FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.01.2018 klo 22:31:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: UPA846-koodilla $10 alennus iHerbiin!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Kirjoittaja Aihe: Rasmus Schüller - Minnesota United FC  (Luettu 62056 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bob cut, Sebastian Dahlström


Vastaus #125 : 18.06.2017 klo 15:35:42

Pääsi kentälle 79. minuutilla. Vastustaja teki 1-0 voittomaalin viisi minuuttia myöhemmin.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #126 : 18.06.2017 klo 18:21:07

Radella ei tuohon maaliin ollut mitään osuutta, kulman jälkitilanteessa Minnesotan pelaajat maalin edustalla (Cronin ja Ramirez) lopettivat jostain syystä pelaamisen ja Salt Laken kärki pisti paluupallon torjunnasta sisään. Todella halpa maali sinällään tärkeän ottelun ratkaisuksi, toki Minnesota oli ollut koko ottelun jyrän alla ja vain Shuttleworthin torjunnoilla pysyi tasoissa loppupuolelle asti.

Coloradonkin voitettua oman ottelunsa viikonloppuna, putosi Minnesota nyt lännen ja koko MLS:n viimeiseksi.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #127 : 19.06.2017 klo 00:19:54

Minnesotan skandinavianreissu on osoittautumassa tuloksiltaan aika legendaariseksi, kun Rade näyttäisi tuon reissun selkeästi parhaalta hankinnalta, koska on alkukauden jälkeen mahtunut edes pelaamaan...

Gatt treidattiin pois ennen ensimmäistä peliään.

Demidov pistettiin nopeasti hyllylle ja kesän siirtoikkunassa pyritään pistämään pihalle.

Alvbåge on ilmeisesti saanut luvan lähteä kesällä muualle, jos kiinnostusta löytyy.

Kadrii on viime ajat ollut lähinnä katsomossa.

Tuo Salt Lake -ottelu on herättänyt kysymyksiä, kun Minnesotalla oli vain viisi vaihtopelaajaa. Laitapakki Burch ilmeisesti oli matkustanut, mutta ei lopulta pystynyt loukkaantumisen takia osallistumaan, siltikin vielä olisi jäänyt penkki vajaaksi. Huomattavaa vielä tuossa penkissä, että Schüller oli tuon viisikon hyökkäävin pelaaja. Keskikentän yleismies (Martin), puolustava keskikenttämies (Warner), puolustuksen yleismies (Taylor) ja veskari (McLain) olivat Raden ohella penkillä. Siinä on hyvä sitten lähteä hyökkäystä kesken ottelun kohentamaan.

Siihen nähden, että kuinka päin persettä Minnesotan joukkueen rakentaminen talvella ja keväällä meni, niin nykyinen tilanne, jossa taistelevat jumbosijan välttämisestä on aika hyvä.
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #128 : 22.06.2017 klo 04:53:30

Seurasi kotiottelua Portlandia vastaan tukevasti penkiltä koko ottelun, Minnesotalle 3-2 voitto.
Pajicz

Poissa Poissa


Vastaus #129 : 12.07.2017 klo 14:00:26

Taitaa Raden visiitti Minnesotaan jäädä lupaavan alun jälkeen torsoksi. Peliaikaa ei ole viime aikoina tippunut, ja MNUFC:llä on tietojen mukaan hakusessa useita pelaajia leventämään miehistöä.

Skotlannin U21-maajoukkuemies Sam Nicholson tuli jo Heartsista, mutta taitaa viihtyä paremmin laidalla kuin keskustassa.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #130 : 12.07.2017 klo 23:29:35

Uusiseelantilaistoppari Michael Boxall saapui Etelä-Afrikasta Minnesotaan myös siirtoikkunan taas auettua. Maalilta, alkukauden jälkeen penkillä/katsomossa ollut, Alvbåge palasi Göteborgiin, kun Minnesota ei käyttänyt optiotaan lainan jatkoon.

Sinällään juuri materiaalia leventävää porukkaa Nicholson ja Boxall ennakkoon ovat, eivät mitään suoria avauksen pelaajia. Lännen viimeisenä oleva Minnesota on tehtyjen maalien turvin nipinapin idän jumbon DC:n edellä MLS:n kokonaistilanteessa. Luulisi että tuossa tilanteessa olisi vahvistuksiakin tarkoitus hankkia, mutta nähtävästi Minnesotassa on alistuttu kohtaloon ja haetaan arpoja loppukaudeksi, jos sitten ensi kaudella...

Rade jakaa paljon mielipiteitä Minnesotaa seuraavien piirissä, toisten mielestä on täysi turisti, toisten mielestä tuo lonkkavamma, jonka paranemisesta ja vaikutuksesta esityksiin ei täyttä varmuutta ole, on se merkittävin tekijä ja täyteen iskuun päästyään nähdään vielä Raden nousu avaukseen.

Mitä omat havainnot ovat, niin pirun flegun oloinen Rade on kentällä Minnesotan riveissä ollut, mutta tilastot ovat aika hyvät kuitenkin, voittaa palloja joukkueelleen ja syöttötyöskentelykin on alun jälkeen parantunut.

Vielä noihin omiin havantoihin, niin Raden otteet ovat vaan silmämääräisesti näyttäneet pirun paljon huonommilta ja löysemmiltä kuin mitä tilastot ovat kertoneet. MLS on toki erittäin urheilullinen sarja ja Minnesotan Heath vielä niitä viimeisiä (tämän hetken tilanteessa viimeinen*) munaravikoohkaamiseen luottavia vanhoja lädivalmentajia sarjassa, mikä vaikuttaa. Mutta olisi Radeltakin jonkin verran enemmän odottanut, vaikka sarja, eikä varsinkaan seuran valmennus, niitä vahvuuksia tuo parhaiten esiin.

*DC:n Olsen toki toinen vielä munaravikoohkamisen koulukuntaan kuuluva valmentaja, mutta ei ole vanha, eikä lädi. Mutta sarjatilanne kertonee omaa kieltään.
« Viimeksi muokattu: 12.07.2017 klo 23:49:52 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
golddigger

Poissa Poissa


Vastaus #131 : 13.07.2017 klo 11:17:41

Mitä omat havainnot ovat, niin pirun flegun oloinen Rade on kentällä Minnesotan riveissä ollut, mutta tilastot ovat aika hyvät kuitenkin, voittaa palloja joukkueelleen ja syöttötyöskentelykin on alun jälkeen parantunut.

Yhtään peliä en ole Radelta Minnesotassa nähnyt mutta tässäpä tuli kyllä summattua miehen koko ura yhdessä virkkeessä. Olemus ei huou itseluottamusta mutta yleensä kuitenkin auttaa joukkuetta ja statsit näyttää hyvältä.
Pajicz

Poissa Poissa


Vastaus #132 : 13.07.2017 klo 23:07:11

Yhtään peliä en ole Radelta Minnesotassa nähnyt mutta tässäpä tuli kyllä summattua miehen koko ura yhdessä virkkeessä. Olemus ei huou itseluottamusta mutta yleensä kuitenkin auttaa joukkuetta ja statsit näyttää hyvältä.

Viimeisinä Klubikausinaan alkoi näkyä asennettakin. Sitä kaivattaisiin tässä tilanteessa ja sarjassa erityisen paljon.

Häckenissä viime kaudella Rade pelasi melko hyvää, mutta vähän virkamieshenkistä peliä, ja Minnesotassa sitten ne pari peliä jotka itse olen nähnyt ovat menneet enemmän tai vähemmän anteeksi pyydellen ja alaspäin syötellen.
Pajicz

Poissa Poissa


Vastaus #133 : 16.07.2017 klo 19:26:28Mielenkiintoinen kirjoitusasu keksitty.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #134 : 16.07.2017 klo 19:29:37

Radelle vajaa vartti eilen avauksesta harjoitusottelussa Meksikon Atlasia vastaan. Reisivamma todennäköisesti tällä kertaa valmentajan mukaan, joten kovinkaan hyvin ei tällä hetkellä Radella mene.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #135 : 21.07.2017 klo 23:52:47

Raden reisivamma ei ole erityisen paha, on jo viikolla ollut treeneissä jossain määrin mukana, mutta tehnyt kevennettyä ohjelmaa ja on lehtitietojen mukaan kuitenkin varmuudella ulkona viikonlopun ottelusta New York RB:tä vastaan.

Minnesota saalisti viikolla tasapelipisteen kotonaan lännnen kärkipään Houstonia vastaan, vaikka pystyi nimeämään kotiotteluun vain viisi vaihtopelaajaa, kun loukkaantumisia on runsaasti ja uudet pelaajat eivät olleet vielä käytettävissä. Houston toki vei ottelua, mutta ei onnistunut käyttämään paikkojaan. Hyvin vaikea on ilmeisesti Minnesotan pelaajatilanne tuohon NYRB-otteluunkin.

Minnesotan kausi tosin alkaa olemaan ohi, playoff-sijoille nouseminen vaatii aivan ihmeitä, joten kausi jäänee uskottavuuskamppailuksi konferenssin tai koko liigan jumbosijoja vältellessä. Tällä hetkellä Minnesota on lännen jumbo, mutta koko liigan tilanteessa DC:tä edellä. MLS:n SuperDraftissa ei kuitenkaan yleensä ole samanlaisia sateentekijöitä luvassa kuin noissa muiden lajien Pohjois-Amerikan ammattilaissarjoissa, joten sinällään jääminen jumbosijoille ei ole taktisessa mielessä kannattavaa.

Minnesotahan valitsi ykkösenä jo edellisessä SuperDraftissa, hyökkääjä Abu Danladi oli ihan hyvä poiminta ykkösenä, verrattuna muihin varattuihin, mutta ei jannu ole mikään superstara, kaksi maalia 13:ssa esiintymisessä toistaiseksi. Ja viime aikoina se Danladin suurimmaksi riskitekijäksi arvioitu loukkaantumisherkkyys on alkanut realisoitua, jannu on siellä Raden ja niin monen muun kanssa sivussa tekemässä kevennettyä treeniohjelmaa...
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #136 : 22.07.2017 klo 22:32:06

Erittäin harmilliseen paikkaan Raden kannalta tuo loukkaantuminen taas tuli, kun sieltä on Cronin keskikentältä sivussa ja alkukaudesta paljon vastuuta saanut Warner on nähtävästi menettänyt Heathin luottamuksen, eikä ole viime aikoina päässyt kentälle. Joten tänään siellä on NYRB:tä vastaan Martin keskikentän keskustassa avauksessa, aiemmin kaudella ainakin Martin on ollut kaukana Radenkin takana nokkimisjärjestyksessä.

Minnesotan tilanne on hieman kohtentunut, tällä kertaa saivat jo kuusi pelaajaa penkille. Ehkä jo seuraavassa ottelussa löytyy täysi kokoonpano.
barbarian

Poissa Poissa


Vastaus #137 : 08.08.2017 klo 20:31:27

Minnesota haluaisi pistää miehen lainalle.

Uutinen
The Loons are also interested in loaning out midfielders Rasmus Schuller and Bashkim Kadrii, who both have played sparingly this season in Minnesota.

United also continues its efforts to transfer underwhelming defender Vadim Demidov, the club’s highest-paid player who has been benched since March.

Schuller has played seven games, including four starts, since signing with Minnesota in January. The Finnish midfielder has been dealing with a few injuries this season and a possible loan would be viewed as an opportunity to receive more playing time before a hopeful return to Minnesota.

http://www.twincities.com/2017/08/08/united-pursuing-young-international-winger-from-central-america/
Wk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: lupi, parsa ja muut horottelut


Vastaus #138 : 09.08.2017 klo 18:10:02

Palaa Klubiin

https://www.hjk.fi/uutiset/Miehet-3956
Billy the Badger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ФК «Паруса» Силтавуорэнранта


Vastaus #139 : 09.08.2017 klo 18:10:14

https://www.hjk.fi/uutiset/Miehet-3956

Schüller takaisin Klubiin loppukauden diilillä.
Geejuna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tääl on oltu


Vastaus #140 : 09.08.2017 klo 18:57:09

https://www.hjk.fi/uutiset/Miehet-3956

Schüller takaisin Klubiin loppukauden diilillä.

Sen verran suppea tiedote, etten malta olla spekuloimatta yllä olevan Ameriikan uutisen perusteella tilanteen olevan se, että Yaghoubi on myyty jonnekin Latviaan, ja Schüller tulee loppukaudeksi lainalle paikkaamaan.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #141 : 28.11.2017 klo 09:49:11

https://www.mnufc.com/post/2017/11/27/mnufc-season-end-roster-update

Rade palaa Minnesotaan, mikä nyt oli sinällään selviö, kun sopimus ensi kaudesta jo oli. Näkee sitten, että annetaanko Minnesotassa mahdollisuus pre-seasonilla vai yritetäänkö kaupata talvella pois. Minnesotalla on MLS:n sääntöjen mukaan mahdollisuus ostaa yksi pelaaja talven aikana sopimuksestaan ulos, mutta on lähes täysin varmaa, että jos tuo mahdollisuus käytetään, niin kyseinen pelaaja on Demidov.

Keskikentän osalta ei merkittäviä muutoksia tullut, vaan pelaajien optiot käytettiin. Toki Minnesotan oletetaan olevan aktiivinen siirtopuolella, pettymyksiä varsinkin palkkatasoonsa nähden viime kaudella olleet Ibarra ja J. Venegas ne, joiden kauppaamista pidetään luultavana ja Ibarra varsinkin huhujen mukaan herättänyt liigan sisällä runsaastikin kiinnostusta.

* Minnesotan listasta puuttuu Schüllerin kohdalta international-merkintä, mutta tuo on ilmeisesti vain unohtunut lainapestin takia, eikä kyse ole siitä, että Rade olisi saanut green cardin.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #142 : 23.12.2017 klo 01:27:46

Johan Venegas, laitahyökkääjä, kymppi, kärki, tai joku muu paikka mille ei ole tarpeeksi hyvä, lähti lainalle Costa Ricaan. Sisään on toistaiseksi tullut vain valmentajan poika Harrison Heath sekä kokenut puolustaja Tyrone Mears. Heathille maksetaan (minimi)palkkaa vain sen takia, että isä on valmentaja, hulluja ovat, jos kentälle laittavat... Mears on kokenut vaihtoehto puolustukseen.

Raden tilanne siis materiaalin osalta muuttumaton, toki huhuissa on, että NYRB:n kaupittelema Sacha Kljestan kiinnostaisi Minnesotaa paljonkin. Ja Minnesotan kaupittelema Miguel Ibarra saattaisi kiinnostaa NYRB:tä, joten vaihto joillain painotuksilla ei mahdottomalta kuviolta tuntuisi. Ja jos Kljestanin pornoviikset Minnesotaan saapuvat, niin suomalainen maitoparta sieltä todennäköisesti pihalle pistetään... Kljestan pelaa kuitenkin samankaltaista peliä keskikentällä kuin Radekin, on vaan kovemmat näytöt ja meriitit.

Minnesota tulee kyllä kauppoja tekemään ennen kauden alkua, nähtäväksi jää, että mitä sieltä tulee ja mille pelipaikalle. Raden asema ei ole vakaa, aika harvan Minnesotan pelaajan tosin on...
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #143 : 08.01.2018 klo 23:29:41

Suhteellisen arvostettu yhdysvaltalainen futistoimittaja Jeff Ruetter listaa Schüllerin yhdeksi viidestä pelaajasta, joilta odottaa ensi kaudella läpimurtoa MLS:ssä.

https://ussoccerplayers.com/2018/01/new-year-new-mls-stars.html

Tiedä tuostakaan, toki Ruetter on siinä oikeassa, että ikääntyvälle, ja viime kaudella odotuksiin nähden reippaasti ylisuorittaneelle, Ibsonille voi tulla vaikeata ja Minnesotan keskikentän tilanne ei tällä hetkellä ole kovinkaan vahva, mistä sitten kertoo tuo epäonnistunut pyrkimys hankkia Kljestan, joka lopulta päätyi Orlandoon. Kyllähän nykytilanteessa Radelle on hyvää mahdollisuutta tarjolla, jos Minnesota ei ennen kauden alkua jotain kovaa keskikentän keskustan pelaajaa hanki.

OT: Mypassa käynyt Stefano myös Ruetterin listalla, kun Orlandoon siirtyneenä pääsee ensimmäistä kertaa MLS:n puolella näyttämään kykyjään, jotka veivät viime kaudella NASL:n maalikuninkaaksi ja parhaaksi pelaajaksi toisen kerran kolmen kauden aikana.
Pajicz

Poissa Poissa


Vastaus #144 : 09.01.2018 klo 16:22:53

Suhteellisen arvostettu yhdysvaltalainen futistoimittaja Jeff Ruetter listaa Schüllerin yhdeksi viidestä pelaajasta, joilta odottaa ensi kaudella läpimurtoa MLS:ssä.
Rueter on kyllä hieman puolueellinen minnesotalaisena ja MNUFC:n ns. beat reporterina, mutta toisaalta on ainakin hyvin perillä tilanteesta. Toivottavasti osuu oikeaan.
 
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines