FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.02.2019 klo 07:38:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 8 [9] 10 ... 12
 
Kirjoittaja Aihe: Jukka Raitala (Pronounced: YOU-kuh Rah-ee-TA-la) - Montreal Impact  (Luettu 131116 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #200 : 07.04.2018 klo 07:56:35

Taiderin älytön polkaisu nappuloilla vastustajan sääreen ratkaisi ottelun. Cabreran heikosta pelaamisesta syntynyt NE:n avausmaali tuli vielä vain viitisen minuuttia Taiderin ulosajon jälkeen.

Raitalalle täydet minuutit, varoitus lopussa rikkeestä ja aiheutettu rankkari avausjaksolla. Veskari Bush torjui tuon rankkarin, mihin johtanut tilanne lähti Cabreran harhasyötöstä ja näytti siltä, että tilanteesta olisi pitänyt tuomita rankkari jo Cabreran myöhästyneestä taklauksesta, mutta tuomari reagoi vasta Jugin kamppiin.

Ei Raitalalta mikään onnistunut ottelu, vaikka ei nyt suoraan ollut syypää yhteenkään NE:n maaliin, niin aika pihalla muun puolustuksen mukana ajoittain oli. Cabreralta melkoisen painajaismainen ottelu. Veskari Bush piti Montrealia avausjaksolla pelissä vielä jotenkin mukana, mutta sitten 4-0-maali meni piikkiin, kun nyrkkeili ohi pallosta kulmatilanteessa.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #201 : 14.04.2018 klo 18:08:36

Montreal kohtaa New York RB:n vieraskentällä kahdeksan maissa Suomen aikaa. Raitala vasempana pakkina/laitakeskikenttänä 5-3-2/3-5-2-ryhmityksessä. Camacho debytoi Impactin riveissä ja pelaa topparina Fannin sekä Cabreran kanssa, Lovitz pudonnut sitten vasemmalta penkille. Piatti palaa hyökkäykseen loukkaantumisen jälkeen, mutta tärkeä Taider keskikentältä pelikiellossa edellisen ottelun hölmöilynsä takia.

Hyvin vaikea ottelusta Montrealille tullee.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #202 : 14.04.2018 klo 20:15:10

Tauolla 1-1, kun Montreal on alun jälkeen pysynyt pelissä yllättävän hyvin mukana, isännillä tosin oli enemmän paikkoja. Cabrera tarjoili harhasyötöllään NYRB:lle johtomaalin jo viidennellä minuutilla ja NYRB:llä oli loistopaikka toiseen maalin ensimmäisen kympin aikana. Sen jälkeen ottelu tasoittui ja Montreal Vargasin komealla vaparilla tasoihin puolen tunnin jälkeen.

Raitalalta vaikea jakso, syöttöpeli huonoa, pahimpana tarjoili jakson loppupuolella NYRB:lle vaarallisen hyökkäyksen huolimattomalla syötöllä alaspäin, mutta NYRB:n pelaajan veto yläriman kautta yli.

Fanni loukkaantui avausjakson lopulla, Lovitz vaihdosta tilalle ja Raitala siirtyi taas toppariksi.

E: NYRB voitti lopulta 3-1, toinen jakso täysin kotijoukkueen hallussa, eikä Montrealilla oikein mitään mahdollisuuksia. Raitalalta kyllä heikko esitys, topparina ehkä onnistui vähän paremmin kuin laidalla. Aivan liian paljon harhasyöttöjä laitapakkina, topparina vähän parempi sillä osastolla, ei sitten puolustussuuntaankaan vakuuttanut oikein kummallakaan pelipaikalla.
« Viimeksi muokattu: 14.04.2018 klo 21:05:21 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #203 : 21.04.2018 klo 18:33:02

Raitala taas topparina noin puolen tunnin päästä alkavassa kotiottelussa Los Angeles FC:tä vastaan. Kolmella topparilla Montreal jatkaa ja kun Fanni on edellisottelun loukkaantumisensa jälkeen sivussa, niin Raitala on toppariosastolle käytännössä ainoa vaihtoehto Camachon ja Cabreran lisäksi.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #204 : 21.04.2018 klo 19:45:25

Vaikeaksi menee taas Montrealille, vaikka näytti jo parinkympin jälkeen selvältä peliltä, kun Nacho Piattin maaleilla Montreal kahden maalin johdossa.

Montrealin entinen kapteeni Ciman kuitenkin kavensi LAFC:lle kaukaa vaparista 25:n minuutin tietämillä, meni vähän helposti Bushille. Ja hetkeä myöhemmin Cabrera kaataa LAFC:n hyökkääjän boksissa, rankkari ja Cabrera suoralla punaisella ulos. Bush torjui rankkarin, mutta nyt on Montrealilla melkein tunti vajaalla pelaamista edessä. Vaikeata johdon säilyttämisestä tulee, kun ei tuolta Cabreran korvaajaa puolustukseenkaan penkiltä löydy.

Raitalalta toistaiseksi ihan ok-peliä, ei ole ollut merkittävissä tapahtumissa mukana.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #205 : 21.04.2018 klo 19:53:19

Jugilta pitkä syöttö pystyyn ja Piatti läpi viimeistelemään hattutempun, antaa hieman helpotusta Montrealille taas.
lased

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Guillaume Hoarau


Vastaus #206 : 21.04.2018 klo 19:59:54

On kyllä ollut mukavan hulinapitoinen puoliaika. Jugilta tosiaan mainio pitkä läpisyöttö Piattin kolmanteen maaliin. Nyt taitavat pelata neljän linjalla, jossa Jugi vasempana topparina.

En todellakaan usko, että ottelun maalit ovat tässä. Molempien puolustus vaikuttaa reikäjuustolta. LA hukkasi pilkun ja Vela sössi ns. varman maalipaikan.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #207 : 21.04.2018 klo 20:08:37

Montrealilla ei ole tosiaan yhtään topparia vaihtopenkillä, kun Fanni, Fisher ja Diallo ovat loukkaantuneina, joten neljän linjalla ovat Cabreran ulosajon jälkeen menneet.

Duvall on joskus aikanaan NYRB:ssä topparina muistaakseni pelannut, vaikka aika lyhyt kaveri toppariksi onkin ja oikea pakki luontevampi paikka, mutta voisi olettaa Montrealin siirtyvän taas jossain vaiheessa kolmen topparin ryhmitykseen. Vargas hyökkäyksestä vaihtoon, Petrasso vaihdosta oikeaan laitaan ja Duvall toppariksi. Tapahtuuko sitten tauolla vai katsovatko vielä jonkin aikaa.

Raitalan syöttö ja Piattin viimeistely:
https://matchcenter.mlssoccer.com/matchcenter/2018-04-21-montreal-impact-vs-los-angeles-football-club/details/video/149877
HerraHillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: CD Molino Arroyo


Vastaus #208 : 21.04.2018 klo 20:24:28

Raitala pisti pallon omiin ja peli on tasan 3-3. :(

Edit. Korjattu humalaista lausetta järkevämmäksi.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #209 : 21.04.2018 klo 20:27:12

Ihan järjetöntä koheltamista tuo Montrealin erikoistilannepuolustaminen taas.

3-2 oli kulmapotkusta kovin helppo LAFC:lle ja 3-3 sitten vielä helpompi, kun Jugi tosiaan pisti omiin ja vastassakin tilanteessa oli vastustajan pienin kääpiö...

Montreal ei tehnyt muutoksia tauolla ja se kyllä näkyy, kuten sekin, että joukkue on vaan liian huono.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #210 : 21.04.2018 klo 20:52:45

3-4, Lovitz pistää LAFC:n hyökkääjän nurin boksissa ja pallo taas pilkulle. Turhan oloinen rike.

Velalta heppoinen pilkku keskelle ja nurkkaa kohti aavistanut Bush saa kättä vähän väliin, muttei tarpeeksi estääkseen maalia.

Piatti on ollut todella hyvä, samoin Bush, vaikka se ensimmäinen maali vähän helppo olikin, mutta muu Montrealin joukkue kovin huono.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #211 : 21.04.2018 klo 21:00:39

3-5 se oli sitten siinä, sellainen tyypillinen juttu, kun Bush on pitänyt joukkuetta pystyssä läpi ottelun kovilla torjunnoilla, niin sitten ihan uskomattoman helppo hörppäys loppuun.

Raitalan olisi tuossa LAFC:n kolmannessa maalissa pitänyt pystyä paljon parempaan puolustussuuntaan ja sitten oli hyökkäyssuuntaan tuo syöttö Piattin kolmanteen maaliin. Muuten sitten keskinkertainen esitys.

Montreal ei vaan riitä, Piattin varassa käytännössä täysin, keskikenttää ei ole ja puolustus on epävarma.
« Viimeksi muokattu: 21.04.2018 klo 21:11:10 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #212 : 21.04.2018 klo 21:24:56

Jännästi nuo tilastosaittien loppuarvosanat vaihtelevat.

WhoScoredin mukaan Raitala oli Montrealin neljänneksi huonoin vähille tilanteille jääneiden vaihtomiesten Krolickin sekä Mancuson ja aikaisen punaisen ottaneen Cabreran jälkeen. AudiIndexin mukaan Jugi oli Montrealin kolmanneksi paras Piattin ja Bushin jälkeen.

Selittävä tekijä taitaa olla se, että AudiIndex ei anna miinusta omista maaleista. Ja tuo Raitalan oma oli ainakin sellainen, että kyllä siitä vähintään jotkut miinuspisteet ansaitsee.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #213 : 22.04.2018 klo 08:05:02

Montrealin veskalla Whoscoredissa arvosana 8.5, vaikka riviltä löytyy merkintä E joka tarkoittaa automaattista -1.0 pistettä ja tuon lisäksi meni viisi omiin.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #214 : 27.04.2018 klo 21:23:08

Montrealin hataralla puolustuksella voi olla viikonloppuna edessä katastrofi, kun joukkue matkustaa Atlantaan. Kauden aiemmissa neljässä kotiottelussaan, hyökkäykseltään luultavasti MLS:n paras joukkue, Atlanta on tehnyt yhteensä 14 maalia.

Cabrera pelikiellossa, Fanni, Fisher sekä Diallo edelleen loukkaantuneina. Raitala ja Camacho ovat molemmat joutuneet jättämään pienten vaivojen takia viikolla treenejä väliin, ilmeisesti ovat lauantaiksi kuitenkin pelikunnossa. Pikkaisen pakkokin olisi olla, kun ovat Montrealin ainoat mahdolliset topparit otteluun...

Kahdeksan maissa lauantai-iltana Suomen aikaa ottelu Atlantassa.
« Viimeksi muokattu: 27.04.2018 klo 21:40:09 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #215 : 28.04.2018 klo 21:12:37

Montrealin loukkaantumisista kärsivä puolustus ja koko joukkueen bussi tekivät ottelusta Atlantalle aika vaikean, mutta loppulukemat olivat sitten odotetun kaltaiset, 4-1 Atlantalle.

Montreal avausjaksolla harvoista hyökkäyksistään reilun kympin jälkeen johtoon Taiderin puskettua Duvallin keskityksen sisään ja kestivät lähes 70 minuuttia. Atlantan tasoitus Duvallin täysin tarpeettomasta käsivirheestä aiheutuneesta rankkarista, johtomaali Taiderin kävirheellä aiheuttamasta vaparista vajaa kymppi myöhemmin. Sen jälkeen Montreal avasi vähän peliään ja Atlanta iski heti vastahyökkäyksestä 3-1, ainoa Atlantan maaleista, missä Raitala oli jossain määrin tilanteessa mukana, mutta ei juuri mahdollisuuksia ollut Martinez-Almiron-kaksikkoa nopeassa hyökkäyksessä estää maalinteosta... 4-1 sitten Camachon aiheuttamasta vaparista lisäajalla.

Raitalalta sellainen mitäänsanomaton esitys, joku turha boksin rajalta aiheutettu vapari avausjaksolla, jonkun verran katkoja ja purkuja, mutta ei mitään hirveän merkittävää. Kolme Atlantan neljästä maalista kuitenkin suoraan erikoistilanteista, rankkari ja kaksi suoraa vapariosumaa, missä Raitalalla nyt ei ollut mitään osuutta.

Se iso kuva kuitenkin on, että Montreal ei joukkueena vaan riitä MLS:ssä tällä kaudella(kaan).
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #216 : 04.05.2018 klo 21:49:10

Montrealin puolustajatilanne on helpottamassa, kun Cabrera palaa pelikiellon jälkeen kokoonpanoon ja Fanni on lähellä pelikuntoa loukkaantumisen jälkeen, mutta epävarmaa ehtiikö vielä viikonlopun otteluun New Englandia vastaan. Cabreran palatessa voisi olettaa, että Montreal palaa taas kolmen topparin ryhmitykseen, Camacho ja Raitala sitten luultavimmat kaksi muuta topparia. Fanni toki jos on täydessä kunnossa menee myös avaukseen ja Raitala siirtynee silloin todennäköisesti vasemmalle Lovitzin tilalle tai sitten penkille.

Talven kauppa missä Montreal lähetti Laurent Cimanin LAFC:n riveihin vaihdossa Raitalaa ja Raheem Edwardsia vastaan on alkanut näyttää melkoisen huonolta. Ciman on ollut suuressa roolissa, kun LAFC on aloittanut kauden erinomaisesti ja on sarjan kärkipäässä, topparintontiltaan iskenyt pari vaparimaaliakin. Sarjan pohjapäähän jämähtäneessä Montrealissa Raitala on ollut aika mitäänsanomaton ja Edwards erittäin suuri pettymys. Oletettavasti kauppa tehtiin lähinnä kanadalaislupaus Edwardsin takia, Jugi oli vain lisä Montrealin puolustuksen ohueen materiaaliin tasapainottamassa kauppaa. Edwards ei tällä hetkellä kuitenkaan mahdu edes kokoonpanoon, kun valmentaja Garden mukaan ei asennetta eikä ammattimaista suhtautumista jalkapalloon löydy.

Montreal - New England kahdeksan maissa lauantai-iltana Suomen aikaa. Olisihan tuo ottelu, missä Montrealin pitäisi pisteitä ottaa, jos haluavat kauden mittaan vielä playoffeista taistella. Vieraissa tuli tosin New Englandilta pataan maalein 4-0, mutta Taiderin aikainen punainen tuon ottelun kulun ratkaisi. Ainakin ruma tappioputki pitäisi saada poikki ja päästää vaihteeksi vähemmän kuin kolme maalia. Montrealilla alla neljä tappiota putkeen, päästettyjä maaleja noissa otteluissa 16.

Sellainen kierros MLS:ssä, että kaikki suomalaiset pelaavat hyvään suomalaiseen katseluaikaan, mutta myös pääasiassa samaan aikaan. Ring ja New Yorkin derby sekä Schüllerin ja Minnesotan kotiottelu Vancouveria vastaan yhdeksän aikaan lauantai-iltana Suomen aikaa...
« Viimeksi muokattu: 04.05.2018 klo 21:55:04 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #217 : 05.05.2018 klo 18:53:23

Eipä se Montrealin puolustuspään osalta vieläkään helpota, kun Camacho on vuorostaan loukkaantuneena ja Fanni ei ole vielä pelikunnossa, joten Raitala ja Cabrera ainoat pelikuntoiset topparit. 4-3-3:lla Montreal New Englandia vastaan lähtee, Raitala-Cabrera toppariparina.

Hyökkäyspään muutoksilla Garde yrittää joukkuetta piristää, aika pieneen rooliin alkukaudesta jäänyt Jackson-Hamel avaa piikissä. Edwards kaivettu myös kokoonpanon ulkopuolelta suoraan avaukseen oikeaan laitaan. Piatti vaihteeksi vasemmassa laidassa. Vargas pudotettu siten penkille.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #218 : 05.05.2018 klo 21:07:40

Uskottavuudenkin kannalta tärkeä 4-2-voitto Montrealille.

Garden muutokset hyökkäyspäässä toimivat, Jackson-Hamel antoi kunnon näytöt kahdella maalilla ja Edwardskin teki yhden. Kuitenkin se tärkein pelaaja oli jälleen kerran Piatti, joka teki itse yhden ja syötti ne kolme muuta Montrealin maalia.

Montreal johti jo 4-0, mutta NE:n Zahibo teki loppupuolella kaksi erikoistilanneosumaa maalin edustalta, kulmapotkun ja sivuvaparin jälkeen. Raitala tilanteissa seurasi selkeästi oman pelaajansa, eikä ollut vastuussa Zahibon vartioinnista, joten ei ollut sinällään osuutta päästettyihin maaleihin.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #219 : 10.05.2018 klo 09:15:50

Chicagoa vastaan vieraissa Raitalalle jälleen täydet minuutit topparina, tällä kertaa neljän alakerrassa toisena topparina Fanni, kun Cabrera hieman yllättäen jätetty penkille.

Montrealille 1-0 tappio harmillisella myöhäisellä osumalla, Chicagon laitapakki leikkasi keskelle ja heikohko veto peittämään tulleen Montrealin pelaajan kautta sisään.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #220 : 12.05.2018 klo 20:54:09

Raitala jatkaa avauksessa neljän alakerrassa topparina Fannin kanssa, kun Montreal kohtaa kotonaan Philadelphian. Vaihtoehtoja ei tosin jälleen ole, kun Cabreran penkitys viikolla johtui ilmeisesti jostain vaivasta ja tänään Cabrera ei ole ollenkaan kokoonpanossa, kuten ei Camacho, Fisher tai Diallokaan, joten Raitala ja Fanni ainoat pelikuntoiset topparit. On Montrealilla riittänyt loukkaantumisia toppareille, Jugi kuitenkin toistaiseki välttynyt ja toivottavasti välttyy jatkossakin.

Philadelphia kotona on sellainen ottelu, että täytyisi voittaa, jopa Montrealin.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #221 : 12.05.2018 klo 22:23:21

Philadelphia 1-0-johdossa toisen jakson alussa avausjakson lopulla syntyneellä maalilla. Montrealin oikealta laidalta aukeni liian helposti keskityspaikka ja Raitala hukkasi maalin edessä oman pelaajansa, joka sitten puski pallon maaliin.

Oli Jugilta paha nukahdus ja toisaalta myös jälleen alleviivasi sitä, että Petrasso ei ole laitapakki, ainakaan neljän linjaan. Liian usein vastustaja Petrasson puolelta pääsee laidalta vapaaksi. Kolmen topparin ryhmityksessä Petrasso on laidalla toiminut, kun on kuitenkin hyvin hyökkäävä pelajaa, mutta neljän linjassa ei vaan puolustussuuntaan riitä.

E: Philadelphian maalintekijä Burke lähtee sitten suoralla punaisella ulos ruman myöhästyneen taklauksen seurauksena ja Montreal pelaa viimeisen puoli tuntia ylivoimalla.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #222 : 12.05.2018 klo 22:38:31

Taas perus-MLS-videotuomarointi. Peli seisoo ensin minuutin, kun tuomaristo keskustelee ja sen jälkeen päätuomari juoksee sivurajalle katsomaan videota. Seurauksena Montrealin Lovitzin keltainen vaihtui punaiseksi, meni kyllä oikein, mutta vaatipahan taas häslinkiä ja oikea kysymys on, että miten helvetissä päätuomari ei nähnyt Lovitzin rikettä heti maalipaikan estämisenä ja suorana punaisena.

Pelaajamäärä tasoihin 20 minuuttia ennen loppua ja Montreal edelleen 0-1-tappiolla. Saa nähdä miten Lovitzin ulosajo vaikuttaa Raitalaan niin tämän ottelun lopussa kuin seuraavassakin ottelussa, josta Lovitz on pelikiellossa. Siirtyykö vasemmalle vaihteeksi, toki niitä toppareita ei Montrealilla ole, mutta ei ole juuri vasempia pakkejakaan.

E: Jonkinlainen 3-5-1/3-3-3 tuo Montrealilta nyt loppuun on, Raitala pelaa vasenta topparia tai vasenta laitapakkia, Fanni oikealla samankaltaisessa roolissa ja keskikentän ankkuri Piette on pudottautunut kolmanneksi toppariksi.
« Viimeksi muokattu: 12.05.2018 klo 22:48:04 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #223 : 12.05.2018 klo 22:56:47

Raitalalta halpa menetys omassa boksissa ja Philadelphia tekee 2-0 pari minuuttia ennen loppua.

16 voitotonta vierasottelua putkeen taisi Philadelphialla olla ennen tätä, nyt saavat aloittaa uuden putken. Aika surullinen ilmestys Montreal on, toki loukkaantumisten kanssa on ollut epäonnea, mutta ei tuo joukkue vaan olisi riittävän hyvä, vaikka kaikki olisivat terveinäkin.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #224 : 16.05.2018 klo 13:57:57

Raitalalle näyttäisi peliaikaa tulevan lähitulevaisuudessakin, kun Montreal asetti Cabreran loukkaantuneiden pelaajien listalle, mikä tarkoittaa, että Cabrera on sivussa vähintään seuraavat kuusi ottelua.

Montrealissa joukkue on kasattu harvinaisen pieleen, materiaalin heikkouden lisäksi ulkomaalaispaikkoja on liian vähän. Ulkomaalaispelaajia on 11, mutta paikkoja vain yhdeksän, tosin Diallo on luultavasti koko kauden sivussa. Kuitenkin kymmenen pelaajaa ja yhdeksän paikkaa, joten jonkun ulkomaalaispelaajan täytyy Diallon lisäksi olla koko ajan sivussa joukkueesta. Donadel palaa loukkaantumisen jälkeen, joten Montreal laittoi vuorostaan Cabreran sivuun ja vähimmäismäärä on tuo kuusi ottelua, vaikka Cabreran loukkaantuminen on lievä, eikä sen takia olisi noin pitkään sivussa.

Ja ilmeisesti sieltä on vielä Fernando Torres tulossa kesän siirtoikkunassa... Jotain kauppoja nykyisten ulkomaalaispelaajien osalta nähtäneen, koska ulkomaalaispaikkoja ei näyttäisi kukaan olevan valmis myymään.

 
Sivuja: 1 ... 8 [9] 10 ... 12
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines