FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.10.2018 klo 05:48:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 11
 
Kirjoittaja Aihe: Uudenmaan Vitonen 2017 - Wozzan paluu  (Luettu 65186 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Wozza

Paikalla Paikalla


: 13.12.2016 klo 12:59:59

Lumet ovat jo sulaneet helvettiin, taivaalta tulee vettä, ruoho vihertää ja radiosta kuuluu korvia raastava meteli kun joku tusina-artisti voihkii jotakin monesti raiskattua joululaulua. On siis selkeästi aika aloittaa keskustelu Uudenmaan Vitosen kaudesta 2017.

Kaudelta 2016 ei jäänyt muuta mieleen kuin se, että sarjassa pelaili monta nousijajoukkuetta, jokunen joukkue nousi, muutama enemmän tippui ja että FCFJ on GT.

Odottavan aika on tässä jalkapallon luvatussa kehitysmaassa pitkä, mutta onneksi ikuinen lapsenusko parempaan huomiseen, yhdistettynä itseironittomaan huumoriin ja sysipaskoihin vittuiluyrityksiin saa lumettoman talvisen odotuksemme kulumaan kuin siivillä.

Kaudella 2017 pääsemme siis jälleen näkemään mitä maitojunalla Nelosesta palanneet ovat ylempänä oppineet, kohtaamme vanhoja tuttuja ja näemme kuinka Kutosesta nousseet jaksavat vääntää 20 minuuttia pitempiä otteluita. Putoajat ovat aina lähtökohtaisesti kovia joukkueita, säilyneet vuoden kokeneempia ja tänä vuonna alempaa karkeloihin liittyvien joukkueiden pitäisi olla hieman, alas tippuneita, kovempia.
Sarja on siis taas astetta kovempi, pelaajat vuoden vanhempia ja kentät hieman kuluneempia, mutta yksi asia ei muutu.

Rakkautemme lajeista kauneimpaan.

Pelitapa

Sarjassa pelaa 40 joukkuetta, jotka ovat pääosin maantieteellisesti jaettu neljään kymmenen joukkueen lohkoon.
 Lohkoissa pelataan kaksi kertaa jokaista joukkuetta vastaan, jolloin jokaiselle tulee kauden mittaan alustavasti 18 sarjaottelua.
Jokaisen lohkon voittaja nousee kaudeksi 2018 Neloseen ja jokaisen lohkon kaksi viimeistä putoavat kaudeksi 2018 Kutoseen. Näiden lisäksi lohkokakkosilla on mahdollisuus nousta, mikäli Nelosessa on joukkuevajetta. Lohkokakkosten paremmuus ratkeaa ottelukohtaisen pistekeskiarvon perusteella.
Vastaavasti, mikäli Nelosesta tippuu kahdeksan joukkuetta tai enemmän, jokaisen lohkon kolmanneksi viimeinen on ylimääräisen putoajan paikalla. Keskinäinen järjestys ratkaistaan ottelukohtaisen pistekeskiarvon perusteella.

Joukkueet

Kauden 2016 päätteeksi Neloseen nousivat lohkovoittajat KyIF, Honka 2, FCFJ GT ja HyPS 02. Näiden lisäksi nousivat kaksi parasta lohkokakkosta, kakkoslohkon EBK 2 ja kolmoslohkon LePa
Tilalle tippuivat Nelosesta GrIFK 2, Atleettiklubi, FC Pallokalat, KelA ja OPedot. Lisäksi tippui SalReipas Ak., joka ei lopulta ottanut paikkaa vastaan.

Sarjassa säilyivät ykköslohkosta PEF KEPU, MasKi, BK-46 Akademi, FC Glid, IIF, FC HIK 2 ja FC RaHi.

Kakkoslohkosta säilyi RiRa VGS, OK Kiksi Edari, Kasiysi, Karzinkarjut 2, PuM ja DT-65.

Kolmoslohkosta Vitosessa jatkaa Akilles 2, IHK Poikii Viel, KOPSE, Kasiysi KeKe, Sibbo V. 2 ja KoiPS.

Neloslohkon jatkajat ovat MyMy, RaKe, KP-75 Sapo, AskU, Apollo, Pathoven ja Jäppärä.

Kutosesta vauhtia lähtivät hakemaan Kasiysi Rovers, ViTa, Kilo IF 1, FC LP, Kilo IF 3, CF DR, Naseva ja FC Vantaa Tumu.

Tilalle nousivat Kutosen lohkovoittajat NuPS 3, FC Kyllikki, VJS Old Stars, NJS 2 ja NouLa, sekä neljä parasta lohkokakkosta: JaPS, Tolsa FC, GrIFK U23 ja Pöxyt TN.

Lohkojaot
Piirin kalenteri uhkailee, että lohkojaot tulisivat meidän kuolevaisten tietoon helmikuun ensimmäinen päivä. Siihen saakka ei auta kuin spekuloida.
Yleisesti jaot ovat noudattaneet Länsi-Espoo-Itä-Pohjois linjaa, eikä saman seuran joukkueet voi olla samassa lohkossa.
Heitetääs vielä oma veikkaus tähän näin.

Länsi: GrIFK 2 (P), MasKi, BK-46 Akademi, FC Glid, Kasiysi, IIF, FC HIK 2, FC RaHi, NuPS 3 (N) ja Tolsa FC (N)

Espoo:Atleettiklubi (P), FC Pallokalat (P), PEF KEPU, OK, FC Karzinkarjut 2, Kasiysi KeKe, PuM, FC Kyllikki (N), GrIFK U23 (N) ja Pöxyt TN (N)

Itä: Akilles 2, RiRa VGS, IHK Poikii Viel, KOPSE, Pathoven, KoiPS, Sibbo V. 2, DT-65, VJS Old Stars (N) ja NJS 2 (N)

Pohjoinen: OPedot (P), KelA (P), MyMy, RaKe, KP-75 Sapo, Apollo, AskU, Jäppärä, NouLa (N) ja JaPS (N)

Täten julistan Uudenmaan Vitosen vuosimallia 2017 virallisesti avatuksi.

Joukkueinfot

Akilles 2

Kaupunki: Porvoo
Kotikenttä: Myllymäen TN
Sijoitus 2016: Kolmas Vitosen lohkossa kolme.

Porvoon kakkosseuran reserveillä on edessään toinen perättäinen kausi Vitosessa. Nuorista pelaajista koostuva joukkue yllätti kaikki viime kaudellaan nappaamallaan kolmannella sijalla. Joukkue oli kuitenkin noussut Kutosesta täydennysmenettelyn kautta.
Joukkueen runko on koostunut n. 20-vuotiaista pelaajista, joiden mukaan on napattu B-junnuista täydennystä. Joukkueen tehdyt maalit jakautuivat viime kaudella laajalle rintamalle, eli joukkueen maalinteko ei ole yhdestä pelaajasta kiinni. Joukkueen koostumus todennäköisesti vaihtelee todennäköisesti tulevallakin kaudella ottelusta toiseen kapeahkosto rungosta johtuen.

Apollo

Kaupunki: Hyvinkää
Kotikenttä: Kankurin TN
Sijoitus 2016: Kuudes Vitosen lohkossa neljä.

Hyvinkään kakkosseuran Apollo on ollut Vitosen vakiokalustoa muistaakseni jo yli viisi vuotta. Joukkueella on laaja, pitkään yhdessä pelannut, runko, johon on pikkuhiljaa tullut mukaan paikallisen Palloseuran pelaajia mukaan leventämään rinkiä. Joukkueeseen tuskin tulee talven aikana hirveän suuria muutoksia. Maalinteko oli viime kaudella hieman liikaa Jari Karlstedtin (10 maalia) harteilla, eli rosteri huutaisi maalintekovastuun jakajia. Muuten voi tulla tuskaiset ajat ensi kaudella.

AskU

Kaupunki: Askola
Kotikenttä: Monninkylän Nurmi
Sijoitus 2016: Viides Vitosen lohkossa neljä.

Kutosesta kaudeksi 2016 Vitoseen noussut Askolan Urheilijat onnistui lopulta ponnistamaan sarjataulukon paremmalle puolelle. Joukkueen runko on suhteellisen laaja ja se koostuu pääosin jo useamman kauden joukkueessa pelanneista, höystettynä uusilla pelaajilla. Joukkue vahvistui edelliselle kaudelle muutamalla, ylemmillä sarjatasoilla pelannella, pelaajalla. Maalintekovastuu on joukkueella delegoitu laajalle rintamalle, ainoastaan kahden pelaajan tehdessä viime kaudella viisi maalia tai enemmän. Joukkue tuskin muuttuu talven aikana hirveästi, mikä voi ensi kaudella pelastaa jälleen putoamistaistelulta.

Atleettiklubi (P)

Kaupunki: Espoo (Laaksolahti)
Kotikenttä: Keski-Espoon TN
Sijoitus 2016: Yhdestoista Nelosen lohkossa yksi.

Isolla uholla viime kaudeksi Neloseen noussut Atleettiklubi palasi yhden kauden jälkeen takaisin Vitoseen. Joukkueen runko on pysynyt aika samana kuin toissa kaudella Vitosessa, enkä usko että hirveitä muutoksia on tulossa. Joukkueen tavoite on muistaakseni pelata Nelosessa, eli tulevalla kaudella kelpaa vain nousu. Viime kaudella taisi olla hieman kokoonpano-ongelmia, kun välillä oli vajaa penkki ja rosteri taisi vaihdella hieman liikaa ottelusta toiseen. Maalintekokin tökki selvästi viime kaudella, eikä kukaan onnistunut tekemään yli viittä maalia. Pitäisi kuitenkin olla, viime kauden pettymyksen jälkeen, Vitosen kärkikahinoissa mukana.

BK-46 Akademi

Kaupunki: Raasepori (Karjaa)
Kotikenttä: Karjaan TN
Sijoitus 2016: Neljäs Vitosen lohkossa yksi.

Raaseporin itäisestä lähiöstä, eli Karjaalta, tuleva BK-46sen Akatemia kiilasi viime kaudella kovan ykköslohkon neljänneksi. Pääosin A- ja B-junnuista koostuva joukkue saa aina välillä apuja edustusjoukkueelta. Joukkueen runkoon kuuluu vain muutama "yli-ikäinen". Seuran tavoitteista en tiedä, mutta uskon että pitemmällä aikavälillä olisi tarkoitus nostaa "ressut" Neloseen. Isoja muutoksia joukkueen runkoon ei luultavasti ole luvassa, nuoret pelaajat ovat vuoden vanhempia ja edustuksesta ja B-junnuista tullee aina välillä apuja. Luultavasti parantaa sijoitustaan "Länsi"lohkossa pykälällä tulevalla kaudella.

FC Glid

Kaupunki: Raasepori (Tammisaari)
Kotikenttä: Österbyn Nurmi
Sijoitus 2016: Viides Vitosen lohkossa yksi.

Viime kaudeksi alunperin Kutoseen tippunut, mutta myöhemmin Vitoseen armopaikan saanut, Tammisaarelaispoppoo paransi huomattavasti peliään, sijoittuen kauden päätteeksi lohkon paremmalle puoliskolle. Pääosa joukkueen rungosta on pelannut jo hieman pitempään yhdessä, mutta on ehkä hieman kapeahko. Joukkue ei varmaan hirveästi tule muuttumaan tulevalle kaudelle. Riippuu paljon siitä miten naapuriseurassa on pelaajia jotka eivät löydä paikkaansa EIF.n organisaatiossa.

FC Kyllikki (N)

Kaupunki: Espoo (Karakallio)
Kotikenttä: Keski-Espoo TN
Sijoitus 2016: Ensimmäinen Kutosen lohkossa kaksi.

Espoon Karakalliosta tuleva Kyllikki nousi, neljän vuoden Kutosen taipaleen jälkeen, viime kauden päätteeksi takaisin Vitoseen. Suora nousu varmistui vasta viimeisen ottelun viimeisillä minuuteilla. Joukkue koostuu pääosin pitkään seurassa pelaillesta pelaajista ja rosterin leveys on aika laaja, minkä johdosta joukkueen taso ei hirveästi tipu, ainakaan viime kaudella, mikäli muutama pelaaja sattuisi olemaankin kentän sijaan Karkelossa. Maalinteon kanssa ei viime kaudella ollut hirveästi ongelmia. Varsinkaan Robert Koskisella, joka paukutti sarjassa 17 maalia 13 ottelussa. Keskikentältä löytyy taitoa ja puolustus on vahva. Huhujen mukaan joukkue on aloittanut harjoittelun, tavoitteenaan pelata Vitosessa myös kaudella 2018. Voi olla että joukkueeseen tulee muutama uusi pelaaja, korkeamman sarjatason houkuttelemana.

FC Pallokalat (P)

Kaupunki: Espoo (Tapiola)
Kotikenttä: Tapiolan UP TN
Sijoitus 2016: Kahdestoista Nelosen lohkossa yksi.

Pallokalat palasivat yhden kauden kestäneen Nelosen seikkailun jälkeen takaisin Vitoseen. Suurin osa joukkueesta on pelannut yhdessä Kutosesta lähtien. Joukkueen runkona toimii vajaan kentällisen verran pelaajia, jotka pelaavat lähestulkoon jokaisen ottelun. Muut pitempään pelanneet ovat myös sitoutuneita pelaajia, vaikkei aivan niin usein peleihin pääse. Joukkue uudistui rajusti Nelosen kaudeksi, kun joukkueeseen liittyi melkein kymmenen uutta pelaajaa. Onkin mielenkiintoista nähdä, kuinka moni viime kauden tulokas jatkaa tulevalla kaudella. Viime kohtaamisesta jäi mieleen maalivahti (Sampo Kaukonen, käsittääkseni), joka oli ainakin silloin Vitosen tasolle että erittäin hyvä.

FC RaHi

Kaupunki: Lohja (Nummi-Pusula)
Kotikenttä: Nummen Nurmi
Sijoitus 2016: Kahdeksas Vitosen lohkossa yksi

Lohjalla sijaitsevasta Nummen kylästä tuleva Raskas Hiki pelaa tulevalla kaudella jo neljännentoista perättäisen kautensa Uudenmaan toiseksi alhaisimmalla tasolla. Joukkueen vaihtuvuus on erittäin pientä, varmaan syrjäisehköstä sijainnistaan johtuen. Tämä tarkoittaa sitä että joukkueessa pelannee tulevalla kaudella aika pitkälti sama porukka kuin viime kaudella. Nummen kylän stadionilla ensimmäistä kertaa vieraileville on taas luvassa yllätys kun löytävät vihdoin perille. Niin paljon lääniä ja kenttä on Kaitaalaisen kaksion kokoinen. Lähtenee kauteen tavoitteena sijoituksen parantaminen viime kaudesta.

GrIFK 2 (P)

Kaupunki: Kauniainen
Kotikenttä: Kauniaisten Keskuskenttä (TN)
Sijoitus 2016: Kymmenes Nelosen lohkossa yksi.

Viime kaudella Nelosessa piipahtanut Granin kakkonen palasi ranskalaisen visiittinsä jälkeen takaisin Vitoseen. Joukkue uusiutui hieman isommalla kädellä Nelosen kautta varten, monen pitempään joukkueessa pelanneen jääden sen seurauksena hieman vähemmälle peliajalle. Mielenkiinto kohdistuukin, paikallisen Tebiksen jannun kanssa jutellessani, siihen, että kuinka hyvin joukkueen viime kauden runko säilyy. Joukkue koostui viime kaudella kahdenkympin puolivälissä olevista pelimiehistä, joihin oli liittynyt muutama kokeneempi kettu ja pari nuorempaa kaveria.

GrIFK U23 (N)

Kaupunki: Kauniainen
Kotikenttä: Kauniaisten Keskuskenttä (TN)
Sijoitus 2016: Toinen Kutosen lohkossa yksi.

Heti ensimmäisen kautensa jälkeen nousua juhlinut Granin junnupoppoo onkin hieman kovemman koetuksen edessä kun pelit Vitosessa alkavat keväällä. Joukkueen koostumus vaihtelee aika paljon ottelusta toiseen, joskin jonkinlaisena runkona on toiminut Granin A-junnut. Joukkue juoksutti kauden aikana kentälle yhteensä nelisenkymmentä pelaajaa A- ja B-junnuista, mikä vaikuttaa väkisinkin otteiden heilahteluun eri otteluiden välillä. Toinen, mahdollinen, rasite on joukkueen vanhimpien pelaajien lähtö armeijaan. Onkin mielenkiintoista nähdä kuinka paljon joukkueen kokoonpano vaihtelee otteluiden välillä ensi kaudella. Tavoitteena lienee sarjan ylempään puoliskoon pääseminen.

HooGee Hodari (N)

Kaupunki: Espoo (Haukilahti)
Kotikenttä: Matinkylän UP (TN)
Sijoitus 2016: Kolmas Kutosen lohkossa kaksi.

HG Hodari nousi, vuoden Kutosen reissun jälkeen, täydennysmenettelyn avulla takaisin Vitoseen. Joukkueen runko oli vielä viime kaudella melkein sama kuin 2015, mutta voi olla että seuran puolesta rupeaa paineet joukkuetta kohden kasvamaan, että ottavat muutaman juniorin mukaan peleihin. Joukkueen keski-ikä taitaa olla jo 35 paremmalla puolen, eli kokemusta löytyy. Viime kauden joukkue on ollut kasassa 2012 lähtien, jolloin joukkueeseen tuli Vitoseen tippumisen myötä lisää pelaajia. Joukkueesta melkein puolet on pelannut yhdessä jo Nelosesta lähtien. Joukkueen hyökkäysvaltti on erikoistilanteet, erityisesti kulmat. Mikäli joukkue pysyy samana niin ensi kaudella voi tulla säilymisen kanssa tiukkaa.

I-HK Poikii Viel

Kaupunki: Vantaa (Hakkila)
Kotikenttä:  Itä-Hakkila TN
Sijoitus 2016: Neljäs Vitosen lohkossa kolme.

Ensimmäisen kautensa Vitosessa hienosti pelannut lähtee toiseen Vitosen kautensa mustan hevosen titteli takataskussa. Parikymppisistä pelureista koostuva joukkue nappailee aina tarvittaessa A-junnuista apuja. Viime kaudella tätä harjoitettiinkin jonkin verran, kun Kolmosessa ja Nelosessa pelaavat I-HK.n joukkueet napsivat Viel Pojista täydennyspelaajia omiin otteluihinsa. Joukkueen runko ei viime kaudelle hirveästi muuttunut kaudesta 2015, mutta voi olla että ensi kaudella saa muutama A-junnu isomman roolin. Joukkueen kokoonpanovaihteluidenkin pitäisi olla pienemmät kuin menneellä kaudella, I-HK Resevin lyödessä Nelosessa hanskat tiskiin. Maalintekokin onnistuu useammalta pelaajalta, eli ei pari  haittaa.

IIF

Kaupunki: Inkoo
Kotikenttä: Inkoon UK.n Nurmi
Sijoitus 2016: Kuudes Vitosen lohkossa yksi.

Inkoon ylpeydellä käynnistyy kaudella 2017 neljäs perättäinen Vitosen kausi. Joukkueen runko on aika tiivis, jota sitten tarvittaessa kevennetään junnuista tai yhteistyöseura EIFsta. Joukkueen ikärakenne on aika optimaalinen, on junnuja, parinkympin puolessavälissä oleva ja muutama päälle kolmikymppinen. Kokoonpanoon on tuskin odotettavissa hirveitä vaihtelua, eli aika kausi 2017 mennee aika pitkälti samalla porukalla kuin viime kausi. Sågenin nurkkapöydässä supistiin sellaisesta huhusta, että vähintään viides sija olisi tavoitteena.

JaPS (N)

Kaupunki: Lahti
Kotikenttä: Jalkaranta Nurmi
Sijoitus 2016: Toinen Kutosen lohkossa viisi.

Ensimmäisellä kaudellaan piirin sarjoissa pelannut Jalkarannan Palloseura onnistui nousemaan heti ensimmäisellä kaudellaan, parhaana Kutosen lohkokakkosena, Vitoseen. Joukkue koostuu hieman vanhemmista pelureista, joilla on kokemusta ylemmistä sarjoista. Runkona on kentällisen verran pelaajia, joiden lisäksi kentän laidalle saapuu lisäukkoja sitä mukaan miten kerkeävät. Moni, kentällä kauden aikana käynyt, on pelannut vuosikymmenen alun Reippaassa Kolmosta, eli kova nippu on kasassa Vitoseenkin. Kokoonpano vaihteli jonkin verran ottelusta toiseen, oletettavasti muiden kiireiden takia, mutta otteisiin se ei vaikuttanut. Joukkue pysynee aika samana kuin viime kaudella, ehkä pari SalRepen pelaajaa saattaa liittyä mukaan rinkiä laajentamaan. Joukkueen jokainen osa-alue oli menneellä kaudella loistava ja yli kymmenen maalin miehiä oli kolme. 22 maalia 14 ottelussa viimeistelleen Sami Niemisen kuusi osuvan Vitosessakin muutaman kerran maalikehikoiden sisäpuolelle.  Joukkueen pitäisi keikkua lohkonsa kärkipäässä tulevallakin kaudella.

Jäppärä

Kaupunki: Kärkölä
Kotikenttä: Järvelän Nurmi
Sijoitus 2016: Kahdeksas Vitosen lohkossa neljä.

Eletään 2000 luvun alkua. Jostakin kästittämättömästä syystä Wozza on eksynyt joukkueensa kanssa jonnekin perähikiälle pelaamaan jotakin Jäppärä nimistä rykelmää vastaan. 1-1 tilanteessa FC Wozzan hyökkääjä kaadetaan rankkarialueella ja pallo laitetaan pilkulle. Wozza astelee pallon taakse. Panoksena on sijoitus perussarjan keskikastissa. Junnu-Wozza ottaa vauhtia, pallo lähtee pilkulta, veska hyppää pois pallon tieltä ja KLUNK! Pallo riman kautta pellolle. Lopputuloksena Jäppärän voitto, menetetty keskikastin sijoitus ja Wozzalle ikuiset rankkarinvetotraumat.

Paska paikka.

Vitoseen nousseen Järvelän Jäppärän viime kausi sujui aika mollivoittoisesti, sarjapaikan valmistuessa vasta aivan kauden lopussa. Joukkue pysyi aika pitkälti samana kuin edellisellä kaudella, pari pelaajaa jäi pois ja muutama tuli tilalle. Hirveän suurta vaihtelua, joukkueen ringissä, on tuskin luvassa myöskään tulevalle kaudelle. Joukkueen maalinteko vaikuttaisi olevan aika pitkälti Niko Minkkisen, 7 maalia 14 ottelussa,  harteilla. Pyristellee taas putoamispeikkoa vastaan.
« Viimeksi muokattu: 21.12.2016 klo 15:16:10 kirjoittanut Wozza »
Wozza

Paikalla Paikalla


Vastaus #1 : 13.12.2016 klo 13:00:51

Varaus, jos satun innostumaan.
Myyrmäen maagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VJS Old Stars


Vastaus #2 : 13.12.2016 klo 13:22:52

Loistavaa Wozza!

Otetaan samalla seurantaan ja spekulaatiot alkakoot!
Wozza

Paikalla Paikalla


Vastaus #3 : 16.12.2016 klo 12:23:50

DT-65 ja FC HIK 2 näköjään luovuttanut ennen sunnuntain viimeistä ilmoittautumispäivämäärää. Tilalle on nostettu viime kauden päätteeksi neloslohkon yhdeksänneksi jäänyt Naseva.
Red_Devils

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MUFC, C.C.F.R, EC Vitória


Vastaus #4 : 16.12.2016 klo 14:03:20

DT-65 ja FC HIK 2 näköjään luovuttanut ennen sunnuntain viimeistä ilmoittautumispäivämäärää. Tilalle on nostettu viime kauden päätteeksi neloslohkon yhdeksänneksi jäänyt Naseva.

Naseva tekee todellakin pikaisen paluun vitoseen. Jos vanhat jaot pitävät paikkaansa joudutaan kovaan lohkoon ja tasoa on nostettava reippaasti. Toki "paikallispelien" määrästä plussaa.
Wozza

Paikalla Paikalla


Vastaus #5 : 17.12.2016 klo 08:28:57

Kilo IF 1 näköjään napannut, toistaiseksi viimeisen, Vitosen paikan kaudelle 2017. Odottelemme mielenkiinnolla nimimerkki Hughin mietteitä tästä yllättävästä käänteestä.

Nasevalle on tosiaan aika varmasti hikiset illat ja tanssi putoamispeikon kanssa, mikäli taso ei nouse paljon. viime kaudesta.
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF


Vastaus #6 : 17.12.2016 klo 13:19:24

Kilo IF 1 näköjään napannut, toistaiseksi viimeisen, Vitosen paikan kaudelle 2017. Odottelemme mielenkiinnolla nimimerkki Hughin mietteitä tästä yllättävästä käänteestä.

Joo. Viime kaudella jäätiin siis toiseksi parhaaksi ysiksi, mikä taisi tarkoittaa täydennysmenettelyssä varasijaa nro 6. Tuolta sijalta on joskus ennenkin säilytty/noustu, joten tiedossa oli, että kutsu saattaa tulla. Yllätys oli, että kutsu tuli jo näin aikaisessa vaiheessa talvea.

Kilo otti paikan vastaan, koska seuralle on toki tärkeää, että yksi joukkue pelaa Vitosessa. Joukkueen koostumus tulevalle kaudelle on vielä vähän pohdinnassa, sillä pelin pitäisi tietysti parantua viime kaudesta, jotta hommassa olisi järkeä.

Wozzalle taas propsit mainiosta avauksesta. Ylos Jään mielenkiinnolla odottamaan, riittääkö energia päivittämään avausviestiin joukkuekuvaukset kaikista 40 jengistä. :)
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/5, Huuhkajat


Vastaus #7 : 18.12.2016 klo 01:59:11

Seurantaan. Kovaa tykitystä heti kärkeen Wozzalta.
Wozza

Paikalla Paikalla


Vastaus #8 : 19.12.2016 klo 12:24:53

Karzinkarjutkin näköjään jättänyt ilmottautumatta Vitoseen. HooGee tai Kilo IF 3 taitaapi olla seuraavana tyrkyllä tilalle.
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF


Vastaus #9 : 19.12.2016 klo 12:37:19

Karzinkarjutkin näköjään jättänyt ilmottautumatta Vitoseen. HooGee tai Kilo IF 3 taitaapi olla seuraavana tyrkyllä tilalle.

Tuon mukaan HooGee1 olisi jo noussut. Missäs Vitosen jengissä Wozza muuten itse aikoo tällä kaudella pelata, kun Haukilahden ylpeys on ilmeisesti vaihtunut toiseen poppooseen? :)

https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/ilmoittautuneet

Wozza

Paikalla Paikalla


Vastaus #10 : 19.12.2016 klo 12:58:49

Tuon mukaan HooGee1 olisi jo noussut. Missäs Vitosen jengissä Wozza muuten itse aikoo tällä kaudella pelata, kun Haukilahden ylpeys on ilmeisesti vaihtunut toiseen poppooseen? :)

https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/ilmoittautuneet

Kappas, on näköjään lisätty sillä aikaa kun voivottelin taas itekseni yhden, jo kirjoitetun, joukkueinfon poistamista.

Samassa poppoossa kun viime kaudella :)

Tässä muutama joukkue lisää. Lisäilen nämä myös avaukseen.

FC Kyllikki (N)

Kaupunki: Espoo (Karakallio)
Kotikenttä: Keski-Espoo TN
Sijoitus 2016: Ensimmäinen Kutosen lohkossa kaksi.

Espoon Karakalliosta tuleva Kyllikki nousi, neljän vuoden Kutosen taipaleen jälkeen, viime kauden päätteeksi takaisin Vitoseen. Suora nousu varmistui vasta viimeisen ottelun viimeisillä minuuteilla. Joukkue koostuu pääosin pitkään seurassa pelaillesta pelaajista ja rosterin leveys on aika laaja, minkä johdosta joukkueen taso ei hirveästi tipu, ainakaan viime kaudella, mikäli muutama pelaaja sattuisi olemaankin kentän sijaan Karkelossa. Maalinteon kanssa ei viime kaudella ollut hirveästi ongelmia. Varsinkaan Robert Koskisella, joka paukutti sarjassa 17 maalia 13 ottelussa. Keskikentältä löytyy taitoa ja puolustus on vahva. Huhujen mukaan joukkue on aloittanut harjoittelun, tavoitteenaan pelata Vitosessa myös kaudella 2018. Voi olla että joukkueeseen tulee muutama uusi pelaaja, korkeamman sarjatason houkuttelemana.

FC Pallokalat (P)

Kaupunki: Espoo (Tapiola)
Kotikenttä: Tapiolan UP TN
Sijoitus 2016: Kahdestoista Nelosen lohkossa yksi.

Pallokalat palasivat yhden kauden kestäneen Nelosen seikkailun jälkeen takaisin Vitoseen. Suurin osa joukkueesta on pelannut yhdessä Kutosesta lähtien. Joukkueen runkona toimii vajaan kentällisen verran pelaajia, jotka pelaavat lähestulkoon jokaisen ottelun. Muut pitempään pelanneet ovat myös sitoutuneita pelaajia, vaikkei aivan niin usein peleihin pääse. Joukkue uudistui rajusti Nelosen kaudeksi, kun joukkueeseen liittyi melkein kymmenen uutta pelaajaa. Onkin mielenkiintoista nähdä, kuinka moni viime kauden tulokas jatkaa tulevalla kaudella. Viime kohtaamisesta jäi mieleen maalivahti (Sampo Kaukonen, käsittääkseni), joka oli ainakin silloin Vitosen tasolle että erittäin hyvä.

FC RaHi

Kaupunki: Lohja (Nummi-Pusula)
Kotikenttä: Nummen Nurmi
Sijoitus 2016: Kahdeksas Vitosen lohkossa yksi

Lohjalla sijaitsevasta Nummen kylästä tuleva Raskas Hiki pelaa tulevalla kaudella jo neljännentoista perättäisen kautensa Uudenmaan toiseksi alhaisimmalla tasolla. Joukkueen vaihtuvuus on erittäin pientä, varmaan syrjäisehköstä sijainnistaan johtuen. Tämä tarkoittaa sitä että joukkueessa pelannee tulevalla kaudella aika pitkälti sama porukka kuin viime kaudella. Nummen kylän stadionilla ensimmäistä kertaa vieraileville on taas luvassa yllätys kun löytävät vihdoin perille. Niin paljon lääniä ja kenttä on Kaitaalaisen kaksion kokoinen. Lähtenee kauteen tavoitteena sijoituksen parantaminen viime kaudesta.
Wozza

Paikalla Paikalla


Vastaus #11 : 20.12.2016 klo 09:33:09

Jatkoa pukkaa.

GrIFK 2 (P)

Kaupunki: Kauniainen
Kotikenttä: Kauniaisten Keskuskenttä (TN)
Sijoitus 2016: Kymmenes Nelosen lohkossa yksi.

Viime kaudella Nelosessa piipahtanut Granin kakkonen palasi ranskalaisen visiittinsä jälkeen takaisin Vitoseen. Joukkue uusiutui hieman isommalla kädellä Nelosen kautta varten, monen pitempään joukkueessa pelanneen jääden sen seurauksena hieman vähemmälle peliajalle. Mielenkiinto kohdistuukin, paikallisen Tebiksen jannun kanssa jutellessani, siihen, että kuinka hyvin joukkueen viime kauden runko säilyy. Joukkue koostui viime kaudella kahdenkympin puolivälissä olevista pelimiehistä, joihin oli liittynyt muutama kokeneempi kettu ja pari nuorempaa kaveria.

GrIFK U23 (N)

Kaupunki: Kauniainen
Kotikenttä: Kauniaisten Keskuskenttä (TN)
Sijoitus 2016: Toinen Kutosen lohkossa yksi.

Heti ensimmäisen kautensa jälkeen nousua juhlinut Granin junnupoppoo onkin hieman kovemman koetuksen edessä kun pelit Vitosessa alkavat keväällä. Joukkueen koostumus vaihtelee aika paljon ottelusta toiseen, joskin jonkinlaisena runkona on toiminut Granin A-junnut. Joukkue juoksutti kauden aikana kentälle yhteensä nelisenkymmentä pelaajaa A- ja B-junnuista, mikä vaikuttaa väkisinkin otteiden heilahteluun eri otteluiden välillä. Toinen, mahdollinen, rasite on joukkueen vanhimpien pelaajien lähtö armeijaan. Onkin mielenkiintoista nähdä kuinka paljon joukkueen kokoonpano vaihtelee otteluiden välillä ensi kaudella. Tavoitteena lienee sarjan ylempään puoliskoon pääseminen.

HooGee M1 (N)

Kaupunki: Espoo (Haukilahti)
Kotikenttä: Matinkylän UP (TN)
Sijoitus 2016: Kolmas Kutosen lohkossa kaksi.

HG M1 nousi, vuoden Kutosen reissun jälkeen, täydennysmenettelyn avulla takaisin Vitoseen. Joukkueen runko oli vielä viime kaudella melkein sama kuin 2015, mutta voi olla että seuran puolesta rupeaa paineet joukkuetta kohden kasvamaan, että ottavat muutaman juniorin mukaan peleihin. Joukkueen keski-ikä taitaa olla jo 35 paremmalla puolen, eli kokemusta löytyy. Viime kauden joukkue on ollut kasassa 2012 lähtien, jolloin joukkueeseen tuli Vitoseen tippumisen myötä lisää pelaajia. Joukkueesta melkein puolet on pelannut yhdessä jo Nelosesta lähtien. Joukkueen hyökkäysvaltti on erikoistilanteet, erityisesti kulmat. Mikäli joukkue pysyy samana niin ensi kaudella voi tulla säilymisen kanssa tiukkaa.
Wozza

Paikalla Paikalla


Vastaus #12 : 21.12.2016 klo 15:13:42

Itä Hakkilasta, Inkoon ja Lahden kautta, Kärkölän Järvelässä olevalle pellolle käy matkamiehen tie.

I-HK Poikii Viel

Kaupunki: Vantaa (Hakkila)
Kotikenttä:  Itä-Hakkila TN
Sijoitus 2016: Neljäs Vitosen lohkossa kolme.

Ensimmäisen kautensa Vitosessa hienosti pelannut lähtee toiseen Vitosen kautensa mustan hevosen titteli takataskussa. Parikymppisistä pelureista koostuva joukkue nappailee aina tarvittaessa A-junnuista apuja. Viime kaudella tätä harjoitettiinkin jonkin verran, kun Kolmosessa ja Nelosessa pelaavat I-HK.n joukkueet napsivat Viel Pojista täydennyspelaajia omiin otteluihinsa. Joukkueen runko ei viime kaudelle hirveästi muuttunut kaudesta 2015, mutta voi olla että ensi kaudella saa muutama A-junnu isomman roolin. Joukkueen kokoonpanovaihteluidenkin pitäisi olla pienemmät kuin menneellä kaudella, I-HK Resevin lyödessä Nelosessa hanskat tiskiin. Maalintekokin onnistuu useammalta pelaajalta, eli ei pari  haittaa.

IIF

Kaupunki: Inkoo
Kotikenttä: Inkoon UK.n Nurmi
Sijoitus 2016: Kuudes Vitosen lohkossa yksi.

Inkoon ylpeydellä käynnistyy kaudella 2017 neljäs perättäinen Vitosen kausi. Joukkueen runko on aika tiivis, jota sitten tarvittaessa kevennetään junnuista tai yhteistyöseura EIFsta. Joukkueen ikärakenne on aika optimaalinen, on junnuja, parinkympin puolessavälissä oleva ja muutama päälle kolmikymppinen. Kokoonpanoon on tuskin odotettavissa hirveitä vaihtelua, eli aika kausi 2017 mennee aika pitkälti samalla porukalla kuin viime kausi. Sågenin nurkkapöydässä supistiin sellaisesta huhusta, että vähintään viides sija olisi tavoitteena.

JaPS (N)

Kaupunki: Lahti
Kotikenttä: Jalkaranta Nurmi
Sijoitus 2016: Toinen Kutosen lohkossa viisi.

Ensimmäisellä kaudellaan piirin sarjoissa pelannut Jalkarannan Palloseura onnistui nousemaan heti ensimmäisellä kaudellaan, parhaana Kutosen lohkokakkosena, Vitoseen. Joukkue koostuu hieman vanhemmista pelureista, joilla on kokemusta ylemmistä sarjoista. Runkona on kentällisen verran pelaajia, joiden lisäksi kentän laidalle saapuu lisäukkoja sitä mukaan miten kerkeävät. Moni, kentällä kauden aikana käynyt, on pelannut vuosikymmenen alun Reippaassa Kolmosta, eli kova nippu on kasassa Vitoseenkin. Kokoonpano vaihteli jonkin verran ottelusta toiseen, oletettavasti muiden kiireiden takia, mutta otteisiin se ei vaikuttanut. Joukkue pysynee aika samana kuin viime kaudella, ehkä pari SalRepen pelaajaa saattaa liittyä mukaan rinkiä laajentamaan. Joukkueen jokainen osa-alue oli menneellä kaudella loistava ja yli kymmenen maalin miehiä oli kolme. 22 maalia 14 ottelussa viimeistelleen Sami Niemisen kuusi osuvan Vitosessakin muutaman kerran maalikehikoiden sisäpuolelle.  Joukkueen pitäisi keikkua lohkonsa kärkipäässä tulevallakin kaudella.

Jäppärä

Kaupunki: Kärkölä
Kotikenttä: Järvelän Nurmi
Sijoitus 2016: Kahdeksas Vitosen lohkossa neljä.

Eletään 2000 luvun alkua. Jostakin kästittämättömästä syystä Wozza on eksynyt joukkueensa kanssa jonnekin perähikiälle pelaamaan jotakin Jäppärä nimistä rykelmää vastaan. 1-1 tilanteessa FC Wozzan hyökkääjä kaadetaan rankkarialueella ja pallo laitetaan pilkulle. Wozza astelee pallon taakse. Panoksena on sijoitus perussarjan keskikastissa. Junnu-Wozza ottaa vauhtia, pallo lähtee pilkulta, veska hyppää pois pallon tieltä ja KLUNK! Pallo riman kautta pellolle. Lopputuloksena Jäppärän voitto, menetetty keskikastin sijoitus ja Wozzalle ikuiset rankkarinvetotraumat.

Paska paikka.

Vitoseen nousseen Järvelän Jäppärän viime kausi sujui aika mollivoittoisesti, sarjapaikan valmistuessa vasta aivan kauden lopussa. Joukkue pysyi aika pitkälti samana kuin edellisellä kaudella, pari pelaajaa jäi pois ja muutama tuli tilalle. Hirveän suurta vaihtelua, joukkueen ringissä, on tuskin luvassa myöskään tulevalle kaudelle. Joukkueen maalinteko vaikuttaisi olevan aika pitkälti Niko Minkkisen, 7 maalia 14 ottelussa,  harteilla. Pyristellee taas putoamispeikkoa vastaan.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #13 : 24.12.2016 klo 11:39:12

Jäppärä 'til I die!
Wozza

Paikalla Paikalla


Vastaus #14 : 28.12.2016 klo 21:15:33

https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/miehet?&uusjp17&M5&1

Alustavat lohkojaot ovat ilmaantuneet piirin sivuille. Paria poikkeusta lukuunottamatta aika odotetut jaot. Nyt voikin spekulaatiot ja ystävällismielisen totiset pippelimiekkailut todenteolla alkaa.

Kaikissa lohkoissa 2-3 ennakolta kovempaa sakkia ja pari heikompaa nippua. Ja kuten kaikkitiedämme, nämä ovat NE ottelut mitkä aina ratkaistaan paperilla.
pelaaja_13

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat & Arsenal, voiko klubia sympata??


Vastaus #15 : 30.12.2016 klo 11:04:29

Wozzalle Ylos

sitten muutama sana lohkosta 4.

Apollo
AskU
JaPS
Jäppärä
KOPSE
MyMy
Naseva
NouLa
OPedot
RaKe

tiedossa ainakin neljä reissua maakuntarajojen ulkopuolelle(Päijät-Hämeeseen), mutta muuten varsin tutun oloinen lohko vaikka taitaa olla että noulan ja opetojen aiemmat jengit on olleet kakkosjengejä, Lahen porukka ainoa uusi tuttavuus. tarkemmat ennusteet laaditaan vasta sitten lähempänä kesää.
Redi_sp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kp-75/SaPo, Huuhkajat, Real Madrid


Vastaus #16 : 30.12.2016 klo 12:06:43

Lohko 3:

Akilles/2
I-HK/Poikii Viel
KP-75/SaPo
KelA
KoiPS
NJS/2
Pöxyt/TN
RiRa/VGS
SibboV/2
VJS/Old Stars

Viime kauden lohkosta aika suuri muutos vastustajien valossa, muutama tuttu edellisiltä kausilta ja mukana myös muutama täysin uusi tuttavuus. NouLaa oltaisi toivottu samaan lohkoon, niin olisi ollut kunnon paikalliskamppailu edessä, mutta ei ainakaan tänä vuonna niin käynyt. Muutama joukkue näytti ainakin viime kaudella pelanneen kotipelit Myyrmäen jalkapallostadionilla, niin isoimmat haasteet varmaan saada lehterit täyteen näihin peleihin, kun kapasiteettia kuitenkin 4600, wikipedian mukaan.

Bussireissu taitaa tältä kaudelta jäävän väliin
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/5, Huuhkajat


Vastaus #17 : 04.01.2017 klo 11:35:21

Muistakaa ilmoittautua:

http://futisforum2.org/index.php?topic=203030.0
Suicide Bob

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honka, Tolsa


Vastaus #18 : 05.01.2017 klo 16:40:40

Wozza jatkaa timanttista menoaan Ylos
10919

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 09.01.2017 klo 16:03:53

Kolmoslohko

 Akilles/2
 I-HK/Poikii Viel
 KP-75/SaPo
 KelA
 KoiPS
 NJS/2
 Pöxyt/TN 
 RiRa/VGS 
 SibboV/2 
 VJS/Old Stars

Viime kauteen verrattuna KoiPSille vaihtui melkein kaikki vastustajat. Sähköpostiviestittelyn perusteella ainakin puolilla jengeistä on tarve / pakko saada kotipelit viikonlopuille. Jännä nähdä taipuuko piiri vai pelataanko hiekalla. "Virallinen" pelipäivä piirin käskystä olisi siis keskiviikko + - 1 päivä.

+ vierailut maalle
+ "uudet" vastustajat
- kakkosjengit

KoiPSin riveissä nähdään kaudella 2017 sarjan paras pelaaja, sarjan huonoin pelaaja ja sarjan vanhin(?) pelaaja. Muut pelaajat siltä väliltä. Tavoitteita ei ole asetettu eikä aseteta.
Myyrmäen maagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VJS Old Stars


Vastaus #20 : 09.01.2017 klo 17:46:23KoiPSin riveissä nähdään kaudella 2017 sarjan paras pelaaja, sarjan huonoin pelaaja ja sarjan vanhin(?) pelaaja. Muut pelaajat siltä väliltä. Tavoitteita ei ole asetettu eikä aseteta.


?
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, MU, SV, West Ham United, Orimattilan Pedot


Vastaus #21 : 09.01.2017 klo 18:22:25

Onkohan kyseessä vielä sama pelaaja?
Hasselhoffi

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 10.01.2017 klo 09:11:43

Onkohan kyseessä vielä sama pelaaja?
Eiköhän kyseessä ole #1
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, MU, SV, West Ham United, Orimattilan Pedot


Vastaus #23 : 10.01.2017 klo 10:22:44

Eiköhän kyseessä ole #1
Johan on taidollisesti ylivertainen, mutta mm. Orimattilan Petojen #14 on mielestäni kokonaisuutena parempi.
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/5, Huuhkajat


Vastaus #24 : 10.01.2017 klo 10:32:24

Ja tämä kaveri on pelannut korkeimmillaan tasoa mikä? Ainakin ykköslohkosta löytyy pelaajia, joilla on vyöllä nippu vähintäänkin Kakkosen pelejä, joten epäilyksiä herättää.

 
Sivuja: [1] 2 ... 11
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines