FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2020 klo 20:45:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 19 [20] 21 22
 
Kirjoittaja Aihe: Jukka Raitala ja Lassi Lappalainen - Montreal Impact  (Luettu 239383 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #475 : 23.08.2019 klo 13:30:15

Lauantaina on Montrealilla erittäin ankara ottelu Torontossa. Erittäin kovat panokset ovat tällä kertaa Kanadan isossa ottelussa, kun molemmat ovat taistelussa viimeisistä pudotuspelipaikoista. MLS:n suurimmalla palkkabudjetilla operoiva Toronto on jatkanut alisuorittamistaan tälläkin kaudella ja on idässä vasta yhdeksäntenä, tosin tasapisteissä seitsemäntenä olevan Montrelin kanssa, Torontolla on myös yksi ottelu vähemmän pelattuna. Erittäin tärkeät olisivat pisteet kummallekin, kun idässä tullaan pudotuspelipaikoista luultavasti käymään erittäin tiukka taistelu viimeisille kierroksille asti. Atlanta, Philadelphia ja New York City vaikuttaisivat aika varmoilta joukueilta pudotuspeleihin, siinä missä Columbukselta pudotuspelipaikka vaatisi ihmeitä ja Cincinnatille eivät oikein ihmeetkään enää riitä, mutta tuossa välissä seitsemän seuraa tällä hetkellä kahdeksan pisteen sisällä.

Wilmer Cabreralla on kyllä melkoisen vaikea paikka ensimmäisessä ottelussaan, kun huonosti toimineen puolustuksen loukkaantumistilanne lähentelee jo aivan katastrofaalista. Toppareista Victor Cabrera ja Camacho ovat loukkaantuneina, joten Raitala on joukkueen ainoa pelikuntoinen toppari tällä hetkellä. Harjoituksissa on nyt sitten Sagna vetänyt toisena topparina ja ilmeisesti sitten Raitalan parina Torontossa pelaa, jos Camachoa ei saada kuntoon, Cabreran pitäisi olla täysin varmasti sivussa. Onko sitten Brault-Guillardillakin jotain vaivaa, koska vahvasti huhutaan, että jos Sagna joutuu pelaamaan topparina niin 18-vuotias Karifa Yao pelaisi ensimmäisen MLS-ottelunsa Torontoa vastaan oikeana pakkina. Ilmeisesti ihan täyttä luottoa Yaoon ei ole, kun on kuitenkin omimmalta paikaltaan toppari, mutta pistettäisiin silti topparipulassa laitaan ja Sagna tärkeämmälle paikalle keskustaan.

Hyökkäyksestä Piatti on sivussa, mutta muuten Cabreralla on sitten vaihtoehtoja käytettävissään, joten saa nähdä, mitä valinnat ovat. Lappalaisen kaltaisen juoksijan olettaisi kuitenkin olevan korkealla Cabreran papereissa ja avauspaikka on hyvin todennäköinen.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #476 : 23.08.2019 klo 23:58:34

Montrealissa tehdään sitten isompiakin organisaatiomuutoksia kuin tuo pelkkä valmentajanvaihdos, seuralle on tulossa jälleen oma urheilutoimenjohtaja ja lähinnä kesän siirtoikkunan kestänyt kokeilu, missä Bolognalla ja Montrealilla on sama urheilutoimenjohtaja, Walter Sabatini, päättyy. MLS:n kansainvälisten pelaajahankintojen johtajan Lino DiCuollon kanssa on neuvoteltu ja on erittäin lähellä, että DiCuollosta tulee Impactin urheilutoimenjohtaja, Sabatini jatkaa kuitenkin Bolognan urheilutoimenjohtajana ja yhteistyössä Montrealin uuden urheilutoimenjohtajan kanssa hoitaa edelleenkin myös Montrealin pelaapuolta.

Huhujen mukaan DiCuollon kanssa on jo neuvoteltu pidempään ja ratkaisun taustat löytyvät jo kauempaa kuin siitä, että siirtoikkunan sulkeuduttua Montrealin ykkösjoukkueessa on loppukaudeksi vain kolme topparia, joista vain yksi tällä hetkellä pelikunnossa. Vähän taisi tuo kaksoisrooli olla Sabatinille liian iso ja keskittyminen pakostakin ollut Bolognassa, Montrealiin sitten haettu pelaajia, jotka saattaisivat Bolognaakin kiinnostaa, joukkueen tasapaino unohtunut täysin, löytyy niin perkeleesti hyökkäyspään pelaajia, mutta alakerrassa joudutaan luultavasti menemään Raitala-Sagna-toppariparilla... Remi Garden potkujenkin taustalla huhutaan enemmän olleet huonot välit Sabatiniin ja myös omistaja Joey Saputoon, kuin joukkueen huono suoritustaso.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #477 : 25.08.2019 klo 00:35:10Ei mitään merkittäviä muutoksia Wilmer Cabreralta Montrealin kokoonpanoon. Pelaajatilanne on vaan se, että toppariparina on Raitala-Sagna... Laidalla Tabla ehkä pienoinen yllätysvalinta Okwonkwon tilalle oikealle.
winnie

Poissa Poissa


Vastaus #478 : 25.08.2019 klo 10:12:50

Hävisivät 2-1, Bojan teki Montrealin maalin. Lappalaiselle 90 minuuttia toisessa ottelussa putkeen, tätä ennen vaihdettiin kentältä joka pelissä. Livetulos scouttauksen perusteella vaikuttaa nousujohteiselta. Varsinaisesta peliesityksestä ei hajua.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #479 : 25.08.2019 klo 11:05:45

Aika paljon Lappalainen jäi pelin ulkopuolelle, kuten Montrealin hyökkäyspään pelaajat muutenkin, kun Toronto ottelua hallitsi, eikä Montrealin vastahyökkäyspelaaminen tällä kertaa onnistunut. Neljä onnistunutta ohitusta Lappalaisella, mutta noista kolme omalla kenttäpuoliskolla, mikä nyt kertoo aika paljon pelin kuvasta... Raitalan ja Sagnan kommunikaatiokatkos meinasi alussa antaa Torontolle halvan johtomaalin, mutta muuten ehkä viimeaikaisia vähän parempikin esitys Raitalalta.

Bojanin komealla vedolla Montreal meni toisen jakson alkuun vasten pelitapahtumia johtoon, mutta Toronto pystyi sen verran painetta laittamaan, että käänsivät ottelun, vaikka vähän mielikuvituksetonta Toronton pelaaminen oli. Montrealin ongelmat keskityksissä jatkuivat edelleen, Toronton tasoituksessa Bush nyrkkeili pallon suoraan vastustajalle. 2-1 maalikin vaikutti Bushille menevän vähän liian helposti ja maalivahtinogelmaakin Montrealilla kaikkien muiden ongelmien päälle on.

Montreal oli kyllä niin paljon huonompi kuin Toronto, että hyvin epätodennäköiseltä pudotuspeleihin selviytyminen alkaa vaikuttaa. Tosin Montrealilla on lopuista kuudesta MLS-ottelustaan viisi kotona, missä se joukkueen toivo oikeastaan on.
« Viimeksi muokattu: 25.08.2019 klo 11:08:17 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #480 : 26.08.2019 klo 22:20:46

Montrealin toppariongelmaan tulee helpotusta, kun Rod Fanni palaa Impactin riveihin.

Fanni ei ole sitten viime MLS-kauden lopun jälkeen pelannut missään ja ikää on jo 37 vuotta, mutta siltikin taitaa olla vahvistus Impactin nykyiseen puolustajatilanteeseen. Kaiketi Fanni oli jo uransa päättämistäkin tuossa pohtinut, kun oli asettunut Montrealiin asumaan, vaikka jatkosopimusta ei tullut, mutta nyt sitten tuli tarvetta ja palaa kentille.
« Viimeksi muokattu: 26.08.2019 klo 22:25:15 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #481 : 28.08.2019 klo 22:13:35

Montrealilla edessä uusi kanadalaisten välinen ottelu, kun Vancouver vierailee Montrealissa viikko-ottelussa, noin kolmen aikoihin Suomen aikaa alkaa.

Ottelu mikä Montrealin olisi pudotuspelihaaveiden takia ihan pakko voittaa, kun kotiottelu ja Vancouver on ollut MLS:n huonoimpia joukkueita tällä kaudella, lännen viimeisenä ja kokonaistilanteessa vain idän jumbo Cincinnati on ollut huonompi. Vancouverin formi on vielä ollut kauden mittaan laskeva ja edellisessä ottelussa San Jose teki uuden MLS:n ennätyksen laukauksissa, 43 laukausta, joista 19 maalia kohti, San Jose voitti vain 3-1, kun Vancouverin maalivahti, Montrealin kasvatti muuten, Maxime Crepeau sivusi MLS:n yhden ottelun torjuntaennätystä 16:lla torjunnalla. 3-1-tappiosta huolimatta Crepeau oli niin WhoScoredin kuin AudiIndexin mukaan MLS:n kierroksen paras pelaaja.

Saa sitten nähdä, että miten Cabrera päättää Montrealia peluuttaa. Ottelusta pitäisi kuitenkin tulla Montrealin kannalta harvinainen, missä joukkue joutunee ottamaan selkeän pallonhallinnan, kun Vancouver tullee vieraissa puolustamaan syvällä. Lappalaisen jääminen penkille ei olisi mikään yllätys, kun Torontoa vastaan täydet minuutit ja Vancouveria vastaan ottelun kuva oletusavoisesti on sellainen, ettei Lappalaisen vahvuuksille ole niin suurta käyttöä kuin monesti muulloin. Ja viikonloppuna on ottelu DC:tä vastaan, joten jonkun verran pitäisi Cabreran kierrättää tuotakin varten.

Puolustuksessa Raitalallakin on nyt jotain kolhua ja pelikunto on epävarma. Lievemmästä vammasta pitäisi olla kyse, eikä uhkaisi maaotteluita, mutta Montrealille paha isku tämän viikon otteluihin, kun Camacho ja Cabrera ovat edelleen varmuudella sivussa. Taitaa tulla sitten Fannin uusi "debyytti" heti ja Sagna varmaan jatkaa toisena topparina, jos Raitala ei pysty pelaamaan.

E: Näemmä jotkut lähteet sanovat, että Raitala ei ole viikolla harjoitellut, eikä ole mukana Vancouveria vastaan.
« Viimeksi muokattu: 28.08.2019 klo 22:42:55 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #482 : 29.08.2019 klo 01:09:07Ennakoista poiketen niin Raitala kuin Camachokin on pelikunnossa ja muodostavat toppariparin.

Hyökkäyksessäkään ei kierrätetä, joten Lappalainen avaa. Ryhmitys on paperilla vaihtunut 4-2-3-1:ksi, mutta samat kaverit siellä ovat ja enemmän kyse siitä, että mihin muotoon tuo nyt halutaan piirtää. Bojanilla on vapaa rooli ja liikkuu ympäri kenttää, siinä missä Urruti pelaa sitten selkeänä keskushyökkääjänä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #483 : 29.08.2019 klo 19:48:59

Montreal sai sen käytännössä välttämättömän voiton Vancouveria vastaan raavittua, mutta esitys oli kaikkea muuta kuin vakuuttava. Ottelun ehkä ratkaisevin tilanne tuli parinkymmenen minuutin jälkeen, kun Vancouver näytti menevän jo 2-0-johtoon Rickettsin pistettyä paluupallon Bushin rankkaritorjunnasta sisään, videoiden jälkeen maali kuitenkin hylättiin ja rankkari uusiittiin, kun Ricketts oli niukasti alueen sisällä rankkarin lähtiessä. Reyna veti uuden rankkarinkin ihan samaan paikkaan ja Bush torjui jälleen, tällä kertaa sai sitten vielä pallon ohjattua sivulle.

Montreal sitten käänsi ottelun 2-1-johdokseen ennen taukoa ja toisella jaksolla onnistui johtonsa pitämään, vaikka peli kääntyi selkeäksi Vancouverin hallinnaksi. Tällä kertaa myös Bushilta hyvä ottelu maalilla. Hyökkäyksessä Urruti oli Montrealin hahmo, kun Vancouverin puolustaja katkaisi tasoituksessa Urrutin syötön omiin ja voittomaalin Urruti pääsi vapaasti tekemään takatolpalta, kun Vancouverin puolustus epäonnistui Sagnan keskityksen katkaisemisessa. Tiedä sitten hakiko Urruti tuossa tasoitusmaalissa Bojania edempää vai Lappalaista pilkun kohdilta, kun näytti vähän kaksikon väliin syöttö suuntautuvan ja tilanteesta tuskin mitään olisi ilman Vancouverin puolustajan epäonnista katkoa tullut.

Molemmat suomalaiset pelasivat täydet minuutit, ei mitään erikoista kummankaan esityksissä, kun Montrealin peli oli vaan jälleen erittäin tukkoista. Pallonhallinta Vancouverille yli 60 prosenttisesti, mikä on kyllä epämääräinen saldo, vaikka Montreal toki enemmän vastahyökkäysjoukkue on. Cabrera vaikuttaisi Lappalaisen pallottomaan pelaamiseen ja työmäärään alaspäin olevan kuitenkin tyytyväinen, kun Lappalainen hyökkäyspään pelaajista ainoana pelasi täydet minuutit, muut vaihdettiin puolustavampiin pelaajiin loppua kohti.

Tärkeä voitto kyllä Montrealille, joka nousi taas viimeiselle pudotuspelipaikalle seitsemmänneksi, mutta kaksi ottelua vähemmän pelannut Toronto on tasapisteissä, Montreal edellä voittojen määrän takia. Orlandokin on kolmen pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena, tosin tasapisteissä Montreal pysyisi vielä edellä. Se on Montrealin etu, että MLS:ssä ensisijainen ratkaisija tasapisteissä on voittojen määrä eikä maaliero, kun Montreal on pelannut hyvin vähän tasapelejä. Montrealin maaliero onkin sitten jaettu MLS:n kolmanneksi huonoin. Tosin tuo Montrealin pelaaminen vaan näyttää niin heikolta, että pudotuspelit alkavat vaikuttaa hyvin epätodennäköisiltä, vaikka joukkueella noita joitakin etuja, loppukauden kotipainotteisuus ja voittojen määrä, on taistelussa puolellaan.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2019 klo 19:51:56 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #484 : 30.08.2019 klo 16:55:57

Cabrera on ottelun jälkeen maininnut, että neljällä-viidellä Montrealin pelaajalla on jotain kolhua, mikä ei suoraan estä pelaamista, mutta hidastaa. Cabrera oli sitten erittäin ylpeä pelaajistaan, kun kolme pistettä tuli. Raitala, Camacho, Sagna ja Okwonkwo olivat sitten pelaajat, jotka Cabrera tuossa yhteydessä mainitsi. Victor Cabrera on toppariosastolta todennäköisesti loppukauden sivussa, joten pakko on sitten vajaakuntoisiakin pelaajia peluuttaa, kun puolustuksen materiaali on varsin kapea.

Toivottavasti nyt Raitala ehjänä kestää vielä maaotteluihin asti, viikonloppuna todennäköisesti DC:tä vastaan pelaa, mutta ei tuo kuitenkaan mikään optimaalinen tilanne mitenkään ole, että jotain kolhua on pohjalla maaottelureissulle.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #485 : 01.09.2019 klo 00:53:30Täysin sama kokoonpano Montrealilta tänään DC:tä vastaan kuin viikolla Vancouveria vastaan.

DC:ltä on Rooney pelikiellossa ja Acosta sekä Jara normaaliavauksen kavereista jätetty vaihtoon. DC idän viidentenä kaksi pistettä Montrealin edellä, mutta DC:n viime aikojen formi on ollut hyvin huolestuttava, kolme tappiota putkeen, seitsemästä viimeisestä MLS-ottelusta saldo 1-1-5.

On kyllä taas niitä kohtalonotteluita idän pudotuspelitaistossa, molemmille.
« Viimeksi muokattu: 01.09.2019 klo 01:23:52 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #486 : 01.09.2019 klo 02:43:41

DC 3-0-johdossa tauolle, Montreal oli kyllä ihan paska avausjaksolla, on sitten DC:n kolmannen maalin jälkeen kääntynyt täysin Montrealin hallinnaksi, mistä ei paljon mitään ole seurannut.

DC teki paikoistaan maalit, kun pallo sopivasti pomppi, laukaukset Montrealille 8-4, maalia kohti kuitenkin DC:lle 3-1.

DC:n ensimmäinen maali vapaapotkutilanteesta parinkympin tietämillä, veto vaparista kaukaa suoraan muuriin, mutta pallo sitten pomppasi muurista suoraan Kamaralle, jolla helppo viimeistely. Maalin jälkeen Montrealin painostusjakso, mikä päättyi siihen, että DC:n veskarin pitkä avaus, mistä Arriola läpi maalintekoon, kun Montrealin puolustus ties missä. Reilun puolen tunnin kohdalla 3-0, kun kulma pitkänä taka-alueelle, sieltä pusku maalin eteen ja Kamara jatkaa sisään.

Vähän on siitäkin ollut selostajilla juttua, että Lappalainen oikeajalkaisena vasemman laidan pelaajan ei enää pääse yllättämään, se tiedetään, että mitä Lappalainen todennäköisesti yrittää.

Puolustus toki on se Montrealin iso ongelma ollut taas, Camacho otti aikaisen keltaisen ja muutaman kerran ollut sen verran myöhässä, että olisi pitänyt rikkoa, mutta kun on jo keltainen, niin ei voi. Raitala 2-0-maalissa aika hukassa, kuten Camachokin,ei nyt voi noin helposti päästä läpi. Tuo toinen maali oli Montrealin kannalta paha, ensimmäinen oli aika paljon huonoa tuuriakin, epätoivoinen veto kauempaa suoraan muuriin, mistä pomppaakin tekopaikkaan, ei voi paljon mitään, mutta sen jälkeen Montrealin puolustus kuitenkin notkahti.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #487 : 01.09.2019 klo 10:28:18

0-3 ottelu sitten päättyikin, kun toisella jaksolla DC puolusti varmasti, eikä Montreal selkeästä hallinnasta huolimatta onnistunut mitään kovin vaarallista luomaan. Lappalaisella toisen jakson alussa puolittainen paikka, mutta hieman kova haltuunotto ja DC:n puolustaja ehti peittämään vedon. Lappalainen reilu kymppi ennen loppua vaihtoon, Raitala pelasi täydet minuutit.

Ihmeitä vaatisi Montrealin pudotuspelipaikka nyt.
kokistuoppi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ponikerho


Vastaus #488 : 02.09.2019 klo 22:25:25

https://www.mountroyalsoccer.com/platform/amp/2019/9/1/20843674/impacts-finns-on-the-verge-of-history
Huucast

Poissa Poissa


Vastaus #489 : 05.09.2019 klo 09:51:35

Huucast jututti tällä kertaa yllättävän vähälle huomiolle jäänyttä Jukka Raitalaa, jolla on takanaan hieno ura Bundesliigassa, La Ligassa, Eredivisiessä, Superligassa, Norjassa ja MLS:ssä. Puhetta mm. miten kaatui Lionel Messi, miten jalkapalloilija suhtautuu kun valmentaja kertoo että et ole tarpeeksi hyvä, millainen joukkuekaveri oli Raul Garcia, miltä tuntuu tulla treidatuksi ja millainen sarja on MLS? Ja tietenkin Huuhkajat keskiössä. Kuuntelusuositus: https://www.supla.fi/audio/3468262
Knossos
Vastaus #490 : 05.09.2019 klo 10:57:55

Huucast jututti tällä kertaa yllättävän vähälle huomiolle jäänyttä Jukka Raitalaa, jolla on takanaan hieno ura Bundesliigassa, La Ligassa, Eredivisiessä, Superligassa, Norjassa ja MLS:ssä. Puhetta mm. miten kaatui Lionel Messi, miten jalkapalloilija suhtautuu kun valmentaja kertoo että et ole tarpeeksi hyvä, millainen joukkuekaveri oli Raul Garcia, miltä tuntuu tulla treidatuksi ja millainen sarja on MLS? Ja tietenkin Huuhkajat keskiössä. Kuuntelusuositus: https://www.supla.fi/audio/3468262

Täältäkin kuuntelusuositus tälle. Noin upealla ulosannilla Raitalan pitäisi päästä paljon enemmän ääneen suomalaisessa mediassa.
Juzki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #491 : 09.09.2019 klo 12:21:47

Lappalaisesta oli juttu hesarissa jossa kiiteltiin Ropsia runsaasti https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006232135.html
murdock

Poissa Poissa


Vastaus #492 : 09.09.2019 klo 12:44:38

Lappalainen näyttää omaan amatööriskouttisilmään erittäin potentiaaliselta. Hyvät raamit ja räjähtävyyttä. Pelaamista paremmaksi kovemmilla peleillä ja kroppaa vahvemmaksi miehistymisellä, niin Suomella saattaa olla käytössä laituri, jota ei mikään puolustus pysty pitämään aisoissa 90 minuuttia.
OHTO

Poissa Poissa


Vastaus #493 : 09.09.2019 klo 12:53:52

MLS vaikuttaisi juuri sopivalta paikalta kehittää nopeutta ja fysiikkaa. Jossain sarjassa jossa syötellään omassa päässä 90 minuuttia(eli suurin osa Eurooppalaisista sarjoista) ei varmasti pääsisi käyttämään/kehittämään ominaisuuksiaan niin hyvin.
geepistejeesus

Paikalla Paikalla


Vastaus #494 : 09.09.2019 klo 14:31:01

Oli eilen mielenkiintoista nähdä Lappalainen ja Chiesa samaan aikaan kentällä taistelemassa. Lappis kun tuo itselleni mieleen köyhän miehen Chiesan. Vauhtia löytyy mutta ei vielä samanlaista kykyä laittaa puolustukset solmulle.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #495 : 09.09.2019 klo 18:15:48

Pienoinen yksijalkaisuus olisi myös Lappalaisen kehityskohteita, että kovemmalle tasolle pystyisi nousemaan. En sitten tiedä, että onko vasen jalka varsinaisesti kovin heikko vai kääntääkö vaan luonnostaan niin paljon mieluummin paremmalle jalalle. Italiaa vastaan oli kuitenkin jokunen tilanne, missä turhaan lähti vasemmalle jalalle tulevaa palloa siirtämään oikealle ja samaa on näkynyt Montrealissa.

Varsinkin jos Lappalaisesta tuollaista vasemmalta sisään leikkaavaa pelaajaa halutaan, mitä on Montrealissa pelannut, niin kyllä se vaatisi jonkinlaisen vasemman jalan pelotteenkin. Aika nopeasti puolustajat oppivat sitä sisään leikkaamista odottamaan ja pelaamaan sen mukaisesti, kun tietävät, ettei kaverilta vasemmalla jalalla keskitystä kuitenkaan lähde.
« Viimeksi muokattu: 09.09.2019 klo 18:22:25 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Fanni

Poissa Poissa


Vastaus #496 : 12.09.2019 klo 19:31:07

Pienoinen yksijalkaisuus olisi myös Lappalaisen kehityskohteita, että kovemmalle tasolle pystyisi nousemaan. En sitten tiedä, että onko vasen jalka varsinaisesti kovin heikko vai kääntääkö vaan luonnostaan niin paljon mieluummin paremmalle jalalle. Italiaa vastaan oli kuitenkin jokunen tilanne, missä turhaan lähti vasemmalle jalalle tulevaa palloa siirtämään oikealle ja samaa on näkynyt Montrealissa.

Varsinkin jos Lappalaisesta tuollaista vasemmalta sisään leikkaavaa pelaajaa halutaan, mitä on Montrealissa pelannut, niin kyllä se vaatisi jonkinlaisen vasemman jalan pelotteenkin. Aika nopeasti puolustajat oppivat sitä sisään leikkaamista odottamaan ja pelaamaan sen mukaisesti, kun tietävät, ettei kaverilta vasemmalla jalalla keskitystä kuitenkaan lähde.
Omiin silmiin vaikuttaisi että ainakin klubissa joutui Lassi aina tulemaan päädystä takaisinpäin koska ainakin alkukaudesta boksissa ei ollut ketään ja kääntö oikealle jalalle antoi aikaa "tehokärjille" tulla boksiin jonne sai heitettyä maalia kohti kiertävän pallon.
Lähtee se vasemmallakin jos porukkaa menossa kohti maalia, ne joukkueet joissa Lassi on nyt esiintynyt eivät varsinaisesti pyri pelaamaan suoria keskityksiä maalille jossa olisi useampi pelaaja maalia iskemässä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #497 : 13.09.2019 klo 21:40:50

Omiin silmiin vaikuttaisi että ainakin klubissa joutui Lassi aina tulemaan päädystä takaisinpäin koska ainakin alkukaudesta boksissa ei ollut ketään ja kääntö oikealle jalalle antoi aikaa "tehokärjille" tulla boksiin jonne sai heitettyä maalia kohti kiertävän pallon.
Lähtee se vasemmallakin jos porukkaa menossa kohti maalia, ne joukkueet joissa Lassi on nyt esiintynyt eivät varsinaisesti pyri pelaamaan suoria keskityksiä maalille jossa olisi useampi pelaaja maalia iskemässä.

Todennäköisesti näin, vähän on Lassin pelaamista Montrealissa viime aikoina näyttänyt rajoittavan se, että liian usein ratkaisu on kääntää oikealle jalalle ja ajaa keskelle, puolustajat tuota sitten osaavat vähän liikaa odottaa. Mutta tuo tosin saattaa enemmän johtua Montrealin vaihtoehtojen puutteesta, ei tuolla ole mitään boksikärkeä ja hyökkäyksiin yleensäkin tulee aika vähän porukkaa mukaan.

Viikonloppuna kotiottelu MLS:n viimeisenä olevaa Cincinnatia vastaan, aivan pakko Montrealin voittaa, että pienet mahdollisuudet pudotuspeleihin säilyisivät. Viimeisestä yhdeksästä MLS-ottelustaan Cincinnati on saanut yhden pisteen, omaan päähän on uponnut jatkuvasti, viimeksi Cincinnati on pitänyt nollan MLS:ssä maaliskuussa, joten tuossa olisi nyt Montrealin hyökkääjillä mahdollisuutta tehoihin.

Montrealin otteluohjelma on lähiviikot erittäin tiukka, kun kahdella seuraavalla viikolla on viikko-ottelut Torontoa vastaan Kanadan Mestaruusturnauksen finaalissa, noiden välissä vierasottelu Los Angelesissa Galaxya vastaan. Saa nähdä, että miten Montrealissa noita otteluita priorisoidaan, kun pudotuspelipaikka MLS:ssä on hyvin epätodennäköinen, joten olisiko sitten parempi satsata Toronto-otteluihin... Toki taloudellisessa mielessä pudotuspelipaikka MLS:ssä on kuitenkin arvokkaampi kuin Kanadan Mestaruusturnauksen voitto ja sitä seuraava paikka CONCACAF:n Mestarien Liigaan.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #498 : 15.09.2019 klo 01:10:18

Raitala avauksessa topparina, Lappalainen vaihdossa, kun Montreal kohtaa Cincinnatin. Piatti on taas kuntoutunut ja ottaa paikkansa vasemmalla laidalla Montrealin 4-2-3-1-ryhmityksessä, Bojan kymppinä, Okwonkwo oikealla ja Urruti piikissä. Sen verran vähän kyllä hyökkäyssuuntaan vaihtoehtoja penkillä, että eiköhän Lappalainen jossain vaiheessa kentälle pääse tilanteesta riippumatta.

Kovasti kyllä tiedot Montrealin pelaajien loukkaantumistilanteesta tuntuvat aina poikkeavan todellisuudesta. Ennen maaotteluita pidettiin aika varmana, että toppari Cabreran kausi on ohi, mutta nyt on sitten kuitenkin jo penkillä...

E: Lähti Montrelilta oikein oivasti käyntiin, alta minuutin Cincinnati johtoon. Camachon huono purku ja pienen flipperin jälkeen pallo Cruzille tekopaikkaan.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2019 klo 01:44:10 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #499 : 15.09.2019 klo 08:20:42

Olipahan surkea esitys taas Montrealilta ja Cincinnati otti aikaisella maalillaan voiton. Cincinnatilla oli alla yhdeksän voitotonta ottelua putkeen, 25 perättäistä ottelua, missä oli päästänyt vähintään yhden maalin, mutta Montrealia vastaan Tytonille Cincinnatin maalilla nollapeli yhdellä torjunnalla... Oli toki hyvä torjunta Urrutin laukaukseen avausjakson lopulla, mutta hirveän helpolla Tyton pääsi, kun Montreal ei hallinnasta huolimatta vetoja maalia kohti saanut.

Raitalalle täydet minuutit, Lappalainen vajaa vartti ennen loppua vaihdosta kentälle. Lappalaisen nopea rajaheitto Urrutille pakotti Cincinnatin kapteeni Wastonin repimään Urrutin nurin ja ottamaan toisen keltaisen, mutta muuten ei paljoa Lappalainen näkynyt lopussa, kun Montrealin hyökkäyspelaaminen ei taaskaan toiminut.

New Englandkin on pelannut kolme voitotonta ottelua putkeen, joten Montreal on edelleen kolmen pisteen päässä pudotuspelipaikasta, mutta New Englandilla ottelu vähemmän pelattuna, joten hyvin epätodennäköistä Montrealin selviytyminen pudotuspeleihin on. Ihan jo siitäkin syystä, että kolmenkin pisteen ottaminen loppukaudesta näyttää mahdottomalta...

 
Sivuja: 1 ... 19 [20] 21 22
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines