FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.05.2018 klo 20:08:15 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 ... 32
 
Kirjoittaja Aihe: KPV 2017- Vihreät taistelee  (Luettu 201594 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #250 : 12.04.2017 klo 10:02:13

"Jo viime vuonna piti nousta"... notta vaikka alakukausi menikin hyvin niin eipähän oo turhan realistista ajatella että heittämällä liigaan... nomutta onpahan ainakin motivaatiot selevillä ja €uropeleissä sitten yleisöä ja tuloja "Ylos"
ikivihree

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kpv, Yksipihlajan reima


Vastaus #251 : 12.04.2017 klo 13:00:49

Jaha, tää oli sit tässä... Oli todella putkä jänteistä touhua... Oletin että, nyt ois kiinnostus riittänyt  edes kaks kautta pitempään... Mutta jo toisella kaudella... En tiedä olettiko että joku muu RAHAMIES  tulisi kaveriksi jakamaan kuluja kun yksin pyörittää ensin muutaman kauden...Tämä kausi sijoilla 3-5 ensi kaudella pudotaan ja pyöritään seuraavat kaudet kakkosen sijoilla 3-6... Sinänsä taitaa olla meidän todellinen taso...
Nro12

Poissa Poissa


Vastaus #252 : 12.04.2017 klo 13:15:28

Kyllähän Laitisen mieli voi muuttua vielä suuntaan jos toiseenkin. Hiukan outo ulostulo kuitenkin juuri ennen tosipelejä.

"Kovafanipallo",  kerrotko miten määrittelet kyläseuran ?
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #253 : 12.04.2017 klo 13:16:18

Sääli jos Laitis-Masa on tosissaan vetäytymässä taustalta nousun karatessa. KPV on kuitenkin sympaattinen seura, jonka olisi mielellään nähnyt Veikkausliigassakin.
Andreas

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #254 : 12.04.2017 klo 15:10:38

Ja just Sarajärven SJK on hyvä vertailukohde tähän, siinä on ollut sitä kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, jota Laitisella ei todellakaan ole jos homma on päättymässä tähän. Ja ei pahalla, mutta eihän nousua kyllä tulee tuolla joukkueella..
McCrodden

Poissa Poissa


Vastaus #255 : 12.04.2017 klo 16:52:03

Loistava ajoitus Laitiselta tämmösellä ulostulolla. Ei helvetti mikä mies. Ensin suuret puheet mutta siihen jää jos ei joukkue nouse.
Kerberos

Poissa Poissa


Vastaus #256 : 12.04.2017 klo 17:43:40

Kuinka helvetin tyhmä voi ilmeisen menestynyt yrittäjä olla?  Tämähän oli selkeä ilmoitus kaupungille, että mitään pitkäjänteisyyttä ei ole luvassa, koska jos Laitinen saa KPV(NSÄ?) nostettua Liigaan, riittää ehkä pari vuotta putoamiskamppailua ja sitten hän kaipaa taas jotain mielenkiintoisempaa ja jännittävämpää kuten lastenlasten kanssa painimista, syvänmerensukellusta tai vaikkapa lähtemistä mukaan politiikkaan, koska haluaa valtuuston puheenjohtajuuden kautta vauhtia omille kaavoitushankkeilleen (tämä täysin absurdi heitto omasta päästä) tai yksinkertaisesti ajatus vallasta kiihottaa.  Taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevan kaupungin - onko Suomessa muunlaisia - ei tietenkään tule panostaa kenttäolosuhteisiin merkittävästi, koska kiinnostus voi lopahtaa milloin tahansa.  Tällöin kunnianhimoinen valmentaja lähtee "pitkällisten neuvottelujen jälkeen" eli kautta seuraavana syksynä toistamiseen Joensuuhun odottelemaan seuraavaa kunnon palkanmaksajaa KPVn sitkeästä viivytystaistelusta huolimatta.  Tällöin KPV voi keskittyä perinteiseen muutaman vuoden taisteluun kaupungin herruudesta GBKn kanssa jonkun junnuvalmentajan kokeillessa kykyjään edarin ruorissa ja käy hetkittäin jopa Kakkosen pohjoislohkon putoamistaistelussa jonkun uuden YPan riekkuessa ja hyppiessä vauhtisokeana silmille.  Tietyt tahot ovat solidaarisia seuralle ja pitävät joukkueen vaikka väkisin Kakkosessa mutta kuinka kauan näitä paluumuuttajia riittää varsinkaan kentän puolelle?

Tulipa tästä kerralla sellainen fiilis ennen kautta, kun Stadista käsin suunnittelin käyntejä jossain Tammisaaressa, Turussa ja pääkaupunkiseudun matsien lisäksi tietysti kesälomalla Kokkolassa, että paskaaks tässä.  Ehkä pitää koittaa unohtaa tämä mesenaatin ulostulo ja käydä ihan vaan ihailemassa vihreäpaitojen otteita kotimaan kesämatkailumielessä niin kauan kun vielä pelataan ainakin Ykkösen tasolla.  Surraan sitten kun alamäki taas koittaa konkreettisesti.  Uusi yritys ylemmäs uuden rahoittajan kanssa Kakkosesta sitten noin 8 vuoden kuluttua, eikös vaan.  Seurahan ei pysty sitouttamaan rahoittajansa käsiä pitemmäksi aikaa, koska halukkaita ei "liiemmälti" ole eli Kokkolan kaltaisessa tilanteessa on jatkossakin luvassa projekteja.  Paikallisen suurteollisuuden osallistuminen toiminnan rahoittamiseen on käsittääkseni aikaisemmin ollut sidottuna seurafuusioon ja varsinaiseen FC Muoviin.

Olisi nyt edes pitänyt mölyt mahassaan.  Tuollainen motivointi työelämässäkään ei ole nykyaikaa.  Mikäs se nimitys onkaan - management by perkele tms.  "Nyt me noustaan tai mä suksin vi*tuun".  No, seuraa kannatetaan hautaan saakka ja vitutuskin lähtee pääsiäisen aikana sellaisella matokuurilla että sillä yhdellä sankarillakin oli ristillään mukavammat oltavat kuin meikäläisellä, joka tekee lasarukset sitten alkuviikosta.
Pelisilmällä

Poissa Poissa


Vastaus #257 : 12.04.2017 klo 20:06:40

Loistava ajoitus Laitiselta tämmösellä ulostulolla. Ei helvetti mikä mies. Ensin suuret puheet mutta siihen jää jos ei joukkue nouse.
Oliko yllätys, ja ketkä hölmöt kannattajat/sponsorit tuollaiseen edes viitsii sitoutua.
Hyvä joukkue kasassa mutta niin muovinen tausta.
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #258 : 12.04.2017 klo 22:04:12

GBK - KPV ke 12.4.2017 - Tilannekooste

0 - 1   17 - Sasa SAVIC
1 - 1    3 - Lawrence SMITH

https://youtu.be/tBUbcpkHPBo
ErebosJr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PRC (punaiset) ja JBK


Vastaus #259 : 13.04.2017 klo 06:40:07

Tässä on nyt vaara, että tämän hullun ulkomaalaisrallin jälkeen liian moni oma pelaaja on karkoitettu. Niitä tarvittais taas, kun rahahanat menevät kiinni.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #260 : 13.04.2017 klo 09:20:17

Tämä Laitinenhan on aivan täysi idiootti. Toivottavasti jää nousu haaveeksi.
VePeSa

Poissa Poissa


Vastaus #261 : 13.04.2017 klo 12:13:18

Laitinen on ehkä ainoa, joka on panostanut tuntuvasti Kokkolan jalkapalloon.
1) Muita rahoittajia ei ole koskaan merkittävästi saatu mukaan. Lähtisivätkö mukaan vaikka Kokkolassa olisi yksi edustusjoukkue? Löytyisikö kannattajista ostamaan osakkeita eikä vain valittamaan kauskikorttien hinnasta?
2) Omia pelaajia on vähän, ja onko edes näkyvissä? Olisiko meillä enemmän oman alueen pelaajia tulevaisuudessakaan, vaikka rahoitusta jatkettaisiin?
Onko meillä sellaista kannatus- ja harjoittelukulttuuria että ansaitsemme parempaa?
Tottakai olisi kivaa että joku muu rahoittaa, joku muu valmentaa nuoria ilmaiseksi ja joku muu tekee vapaaehtoistyötä.
kayttäjatunnus

Poissa Poissa


Vastaus #262 : 13.04.2017 klo 18:26:06

Tässä tulee sellainen tunne, että taisi Laitinen tehdä karhunpalveluksen KPV:lle. Käytännössä kävi niin, että muutamaan vuoteen  nuorilla ei ole ollut omasa joukkueessa asiaa edustusjoukkueeseen, kun siellä palloilevat ostopelaajat. Nuoret siirtyivät naapuriseuraan tai lopettivat. Katsokaa nyt akatemian tilannetta!
 
KooTeeEe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Real Madrid


Vastaus #263 : 13.04.2017 klo 21:39:45

Kyllä on ihmeellisiä kommentteja. Minusta Laitinen tekee todella arvokasta ja rehtiä jalkapallotyötä. Laitinen ilmoittaa etukäteen kaikille omat ja seuran tavoitteet. Tuskin pelaajatkaan on sitä vastaan. Jos tavoitteet täyttyy, on meille luvassa yhä parempaa jalkapallonautintoa.
Muutenkaan en oikein ymmärrä valituksia joukkueen kokonpanosta. Tänä vuonna on nostettu joukkueeseen useita Keski-Pohjalaisia nuoria pelaajia, jotka on ainakin alkukauden otteluissa päässeet pelaamaan. Myös kaikki ulkomaalaiset on toistaiseksi paikkansa ansainneet.
Pikka

Poissa Poissa


Vastaus #264 : 13.04.2017 klo 23:00:15

Vähän ajankohdan takia särähti korvaan - parempi olisi ollut tuoda tämä ilmi jo viime vuoden puolella eikä yllättäen juuri ennen kauden alkua. Täten toivon, että mikäli Laitinen jättää KPV:n taustalla toimimisen lähitulevaisuudessa, niin seuran uusi organisaatio kootaan vastuullisesti ennen lähtöä eikä vaan jätetä laivaa kylmästi yhdessä hetkessä, niin että itse täysin kokoama organisaatio katoaa saman tien ja jättää kuseen jäljelle jäävät uskolliset seuratoimijat. Millään muulla ei ole väliä kuin, että seura pysyy hengissä ja elinvoimaisena kohti satavuotisjuhlaa - oli sarjataso sitten tulevaisuudessa vaikka Ykkönen tai Kakkonen.

Kyllähän sitä on Laitista kuitenkin vilpittömästi kiitettävä, että on mahdollistanut nämä antoisat vuodet kokkolalaisille jalkapallokannattajille. Fakta on kuitenkin, ettei olla suurin eikä edes toiseksi suurin nousijasuosikki tällä kaudella - toivottavasti kokkolalaiset siis antavat arvoa, kun ainakin vielä kauden tai kahden ajan on mahdollista nähdä Kokkolassa vastustajia kuten TPS, Honka, Jaro, AC Oulu, Haka...tätä ei kannata tosiaankaan pitää itsestäänselvyytenä kuten ei myöskään, että kentällä nähtäisiin Myntin ja Sipin kaltaisia oman kylän poikia loputtomiin! Siispä toivottavasti kokkolalaiset nyt aktivoituvat ja saadaan yleisömäärät sille tasolle, jolla ne kuuluisi olla tämän kokoisessa kaupungissa. Välillä ollut yleisömäärät sitä luokkaa, ettei ansaittaisi edes Ykkösen joukkuetta.

Yrityksistä vielä: esimerkiksi Fineweld ja Halpa-halli kuuluvat niihin yrityksiin, jotka ovat tukeneet kokkolalaista jalkapalloa merkittävästi. Sen sijaan moni muu Kokkolassa operoiva suuren kokoluokan yritys on näyttänyt suoraan persettä kokkolalaiselle jalkapallolle jo pitkään ja nämä tahot ne todelliset haukut ansaitsevat. Konditionaaleja on viljelty, mutta mihinkään merkittävään oman alueen urheiluseuran sponsorointiin ei olla oltu valmiita: pelkkää puhetta ja perinneseurakin ollaan oltu valmis pistämään lihoiksi jonkun FC Kipparit vol.2:n tieltä (muistatteko, että sellainenkin viritys oli olemassa?)

Ei muutako hyvää pääsiäistä kaikille KPV-mielisille, mielenkiintoinen kausi tulossa!
« Viimeksi muokattu: 13.04.2017 klo 23:02:41 kirjoittanut Pikka »
Antoine Roquentin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: J-P Sartren rohtopaukku & Jatkuvuuden Periaate


Vastaus #265 : 14.04.2017 klo 02:17:10

Sen sijaan moni muu Kokkolassa operoiva suuren kokoluokan yritys on näyttänyt suoraan persettä kokkolalaiselle jalkapallolle jo pitkään ja nämä tahot ne todelliset haukut ansaitsevat.

Tämähän on kuin suoraan Miiga Juntusen pelikirjasta - yritykset on vitun tyhmiä kun eivät tue mua :D Jos asenne omaa toimintaa kohtaan on tätä tasoa, niin eiköhän tämän paskalaivan uppoaminen ole kuin ajan kysymys. Tervemenoa vaan ja terveisiä Liedekselle, joka yrittää vieläkin epätoivoisesti periä seuran omista laiminlyönneistä saamia sakkoja vierasfaneilta.
McCrodden

Poissa Poissa


Vastaus #266 : 18.04.2017 klo 21:10:02

Liigatason liikevaihto viime vuonna.

https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/kpv-yhtiot-oy/25841105/taloustiedot
« Viimeksi muokattu: 18.04.2017 klo 21:20:51 kirjoittanut McCrodden »
misteri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Poker Tour I Bracelets: Final, Main, Money


Vastaus #267 : 18.04.2017 klo 23:27:57

Kova on kyllä myynti kpv:lla. Kuuluuko tuohon muutakin kuin jalkapallo? Vai kuittaako omistaja tappiot kauppana, kun tulos juuri +-0? Oletus voisi olla että näin toimitaan, sillä eihän noilla luvuilla yritystä tarvitse omistajan pussista rahoittaa ollenkaan. Joten keinotekoista myyntiä jostain omistamasta yhtiöstäkö se rahoitus sitten on? Kulutkin kyllä hurjat jos viime vuonna sai 1,1m € kulumaan pelkästään ykkösen jalkapalloon. Ja jäi esim AC Oulun taakse taulukossa, joka käytti 430t €.
ErebosJr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PRC (punaiset) ja JBK


Vastaus #268 : 19.04.2017 klo 22:38:16

Paljon on maksettu katsottaessa pelaajien tasoa. Tyhmä ja tietämätön on se, joka maksaa.
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #269 : 25.04.2017 klo 19:40:02

Otteluennakot kauden avaukseen:

GrIFK - KPV la 29.4.2017 - Niko Kalliokoski

https://youtu.be/zmCz2eixGdY


GrIFK - KPV la 29.4.2017 - Henri Myntti

https://youtu.be/kOaJGeNpTrw
SergioRamosGarcia

Poissa Poissa


Vastaus #270 : 26.04.2017 klo 13:00:48

https://www.facebook.com/events/417474805293493/?active_tab=about Facebook tapahtuma lauantain ottelulle.
ErebosJr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PRC (punaiset) ja JBK


Vastaus #271 : 26.04.2017 klo 20:23:55

Onko joku käynyt kattomassa peĺejä?Mikä pelifilosofia on? Miten taktisesti pelaa?
Slash

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Huuhkajat


Vastaus #272 : 27.04.2017 klo 02:27:40

Onko joku käynyt kattomassa peĺejä?Mikä pelifilosofia on? Miten taktisesti pelaa?
Pelkkää seksiä. Vähintään 3 maalin voitto lauantaina.
baileya

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV


Vastaus #273 : 28.04.2017 klo 13:30:14

http://www.foreca.fi/Finland/Grankulla/details/20170429 Haippii kelii lupailee huomiselle :) Saapi kaivaa talvitakkia vielä kaapin perukoilta talviteloilta. :D Varmaan tulee vaikuttamaan osiltaan myös matsin kulkuun.
ikivihree

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kpv, Yksipihlajan reima


Vastaus #274 : 29.04.2017 klo 14:12:57

Pitkäaikais potilaat pois eli Sipi ja...?

 
Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 ... 32
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines