliaikaa lähiseuroista mm. laina periaatteella.
« Viimeksi muokattu: 16.09.2017 klo 10:42:40 kirjoittanut L Messi »
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #299 : 16.09.2017 klo 17:27:36

Onnittelut!

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines