FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2018 klo 10:01:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Matsissa - Kohti parempaa ottelukokemusta  (Luettu 1612 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Matsissa

Poissa Poissa


: 15.01.2017 klo 15:11:08

Tutkimusten mukaan yli 70% loistavaa palvelua tarjoavista organisaatioista, yrityksistä ja yhteisöistä luottaa päätöksissään asiakaspalautteeseen ja siihen, että asiakkaat osallistetaan kehitykseen.

Jalkapallo, ja erityisesti suomalainen jalkapallo, on kiistatta parasta paikanpäällä. Harmittavan vähän kuitenkaan meiltä maksavilta asiakkailta kysytään milloin ottelut haluttaisiin pelattavan, minkälainen ottelutapahtuman toivoisi olevan, mitä otteluissa tarjoillaan ja minkälaisia fanituotteita meidän oletetaan ostavan. Käsittämätöntä.

Matsissa.fi tavoitteena on innostaa kaikkia meitä vaatimaan parempaa. Suomessa peleissä käyvien ja siitä maksavien fanien määrä on vielä verrattain pieni, mutta sitäkin intohimoisemmin asiaan suhtautuva. Uskoakseni moni olisi valmis osallistumaan enemmänkin, jotta ottelutapahtumista saataisiin parempia. Matsissa.fi tavoitteena on luoda avoimuuden ja palautteenannon kulttuuria seurojen, Veikkausliigan ja fanien välille puolueettomasti. Käytännössä tämä tarkoittaa mielipiteiden kysymistä ja vastausten avointa jakamista kaikille jalkapallosta kiinnostuneille, myös seuroille suoraan. Toisaalta se voi tarkoittaa jotain muuta meiltä maksavilta asiakkailta tulleen ehdotuksen eteenpäin välittämistä. Lähdetään liikkelle simppeleillä anonyymeillä kyselyillä, jotka koskevat aina täsmällisesti yhtä aihetta: otteluohjelmaa, seuran fanituotteita, ruokaa ja juomaa, oheisohjelmaa. Mitä vaan, joka meidän katsojien kannalta on ollennaista itse pelin lisäksi. Pelihän on jo mielenkiintoista kuten kaikki tiedäämme. Kaikki kerätty palaute ja ideat kootaan Matsissa.fi sivulle ja tänne ja jaetaan suodattamattomana seuroille ja kaikille, jotka niistä voivat potentiaalisesti olla kiinnostuneita.

Mitä useampi osallistuu, sitä vakavammin asiat otetaan asioiden kehittämiseksi.

Kaikki ideat ja kommentit tervetulleita. Asia on yhteinen.

Davo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turku, Zladde


Vastaus #1 : 31.01.2017 klo 11:22:43

Kaljaa katsomoon.
Nahka_Tapsa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tapio-san


Vastaus #2 : 31.01.2017 klo 18:38:41

Kaljaa katsomoon.

Erityisesti keväällä ja syksyllä myös hehkuviiniä.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines