FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.09.2019 klo 08:08:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 14
 
Kirjoittaja Aihe: Rasmus Schüller - Minnesota United FC  (Luettu 176236 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #275 : 03.02.2019 klo 02:31:16

Schüller pelasi avausjakson Minnesotan maalittomassa tasapelissä USL Championshipin Phoenixia vastaan. Viitala ei tänään pelannut, liekö sitten testi päättynyt vaiko tänään haluttiin nähdä Shuttleworthin sekä St. Clairin otteita.

Vasemmalle laidalle Rade on ensimmäisissä harjoitusotteluissa laitettu, ryhmitys on Heathin mukaan "lähes 4-3-3", mikä sitten tarkoittaa epäsymmetristä ryhmitystä, joka nyt tulkinnan mukaan on sitten 4-3-3 tai 4-2-3-1. Phoenixia vastaan Rodriquez oli selkeästi kärjessä ja Quintero käytännössä vapaassa roolissa kärjen takana. Rade liikkui lähes koko ajan vahvasti keskelle, jättäen vasemalle tilaa joko pakin nousta tai Quinteron/Rodriquezin lähteä laidalle. Toisaalta sitten Rade haki ajoittain palloa alhaalta pelinrakennusvaiheessa ja hyökkäyksissäkin ajoittain jättäytyi alemmas varmistamaan mahdollistaen Alonson ja Gregusin nousuja keskikentän keskustasta. Oikealla puolella M. Ibarra pelasi sitten hyvin tavanomaisessa 4-2-3-1:n laitapelaajan roolissa.

Tuollaistahan Heath joissain otteluissa käytti jo viime kaudella. Ei sitten tiedä, että onko tuo kaavailuissa tulevan kauden ensisijaiseksi ryhmitykseksi vai harjoitellaanko tässä melkein pakon edessä vaihtoehtoista ryhmitystä. Viime kauden pahojen loukkaantumisten jälkeen paluuta tekevät Molino ja Finlay eivät ole vielä mukana ja R. Ibarra on kärsinyt lievemmästä loukkaantumisesta harjoituskaudella, joten laidoille ei tällä hetkellä pelaajia hirveästi ole, mikä tuota Raden roolia voi selittää.
koje7714

Poissa Poissa


Vastaus #276 : 21.02.2019 klo 19:20:48


Avauksessa eilisessä 0 - 1 päättyneessä New York City - Minnesota pelissä. Vaihtoon 45min kohdalla.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #277 : 23.02.2019 klo 02:36:30

Minnesotalla on harjoituskaudella vielä jäljellä ottelu Orlandoa vastaan.

Orlandon kutsuturnauksessa Minnesota voitti MLS-seurat New Englandin sekä New York Cityn maalein 1-0, kummankin ottelun ainoa maali samalla kaavalla, Schüller pistää pitkän syötön ja M. Ibarra tekee maalin.

Rade on kaikissa harjoituskauden otteluissa pelannut vasemmalla laidalla ja viiden ottelun saldona kaksi maalia ja kaksi syöttöä. Tiedä sitten miten Heath lopulta suunnitelee joukkuetta peluuttavansa, kun tuolta keskikentän hyökkäävämmistä rooleista ovat Molino sekä Finlay olleet sivussa ja R. Ibarra jäänyt vähemmälle vastuulle harjoitusotteluissa. Tässä vaiheessa alkaa kuitenkin näyttää aika todennäköiseltä, että Rade avaa kauden vasemmalla, kun Molino tai Finlay tuskin ehtii riittävään kuntoon vielä kauden avaukseen ja R. Ibarra ei näyttäisi tällä hetkellä olevan Heathin suosikkipelaajia tuonne, vaikka jotain vaivaakin on toki ollut.
« Viimeksi muokattu: 23.02.2019 klo 02:39:20 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #278 : 03.03.2019 klo 01:54:19Minnesota avaa kautensa pikapuolin vieraissa Vancouveria vastaan.

Avauksen ainoa jonkinasteinen yllätys on, että R. Ibarra avaa kärjessä Rodriguezin sijaan. Ryhmitys näyttäisi olevan odotettu 4-2-3-1, missä Gregus ja Alonso keskikentän pohjalla. Rade vasemmalla, M. Ibarra oikealla ja Quintero vapaassa roolissa kärjen takana. Radella toki huomattavasti enemmän vastuuta puolustussuuntaan ja pelinrakentamisessa kuin M. Ibarralla toisella laidalla.
maski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka, Huuhkajat


Vastaus #279 : 03.03.2019 klo 04:27:23

Minnesota ottaa Vancouverista hyvän vierasvoiton lukemin 2-3. Rade otettiin vaihtoon kun 80’ oli pelattu.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #280 : 03.03.2019 klo 18:57:45

Minnesotalla on nyt tällä kaudella yhtä paljon vierasvoittoja kuin koko viime kaudella. Vancouver ei nyt välttämättä mikään mittari ole, kun Whitecapsin joukkuetta on uusittu kovalla kädellä, eikä kyllä suoranaisesti materiaalin osalta vakuuta, kun aika paljon on hankittu nuoria pelaajia ja katseet näyttäisivät olevan pidemmällä, tällä kaudella Marc Dos Santos saa ajaa ideoitaan ja uusia pelaajia sisään.

Schülleriltä ihan kelvollinen, joskaan ei mitenkään erityinen, esitys puolustavana laitahyökkääjänä. Neljä taklausta, pallossa Rade oli odotettua vähemmän ja parhaat hyökkäyssuoritukset olivat käytännössä niitä, että sitoi vastustajan itseensä ja laitapakki Calvolle aukesi tilaa ajaa päätyyn asti. Tuo kuvio toistui aika monta kertaa.

Hyvin odotetusti Minnesotan hyökkäyspelaaminen pyöri Quinteron ympärillä, kolumbialainen teki itse Minnesotan 1-1-tasoituksen rankkarista ja syötti 2-1- sekä 3-1-maalit. Keskikentällä Alonso pelasi sitä Raden viime kauden roolia puolustavampana keskikentän kaksikosta, Alonsolle seitsemän taklausta ottelussa ja edelleenkin Minnesotan pelissä kyllä liikaa tuo puolustava pelaaja joutuu taklaamaan. Alonsollakin oli jo noin puolessa tunnissa keltainen ja sen jälkeinen rikekin alla, mutta kokemuksella selvitti ottelusta täydet minuutit. On vaan kyllä iso kysymys, että miten Alonso tuossa roolissa kauden jaksaa, todennäköisesti Rade joutuu ajoittain paikkaamaan. Gregus keskikentän pohjan kaksikosta hyökkäävämpänä pelaajana pelasi peruspelin ilman ihmeempiä hienouksia, luultavasti pysyy vielä parempaankin.

Lupaava esitys Minnesotalta ja joukkue näyttää kyllä viime kautta paremmalta. Kysymyksiä on kyllä pelisuunnitelman osalta ja puolustus vaikka oli kokonaisuutena paremman oloinen kuin aiemmin töhöili erikoistilanteissa kahdesti vastustajan täysin vapaaksi maalin eteen, mistä Vancouverille maalit.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #281 : 10.03.2019 klo 03:08:55

Minnesota jatkaa samalla avauksella vierasottelussa San Josea vastaan kuin avauskierroksen Vancouver-ottelussa, joten Rade taas vasemmalla laidalla noin tunnin päästä alkavassa ottelussa.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #282 : 10.03.2019 klo 22:31:58

78 minuuttia peliaikaa, viisi taklausta ja varoitus Raden saldona, kun Minnesota haki 3-0-vierasvoiton San Josesta. Quinterolle tällä kertaa maali, jälleen rankkarista, ja syöttö. 3-0-maali, kauden kuudes maali Minnesotalle, oli ensimmäinen mistä ei tullut Quinterolle tehoja, kun oli San Josen puolustajan oma maali...

Erittäin vakuuttavasti Minnesota on kautensa aloittanut, nyt on enemmän vierasvoittoja kuin viime kaudella ja yhtä paljon kuin toissa kaudella, vaikka otteluita on takana vasta kaksi. Toki vastus on ollut melkein helpoin mahdollinen, San Jose jäi viime kaudella viimeiseksi, eikä tälläkään kaudella juuri paremmalta näytä, vaikka valmentaja vaihtui, niin pelaajamateriaali pysyi hämmentävän pitkälti ennallaan ja on kyllä heikko.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #283 : 17.03.2019 klo 01:48:53

Minnesota kohtaa Galaxyn Los Angelesissa puoli viiden maissa aamulla Suomen aikaa. Galaxylta Zlatan ja Alessandrini isoista nimistä poissa ja lisäksi muitakin tuntuvia loukkaantumisia, joten kyllä tuossa Minnesotalla on hyvätkin mahdollisuudet kolmen pisteen muodossa jatkaa vahvaa alkukauttaan.

Minnesotan laitapelaajia alkaa kuntoutumaan, mutta olettaisi, että Rade jatkaa Galaxya vastaan vasemmalla laidalla, kun kyseessä vierasottelu ennakkoon kovempaa, vaikka loukkaantumisten rampauttamaa, porukkaa vastaan. Maaottelutauon jälkeen ja kotiotteluiden viimein tullessa vuoroon Minnesota sitten saattaa Radea hyökkäävämpää kaveria vasemmalla peluuttaa.

Keskikentän pohjan materiaali on Minnesotalla muuttunut, kun seura maksoi Sam Croninin sopimuksen viimeisen vuoden ulos. Cronin ei ole sitten elokuun 2017 pelannut aivotärähdyksen jälkioireiden takia ja aikalailla kaikki muut paitsi Cronin itse ovat tulleet siihen tulokseen, että ura on ohi, eikä sitten Minnesotakaan nähnyt enää järkeä roikottaa Croninia pitkäaikaisloukkaantuneiden listalla. Korvaavaksi pelaajaksi Minnesota hankki Lawrence Olumin, joka on erittäin kokenut MLS:n rotaatiopelaaja. Olum tuskin on avauksen paikoista kisaamassa mutta monipuolinen, sekä keskikentällä että puolustuksessa, poissaoloja paikkaava pelaaja.
« Viimeksi muokattu: 17.03.2019 klo 01:56:58 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #284 : 17.03.2019 klo 17:13:43

Minnesotan alkukauden lento sitten katkesi ainakin hetkeksi, kun varamiehinen Galaxy voitti 3-2. Avausjaksolla Galaxy oli selkeästi parempi joukkue, Minnesota vasta toisella jaksolla sai peliään kulkemaan, mikä ei kuitenkaan riittänyt.

Radelle 65 minuuttia avauksesta vasemmalla laidalla, tällä kertaa Minnesotan ryhmitys oli lähempänä 4-4-2:ta kuin aiemmin. Aika vaisu peli Schüllerilta, puolustussuuntaan laidalla oli selkeitä ongelmia ja Galaxyn 2-0-maalissa Rade oli likkunut liian keskelle, mikä mahdollisti Galaxyn laitapakin nousun vapaaseen keskityspaikkaan. Minnesotan puolustus tosin kokonaisuudessaan tuossa tilanteessa ihan levällään, kuten ottelun aikana hyvin usein. Liekö sitten valmentaja Heathin puuttuminen ottelusta sairastelun takia vaikuttanut.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #285 : 29.03.2019 klo 20:16:43

Radelta jää Minnesotan vierasottelu New Englandia vastaan väliin Armeniaa vastaan tulleen jalkavamman takia. Osuma reiteen Minnesotan mukaan tuon vamman aiheuttaja, joten todennäköisesti puujalka vaivaa.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #286 : 01.04.2019 klo 00:29:55

Minnesota hävisi New Englandille maalein 2-1. Raden ja Romario Ibarran poissaolot nostivat esiin Minnesotan materiaalin kapeuden, hyökkäyspäähän ei oikein vaihtoehtoja löytynyt enää tappioasemassa kentälle otettavaksi, kun Molinokin edelleen sivussa. Finlaylle ensimmäinen avauspaikka pahan polvivamman jälkeen, mutta Finlayn väsyttyä toppari Kallman vartti ennen loppua tappioasemassa tilalle, hyökkääviä pelaajia ei penkillä enää ollut, kun ainoa hyökkäävä vaihtoehto Danladi oli jo aiemmin otettu kentälle hyökkääjä-hyökkääjä-vaihtona Rodriquezin tilalle. Sitä on sitten kyselty, että miksi nuorta Toyea ei kutsuttu takaisin lainalta USL:stä otteluun, kun tuo hyökkäyspään materiaalin kapeus ei suoraan yllättänyt ketään...

Toinenkin ongelmakohta löytyi, kun Calvo on vasempana laitapakkina onnistunut hyvin Raden pelatessa puolustavana laitahyökkääjänä vasemmalla. Finlay oli sitten puhtaasti hyökkäävä laitapelaaja, eikä samalla tavoin tukenut Calvoa alaspäin ja puolustussuuntaan sitten vasemmalla isoja ongelmia Minnesotalla läpi ottelun.

Ensi viikonloppuna Minnesota matkustaa New York RB:n vieraaksi pelaamaan viidennen perättäisen vierasottelun kauden alkuun. Viikko siitä on sitten kauden ensimmäisen kotiottelun, Allianz Fieldin avausottelun, New York Cityä vastaan vuoro.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #287 : 07.04.2019 klo 01:15:59

Rade on vaihtopenkillä, kun Minnesota kohtaa vieraissa New York RB:n vajaan tunnin päästä. Epävarmaksi oli Schüller vielä ottelun alla listattu reiden ruhjevamman takia, mutta ainakin jonkinlaiseen pelikuntoon on siis päässyt.

Minnesota lähtee otteluun 3-4-3-ryhmityksellä, ilmeisesti hyökkäyspään loukkaantumisten takia Heath on lähtenyt kokeilemaan erilaista ryhmitystä. Quintero ja Miguel Ibarra hyökkäyspään avainpelaajista sivussa loukkaantuneina, mikä on kyllä Minnesotalle kova isku ja hyvin vaikea ottelu todennäköisesti on tulossa, vaikka NYRB on kauden aloittanut selkeästi alakanttiin odotuksiin nähden, neljästä ottelusta vain neljä pistettä. Minnesotalle tämä on kauden alun vieraskiertueen viimeinen ottelu, kaksi voittoa ja kaksi tappiota toistaiseksi saldona, ensi viikonloppuna Minnesota pääsee ensimmäistä kertaa uudelle kotistadionille Allianz Fieldille.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bob cut


Vastaus #288 : 07.04.2019 klo 14:00:42

Rade on vaihtopenkillä, kun Minnesota kohtaa vieraissa New York RB:n vajaan tunnin päästä. Epävarmaksi oli Schüller vielä ottelun alla listattu reiden ruhjevamman takia, mutta ainakin jonkinlaiseen pelikuntoon on siis päässyt.

Minnesota voitti 1-2. Rade pääsi 73. minuutilla kentälle Ylos
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #289 : 14.04.2019 klo 01:40:58

Tunnin kohdalla Rade kentälle Minnesotan Allianz Fieldin avausottelussa. R. Ibarra tieltä vaihtoon, joten todennäköisesti Rade vasemmalle laidalle menee.

Kuumaan tilanteeseen pääsee Rade mukaan, kun NYC:n 3-3-tasoitus hylättiin hetkeä aiemmin videotarkistuksella ja Minnesota edelleen 3-2-johdossa. Yllättävän paljon NYC:n pelaajat tuota protestoivat vielä Castellanosin johdolla, kun aika selkeästi Castellanos pallon otti hauiksella mukaan maalintekoon karateissaan.

E: NYC:n 3-3-tasoitus, tällä kertaa sääntöjen mukainen, tuli sitten hetkeä myöhemmin vapaapotkutilanteessa.

E2: lisäaikaa tulee ainakin reilusti, kun vajaa kymppi ennen loppua kulmatilanteessa Minnesotan Opara ja NYC:n Castellanos iskevät päät erittäin ikävän näköisesti yhteen. Pidemmän tauon jälkeen sieltä molemmat omin jaloin tilanteesta poistuvat. Kumpikin kuitenkin myös heti vaihtoon, Kallman Oparan tilalle ja Heber Castellanosin.

Järjetöntä koheltamista tuo ottelun loppu, päästä päähän, mutta mitään oikein kunnon paikkaa ei kumpaakaan suuntaan kuitenkaan aukea. NYC:n Tinnerholm vielä filmaa päävamman jonnenkin rintalastan seutuville osuneesta iskusta, ja tuomari katkaisee Minnesotan hyökkäyksen, mitä selvitellään iso osa lisäajasta. Ja sen jälkeen kohelletaan kentällä lisää.

Rade pääsi aika paljonkin peliin osallistumaan vaihdosta tultuaan, katkoja ja purkuja puolustussuuntaan, kun peli venyi kyllä kovin paljon loppua kohti. Minnesotalta ehkä sellainen edelliskausien esitys, missä tsemppiä oli paljon enemmän kuin taitoa tai harkintaa. Luultavasti ensimmäinen ottelu uudella kotistadionilla tuon ylilatauksen takana.
« Viimeksi muokattu: 14.04.2019 klo 02:21:07 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #290 : 20.04.2019 klo 09:54:42

82 minuuttia avauksesta vasemmalla laidalla Radelle, kun Minnesota hävisi Torontossa maalein 4-3. Viisi taklausta, kaksi katkoa ja hyvää syöttötyöskentelyä, joten vahva ottelu Schülleriltä. Minnesotan kohdalla alkaa kuitenkin huolia olemaan, kun Heath ei vaan millään näyttäisi saavan puolustuspelaamista toimimaan. Torontoa vastaan aivan kamalaa koheltamista Minnesotan puolustuslinjassa ja päästetyissä maaleissa Minnesota on taas lähellä viime kausien tahtiaan. Hyökkäys on viime kausia parempi, mutta saa nähdä, mihin riittää.

Gregus ja Calvo ottivat loppuun vielä turhautumispunaiset kumpikin, joten viikkopeliin LA Galaxya vastaan joutuu Heath tekemään muutoksia. Gregusin pelikielto saattaa tarkoittaa Schüllerin pelaamista keskikentän keskustassa.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #291 : 26.04.2019 klo 00:34:20

Rade käytti näyttöpaikkansa keskikentän keskustassa, kun Gregus oli pelikiellossa kotiottelussa LA Galaxya vastaan. Kuusi taklausta, kolme katkoa, viisi voitettua pääpalloa Alonson parina keskikentän pohjalla ja yleisesti tuota näyttävät pitävän Raden parhaana otteluna Minnesotassa. Kolme laukaustakin Radelle, tosin kaikki ohi maalin. Se nyt oli ottelun kuvakin, Minnesota oli hieman parempi, mutta kun laukauksia ei maalia kohti saatu suuntautumaan, niin maaliton tasapeli oli lopputulos.

Zlatanille ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun jäi ilman maalia. Viidessä aiemmassa pelaamassaan ottelussa oli osunut vähintään kertaalleen jokaisessa, joten joku meriitti tuokin Minnesotan puolustukselle, joka taas tällä kertaa toimi. Boxallin pudottaminen edellisen ottelun sähläämisen jälkeen näytti kannattavan, kun Opara-Kallman-topparipari toimi. Samoin Calvon pelikiellon ansiosta avaukseen päässyt Miller oli hyvä vasemmalla. Saa nähdä löytyykö Heathilta munaa penkittää joukkueen kapteeni Calvo, joka nyt ei vaan ole vakuuttanut. Heathin aiemman historian perusteella veikkaus on, että ei löydy...
Ameobi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis


Vastaus #292 : 28.04.2019 klo 15:06:04

Kevennyksenä kerrottakoon, että Schüller vaihtoi Zlatanin kanssa paidan viime matsin jälkeen 8)
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #293 : 28.04.2019 klo 20:05:25Minnesotallakin sunnuntain päiväpeli, vastassa kotona DC.

Gregus palaa pelikieltonsa jälkeen avaukseen, joten Rade taas puolustavana laitahyökkääjänä vasemmalla.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #294 : 28.04.2019 klo 22:17:18

Quintero joutui toisen jakson alkupuolella tulemaan vaihtoon ja M. Ibarra tilalle. Ibarra meni vasempaan laitaan ja Rade siirtyi keskustaan. Tuon jälkeen Minnesotan ryhmitys ollut enemmän perinteinen 4-3-3, missä Rade pelaa Alonson ja Gregusin kanssa keskikentän keskustassa, ei siis samalla tavalla selkeänä vapaan roolin pelaajana kärjen takana kuin Quintero.

Maaliton tilanne edelleen, DC:ltä hylättiin avausjaksolla maali videotarkistuksen jälkeen, kun DC:n pelaajan tulkittiin repineen Mannonea tilanteessa. Enemmän kyllä näytti Mannonen arviontivirheeltä, minkä sitten DC:n pelaajan pieni kontakti pelasti, ei Mannone palloon ilman tuota hipaisuakaan olisi päässyt...

E: Vajaa kymppi ennen loppua sitten Minnesota johtoon, kun Rodriguez mahdollisesti ohjaa Metaniren keskityksen maaliin. Saattoi kyllä ihan yhtä hyvin mennä suoraankin ilman osumaa...
« Viimeksi muokattu: 28.04.2019 klo 22:24:23 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #295 : 28.04.2019 klo 22:39:29

Tulipa pitkästä aikaa katsottua MLS:ää täyden ottelun verran. Minnesotalle tosiaan 1-0 voitto ja loppuun oikein komia Wonderwall (mikähän tämänkin tausta on).

Minnesota oli läpi matsin parempi ja sen voi sanoa ansainneen voittonsa, mutta vähän paska maku tuosta jäi kun DC:n maali hylättiin omastakin mielestä vähän kyseenalaisesti. Tietty VAR-aikakaudella on vähän tyhmää laskea käsi ilmaan hyppäävän veskan olkapäälle, mutta kuten 'koskettelijakin edellisessä viestissään mainitsi niin ei Mannone olisi ollut lähelläkään palloa, vaikka pikku kontakti olkapäähän olisi jäänytkin kokematta.

Rade oli joukkueen ja pelin parhaimmistoa noin omiin silmiin yhdessä maalin syöttäneen Metaniren, Alonson ja vastustajajoukkueessa topparina luutineen Peniksen kanssa.

Rooney oli vihulaisella aika jäissä, viimeinen Väinön antama kulmuri lensi ehkä 30 metriä maalin taakse.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #296 : 28.04.2019 klo 23:16:42

Tulipa pitkästä aikaa katsottua MLS:ää täyden ottelun verran. Minnesotalle tosiaan 1-0 voitto ja loppuun oikein komia Wonderwall (mikähän tämänkin tausta on).

NASL-vuosien apuvalmentaja (ja yhden kauden päävalmentajanakin vetänyt) Carl Craig tuon taustalla juttujen mukaan on. Craigilla oli tapana lauleskella Oasiksen kappaletta bussissa, mikä sitten tarttui joukkueeseen ja levisi sitten kannattajillekin.

Craig on hyvinkin erikoinen persoona, Newcastlessa aikoinaan junnuna pelannut, mutta Englannin punk-skenet ja musiikki vetivät enemmän nuorena mukaan, kunnes sitten jossain vaiheessa palasi taas jalkapallon pariin ja suoritti valmentajatutkinnon. Lähti sitten saarilta Minnesotaan ja oli NASL-aikoina Minnesotan valmennuksessa.

Craigin aika mielenkiintoisia tarinoita, 11-vuotiaana itsetehdystä tatuoinnista lähtien, löytynee netistä.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #297 : 05.05.2019 klo 00:49:21

Samoin Calvon pelikiellon ansiosta avaukseen päässyt Miller oli hyvä vasemmalla. Saa nähdä löytyykö Heathilta munaa penkittää joukkueen kapteeni Calvo, joka nyt ei vaan ole vakuuttanut. Heathin aiemman historian perusteella veikkaus on, että ei löydy...

Veikkaukset Calvon suhteen menivät sitten täysin pieleen, kun Heathilta ei löytynyt vain munaa penkittää kapteenia vaan pisti katsomoon ja nyt jannu myytiin sitten Chicagoon. 400k allokaatiorahaa Minnesotalle varmasti tämän ja ensi kauden aikana, mahdollisesti 125k lisää, jos Calvo Chicagossa jotkut ehdot täyttää. Ihan kiva summa, vaikka Calvolla on hyviäkin ominaisuuksia, mutta kovin virhe- ja korttiherkkä on ollut. Uutta pelaaja laitapakkiosastolle odottaisi vielä saapuvan ennen siirtoikkunan sulkeutumista, koska vaikka Miller ja Metanire ovat olleet avauksessa hyviä, niin materiaali on kovin ohut nyt.

Kolmen maissa Suomen aikaa Minnesotalla kotiottelu Seattlea vastaan. Veikkauksena olisi, että Rade avaa taas vasemmalla laidalla. Seattle on sen verran kova porukka, että Minnesota tuskin lähtee hirveän hyökkäävällä ryhmityksellä ja hyökkäyksen pelaajilla noita kolhujakin ollut. Keskikentän pohjalla sitten joukkueen kapteeniksi nyt nousseen Alonson ja Gregusin paikat ovat aika selvät.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #298 : 05.05.2019 klo 02:16:48Rade avaa Seattlea vastaan, ainakin Minnesotan Twitterin grafiikoissa on piirretty tuonne vasemmalle 4-2-3-1-ryhmitykseen, mutta ihan yhtä mahdollista, että ryhmitys on enemmän 4-3-3 ja Rade kolmantena pelaajana keskikentän keskustassa ja M. Ibarra sekä Finlay hyökkäyksen laidoilla. Quinterolla on jotain vaivaa ollut ja nyt sitten vain penkillä. Lasinen Danladi hajonnut jälleen harjoituksissa, mikä noita hyökkäyspään mahdollisuuksia vielä rajoittanut, vaikka Molino ja R. Ibarra ovat toki mukana, mutteivat välttämättä täydessä kunnossa vielä kumpikaan.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bob cut


Vastaus #299 : 05.05.2019 klo 13:03:11

Rade tuli vartti ennen loppua vaihtoon. Peli päättyi tasan 1-1.

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines