FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.07.2018 klo 11:31:23 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 12
 
Kirjoittaja Aihe: Keski-Suomen Nelonen 2017  (Luettu 53709 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mason

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kapa-51, ManU, Fenerbahçe


Vastaus #125 : 30.06.2017 klo 12:30:46

MuurY-FCV II 0-2 (0-2). Tasanen, siisti ja hyvä peli, josta kotijoukkue olisi ansainnut ehkees enemmänkin, vaikka kyllähän jo tämä tulos oli viime kierrosten löylytysten jälkeen kohtuullisen hyvä suoritus. FCV rankaisi MuurY:ä parista avausjakson lipsahduksesta ja puolusti sen jälkeen tiiviisti. Etenkin toinen jakso oli Yrityksen varsin vahvaa hallintaa.

P.S. Onkos muilla ollut tänään vaikeuksia päässä Palloliiton sivuille? Tuuppaa "Yhteytesi ei ole salattu Hyökkääjät saattavat yrittää varastaa tietojasi (esimerkiksi salasanoja, viestejä tai luottokorttitietoja) kohteessa taso.palloliitto.fi. NET::ERR_CERT_DATE_INVALID" teksti meni sitte Tasoon tai vaikka ihan www.palloliitto.fi -sivulle....

Hyvin toimii, SSL certti oli vaan kerenny mennä vanhaksi ennen kuin kerkesivät uusia sen.
Olliver

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FREE JMSK!


Vastaus #126 : 30.06.2017 klo 22:44:17

Ilves-Riemu 1-2.
Ei mitaan selityksia, kaikki ulos. Huoltajat saa synninpaaston.
Perjantaina, Pallokentta ja sitten jumbolta turpaan.
vovery

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #127 : 30.06.2017 klo 23:35:25

Ohhoh, melkoinen pommi Riemulta tuon alkukauden jälkeen ja vielä vieraissa!
pojanmetsä

Poissa Poissa


Vastaus #128 : 01.07.2017 klo 01:01:23

Jilveksen uusi pelisysteemi ei toiminut . Riemu sai kaksi (2) tilannetta ja niistä maalit.
vovery

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #129 : 02.07.2017 klo 18:00:21

Kausi alkaa olla puolivälissä; JIlvestä, KeuPaa, FCK:ta ja MuuRyä lukuunottamatta muut joukkueet ovat pelanneet yhdeksän ottelua kukin. Vain yhden pelin olen päässyt näkemään paikan päällä, mutta tehdään pienimuotoinen katsaus topikin ja tilastojen pohjalta.Harjun Potku on ottanut paikkansa sarjakärjestä. Ainoa tappio tuli tiukassa kärkimatsissa LPK:ta vastaan, ja ainoa tasuri puolestaan kauden avauksessa JIlvestä vastaan. Muista otteluista Potku on napsinut voitot, vaikka erityisesti hyökkäyspäässä tapahtui melkoisia pelaajamuutoksia kahden kärkipelaajan lähdettyä muutaman ottelun jälkeen Espanjan lämpöön loppukauden ajaksi. Tilalle hankitut pelurit ovat kuitenkin onnistuneet täyttämään saappat ja taso on pitänyt. Vain seitsemän päästettyä maalia yhdeksässä ottelussa kertoo paljon joukkueen puolustamisesta.

LPK on palannut takaisin kärkikahinoihin. Kausi alkoi 1-6 -tappiolla Nousua vastaan, minkä jälkeen joukkue pelasi vakuuttavasti voittaen mm. Riemun 10-0, Potkun 1-2 ja JIlveksen 2-1. FCK:ta vastaan tuli kuitenkin kauden toinen tappio, mikä pudotti Loharit kolmen pisteen päähän Potkusta. Erityismainintana joukkueen maalintekovastuun laajentuminen: Juuso "Teemun veli" Rastas on paukuttanut jo yhdeksän häkkiä ja johtaa sarjan maalintekopörssiä.

Nousu on viime kauden tapaan sarjan yläkastissa. Tappiot JIlvestä ja Potkua vastaan olivat ehkä ennakkoon odotettavampia kuin edellisessä ottelussa Nousun kokema 3-4 -kotitappio kauden heikosti aloittanutta KaPaa vastaan. Seuraava ottelu LPK:ta vastaan kertonee jotain kummankin joukkueen tämänhetkisesti tilanteesta.

JIlves aloitti kauden tasureilla Potkua ja KeuPaa vastaan, otti sen jälkeen neljä voittoa putkeen, kunnes nyt on ajautunut kahden ottelun tappioputkeen viimeisimpänä tosiaan kotikentällä koettu 1-2 tappio silloiselle sarjajumbolle Riemulle. Seuraavaksi jämsänkoskelaiset isännöivätkin sarjajohtajaa, eli panoksevat ovat melkoisen korkeat. Tappiolla lähes varmuudella ulos sarjan voittotaistosta ja voitolla puolestaan eroa olisi viisi pinnaa ja JIlveksellä ottelu vähemmän pelattuna.

KeuPa aloitti kauden hyvin ja taisipa jopa johtaa sarjaakin neljän kierroksen jälkeen, mutta peräkkäiset tappiot LPK:lle ja Nousulle pudottivat keuruulaiset aivan terävimmästä kärjestä. Tuon jälkeen tuli Riemu-voiton jälkeen vielä tappio Potkulle, eli ero sarjakärkeen on jo yhdeksän pistettä, mutta toki KeuPalla on ottelu vähemmän pelattuna.

FCK on ollut itselleni positiivisin yllätys viime kauteen verrattuna. Kausi alkoi kahdella tappiolla, mutta tuon jälkeen kurdit ovat pelanneet kuusi ottelua tappioitta voittaen tuona aikana mm. KaPan vieraissa ja LPK:n kotikentällä. Jo ennen kautta mainostamani viime kauden niukat tappiot ovat vaihtuneet tasureihin ja voittoihin, jolloin pisteitäkin on kertynyt mukavaa tahtia.

KaPan alkukausi oli sanalla sanoen surkea. Ensimmäinen voitto tuli vasta viidennessä ottelussa Riemua vastaan ja kaikkiaan joukkue on hävinnyt kauden ensimmäisellä puolikkaalla kaksi kolmasosaa otteluistaan. Perinteisesti vahva kotitaikakin on ollut silkkaa paperia, kun kaikki kolme kotiottelua ovat tuottaneet tappiot. Edellinen ottelu Nousua vastaan antoi kuitenkin jo toivoa paremmasta, kun kangasniemeläiset hakivat kolme pistettä Nousun vieraina. Seuraavaksi joukkueella on kolme kotiottelua putkeen järjestyksessä MuuRy, FCV II ja KeuPa, joista varsinkin kaksi ensimmäistä ovat täysin voitettavissa. Nähtäväksi jää, saiko Nousu-voitto KaPan koneen käyntiin.

Riemua povasin jopa yllättäjäksi ennen kauden alkua, mutta nopeasti kävi ilmi, että mistään kovin mustasta hevosesta ei ole kyse. Kaksi edeltävää ottelua tuottivat kuitenkin neljä pistettä, joiden turvin joukkue nousi pois sarjajumbon paikalta. Merkittävämpää lienee se, että nuo ottelut olivat hyvävireistä FCK:ta (1-1 -tasuri) sekä JIlvestä (1-2 -voitto) vastaan. Liikunnan poikien taistelu sarjapaikasta jatkuu huomenna FCK:n vieraana.

FCV II ei ole tainnut tällä kaudella saada kovin paljoa apuja Kolmosessa pelaavalta edustusjoukkueelta ainakaan tulosten perusteella. Vaajakoskelaiset ovat jatkaneet siitä, mihin viime kaudella jäivät, ja välttävät pahnanpohjimmaisen paikan tällä hetkellä ainoastaan maalieron turvin. Ainoa voitto tuli juurikin viimeistä sijaa hallussa pitävästä MuuRystä.

MuurYn tilanne näytti kolmen ottelun jälkeen hyvältä, kun joukkueella oli Kapa- ja Riemu-voittojen jäljiltä kuusi pinnaa. Siihenpä se on sitten jäänytkin pisteiden osalta, kuusi perättäistä tappiota ovat pudottaneet muuramelaiset viimeisiksi. Onni onnettomuudessa on tasainen tyvipää; KaPa ja Riemu ovat vain pisteen päässä ja FCV II samoissa pisteissä.

Loppuun vielä oma veikkaukseni lopullisesta sarjataulukosta:

Harjun Potku
LPK
JIlves
Nousu
FCK
KeuPa
KaPa-51
Riemu
FCV II
MuuRy
ibrahimovic

Poissa Poissa


Vastaus #130 : 03.07.2017 klo 22:35:55

Waw hieno kirjoitus. Fck vs riemu 3-0
LPK1982

Poissa Poissa


Vastaus #131 : 03.07.2017 klo 22:43:28

Nousu - LPK 0-3 (0-1)
tude

Poissa Poissa


Vastaus #132 : 04.07.2017 klo 16:08:43

Loistavaa tekstiä vovery. 😎
ibrahimovic

Poissa Poissa


Vastaus #133 : 04.07.2017 klo 22:48:08

Fcv vs keupa 3-4
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #134 : 04.07.2017 klo 23:04:40

FCV 2 - KeuPa 3-4

En nähnyt ensimmäistä maalia, koska joukkueet/tuomari olivat päättäneet aloittaa ottelun hieman aikaisemmin, mitä oli ilmoitettu. FCV oli heti alussa 2-0 johdossa, mutta sitten toinen tuli tasoihin ja ohi. FCV:n tasoitus tuli tyylikkäällä "työnnän vastustajan nurin ja nostan pallon maalivahdin yli". KeuPa ei kuitenkaan luovuttanut, eikä FCV alkanut koko joukkueella puolustaa tasapeliä, joten ottelun lopussa vierailija meni taas ohi. Muuten FCV voitti ja pärjäsi ainoastaan keskialueen painissa, jonka tuomari salli.

Joukkueet (varsinkin KeuPa) ei ollut yhtään tyytyväinen vihellyksiin, eikä liputuksiin, mutta minusta päätuomarilla meni ihan hyvin. KeuPa erottui vastustajasta erittäin hyvällä laitojen käytöllä. Laitapakeilla oli kova kiire pitää keupalaisia kurissa. Kaksi Keupan maaleista tuli kulmapotkuista. Erittäin pitkä keskuspakki (olikohan nro.5 Oskari Alamäki?) oli pitelemätön ja puski kaksi (edit. yhden) maalin. Keupa myös pelasi kulmat hyvin. Hakivat kauempaa vauhtia, eivätkä tyytyneet maalin eteen miesvartiointiin. Joukkueet saisivat useaminkin käyttää tuota tyyliä. Minusta se useamman ukon yhtäaikainen rynnistys on aina vaikeampi puolustaa, kun paikallaan painiminen. Kulmatkin olivat toki erittäin laadukkaita.

Parempi voitti ja tasuri olisi ollut pelitilanteihin nähden vääryys. FCV:n hentoinen hyökkääjä oli pahassa puristuksessa, eikä apua laidoilta paljon tullut. Kuitenkin kolme tehtyä maalia kolmesta paikasta on aika älyttömän hyvin. Ilahduttavasti peli kuvattiin vaihtoaition katolta (eikä kuvaaja tippunut, vaikka pallo osuikin jalustaan), joten pääsee lähitulevaisuudessa katsomaan videolta mitä siellä Keupan maalin edessä oikein tapahtui.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2017 klo 01:44:13 kirjoittanut Trifon I »
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #135 : 05.07.2017 klo 19:10:17

Kooste: FC Vaajakoski M2 v Keuruun Pallo

Täysimittainen monikameratallenne tulossa myöhemmin.
Dr.Tenkanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KaPa-51, KaKo, ManU


Vastaus #136 : 05.07.2017 klo 22:20:26

Kapa - MuurY 4-0
 
Kotivoitto! Harvinaista herkkua!
Olis voinu päättyä vaikka 7-0. Muurame aivan öitä. Ihmetystä herättää alkukauden tappio Muuramessa.

Kapa teki komeita maaleja ja ilme oli muutenkin huomattavasti parempi kuin aiemmin tällä kaudella. Vahva usko parempaan syyskauteen.

Kotijoukkueella oli maalissa Suuronen, joka ei ole aiemmin pelannut missään. Nollapelille vahva peukku. Tauolle vetäydytään nyt voittoputkessa, jota toki juhlitaan saunassa joukkueen tärkeimmän lenkin sekä "huoltajan" kanssa.

CAMAAN KPA!!

AA Sheriffi

Poissa Poissa


Vastaus #137 : 05.07.2017 klo 23:32:16

Kiitos tästä videotallenteesta FCV-KeuPa pelistä. Lutuuria. Nice.
Dr.Tenkanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KaPa-51, KaKo, ManU


Vastaus #138 : 06.07.2017 klo 00:43:22

Voveryn tekstille vielä vitun iso littipeukku!
Olliver

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FREE JMSK!


Vastaus #139 : 06.07.2017 klo 01:48:18

Voveryn tekstille vielä vitun iso littipeukku!

Sama,  myos Ferrerolle.

Enaa pari paivaa odotettun Ilves-Potku peli peliin. Viime kauella samaisessa ottelussa Potkun koutsilla  tyylikkaasti ns.puku paalla, hienoa Ylos
Toivottavasti kotijoukkue palaa vanhaan formaattiin, hoitaa pisteet kotiin ja kapina noususta jatkuu tiukkana. Keskikasti ei kiinnosta.
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #140 : 06.07.2017 klo 10:56:41

Kooste: FC Vaajakoski M2 v Keuruun Pallo

Täysimittainen monikameratallenne tulossa myöhemmin.

Tästä vielä luvattu ottelutallenne: FC Vaajakoski M2 v Keuruun Pallo // Koko ottelu
luuvitone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: jilves


Vastaus #141 : 09.07.2017 klo 17:51:39

eilen pääsin pitkästä aikaa katsomaan paikallista jalkapalloa tosin myöhässä yli puolisen tuntia. pallokentällä kotijoukkue ilves vastaan harjun pojat. muilta katsojilta sain tiedon että vierailijat olivat peräti 3-0 tappiolla vaikka johtavat sarjaa. erikoinen ottelu koska toinen jakso oli kuitenkin harjun. molemmat olivat kyllä jalkapallojoukkueen näköisiä mutta erikoisen kuuloista oli kuulla miten ilves valmennus huusi pelaajille ja pelaajat joutuivat rahoittelemaan valmennusta. makkara oli hyvää keli kuin naapurin morsian.
Olliver

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FREE JMSK!


Vastaus #142 : 12.07.2017 klo 21:43:12

Ilves-FCK 4-1
AA Sheriffi

Poissa Poissa


Vastaus #143 : 15.07.2017 klo 14:23:07

KeuPa nöyryyttää Yritystä Keuruulla. Vajaa 20 min. ja 4-0 taululla. Yleisöä pirteästi reilusti toista sataa.
#10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #144 : 24.07.2017 klo 20:34:30

Potku-Kurdit 3-2.

Kurdit meni 0-2 johtoon mutta sitten Potku alkoi heräilemään ja tuli väkisin ohi.
Asiantuntijapiirit

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vakava ja harkitseva katse


Vastaus #145 : 24.07.2017 klo 21:28:42

Pisteet olisi jääneet kurdeille kahdella lahjamaalilla jollei heidän peli olisi hajonnut pelaajien turhauduttua  fyysisemmille potkulaisille hävittyisin kaksinkamppailuihin.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #146 : 24.07.2017 klo 22:42:20

Riemu – Nousu 0-2

Peli alkoi kovalla temmolla ja Nousu pääsi hyvinkin nopeasti kahden maalin johtoon. Sitten tuli suvantovaihe, kun molemmat vähän väsähti. Nousun keskikenttä ja puolustus piti hyvin pelin hallussa. Johtotähtenä taas aktiivinen Latikka, joka liikkuu väsymättä ja pitää pallon ihailtavasti syöttelemällä omalla joukkueella. Syöttö% varmaan lähellä 90, eikä syötä vain alaspäin.  Riemu osui kerran ylärimaan, mutta muuten maalipaikat oli aika vähissä. Nousu osui ihan lopussa vielä tolppaan ja siitä pallo kimposi maalivahdin päähän, mutta ei maaliin.
Dr.Tenkanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KaPa-51, KaKo, ManU


Vastaus #147 : 26.07.2017 klo 21:38:05

KaPa - FCV2 1-0

Se oli semmonen tauon jälkeinen peli. Kapalla oli lukuisia paikkoja ratkoa peli, mutta pysyipähän jännänä. FCV:n parhaat tilanteet olivat ekalla jaksolla.

KPA:n voittoputki jatkuu! Nyt vielä nollapeliputkea puskee kylkeen. Tästä on hyvä jatkaa viikon päästä kotona Keupaa vastaan.
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #148 : 27.07.2017 klo 19:20:56

Kooste: KaPa-51 v FCV M2

E: Pistetään myös täysimittainen ottelutallenne samaan viestiin.
« Viimeksi muokattu: 28.07.2017 klo 14:05:21 kirjoittanut Ferraro »
tude

Poissa Poissa


Vastaus #149 : 29.07.2017 klo 01:09:00

Jilves - keupa 2-0 (1-0)💪

 
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 12
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines