FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.03.2018 klo 09:24:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Kirjoittaja Aihe: Itä-Suomen Nelonen 2017  (Luettu 17744 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
En tiiä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal FC


: 26.01.2017 klo 00:06:24

Itä-Suomen Neloseen ilmoittautuneet 10 joukkuetta kaudelle 2017:

Kuopion Elo, Kuopio (2.)
ToU, Toivala (3.)
LiPa, Kuopio (4.)
LehPa, Lehmo (5.)
Raiku, Rautavaara (6.)
PAVE, Iisalmi (7.)
NP-H, Nilsiä (Viitosen 1.)
Kings SC, Kuopio (luopui Kolmosen sarjapaikasta)
JIPPO/2, Joensuu (uusi, sarjapaikka Neloseen)
KuPS/2, Kuopio (uusi, sarjapaikka Neloseen)

Kauteen lähdettäneen näillä joukkueilla, monien muutoksien kautta. KuKi nousi viimekaudella Kolmoseen ja Kings puolestaan luopui (pelaajapulan takia?) Kolmosen sarjapaikasta. Nilsiän Pallo-Haukat nousi Viitosesta ja piirin sarjantäydennysmenetelmien vuoksi KuPS:lle ja Jipolle tarjottiin paikat "kakkosjoukkueille" sarjaan. Todettakoon, että KuPS/2 on oikeastaan KuPS:n A2 joukkue, Jipon joukkueesta ei niinkään tietoa. Kuopion Elolle ja Toivalan Urheilijoille tarjottiin vielä paikkaa Kolmosesta kaudelle 2017, he kuitenkin kieltäytyivät paikasta. Onko siis Itä-Suomen Nelosen 2017 kausi kovempi kuin miesmuistiin? Sarjan voiton voi jo kuitenkin tässä vaiheessa vain ja ainoastaan kuvittelemaan Kuopioon ja sen lähialueelle.

                  NELONEN 2017

Seuraavassa lyhyet esittelyt kaikista joukkueista, osasta löytyy enemmän tietoa ja osasta vähemmän. Sisältää myös sijoitusveikkauksen.


1. Kings SC

Kolme kautta sitten Kolmoseen noussut kuopiolaisjoukkue joutui erinäisten ongelmien vuoksi luopumaan sarjapaikastaan ja pudottautumaan Neloseen. Viime kauden jälkeen Kuninkaat on kärsinyt tärkeiden pelaajien lähtöjen ja ylipäänsä kapean pelaajaringin takia. Koko seuran jatkokin oli talvella vaakalaudalla. Jäljelle jäänyt ryhmä on kuitenkin nuori, yhtenäinen ja tälle tasolle hyvinkin taitava. Suurimmalla osalla Kingsin pelaajista on tuoretta kokemusta Kolmosesta ja nuori porukka jaksaa varmasti painaa kovalla temmolla läpi pelien tarkoituksenaan hallita niitä pallonhallinnan kautta. Vahvistunee vielä ennen kesää, ja onkin syytä olettaa, että viime kaudella suunnilleen Kolmosen keskitasoa ollut porukka menestyy hyvin yhtä sarjaporrasta alempana.


2. ToU

Fyysinen Toivalalaisryhmä on vahvistunut mm. liigakokemustakin omaavalla KuFun Jani Mahasella. ToU pysyy vuodesta toiseen Nelosen kärkisijoilla, tason tai halun kuitenkaan riittämättä sen pidemmälle. Kuitenkin suoraviivaiseen pelityyliin perustava porukka on varmasti ikävä vastustaja kenelle tahansa ja tulee napsimaan pisteitä taas hyvään tahtiin. Saanee jälleen tälle tasolle kovan avausykstoistikon ja laajan ringin jalkeille ja taistelee taaskin kärkisijoista.


3. Kuopion Elo

Perinteikäs Kuopion Männistöstä lähtöisin oleva seura nousi viime kaudeksi Neloseen ja nappasi heti hienosti kakkossijan. Sai ToUn tapaan mahdollisuuden nousta kabinetin kautta Kolmoseen ensi kaudeksi mutta ainakaan vielä ei lähtenyt kokeilemaan ylemmäs. Täksi kaudeksi joukkue sai valmentajakseen Tero Taipaleen, joka käynee välillä itsekin kentän puolella. Lähtijöitä on sitten ainakin P. Pentikäinen, joka hakee uusia haasteita Kolmosen KuKista. Eiköhän Elo ole sarjataulukossa korkealla myös ensi kauden päätteeksi.


4. LiPa

Myös LiPa sijoittuu tasaisesti tuonne ylempään keskikastiin vuodesta toiseen. Kuopiolaisryhmässä pelaa pari todella kovaa pelaajaa tälle tasolle ja parhaimmillaan se pystyy kyllä voittamaan kenet tahansa tässä sarjassa. Toisaalta pelaajapula on ollut suurta jo pitkään ja joukkueen harjoittelukin taitaa olla hieman epäsäännöllisempää kuin muilla kärkipään joukkueilla. Futsalpelit ovat sujuneet talvella ainakin tähän mennessä hienosti. Raapii jälleen kasaan hyvän määrän pisteitä, jotka oikeuttavat melko korkealle sarjataulukossa.


5. JIPPO/2

Täksi kaudeksi Neloseen perustetun Joensuun Jipon nuorta kakkosjoukkuetta voisi kuvata tämän kauden mustaksi hevoseksi. Ykkösjoukkueen laajasta ringistä tulee vähemmän peliaikaa saaneet pelaamaan kakkosjoukkueessa ja menestys nojautuukin pääosin heihin. Kysymys kuuluu miten joukkue saa yhteispelin toimimaan ja millä asenteella joukkue lähtee peleihin lähteekö se haastamaan kärkijoukkueita vai vain pitämään hauskaa? LehPan kanssa JIPPO/2 tulee kuitenkin taistelemaan tosissaan Nelosdivarin Pohjois-Karjalan herruudesta.


6. LehPa


Atik Ismailin luotsaama kontiolahtelaisseura alkaa olla vakiokalustoa Nelosessa. Tämän hetken pelaajistosta ei itsellä ole sen suurempaa tietoa, mutta eiköhän siellä ihan kilpailukykyinen porukka ole taas jalkeilla. Tuskin tulee kärkisijoille yltämään, mutta pysyy todennäköisesti myöskin kaukana putoamiskamppailusta.


7. PAVE

Iisalmen kakkosjoukkue ei välttämättä juuri taidoilla loista, mutta fyysisyyttä löytyy sitäkin enemmän. Erikoistilanteet ovat PAVElla vaarallisia ja varsinkin nuoremmat porukat voivat olla pahoissakin vaikeuksissa niiden kanssa. Saattaa hyötyä myös farmisopimuksesta Kakkoseen nousseen PK-37:n kanssa jonkin verran, mikäli sitä edelleen jatketaan.
On kuulemma vahvistunut viime kaudesta joten sijoitus voi hyvinkin olla yllättävän korkea, mutta ehkä löytyy kuitenkin todennäköisimmin taas alemmasta keskikastista.


8. Raiku

Raikun putoamista on odoteltu muutama vuosi mutta rautavaaralaiset pysyvät yhä sitkeästi Nelosen puolella. Kotonaan Raiku on tunnetusti vaikea vastustaja ja sieltä tuleekin ihan kivasti pisteitä, mutta vieraissa on sitten hankalampaa. Raikun ukot tuskin yleensä jaksavat kovin kauaa juosta perässä nuorempien kärkipään porukoiden pitäessä kovempaa tempoa yllä, mutta toisaalta he osaavat varsinkin kotonaan tehdä vierailijoiden pelaamisesta hyvinkin hankalaa. Välttää putoamisen myös tällä kaudella.


9. NP-H

Nilsiäläiset sijoittuivat toiseksi omassa Viitosen lohkossaan ja veivät syksyn jatkosarjan nimiinsä puhtaalla pelillä. Vitosessa sujui hyvin, mutta ei se ihan täyttä dominointiakaan ollut, joten veikkaan että Nelosessa jää hieman kokeneempien joukkueiden jalkoihin. Maininnan arvoinen lienee myös Kankaisen hieno kenttä, joka tarjoaa hyvät olosuhteet Nelosen peleihin.


10. KuPS/2
KuPS sai tilaisuuden perustaa kakkosjoukkueen Neloseen ja käytti sen hyväkseen. KuPS/2 on siis KuPSin a-junnujen kakkosjoukkue, jossa pelaa lähinnä viime vuodelta yli-ikäisiksi jääneitä Palloseuran B2-joukkueen pelaajia. B-junnujen kakkosdivaritasolta on iso harppaus miesten peleihin, vaikka kyseessä olisikin vain Nelonen, ja jo harjoituspeleissä on tullut pari kertaa Viitosen porukaltakin takkiin, joten veikkaan että tällä joukkueella on edessään todella vaikea kausi. Toki harjoitusmatsien tulokset eivät tässä vaiheessa vielä kerro kovinkaan paljoa ja tässä porukassa voi mahdollisesti käydä pelaamassa myös KuPSin junnujen edustusjoukkueista tai KuFusta kovempia pelimiehiä, mutta käsittääkseni tämä joukkue on tarkoitettu juurikin näille a-junnuikäisille jotka eivät tuohon A:n edustusjoukkueeseen mahdu tai halua mennä, eikä vahvistuksia siten välttämättä juurikaan nähdä. Kokemusta miesten peleistä lienee vain muutamilla pelaajilla, ja todennäköisintä lienee pikainen putoaminen Viitoseen sopivammalle tasolle.
« Viimeksi muokattu: 01.02.2017 klo 18:49:32 kirjoittanut En tiiä »
Infamy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KJK, Maju


Vastaus #1 : 26.01.2017 klo 09:52:31

Veikkauksia kaudelle 2017:

- Elo dominoi kauden alusta reilusti yli kauden puolivälin, mutta väsähtää kauden loppua kohden ja sijoittuu lopulta kolmanneksi
- PAVE tekee kaudella erikoistilanteista vähintään 20 maalia
- Raikua vastaan pelatut vierasottelut vituttavat jokaista joukkuetta
- LiPa joutuu kauden keskivaiheilla pelaamaan yhden ottelun jopa vajaalla miehistöllä, mutta saa pelattua kauden loppuun asti kunnialla
- KuPS/2 saa kauden aikana maksimissaan kaksi pistettä
- Joel Hämäläinen voittaa maalipörssin ylivoimaisesti
- Sarjan voittaa Kings, joka ei kuitenkaan lähde nousemaan kolmoseen vaan lopettaa toimintansa kauden jälkeen kokonaan
TRon

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Kuopiolainen jalkapalloilu


Vastaus #2 : 26.01.2017 klo 13:14:21

Lainaus
Raikua vastaan pelatut vierasottelut vituttavat jokaista joukkuetta
:mietaa:

KuPS/2 ja Kuopion Elo kohtaavat lauantaina klo 18:30 Kuplassa, mikäli jotakuta kiinnostaa.
« Viimeksi muokattu: 26.01.2017 klo 13:17:01 kirjoittanut TRon »
David May jr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spartak Jurmala


Vastaus #3 : 26.01.2017 klo 13:40:26

Veikkauksia kaudelle 2017:

- Raikua vastaan pelatut vierasottelut vituttavat jokaista joukkuetta

´

Miksi?

Sarjan parhaat saniteettitilat (y) Mutta pisteitähän sieltä ei juuri viemisiksi saa :/
Molo Toure

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 26.01.2017 klo 15:30:08

Veikkauksia kaudelle 2017:

- Elo ei dominoi missään vaiheessa vaan pelaa tasaisen hyvän kauden ja sijoittuu lopulta kolmanneksi
- PAVE tekee kaudella erikoistilanteista vähintään 10 maalia
- Raikua vastaan pelatut vierasottelut vituttavat jokaista joukkuetta
- LiPa joutuu kauden keskivaiheilla pelaamaan yhden ottelun jopa vajaalla miehistöllä, mutta saa pelattua kauden loppuun asti kunnialla
- KuPS/2 saa kauden aikana maksimissaan viisi pistettä
- Joel Hämäläinen voittaa maalipörssin
- Sarjan voittaa Kings, joka on saanut tämänhetkiset ongelmansa korjattua ja lähtee nousemaan Kolmoseen

Korjasin.

Miksi?

Sarjan parhaat saniteettitilat (y) Mutta pisteitähän sieltä ei juuri viemisiksi saa :/

Vastasit juuri itsellesi. Toki Rautavaaralla vierailu voi vituttaa vaikka pisteitä tulisikin, koska kotijoukkue on sen verran vittumainen vastustaja että se osaa tehdä vierailijan pelistä erittäinkin vaikeaa.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #5 : 26.01.2017 klo 16:07:34

PAVE voi olla yllättävän hyvä...uusia miehiä kuulemma nähty treeneissä...
jeesmed

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 27.01.2017 klo 09:45:43

kyllä voittaja ens kaudella ratkotaan Kuopion Elon ja Toivalan Toun kesken
ikeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pertti Alaja 2016-2020


Vastaus #7 : 27.01.2017 klo 10:42:35

PAVE voi olla yllättävän hyvä...uusia miehiä kuulemma nähty treeneissä...
Luonnollisesti Pallo-Kerhossa meritoituneita pelaajia, mutta ei missään nimessä sieltä avauksen puolelta.
David May jr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spartak Jurmala


Vastaus #8 : 27.01.2017 klo 14:54:15

Elo on ainakin vahvistunut eniten mutta osaako Taipale valmentaa?

Toimiiko yhtälö porvari työläisseuran valmentajana?
Wennamo

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 28.01.2017 klo 01:25:12

Huhut kertoo Nilsiän alakerran vahvistuvan pätevällä maalivahdilla Kuopion suunnalta, löytyykö foorumilta paikallisia valaisemaan pelaajien sopimustilannetta?
Infamy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KJK, Maju


Vastaus #10 : 29.01.2017 klo 09:16:18

KuPS/2 ja Kuopion Elo kohtaavat lauantaina klo 18:30 Kuplassa, mikäli jotakuta kiinnostaa.

Ja tämä matsi päättyi sitten ilmeisesti tasan. Oliko kukaan (esim. TRon) peliä seuraamassa; miten ihmeessä tuo KuPSin jengi sai aikaan noinkin hyvän tuloksen?
lowquote

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 29.01.2017 klo 14:57:46

Jos KuPS:illa ollut pelaamassa A-junnut (SM-karsintaan valmistuva porukka, joista jokunen tulee kesänä liigaringissä pyörimään), eikö voisi olettaa pärjäävän Nelosen kärkipään porukalle?
Molo Toure

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 29.01.2017 klo 15:11:58

KuPS/2 on KuPSin A-junnujen kakkosjoukkue, jossa pelaa viime kaudet b-junnujen aladivareita pelanneita juniori-ikäisiä poikia. B-junnujen Kakkosen tasolta on miesten peleihin iso harppaus vaikka tämä vain Nelosta onkin, varsinkin kun noilla junnuilla ei ole vielä mitään kokemusta miesten peleistä. Turpaan on tullut Vitosenkin porukalta pariin kertaan treenipeleissä joten en usko isoon menestykseen ensi vuonna, eli sikäli tuo tulos yllättää, tietämättä sen tarkemmin ketä eilen on kummallakaan puolella on ollut pelaamassa. Toki on mahdollista että tässä joukkueessa käy kesällä pelaamassa KuPSin junnuista tai KuFusta pelaajia jolloin joukkue olisi paljon yllätysvalmiimpi mutta käsittääkseni tämä on ensisijaisesti tarkoitettu juuri näille yli-ikäiseksi jääneille b-junnuille jotka eivät mahdu A-junnujen SM-sarjaporukkaan tai halua mennä sinne, jolloin näitä vahvistuksia ei siellä paljoa nähtäisi. Tämä tosin vain oma käsitykseni asiasta, olisiko jollain tätä lukevalla parempaa tietoa?

E. Ja miksi tämä KuPSin kakkosjoukkue lähti pelaamaan Nelosta eikä a-junnujen Ykköstä? Liian kallista ja aikaavievää vai katsottiinko Nelosen olevan tasoltaan sopivampi?
« Viimeksi muokattu: 29.01.2017 klo 15:14:12 kirjoittanut Molo Toure »
nyanssi

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 29.01.2017 klo 15:54:21

Ainakin A poikien divarin pohjoislohko oli ihan hassuttelua viimevuonna, siinä oli 3 joukkuetta, ja etelän lohkoihin siirtyminen olisi sitten kalliimpaa, joten nelosdivari oli ilmeisesti järkevin vaihtoehto. Ja kovin paljoa ei ilmeisesti "apuja" tule muista joukkueista tähän Kups/2. Eli ihan eri juttu on tämä kuin A junnujen Sm-karsinta joukkue.
Blue Moon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sky Blues


Vastaus #14 : 02.02.2017 klo 02:04:44

Hyvä että on tämänkin palloilusarjan osalta saatu keskustelua vireille.

Toiveissa, odotuksissa ja haaveissa on kova tasoinen sarja tulevalle kesällä, mutta paljon riippuu uusien tulokkaiden annista.

Joku voisi sanoa, että on vielä liian aikaista lähteä arvailemaan kesän voimasuhteita, mutta asiantuntijat ovat jo haistelleet talven tuulia ja kesän lopullinen sarjataulukko tulee muodostumaan seuraavasti:

Kärkikamppailu (Sijat 1-3)
ToU (Hyvä runko, ei menetyksiä, osaava valmennus, kelpo vahvistuksia.)
Elo (Laatua löytyy pelaajistosta ja oletettavasti myös penkin takaa. Riittävän leveä rinki.)
Kings (Jos pystyy ylipäätänsä osallistumaan ja pelaamaan ehjän kauden. Laatua ja kokemusta hyvistä peleistä)

Väliinputoajat (Sijat 4-7)
LiPa (Voi nousta haastamaan kärkeäkin. Hyviä pelimiehiä. Kuitenkin pieni puuhastelun maku.)
PAVE (V*ttumainen vastustaja. Dominoi fyysisyydellään.)
LehPa (Täynnä pallon potkimisen perusteet hallitsevia jätkiä. Ei kuitenkaan löydy saman tasoisia yksilöitä kuin Kuopion alueen porukoista. Tasapaksu.)
Raiku (Allekirjoitetaan väitteet Rautavaaran v*ttumaisuudesta. Kylän miehet ovat tuomareita myöten vastaan ja itikatkin pistää kovemmin kuin kotona. Nostan hattua, että vuodesta toiseen raapivat pisteitä riittävästi sarjapaikan säilyttämiseksi.)

Putoamiskamppailu (Sijat 8-10)
JIPPO/2 (Ei mitään hajua porukan tasosta mutta luulisi Joensuussa riittävän kelpo pelimiehiä vielä yhteen Nelosen porukkaan.)
NP-H (Viitosen nousijat ovat viime vuosina pärjänneet kelvollisesta. Nähtäväksi kuitenkin jää riittääkö nilsiäläisillä eväät tätä korkeammalle. Sarjan paras kotikenttä.)
KuPS/2 (En ole pelin peliä nähnyt joten ihan kuulopuheiden varassa ollaan. Toivottavasti nuoret miehet pistävät ahkerasti kampoihin ja osoittavat arviot vääriksi.)
David May jr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spartak Jurmala


Vastaus #15 : 02.02.2017 klo 22:40:47

Kesän kuumimmat kamppailut käydään  Raikun ja Pallo-haukkojen välillä.

Np-h on kyllä mieluinen paluumuuttaja neloseen. Vieläkö Jomppe jaksaa vai joko on nuorempien vuoro?
« Viimeksi muokattu: 02.02.2017 klo 22:44:00 kirjoittanut David May jr »
Wennamo

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 02.02.2017 klo 22:50:48

Kesän kuumimmat kamppailut käydään  Raikun ja Pallo-haukkojen välillä.

Np-h on kyllä mieluinen paluumuuttaja neloseen. Vieläkö Jomppe jaksaa vai joko on nuorempien vuoro?

Kyliltä kuultua, että 15 maalin mies helposti nelosessa.
HuoPS

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 04.02.2017 klo 14:31:32

KuPS2 - pojat ovat poikia, eivät pärjää miesten kanssa. Toisaalta nopeat laidat ja keskikentän pohja voivat tehdä monille vastustajille elämän ikäväksi. Tänään taitaa olla Sapaa vastaan peli Kuplassa klo 18.30. Pitänee käydä tarkistamassa.
Infamy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KJK, Maju


Vastaus #18 : 05.02.2017 klo 11:47:14

KuPS2 - pojat ovat poikia, eivät pärjää miesten kanssa. Toisaalta nopeat laidat ja keskikentän pohja voivat tehdä monille vastustajille elämän ikäväksi. Tänään taitaa olla Sapaa vastaan peli Kuplassa klo 18.30. Pitänee käydä tarkistamassa.

Miten tuossa matsissa kävi?
Zparw

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 05.02.2017 klo 16:15:33

Miten tuossa matsissa kävi?

SaPa voittanut 3-1 kertoilee SaPan Facebook.
HuoPS

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 05.02.2017 klo 16:53:17

Katselin 0-2 -tilanteeeseen asti.
Parempi johti, mutta kyllä nuorilla pojilla muutamia hyviä juttuja oli otteissaan.
En tiiä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal FC


Vastaus #21 : 08.02.2017 klo 21:32:02

Taitaa kingsi voitaa jos saa ringin pysyy kasas. Muillla mitäään mahkui
Rory

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 12.02.2017 klo 20:25:11

12.2 kuplassa pelattu Kuopion Elo vs Kings, Elolle 2-0.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 23.02.2017 klo 15:31:21

Alustava otteluohjelma: https://www.palloliitto.fi/ita-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/miehet?itajalkapallo2017&M4
Tuomaritarkkailija

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 06.03.2017 klo 09:32:05

Kävin lauantaina vilkaisemassa Elo - KuPS A2:sen peliä. En tiedä oliko junnuilla vahvistuksia, mutta ei tuolla pelillä ihan ilman pisteitä jää.
En tiedä myöskään kuinka matsi päättyi. Sen näin, että Taipaleen Tero koulutti poikia vapaapotkullaan. Tuomari ei ollut katkaissut peliä, Kups alkoi asetella muuria, ja Tepi laukoi sillä aikaa hienon sijoituksen yläkulmaan.

 
Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines