FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.08.2018 klo 05:16:07 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: NJS 2017 - Palokärkiä vuodesta 1967  (Luettu 6711 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sulley Murtawi

Poissa Poissa


: 18.01.2017 klo 20:09:42Koko nimi: Nurmijärven Jalkapalloseura
Perustettu: 1967
Kotikylä: Klaukkala, Nurmijärvi
Kotikenttä: Klaukkalan tuuleton Wembley (virallisesti Klaukkalan Urheilukentän nurmi)
Puheenjohtaja: Markku Siivonen
Päävalmentaja: Mikko Manninen

''Palokärki (Dryocopus martius) on iso peloton tikka, johon liittyy paljon kansanperinnettä: sanotaan, että kuolema vierailee talossa, jonka pihaan palokärki asettuu.''

Nurmijärven Jalkapalloseuran edustusjoukkue pelaa kaudella 2017 Uudenmaan piirin Kolmosessa edelliskauden tavoin lohkossa kolme.

Alkusanat:

Sivullekirjoittanut avaa NJS:n kausiotsikon muutamasta edelliskaudesta poiketen anonyyminä yksityishenkilönä seuran virallisen käyttäjätilin sijaan. Avaus tulee olemaan pilke silmäkulmassa laadittu, joskin mahdollisimman todenmukainen kokonaisuus. Itse olen seurannut edustuksen otteita ja toimintaa viimeisten vuosien aikana välillä lähempää, välillä kauempaa. Toisinaan savuisesta Pihvimyllärin nurkkapöydästä, toisinaan taas treenikentän laidalta. Avauksen on tarkoitus sisältää pohdintaa sekä menneisyydestä, että tulevasta. Osa puskaradion tärykalvoilleni välittämästä tiedosta on epäilemättä totta, mutta otsikkoa ei kannata kuitenkaan päntätä kuin piru Raamattua.

Kausi 2016 – So last season

Kausi 2016 oli kokonaisuudessaan joukkueen asettamiin ja julkaisemiin tavoitteisiin nähden huolella leivottu ja täten kuohkea pannukakku. Joukkue ei saavuttanut ainuttakaan asettamaansa tavoitetta, jotka muistin virkistämiseksi olivat seuraavat: nousu Kakkoseen, Regions’ Cupin voitto sekä vähintään yhden kakkosdivarimiehistön nujertaminen vuoden 2016 Suomen Cupissa. Syksyllä Palokärjet onnistuivat vielä möhlimään mahdollisuutensa kauden 2017 Suomen Cupin lohkovaiheeseen Haukiputaalla.

Kun kurkistaa pintaa syvemmälle, oli tikkojen mennyt kausi toisaalta lähestulkoon täydellinen. Ainoastaan heti alkuvuodesta kabinetissa tuoksi kaudeksi Kakkoseen noussutta Kontua vastaan katkennut vuoden 2016 Suomen Cup -taipale jäi etenemättä lähestulkoon tavoitteeseen saakka. Syksyllä pohjoisessa Suomessa pelattu kuluvan vuoden Cup-matka taas törmäsi, nyt jos koskaan, absurdiin tuomarifarssiin Haukiputaan Pallon vieraana.

Regions’ Cupissa NJS eteni aina finaaliin saakka. Matka finaaliin sisälsi ajoittain suorastaan eroottisia peliesityksiä ja tapahtumia, toisaalta mukaan mahtui myös hankalia ja tiukkoja otteluita. Katsomossa keskusteltiin joukkorahoituksen käynnistämisestä välierän Pallo-Iiroja vastaan loppuminuuteilla ratkaisseen Tony Lehtimäen näköispatsaan toteutuksen mahdollistamiseksi. Kyseinen edelleen Charlotassa puhututtava suoritus kaikkien aikojen klaukkalalaisyleisön edessä oli sitä luokkaa, että sivullekirjoittanut ja varmasti muutkin läsnäolleet näkevät tapahtumasta edelleen enemmän tai vähemmän kosteita unia.


Kuva Regions' Cupin välierämatsista Klaukkalasta

Regions’ Cupin HuuhkajaTV:n välittämässä finaalissa tikkaparvi sai vastaansa kaudella 2016 lähestulkoon kaiken NJS:n nenän edestä lopulta voittaneen FC Legirus Interin. Yleisesti ottaen Legirus oli kuluneella kaudella NJS:ää parempi kaikilla osa-alueilla, joten täten menestys oli täysin ansaittua. Finaali kuitenkin oli etenkin ensimmäisen kolmevarttisen ajan jopa NJS:n dominoinniksi luonnehdittavaa, jolloin sekä kapteeni Bergströmillä että Nallipyssy-Nikolla oli tontit sovitella sankarinviittaa. Vanha ’’tee, tai kaveri tekee’’-klisee toteutui jälleen, ja Legirus raastoi toisella puolikkaalla rutiininomaisen 2-0 voiton ja samalla 5000 euron palkintorahan Korsoon. Ennen kotimatkaa pöllöliiton fiksusti järjestämällä finaalinjälkeisellä finaalijoukkueiden välisellä yhteislounaalla tunnelma oli kuulopuheiden mukaan kevyt. Edelliseen kursivoituun: why, oh why?

Itse sarjakausi ja luonnollisesti myös joukkueen päätavoite Kolmosessa päättyi lopulta sijaan kolme. Nurmijärven Jalkapalloseuran edustusjoukkue sijoittui täten kaudella 2016 Uudenmaan Piirin Kolmosen lohkon kolme sijalle kolme. Piste-eroa suvereenisti sarjassa tappioitta dominoineeseen Legirukseen kertyi lopulta ei kolme, vaan 12 pistettä. Kakkospaikka sen sijaan jäi pisteen päähän, kun 1-1 voitot NJS:n kanssa kauden aikana tasannut Reipas sananmukaisesti rouhi tiensä poudiumin toiseksi korkeimmalle korokkeelle. Futiksessa tai ylipäänsä elämässä menneen jossittelu on asiantuntijapiireissä todettu hyötysuhteeltaan turhaksi, joten sitä on turha harrastaa edes vähää alusta. Jätetään se Klaukkalan paikallisille kylähul… faneille.

Kausi 2017 – Paikallista fudista 50 vuotta

Kauteen 2017 ollaan panostettu Nurmijärvellä jo tässä vaiheessa ennenkuulumattomalla tavalla. Pelaajisto, valmennus ja taustajoukot ovat saaneet uudistuksia. Myös joukkueen ympärillä koko seuralla vaikuttaa olevan 50-vuotis juhlavuoden kunniaksi raikas pöhinä. Aikuisten futiskoulu, aktiivinen fanituotemyynti ja muut toimet ovat parantaneet ilmapiiriä entisestään. Tämä kaikki liittynee seuran julkaisemaan Hanke 2018- projektiin, jonka tarkoituksena on viedä kuluvan vuoden aikana seuraa suurin harppauksin eteenpäin niin toiminnallisesti kuin sarjatasollisestikin.

Seura kuvailee hanketta verkkosivuillaan seuraavasti: ’’Palokärkisydän sykkii –hanke (Hanke 18). Tavoitteena nostaa edustusjoukkueiden tekemisen taso niin kentällä kuin taustalla seuraavalle tasolle, mikä onnistuessaan tarkoittaa sarjatason nostoa niin miehissä kuin naisissa. Edustusjoukkueet tulevat lähemmäksi juniorijoukkueita, mikä toivottavasti näkyy edareittein yleisömäärissä ja fiiliksenä ottelutapahtumissa.’’ (http://www.njs.fi/uutiset/2016/12/valmennuspaallikon-katsaus-menneeseen-kauteen/)

Lohkojako

NJS pelaa kaudella 2017 Uudenmaan Piirin Kolmosen seuraavanlaisessa kolmoslohkossa:

MPS
FC Kontu
Reipas
NJS
LPS
HerTo
RiPS
TuPS
HyPS
PuiU
JoKi
FC FINNKURD

Lohko on mielenkiintoinen ja jälleen kerran kovatasoinen, joskaan Legirukseen verrattavaa ennakkosuosikkia ei tulevan kauden lohkosta löydy. Heinähattuderbyt jatkuvat edelleen, joissa toivottavasti hyvinkääläiset saavat nostettua profiiliaan kauden 2016 tupla-anaaliluotauksen jäljiltä.

FC FINNKURD saattaa sovitella mustan hevosen saappaita kavioihinsa, eikä Kakkosesta pudonneet MPS ja Kontukaan varmasti jäähdyttelemään lähde. NJS sijoittunee ennakkokaavailussa jälleen tiukasti nousutaisteluun yhdessä Reippaan kanssa.

Wembley

Palokärjet operoivat myös juhlavuoden totuttuun tapaan Klaukkalan urheilualueella. Kyseinen miljöö on kokemassa hienoja panostuksia, kun kunta rakennuttaa alueelle paraikaa fantastisen upeaa kulttuuritaloa, jossa on mukava tanssia sekä laulaa ja välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Arkadian Yhteislyseon lukion yhteyteen nousee samaan aikaan sählyhalli, jossa on mukava sitten sählätä. Kohta vajaan neliökilometrin alueella sijaitsee siis kaksi kaukaloa, kaksi tekonurmea, jalkapallohalli, nurmikenttä, salibandyhalli, kulttuuritalo ja hippokisojen vakiopaikka yleisurheilukenttä hyppypaikkoineen päivineen. Niin ja tietysti myös Suomen parhaat ulkomassakentät todellisille mestareille – tenniksen ystäville.

Kuningaslajia kuitenkin pelataan edelleen tuulettomalla Wembleyllä. Muoviwembley jäänee alkukaudesta käyttämättä, sillä kyseinen etelänaapurista tilaustyönä hankittu alusta on siinä kunnossa, ettei pelaaminen ole turvallista. Ilmeisesti tarkoituksena on uusia tekonurmi kesän aikana, jotta syksyllä päästään operoimaan viimeiset kotimatsit Klaukkalalassa. Jää nähtäväksi, pelaako Palokärjet sarjaottelunsa vieraissa niin kauan, että nurmi kasvaa käyttökuntoon. Tyypillisesti aurinkoinen on porottanut ja kaamossateet kostuttanut Welmbeyn syvävihreäksi jo hyvissä ajoin huhti-toukokuun vaihteeseen. Luultavasti eteläisen Suomen ylivoimaisesti paras nurmialusta saa täten maistaa tikkanappuloita jo kolmannella tai neljännellä sarjakierroksella.


Urhiksen nurmi ja taustalla Nurmijärven Sähkö-kupla

Myös urhiksen pääareena, Wembley, kokee uudistuksia. Urheilukentän katsomo uusitaan kuluvan talven aikana. Moni odotti katettua katsomoa, mutta kunta ei päättänyt tarjoilla jalkapalloihmisille makeaa mahan täydeltä, vaan katsomon kokeneet puuosien kakkosneloset vaihdetaan uusiin. Todellinen fanikuntahan ei matseissa istu, joten merkitystä uudistuksella ei juurikaan ole. Jos joku istuu, säästyypähän tikuilta.

Valmennus ja taustat

Edustusjoukkuetta luotsaa kaudella 2017 totutusti Mikko Manninen. Miehestä on sanottu paljon ja paljon on myös jätetty sanomatta. Muutama kausi sitten Nelosesta sukkana Kakkoseen -satutarinan pääarkkitehtina toiminut Manninen on kovan paikan edessä. Tulosta on yksinkertaisesti tultava, etenkin kun panostukset joukkueen toimintaan nousun eteen ovat ennenkuulumattomat. Toisaalta tulee muistaa, että pelkästään Mannisen vastuulla esimerkiksi viime kauden tuloksellinen menestymättömyys ole, sillä pelaajistonkaan housuunpaskominen ei varsinaisesti auttanut asiaa.

Valmennuskolmikon täyttää uutena nimenä Konnusta Mannisen aisapariksi saapuva Marko Tukiainen. Kyseinen herra on Nurmijärvellä tuntematon nimi, mutta alkutalven treeneistä kantaa kristallinkirkas kaiku: herra istuu hyvin valmennusryhmään ja harjoitustapahtumat ovat ottaneet selkeitä edistysaskelia miehen mukaan tultua. Maalivahtivalmennuksesta vastaa totutusti Petri Ojanperä, ja fysiikkavalmennuksen puolelle sekä miesten- että naisten edustusjoukkueisiin saatiin mukaan Lasse Lagerblom.

Myös joukkueenjohto sai rautaisen vahvistuksen, kun toivottavasti humoristisen lempinimen itsellensä lanseerannut Tommi ’’titaani’’ Paajanen astui riviin Ismo Lampisen tueksi.

Kaikkiaan taustat tulevat kaudella 2017 olemaan kunnossa. Kolme laatuvalmentajaa, kaksi joukkueenjohtajaa ja huippuluokan fysiikkaosaaminen pitänee oman osansa siitä, että syksyllä 2017 Nurmijärven Jalkapalloseuran miesten edustusjoukkue nousee Kakkoseen.

PelaajistoJoukkueen pelaajisto on oikeastaan ainoa toiminnan osa-alue, johon suurempia panostuksia ei ole tehty. NJS vaikuttaa valinneen edellisvuosien tapaan mielestäni fiksun linjauksen, ettei dollareilla pyritä houkuttelemaan palkkasotureita Nurmijärvelle. Vähemmän yllättäen joukkueen runko pysyy samana kuin edelliskausina höystettynä parilla-kolmella vahvistuksella.

Patrick O’Shaughnessy ja Otso Knuuttila pukevat kaudella 2017 palokärkipaidan päälleen. Kyseisestä kaksikosta Paddy ei ole aikaisemmin seuran värejä edustanut, kun taasen mustaksi hämähäkiksikin luonnehdittu Otso on Klaukkalan oma poika ja täten omaa myös pitkän NJS-historian. Niin ja Severi Murto liittyi myös joukkueeseen, mutta ei siitä sen enempään.

Sopimuspelaajat:

Aapo Mäki
Mikko Wahlroos
Niko Aittasalmi
Lauri Bergström
Atte Kaipio
Matti Kaipio
Markus Laihanen
Tommi Lampinen
Eemeli Kivistö
Joonas Manninen
Otso Knuuttila (MV)
Joonas Paldanius (MV)
Patrick O’Shaughnessy
Iiro Laakso
Joni Murtomaa
Lassi Vainikainen
Severi Murto
Jussi Valkama (MV)
Tony Lehtimäki
Aleksi Sinkkonen
Tino Purme
Sixten Björkstrand

Loputtomiin ei pelaajistoa liene tarpeen analysoida, sillä kuten todettua, on se pitkälti sama edellisvuosiin verrattuna. Tulevalla kaudella Palokärkien toimintaolosuhteet tulevat olemaan sitä luokkaa, että mitään tekosyitä menestymättömyydelle ei ole. Pelitaktiikoista tai -ryhmityksistä kirjoittamiseen on niin ikään turha mustetta kuluttaa, sillä huomionarvoisia muutoksia on tuskin tulossa. Mannisen sapluuna on pysynyt päälinjoiltaan samana jo vuosia, joten poikkeukselta vältyttäneen myös juhlavuonna. Alla fantasiahahmotelmaa vähemmän Palokärkiä seuranneille:


                            Knuuttila
O’Shaughnessy-Wahlroos-Bergström-Kaipio
                             Murto
Manninen-Vainikainen-Aittasalmi-Murtomaa
                          Kilpeläinen

Yhteenveto

Lukijalle lienee tässä vaiheessa selvää, että Klaukkalassa todella panostetaan tulevaan kauteen kolmosdivarijoukkueelle jopa poikkeuksellisen upein toimin. Juhlavuosi, huikeat panostukset, hanke 2018:n aiheuttama menestyspaine… Kausi 2017 tulee päättymään syksyllä joko upeisiin nousujuhliin tai sen luokan pettymykseen, ettei pahemmasta väliä.

Toivotaan, että otsikko voi toimia keskustelualustana NJS:n ja sen edustusjoukkueen asioista kiinnostuneille.
« Viimeksi muokattu: 12.06.2017 klo 22:44:50 kirjoittanut Sulley Murtawi »
Nurmijärveltä

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 23.01.2017 klo 23:07:40

Yli vuosi viimeisestä. Mikään ei saa minua syttymään Njs- kausiotsikon lailla! Tekisi mieli aloittaa skrivaaminen positiivisen kautta, mutta en minä kaikessa yksinkertaisuudessani kykene... Mitä vittua- kysymys seuraaviin asioihin:

-Stan Festuksen puuttuminen sopimuspelaajien listalta? Lopettaako?
-Severi Murto. Mihin onko sopimus kesätaukoon saakka kuten vuonna 2013?
-Mr Mannenen. Kakkoseen tai Mannista kakkoseen.
-Panostukset: kasa lautoja ja kakkosvalmentaja. Saa nähdä, osoittautuuko kakkosvalmentaja myös kasaksi.

Hienoa miehet, kohta mennään!Etzo

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 30.01.2017 klo 19:50:25

Hyviä kysymyksiä. Vastaukset missä pelaa?

Topic seurantaan Tuoppi
NJS1967

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 01.02.2017 klo 15:33:55

Kylläpä on mukava lukea, kun joku on nähnyt vaivaa kausiotsikon eteen.

Asiaan:

Uutinen
Sulley Murtawi

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 02.03.2017 klo 14:48:20

Nostellaas Seitsemän Veljeksen ihmettä taas ylemmäs lähestyttäessä aurinkoisempia kelejä ja toivottavasti sitä myöten aurinkoisempia peliesityksiä. (Kalju)päävalmentaja Manninen päivitteli omia touhujaan, joukkueen talvikautta ja tavoitteita YouTuben NJS TV -kanavalla. (https://www.youtube.com/watch?v=9y3qYtXWtio)

Videolla Mikko avaa joukkueen tilaa kertomalla alkuvuoden tuloksista (kolme voittoa, yksi tappio), toteamalla sairastuvan olevan tyhjä, kertomalla että maalinteko vaatii kliinisyyttä edelleen sekä mainitsemalla että oma pää on jo nyt kohtuu hyvin tilkittynä. Noihin steitmentteihin sivullekirjoittanut tarttuu sen verran, että sairastupa ei tunnu olevan tyhjä ainakaan ottelupöytäkirjojen perusteella, sillä omasta ihanneavauksesta on koko alkuvuoden tuntunut puuttuvan pari-kolme luutaa edelleen. Maalinteon kliinisyyden parantaminen on aiheellinen täky, mutta puolustuksen tiiviyden kehuminen siinä ja siinä - vähät päästetyt maalit nimittäin johtuvat kuulopuheiden mukaan pitkälti vastustajien heikkoidesta. Toki kyllähän heikotkin vastustajat saattavat maaleja saada aikaiseksi, sikälimikäli puolustus vuotaa.

Joka tapauksessa kovat on tavoitteet jälleen joukkueella, ja näin sivustaseuraajaana on jälleen mielenkiintoista seurata mihin homma lähtee kehittymään. Vuosi takaperin säpinä näihin aikoihin oli aikalailla samanlainen kuin nyt, ja positiivisuus tuntuu huokuvan kaikesta joukkueen sisällä ja sen ympärillä tapahtuvasta tekemisestä. Toivotaan, että lopputulema tällä kaudella tulee olemaan sen tarvittavan siivun edellisvuotta parempi.

e: kirjoitusvirhe
« Viimeksi muokattu: 02.03.2017 klo 14:51:03 kirjoittanut Sulley Murtawi »
NJS1967

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 04.04.2017 klo 12:39:42

Aika nostaa topic pinnalle kun sarjakauden alkuun on 2,5 viikkoa aikaa. Nurmijärven Jalkapalloseuran edustusjoukkueella on enää tulevan perjantain Härmä-ottelu jäljellä ennen kuin kausi pyörähtää käyntiin kilpailullisten otteluiden merkeissä tiistaina 11.4. RiRa:a vastaan Regions' Cup -koitoksessa. Toistaiseksi joukkue on vuoden 2017 aikana kärsinyt tappiot vain tulevalla kaudella Ykkösessä luutivalle IF Gnistanille ja Kakkosessa puolestaan pelaavalle FC Espoolle. Päänahkoja sen sijaan tarttunut mukaan läjältä Kolmosen joukkeita sekä Kakkosen TPV:ltä. Alla listattuna talven ja kevään harjoitusottelut:

NJS - Härmä 7.4.2017

NJS 3-2 TPV 1.4.2017 (Voitto)

Gnistan 2-0 NJS 25.3.2017 (Häviö)

EPS 1-3 NJS 18.3.2017 (Voitto)

NJS 6-2 PPJ 4.3.2017 (Voitto)

Härmä 1-3 NJS 11.2.2017 (Voitto)

HJS 0-2 NJS 4.2.2017 (Voitto)

HPS 0-2 NJS 28.1.2017 (Voitto)

FC Espoo 5-2 NJS 20.1.2017 (Häviö)

Joukkue 2017 pärstöineen:


Kohti kauden alkua!
Sulley Murtawi

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 02.05.2017 klo 10:24:40

Kaksi sarjakierrosta takana, joilta Palokärjet ovat napsineet nousijakandidaatin elkein täydet kuusi pistettä komealla 8-0 maalierolla. Avauskierroksella Puipa kaatui Tapulissa 0-6, ja vapun aatonaattona puolestaan FC Finnkurd jäi nuolemaan näppejään Talin keskipäivässä.

Itse peli ei näytä vielä järin hyvältä, mutta vaikuttavasti NJS on onnistunut kampeamaan rutiininomaisesti voitot molemmista matseista toisella puoliajalla, kun taukotilanne matseissa on ollut 0-0.
Sulley Murtawi

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 12.06.2017 klo 22:44:07

Noniin. Uudenmaan Kolmosen kolmoslohkossa nyt tasantarkkaan kahdeksan pelikierrosta takana, ja kärkipaikalla keikkuu odotetusti NJS. Palokärjet on tyylitellyt kahdeksasta pelistä 22 pistettä saldolla 7-1-0 ja maalierolla 39-4. Joukkue on repinyt kolmantena majailevaan Reippaaseen jo seitsemän pisteen kaulan. Mainitsemisen arvoisa kuitenkin on, että kakkospaikkaa pitää vakuuttavan alkukauden pelannut ja Palokärjille ainoan pistemenetyksen aiheuttanut LPS. Laajasalolaiset ovat tosiaankin pelanneet upean alkukauden - saa nähdä kuinka pitkälle lento jatkuu.

NJS on läpsytellyt viimeisestä kolmesta matsista täydet pisteet maalierolla 24-1. Noissa matseissa Palokärkien tulivoiman on saanut tuta MPS, HyPS ja JoKi. Tulevana perjantaina kupletin juoni tulee kuitenkin olemaan täysin erilainen, kun vastaan kävelee varmasti sarjatason top-3 kyrpäjengit valtakunnallisesti -sakissa tiukasti paikkansa pitävä Reipas kotinurmellaan. Palokärkien on laitettava työkengät jalkaan ja työhanskat käteen, jottei viime vuoden tappio Lahdessa toistu.

Mielenkiintoinen tilanne kolmoslohkossa, kun enää muutama kierros pelaamatta ennen kesätaukoa. Palaan vielä tuohon taannoiseen tapaus Musawiin: herra tosiaankin sai kokonaiset kaksi ottelua pelikieltoa toilailuistaan. Mitä vittua siellä kentällä pitää tehdä, että piiri rankaisee normaalia kovemmin?

Jee, avausviestiin päivitystä: kesäkuun puolivälin ilouutisia pelaajarintamalta, kun viime kaudella tikkojen keskikenttää dominoinut Tino Purme palaa kotiin. Myös Aleksi Sinkkonen kaivaa tuttuun tyyliinsä kesälomien kunniaksi Palokärkinutun naftaliinista. Jo valmiiksi huippuvahva ja laaja ryhmä saa siis pari kovan luokan vahvistusta lisää.

Linkki herrojen haastatteluun: https://www.facebook.com/palokarkisydan/videos/vb.331157693664680/1560575410722896/?type=2&theater
Kärki20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gunners


Vastaus #8 : 07.10.2017 klo 20:16:18

Kakkoseen piste!
Etzo

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 08.10.2017 klo 11:29:54

Hell yeah boys! Tuoppi
NJS1967

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 08.10.2017 klo 13:00:28

NJS toden totta nousee Kakkoseen kaudeksi 2018 lähes sensaatiomaisen draamankaaren päätteeksi Kolmosen kolmoslohkosta. Myös seuran kakkosjoukkue varmisti jo aiemmin nousunsa Neloseen, joten miesten saralla seuran 50-vuotis -juhlavuosi sujui lopulta upeasti. Puhumattakaan naisista, jotka taistelevat par’aikaa Joensuussa Ykkösen nousukarsinnassa.

Kyllä nyt kelpaa olla palokärkisydän.
Sulley Murtawi

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 08.10.2017 klo 13:18:58


Kyllä nyt kelpaa olla palokärkisydän.

Tämä.
Sulley Murtawi

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 11.10.2017 klo 16:51:19

Seura puski nousuvideon ulos jo näin keskiviikon ratoksi, linkki facebookiin alla.

https://www.facebook.com/palokarkisydan/videos/1711965032250599/
GLC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NJS


Vastaus #13 : 19.10.2017 klo 14:26:46

Seura puski nousuvideon ulos jo näin keskiviikon ratoksi, linkki facebookiin alla.

https://www.facebook.com/palokarkisydan/videos/1711965032250599/

Hieno video ja hyvä fiilis välittyy!

Pitkään joukkueen toimintaa seuranneena, ajattelin myös minä aloittaa foorum-uran Kakkoseen nousun kunniaksi. Toivottavasti saataisiin täälläkin vähän herätettyä keskustelua nurmijärveläisestä futiksesta, koska hemmetin hiljaistahan täällä on ollut.

Kiinnostaisiko Sulley Murtawia kirjoittaa jonkun sortin kausi-avaus??

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines