FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.11.2018 klo 02:41:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: KuFu 2017 - Kultaa pohjoisesta?  (Luettu 40478 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
roperto kurlas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Elo, KuKi, KuFu


: 05.01.2017 klo 20:33:50

Kufu pelaa siis Pohjoislohkossa kaudella 2017.

Runko pysynyt samana muutamia lähtijöitä lukuunottamatta.

Viime kaudella vakuuttavasti hopeaa, joko tällä kaudella kufu pääsee juhlimaan kultaa?
« Viimeksi muokattu: 31.03.2017 klo 12:18:47 kirjoittanut Bootlegger »
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 05.01.2017 klo 21:28:45

Aika varteenotettava ehdokas nyt ainakin on... sen verran on pohjoinen sekavassa tilanteessa, että mitä vain voi tapahtua. Todella paljon uusia joukkueita ja muutoksia ilmeisesti vielä tulee. OPS ilmeisesti lähti ykköseen ja OTP nousee tilalle. Lisäksi FC Ypa vissiin meni konkkaan, joten kuka tule sen tilalle? No katsellaan vielä vähän aikaa ja odotellaan ekat harkkapelit niin nähdään miten peli alkaa sujumaan.
elvis

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 07.01.2017 klo 20:07:28

Lisäksi FC Ypa vissiin meni konkkaan, joten kuka tule sen tilalle? No katsellaan vielä vähän aikaa ja odotellaan ekat harkkapelit niin nähdään miten peli alkaa sujumaan.

Villiketut, eli JJK2, jos ne vaan haluavat. Muuten SJK-Akatemia.
Naattija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon alueen futis & Huuhkajat


Vastaus #3 : 08.01.2017 klo 15:38:16

Kyliltä kuultua, että KuFu saisi konkari-osastolleen N.Lehijoen, Väisäsen ja Kemppaisen(uutena vanhana miehenä)!

Lisäksi ringissä kesällä varmastikin paljon pelureita KuPS-sopparipelaajista Mikko Pitkänen (puolustaja), Sharp Räsänen (puolustaja), Jere Hiltunen (hyökkääjä), Joona Hiltunen (hyökkääjä), Antti-Ville Räisänen (keskikenttä), Jiri Nissinen (keskikenttä), Jussi Vlasov,(maalivahti), Miika Töyräs (maalivahti), Felix Ferahyan (maalivahti), Eetu Pellikka (hyökkääjä), Joonas Nissinen (hyökkääjä) ja Nuutti Tykkyläinen (puolustaja) joten ei Sinisten tilanne kovin kehno ole vaikkakin Ojantie, Nissilä ja Partanen siirtyivätkin pois....
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 08.01.2017 klo 19:58:49

Joko Ernon lähtö varmistui?

Löytyykö noille kaikille "konkareille" peliaikaa? Siis noille nyt huhun kohteena oleville ja jo varmistetuille Pöyhösille & Co? Eiköhän nuo KuPS-soppariukot aja marssijärjestyksessä edelle? Tuskin kovin koko noista vielä tulevalla kaudella KuPSissa liigaa pelaa, joten eiköhän noista löytyne se avauskokoonpano ja siihen pari "omaa Kufun miestä", niin se on siinä. Taisi Ojantie (ja Erno?) haistaa tilanteen hyvissä ajoin ja vaihtoivat sen takia maisemaa...
« Viimeksi muokattu: 09.01.2017 klo 09:21:42 kirjoittanut Puupiä »
roperto kurlas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Elo, KuKi, KuFu


Vastaus #5 : 08.01.2017 klo 23:24:01

Joko Ernon lähtö varmistui?

Löytyykö noille kaikille "konkareille" peliaikaa? Siis noille nyt huhun kohteena oleville ja jo valmistetuille Pöyhösille & Co? Eiköhän nuo KuPS-soppariukot aja marssijärjestyksessä edelle? Tuskin kovin koko noista vielä tulevalla kaudella KuPSissa liigaa pelaa, joten eiköhän noista löytyne se avauskokoonpano ja siihen pari "omaa Kufun miestä", niin se on siinä. Taisi Ojantie (ja Erno?) haistaa tilanteen hyvissä ajoin ja vaihtoivat sen takia maisemaa...

Niin harmillista kuin onkin että näitä pelureita ei ensi kaudella kufun paidassa nähdä niin pakko myöntää puupiän tavoin että oikeita ratkaisuja näiltä vanhemmilta pelaajilta.
Tähtiportteri

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 08.01.2017 klo 23:37:47

Mites toi Reetu Räsänen? Viime vuonna oli lähdössä Kuopiosta, mutta loukkaantuminen testijaksolla (olikohan Hakan vai KTP:n matkassa tuolloin) taisi pilata mahdollisuudet sopimukseen ja palasi KuFuun.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 09.01.2017 klo 09:21:04

Reetua itsekin vähän etsin, mutta en löytänyt. Kupsilla topparipula ja huhujen mukaan klubi 04:stä tulee nuori toppari (Kytilä?) Kuopioon, joten minne menee Reetu? Eikö olisi jo aika antaa näyttöpaikka liigaan? Vai tuleeko hänestä seuraava muualle menetetty lupaus?
« Viimeksi muokattu: 09.01.2017 klo 09:23:42 kirjoittanut Puupiä »
AK-47

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juuso Hartikainen BEST ja Henri Lehijoki BEST


Vastaus #8 : 10.01.2017 klo 14:37:55

Kyliltä kuultua, että KuFu saisi konkari-osastolleen N.Lehijoen, Väisäsen ja Kemppaisen(uutena vanhana miehenä)!

Tähän on sen verta tartuttava, että minun tietotoimistossa ollaan vakaasti sitä mieltä ettei näistä mainitsemistasi pelaajista ole jatkamassa kufussa kuin 21%.
Pienet todennäköisyydet siis yhdenkään heidän jatkamiselle ja kaksi voi laskea suoraan pois. Toki ihmeitä voi sattua, mutta minun matematiikka ei ota sitä sektoria laskuihin mukaan.
AK-47

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juuso Hartikainen BEST ja Henri Lehijoki BEST


Vastaus #9 : 10.01.2017 klo 14:54:26

Reetua itsekin vähän etsin, mutta en löytänyt. Kupsilla topparipula ja huhujen mukaan klubi 04:stä tulee nuori toppari (Kytilä?)

Uutinen


http://www.kups.fi/fi/uutiset/kuopion-palloseura-ja-johannes-kytila-16-pelaajasopimukseen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja puolustaja Johannes Kytilä (16) ovat allekirjoittaneet 2+2-vuotisen pelaajasopimuksen.


Tuosta taisi tosiaan tulla yksi toppari lisää kufun pelirinkiin.
roperto kurlas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Elo, KuKi, KuFu


Vastaus #10 : 11.01.2017 klo 12:49:36

Jännä tosiaan nähdä miten toppareiden peluutus menee tulevalla kaudella. Väisänen ilmeisesti kirjoittanut sopimuksen joten yksi kokeneista pelaajista ainakin jatkaa joukkueessa.
roperto kurlas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Elo, KuKi, KuFu


Vastaus #11 : 14.01.2017 klo 18:08:40

Miten sinisten kausi 2017 starttasi kotkassa?
Tolsa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, SGE


Vastaus #12 : 14.01.2017 klo 19:28:26

Miten sinisten kausi 2017 starttasi kotkassa?

KTP pöllytti 5-1. http://www.fcktp.fi/fi/ktp-aloitti-kauden-voitokkaasti
roperto kurlas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Elo, KuKi, KuFu


Vastaus #13 : 14.01.2017 klo 23:26:50


En olisi odottanut ihan noin yksipuolista kamppailua mutta eiköhän pojat petraa otteitaan kevään edetessä! Seuraavasta ottelusta odotettavissa jo voitto kun vastassa kajha?
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 15.01.2017 klo 09:12:15

Toivottavasti paranee, sillä muuten sarjan voitto on vain kaukainen haave. Toisaalta, kyllä vaihtuvuus on ollut sen verran suurta, että koneen yskiminen on aika ymmärrettävää. Ei voida puhua ollenkaan samasta joukkueesta kuin viime vuonna. Avoimia korttejakin on vielä muutama, joten tilanne voi vielä vähän muuttuakin. Kyllähän savolainen palloilu, ei siis pelkästään Kuopiolainen, tarvitsee yhtenäisen pelaajapolun juniorijoukkueista aikaa liigaan asti. Viime vuosina on portaat olleet vähän liian isoja pompittavaksi, eli ykkösen porukkaa huutaisi tuohon väliin. PK voitti selvästi harkkapelissä KuPS A:n, joten jonkinlainen porras on A-junnuista jopa kakkoseenkin, mutta onhan noita kolmosenkin porukoita onneksi olemassa. Toivotaan, että Kufun sarjanousu toteutuisi jo tämän kauden päätteeksi, mutta ennen sitä pitää vielä tehdä paljon hyviä asioita. Sen osoitti KTP-peli. Jos syksyllä on taas nousukarsinnat samaan tapaan kuin viime kaudella, niin mahdollinen sarjavoitto takaa pääsyn vasta nousukarsintaan. Siellä jos vastaan arvotaan esim KTP, niin vaikeaksi menee...
Naattija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon alueen futis & Huuhkajat


Vastaus #15 : 18.01.2017 klo 14:21:26

Ehdottomasti samaa mieltä, että järkevän pelaajapolun rakentaminen junioreista Liigaan tarvitsee väliin pari Kakkosen ja ehkäpä yhden Ykkösenkin joukkueen. Tosin, ovatko nuo kaikki toteutettavia asioita Kuopiossa vai olisiko Ykkösen paikka mahdollista akselilla Iisalmi, Joensuu, Mikkeli? Sitten siihen lisäksi pari Kakkosen porukkaa, niin johan alkaa kovia pelejä riittämään näilläkin leveysasteilla. Nyt riskinä on se, että sikäli mikäli juniorit siirtyvät Kolmoseen pelaamaan tiukkojen junnutreenivuosien jälkeen, uhkaa laiskistuminen ja siirtyminen Kakkosen koviin treeneihin on vaikeahkoa ja henkisesti hankalaa.

Mielenkiintoista nähdä, millaisella porukalla KuFulaiset matkaavat sunnuntaina Kajaaniin? Perjantaina PalloSeuralla Cup-matsi, jossa saa käyttää enimmillään 13 kenttäpelaajaa, joten eikö tuosta jää melkeinpä 10 kenttäpelaajaa ilman minuutteja, jotka PalloSeuran treeneissä ovat mukana...
ikeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pertti Alaja 2016-2020


Vastaus #16 : 19.01.2017 klo 17:39:40

Pelaajapolku on vuosien mittaan pyörinyt ja Pohjois-Savon (ja lähistön) alueella parhaat/lupaavimmat junnut siirtyneet sitten aikanaan vähintäänkin kokeilemaan KuPSin riveissä pelaamista (C-,B- ja A-junnuissa). Aina Kärkkäis Pyrystä, Beratista, Sakusta tai Immistä lähtien. Siinä on sitä Savon pelaajapolkua itsessään ja Kuopiossa tarjotaan erinomaiset kehittymismahdollisuudet, sillä muita yhtä laadukkaita tai kilpailullisia seuroja ei lähistöltä löydy. Perusduuni ja ominaisuudet hiotaan kuntoon junnuseuroissa pienemmillä paikkakunnilla.
Varsinkin Pallo-Kerho 37:n ja KuPSin osalta asiassa on jopaa mustaa valkoisella n. 10-14 vuotiaiden junnujen osalta. Viime tai toissa talvena taisi JIPPOsta siirtyä useampi junnu Kuopioon.
Miesten peleihin siirtymistä kehittää vain miesten pelit ja Veikkausliigaa varten tarvitaan entistä kovempia pelejä alle. Itse näkisin että ns. Ykkösen paikka voisi olla korvamerkittynä KuFulle tai MP:lle. Iisalmessa on tuskin edes tavoitteena pelata Kakkosta korkeammalla ja realiteetit huomioiden tämä on myös selviö. Lähes samankaltainen tilanne on myös Joensuussa, jossa havitellaan nykyisellään paikkaa Palloliiton sarjoihin, eli Kakkoseen. Vaikka Karjalassa on vuosien kokemus Ykkösestä, en valitettavasti näe että JIPPO olisi sisällä palaamassa samaan.

Ykkösen ja Veikkausliigan välillä ei käsittääkseni saa olla varsinaista farmitoimintaa, mutta junnujahan Ykkönen valmistaisi tuplasti paremmin kuin Kakkonen. Toki siellä on vaikea pärjätä junnuilla, vaan tarvitsisi useamman kokeneemman laatupelurin rinkiin.

Ei tarvinne siis huolestua, kyllä lupaavimmat pelimiehet tulevat näiltä leveyspiireiltä siirtymään jatkossakin Kuopioon. Täten olisikin hyvä, jos PK ja JIPPO kykenisivät vakaiksi Kakkosen seuroiksi ja kasvattaisivat sarjatasolle hyviä pelimiehiä. Tämän jälkeen olisivat valmiita ottamaan seuraavan askeleen kohti Kuopiota, mahdollisesti Ykkösen kautta Veikkausliigaan.
F157

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 19.01.2017 klo 20:53:50

Kävinpä ajankuluksi katselemassa KuFun, KuPS- A ja B- junnujen treenejä. Ajelin Kuopiohallille. Täh? Tsekkasin joukkueiden nettisivuilta treeniajat ja paikat. Ei voi olla totta!
Missä muualla valmistaudutaan SM-karsintoihin ja 2 divisioonaan HIEKALLA?
Let`s puhastellaan Juniori KuPS toimisto!
Pikkujunnut Kuplaan ja KuFu, A- ja B- junnut Kuopiohalliin.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 22.01.2017 klo 21:36:54

Oliko Kajaanin peli millainen? Tulos oli Ok, mutta miten itse peli meni? Haka ei välttämättä ole vielä mikään oikea mittari jos tavoitteena on pohjoislohkon voitto. Ehkä kovin haastaja lienee AC Kajaani jos vain sohvakeisari on saanut sohvia myytyä sen verran, että pystyy maksamaan pelaajille riittävästi palkkaa.

Äkkiä katsottuna se lohkon voitto lienee nyt ensi kaudella helpoin saavuttaa juuri pohjoisesta, sillä siellä voitosta ja samalla nousukarsinnasta taistelevat varmaan ensisijassa juuri Kufu ja AC Kajaani. Muissa lohkoissa on myös muutama kova, kuten FC KTP ja Legirus sekä Musa ja ehkä TamU. Tosin viimeksi mainitusta ei ole ihan varmuutta millaisen jengin saavat lauteille, mutta kova on ilmeisesti yritys ylöspäin...
Naattija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon alueen futis & Huuhkajat


Vastaus #19 : 25.01.2017 klo 13:50:51

Kyliltä kuultuna ja otteluraporttien mukaan on KuFun joukkue ollut jonkin verran erilainen kuin viikkoa aikaisemmin Kotkassa. Kuka tai ketkä taistelevat noususta, lienee turhan aikaista sanoa vielä mitään?
Pohjoisen joukkueista AC Kajaanilla, ViFKllä ja TP-47 lienee varoja ammattilaisten hankkimiseen jopa kesken kauden, muut menevät pitkälti niillä pelaajilla ketkä ringissä ovat. JBK & KuFu ovat myös riippuvaisia farmijoukkueistaan (Jaro, KuPS)?
ikeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pertti Alaja 2016-2020


Vastaus #20 : 25.01.2017 klo 17:12:29

"Pohjoislohkossa" tosiaan viisi nousijajoukkuetta, joten ensi kaudesta voi muodostua hyvin yllättävä. Valitettavasti tämä tietänee varmaan vähintäänkin pientä tasonlaskua.
elvis

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 25.01.2017 klo 17:56:55

Kyliltä kuultuna ja otteluraporttien mukaan on KuFun joukkue ollut jonkin verran erilainen kuin viikkoa aikaisemmin Kotkassa. Kuka tai ketkä taistelevat noususta, lienee turhan aikaista sanoa vielä mitään?
Pohjoisen joukkueista AC Kajaanilla, ViFKllä ja TP-47 lienee varoja ammattilaisten hankkimiseen jopa kesken kauden, muut menevät pitkälti niillä pelaajilla ketkä ringissä ovat. JBK & KuFu ovat myös riippuvaisia farmijoukkueistaan (Jaro, KuPS)?

Vai niin ... Että "VIFK:lla lienee varoja ammatilaisten hankkimiseen jopa keksen kauden"? Lopeta jo.
Nyhtöpossu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1937


Vastaus #22 : 26.01.2017 klo 11:58:09

Valitettavasti tämä tietänee varmaan vähintäänkin pientä tasonlaskua.

Ei se mikään valitettavasti ole.
Naattija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon alueen futis & Huuhkajat


Vastaus #23 : 03.02.2017 klo 17:22:12

Millaisen porukan huominen vastustaja LahtiAkatemia on saanut jalkeille? Onko samoja pelaajia(vaihdossa olevia), kuin Lahden mukana tänään Kuopiohallissa?
Naattija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon alueen futis & Huuhkajat


Vastaus #24 : 11.02.2017 klo 21:47:38

Hyvä porukkahan tuolla Lahdessa on ollut! Eilisen Palloseuran porukastakin lienee muutamia, ketkä KuFulaisten paitaa kesällä kantavat, joten luottavaisin mielin C-lohkoon voidaan valmistautua, vaikkakin useampi kokeneempi kaveri onkin rosterista jäänyt pois? Mielenkiintoinen "aluevaltaus" http://www.pallokissat.fi/2017/02/10/naisten-ykkosta-pelataan-ensi-kaudella-kuopiossa/

 
Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines