FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
31.03.2017 klo 04:32:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Kaakkois-Suomen Vitonen 2017 (Länsilohko)  (Luettu 2456 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


: 01.01.2017 klo 23:30:59

Kaakon Vitonen koostuu kahdesta lohkosta (itä ja länsi). Lännen joukkueet ovat kaikki jo mukaan ilmoittautuneet, joten nyt on hyvä aika avata lohkolle topicinsa ja aloittaa spekulointi tulevasta kaudesta. Länsilohko koostuu yhdeksästä joukkuesta, joten pelejä kertyy jopa 18 per joukkue.

Henkilökohtaisesti Vitonen on melko vieras sarja, kun on tässä tullut viime vuosina pelattua ja seurattua vaan Kaakon Kutosta, joten mielenkiintoista on tutustua uusiin tuttavuuksiin.

Joukkueet:


Haminan Pallo-Kissat/2 (HaPK/2)
- seura perustettu, joukkue aloitti Kutosessa 2015
- viime kauden sijoitus: 2.
- Kotisivut / Facebook (seuran)

Jäi kaudella 2016 kolmen pisteen päähän sarjan voittajasta – KPonsista. Kutosessa kaudella 2015 oli mukana pari kovaa ”Google-vahvistusta”, mutta eivät tainneet enää päättyneellä kaudella olla mukana. Laaja rinki ja varmaankin jotain vahvistuksia saa Kolmosen porukastakin. Joku haminalainen voisi valaista paremmin kakkosjoukkueen tilannetta?

----------


Peli-Karhut/2 (PeKa/2)
- seura perustettu 1945, joukkue aloitti Kutosessa 2013
- viime kauden sijoitus: 3.
- Kotisivut / Twitter

Oli kaudella 2016 tasapisteissä HaPK/2:n kanssa. Nyt on edessä uusi ja mielenkiintoinen tilanne, kun Kutosesta nousi toinen PeKan alainen porukka, KyPa. Viime kaudella PeKa/2 joutui muutaman kerran lainaamaan pelaajia KyPasta. Nyt se ei enää onnistu, joten miten riittää pelaajat? PeKa/3:sta ei ainakaan vielä näy Kutosen ilmoittautuneissa, joten voisikohan sieltä olla tulossa lisää pelaajia PeKa/2:een?

----------


FC Peltirumpu/2
- seura perustettu 2003, kakkosjoukkue aloittanut milloin?
- viime kauden sijoitus: 4.
- Kotisivut

Näemmä legendaarinen Mauri Keskitalo pelasi vielä viime kaudella yhden pelin verran Peltirummun kakkosjoukkueessa. Jokohan on nappikset ripustettu kokonaan naulaan..  Millainen joukkue on kyseessä?

----------


Voikkaan Potkupallokerho (VoPPK)
- seura perustettu 1995
- viime kauden sijoitus: 5.
- Facebook

Aikanaan seura pelasi jopa Kolmosessa, mutta nykyisin alemmalla tasolla. Viime kaudella ainakin oli nimekästä ja liigakokemusta omaavaa porukkaa (Hernesniemi, Huttunen). Vieläkö vanhojen ukkojen jalat nousevat?

----------


Inkeroisten Purha
- seura perustettu 1958
- viime kauden sijoitus: 6.
- Kotisivut / Facebook

Vielä viime kaudella joukkue oli Purha/2, mutta Inkeroisten Purha luopui edustusjoukkueestaan ja joku MYPA otti Purhan paikan Kolmosessa. Näin ollen Purha/2:n joukkue on nykyisin seuran edustusjoukkue miehissä. Voisiko jopa olla niin, että viime kauden Kolmosen jengistä on tulossa vahvistusta?

----------


Kotkan Jäntevä
- seura perustettu 1940
- viime kauden sijoitus: 7.
- Kotisivut

Viime kausi oli katastrofaalinen, mutta loistava loppukausi pelasti ”Jänöjen” lähes varmalta näyttäneen putoamisen Kutoseen. Joukkue on siis hyvin ailahteleva.  Mutta miltä näyttää tuleva kausi? Kovia pelaajiahan joukkueessa on, mutta onko lopettaneita/ikämiehiin siirtyneitä?

----------


Valkealan Kajo
-seura perustettu 1923
- viime kauden sijoitus: 1. (Kutonen, pohjoislohko)
- Kotisivut / Facebook

Aikoinaan Kajo pelasi Kolmosessa ja joukkue tunnettiin Euroopan (vai maailman?) parhaimpana amatöörijoukkueena. Kajo kuitenkin luovutti Kolmosen paikan Susille, ja on sen jälkeen yhden sekä kahden joukkueen voimin pelaillut alemmilla tasoilla. Edustusjoukkue teki ei-niin-hienon tempun ja luopui Nelosesta kesken kauden 2015. Sen jälkeen Kajon toiminta on miehissä jatkunut yhden joukkueen voimin.

Viime kaudella Kajo oli aivan väärässä sarjassa. Joukkue voitti Kaakon Kutosen pohjoislohkon menettämättä pisteäkään. Maalisuhdekin oli murskaava 150-16 ja Sakari Hassan teki käsittämättömät 46 maalia. Mielenkiintoista on nähdä, mikä on joukkueen taso. Suoraan Neloseen?

----------


Kymin Palloilijat (PeKa/KyPa)
-seura perustettu 1945, joukkue aloitti Kutosessa 2015
- viime kauden sijoitus: 1. (Kutonen, etelälohko)
- Kotisivut / Facebook / Twitter

KyPa pelasi loistavan kauden ja voitti lopulta Kaakon Kutosen etelälohkon. Tällä hetkellä näyttää siltä, että joukkue pysyy hyvin samana kuin Kutosen kausillakin, mikä on ehdottomasti hyvä juttu. Mielenkiintoinen uusi nimi Vitoseen, enkä usko tämän jäävän joukkueen ainoaksi Vitosen kaudeksi.

----------


Kotkan Kiri
- seura perustettu 1935
- viime kauden sijoitus: 2. (Kutonen, etelälohko)
- Kotisivut / Facebook

Kiri sai lopulta kabinettinousun, kun Vitosta piti täydentää. Kiri hallitsi alkukautta Kaakon Kutosen etelälohkossa, mutta lopulta joutui tunnustamaan KyPan paremmaksi. Joukkue pysynee varmaan melko samana?

---------

Erikeeper20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi + Akatemia


Vastaus #1 : 02.01.2017 klo 00:22:41

Aikoinaan Kajo pelasi Kolmosessa ja joukkue tunnettiin Euroopan (vai maailman?) parhaimpana amatöörijoukkueena.

Viime vuosikymmenen puolivälin kulta-aikojensa huipulla vähintäänkin "Suomen parhaana kovan linjan amatöörijoukkueena" :D Ylos Statuksen mittakaava taisi toki jollain aikavälillä laajentua vielä tuosta kansallisestakin.

Ja piipahtivat siis Kakkosessakin yhden kauden (2005) ajan.

(Pitäisikin varmaan vilkuilla noita ykkösfoorumin vanhoja historiikkeja taas kerran läpi, kaiken informatiivisuutensa ohella äärimmäisen viihdyttävää materiaalia!)
Max Factor

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HaPK


Vastaus #2 : 02.01.2017 klo 09:42:50

Hyvää uutta vuotta tänne futis tietäjien paratiisiin. HaPK 2 on treenannut marraskuun alusta HaPK edustuksen kanssa Kolmasti viikossa futista ja joitakin kertoja on ollut vesijumppaa uimahallissa. Haminan tilanne on että molemmat joukkueet treenaa yhdessä ja vielä ei tiedetä ketkä pelaa missäkin porukassa. Viime kaudella kakkosjoukkueessa pelasi kovia pelimiehiä jotka olisivat kuuluneet ykkösjoukkueeseen mutta erinäisten syiden takia eivät edustukseen halunneet tulla, nyt tilanne on muuttunut edustuksen uuden valmentajan myötä eli nyt tilanne loistava ja voin kertoa että kovaa mennään ja ukkoja riittää harjoituksissa. Oma mielipiteeni on että vitosessa nähdään erittäin kova HaPK 2. Mitenkäs muualla on kausi alkanut??
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #3 : 15.01.2017 klo 21:00:29

KyPa on jonkin aikaa treenaillut Ruonalan hallissa kerran viikossa. Tänään oli sitten eka harkkapeli Sami Hyypiä Areenalla. Kumu kaatui lukemin 4-1 (4-0).
1927

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 01.03.2017 klo 11:40:39

Otetaan seurantaan ja nostellaan samalla ylemmäs. Mielenkiintoinen kausi tulossa, Kirin bandwagonissa mennään. Onko joukkueilla treenimatseja sovittuna tai jo pelattuna?
Nikander

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 01.03.2017 klo 19:18:47

Kypan reeni pelit 

Kumu - Kypa  90min  1-4
Kypa- Peka/A 60min  1-0

Regions Cup,  Kypa-Kajo     Su 12.3 klo18  Ruonalan halli
Nikander

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 10.03.2017 klo 23:53:28

Nostetaan tätä mielenkiintoista sarjaa ylemmäs.
Toivottavasti keskustelu lisääntyy huomattavasti viimeistään kauden alkaessa. Kaudesta on tulossa erittäin kovatasoinen ollakseen Kaakkois-Suomen Vitos divari.
 
Länsilohkossa on ensi kaudella 10 joukkuetta kun Kumu nostettiin myös sarjaporrasta ylemmäs

FC Peltirumpu/2
HaPK/2
Jäntevä
KAJO
Kiri
PeKa/2
PeKa/KyPa
Purha
VoPpK
Kumu edustus
Ikiskinu

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 12.03.2017 klo 21:13:23

Regions Cup

PeKa/KyPa - KAJO 4-3 (3-2)
Nikander

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 14.03.2017 klo 23:22:21

Alla molenmpien joukkeiden raportit ottelusta

Kypa https://www.facebook.com/kypajalkapallo/

Kajo https://www.facebook.com/Valkealan-Kajon-edustusjoukkue-1439355103045578/?fref=ts
 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines