FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.10.2018 klo 03:41:03 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 9 [10] 11
 
Kirjoittaja Aihe: Uudenmaan Vitonen 2017 - Wozzan paluu  (Luettu 65136 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF


Vastaus #225 : 30.09.2017 klo 22:03:39

Laitetaanpa lyhyt yhteenveto 1-lohkosta, joka on yhtä matsia vaille taputeltu. Analyysi jää tosin melkoisen ohueksi, sillä oma osallistumiseni peleihin jäi tänä vuonna melko pieneksi, enkä esimerkiksi kaikkia lohkon joukkueita nähnyt kertaakaan.

NuPS/3 ja BK-46/Akademi olivat astetta muita parempia, ja aivan ansaitusti noussevat Neloseen, jos tahtovat. Onnittelut Nummelaan ja Karjaalle! Seuraavat sijat menivät Espooseen: Kasiysin ja Jari Tolsa FC:n hyökkäys oli myös erittäin vahva, mutta puolustuspeli ei ihan riittävällä tasolla, jotta olisivat pysyneet kärjen tahdissa. Näiden joukkueiden maalihait nappaavat myös koko Uudenmaan Vitosen maalipörssin kärkisijat: Kasiysin Ossi Talvitie ykkösenä 29 osumalla, ja Tolsan Miika Karttunen toisena 25 maalilla.

Viidenneksi päätyy huomisen MasKi-pelin lopputuloksesta riippumatta GrIFK/2, jonka kokoonpano ilmeisesti vaihteli melko paljon kauden aikana, ja sitä myötä myös tulokset heilahtelivat runsaasti. Toisaalta se ei ole mitenkään poikkeuksellista tällä sarjatasolla. Myös FC Glidin otteet heilahtelivat runsaasti, sillä keväällä tammisaarelaiset vielä hätyyttelivät sarjakärkeä, mutta valahtivat heikohkon syyskierroksen myötä kuudennelle sijalle. MasKi suoritti kauden puolestaan toisin päin: aluksi olivat pitkään nollakerhossa, mutta syyskauden esitykset nostivat joukkueen seitsemänsiksi*.

(* En ota tässä yhteydessä huomioon roctumin esittämää huhua vastalauseesta. Tuo saattaisi periaatteessa myös johtaa todella outoon tilanteeseen, jossa vastalauseesta tietämätön, ilman panosta viimeisen pelinsä pelannut kolmas joukkue joutuisi yhtäkkiä kärsimään. Se tuntuisi melkoisen erikoiselta ratkaisulta, joten turha spekuloida tällaisella enempää.)

Kilo IF 1:n kausi oli jälleen haasteellinen, vaikka lopputulos oli sentään parempi kuin joissain ennakkokaavailuissa, joissa meille uumoiltiin lohkojumbon sijoitusta. Sarjapaikka varmistui vasta hieman ennen viimeistä peliä, kun tuli tieto siitä, että IIF oli luovuttanut viimeisen ottelunsa, eikä voi siten enää nousta ohi. Kausi oli jälleen hajanainen ja poissaolojen sävyttämä, mutta positiivisina asioina täytyy mainita hyvä joukkuehenki, muutama erittäin hyvä uusi vahvistus ja kelvollinen syyskausi. Vaikkei syksyllä montaa pistettä kertynytkään, niin pystyttiin kentällä kuitenkin haastamaan aika hyvin (tai ainakin paremmin kuin keväällä) lähes kaikki joukkueet.

Perinteinen Vitosen jengi FC RaHi joutui odottamaan pistetilinsä aukeamista elokuun alkuun asti. Vaikka elo-syyskuussa kertyi neljä voittoa, niin se ei aivan riittänyt suoraan säilymiseen. Toki moni lohkojen 9:ksi sijoittunutkin on viime vuosina säilyttänyt paikkansa täydennysmenettelyn myötä, ja itse ainakin toivon, että Raskas Hiki nähdään ensi kaudellakin Vitosessa. Jos näin kävisi, niin Nummen postimerkillä nähtäisiin (käsittääkseni) pitkästä aikaa kiimaisia paikallistaistojakin, sillä Hukat on jo varmistanut nousunsa Kutosesta. IIF Fotboll otti pelaamalla 10 pinnaa, mutta joukkueen loppukausi oli ilmeisen hankala. Nummelaan lähtivät vielä 9 ukolla taistelemaan, mutta harmillisesti kahteen viimeiseen peliin ei enää riittänyt ukkoja. Varmaan todella ärsyttävä tilanne niille muutamalle inkoolaiselle, jotka olisivat olleet valmiita pelaamaan sarjan loppuun asti.

Kiitos kaikille joukkueille hyvistä peleistä ja forumisteille keskusteluista! Forkalta täytyy nostaa tässä yhteydessä positiivisesti esiin roctum, joka oli selvästi aktiivisin kirjoittelija 1-lohkosta.

Viimeiseksi kiitos myös tuomareille. He saavat kauden aikana paljon moskaa niskaan, ja toki osa adrenaliiniryöpyissä annetusta kritiikistä on ihan aiheellistakin. Virheitä sattuu kaikille, mutta tuomaroinnin taso on ollut ihan hyvää ainakin useimmissa niistä peleistä, joihin itse paikalle ehdin. Ja ennen kaikkea on syytä muistaa, että tuomarit mahdollistavat tämän hienon lajin harrastamisen, ilman heitä olisi pirun nihkeää.

Ensi kauteen! Tuoppi
« Viimeksi muokattu: 01.10.2017 klo 09:05:29 kirjoittanut Hugh »
t0nninseteli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MCFC


Vastaus #226 : 02.10.2017 klo 23:38:45

Ykköslohkon voitto ratkesi tänään, kun RaHi harjasi BK:n kotonaan. Täten NuPS/3 voittaa lohkon 46 pisteellä, BK-46/Akademin ottaessa kakkospaikan 43 pisteen saaliillaan. Varmana putoajana vasta sarjan luovuttanut IIF. RaHi saattaa tämänpäiväisellä voitollaan vielä kabinetin kautta säilyttää sarjapaikkansa, kun MasKilla on koko kauden ollut ongelmia pöytäkirjan täyttämisen kanssa. Toimitsijakieltoon määrätty kundi pelannut ainakin muutaman ottelun (varmuudella kolme matsia) väärällä nimellä. Tästä huhujen mukaan RaHilla vetämässä vastalause: jos sääntöjä sovelletaan normaalisti, muuttuu puolentoista viikon takaisen MasKi - RaHi -pelin tulos 5-2 -> 0-3 ja RaHi säilyy.

Kiitos kaikille kaudesta, me juhlitaan toista perättäistä mestaruutta! Tuoppi

Tuo tulos on nyt ainakin toistaiseksi merkattu 0-3 voitoksi RaHille
« Viimeksi muokattu: 02.10.2017 klo 23:45:22 kirjoittanut t0nninseteli »
roctum

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nummelan Palloseura, Joni Norring, Huuhkajat


Vastaus #227 : 03.10.2017 klo 10:44:15

Tuo tulos on nyt ainakin toistaiseksi merkattu 0-3 voitoksi RaHille

Nuo tulokset pitää ymmärtääkseni vastalauseiden perusteella korjata sarjataulukkoon aina viimeistään kahden viikon kuluttua ottelun pelaamisesta, mutta tuo menee tosiaan vielä kurinpitovaliokunnan käsittelyyn. RaHilla lienee ihan kuvatodisteet ottelusta, joten ei tuossa pitäisi olla mitään ihmeellistä.

Sen sijaan ylipäänsä tuosta MasKin toiminnasta täytyy sen verran sanoa, ettei siellä kyllä paljon ole järki päätä pakottanut. Tuo kyseinen toimitsijakiellossa oleva heppu ei edes mitenkään vahvistanut joukkuetta, joten vaikea sanoa, mikä peluuttamisen taustalla on ollut - halu pelata eittämättä, mutta onkohan se mahdollisen putoamisen ja lisäsanktioiden arvoista. Ainakin NuPS:ia vastaan skulasi molemmat matsit, mutta ei meillä ollut intressiä asiasta haloota nostaa, kun pisteet jäivät joka tapauksessa Nummelaan.
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF


Vastaus #228 : 05.10.2017 klo 07:39:30

GrIFK/2 - MasKi sarjataulukon mukaan 4-2. Tack så mycket Grankulla.

Voisikohan tän sarjan seuraamisen nyt vihdoin lopettaa, kun nyt toistamiseen taulukon mukaan varmistettiin sarjapaikka. Vai onko vielä jotain saatanan hauskoja kuvioita tiedossa ja pitää varautua osallistumaan kabinettipeleihin...  Sen ainakin taas oppii, ettei täällä pidä luottaa siihen, vaikka taulukko näyttäisi mitä. >:(  "Hölmöt luuli, ettei niillä oo panosta viimeisessä pelissä, höhhöh."

e. Lisätään vielä, että mielestäni sääntöjä pitäisi muokata siten, että muutamalla viimeisellä kierroksella tehdyt mahdolliset vastalauseet tulisivat mahdollisimman pian kaikkien muidenkin lohkon joukkueiden tietoon, eikä vasta kahden viikon kuluttua. Niillä voi olla kuitenkin hyvin suuri merkitys muihinkin joukkueisiin.
« Viimeksi muokattu: 05.10.2017 klo 17:24:29 kirjoittanut Hugh »
pelaaja_13

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat & Arsenal, voiko klubia sympata??


Vastaus #229 : 16.10.2017 klo 09:23:17

"And now the end is near
 And so I face the final curtain
 My friend, I'll say it clear
 I'll state my case of which I'm certain

I've lived a life that's full
 I've travelled each and every highway
 and more, much more than this
 I did it my way"

Eilen taisi tullaa päätökseensä yksi aikakausi, kun neloslohkokin saatiin viimein päätökseen.
Omalta osalta voidaan todeta että hyvä että loppui, tää syyskausi on ollu todella raskas. Joukkue ei tainut treenata kertaakaan kauden aikana ja pakkohan sen on jossain näkyä. Samoin peleihin tuntui olevan vaikea saada porukkaa innostumaan ja osa loppukauden peleistä vedettiin ainakin osittain vajaalla.
Samalla kypsyi oma päätös jättää nää kentät nyt nuoremmille pelaajille...
Fiilis on tietenkin haikea, kun miettii millä innolla ja palolla me kaudelle 2000 tää jengi ilmoitettiin mukaan liiton sarjoihin (alkuperäisestä roosterista tais olla itseni lisäksi kaks jamppaa eilisessä kokoonpanossa). Ja pakko todeta että tää matka näissä uudenmaan alasarjoissa on ollu kyllä mahtava, ja siitä haluan kiittää kaikkia vastustajia joita vastaan olen saanut pelata näinä 17. kautena ja myöskin kaikkia niitä tuomareita jotka ovat jaksaneet käydä näitä pelejä viheltämässä.

Jos jotain viisaita sanoja haluaisin nuoremmille sanoa, niin vastustajan kunnioittaminen vois olla yks teesi jota haluan korostaa. Eli vaikka kentälle mennään pelaamaan tosissaan, niin kun erotuomarin pilli vislaa pelin päättyneeksi niin sen jälkeenhän me kaikki ollaan saman upean lajin harrastajia ja forumveljiä keskenään.  *virtuaali tuoppi*

Jalkapallo ei ole osa elämää, elämä on osa jalkapalloa!

keep on playin' ! :)


Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF


Vastaus #230 : 17.10.2017 klo 17:55:03

Jos jotain viisaita sanoja haluaisin nuoremmille sanoa, niin vastustajan kunnioittaminen vois olla yks teesi jota haluan korostaa. Eli vaikka kentälle mennään pelaamaan tosissaan, niin kun erotuomarin pilli vislaa pelin päättyneeksi niin sen jälkeenhän me kaikki ollaan saman upean lajin harrastajia ja forumveljiä keskenään.

Hyvin sanottu. Ylos
pelaaja_13:n kirjoitusten ansiosta Askolan Urheilijat on näinä vuosina tullut tavallaan tutuksi, vaikka yhtään peliänne en ole koskaan nähnytkään. Hyviä "eläkepäiviä". Tuoppi
Iencsi-5

Poissa Poissa


Vastaus #231 : 03.11.2017 klo 22:09:31

Nuo tulokset pitää ymmärtääkseni vastalauseiden perusteella korjata sarjataulukkoon aina viimeistään kahden viikon kuluttua ottelun pelaamisesta, mutta tuo menee tosiaan vielä kurinpitovaliokunnan käsittelyyn. RaHilla lienee ihan kuvatodisteet ottelusta, joten ei tuossa pitäisi olla mitään ihmeellistä.

Sen sijaan ylipäänsä tuosta MasKin toiminnasta täytyy sen verran sanoa, ettei siellä kyllä paljon ole järki päätä pakottanut. Tuo kyseinen toimitsijakiellossa oleva heppu ei edes mitenkään vahvistanut joukkuetta, joten vaikea sanoa, mikä peluuttamisen taustalla on ollut - halu pelata eittämättä, mutta onkohan se mahdollisen putoamisen ja lisäsanktioiden arvoista. Ainakin NuPS:ia vastaan skulasi molemmat matsit, mutta ei meillä ollut intressiä asiasta haloota nostaa, kun pisteet jäivät joka tapauksessa Nummelaan.

Tähän tapaukseen ei ole nähtävästi vieläkään saatu kurinpidossa tehtyä päätöstä. Sen sijaan että asia olisi myönnetty, niin ilmeisesti Maskista on lähetetty sellaista paskaa ja valheita täynnä oleva vastine, joka nyt sitten aiheuttaa kurinpidossa ihmettelyä.
roctum

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nummelan Palloseura, Joni Norring, Huuhkajat


Vastaus #232 : 03.11.2017 klo 22:54:52

Tähän tapaukseen ei ole nähtävästi vieläkään saatu kurinpidossa tehtyä päätöstä. Sen sijaan että asia olisi myönnetty, niin ilmeisesti Maskista on lähetetty sellaista paskaa ja valheita täynnä oleva vastine, joka nyt sitten aiheuttaa kurinpidossa ihmettelyä.

Juurikin näin. Piiristä tuli Hannu Kylmäniemeltä kyselyä, josko jollain joukkueella sattuisi olemaan kuvamateriaalia peleistä MasKia vastaan. Meillä oli sattumalta kuvaaja räpsinyt kesäkuun NuPS/3 - MasKi -ottelusta kuvia, joista toimitsijakiellossa ollut pelaaja oli tunnistettavissa pelaamassa väärällä nimellä.

Ilmeisesti eilen ovat kokoustaneet, joten päätös tullee lähiaikoina.
MUSTA mies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManUtd, RaHi, SoVo, Kups & Kuningas


Vastaus #233 : 17.11.2017 klo 18:51:22

Jatkaako Nups/3 vitosessa?
Mpira wa miguu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vantaan futis, PK-35, Pathoven


Vastaus #234 : 17.11.2017 klo 20:00:49

Jatkaako Nups/3 vitosessa?
NuPS/3 ja FCFJ/GT jengit edelleen tuolla nelosen puolella. Mut nyt Kyllikki on merkitty Neloseen ja JaPS vitoseen ??? kieltäytyykö JaPS noususta?
Rene Higuita

Poissa Poissa


Vastaus #235 : 17.11.2017 klo 20:32:16

NuPS/3 ja FCFJ/GT jengit edelleen tuolla nelosen puolella. Mut nyt Kyllikki on merkitty Neloseen ja JaPS vitoseen ??? kieltäytyykö JaPS noususta?
JaPS kieltäytyi noususta.
Jusap

Poissa Poissa


Vastaus #236 : 17.11.2017 klo 21:58:03

Korson halli on taas pystyssä!
roctum

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nummelan Palloseura, Joni Norring, Huuhkajat


Vastaus #237 : 19.11.2017 klo 16:10:45

Jatkaako Nups/3 vitosessa?

Jatkaa.

NuPS/3 ja NuPS/Reservi yhdistävät voimansa, ja parhaat pelaavat Nelosta ja loput Vitosta. Seurassa ei riitä miespelaajat kahden Nelosen joukkueen pyörittämiseen, ja A-junnut tavoittelevat nousua A:n Ykköseen. Suunnitelma, jossa A-junnut muodostaisivat toisen Nelosen porukan rungon, ei täten ollut mahdollinen. Itse olisin halunnut nähdä Nummelassa systeemin, jossa Edustuksella olisi oma Akatemia Nelosessa, ja me höntsääjät olisimme pelanneet Nelosta toisessa lohkossa. Valitettavasti tähän ei pelaajat riittäneet.

NuPS/3 jatkaa siis Vitosessa, mutta kokoonpano muuttuu jokseenkin täysin. Viime kaudella Vitosta hallinnut "NuPS/Arsenal"-runko pelannee ensi kaudella Nelosta. Vitosessa pelataan niillä pelaajilla, joille ei peliaikaa riitä Nelosessa. Eli NuPS:in ensi kauden miesjoukkueet jakaantuvat seuraavasti:

NuPS, "Edustus" (Kolmonen)

NuPS/Reservi (Nelonen)
NuPS/3, "Reservin reservi" (Vitonen)

Edustuksella ei siis tule olemaan omaa "farmijoukkuetta", jos asiat menevät sovitusti.

E: Viime kaudella mentiin siis sellaisella konspetilla, jossa NuPS/3 ja NuPS/Reservi olivat toisistaan erilliset joukkueet. NuPS/3-joukkueesta olisi Reservin avaukseen mennyt 6-7 pelaajaa, joten ensi kaudella nähtävä yhdistelmäjoukkue, tulee tosissaan taistelemaan lohkon kärkisijoista.
roctum

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nummelan Palloseura, Joni Norring, Huuhkajat


Vastaus #238 : 30.11.2017 klo 12:27:15

MasKin pöytäkirjavehkeilyjä koskenut kuulemistilaisuus järjestettiin eilen Masalan koululla. Itse en paikalla ollut, kun en asiaan millään tavalla liity, mutta eivät olleet Kisankaan edustajat vaivautuneet paikalle. Siellä oli sitten piirin edustajat, paikalle pyydetyt erotuomarit ja muut todistajat kahvitelleet keskenään.

Viimeistään tämän farssin jälkeen lienee syytä toivottaa MasKille hyvää jatkoa puistofutiksen puolella. Törkeää, että kehdataan haaskata piirin resursseja ja täysin kolmansien henkilöiden aikaa, kun ei ole selkärankaa myöntää omia virheitä. Eikä sitä selkärankaa löytynyt edes sen vertaa, että olisi uskallettu paikalle tulla.

Toivottavasti ymmärtävät edes tahoillaan hävetä.
MUSTA mies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManUtd, RaHi, SoVo, Kups & Kuningas


Vastaus #239 : 01.12.2017 klo 18:21:58

Juuri noin se meni, tiedä sitten kuullaanko Maskia millä tavalla tahi laisinkaan. Mut joo pientä puuhatelun makua ilmassa.
frogley

Poissa Poissa


Vastaus #240 : 02.12.2017 klo 21:08:08

Onko Mu jo toipunut nousun vaihduttua putoamiseen, Onko harjoitukset jo alkaneet, Onko kukkaro vielä auki ???
Wozza

Poissa Poissa


Vastaus #241 : 10.12.2017 klo 11:41:53

Ens kauden alustavat lohkojaot julkaistu.

vanha.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2018/ilmoittautuneet


Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF


Vastaus #242 : 10.12.2017 klo 23:36:58

Ens kauden alustavat lohkojaot julkaistu.

2-lohko näyttää ihan mukavalta. Lähes kaikki joukkueet on tullutkin tällä vuosikymmenellä kohdattua. EPS/i lienee = entinen EPS/Rivals vai onko siellä Espoonlahdessa taas joitain jänniä kuvioita nimenmuutoksen taustalla?

Tokihan nämä varmaankin vielä hivenen muuttuvat, jos ylemmiltä sarjatasoilta tai Vitosesta tulee vielä uusia luopumisia talven aikana.

Nelosen paikka saattanee vielä aueta esim. 2017 Vitosen parhaalle lohkokolmoselle OPedoille tai Nelosen toiseksi parhaalle putoajalle FC Vantaalle. Paras putoaja FC Honka/2 saikin jo kabinettipaikan Nelosessa ensi kaudellekin.

Kutosesta Vitoseen olisivat puolestaan täydennysjärjestyksessä seuraavina käsittääkseni KoPa, LoPa/2 ja paras Vitosen lohkoysi FC Pallokalat.

Kukas jaksaisi kyhätä uuden kausitopicin pystyyn?
Wozza

Poissa Poissa


Vastaus #243 : 11.12.2017 klo 07:11:04

Nopsa ja Tikka on ollu tyrkyllä nelosesta kolmoseen, mikä meinaisi tosiaan sitä, että muutoksia tulisi vielä noihin lohkojakoihin.

Espoonlahdessa on tuskin hirveästi draamaa nimenmuutoksen takana, kunhan tekivät siitä trendikkäämmän ja modernimman.

Rustailen tässä pikkuhiljaa uutta topikkia, otetaan ihan rauhassa ja nautitaan ensin juhannuksesta.
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF


Vastaus #244 : 15.12.2017 klo 19:08:35

Jonkin verran muutoksia onkin jo ehtinyt tulla noihin lohkojakoihin. Ainakin Lopa/2 noussut Vitosen 1-lohkoon, josta PuM siirretty 2-lohkoon, josta puolestaan RiRa/VGS 3-lohkoon. SibboV/2 puolestaan otti vastaan paikan Nelosessa. Lisäksi GrIFKin joukkueet ovat vaihtaneet päittäin paikkoja 1- ja 2-lohkoissa.
japa10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Menestyvät seurat


Vastaus #245 : 20.12.2017 klo 00:58:47

EPS Rivals laitettiin seuran toimesta harrastesarjoihin jäähdyttelemään tällä kertaa. EPS/i on -04 ja -05 syntyneistä koottu joukkue edustuksen reservin farmiksi. Espoossa panostetaan nuoriin. Ei sen isompaa draamaa ;)
Myyrmäen maagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VJS Old Stars


Vastaus #246 : 20.12.2017 klo 16:24:47

EPS Rivals laitettiin seuran toimesta harrastesarjoihin jäähdyttelemään tällä kertaa. EPS/i on -04 ja -05 syntyneistä koottu joukkue edustuksen reservin farmiksi. Espoossa panostetaan nuoriin. Ei sen isompaa draamaa ;)

Eli ensin joukkue joutui luopumaan Nelosen paikastaan, koska seura päätti antaa sen edarin reserville ja nyt Vitoseen noustuaan Rivalsin sarjapaikka annetaan junnuille?
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/5, Huuhkajat


Vastaus #247 : 20.12.2017 klo 18:53:54

Eli ensin joukkue joutui luopumaan Nelosen paikastaan, koska seura päätti antaa sen edarin reserville ja nyt Vitoseen noustuaan Rivalsin sarjapaikka annetaan junnuille?

https://epsi.nimenhuuto.com/

"EPS15 ja Rivals ovat yhdessä muodostaneet tämän uuden joukkueen."
japa10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Menestyvät seurat


Vastaus #248 : 20.12.2017 klo 22:37:50

https://epsi.nimenhuuto.com/

"EPS15 ja Rivals ovat yhdessä muodostaneet tämän uuden joukkueen."

Sama joukkue, kun viime kaudella dominoinut Rivals. Nousujuna suuntaa seuraavaksi kohti nelosta ja sitten katsotaan mitä eps johto tekee. Annetaanko mahdollisuus haastaa edes edustuksen/reservin joukkoja.. vai pelätäänkö eps toimistolla
Myyrmäen maagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VJS Old Stars


Vastaus #249 : 21.12.2017 klo 10:36:11

Sama joukkue, kun viime kaudella dominoinut Rivals. Nousujuna suuntaa seuraavaksi kohti nelosta ja sitten katsotaan mitä eps johto tekee. Annetaanko mahdollisuus haastaa edes edustuksen/reservin joukkoja.. vai pelätäänkö eps toimistolla
Kiitos selvennyksestä! Ylos

 
Sivuja: 1 ... 9 [10] 11
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines