FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.06.2018 klo 15:45:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: MyPa 2017 - Ylösnousemus  (Luettu 86417 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
DUNGA

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 09.12.2016 klo 23:07:14

Marttilan Pete, vanha Mypan mies olis kiva nähdä MyPassa. Taitaa kuitenkin pelata Rummussa....
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #51 : 12.12.2016 klo 22:01:23

http://mypa.fi/?q=node/2999

Uutinen
KUJALA, KYYTSÖNEN JA KÄHKÖNEN ALLEKIRJOITTIVAT SOPIMUKSETMa 12.12.2016 - 20:54 -- mypa

Paavo Kujala, Jimi Kyytsönen ja Olli Kähkönen ovat allekirjoittaneet pelaajasopimukset MYPA:n kanssa. Pojat ovat päävalmentajalle  hyvin tuttuja, sillä kolmikko on pelannut Karjalaisen valmennuksessa niin KJP:n A-junioreissa kuin Purhassakin Kolmosta.

Kujala ja Kähkönen vahvistavat MYPA:n puolustuslinjaa. Kujala pystyy pelaamaan niin topparina kuin laitapuolustajanakin. Kähkönen on nopeajalkainen ja periksiantamaton laitapuolustaja.

- Paavo on ollut luottopuolustajani jo parin vuoden ajan, mutta uskon hänellä olevan vielä paljon enemmän annettavaa kuin olen nähnyt. Paavo on ulottuva puolustaja ja omaa hyvän vasemman jalan. Paavo pystyy pelaamaan niin keskuspuolustajana kuin myös laitapuolustajana, joten hän antaa vaihtoehtoja puolustuslinjaan.

- Opa on nopea ja röyhkeä laitapuolustaja. Hän on todella ärsyttävä pelaaja vastustajalle, sillä Opan joutuu ohittamaan ainakin kolme kertaa saman tilanteen aikana jos meinaa saada jalkansa vapaaksi. Lisäksi hän on todella juoksuvoimainen ja hyökkäysorientoitunut pelaaja.

Kolmas sopimuksen allekirjoittanut pelaaja Jimi Kyytsönen tuo vahvistusta MYPA:n hyökkäysosastolle. Viime kaudella Purhassa Kyytsönen viimeisteli viisi maalia joten tehojakin on lupa odotella.

- Jimbo on äärimmäisen taitava pallon kanssa ja hän on mennyt suuria askeleita eteenpäin viimeisen kahden vuoden aikana myös pelillisesti. Jimi on helppo valmennettava ja kova harjoittelemaan. Lisäksi viime kaudella alkoi tehojakin löytymään. Odotan hänen jatkavan siitä mihin viime kaudella jäi.


Kähkösestä ei havaintoa itselläni, mutta Kujala (s. 97) on kyllä Kolmosen kärkeä topparina. Erinomainen vasuri, ulottuva, pallovarma ja rauhallinen. Erikoisuutena jäätävät lingot sivurajaheitoissa. Edellisellä kaudella oli sotimassa, joten eom:ää odotettavissa tällä kaudella.

Kyytsönen (s.-97) on kuten Karjalainenkin sanoo, äärimmäisen tekninen. Ottanut kahdella edellisellä kaudella isoja kehitysaskeleita ja toivottavasti jatkaa siitä tälläkin kaudella, joskin varusmiespalvelus alkaa tammikuussa. Mainittakoot, että Suomen parhaimmistoa freestyle-jalkapallohassutteluissa.

Hyviä ja odotettuja soppareita Ylos
« Viimeksi muokattu: 12.12.2016 klo 22:22:32 kirjoittanut BorisC »
Obamba

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 13.12.2016 klo 14:37:53

Ei vihellä tehtaan piippu, ei tuoksu enää paskalaitoskaan. Silti kylällä tapahtuu, eikä näin pakottavaa painetta eturauhasessa ole tunnettu sitten tehtaan ylempien toimihenkilöiden saunaillan vuonna 1997. Myllykosken Pallo on elossa taas ja kausikortti on laitettu kunniapaikalle vanhan löysiläisen paksuun lompakkoon.

Edellä kysyttiin, keitä äidit, tyttäret ja vallilla viihtyvät alan miehet haluaisivat nähdä Myllykosken Pallon edustusjoukkueen verryttelyasuissa ensi kesänä. Tässä ihan muutama ajatelma heistä, hyviä kuomia ovat ja ihan hauskoja seuramiehiä.

Samu Kauppila:

”Laula niin kuin tuo Sambalele, soita niin kuin tuo Sambalele, tanssi niin kuin tuo Sambalele – ehtiihän yöhön myöhemmin. Olè!” Kukapa ei muistaisi tätä Purhan kasvattamaa maalitykkiä, josta koulittiin uransa myöhempinä vuosina dynaaminen laitapelaaja. On temput, on näköä, on kokoa. Todella laadukas pelimanni MyPan riveihin, mikäli hän päättää jäädä kotiseudulleen Manchesterin Sunday Leaguen vierailun jälkeen.

Vahvuudet:

Temput vaativat aina tekijänsä.

Heikkoudet:

Selfiet.

Iivo Jaako:

Iivo Jaako on ottanut vivahteikkaan PEPO -visiitin jälkeen aikaa itselleen. Balilla ja Galapagossaarilla rentoutunut ja mindfulness-ohjauksen peruskursseja läpikäynyt Jaako on keskittynyt ammattimaiseen harjoitteluun, mistä kertovat pronssiset veistoskuvat muun muassa tämän foorumin lapsilta kielletyllä osastolla. Saattaa olla, että jouluksi kotiin palaava Jaako nähdään vielä MyPan riveissä ensi kesänä.

Vahvuudet:

Puhuu vähän mutta asiaa.

Heikkoudet:

Joskus ei puhu ollenkaan.

Joonas Tanska:

Se parempi jalkapalloilija Tanskan veljeksistä. Viime vuodet jalkojen nopean voimantuoton maksimointiin keskittynyt Jospiitto on kiertänyt Kouvolan alueen seuroja ahkerasti, mutta mikään niistä ei ole ollut yhtä rakas tälle miehelle kuin Myllykosken Pallo. Samettisen kosketuksen omaava Tanska on kunnossa ollessaan pukukopin viekkain pelaaja.

Vahvuudet:

Herkkä, vaan ei korttiherkkä pelaaja. Mielenkiintoinen musiikkimaku.

Heikkoudet:

Ei enää niin kovin irtonainen lantio.

Joonas Tiihonen:

Haalarit ovat vaihtuneet kauluspaitaan ja poseeraamiseen paikallisissa lehdissä. Mediajulkkiksen elämä on kuluttavaa, mutta Myllykoskelle asettunut Tiihonen nauttii suurta arvostusta MyPa-talon ja Vanhan Viialan läheisyydessä. La Masian lapselle on varmasti oma paikkansa MyPa-talon saunaosaston ylälauteilla.

Vahvuudet:

Toi hip-hop -kulttuurin Myllykoskelle.

Heikkoudet:

Käyttää turf-kenkiä luonnonnurmella. Lonkeron ystävä.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #53 : 14.12.2016 klo 20:35:31

Ja lisää tulee Ylos

Uutinen

KASVATIT PALAAVAT: RÄIKKÖNEN, ROITTO JA TIIHONEN MYPA:N RIVEIHIN

Ke 14.12.2016 - 19:13 -- mypa

MYPA on solminut pelaajasopimukset Tomi Räikkösen, Niko Roiton ja Joonas Tiihosen kanssa. Kolmikko on MYPA:n junioripolun läpikäyneitä pelaajia, joten voidaan puhua omien kasvattien paluusta punavalkoiseen pelipaitaan.

Tomi Räikkönen siirtyy MYPA:n riveihin paikallisvastustaja FC Peltirummun riveistä. Kolmosessa Tomppa on edustanut myös Inkeroisten Purhaa kaudella 2015. Räikkönen on todella kova vahvistus MYPA:n hyökkäysosastolle. Neljän edelliskauden tilastot Kolmosen ja Nelosen peleistä sen jo kertovat. Tomppa on pelannut 72 peliä ja viimeistellyt näissä huimat 61 maalia.

-Tomi on kokenut pelaaja näissä sarjoissa. Hän on varma maalintekijä, joka pystyy omalla panoksellaan ratkaista otteluita. Tomi on myös johtaja-tyyppiä ja uskon sen näkyvän myös kentällä.

Niko Roitto pelasi viime kaudella Korian Ponnessa joka nousi kauden päätteeksi Vitosesta Neloseen. Kolmosessa Niko on edustanut Inkeroisten Purhaa kaudella 2015 ja kausi 2014 meni mikkeliläisen FC-84:n riveissä Nelosessa. Kokemusta siis riittää eri sarjatasoilta. Parhaimmillaan Roitto on laitahyökkääjänä ja 1vs1-tilanteissa vastustaja jää harvoin ohittamatta. Tarvittaessa Niko pystyy pelaamaan myös keskikentän keskellä.

- Niko on alueen jalkapalloihmisille varmasti tuttu pelaaja. Kokemusta näistä sarjoista on runsaasti ja juuri sitä me tarvitsemme joukkueeseen. Hän on urheilullinen ja taitava pelaaja, joka pystyy myös ohittamaan vastustajansa. Sellaisia pelaajia ei yhdessäkään joukkueessa voi olla liikaa.

Joonas Tiihonen siirtyy Niko Roiton tapaan Korian Ponnesta MYPA:aan. Kaudella 2015 myös Tiihonen edusti Kolmosessa Inkeroisten Purhaa. Joonaksen sopimuksen myötä MYPA saa keskikentälleen suuren määrän johtajuutta ja pallonhallintakykyä.

 - On uskomatonta nähdä, kuinka Joonas pystyy tilanteesta riippumatta käsitellä palloa varmasti ja rauhallisesti. Hän haluaa pelata ylöspäin ja hänellä on hyvä syöttövalikoima sitä varten. Lisäksi hän pystyy hallitsemaan keskikenttää ja tuo omalla kokemuksellaan myös johtajuutta kentälle.


Kiimainen kolmikko ja ehdottomia vahvistuksia Kolmoseen.

Joonas Tiihonen (-92) toki toi hiphop-kulttuurin Myllykoskelle, mutta on myös pallovarma ja äärimmäisen fyysisen preesenssin omaava keskikentän keskustan pelaaja, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa myös puolustuksessa. Dominoinut junnuvuosien jälkeen Susissa, Purhassa ja Korian Ponnessa, aivan erinomainen vahvistus. "Nahkiitton" kohdalla on myös mainittava esimerkillä johtaminen niin harjoituksissa kuin pelikentälläkin, mikä tuo nuoreen joukkueeseen erinomaista lisäarvoa.

Tomi Räikkönen (-88) on todella, siis todella nopea ja etenkin kokoisekseen äärimmäisen vahva. On paukuttanut hurjat maalimäärät alasarjoissa ja pelannut korkeimmillaan Kakkosta FC Kuusankoskessa. Toimi myös useamman vuoden Purhan kapteenina, vaikka edelliskaudella kävikin harharetkellä Peltirummussa. Miehekkäillä viiksillä varustettu "Tomppa" on siitä vittumainen puolustutettava, että vaikka kuinka kovaa pamauttaisi sukille niin jollain ilveellä pienen kuperkeikan kautta se vaan jatkaa eteenpäin ja yksin läpi. Erikoisuutena mainittakoot näyttävät saksipotkumaalit.

Niko Roitto (-91) on kliininen viimeistelijä ja älykäs hyökkäyspään pelaaja. Ulottuva, suhteellisen hyvä pääpelaaja on varustettu samettisella tatsilla, mutta sitäkin samettisemmalla kävelytyylillä. Purhan Instagram-tilillä pari vuotta sitten väläyteltiinkin, että seuran tulisi järjestää "Niko Roitto-kävelytyylin peruskurssi". Myös Roitto siirtyy Neloseen nousseesta Ponnesta, edustettuaan sitä ennen pariinkin otteeseen Purhaa, sekä Etelä-Savossa RiPaa ja FC Kasineljää. Rauhallinen ja taitava pelimies joka pakenee puolustukselta hiusrajaansakin nopeammin.
« Viimeksi muokattu: 14.12.2016 klo 20:39:59 kirjoittanut BorisC »
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #54 : 14.12.2016 klo 20:37:50

Ponsi DNA:n jälkeen nousu on käytännössä taputeltu.
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #55 : 14.12.2016 klo 23:57:35

ei mitään hajua kenestäkään sopimuspelaajasta pl. Pulkkinen mutta silti ostaisin jo nousulippiksen Ylos
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 15.12.2016 klo 18:10:29

Se on aina hyvä kun seurassa on yksi Tiihonen.
LateNightHacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa-47


Vastaus #57 : 20.12.2016 klo 01:06:06

Veeti Tuomalalle, Toni Lehtoselle ja Miro Paajaselle sopimus:
http://www.mypa.fi/?q=node/3019
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #58 : 20.12.2016 klo 12:00:13

Tuomalasta ja Lehtosesta en osaa sanoa mitään, mutta Paajanen on modernin ajan Purha-ikoni, joka on viettänyt seurassa koko juniori-uransa pientä käyntiä MyPan junioreissa lukuunottamatta. Esimerkillinen taistelija jolla jalat käyvät, ehkä ajoittain suukin. "Mirsseli" pelaa puolustuksessa tai keskikentällä ja tunnetaan myös himoreenaajana, joka tulee paikalle vaikka pää kainalossa ja kävelysauvojen kanssa. Varma- ja kovaotteinen puolustuspään moniosaaja on hyvä vahvistus, jopa kiimaa herättävä. Ai että, vielä kun Mytty huolisi punaiset verkkarit Ylos
« Viimeksi muokattu: 20.12.2016 klo 12:36:59 kirjoittanut BorisC »
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: veikkopl Venäjällä


Vastaus #59 : 23.12.2016 klo 17:24:12

Jupe Rämän sopimus julki, ehdinkin jo tuossa jotain hämäriä maaliveikkauksia laittamaan tulille.. Ylos.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #60 : 24.12.2016 klo 07:56:59

Jupe Rämän sopimus julki, ehdinkin jo tuossa jotain hämäriä maaliveikkauksia laittamaan tulille.. Ylos.
Odotettu ja tasokas kiinnitys. Vanha nuorten maajoukkuehyökkääjä jolta ei vääntövoima lopu kesken. Suojatessaan äärimmäisen vaikea horjutettava ja taipuupa mies suorastaan tomiräikkösmäisiin saksipotkuihikin. Hyökkäys on ihan hyvällä mallilla.
supstanssi

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 28.12.2016 klo 14:32:26

Eilen näemmä julkaistu nippu KJP:n nuoria miehiä Alenius, Hellsten, Huovila, Saari.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 02.01.2017 klo 13:29:47

Tuomas Aho pelannee vain harjoituksissa, toivottavasti junnut saavat hyviä vinkkejä.

MyPa-talon osakkeet myös käyneet hyvin kaupaksi.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #63 : 02.01.2017 klo 13:59:59

Tuomas Aho pelannee vain harjoituksissa, toivottavasti junnut saavat hyviä vinkkejä.

MyPa-talon osakkeet myös käyneet hyvin kaupaksi.
Uutinen
  – Lähdin treeneihin, mutta pelasinkin MyPassa kuitenkin kahdeksan peliä sillä kaudella. Voittamisen tahto varmasti paistoi minusta silloin jo läpi.
;)
hotSpurz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Myllykosken Pallo 1947-2015


Vastaus #64 : 03.01.2017 klo 14:30:35

Vaikea se on uskoa että malttaa pelkästään treenata. Pelimatkatkin keskimäärin aika lyhyitä! Aijai, oispa jo kesä! Tuoppi
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #65 : 04.01.2017 klo 22:04:00

MIIKA KORPELA JA PETRI METSÄLÄ MYPA:N MAALIVAHTIKAKSIKOKSI


ilmeisesti kovia tekijöitä jos Iiskolalla ei taso riitä edes kakkosmokeksi
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #66 : 04.01.2017 klo 23:08:58

MIIKA KORPELA JA PETRI METSÄLÄ MYPA:N MAALIVAHTIKAKSIKOKSI


ilmeisesti kovia tekijöitä jos Iiskolalla ei taso riitä edes kakkosmokeksi
Korpela on isokokoinen ja erittäin hyvä torjuja, jolla kuitenkin kehitettävää ulostuloissa, kuten nuorilla maalivahdeilla yleensä. Parhaimmillaan ohittamaton, kuten myös Purhaa Kolmoseen nostamassa ollut Petri Metsälä, joka on pitänyt pari vuotta hanskat naulassa olkapäävamman tähden. Hyvä Kolmosen tason maalivahtikaksikko, ehkä sen Villen kuitenkin rotaatioon huolisi.

Myös Ville Rautakorpi ja Joonas Vainio tekivät diilin. Rautakorpi on pelannut Rummussa ja Purhassa kaikkia laitarooleja. Nopea ja suoraviivainen pelaaja, sortuu ajottain ravaamaan laput silmillä. Juoksuvoimaa riittää ja on myös suhteellisen kovaotteinen.
Vainio pystyy pelaamaan kaikkia puolustuspään rooleja ja tarpeen tullen myös keskikentän pohjalla. Kärsi kaksi vuotta sitten polvivamman joka piti ison osan kautta poissa Purhan riveistä. Pelaa kovaa ja agressiivisesti.
hotSpurz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Myllykosken Pallo 1947-2015


Vastaus #67 : 24.01.2017 klo 09:19:49

Hiljaiseloa on vietelty jo pidemmän aikaa. Joko on ensimmäisiä harkkamatseja pelattu / onko sellaisia sovittu?
Inksan Iniesta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Purha, Barcelona, Man City


Vastaus #68 : 25.01.2017 klo 16:17:27

MYPA ilmoittautunut ainakin mukaan Regions Cuppiin.
Elias

Poissa Poissa


Vastaus #69 : 25.01.2017 klo 18:34:35

Tänään tullut MYPA:n kotisivuille tietoa treenipeleistä (Söderkullan tekonurmi sijaitsee toki Sipoossa eikä Porvoossa).

Lainaus
Harjoituspelien aikataulut:

perjantai 27.1 MYPA-TiPS (Pajulahden urheiluopisto) klo 19.00

torstai 16.2 Porvoo Akilles-MYPA (Söderkullan tekonurmi, Porvoo) klo 20.30

sunnuntai 12.3 MYPA-IF SibboV (Lehtomäen tekonurmi, Kouvola) klo 13.30

http://mypa.fi/?q=node/3056

TiPS melko kova mittari MYPA:lle. Neloseen pudonnut Akilles ja SibboV puolestaan pitäisi kaatua näin mututuntumalla. Treenipelejä toki.
« Viimeksi muokattu: 25.01.2017 klo 18:38:01 kirjoittanut Elias »
Tippo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen kaunein punavalkoin


Vastaus #70 : 25.01.2017 klo 19:48:16

Minä ainakin tiedän, mitä teen perjantaina. Ylos
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 25.01.2017 klo 21:14:27

Liigakausina en ikinä ehtinyt Saviniemeen. Alkavalla kaudella voisin vihdoin yrittää paikata tuon pahan puutteen. En pistäisi pahakseni, jos tuo tapahtuisi Regions´ Cupin yhteydessä FJK:ta vastaan.
PEPO news

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 26.01.2017 klo 00:09:01

Edellä kysyttiin, keitä äidit, tyttäret ja vallilla viihtyvät alan miehet haluaisivat nähdä Myllykosken Pallon edustusjoukkueen verryttelyasuissa ensi kesänä. Tässä ihan muutama ajatelma heistä, hyviä kuomia ovat ja ihan hauskoja seuramiehiä.

Iivo Jaako:

Iivo Jaako on ottanut vivahteikkaan PEPO -visiitin jälkeen aikaa itselleen. Balilla ja Galapagossaarilla rentoutunut ja mindfulness-ohjauksen peruskursseja läpikäynyt Jaako on keskittynyt ammattimaiseen harjoitteluun, mistä kertovat pronssiset veistoskuvat muun muassa tämän foorumin lapsilta kielletyllä osastolla. Saattaa olla, että jouluksi kotiin palaava Jaako nähdään vielä MyPan riveissä ensi kesänä.

Jaako tehnyt jatkosopimuksen Kakkosessa PEPO:n kanssa
http://futisforum2.org/index.php?topic=200079.0
Raiden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: -47, Pohjoiskaarre, István Mitring


Vastaus #73 : 27.01.2017 klo 16:13:55

Pelipäivälle Ylos
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: veikkopl Venäjällä


Vastaus #74 : 27.01.2017 klo 20:46:10

Kukas muukaan kuin Rämä tehnyt vissiin 1-0 Ylos.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines