FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.09.2020 klo 00:01:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kisat jäi välistä ja Kansojen liiga jatkuu
Riven kanssa A-liigaan!
Kova luotto Riveen
Puhtaalta pöydältä
Tähdenlento on ohi
Vitun korona

Sivuja: 1 ... 206 [207] 208 ... 210
 
Kirjoittaja Aihe: Markku "Rive" Kanervan paluu - EM2020 -karsinnat  (Luettu 875666 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #5150 : 07.09.2020 klo 11:58:26

Kyllä. Toki itsekin valitsisin Forsellin joukkueeseen noin sata kertaa sadasta ennen esim. Karjalaista. Moni tuntuu olettavan, että fanipojat ovat tunkemassa Forsellia avaukseen, mutta ei siitä ole kyse. Puolustustaidot eivät vain ole enää kovinkaan olennaisia siinä tilanteessa jos jotain Venäjää vastaan ollaan 80min kohdalla tappiolla 1-0. Tällöin Forsell voisi olla se mahdollisen muutoksen tekevä täsmävaihto. Muussa tapauksessa ei asiaa Suomen pelitapaan.

Samaa mieltä. Forsell on kuitenkin fyysisiltä ominaisuuksiltaan Karjalaisen luokkaa, mutta taitotaso sitten huomattavasti parempi.
muumi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: minä en nettikiusaa


Vastaus #5151 : 07.09.2020 klo 12:11:34

Seurasitko aikanaan esim. Klubin taivalta UEL:ssä tai kuinka paljon olet Robin Lodin nähnyt pelaavan. Miehen kaikki ominaisuudet tukevat todella hyvin pelaamista esim. Sparvin roolissa. Voimaa, pelikäsitystä ja taitoa sijoittua löytyy, ja Lod olisi varmasti Sparvin rooliin paljon parempi pelaaja kuin Tim Sparv itse. Ainoa syy miksi Lod ei siinä pelaa on se, että hyökkäävämmistä keskikentän ja laidan rooleista puuttuu laatua. Jos Suomella olisi Roman Eremenko mukana ja edes yksi kunnon laitapelaaja, niin keskikentän pohja olisi Kamara-Lod.

No ei sovi Sparvin rooliin. Lod pelasi Klubissa ajoittain alempana ja jopa laitapakkina, koska Veikkausliigassa siihen kykeni ja ylös oli muitakin vaihtoehtoja. Lod on kuitenkin luontaisesti hyökkääävä pelaaja, eli tekee tiukoissa paikoissa ratkaisut hyökkäystä ajatellen (sijoittuu liian ylös, hakee riistoa liian herkästi, lähtee liian hanakasti haistelemaan vastahyökkäyksiä), kun Sparv taas tekee alemman keskikenttäpelaajan ratkaisuja (suojelee puolustuslinjaa). Perusluonteeltaan kaksi hyvin eri tyylisiä pelaajaa ja siitä jo kertoo heidän pelipaikkansa lukuisissa eri seuroissa: Sparv on tippunut kymppipaikalta alemmaksi keskikentäksi ja siinä pysynyt, kun taas Lod on joukkueesta toiseen yritetty sovittaa ylemmäs, vaikka taidot tai nopeus ei aina tahdokaan riittää. Pelisilmää sillä kuitenkin on ylhäällä, minkä takia onnistumisia tulee.
toolo

Poissa Poissa


Vastaus #5152 : 07.09.2020 klo 20:12:45

Todistetusti riittää siihen, että Tampereen ulkopuolella sillä on hävitty kaikille muille paitsi Virolle, Armenialle ja Liechtensteinille. Jos halutaan puhua asiasta yhtä hölmöllä tasolla kuin pääasiassa puhutaan kolmella topparilla pelaamisesta.

En ymmärtänyt yhtään, mitä hait tällä. Mikä oli se hölmö taso ja mikä arvo Tampereella otetuille voitoille tulee siis antaa?
Tepirules

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #5153 : 07.09.2020 klo 22:10:52

Rivelle risuja siitä että Immi putosi penkille. Voitolla pelasti työpaikkansa ottaen huomioon kyseenalaisen ratkaisun viitaten kiuruvetiseen.
6-paikka

Poissa Poissa


Vastaus #5154 : 07.09.2020 klo 22:38:52

Rivelle risuja siitä että Immi putosi penkille. Voitolla pelasti työpaikkansa ottaen huomioon kyseenalaisen ratkaisun viitaten kiuruvetiseen.

Ooks sä uusi nimimerkki Puupiä? Raskasta tämä seurajoukkue-kannattajuuden tuominen maju-juttuihin.
Ferenc

Poissa Poissa


Vastaus #5155 : 07.09.2020 klo 23:32:02

Ei, ei ja ei. Eikä tässä ollut edes sitä samanlaista huumoriarvoa, kuin torstain jälkeisissä kommenteissa missä kerrottiin että "Petteri sopisi Sparvin paikalle kuin nenä päähän".

Sparv pelasi eilen hyvän pelin. Lisätietoja sieltä matsitopicista ihan tuoreimmilta sivuilta.

Wales-pelissä Sparvin vaihdon jälkeen maali, Irlanti-pelissä Jensenin vaihdon jälkeen maali.

Riven ansiota molemmat? Ei olisi kannattanut vaihtaa Sparvia pois, ei mitään akuuttia syytä käsittääkseni ollut.
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #5156 : 08.09.2020 klo 08:02:04

Kanerva on saanut Suomen materiaalista todella laajan. Muurisen aikana maajoukkueessa pelasi useita pelaajia huippuliigoista, mutta silloin valiteltiin materiaalin kapeutta. Pohjoismaiset liigat ovat suunnilleen samalla tasolla muuhun eurooppalaiseen jalkapalloon verrattuna kuin silloinkin, mutta nykyään runko koostuu lähinnä sillä tasolla pelaavista pelaajista. Mixukin kokeili uusia pelaajia, mutta he näyttivät turisteilta muun joukkueen tapaan. Valmentajalla todella on suurempi merkitys, kuin mitä moni ehkä olettaisi.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #5157 : 08.09.2020 klo 09:56:03

Valmentajalla todella on suurempi merkitys, kuin mitä moni ehkä olettaisi.

Joukkue on osiensa summa, valmentajan homma on saada pelaajat ylisuorittamaan tai edes pelaamaan omalla tasollaan. Jos tässä ei onnistuta, niin joukkue on vähemmän kuin osiensa summa.

Tähän sudenkuoppaan helpointa köyhän henkilön selitystä eli materiaaliselitystä käyttävät toistuvasti putosivat. Toki asiaan varmaan vaikutti se, että ei juurikaan katsottu maajoukkueen tai maajoukkuepelaajien seurajoukkuepelejä, jolloin tietäisi pelaajien suoritustason.
kokistuoppi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ponikerho


Vastaus #5158 : 08.09.2020 klo 11:43:24

Joukkue on osiensa summa, valmentajan homma on saada pelaajat ylisuorittamaan tai edes pelaamaan omalla tasollaan. Jos tässä ei onnistuta, niin joukkue on vähemmän kuin osiensa summa.

Tähän sudenkuoppaan helpointa köyhän henkilön selitystä eli materiaaliselitystä käyttävät toistuvasti putosivat. Toki asiaan varmaan vaikutti se, että ei juurikaan katsottu maajoukkueen tai maajoukkuepelaajien seurajoukkuepelejä, jolloin tietäisi pelaajien suoritustason.

Erikoisinta oli toistunut hokema että selvästi valmentajalla ei ole merkitystä, kun vuorotellen epäonnistuivat Baxter, Mixu ja Backe. Aivan kuin he olisivat kattava edustus koko maailman valmentajista.

En henkilöpalvo Riveä, enkä osaa sanoa olisiko hän sateentekijä edes Veikkausliigassa. Muurinen on kiistatta parempi liigavalmentaja, kunnes toisin todistetaan. Samoin Lagerbäck ja Hodgson ovat edelleen kovempia valmentajanimiä. Mutta Rive+tiimi on ollut oikeaan kohtaan täydellinen ryhmä tälle joukkueelle, ja he ovat saaneet analyyttisella otteellaan lähelle maksimin irti niin itsestään kuin joukkueestaan. Tämän voi perustella tilastoilla. Ja Palloliitolle osuvasti tämä paras rekrytointi tapahtui vahingossa.

Mutta vaikka Riven kohdalla alunperin tuuraajana sisään hypätessään hänelle oli paljon hyötyä joukkueen ja sen avainpelaajien läpikohtaisesta tuntemisesta, olisi vaarallista vetää sellainen johtopäätös, että koodinimi ”suomalaiset pelaajat tunteva liiton mies” olisi jatkossakin se ainoa ja kannatettava rekrysuuntaus, kun joskus Riven seuraajaa mietitään. Täytyy muistaa mitä Hodgson sai tyystin ulkopuolelta tullessaan aikaan ensimmäisissä karsinnoissaan, ennen kuin täkäläinen puuhastelukulttuuri karkoitti hänet pois.

On äärimmäisen tärkeää, ettei toimintakulttuurin peruskivet heilahtele liikaa sen perusteella, kuka sattuu olemaan valkkuna. Olisi katastrofi, jos vaikka Riven seuraajaksi palkattaisiin joku, joka ensitöikseen toteaisi ettei videovalmentajalle ole käyttöä.

ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #5159 : 08.09.2020 klo 12:00:22

kun joskus Riven seuraajaa mietitään.
Vaikeaa on varmaan löytää toista, joka olisi nykymajulle sopivampi tässä ajassa. Aika voi kuitenkin ajaa Riven ohitse, mutta onhan tuo isompi kokonaisuus kuin vain päävalmentaja. Rive on toki onnistunut poikkeuksellisen hyvin.

Rivellä on voinut olla positiivinen ongelma, ettei joukkueessa ole Pugin ja Luken lisäksi muita maailman huippuja ja nämä ovat maalivahti ja hyökkääjä eli mutulla ne helpoimmat paikat istuttaa tähdet. Aiemmin oli Roman ja Litti, joiden varaan yritettiin rakentaa - olivathan ne muita parempia tekivät mitä tahansa. Valmentaja ehkä helposti omineen (tai tähtien persoonan vuoksi) harhautui yrittämään "optimoimaan" peliä näiden tähtien kautta (ruotsilla oli zlatanin kanssa vastaava ongelma). Rive näyttää yrittävän maksimoida joukkueen suoritustasoa tasaisemmin kokonaisuutena. Ehkä Rive tekisi samoin peliä rakentavien tähtien kanssakin. Rive voi hyvinkin olla maailmanluokan valmentaja mitä tulee joukkueen tehon maksimointiin, vaikka joskus onkin onnistunut heikommin.

Ehdottomasti jatkosopparia Rivelle, kun aika tulee siirtyä seuraavaan niin jollain ilveellä pitäisi pystyä arvioimaan valmentajan kykyä luoda sopivan joukkueen tason mukainen pelitapa, hyökkäysmallit, puolustusmallit jne.
muumi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: minä en nettikiusaa


Vastaus #5160 : 08.09.2020 klo 12:11:07

Hyviä pointteja edellä. Lisäksi haluaisin mainita erään valmentajasuuruuden (olikohan Sakari Pietilä...) tiivistyksen, että ei tällä tasolla ole huonoja tai hyviä valmentajia, jotkut valmentajat vaan sopii jollekin joukkueelle ja jotkut taas ei. Rive sopii tämän hetken maajoukkueeseen kuin Aurajoki Turkuun. Tosin en itse laske sitä välttämättä valmentajan suuruudeksi - vaikka olenkin Riven fanipoika jo siltä ajalta kun toni korkeakunnas käytti viikinkikypärää vuosaaressa (vuosia muistelin Riveksi) - vaan koko joukkueen toiminnaksi ja yhtälöksi, jonka kaikkia tekijöitä ei voi sanoilla selittää. Pelaajat ja valmentajat sekä kapteenisto ja Rive täydentävät toisiaan niin, että totisesti saadaan paljon enemmän irti kuin paperien mukaan pitäisi saada. Toivottavasti sama jatkuu vielä vuoden, ettei tarvitse kisojen siirtoa jossitella.

Menee aiheen vierestä, mutta eikö se ollut Jari Europaeus, joka Viikinkien ainoalla liigakaudella edusti "tyylikkäästi" viikinkikypärän kanssa?

Ja edelleen muistan sen väärin!
« Viimeksi muokattu: 08.09.2020 klo 12:17:50 kirjoittanut muumi »
kouhi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #5161 : 08.09.2020 klo 12:16:07

Hyviä pointteja edellä. Lisäksi haluaisin mainita erään valmentajasuuruuden (olikohan Sakari Pietilä...) tiivistyksen, että ei tällä tasolla ole huonoja tai hyviä valmentajia, jotkut valmentajat vaan sopii jollekin joukkueelle ja jotkut taas ei. Rive sopii tämän hetken maajoukkueeseen kuin Aurajoki Turkuun. Tosin en itse laske sitä välttämättä valmentajan suuruudeksi - vaikka olenkin Riven fanipoika jo siltä ajalta kun toni korkeakunnas käytti viikinkikypärää vuosaaressa (vuosia muistelin Riveksi) - vaan koko joukkueen toiminnaksi ja yhtälöksi, jonka kaikkia tekijöitä ei voi sanoilla selittää. Pelaajat ja valmentajat sekä kapteenisto ja Rive täydentävät toisiaan niin, että totisesti saadaan paljon enemmän irti kuin paperien mukaan pitäisi saada. Toivottavasti sama jatkuu vielä vuoden, ettei tarvitse kisojen siirtoa jossitella.

Menee aiheen vierestä, mutta eikö se ollut Jari Europaeus, joka Viikinkien ainoalla liigakaudella edusti "tyylikkäästi" viikinkikypärän kanssa?
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #5162 : 08.09.2020 klo 13:34:24

Erikoisinta oli toistunut hokema että selvästi valmentajalla ei ole merkitystä, kun vuorotellen epäonnistuivat Baxter, Mixu ja Backe. Aivan kuin he olisivat kattava edustus koko maailman valmentajista.

Etenkin kun kaikista näistä näki suhteellisen helposti, että mikä mättää.
Jos nyt ajatellaan aikaa kun paperilla materiaalia on ollut ookoo. Muurinen sai joukkueen uskomaan itseensä, mutta taktisesti etenkin puolustaminen oli melkoinen ongelma ja kun Litmanen tai Forssell loukkaantui, niin sormi olikin suussa. Hodgson sai organisoitua joukkueen puolustamaan, mutta "parasta ennen"-päivä alkoi olla jo monella pelaajalla kohdalla ja Hodgson haki varmaa tulosta eikä hakenut voittoja riskillä. Baxter aloitti hyvin, mutta pakka suli ja mies sen mukana. Paatelainen sai MM-karsinnoissa homman toimimaan, mutta mikromanageeraus ja jästipäisyys toivat fiaskon EM-karsinnoissa. Backe nyt oli täysi katastrofi.

Lainaus
Mutta Rive+tiimi on ollut oikeaan kohtaan täydellinen ryhmä tälle joukkueelle, ja he ovat saaneet analyyttisella otteellaan lähelle maksimin irti niin itsestään kuin joukkueestaan.

Paatelaisen ja Backen jälkeen maajoukkue oli henkisesti raunioina, joten pelkkä itseluottamuksen palauttaminen ja sen yhdistäminen aika simppeliin perustekemiseen. Olihan ne Kanervan pelit Paatelaisen korvikkeena ja sittemmin ihan alkupelit kohtalaisen kamalaa, mutta niistä väännettiin tulos. Hyvä kierre sitten helpotti homman hiomista ja lopputulos on historiaa.

Jos peilataan U21-joukkueeseen aikaan niin silloin kanssa Kanervan ongelma oli tietty jästipäisyys pelaajavalintojen ja taktiikoiden kanssa. Se näkyi epäonnistuneissa karsinnoissa ja hieman myös kisoissa, joissa Suomi kiusasi parempiaan kunnes sitten hävittiin kenelle pitikin.

Lainaus
Täytyy muistaa mitä Hodgson sai tyystin ulkopuolelta tullessaan aikaan ensimmäisissä karsinnoissaan, ennen kuin täkäläinen puuhastelukulttuuri karkoitti hänet pois.

No jaa, eiköhän ensin Milanon Interin tarjous ja sitten Fulham houkuttaneet enemmän kuin rakentaa maajoukkue uusiksi palasista.
6-paikka

Poissa Poissa


Vastaus #5163 : 13.09.2020 klo 03:17:55

Olette kaikki loistavia. :) Maailman parhaimpia tyyppejä.

Rakastan meijän jengiä. :)
« Viimeksi muokattu: 13.09.2020 klo 03:20:59 kirjoittanut 6-paikka »
drone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SUOMEN maajoukkueet, SUOMALAISET kasvattajaseurat


Vastaus #5164 : 14.09.2020 klo 11:42:13

Etenkin kun kaikista näistä näki suhteellisen helposti, että mikä mättää.

taktisesti etenkin puolustaminen oli melkoinen ongelma ja kun Litmanen tai Forssell loukkaantui, niin sormi olikin suussa.

"parasta ennen"-päivä alkoi olla jo monella pelaajalla kohdalla

pakka suli ja mies sen mukana.

mikromanageeraus ja jästipäisyys toivat fiaskon EM-karsinnoissa.

Backe nyt oli täysi katastrofi.

Paatelaisen ja Backen jälkeen maajoukkue oli henkisesti raunioina,

Olihan ne Kanervan pelit Paatelaisen korvikkeena ja sittemmin ihan alkupelit kohtalaisen kamalaa, mutta niistä väännettiin tulos.

Kanervan ongelma oli tietty jästipäisyys pelaajavalintojen ja taktiikoiden kanssa.


Olet selvästikin harjaantunut näkemään ongelmia. Miten on ratkaisujen laita? Millä keinoin suomalainen jalkapalloilu saadaan nousukiitoon?
GimMole

Poissa Poissa


Vastaus #5165 : 14.09.2020 klo 12:25:29

Olet selvästikin harjaantunut näkemään ongelmia. Miten on ratkaisujen laita? Millä keinoin suomalainen jalkapalloilu saadaan nousukiitoon?

VISIO 2020:aa jatkamalla? :)
qCc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suami


Vastaus #5166 : 14.09.2020 klo 12:57:51

Eiköhän tässä ole jonkinlainen nousukiito meneillään.

Kanervan "ongelmasta" ei voi olla samaa mieltä, vaikka tuossa puhutaankin menneessä muodossa.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #5167 : 15.09.2020 klo 15:36:18

Olet selvästikin harjaantunut näkemään ongelmia. Miten on ratkaisujen laita? Millä keinoin suomalainen jalkapalloilu saadaan nousukiitoon?

Täh?
Luepa uudelleen mitä tuo viesti käsitteli ja sitten mieti, että onko jotain kysyttävää aiheeseen liittyen eikä aiheen vierestä vittumaisella sävyllä.

Minulla ei ole aikakonetta, joten en pysty ratkaisemaan ongelmia menneisyydessä ja mitä tulee nousukiitoon, niin nythän on saatu motivaatiolla, perustekemiselle ja joukkuepelaamisella Suomi ensin voittoihin Kansojen liigassa ja EM-kisoihin, mitä pitäisin nousukiitona. Näistä asioistahan olen kirjoittanut vuosia, mutta vastaus oli aina "mutta kun materiaali...".

Saa näitä viestejä lukea.
NyrkkiRauta

Poissa Poissa


Vastaus #5168 : 15.09.2020 klo 22:36:31

Täh?
Luepa uudelleen mitä tuo viesti käsitteli ja sitten mieti, että onko jotain kysyttävää aiheeseen liittyen eikä aiheen vierestä vittumaisella sävyllä.

Minulla ei ole aikakonetta, joten en pysty ratkaisemaan ongelmia menneisyydessä ja mitä tulee nousukiitoon, niin nythän on saatu motivaatiolla, perustekemiselle ja joukkuepelaamisella Suomi ensin voittoihin Kansojen liigassa ja EM-kisoihin, mitä pitäisin nousukiitona. Näistä asioistahan olen kirjoittanut vuosia, mutta vastaus oli aina "mutta kun materiaali...".

Saa näitä viestejä lukea.

OK, mutta laitappa kertauksen vuoksi ne oikeat pelaajat ja taktiikat. Ilmeisesti tiedät nämä asiat parememmin kuin Kanerva.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #5169 : 16.09.2020 klo 14:17:50

OK, mutta laitappa kertauksen vuoksi ne oikeat pelaajat ja taktiikat. Ilmeisesti tiedät nämä asiat parememmin kuin Kanerva.

Missä kohtaa olen näin väittänyt?
drone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SUOMEN maajoukkueet, SUOMALAISET kasvattajaseurat


Vastaus #5170 : 18.09.2020 klo 08:51:27

mitä tulee nousukiitoon, niin nythän on saatu motivaatiolla, perustekemiselle ja joukkuepelaamisella Suomi ensin voittoihin Kansojen liigassa ja EM-kisoihin, mitä pitäisin nousukiitona.

Minä pitäisin noita merkkeinä paremmasta, mutta nousukiidosta en vielä puhuisi. Suomi on FIFA-rankingissa sijalla 56 (muistaakseni). Parhaimmillaan oltiin alle 40:n. Visio 2020 ei sekään ole vielä ihan kokonaisuudessaan toteutunut. (Suomen piti muistaakseni olla kympin sakissa.)
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #5171 : 18.09.2020 klo 08:58:58

Minä pitäisin noita merkkeinä paremmasta, mutta nousukiidosta en vielä puhuisi. Suomi on FIFA-rankingissa sijalla 56 (muistaakseni). Parhaimmillaan oltiin alle 40:n. Visio 2020 ei sekään ole vielä ihan kokonaisuudessaan toteutunut. (Suomen piti muistaakseni olla kympin sakissa.)

AM = Fifa-ranking ???

Nykyisin tuossa rankingissa on kaiken lisäksi vaikeampaa nousta kuin aiemmin. Jos EM-paikkaa ja sen myötä syntynyttä pienoista hurmosta ei lasketa nousukiidoksi, niin vaikeaa on suomalaista futiskannattajaa miellyttää.
Timpsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #5172 : 18.09.2020 klo 09:02:36

Minä pitäisin noita merkkeinä paremmasta, mutta nousukiidosta en vielä puhuisi. Suomi on FIFA-rankingissa sijalla 56 (muistaakseni). Parhaimmillaan oltiin alle 40:n. Visio 2020 ei sekään ole vielä ihan kokonaisuudessaan toteutunut. (Suomen piti muistaakseni olla kympin sakissa.)

Kyllä sitä voi nousukiidoksi kutsua: vuonna 2017 oltiin vielä sijalla 110. Nyt toki pieni suvantovaihe menossa.

Visio 2020 oli olla kympin sakissa Euroopassa, mikä olisi toteutunutkin Suomen rynniessä EM-kisojen puolivälieriin.
tab

Poissa Poissa


Vastaus #5173 : 18.09.2020 klo 09:56:05

Toisaalta joukkueen pelaajamateriaalin Transfermarkt-arvon perusteella Suomi sijoittuu maailmassa sijalle 63. FIFA-rankingissa Suomen edellä ei siis ole montaa heikompaa joukkuetta.

https://www.transfermarkt.com/statistik/weltrangliste
« Viimeksi muokattu: 18.09.2020 klo 10:00:01 kirjoittanut tab »
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #5174 : 18.09.2020 klo 10:26:04

Minä pitäisin noita merkkeinä paremmasta, mutta nousukiidosta en vielä puhuisi. Suomi on FIFA-rankingissa sijalla 56 (muistaakseni). Parhaimmillaan oltiin alle 40:n. Visio 2020 ei sekään ole vielä ihan kokonaisuudessaan toteutunut. (Suomen piti muistaakseni olla kympin sakissa.)

Ei se lentokonekaan teleporttaa kiitoradalta 10 000 metriin.
Suomen voitot jalkapallossa ovat olleet aika vähissä, joten Kansojen Liigassa ykkössija ja historian ensimmäinen EM-kisapaikka ovat minusta jo aika lähellä jopa lakikorkeutta. Rankingit muuttuvat hitaasti ja montako kertaa Suomi oli arvokisoissa, kun sijoitus oli 40 parhaan joukossa?

Visioihin uskominen edustaa kyllä hienoa optimismia, joka on ristiriidassa muun viestin negatiivisuuden kanssa.

 
Sivuja: 1 ... 206 [207] 208 ... 210
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines