FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.07.2018 klo 21:56:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 18
 
Kirjoittaja Aihe: Mikkelin Palloilijat 2017  (Luettu 106445 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Dede

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wolves, Suomifutis


Vastaus #275 : 20.07.2017 klo 07:12:13

Lienee aika eri homma olla monipuolinen Nelosessa, kuin Kakkosessa..?
« Viimeksi muokattu: 20.07.2017 klo 07:15:29 kirjoittanut Dede »
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #276 : 20.07.2017 klo 07:29:31

Tuli vielä mieleen, että MP:lle tehty omiin 21. maalia. Sekin on aika paljon jos 10. tehtyä on vähän kärkijoukkueeksi pyrkivälle. Varmaan nämä edelliset hyökkääjien (pelkästään) syyllistäjät laittavat nekin kärkimiesten piikkiin?!  Kyllä peliä käydään molemmissa päissä...
TeemuT

Poissa Poissa


Vastaus #277 : 20.07.2017 klo 16:24:06

Eikös se liike aina lähde sieltä ylhäältä päin? Ei ole Ossin vika, että hyökkääjä ei tarjoa itseään pelattavaksi linjan eteen. Ei ole Kösen vika, että hyökkääjä ei juokse linjan taake. Ei ole laiturin vika, että hyökkäjä tekee liikkeen liian aikaisin tai myöhään (useimmin ei ollenkaan). Köse on ehdottomasti yksi sarjan taitavimpia syöttelijöitä, mutta häntä syytetään huonosta syöttötaidosta. Ossi on ehdottomasti sarjan paras toppari, mutta hänen avaavat syötöt ovat ff2:n asiantuntijoiden mukaan huonolaatuisia.

Kaikki mp:n kotipelit nähneenä uskallan väittää, että joukkueen hyökkääjät eivät yksinkertaisesti ole olleet tarpeeksi hyviä tällä kaudella. Vaikka Liukkonen onkin mättänyt maaleja nelosessa ja ties missä (yksi hyvä kausi kakkosessakin), tämä kausi on ollut pettymys. Toki hän on joukkueen paras hyökkääjä tällä hetkellä, mutta tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että Liukkonen olisi mitenkään erityisen hyvä pelaaja. Hän on enemmänkin hieman parempi versio Tanskasesta. Vain Mäkelä itse tietää, että miksi halusi joukkueeseensa kaksi noin yksinkertaisen yksiulotteista hyökkääjää. Kummankin vahvuus ja käytännössä ainoa käyttötarkoitus on kohdepelaajana selkä maalia päin pelaaminen. Tällaisia pelaajia on vain niin älyttömän helppo puolustaa. En muista, että Liukkonen tai Tanskanen olisi tehnyt yhtään juoksua linjan taakse, saati sitten syöttänyt palloa sinne. Maaleja on tullut miehille 3 ja 0. Toki koko joukkue on tehnyt yhteensä 10. Hyökkäyspäässä on nyt Jungin ja Voutilaisen kokoiset aukot liikkeen ja taidon tasolla.

Ainoa asia, missä Pieksämäen ihme päihittää Tanskasen on se aina Suomessa arvostettu työnteko. Duunin painaminen. Puolustajien jahtaaminen. Tästä Liukkoselle olen kuullut annettavan kehuja silloin tällöin. Jos kova työnteko on hyökkääjän suurin vahvuus ja kehumisen aihe, on tilanne melko huono.

Vaikka oletkin suuri Liukkosen fani, on sinunkin pakko myöntää, että hän ja koko hyökkäyskalusto ovat iso osa tätä katastrofia, jota kutsutaan empeeksi.Edellisen kanssa täsmälleen samaa mieltä; liittyen niin Köseen, Ossiin kuin etenkin parivaljakkoon Liukkonen&Tanskanen. On hyvä, että joukkueessa on fyysinen duunarihyökkääjä tyyppiä Liukkonen. Ykköshyökkääkjäksi hänestä ei ole eikä sellaiseksi kai ole hankittukaan. Sen sijaan Tnaskasen rooli on jäänyt minulle epäselväksi. Rotaatioon tai Liukkosen tuuraajaksi kyllä, mutta avaukseen Liukkosen vierelle? Itse näen Kimarin luontaisena maalintekijänä ja hyvin erilaisena pelaajana edellisiin... Riittääkö paukut, en tiedä. Joka tapauksessa tilanne on se, että kärkeen tarvitaan ehdottomasti lisää laatua; Ossi, Haikonen, Janhunen, Köse ainakin ovat varmuudella pelaajia, joilla laatu riittää ja jos Kimari, Kariniitty ja kumppanit saataisiin siihen kuntoon että voisivat saada isoa ruutua niin onhan sen laatuero Liukkonen&Tanskanen parivaljakolla ihan selvä ihan jokaiselle. Junnuista ei vielä apua tähän hätään taida olla vaikka Häkkinen onkin melkoinen maalipyssy. Vastuuta toki niin Häkkiselle kuin Kilpeläisellekin ettei käy niin kuin monille lupauksille ennenkin. Katsomossa ei juuri kehity.
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #278 : 20.07.2017 klo 22:22:01

Joopa joo! Lehmäkin osaisi lentää jos sillä olisi siivet... Samaa mieltä,  että Tanskanen ja Liukkonen ovat  saman tyyppisiä pelaajia. Muuten näistä asioista ei kannata ruveta väittelemään, jokainen näkee asiat omien "lasiensa " läpi. Vaikka alakerrassa onkin "laatua " , aika paljon sinne on tällä kaudella helppoja mennyt. Päivän kunto ja suoritus näkyy tulostaulussa,  ei vanhat meriitit niin hyökkäyksessä,  puolustuksessa ja keskikentälläkin. Toivotaan, että uuden valmentajan komennossa MP lähtee uuteen nousuun.Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #279 : 20.07.2017 klo 22:25:37

Joopa joo! Lehmäkin osaisi lentää jos sillä olisi siivet... Samaa mieltä,  että Tanskanen ja Liukkonen ovat  saman tyyppisiä pelaajia. Muuten näistä asioista ei kannata ruveta väittelemään, jokainen näkee asiat omien "lasiensa " läpi. Vaikka alakerrassa onkin "laatua " , aika paljon sinne on tällä kaudella helppoja mennyt. Päivän kunto ja suoritus näkyy tulostaulussa,  ei vanhat meriitit niin hyökkäyksessä,  puolustuksessa ja keskikentälläkin. Toivotaan, että uuden valmentajan komennossa MP lähtee uuteen nousuun.

Jos 'väittely' eli pelaajien ominaisuuksista ja roolituksista keskustelu (...mikä lienee aika oleellinen osa itse pelin analysoimista) ei kiinnosta, niin ei sun näitä nollatason jaaritteluja tänne tarvitse myöskään jatkuvasti työntää.
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #280 : 20.07.2017 klo 23:54:26

Edellinen foorumisti täsmälleen oikeassa,  ei näihin "katsomo" analysointeihin kannatta aikaansa tuhlata. Turhaa jossittelua ja pähkäilyä, aikansa voisi käyttää paljon hyödyllisemmin! Taidan ottaa neuvosta itse vaarin...
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #281 : 21.07.2017 klo 02:49:17

Eiköhän uusi valmentaja tuo näkemystä ja energiaa junioripuoleta. Uskon että energisempi MP nähdään syyskaudella.
valmennustiimi

Poissa Poissa


Vastaus #282 : 21.07.2017 klo 02:50:05

Valmentajia vaihtuu Liigassa-Ykkösessä ja Kakkosessa ..
« Viimeksi muokattu: 21.07.2017 klo 02:52:24 kirjoittanut valmennustiimi »
lossivitunkuski

Poissa Poissa


Vastaus #283 : 28.07.2017 klo 13:40:35

Jens Tanskanen teki uransa kannalta mainion ratkaisun "Ylos"

http://unionplaani.com/union-plaani-teki-seurahistoriansa-kovimman-pelaajavarvayksen/
el Blanco

Poissa Poissa


Vastaus #284 : 28.07.2017 klo 13:44:59

Ylos
Latvis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #285 : 28.07.2017 klo 22:11:14

Ylos
LMP

Poissa Poissa


Vastaus #286 : 28.07.2017 klo 22:31:53

Noh, rahalla saa aina uusia arpoja markkinoilta.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #287 : 29.07.2017 klo 21:56:59

Putki päättyi Bolliksella. Tappioputki. Taistelun tauottua piti hiukan koota ajatuksia.

Eka jakso oli varsin hyvää peliä MP:ltä. Taisteluilme oli löytynyt ja prässiin riitti energiaa. Kiffen joutui puolustuskannalle. Selviä maalipaikkoja ei saatu kuitenkaan rakennettua liikaa. Kiffen puolusti hyvin. Liukkosella yksi läpiajo, mutta latausta oli liikaa ja kuti meni takatolpalta ohi. Kiffenin vastaavan läpiajon pelasti Meronen.

Hiltunen vaihtoon tauolla ja keskikentän ylivoima alkoi helteessä hiipua. Kiffenkin pääsi hyökkäämään. Liukas mustapaita laittoi Haikosen kahville, mutta Jiri sai vielä liukumalla pallon päätyrajan yli. Liuku tapahtui takaapäin hyökkääjän jalkojen välistä. Tässä on aina riskinsä. Tuomarin mielestä kenkä osui vastustajan jalkaan ja pallo pilkulle. 1-0.

Pari minuuttia myöhemmin Kiffenin kulmatilanteessa pallo osuu Hasasen käteen. Pilkku ja 2-0. Ei hyvältä näyttänyt. Peli meni hetkeksi aivan sekaiseksi, aika pitkäksikin aikaa. Hyviä väläyksiä esitellyt Petrov loukkaantui ja kohta perään Ossi. Oli vaikeaa uskoa että joukkue vielä tästä nousee.

Kiffenillä oli onnistunut lähes kaikki ja itseluottamuskin noussut tappiin. Kuntopuoli taisi kuitenkin MP:llä olla pitkästä bussimatkasta ja helteestä huolimatta kotijoukkuetta kovempi. Sieltä jostain punnerrettiin palloa vastustajan alueelle, B-junnu Kilpeläinen kaadetaan ja MP saa pilkun. Liukkonen onnistuu ja taistelu vasta alkaa. Lopulta Äijö puskee tasoituksen Kösen mainiosta vaparista.

Piste kotiin viemiseksi oli vähemmän mitä odotettiin. Putoamiskamppailussa ollaan vahvasti mukana luultavasti koko loppukausi, seitsemän joukkueen ryppäässä. Eiköhän se kurssi vielä käänny. Onpahan ainakin panosta syksyn peleissä.
Parsifal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #288 : 30.07.2017 klo 12:42:55

Näinhän se meni. Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa Siniset Pallokentällä. Pelikin oli kunnon taistelua - ajoittain jopa tempofutista, jossa miestäkin otettiin reippaasti. Tuomarin linja oli varsin salliva, vaikka kaikki maalit tulikin erikoistilanteista.

Koko joukkue onnistui mielestäni hyvin. Laidoilla mentiin aika kovaa, joten laitapakit Ekmark ja Nyström sekä laiturit Mäenpää ja Haikonen ansaitsevat erityismaininnan kovasta raatamisesta. Vadym esiintyi myös terävästi, ja miehen haastoista MP sai ensimmäisellä jaksoilla muutaman hyvän vaparipaikan Kiffenin jouduttua rikkomaan näppärää ukrainalaista. Kösen vaparit menivät kuitenkin päin muuria tai muuten harakoille. Onneksi tasoitusmaaliin johtanut vaparikeskitys menikin sitten aivan nappiin.

Ottelun tauottua nähtiin kummallinen episodi Bolliksella:

MP:n pelaajat valmistautuivat vaihtopenkin edustalla loppuveryttelyyn ja -venyttelyyn, kun kentänhoitaja karjaisi toisesta päädystä: "Mikkeliläiset, vauhtia! Pukukoppi menee kohta kiinni!" "Mitä, eikö täällä saa tehdä loppuveryttelyä?", Loukku ihmetteli. "Tehkää mitä tahdotte, mutta pukukopit menee puolen tunnin päästä kiinni!", huusi äijä takaisin.

Melkoista toimintaa yhden maamme perinteikkäimmän jalkapallopyhätön puolesta. Kiva lähteä helteisessä säässä pelatun taistelumatsin jälkeen muutaman tunnin kotimatkalle kintut ja kroppa jumissa. "Ylos"
Latvis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #289 : 06.08.2017 klo 17:10:48

Illan matsi peruttu.
maikki

Poissa Poissa


Vastaus #290 : 08.08.2017 klo 11:56:03

Mites Loukiais Jannella on empeen kans lähtenyt kulkemaan?

Melkoinen ylläri oli itselleni Jannen nimitys pääkoutsiksi. Täällä Kuopiossa asuessa ei Janne ollut futistouhuissa mitenkään mukana enkä edes aiemmin tiennyt futismieheksi :D vaikka kohtuudella noina vuosina hänet tunsinkin.

Mut ei se mitään, Janne on hyvä tyyppi. Tsemppiä Jannelle ja perinteikkäälle empeelle!
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #291 : 09.08.2017 klo 18:54:03

Maali! https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&899769&MSC
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #292 : 09.08.2017 klo 20:53:39

0-4 tulos Joensuusta ilmeisen sitkeää vitosdivarilaista vastaan. Dylanille hattu ja Liukkoselle yksi maalimerkintä. Jerkkolalle tarpeellista tuntumaa edariin, kuten myös Kilpeläiselle, jolle täydet minuutit. Nyt fokus Järvenpäähän.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #293 : 12.08.2017 klo 19:05:23

Tappio Järvenpäässä ja viivan alle. Isot panokset hahmottumassa kyllä kuun lopun derbyyn.
aksu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #294 : 12.08.2017 klo 19:05:46

Piti se nähdä tämäkin päivä: MP kolmoseen putoajan paikalla. :(
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #295 : 12.08.2017 klo 21:36:43

Kiffen-pelistä otettiin askel taaksepäin. Kotijoukkueen hyökkäyspeli oli tänään hivenen organisoidumpaa ja se ansaitsi voittonsa. Taistelun puutteesta ei mikkeliläisiä voi moittia. Se vaan ei aina riitä. Aika epäuskoinen on kyllä olo kun katsoo sarjataulukkoa.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP ja Aleksi Pahkasalon erikoistilanteet


Vastaus #296 : 12.08.2017 klo 21:40:28

Kiffen-pelistä otettiin askel taaksepäin. Kotijoukkueen hyökkäyspeli oli tänään hivenen organisoidumpaa ja se ansaitsi voittonsa. Taistelun puutteesta ei mikkeliläisiä voi moittia. Se vaan ei aina riitä. Aika epäuskoinen on kyllä olo kun katsoo sarjataulukkoa.

No eipä tuolta montaa voittoa tarvitse ottaa, niin on jo keskikastissa. Junnuklubista voisitte aloittaa...
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, Jokerit FC, Oakland Raiders


Vastaus #297 : 13.08.2017 klo 22:43:39

Mitä ihmettä tapahtuu Mikkelissä? Kissat "tukevasti" viivan päällä ja EmPee sen alla? Piti tämäkin päivä nähdä. Nyt skarppia! Ylos
LMP

Poissa Poissa


Vastaus #298 : 15.08.2017 klo 19:30:28

MP pelaa huomenna Ristiinassa [sic], eli yleisöryntäystä odotellessa. Miksi ei Hänskissä tai Urpolassa?


Mitä ihmettä tapahtuu Mikkelissä? Kissat "tukevasti" viivan päällä ja EmPee sen alla? Piti tämäkin päivä nähdä. Nyt skarppia! Ylos

MP on pelannut yhden pelin vähemmän, joten Kissojen 2 pisteen etumatka ei nyt taida olla niin tukeva...

Sinällään MP:n (tai ylipäätään mikkeliläisen jalkapalloilun) alamäki on ollut nähtävissä jo vuosia, joten ei tämä nyt mikään suuri yllätys ole.
Parsifal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #299 : 15.08.2017 klo 19:39:33

MP pelaa huomenna Ristiinassa [sic], eli yleisöryntäystä odotellessa. Miksi ei Hänskissä tai Urpolassa?

Jospa kenttävalinnalla koitetaan hankaloittaa muovimatolla dominoimaan tottuneen junnuklubin syöttötyöskentelyä ja pallonhallintaa.

Tämä arvio tosin tietämättä tuon taivaallista Ristiinan kentän nurmen kunnosta.

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 18
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines