FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
09.08.2020 klo 08:02:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 12 [13] 14
 
Kirjoittaja Aihe: Rasmus Schüller - Minnesota United FC  (Luettu 184422 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #300 : 12.05.2019 klo 11:53:11

Rade pelasi avausjakson, kun Minnesota hävisi Chicagossa 2-0. Rade, Alonso ja Gregus aloittivat taas keskikentällä 4-3-3-ryhmityksessä, kun Quintero ei ole täydessä kunnossa. Tauolla sitten taktisena vaihtona Rade tuli pois ja Quintero kymppipaikalle ryhmityksen vaihduttua 4-2-3-1:een. Avausjaksolla Chicago käytti Minnesotan korkean puolustuslinjan ja aika hitaan keskikentän jättämät tyhjät tilat hyödykseen, Katailla, Frankowskilla ja Gaitanilla oli tilaa juosta, ja meni 2-0-johtoon. Toisella jaksolla Minnesota pääsi paremmin mukaan, mutta ei pystynyt kuitenkaan kunnolla uhkaamaan Chicagoa enää.

Rade oli avausjaksolla Minnesotan keskikentän kolmikosta vähiten huono, mutta oli sitten kuitenkin se joka tuossa tilanteessa uhrattiin taktiseen vaihtoon. Alonsolta varsinkin kovin vaisu esitys ja sai avausmaalin ottaa vahvasti kontolleen, kun kulmapotkutilanteen jälkeen yritti turhan kovalla riskillä pitää hyökkäyksen käynnissä ja Chicago karkasi sitten vastahyökkäykseen reilulla miesylivoimalla. Suurin Minnesotan ongelma on kuitenkin se, että hyökkäyksissä luovuus nojaa lähes täysin Quinteroon ja nyt kun Quinterolla on selkeästi jotain vaivaa, eikä pysty täysillä pelaamaan, on Minnesota kovin vaisu ylöspäin.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #301 : 19.05.2019 klo 02:14:15Rade penkillä, kun Minnesota kohtaa kotonaan Columbuksen.

Erittäin hyökkäävästi Minnesota otteluun lähtee, kun Quintero palaa avaukseen kymppipaikalle, molemmilla laidoilla on hyökkäävät pelaajat, kun Finlay avaa oikealla ja Molino vasemmalla. Siihen päälle omimmalta paikaltaan oikea laitahyökkääjä M. Ibarra avaa vasempana pakkina...

Maaleja pitäisi Minnesotan nyt sitten tehdä, koska puolustus näyttää erittäin epävarmalta, kun sieltä on toppariosastolta vielä ykkösmies Opara sivussa, siihen päälle laitahyökkääjä väärällä laidalla pakkina, niin nollan pitämisessä on varmaan vaikeuksia.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #302 : 22.05.2019 klo 01:25:08

Rade pääsi jämäminuuteiksi kentälle varmistelemaan johtoa, kun Minnesota voitti Columbuksen maalein 1-0. Miguel Ibarra oli odotetusti aika ongelmissa puolustussuuntaan laitapakkina, mutta Columbus ei mahdollisuuksiaan onnistunut käyttämään, joten Ethan Finlayn maali riitti Minnesotalle kolmeen pisteeseen.

Minnesota on lännen viidentenä, kun noin kolmannes runkosarjaa pelattuna. Selkeästi paremmin on siis kulkenut kuin edellisillä kausilla, kun hankinnat ovat olleet onnistuneempia. Romain Metanire oikealla on ollut yksi sarjan parhaita laitapakkeja ja Vito Mannone ollut yleistasoltaan selkeätä eteenpäinmenoa maalivahtiosastolla, vaikka joku helppokin on mennyt. Ike Opara topparina myöskin ollut hyvä, joskin tutut loukkaantumisongelmat ovat vaivanneet.

Kevin Molino ja Finlay ovat palanneet pahojen loukkaantumistensa jälkeen, joten materiaalissa on hieman syvyyttäkin hyökkäyspäässä, minkä tosin Minnesota ratkaisi heti lähettämättä Romario Ibarran lainalle Meksikon Pachucaan. Niin Francisco Calvon kuin R. Ibarran kaupoista tulleilla rahoilla olisi kesällä tarkoistus hankkia joku kovempi vahvistus ja tällä kaudella pudotuspelit ovat sitten tosissaan se tavoite.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #303 : 26.05.2019 klo 21:24:25

Minnesotalle toinen perättäinen 1-0-voitto, kun tällä kertaa Houston kaatui Metaniren keskityksen muutettua suuntaa puolustajasta ja painuttua veskarin yli takakulmaan avausjaksolla.

Rade noin vartti ennen loppua vaihdosta Quinteron tilalle varmistelemaan johtoa. Radella oli paikka 2-0-maaliinkin, kun Metanirelta hieno peli laidalla ja keskitys, minkä Rade otti rinnalla alas ja vasurilla veto kohti takakulmaa, vähän keskelle ehkä kuitenkin jäi ja Houstonin veskarilta hyvä torjuntakin.

Viikolla Minnesota pelasi harjoitusottelun Hertha Berliniä vastaan, hävisi 1-0. Radelle tuossa ottelussa täydet minuutit. Ehkä tuosta ottelusta oli hyötyäkin, kun nuori Hassani Dotson onnistui vasemman pakin paikalla, Heath sitten päätti Dotsonin laittaa tuolle ongelmalliselle paikalle Houstoniakin vastaan ja onnistunut esitys Dotsonilta jälleen. Aiemmin Dotson pelannut vain joitain jämäminuutteja keskikentällä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #304 : 30.05.2019 klo 22:07:32

Radelle reilu 80 minuuttia avauksesta, kun Minnesota hävisi Atlantassa maalein 3-0. Ottelu tosin oli lukemia tasaisempi ja repesi vasta aivan lopussa, kun Minnesota alkoi hakea riskillä tasoitusta ja Josef Martinez pääsi tekemään kaksi lisäaikamaalia vastahyökkäyksistä.

Heath oli tällä kertaa valinnut erikoisen 5-3-2-ryhmityksen, missä vielä Rade, Alonso ja Gregus keskikentällä puolustavana kolmikkona. Ei tuo sitten hyökkäyssuuntaan paljoa tarjonnut, tosin eipä Atlantakaan parinkymmenen minuutin tietämillä syntyneen 1-0-maalin jälkeen saanut ennen lisäaikaa oikein paikkoja. Yksi "hieno" paikka tasoitukseen Minnesotalla kuitenkin oli, missä erittäin sekavan tilanteen päätteeksi Guzan jollain ihmeellä sai pallon vielä maaliviivalta pelattua pois. Tai ainakin noin tilanne tuomittiin, MLS:ssä ei maaliviivateknologiaa ole ja kamerakuvista aika mahdotonta sanoa, että oliko koko pallo yli vai ei.

Schüller oli yhdessä ottelun ratkaisutilanteessa mukana, kun puolen tunnin tienoilla Atlantan puolustaja Robinson lanasi Raden rumasti. Keltaisella Robinson selvisi, mutta aika paljon on ollut näkemyksiä, että olisi pitänyt ehdottomasti olla suora punainen. Saa nähdä ottaako tuomarijärjestö PRO:n ensi viikon VAR-raportti kantaa. Ilman loukkaantumista Schüller vaikutti tuosta selviävän ja pelasi tosiaan vielä melkein tunnin tuon jälkeen, vaikka aika kova osuma tuli.
« Viimeksi muokattu: 30.05.2019 klo 22:09:47 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
S.K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #305 : 30.05.2019 klo 22:24:10

Onko Louhikkokoskettajalla tietoa Raden sopimustilanteesta ja/tai tästä armeijan harmaisiin astumisesta tulevana syksynä?
Louhikkokoskettaja
Vastaus #306 : 30.05.2019 klo 22:28:59

Onko Louhikkokoskettajalla tietoa Raden sopimustilanteesta ja/tai tästä armeijan harmaisiin astumisesta tulevana syksynä?

Sopimus päättyy tähän kauteen, kun Minnesota talvella käytti optiovuoden. Muuten sitten Raden kuvioista tiedä, tuo armeijaan menohan tapahtuisi jo kesken kauden, jos Minnesota menee pudotuspeleihin, Minnesotan jäädessä runkosarjaan ei olisi ongelmaa.

Toki Minnesotalla on kesän siirtoikkuna vielä aikaa tehdä muutoksia. Rade ei tällä hetkellä ole suoranainen ykkösavauksen pelaaja, mutta kuitenkin sen verran monikäyttöinen rotaatiopelaaja, että peliaikaa on tullut paljon ja vaatisi sitten vastaavan korvaajan. Siinä missä Minnesota kesällä ehkä mieluummin haluaisi hyökkäykseen selkeän vahvistuksen.
Messi#19

Poissa Poissa


Vastaus #307 : 01.06.2019 klo 21:11:34

Oli tosi lähellä Atlantaa vastaan että ei mennyt jalka tuhannen pillun päreiksi. Onneksi selvisi ilman loukkaantumista.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #308 : 03.06.2019 klo 00:09:19

Rade odotusti penkillä, kun Minnesota pelaa kotonaan Philadelphiaa vastaan. Kuitenkin kotona Philadelphiaa vastaan Minnesotan piti satsata hyökkäykseen, joten tarvetta ei ollut kolmannelle puolustavalle pelaajalle keskustaan tai puolustavalle laitahyökkääjälle.

Ei toisaalta Minnesotan peli ole taas optimaalisesti toiminut ja Philadelphia johtaa tauolla 2-1. Peli ollut enimmäkseen Minnesotan hallintaa, mutta hirveästi on taas vastustajalla ollut tilaa Minnesotan puolustusta puhkoa nopeilla hyökkäyksillä. Mannone tehnyt taas tärkeitä torjuntoja, mutta Mendujanin yllätti vähän liian helposti vaparista jakson loppuun Philadelphian johtomaalissa. Selkeästi Mannone ei odottanut alkuunkaan, että Mendujanin vetäisi vaan odotti toisen vaparia asetelleen Philadelphian jampan pistävän keskityksen...

Minnesotan ongelma tuntuu vaan olevan se, ettei tasapainoista pelaamista Heath millään löydä. Joukkue pystyy joko pelaamaan puolustavasti ja tukkimaan vastustajan hyökkäykset, mutta ei saa itse kunnon hyökkäyksiä aikaan tai sitten kun joukkue pelaa hyökkäävästi, niin alas jää tilaa ja vastustajakin saa runsaasti paikkoja.

Molino varmaan tappiotilanteessa on ensimmäinen pelaaja vaihdosta kentälle, jos vaan on loukkaantumisen jäljiltä minkäänlaisessa kunnossa. Danladi on ainoa hyökkääjä penkillä, on kyllä ollut ihan turha viime aikoina, mutta eipä tuossa taas vaihtoehtoja sitten ole. Raden peliaika riippunee siitä, että miten ottelu etenee ja kuinka monta vaihtoa Heath tekee, jos Minnesota vielä tasoittaa tai pääsee johtoon, niin Rade luultavasti kentälle tulee, tappioasemassa ei välttämättä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #309 : 03.06.2019 klo 01:12:59

Ei tullut Schüllerille peliaikaa Minnesotan tehtyä vain kaksi vaihtoa. Minnesota nousi kyllä Molinon maalilla tasoihin toisella jaksolla, mutta Philadelphia vielä väänsi lopussa ottelun 3-2-voitoksi. Philadelphia toki voitolla nousi idän kärkeen, mutta oli tuo Minnesotalle kuitenkin pettymys, kun kotiotteluissa idän joukkueita vastaan pitäisi vaan pystyä pisteitä pudotuspelipaikkaa varten ottamaan. Liikaa vaan Minnesota antaa vastustajalle paikkoja silloin, kun joukkue lähtee optimitisesti peliin hyökkäämään.

Radelta jää maaotteluiden takia väliin Minnesotan MLS-ottelu Coloradoa vastaan ja Cupissa Kansas-ottelu. Lännen viimeisenä edelleen oleva Colorado on kuitenkin valmentajanvaihdoksen jälkeen kerännyt neljästä ottelusta kymmenen pistettä, eikä ole kyllä Minnesotalle helppo vierasottelu ja maaottelut kyllä enemmän Minnesotaa häiritsevät. Cupissa nyt todennäköisesti jämäkavereille minuutteja olisi annettu enemmän muutenkin, vaikka Minnesotalle nyt toinen MLS-seura tuli heti vastaan.

Jossain määrin kyllä Minnesotan kausi tällä hetkellä elää niitä ratkaisuvaiheitaan, kun niin selkeästi pudotuspelipaikkaa haetaan ja tällä hetkellä joukkue juuri pudotuspelisijoilla on, mutta tappioputki saattaisi Heathin päävalmentajakauden lopettaa nopeaankin.
« Viimeksi muokattu: 03.06.2019 klo 01:19:53 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #310 : 06.06.2019 klo 10:24:52

Sopimus päättyy tähän kauteen, kun Minnesota talvella käytti optiovuoden. Muuten sitten Raden kuvioista tiedä, tuo armeijaan menohan tapahtuisi jo kesken kauden, jos Minnesota menee pudotuspeleihin, Minnesotan jäädessä runkosarjaan ei olisi ongelmaa.

Svenska Ylellä juttu, jossa mainitsee että optio ensi kaudesta, mutta Minnesota alkaa olla nähty ja kauden jälkeen tarkoitus katsella uusia haasteita. Armeijasta ei mitään mainintaa. https://svenska.yle.fi/artikel/2019/06/06/rasmus-schuller-sugen-pa-nya-utmaningar-efter-tre-ar-i-minnesota-den-utvecklingen
Louhikkokoskettaja
Vastaus #311 : 12.06.2019 klo 00:58:44

Minnesota hävisi Coloradossa maalein 1-0 ja siihen päälle Alonsolle reisilihasvamma. Kolmas tappio putkeen. Nyt viikolla cupin ottelu Kansasia vastaan, missä molemmilla on paljon pelaajia loukkaantuneina ja maaottelutehtävissä.

Kesäkuun lopulla sitten seuraava MLS-ottelu kotona Cincinnatia vastaan ja on jo tärkeä koitos, kun tällaisia putkia ei oikein saisi päästä syntymään pudotuspelejä ajatellen. Minnesotan ohjelma on elokuun puoliväliin asti melko hyvä, mutta noista otteluista pitäisi sitten pisteidä saada, koska loppuohjelma hieman elokuun puolivälin jälkeen on sitten aika ankara, aikalailla pelkkiä pudotuspelipaikasta taistelevia seuroja vastassa ja enemmän otteluita vieraissa kuin kotona.

Alonson loukkaantuminen ei sinällään yllätys ole, kun noita on veteraanilla viime vuosina paljon ollut. Saa sitten nähdä, että kuinka vakavaksi vamma osoittautuu, lähinnä olisi sitten Raden homma paikata Alonsoa keskikentän keskustassa, jos huilia enemmän tulee.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #312 : 19.06.2019 klo 01:45:22

Rade on syystä tai toisesta sivussa, kun Minnesota kohtaa US Open Cupissa Houstonin vieraissa. Minnesotalla ottelussa vajaa vaihtopenkki, joten kait siellä on Radelle jotain kolhua tai sairastumista maaottelureissulla tullut. Alonso on loukkaantuneena sivussa, joten Schüllerin puuttuessa Olum keskikentän pohjalla Gregusin parina.

Houston kärsii aika paljon Gold Cupin aiheuttamista poissaoloista, päivän sää Houstonissa tosin kotijoukkueen puolella, joku lähemmäs 35 astetta celsiusta...

omp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Banadol Bore 500mg


Vastaus #313 : 19.06.2019 klo 02:52:27

Rade on syystä tai toisesta sivussa, kun Minnesota kohtaa US Open Cupissa Houstonin vieraissa. Minnesotalla ottelussa vajaa vaihtopenkki, joten kait siellä on Radelle jotain kolhua tai sairastumista maaottelureissulla tullut.


Ryyppyputki jäänyt päälle Jollen tavoin?

Rasmus Schüller oluella perjantaina olutravintolassa Helsingin Kalliossa.

Joo, pahoittelut topicin pilaamisesta jo valmiiksi :(
Louhikkokoskettaja
Vastaus #314 : 19.06.2019 klo 18:35:55

Ilmeisesti kyse on tosiaan vain siitä, että Minnesota on Radelle antanut ylimääräistä vapaata maaotteluiden yhteydessä, kun seuraava MLS-ottelu on vasta kesäkuun lopussa. Kertoo omalta osaltaan US Open Cupin arvostuksesta.

Minnesota eteni cupissa jatkoon käännettyään Houstonin kahden maalin taukojohdon 3-2-voitoksi Quinteron osuttua kahdesti ja USL:stä lainalta farmijoukkue Madisonista palanneen Mason Toyen tehtyä voittomaalin. Josko sitten Quinteron pelit lähtisivät taas rullaamaan vaisumpien aikojen jälkeen, mikä olisi kyllä Minnesotan kannalta erittäin tärkeätä.
Bunuel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kansandemokraattinen jalkapallo


Vastaus #315 : 20.06.2019 klo 08:37:32

Satakunnan Kansan nettisivuilla juttu Raden lukuharrastuksesta.Taitaa näkyä vain tilaajille ja copypaste taisi olla kiellettyä mutta laitetaan nyt kuitenkin teaserina pätkä miehen sielunmaisemasta:

Lainaus
Rasmus Schüllerin lukusuositukset

1. Kjell Westö: Älä käy yöhön yksin ja Rikinkeltainen taivas. "Oli mukava lukea Helsingin menneistä vuosikymmenistä ja tunnistaa paikkoja."

2. Marcus Groth: Om vänskap, hundar och glädjen över att kunna andas. "Grothin lapsuuden traagisista tapahtumista (äidin ja isän kuolema) huolimatta kirja on tosi kiva."

3. Lasse Lehtinen: Tanner – itsenäisen Suomen mies. "Lehtinen kehuu presidentti Risto Rytiä niin paljon, että seuraavaksi aion lukea Rytistä."

4. Yuval Noah Harar: Sapiens: Ihmisen lyhyt historia, Homo deus: huomisen lyhyt historia ja 21 oppituntia maailman tilasta. "Harar kirjoittaa ihmisen ja maailmankaikkeuden kehityksestä ja tulevaisuudesta ymmärrettävästi."

5. Philip Lymberly ja Isabel Oakeshott Farmageddon – halvan lihan todellinen hinta. "Se käsittelee maatalouden tehotuotannon globaaleja ongelmia
Lisbie

Poissa Poissa


Vastaus #316 : 20.06.2019 klo 10:08:55

Rade on Suomen Kevin Lankinen Ylos.

E. Tätä Harari-psykoosia en kyllä tajua.
Pajicz

Poissa Poissa


Vastaus #317 : 20.06.2019 klo 19:45:26

Täsmennetään muuten vielä sen verran, että kyseessä on Lännen Median juttu, joka löytyy siis SK:n lisäksi lukuisista muista maakuntalehdistä.

Jutussa taidettiin myös vihjata seuraavan joukkueen olevan todennäköisesti "lähempänä Espoota" intin ja kouluhommien vuoksi, mutta toisaalta tuolla voidaan periaatteessa tarkoittaa mitä tahansa eurooppalaista joukkuetta. Paluu Veikkausliigaan ei kuitenkaan kai ihan täysin mahdoton ajatus.
tallywagon

Poissa Poissa


Vastaus #318 : 25.06.2019 klo 15:43:01

Rade saanut mukavan palkankorotuksen ja tämän kauden osalta guaranteed salary on muutaman dollarin päälle 300 kiloa. Viime kaudella palkka oli 225 kiloa.

Svenska Ylellä juttu, jossa mainitsee että optio ensi kaudesta, mutta Minnesota alkaa olla nähty ja kauden jälkeen tarkoitus katsella uusia haasteita. Armeijasta ei mitään mainintaa. https://svenska.yle.fi/artikel/2019/06/06/rasmus-schuller-sugen-pa-nya-utmaningar-efter-tre-ar-i-minnesota-den-utvecklingen

Tanska tuntuu vetävän tällä hetkellä, joten veikataan että Raden seuraava osoite löytyy juuteista. Ehtis myös talvitauolla tetsata huolella. Vaikea nähdä, että ihan hirveän paljon kovempaan sarjaan on tällä hetkellä asiaa.
« Viimeksi muokattu: 25.06.2019 klo 15:51:46 kirjoittanut tallywagon »
Lisbie

Poissa Poissa


Vastaus #319 : 25.06.2019 klo 16:20:26

Ylekin tarttunut, oletettavasti tämän topikin innoittamana, aiheeseen Rade ja lukeminen:

https://svenska.yle.fi/artikel/2019/06/24/bland-bollar-och-bocker-fotbollsspelaren-rasmus-schuller-ar-en-nyfiken-lasare
Louhikkokoskettaja
Vastaus #320 : 30.06.2019 klo 00:21:34

Rade on penkillä, kun Minnesota kairaa Cincinnatia oikein kunnolla, taukotilanne 4-0. Alonso ehti kuntoutua loukkaantumisestaan, joten muodostaa Gregusin kanssa keskikentän alemman kaksikon.

Cincinnatin ensimmäinen MLS-kausi on kyllä ollut aika karmea, eikä mitään helpotustakaan näy, kun nyt on loukkaantumisiakin alkanut kasaantumaan. Tähän otteluun vielä väliaikaisvalmentaja Dalot'lta aika erikoisia valintoja, neljän pelaajan puolustuslinjaan kaksi oikeata laitapakkia, joista kumpikaan ei pelaa oikeana pakkina, vaan siellä pelaa keskikenttäpelaaja... Penkillä kuitenkin joku topparikin olisi. Puolustus ollut sitten aivan kamala, Richey maalilla vielä imuroinut ja Minnesota saanut hassutella helppoja maaleja. Cincy alkaa olemaan aika selkeästikin idän ja koko MLS:n pohjalla, katseet jo siihen toiseen MLS-kauteen.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #321 : 30.06.2019 klo 01:03:09

Rade jäi käyttämättömäksi vaihtopelaajaksi, kun Minnesota voitti peräti 7-1 ja teki seuraennätyksen tehdyissä maaleissa yksittäisessä ottelussa. Tulos kyllä enemmän menee vieraiden huonouden piikkiin.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #322 : 04.07.2019 klo 13:40:19

Rade istui jälleen koko ottelun penkillä, kun Minnesota voitti San Josen maalein 3-1 ja nousi lännen neljänneksi. Kokenut Lawrence Olum näyttäisi menneen Raden ohi keskikentän puolustavien pelaajien nokkimisjärjestyksessä ja on viime otteluissa päässyt vaihdosta kentälle istuttuaan alkukauden lähinnä penkillä, joskus katsomossakin. Schüllerin maaottelureissun aikana pelatuissa cupin otteluissa sekä MLS-ottelussa Coloradoa vastaan Olum sai paljon vastuuta ja ilmeisesti sitten Heathia otteet miellyttivät, kun tuon jälkeen ne Raden yleensä saamat minuutit ovat menneet Olumille. Olum on toki täysin erityylinen pelaaja kuin Rade, pelannut paljon urallaan topparinakin, vahvuudet katkomisessa ja pääpalloissa, jalalla ei mikään kummoinen pelaaja MLS-tasollekaan, joten voi olla tietynlaisesta asennemuutoksestakin Heathin osalta kyse, loppuun halutaan voimaa mahdollisiin oman pään erikoistilanteisiin.
Pajicz

Poissa Poissa


Vastaus #323 : 05.07.2019 klo 07:50:12

Sekä Olumin että joukkueen otteet ovat parissa viime pelissä tosiaan olleet ilmeisen hyviä, joten eipä Heathia oikein voi tuosta valinnasta sen kummemmin syyttää.

Radellekin lienee peliaikaa tiedossa heinäkuun peliruuhkassa, mutta mitä nopeammin nostaa tuolta kytkintä niin parempi. Todennäköisyys neljännelle vuodelle Minnesotassa on aika lähellä nollaa.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #324 : 07.07.2019 klo 02:28:52

Nyt sitten Radelle avauspaikka, kun Minnesota lähtee vieraissa Montrealia vastaan aikalailla kierrätetyllä kokoonpanolla. Rade on Olumin kanssa keskikentän pohjalla, kun Alonso ei ole Kanadaan reissannut ja Gregus on penkillä. Alonson ohella toppari Opara ja kymppipaikan Quintero eivät ole ollenkaan matkalla ja normaaliavauksesta Gregusin ohella Rodriquez sekä Ibarra ovat penkillä. Metanire laitapakin paikalta edelleen sivussa maaottelutehtävien takia.

Hieman erikoinen valinta Minnesotalta pistää rankka rotaatio tähän otteluun, tulevalla viikolla on toki US Open Cupin ottelu New Mexicoa vastaan. Aika kova kunnioitus on Minnesotalla kyllä USL-porukkaa vastaan, jos nyt sen takia avainpelaajia lepuutetaan MLS-ottelussa. Pisteitä kuitenkin sitä pudotuspelipaikkaa varten Minnesota kaipaisi. Toki New Mexico on jo MLS:n Coloradon sekä Dallasin cupista aiemmilla kierroksilla pudottanut, joten kaipa sitä Minnesotakin on nyt kovasti varautunut.

 
Sivuja: 1 ... 12 [13] 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines