FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.12.2018 klo 13:16:42 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 17
 
Kirjoittaja Aihe: FC Viikingit 2017 - Itä-Helsingin herrat  (Luettu 98955 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


: 22.11.2016 klo 13:43:15Kotisivut: http://www.fcviikingit.fi
Facebook: www.facebook.com/fcviikingit
Twitter: https://twitter.com/Viikingit
YouTube: http://www.youtube.com/user/viikinkikanava
Instagram: https://www.instagram.com/fcviikingit/

Lempinimet: Viikkarit, Idän punaiset

Perustettu: 1965

Kotikenttä: Heteniityn urheilukenttä

Legendaarisia pelaajia: Ilkka Jäntti, Slava Malakeev, Joonas Sarelius, Losa Zhukov, Jukka Hirvonen, Jussi Peteri

Historiaa:

1966-1972 5. ja 6. divisioonassa
1973-1983 4. divisioonassa
1984 3. divisioonassa
1985-1992 4. divisioonassa
1993-1995 3. divisioonassa
1996 2. divisioonassa
1997 3. divisioonassa
------------ 1998 jalkapallo eriytetään omaksi seurakseen ------------
1998-2000 3. divisioonassa
2001 2. divisioonassa
2002 1. divisioonassa. Viikingit karsi paikastaan mutta selvisi.
2003 1. divisioonan 3. sija
2004 1. divisioonan 4. sija
2005 1. divisioonan 6. sija
2006 1. divisoonan voittaja ja liiganousija
2007 liigakarsinnassa ja putosi RoPS:aa vastaan
2008 1. divisioonan 2. sija ja liigakarsinnassa, mutta KuPS piti paikkansa
2009 1. divisoonan 3. sija
2010 1. divisoonan 2. sija ja liigakarsinnassa, mutta JJK piti paikkansa
2011 1. divisioonan 5. sija
2012 1. divisoonan 3. sija
2013 1. divisioonan 7. sija
2014 1. divisioonan viimeinen sija ja putoaminen Kakkaseen
2015 Kakkosen Itälohkon 3. sija
2016 Kakkosen B-lohkon 8. sija

Jämptin varsin ansiokas yhteenveto kaudesta 2016:
Kausi 2016 saatiin kunnialla päätökseen pitkien ja piinallisten vaiheiden jälkeen voi todeta, että minimitulos saavutettiin: sarjapaikka säilyi. Kauden alun sekavat vaiheet huomioiden voi sanoa, että rima ylitettiin vaikka se kannattimillaan heiluukin.

Synkän talven aikana Viikinki-leirissä tapahuti taas ja kauden 2015 lopulla Viikingit Kakkosen kuntopuntarin kärkipäähän vienyt Kalle Sorja sekä toiminnanjohtaja Risto Luomanen esikuntineen päättivät lähteä Vuosaaresta, koska eivät kokeneet saavansa kaipaamansa tukea edustusjoukkueen työhön. Helmikuun alussa alkoi siis pikainen pelastusprojekti. Päävalmentajaksi Sorjan tilalle tuli junioripuolen valmennuspäällikkö Pasi Hyyhö ja pelaajasopimuksia alkoi haalia kasaan uusi GM Juha Lundgren. Melko hyvin pelaajarunko saatiinkin kaikesta huolimatta säilytettyä ja mm. tärkeä ykköshyökkääjä Joel Paatelaisen sopimus vahvistettiin. Lähtijöiden joukossakin oli isossa roolissa olleita pelaajia ja vieläpä omia kasvatteja, kuten puolustuksen johtohahmo ja kapteeni Jani Kaukomaa, laitapuolustaja Toffe Nyberg ja laituri Nemanja Biga.

Harjoituspeleissä alkoi näkyä, että myös ajatus pelitavasta oli Hyyhöllä erilainen kuin Sorjalla. Suoraviivainen vauhtifutis vaihtui pallonhallintapeliin, jota varsinkin aluksi pelattiin jopa tuskastuttavan dogmaattisesti. Kahdeksan harjoituspeliä toi kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Viimeinen harjoituspeli Futuraa vastaan antoi kuitenkin lupauksia, että peli oli löytymässä. Pallo kulki parhaimmillaan todella nätisti ja paikkoja luotiin paljon enemmänkin kuin 0-1 -voitto antoi ymmärtää.

Kausi käynnistyi Kiffeniä vastaan ja nähtiin peli, jonka toisintoja tulisi kaudella olemaan liian monta. Fyysinen Kiffen kävi kiinni Viikinkien hitaaseen pelinrakenteluun ylhäältä ja aiheutti ongelmia. Hetkellisesti peli saatiin uomiinsa ja tasoitus syntyi, mutta lopun liika innokkuus kostautui ja tasapeli kääntyi yliajalla tappioksi. Sitten näyttikin, että homma alkaa rullata, kun ensin painettiin SalPa Hettarilla köysiin – vain, jotta menetettäisiin voitto viime hetken tasoitukseen – ja pelattiin silkkaa seksiä tihkunut toinen puoliaika Soneralla Klubi-04:ää vastaan. Maaleja syntyi neljä, vaikka Joel Paatelainen oli loukkaantunut SalPaa vastaan. Sitten EsPa kävi Hettarilla ja taas pallonhallinnasta huolimatta hakattiin päätä seinään ja vastustaja teki ottelun ainoan pilkulta. Atlantis Bolliksella kaatui kauden läpimurtopelaaja Jesse Mutikaisen yliajan maalilla 0-1.

Pelit 1-5: 2-1-2 ja maalit 7-6

Kauden toiset viisi peliä toivat vastaan lohkon kärkijoukkueet BK:n, Hongan, Espoon ja TPV:n peräkkäin ja lopuksi häntäpään FC Ålandin. BK jyräsi Viikingit fyysiyydellään ensimmäisellä puoliajalla mutta päästi sitten mukaan peliin. Kavennuksen jälkeen ei kuitenkaan löydetty enää lääkkeitä tasoituksen tekemiseen. Honka oli Hettarilla kaikilla mittareilla parempi eikä jättänyt kysymyksiä. FC Espoosta puolestaan haetiin iloinen vierasvoitto, kun tasaisen pelin ainoan maalin painoi Aleksi Wikström. Hettarilla vuorostaan TPV oli tehokkaampi, kun Viikingit pimputteli ja pamputteli tehottomasti Paltsarien käyttäessä molemmat paikkansa. Joel Paatelainen saatiin takaisin Åland-peliin ja mies iskikin heti maalin. Se ei kuitenkaan tasapeliä pidemmälle riittänyt, kun puolustuksen kardinaalivirheet päästivät Ålandin kahdesti maalintekoon.

Pelit 6-10: 1-1-3 ja maalit 4-9

Seuraavat viisi peliä käynnistivät tasapeliputken, joka päättyi helpottavaan voittoon. Viikinkien kanssa sarjan alemmalla puoliskolla kamppailleet KontU, SalPa, Klubi-04 ja EsPa ottivat kukin vuorollaan Idän punaisten kannalta jokseenkin turhauttavat tasapelit. KontU:a vastaan Viikingit voi olla jopa tyytyväinen tasapeliinsä, sillä Idän derby oli herättänyt jumbona olleet kontulalaiset pelaamaan ja Viikingit sai jopa taistella itsensä kahdesti tasoihin. Seuraavaksi sekä SalPaa että Klubi-04:ää vastaan tulossa olleet voitot menetettiin viime hetken huolimattomuudella ja naivin passiivisella puolustamisella johtoasemassa. EsPaa vastaan taas iloiteltiin 3-3 -tasapeli, jossa Viikingit kyllä tuli viime hetkellä tasoihin mutta sai jälleen tuskailla helppoja puolustusvirheitä. Lopulta oli edessä Atlantis kotikentällä ja Hettarin kirous murtui kauden ensimmäisellä kotivoitolla, kun Viikingit pelasi Klubi-vieraspelin ohella parasta futistaan. Joel Paatelainen palasi taas muutama pelin saikulta tehden maalin ja muutenkin kentällä oli vain yksi joukkue: Viikingit, joka voitti 3-0.

Pelit 11-15: 1-4-0 ja maalit 10-7

Atlantis-pelin jälkeen tunnelmat olivat hyvät, mutta edessä olikin kauden synkin jakso. Neljä peräkkäistä tappiota Kakkosessa ja välissä putoaminen Suomen cupista 2017. Kakkosen peleissä kohdattiin taas sarjan kärkijoukkueet, joista kukin vuorollaan pesi Viikingit omilla vahvuuksillaan. BK ja FC Espoo jyräsivät tarvitut maalit fyysisellä suoraviivaisuudellaan, johon Viikingit ei pystynyt vastaamaan ja Honka puolestaan hallitsi pelitapahtumia Espoossa ylivertaisesti. Ainoastaan TPV-pelissä Viikingit oli lähempänä pisteitä, mutta Tampereellakin kotijoukkue lopulta puristi rutiinillaan Viikinkien tasoituksen jälkeen uudelleen keulille eikä antanut enää uutta tilaisuutta. Viikingeiltä peli oli kuitenkin pirteää ja paikkoja oli enemmänkin, mutta tuttu tehottomuus vaivasi. Honka- ja Espoo-pelien välissä viikolla otettiin pohjakosketus, kun sarjatasoa alempi Ponnistajat pudotti Viikingit cupista. Vaikka avauksessa olikin muutama nuori pelaaja, ei kolmen maalin päästäminen kuitenkaan ole hyväksyttävää. Jesse Mutikaisen ja Sebastian Veijolan huilatessa Viikinki-puolustus kuitenkin oli tuuliajoilla ja sen alasarjalaiset käyttivät hyväkseen.

Pelit 16-20: 0-0-5 ja maalit 6-15

Kauden loppuun olikin ladattu kovat paineet, kun Viikingit lähti kolmeen viimeiseen peliin vain hieman edellä FC Ålandia ja EsPaa. Kun Atlantiskin vielä sai rangaistuksena vähennetyt pisteensä takaisin, tuli kahden putoajan paikan ratkaisusta neljän joukkueen taistelu. Kiffeniä vastaan tuttu kaava toistui: Viikingit meni johtoon muttei osannut tappaa peliä, vaan lopussa nähtiin tasoitus ja kauden toinen kotivoitto jäi ottamatta. Kun EsPa ja Åland voittivat samaan aikaan, oli toiseksi viimeinen peli Ahvenanmaalla aivan kriittiinen. Tappio tietäisi jo todella pahaa tilannetta viimeiseen peliin. Ratkaisevalla hetkellä Viikinkien henkinen vahvuus kuitenkin löytyi ja tappioasemasta noustiin kahdella Joel Paatelaisen maalilla ohi ja vierasvoittoon runsaslukuisina paikalle matkustaneen Valloittaja-ryhmän edessä. Viimeiseen peliin olikin jo hieman helpompi asetelma: Idän derbyn voitto tietäisi varmaa sarjapaikkaa, tasapelikin varsin suurella todennäköisyydellä riittäisi. Häviön kohdalla pitäisi kuitenkin jännäillä enemmän muiden pelien tuloksia. Hermostunut peli ei kuitenkaan hyvää luvannut ja kun vielä KontU meni johtoon toisella puoliajalla, oli Viikingit vakavan paikan edessä. Onneksi jälleen löytyi tarvittua taistelutahtoa ja Sebastian Veijola runnoi väkisin kulman jälkeen pelin tasoihin. Paikkoja oli runsaasti voittoonkin saakka, mutta enää palloa ei maaliin saatu. Tasapeli kuitenkin riitti EsPan ja Ålandin hävitessä omat pelinsä ja sarjapaikka oli hoidossa.

Pelit 21-23: 1-2-0 ja maalit 4-3

YLEISTÄ

Kausi oli aika tuskainen ja nihkeä, viime hetken pistemenetykset ja henkilökohtaisista virheistä tulleet maalit vastustajalle sävyttivät sitä. Samalla kuitenkin nähtiin todella hienoja väläyksiä ja hetkiä. Jos Hyyhö saa jatkaa projektiaan – ja Viikinkien kohdalla hyvä muistaa tuo jos – on tässä hyvät mahdollisuudet mennä eteenpäin. Jos peli saadaan Klubi-vieraspelin tai Atlantis-kotipelin tasolle, on Hettarille luvassa seksin voihketta tulevaksi kesäksi.

Valmennuksen pitää kuitenkin tunnistaa ongelmakohdat: Olemme pulassa fyysisiä ja ylhäältä prässääviä vastustajia vastaan. Pelaajat joutuvat liian usein tilanteisiin, joissa kaksinkamppailun häviäminen johtaa vaaralliseen paikkaan, eli tukea ei ole tarpeeksi. Pallonhallinnan lisäksi tarvitaan entistä selkeämpänä se suunnanmuutosvaihde. Kaikki nämä ovat kuitenkin asioita, joita voidaan tehdä hyvällä harjoittelulla ja pienillä taktisilla viilauksilla.

PELAAJISTOSTA

Onnistujia olivat Joel Paatelainen, joka jälleen oli hyökkäyksen ykkösnimi ja nosti aina kentällä olleessaan Viikingit aivan uudelle vaarallisuuden tasolle, Jesse Mutikainen, joka otti ykköstopparin paikan komentoonsa ja iski myös tärkeitä erikoistilannemaaleja sekä Benjamin Thurling, jonka syöttövalikoimaa ja potkutekniikkaa ei muualta Viikinki-ryhmästä löydy. Lisäksi on mainittava Markus Maunu, joka pystyy pelipaikalla kuin pelipaikalla olemaan joukkueelle hyödyllinen, oikea Hettarin Sakari Saarinen. Myös Valtteri Kuusisto otti ykkösmaalivahdin paikan kunnialla nimiinsä ja osoitti erityisesti lähitilanteissa olevansa kelpo torjuja, vaikka kehittämistä on vielä erityisesti tilannekovuudessa ja keskityspallojen hoitamisessa.

Myös erikseen on hyvä mainita nuorten pelaajien kelpo panokset. Aleksi Torala ja Riku Vuoripelto tulivat mukavasti sisään ryhmään ja Vuoripelto vakiinnuttikin avauksen paikkansa loppukaudesta. Toralalla on vauhtia ja röyhkeyttä, ja paras paikka löytynee jatkossa nykyisen taktiikan laiturin paikalta pikemmin kuin puhtaasti kärjestä. Myös aika vähän kentällä nähty Ayuub Abdi oli todella vakuuttava kauden päätöspelissä kentälle päästyään ja jos kehityssuunta olisi sen mukainen, miehestä voi olla paljon iloa.

HANKINNAT JA JATKOT

Tulevaa kautta ajatellen pitäisin todennäköisenä, että Joel Paatelainen löytää korkeammalla sarjatasolla olevan joukkueen, koska edellytyksiä on ainakin Ykkösessä pelata isoa roolia. Kärkimiehen etsiminen on siis melko varmasti ajankohtaista. Futurassa toissa kaudella hyvin pelannut mutta tällä kaudella pahasti itsensä loukannut Emil Conti voisi olla yksi vaihtoehto, jos pääsee takaisin pelikuntoon tulevaksi kaudeksi. Tosin mies taitaisi olla parhaimmillaan toisen kärjen kanssa pelatessaan.

Keskikentälle ei välttämättä tarvita uusia pelaajia, jos Thurlingin veljekset pysyvät Idän punaisissa. Fofanan uran jatko lienee myös vielä auki, joten katsotaan vieläkö mies haluaa yhden kauden jatkaa. Jos Thurlingit jatkavat matkaaa ja Fofana laittaa nappikset naulaan, tarvitaan uusia vahvistuksia. Veijolan palauttaisin puolustuksesta keskikentän kamppailuihin ja Abdi saanee isompaa roolia tulevalla kaudella. Laitaan Fofanan ruudun täyttäjäksi voisi houkutella Toffe Nybergiä takaisin – ainakin jos Gnistan nousee ja pelimatkat siellä pitenevät. Myös pudonneesta Futurasta voisi Bigaa koettaa saada takaisin. Patrik Ahonen HIFK A:sta voisi olla yksi vaihtoehto laidalle.

Puolustuspäässä Jesse Mutikaisen rinnalle olisi hyvä löytää uusi toppari, sillä Sebastian Veijola sopii mielestäni paremmin keskikentän puolustaviin rooleihin ja Samuli Ahola on vain turhan virhealtis. Kaukomaata tuskin paluu kiinnostaa, mutta Mahdi Alia voisi vaikkapa JäPS:istä koettaa houkutella takaisin. Sopisi rauhallisena ja varmana hyvin tuohon Mutikaisen rinnalle. Laitapakkeina Varila, Vuoripelto ja tarpeen tullen Maunu ajavat hyvin asiansa.

Maalilla ei ole tarvetta uusille pelaajille, Kuusisto osoitti kuluneella kaudella riittävänsä tällä tasolla ja jos kehittyy vielä, voi olla todella hyvä maalivahti Kakkosen tasolle tulevalla kaudella. Talka ja Viljanen pystyvät täyttämään ruudun tarvittaessa ja Talka voi jopa haastaa ykkösen paikasta jos kehityskäyrät menevät hiukan eri suuntiin Kuusiston kanssa.

VIIKINGIT 2017

------------------------Paatelainen/Hankinta------------------------
S.Thurling/Hankinta-----------------------------------Fofana/Torala
-------------------------B.Thurling-Maunu/S.Thurling---------------
----------------------------Veijola/Abdi-------------------------------
Varila----------------------------------------------Maunu/Vuoripelto
-------------------Mutikainen-Veijola/Hankinta----------------------
--------------------------Kuusisto/Talka------------------------------


Sopimustilanne:

Ville Varila A
Pierre Nlate
Aleksi Torala
Riku Vuoripelto
Aku Talka
Jesse Viljanen
Joel Chydenius
Jesse Mutikainen A
Julius Remes
Ayuub Abdi
Nemanja Biga
Kevin Nyberg --> Legirus Inter
Juuso Leimu
Rasmus Ranta
Konsta Kesti
Behar Zymberi
Joonatan Parpala
Jan Eklund
Jere Pulkkinen
Emongo Osongo
Benjamin Thurling
Simon Thurling C
Denys Pervov
Bob Diasonama
Karim Jmaali
Samir Bouroussi
Teemu Honkaniemi
Hussein Mohamed
Max Mäkelä

Sopimusuutiset:
http://www.fcviikingit.fi/viikingeille-kolme-pelaajasopimusta/
http://www.fcviikingit.fi/viidelle-viikinki-kasvatille-sopimukset/
http://www.fcviikingit.fi/viikingit-solmi-kolme-pelaajasopimusta/
http://www.fcviikingit.fi/viikingeille-tukku-uusia-sopimuksia/
http://www.fcviikingit.fi/viikingeille-kolme-tarkeaa-sopimusta/
http://www.fcviikingit.fi/viikinki-ryhma-taydentyi-kolmella-nimella/
http://www.fcviikingit.fi/honkaniemi-palaa-viikinkeihin-bouroussi-jatkaa/
http://www.fcviikingit.fi/uusia-sopimuksia-ja-farmiyhteistyota/


Taustat:
Päävalmentaja: Aleksander Baranov

Farmijoukkue: Spartak, III-div. Uutinen

Pre-seasonin uutisia:
http://www.fcviikingit.fi/pasi-hyyho-sivuun-viikinkien-paavalmentajan-paikalta/
http://www.fcviikingit.fi/ensimmainen-harjoituspeli-ennen-joulua-kevaalla-pelataan-japsn-talvisarjaa/
http://www.fcviikingit.fi/lauantain-harjoitusottelu-peruttu-valmistautuminen-hyvassa-vauhdissa/
http://www.fcviikingit.fi/baranov-viikinki-laivan-ruoriin/
http://www.fcviikingit.fi/harjoituspelit-kayntiin-lauantaina-jarvenpaassa/
http://www.fcviikingit.fi/kakkosen-otteluohjelma-julki-kotiavaus-tamua-vastaan/
http://www.fcviikingit.fi/talvikausi-jatkuu-jarvenpaassa-lauantaina/
http://www.fcviikingit.fi/viikingit-kohtaa-kapan-lauantaina-jarvenpaassa/
http://www.fcviikingit.fi/a-juniorit-avasivat-voittotilinsa-honkaa-vastaan/
Kapteenit valittu Eerikkilän leirillä
http://www.fcviikingit.fi/viikingit-kohta-lauantaina-futuran/Harjoitusottelut:

La 17.12. klo 18.00 Viikingit – FC Lahti Akatemia @ Kartanon kenttä, Vuosaari *PERUTTU*
La 14.1. klo 11.45 JäPS – Viikingit @ Järvenpään monitoimihalli 1-3 Raportti | Baranovin kommentit | Kuvia
La 28.1. klo 10.00 Viikingit – Reipas @ Järvenpään monitoimihalli 2-0 Raportti | Baranovin kommentit | Kuvia
La 11.2. klo 10.00 Viikingit – KäPa @ Järvenpään monitoimihalli 0-3 Raportti | Baranovin kommentit | Kuvia
La 25.2. klo 10.00 Viikingit – Futura @ Järvenpään monitoimihalli *PERUTTU Futuran sairastelun takia*
La 4.3. klo 11:30 FC Lahti Akatemia - Viikingit @ Mukkulan palloiluhalli 0-2 Raportti
La 11.3. klo 10.00 Viikingit – Sudet @ Järvenpään monitoimihalli 2-1 Raportti | Baranovin kommentit | Kuvia
La 25.3. klo 10.00 Viikingit – NuPS @ Järvenpään monitoimihalli 3-2 Raportti | Baranovin kommentit | Kuvia
Su 2.4. klo 14.30 KontU - Viikingit @ Kartanon kenttä, Vuosaari 2-2 Raportti | Baranovin kommentit | Kuvia
La 8.4. klo 10.00 Viikingit – Atlantis FC @ Järvenpään monitoimihalli 1-2 Raportti | Baranovin kommentit | Kuvia
Su 23.4. klo 17.00 KTP vs. FC Viikingit @ Arto Tolsa Areena, Kotka Raportti

Liput:Miesten Kakkonen, lohko B:

FC Viikingit
MuSa
FC Jazz
BK -46
SalPa
Peimari Utd
Tampere Utd
TPV
FC Espoo
EsPa
NuPS
KäPa

Otteluohjelma:
La 29.4. 17:00 FC Viikingit -Tampere United *SIIRRETTY*
Su 7.5. 17:00 FC Viikingit - MuSa 3-2 Raportti | Valmentajan kommentit | Kuvia
La 13.5. 18:30 KäPa - FC Viikingit 1-1 Raportti | Baranovin kommentit | Kuvia
Ke 17.5. 18:30 FC Viikingit - SalPa 1-1 Raportti
Ma 29.5. 18:30 FC Espoo - FC Viikingit 2-2 Raportti | Baranovin kommentit
La 3.6.   17:00 FC Viikingit - EsPa
Pe 9.6.   18:30 BK-46 - FC Viikingit
La 17.6. 17:00 FC Viikingit - Peimari UTD
Ti 27.6.  18:30 TPV - FC Viikingit
La 1.7.   17:00 FC Viikingit - NuPS
Ke 12.7. 18:30 FC Jazz - FC Viikingit
La 22.7. 17:00 MuSa - FC Viikingit
La 29.7. 17:00 FC Viikingit - KäPa
Pe 4.8.   18:30 SalPa - FC Viikingit
La 12.8. 17:00 FC Viikingit - FC Espoo
Su 20.8. 17:00 EsPa - FC Viikingit
La 26.8. 17:00 FC Viikingit - BK-46   
Su 3.9.   17:00 Peimari UTD - FC Viikingit
La 9.9.   17:00 FC Viikingit - TPV
Pe 15.9. 18:30 Tampere United - FC Viikingit
Pe 22.9. 18:30 NuPS - FC Viikingit
La 30.9. 14:00 FC Viikingit - FC Jazz


by Juhani Järvenpää
« Viimeksi muokattu: 30.05.2017 klo 13:27:11 kirjoittanut Pie-O-My »
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #1 : 22.11.2016 klo 13:44:47

Varaus

Nyt on räkäisty aihio tulille, härskisti lainaten parin viime kauden topikkeja ja Jämptin kausiyhteenvetoa. Muokkaan timmimmäksi, kunhan kerkiän.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #2 : 22.11.2016 klo 15:09:39

Hienoa! Ekat sopparitkin siis jo julki, eli jatkot Varilalle ja Alaeddinelle sekä uutena Nlate Atlantiksesta. Hieno uutinen oli myös eilinen tieto että A-junnut pääsevät kevääksi SM-karsintaan. Se helpottaa taas joidenkin nuorten kykyjen naaraamista ja etenkin edesauttaa omien junnujen kypsymistä.

2017 - vuosi ilman kriisejä?!
hzn4000

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 24.11.2016 klo 09:46:13

Hieno avaus, kiitos siitä! Ja hyvä, että sopimuksia on päästy jo tekemään.

Huono uutinen, vaikkei yllättävä, on Joel Paatelaisen sopimus Klubi-04:n kanssa. http://www.hjk.fi/uutiset/Miehet-3783
Decarol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomifutis


Vastaus #4 : 24.11.2016 klo 11:22:20

Mites Samir Bouroussi on pelannut siellä, onko jatkoa luvassa?
Mestori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK Helsinki


Vastaus #5 : 24.11.2016 klo 13:40:41

Nuori lupaus Liuhanen on kuulemma treenannut edustuksen kanssa. Miten on pärjännyt? Toivottavasti nuorukainen saisi minuutteja myös kaudella.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #6 : 24.11.2016 klo 14:25:09

Mites Samir Bouroussi on pelannut siellä, onko jatkoa luvassa?

Ajoittaista väläyttelyä, mutta ei oikein ole saanut itsestään tehoja irti. Lisäksi vissiin jotkut sitkeähköt jalkavaivat vieneet tehoja tekemisestä. En ihmettelisi jatkoa, koska on kuitenkin niitä pelaajia joukkueessa jotka pystyvät pallolliseen peliin, mutten toisaalta itkisi lähtöäkään. Odotin hiukan enemmän kun mies Seinäjoelta tuli Viikinkeihin.
David Banner

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Clever, old geezer, Helsinki coach Murinen


Vastaus #7 : 26.11.2016 klo 12:03:19

Nuori lupaus Liuhanen on kuulemma treenannut edustuksen kanssa. Miten on pärjännyt? Toivottavasti nuorukainen saisi minuutteja myös kaudella.

Ikäänsä nähden kyllä todellinen talentti. Pelannut jo useita kausia raavaiden miesten pelejä ja pärjännyt niissä mainiosti! Uskon että tuo myös pukukoppiin tiettyä rentoutta ja hyvää fiilistä.
Kroatian Pele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #8 : 26.11.2016 klo 13:28:11

Olisin halunnut vaihtaa Klubin Dahlströmin ja Malolon Maunuun ja maksaa vielä välirahaa, mutta lieneekö Maunu kuitenkin siirtymässä jäähdyttelemään.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #9 : 27.11.2016 klo 19:23:39

Viisi sopimusta lisää, omat kasvatit saivat laput Ylos

Torala, Vuoripelto, Talka, Viljanen ja Chydenius
hzn4000

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 27.11.2016 klo 22:29:02

Viisi sopimusta lisää, omat kasvatit saivat laput Ylos

Torala, Vuoripelto, Talka, Viljanen ja Chydenius
Hyvä uutinen. Kahdeksan sopimusta jo nyt. Mitähän seuraavaksi tapahtuu, kentällinen kasassa ennen joulua? :D

Tässä vielä linkki: http://www.fcviikingit.fi/viidelle-viikinki-kasvatille-sopimukset/
hzn4000

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 28.11.2016 klo 19:37:30

Sehän tuli nopeasti. Jos nyt ei mietitä pelipaikkoja. Kolme sopimusta lisää, Mutikainen, Remes ja Abdi. Huhhuh.

http://www.fcviikingit.fi/viikingit-solmi-kolme-pelaajasopimusta/
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #12 : 01.12.2016 klo 15:38:46

Avausta päivitetty soppareiden osalta.

Kyllä tässä vähän on pieni ihminen ihmeissään, kun ennen joulukuun alkua on jo 11 sopimusta. Näillä toki ei vielä kuuhun mennä ja paljon kovempia nimiä tarvitaan jos meinataan pysyä sarjassa. Hyökkäysarsenaaliin toivoisi lisää paukkuja, Paatelaisen lähdön myötä ollaan aika nollissa, ellei sitten Torala tempaise jotain kehitysspurttia talven aikana.

Joulupukilta toivoisin mm. seuraavia sopimuksia:

Markus Maunu
Mohamed Fofana
Mahdi Ali
Patrik Ahonen
Nemu Biga
Kron Rexhepi
Lum Rexhepi
Markus Halsti
Jari Litmanen
Bana

Nii ja sit vois jotain harkkapeleiki olla ja pian Tuoppi
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 02.12.2016 klo 04:03:49

Ollaan ylpeitä junnujen noususta edustukseen ja annetaan niille rohkeasti aikaa esittää parastaan. Valmennus on tehnyt hienoa työtä ja jatketaan siitä kautta eteenpäin. Pari kovaa vahvistusta tarvitaan ja jostain pitäisi hieman rahua löytyä näihin.
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #14 : 02.12.2016 klo 12:34:12

Ja taas mennään: http://www.fcviikingit.fi/pasi-hyyho-sivuun-viikinkien-paavalmentajan-paikalta/

Hyyhö siis poistuu seurasta, Slava hoitaa ainakin jouluun asti.

Sorja takaisin?

e. Hyyhölle vielä kiitokset menneestä kaudesta. Eihän se peli mitään seksiä ollut ja ajoittain aika tahmeaakin, mutta eipähän pudottu sarjasta. Ylos

e2. Kyllähän Baranov kelpaisi myös edariin
« Viimeksi muokattu: 02.12.2016 klo 12:47:44 kirjoittanut Pie-O-My »
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #15 : 02.12.2016 klo 12:46:35

Junnupuolella tuntuu menevän ihan kivasti, tosiaan A-juniorit pääsivät sittenkin SM-karsintaan ja B-junnuihin vastuuvalmentajaksi UEFA Pro-lisenssillä operoiva vanha tuttu Alexander Baranov!

http://www.fcviikingit.com/uutiset.html?68935

Jahas, samassa uutisessa näköjään myös Mikael Forsmanin siirtymisestä edarin managerin tontilta takaisin junnupuolelle. Kiitokset myös sinnepäin viime kaudesta! Ylos
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #16 : 02.12.2016 klo 13:39:07

Nuori lupaus Liuhanen on kuulemma treenannut edustuksen kanssa. Miten on pärjännyt? Toivottavasti nuorukainen saisi minuutteja myös kaudella.
Kukas se tämä tämmöinen on?
Puolueeton Tarkkailija

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 02.12.2016 klo 13:56:21

... ja B-junnuihin vastuuvalmentajaksi UEFA Pro-lisenssillä operoiva vanha tuttu Alexander Baranov!


Loistavaa! Mitenkäs lupaava ikäluokka on kyseessä?
jaja

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 02.12.2016 klo 15:04:00

Junnupuolella tuntuu menevän ihan kivasti, tosiaan A-juniorit pääsivät sittenkin SM-karsintaan ja B-junnuihin vastuuvalmentajaksi UEFA Pro-lisenssillä operoiva vanha tuttu Alexander Baranov!
Aina niin mukava ja empaattinen vanha kunnon Bara!
red_one

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mitä iistimpää, sitä siistimpää


Vastaus #19 : 03.12.2016 klo 10:52:59

Hienoa, että topikki on avattu.  Koska ekat harkkamatsit?
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #20 : 04.12.2016 klo 11:20:19

Koska ekat harkkamatsit?

http://www.fcviikingit.fi/ensimmainen-harjoituspeli-ennen-joulua-kevaalla-pelataan-japsn-talvisarjaa/

17.12. alkaa Kartanolla Lahti Akatemiaa vastaan. Keväällä sitten talvisarjaa Järvenpään monitoimihallissa.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #21 : 04.12.2016 klo 11:25:59

Jahas, samassa uutisessa näköjään myös Mikael Forsmanin siirtymisestä edarin managerin tontilta takaisin junnupuolelle. Kiitokset myös sinnepäin viime kaudesta! Ylos

On se Mika ainakin toistaiseksi hoitanut edarinkin hommia.
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 04.12.2016 klo 13:00:28

Uuden valmentajan nimitystä odotellessa voidaan todeta seuramme vetovoiman taas kasvaneen ja olosuhteet sekä taustat kun kunnossa voidaan varovasti miettiä paluuta Ykköseen ja jos vielä omien junnujen kautta, niin upea homma.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #23 : 06.12.2016 klo 09:29:17

Hyyhön uusi osoite on näemmä TiPS: http://www.tikkurilanpalloseura.fi/?x254105=573790

Ihan positiivista viestiä tosiaan kuuluu edarista vaikka valmennus onkin nyt taas auki. Nyt vain hyvä vetäjä tuohon nopealla aikataululla, niin kyllä tästä hyvä tulee. Näytillä on tosiaan vissiin ihan kiinnostavia nimiä ja omista nuorista on hyvää tunkua ylöspäin.
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #24 : 06.12.2016 klo 13:02:38

Hyyhön uusi osoite on näemmä TiPS
Minkähänlaiset muutokset "siviilitöissä" mahdollistavat nämä hommat Tikkurilassa, muttei Vuosaaressa? ???

No, samapa tuo. Hyvä jos ja kun ollaan taas positiivisemmassa päässä pöhinä-asteikkoa.

 
Sivuja: [1] 2 ... 17
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines