FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.07.2018 klo 14:26:19 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 18
 
Kirjoittaja Aihe: Mikkelin Palloilijat 2017  (Luettu 106463 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Parsifal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #25 : 28.01.2017 klo 18:31:05

Hänmänduu jatkaa vahvaa linjaansa asiakirjoittajana Tuoppi
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 28.01.2017 klo 21:13:23

0 - 5 lukemista huolimatta ihan kelpo suoritus joukkueelta, ottaen huomioon vastustajan laatu ja usean  avainpelaajan poissaolo. Puolustustaisteluahan se oli 90 prosenttisesti ja pallonhallinta oli samoissa lukemissa KuPSilla. Ensimmäisellä puolikkaalla oli pari maalipaikkaa, joista paremmalla tuurilla ja viimeistelyllä olisi voinut kotijoukkueen kuparinen rikkoutua.

Toisella jaksolla vieraat alkoivat nostaa kaasua  ja vaihtaa pelaajia (samoin MP). Paine pysyi vähintään samalla tavalla sinisten päädyssä, mutta ajoittain pystyttiin jopa 4 - 6 syötön onnistuneeseen ketjuun, kun KuPS:n prässi kävi vaisummaksi. Nämä pallonhallinta hetket olivat tosin keskikentällä ja eivät aiheuttaneet montaa vaaranpaikkaa vieraiden maalille.

MP:n yksilöt pärjäsivät mielestäni melko hyvin liiga pelaajille taidoissa, pelin pyörittämisessä keltaiset olivat askeleen - kaksi edellä sinisiä. Keinot tuntuivat loppuvan kesken kun pallo saatiin itselle ja se roiskaistiin usein liian vaikeana ja liian kauas yksinäistä kärkimiestä tavoitellen tai vieraille. Vastustajan laatu vaikutti varmasti osaltaan tähän, mutta kovin tutulta "systeemiltä" tai sen puutteelta hyökkäyspeli niissä harvoissa tilanteissa näytti. Yksinäisellä kärjellä aika mahdoton ja turhauttava rooli taistella 2 - 3 puolustajaa vastaan, kun omat ovat kovin kaukana. Tehtäväksi jää vain olla höynättävänä kahden topparin syötellessä toisilleen. Turhaa ja turhauttavaa varmasti, kuluttaa vain bensaa... Toivottavasti puolustuspelin lisäksi kauden edetessä saadaan hyökkäyspeliin enemmän variaatioita ja ideaa?!

Hyvää taistelua ja asennetta koko joukkueelta, myös yksilöiden taitotaso kaksinkamppailuissa oli rohkaisevaa. Noin kovassa paineessa yksittäisiltä virheiltä koko pelin ajan ei voitu välttyä. Ossi hoiteli topparin tonttia kokemuksen tuomalla varmuudella ja koko alakerta hoiti tonttinsa hyvin. Pari uinahdusta ja Salamin Hollywood kaatuminen johti kolmeen "helppoon"  takaiskuun, pari kaappia oli sitten väkisin runnottuja tekomaaleja. Veskarin piikkiin maaleja ei juuri voi laittaa. Tästä on hyvä jatkaa Cuppia viikon päästä Jyväskylässä, joukkueessa on potentiaalia...
Latvis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #27 : 28.01.2017 klo 21:20:36

Peliin en päässyt, ja 0-5 on toki karut lukemat, mutta kun vastassa on joukkue joka viikko sitten takoi liiganousijan maanrakoon kahdeksan maalin erolla ja riveissä on sorsia ja purjeita ja salameita niin ehkä nuo lukemat on ihan inhimilliset. Viikon päästä melko kusessa olevaa JJK:ta vastaan voi sitten hakea jo jonkinlaista tulosta. Tuskin tästä lohkosta voi mitään riemujuhlaa odottaakaan.
el Blanco

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 28.01.2017 klo 23:03:35

Ekat 20 minsaa Mölsältä suorastaan loistavaa peliä. Maalikin lähellä. Kyllä tuolla ilmeellä hallitaan Kakkosen kärkimatseja, viimeistelyyn vain on pakko saada terävyyttä.
Shanti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #29 : 29.01.2017 klo 02:36:41

Toivottavasti puolustuspelin lisäksi kauden edetessä saadaan hyökkäyspeliin enemmän variaatioita ja ideaa?!

Puolustuspelin osalta sanon, että vielä on onneksi päiviä jäljellä kauden alkuun. Heikkoa oli vielä.

Hyökkäyspelistä sitten rohkenen olla eri mieltä. Jos kupsin tasoista joukkuetta vastaan saadaan luotua useita maalipaikkoja, on hyökkäyspeli ollut varsin onnistunutta. Viimeistelyn suhteen sitten voidaankin antaa risuja, hirveetä roiskimistahan se oli.
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 29.01.2017 klo 18:39:17

KuPS foorumilla on eilisen matsin maalikooste. Pää-ja linjatuomarit eivät tosiaan onnistuneet eilen parhaalla mahdollisella tavalla. Ottelun tulokseen sillä ei ollut vaikutusta, niin suvereenisti liigajoukkue hallitsi kenttää, mutta Salamin filmaus- ja paitsio maalit olisivat saaneet jäädä hyväksymättä.

Vai mitä säännöt sanoo, jos veskari pomputtaa pallon paitsioasemassa olevan eteen? Filmaus on jalkapallon viheliäisin ilmiö ja sen pois kitkeminen olisi lajin maineen / arvostuksen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Paitsiot ovat rajatapauksissa vaikeita liputtaa ja niissä inhimillisiä virheitä sattuu molempiin suuntiin.

Kooste paljastaa myös, että aika löysästi muutamat maalitilanteet puolustettiin. Livenä tilanteita ei ennätä nähdä noin selvästi.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #31 : 03.02.2017 klo 17:49:24

Ennakon mukaan MP:n kerroin on huomenna 7.50. Hiltunen, Ekmark ja Hasanen puuttuvat, ehkäpä JJK on sitten hyväksyttävä ennakkosuosikiksi.

Harjoitusotteluihin on lisätty ensimmäinen Hänskin derby sitten ties koska, viimeksi 80-luvulla ehkä?hathathat

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 03.02.2017 klo 19:42:20

Aamulla MP:n kerroin oli vielä 9.80
Latvis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #33 : 04.02.2017 klo 17:36:27

Cup-puolelta löytyy otteluseurantatopic JJK-pelistä mutta kirjotellaan vähän tännekin. Kaksi kertaa johtoon mutta lopulta pataan 4-2. Joka tapauksessa ihan hyvä esitys liigamiehistöä vastaan. Kimari oli kärjessä nopea, JJK:n topparit oli ajoittain pulassa. Joose otti maalissa muutaman hyvän kopin, ei voi maaleja piikkiin laittaa. Parissa JJK:n maalissa Nyström ei pärjännyt Hanslianin nopeudelle ja tämä pääsi nousemaan boksiin ja syöttämään pallon maalille.

Ekassa maalissa Joona ampui maalin edessä ilmasta Ossin antaman pallon sisään, toista en toisesta päästä kunnolla nähnyt mutta siinäkin Joona taisi maalin edestä jonkun syötön käydä tökkäämässä.

Olipa kivaa nähdä taas Siniset pelaamassa ja avata futiskausi vaikka olikin kiimaista Cuppia jossain hallissa kentän laidalta. Tästä se taas lähtee Ylos
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 09.02.2017 klo 22:42:56

Huomenna MP lähdössä Tampereelle siipirikolla porukalla? Ennakon mukaan poissaolojen suurin syy jalkavaivat, onko joukkueen harjoittelussa puutteita, kun noin monella vaivoja? Nuoret pääsevät kehiin, mutta moni menettää loukkaantumisten takia mahdollisuuden mitata taitojaan liigapelaajia vastaan ja samalla oivan "harjoitusmatsin" kesää ajatellen.

Tekonurmella pelaaminen altistaa erityisesti monen polvet ja nivuset loukkaantumisille.  Ennaltaehkäisevät harjoitteet ja tekonurmelle pelkästään tarkoitetut pelikengät saattaisivat vähentää jalkojen kuormitusta?!

Huominen peli televisioidaan (joku maksullinen kanava?!), se pitää katsoa. Kertoimista huolimatta kaikki on aina mahdollista, Onnea matkaan MP!
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 11.02.2017 klo 19:03:22

Vähän yksinpuhelua viime-aikoina, mutta näin talvella vain innokkaimmat jalkapallofanit foorumeilla. MP selvisi eilisestä Ilves pelistä kunniakkaasti, ottaen huomioon sen, että oli liikkeellä pienellä porukalla. Pelkäsin paljon pahempaa selkäsaunaa, mutta pelikuntoiset pelaajat taistelivat ennakkoluulottomasti vaikeista lähtökohdista huolimatta. Kaikki kunnia pelaajille!

Päivän Länsi-Savon juttu ei sitävastoin ollut arvostavan sävyinen pelanneita kohtaan, siinä päähuomio oli loukkaantuneissa ja poissa olleissa, jotka hekin toki tarvitsevat huomiota kuntoutuakseen pelikuntoon.

Toivottavasti seuraavassa Cup pelissä MP iskee ykkösnyrkillä ja kaikki kentälle pääsevät antavat parastaan. Toivotaan myös, että olosuhteet ovat siedettävät jalkapalloiluun, näitä näytönpaikkoja liigajoukkueita vastaan ei joka kausi ole tarjolla...
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #36 : 20.02.2017 klo 20:18:46

Laittakaas poijjaat kotijoukkueen oikeudella cup-ottelun otteluketju pystyyn. MP on nousemassa suosikiksi kun vierailijan poissaolot selvisivät.
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 20.02.2017 klo 22:13:58

Veikkauksen kerroin pitää MP:tä läpihuutojuttuna, uskon että siniset laittavat huomenna vieraat ahtaalle!

 Sää ei näytä olevan oikein jalkapalloiluun sopiva, toivottavasti kukaan ei loukkaannu kylmän kelin takia, kenttä lienee kuitenkin sula lämmityksen ansiosta.

Lämmintä päälle ja todistamaan MP:n yllätystä...

Kuka ja mikä mies on MP:n uusi testipelaaja, nimi viittaisi Idän suuntaan?!
Tanathinaikos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gate 13, FCL


Vastaus #38 : 20.02.2017 klo 23:52:41

Sama huupposeen, cup-ketju pystyyn. Suosituksia missä päin Mikkeliä kannattaa käydä huitasemassa prematch huurteiset?
Morley

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 21.02.2017 klo 00:04:03

Hirveän pitkää tarinaa ei jaksanut kännykällä naputella, mutta nyt on matsitopic.

Urpolan pyhätön välittömässä läheisyydessä ei ole kuppiloita. Lähin on "mutteribaari" Pitis Pub Hietakadulla, mutta mulla ei ole hajuakaan onko se edes auki tiistaisin. Pub Jälkipeli Mikonkadulla Urskin vieressä ei ainakaan pettäne.
lossivitunkuski

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 21.02.2017 klo 16:48:05

Hirveän pitkää tarinaa ei jaksanut kännykällä naputella, mutta nyt on matsitopic.

Urpolan pyhätön välittömässä läheisyydessä ei ole kuppiloita. Lähin on "mutteribaari" Pitis Pub Hietakadulla, mutta mulla ei ole hajuakaan onko se edes auki tiistaisin. Pub Jälkipeli Mikonkadulla Urskin vieressä ei ainakaan pettäne.

pitis pub on loppu
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 22.02.2017 klo 00:06:08

MP oli niin vahva kuin ennakkoon arvioinnin. Liigajoukkue oli heti alusta lähtien vaikeuksissa ja MP missasi useita hyviä maalipaikkoja ensimmäisen vartin aikana, kunnes kolmas kerta tuotti tulosta ja puoliajalle mentiin 1 - 0 johdossa.  Peli oli hallussa hyvin ja toisen puolikkaan alussa alkoi MP:n näytös,  jossa Kimari ja Liukkonen onnistuivat viemään kotijoukkueen turvalliseen 3 - 0 johtoon.

Sitten tapahtui jotain, Lahtelaiset heräsivät ja heidän ammattiylpeys alkoi näkyä kentällä,  MP hyytyi henkisesti ja ehkä myös jalka alkoi painaa? Lahtelaiset alkoivat myllyttää pelottavasti ja maalipaikkoja syntyä, kun MP passivoitui ja pehmeni. Kaksi kavennusmaalia tuli nopeasti ja JJK matsin lopun tunnelmat alkoivat pelottavasti tulla mieleen. Onneksi FC Lahden pahin rynnistys hyytyi loppua kohden ja osittain hyvä tuurikin auttoi kotivoittoon. Vieraat olivat pitelemättömän taitavia ja vahvoja kaksinkamppailuissa toisen puolikkaan keskivaiheilla. MP:n kuntopohjan vahvistamiseen kannattaisi panostaa, jotta lopussa ei taivuta liikaa?!

Hieno päänahka ja onnistuminen MP:lle, kylmästä säästä johtuen tai juuri siitä syystä illassa oli sitä samaa Cup pelien mystiikkaa ja tunnelmaa, jota saanut seurata tv:n välityksellä saarivaltakunnasta.

 Yllätykset ovat Cup:n suola, vaikka minulle voitto ei tullutkaan yllätyksenä, harmittaa ainoastaan että en laittanut isompaa summaa pitkävetoon. Mukavat bensarahat tuli kuitenkin,  Kiitos MP:n vahvan esityksen!!!
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #42 : 03.03.2017 klo 19:24:01

Pala palalta. Ukrainalainen vakuutti valmennusjohdon.
Vadym Petrov, Goverla Uzhgorod -> MP

LJK-pelissähän oli myös OPSin viime kauden maalivahti näytillä. Antoi mahdollisesti näyttöjä jollekin muulle kuin MP:lle, kun Sinisten maalivahtiosasto taitaa olla kunnossa.
hathathat

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 03.03.2017 klo 20:44:20

Näkyy oleva oma nettisivukin uudella kaverilla.
Löytyy Youtube-pätkää, kuvia ym.

http://vadimpetrov.info/
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 04.03.2017 klo 00:14:26

Pelinauhoitusten ja ennakkotietojen mukaan uusi pelimies 10. paikalle saattaa olla "se oikea palanen",  jolla MP:n hyökkäyksiin saadaan säpinää ja monipuolisuutta?! Mäkelän kommentti "sopivasti erilaiset ominaisuudet",  kuulostaa viisaalta joukkueen rakentamiselta, jossa tiedetään mitä haetaan.

Mielenkiintoista nähdä onko hänestä korvaajaksi menetetyille ylemmän keskikentän pelimiehille (Jung ja Voutilainen). Hyvin saman tyyppisestä pelaajasta ominaisuuksien ja fysiikan suhteen näyttäisi olevan kyse. Seinäpeliin ja syöttöjen nopeuteen hyökkäyssektorilla jos tulee kehitystä viime-kauteen , niin MP:llä on voittaja joukkue koossa...
Parsifal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #45 : 04.03.2017 klo 10:38:18

YouTube-scouttauksen perusteella ihan näppärä ja tekninen kaveri. Cruyff-käännös ainakin lähtee lähes refleksinomaisesti. Vadymista saattaisi olla kehitettävissä jonkinlainen köyhän miehen Atomu MP:lle.

Tervetuloa sinisiin. Slava Ukraini!
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 08.03.2017 klo 18:20:19

Suomen Cup:n lohkovaihe on nyt MP:ltä takana. Pelit olivat hienoja mahdollisuuksia testata joukkueen ja pelaajien osaamista ylempien sarjojen miehistöihin, mutta samalla varmasti henkisesti raskas loukkaantumisista ja puolikuntoisuudesta kärsivälle divari joukkueelle / sen pelaajille. Tuskin kukaan arvonsa tunteva jalkapalloilija kiljuu riemusta, jos loppuvihellyksen soidessa taulussa on rökäletappio?!

Nyt onkin kokeneen valmennusjohdon osattava luoda joukkueeseen uskoa ja motivaatiota "aloittaa"  varsinainen harjoituskausi puhtaalta pöydältä. Tärkeää nostaa esiin myös onnistumiset Cupissa, kuten Lahden kaato. Uudet pelaajat eivät tunne vielä kunnolla toisiaan joten harjoituskaudella ja harjoituspeleissä joukkue vasta hitsautuu yhtenäiseksi, jossa vallitsee hyvä luottamuksen ilmapiiri.

Cup taival oli mielenkiintoinen, mutta samalla ristiriitaisia tuntemuksia herättävä kokemus myös katsomosta koettuna. Toukokuussa alkaa vasta "oikea" kausi ja siihen mennessä kenties horjutettu joukkueen itsetunto on jo toipunut tappioista. Tämähän on "vain" urheilua...
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #47 : 09.03.2017 klo 09:56:45

Cupvälitilinpäätökseen voisin kirjata minäkin muutaman huomion. Keskikentän tärkein mies Mikko Hiltunen pelasi vain puolitoista peliä. Alakerran johtaja Ossille tuli kasaan yksi täysi ja kaksi puolikasta ottelua. Toisaalta teräsmiehet Haikonen ja Äijö jatkoivat viime kauden malliin täysillä minuuteilla.

Joukkue on nuorentunut ja se on kokemattomampi. Oliko talven cupkokemus jalostava vai turhauttava? Se nähdään kun oman tason tosipelit alkavat toukokuussa. Ainakin treenejä on voitu pitää täydellä miehityksellä jo tammikuusta lähtien. Amatööriseurassa ei näin aina ole.

Paria vahvistusta ilmeisesti vielä haetaan. Aikaa on. Viime kauden kolmannen sijan uusiminen on kovan työn takana. Puhumattakaan lohkovoitosta, jolla pääsee vasta karsimaan. Haastetta piisaa. Se on tavoitteellisessa urheilussa pelkästään hyvä asia.
Parsifal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #48 : 14.03.2017 klo 13:15:18

MP aloittaa futiskerhot yhteistyössä Urpolan ja Kalevankankaan koulujen kanssa. Ylos

http://www.mikkelinpalloilijat.fi/index.php?id=1&pg=5&ui=5717
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 15.03.2017 klo 20:46:09

Kauden alku lähestyy ja MP viimeistelee iskukykyään harjoittelemalla, sekä viimeisillä vahvistusten hankinnoilla. Jukureiden debyytti kausi liigassa oli urheilullisesti, sekä taloudellisesti onnistunut (mm.kiitos runsaan yleisön). Kirjoittelin jo syksyllä, että Jukurit haluavat leimautua koko Etelä-Savon "edustusjoukkueeksi". Tekivät mm. harjoitusottelu vierailuja lähipaikkakunnilla ja panostivat markkinointiin.

Miten MP pystyisi samaan? Voisi varmaan ottaa mallia Jukureista, resurssit ja talous eivät mahdollista aivan saman mittaluokan kampanjointia mediassa ja katukuvassa, mutta lisäpanostusta katsojamäärien kasvattaminen vaatisi?!

Harjoitusotteluiden tai jopa harjoitusten vieminen lähi taajamiin ja kaupunkeihin saattaisi olla halpa ja tehokas keino lisätä kiinnostusta MP:n edustusjoukkuetta ja sen edesottamuksia kohtaan?! Vierailua edelläsi paikallislehden juttu ja uteliaita jalkapallon ystäviä, sekä harrastajia olisi varmasti katsomossa. Juva, Ristiina, Mäntyharju, Pieksämäki, onhan näitä "kyliä".  Varsinkin sellaiset kylät, joiden kasvatteja pelaa MP:n miehistössä kannattaisi ottaa vierailujen kohteeksi! Veikkaisin, että pelkästään MP:n vierailulla voisi hankkia uusia katsojia tai ainakin seuraajia 100 - 200 henkeä / kotiottelu. Sehän taitaisi helposti tehdä 1000 € per kotiottelu, eli kesässä yli 10 000 €.

Lisääntyneen katsojamassan ja näkyvyyden mukana saattaisi löytyä joku Mikkelin ulkopuolinen, maakunnallinen yritys sponsoriksikin?! 


 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 18
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines