FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.07.2018 klo 07:07:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Kirjoittaja Aihe: FC Villiketut 2017 - Jyväskylän kakkosseura  (Luettu 23280 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


: 27.01.2017 klo 16:56:02

JJK:n kakkosjoukkue Villiketut sai siis FC YPAlta jääneen Kakkosen paikan tulevaksi kaudeksi, pisti pystyyn oman organisaation ja pelaa pohjoislohkossa (lohko C). Sarjaohjelma on julkaistu ja suuremmat päällekkäisyydet liigan kanssa on vältetty (osittain varmaan siksi, että organisaatiosta loppuu muuten tekijät) ja se on tässä, lainattuna JJK:n sivuilta:

Kierros 1   su   30.4.   AC Kajaani   -   Villiketut   14:00
Kierros 2   su   7.5.   TP-47   -   Villiketut   17:00
Kierros 3   la   13.5.   Villiketut   -   PK-37   17:00
Kierros 4   la   20.5.   Hercules   -   Villiketut   17:00
Kierros 5   ma   29.5.   Villiketut   -   SC KuFu   18:30
Kierros 6   su   4.6.   KajHa   -   Villiketut   17:00
Kierros 7   pe   9.6.   Villiketut   -   OTP   18:30
Kierros 8   la   17.6.   VIFK   -   Villiketut   17:00
Kierros 9   ti   27.6.   Villiketut   -   JBK   19:00
Kierros 10   pe   30.6.   Villiketut   -   GBK   18:30

Kierros 11   la   15.7.   Kraft   -   Villiketut   17:00
Kierros 12   la   22.7.   Villiketut   -   TP-47   17:00
Kierros 13   su   30.7.   PK-37   -   Villiketut   18:30
Kierros 14   su   6.8.   Villiketut   -   Hercules   17:00
Kierros 15   pe   11.8.   SC KuFu   -   Villiketut   18:30
Kierros 16   la   19.8.   Villiketut   -   KajHa   17:00
Kierros 17   la   26.8.   OTP   -   Villiketut   17:00
Kierros 18   su   3.9.   Villiketut   -   VIFK   17:00
Kierros 19   pe   8.9.   JBK   -   Villiketut   19:00
Kierros 20   la   16.9.   Villiketut   -   AC Kajaani   17:00
Kierros 21   su   24.9.   GBK   -   Villiketut   17:00
Kierros 22   la   30.9.   Villiketut   -   Kraft   14:00

Seuran kotikentäksi JJK ilmoittaa Viitaniemen tekonurmen, jossa joukkue pelasi kolmosta jo viime kaudella. Viitaniemen montussa on erittäin miellyttävä seurata futista erityisesti kesäiltaisin, joten käykäähän paikalla, myös vierasfanit.

No ketäs Villiketuissa sitten pelaa? Ei tietoa, mutta villi veikkaus on, että viime kauden runko jatkaa, jossa pelasi siis seuran junioripelaajia sekä edustuksesta vauhtia ja/tai pelituntumaa hakeneita miehiä. Ymmärtääkseni Kakkosessa tarvitaan kuitenkin FC Villiketuille ihan omiakin sopimuspelaajia, joten odotellaan josko JJK asiasta jotain jossain välissä tiedottaa.

Itse olen käynyt kyllä FC Vaajakoskenkin pelejä katsomassa Kakkosessa, mutta onhan tuo lohko kiinnostava, siinä kun pelaa joukkueita joita ei Kakkosen merkeissä Jyväskylässä ole vuosikausiin nähty.
« Viimeksi muokattu: 31.03.2017 klo 13:20:06 kirjoittanut Bootlegger »
seppoj

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 31.01.2017 klo 16:50:21

Mistähän löytyy tietoa mahdollisista harjoituspeleistä. Kävin viime kesänä Nisulan montussa katsomassa muutaman pelin, ja odotan  kautta innolla. Seuran omilla sivuilla on hiljaista Villikettujen osalta.
Craptree

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Saints, Urho & JJK


Vastaus #2 : 03.02.2017 klo 12:20:40

Mistähän löytyy tietoa mahdollisista harjoituspeleistä. Kävin viime kesänä Nisulan montussa katsomassa muutaman pelin, ja odotan  kautta innolla. Seuran omilla sivuilla on hiljaista Villikettujen osalta.

Kakkosen harjoitusotteluissa muutama mainittuna. Toisen topicin mukaan myös lauantaina olisi A-junnujen pelin jälkeen n. klo 18 Huimaa vastaan Vehkahallissa.
miguel19

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 04.03.2017 klo 23:52:04

Jipon raportti Villiketut Jippo pelistä http://jippo.fi/tappio-fc-villikettujen-vieraana-lukemin-4-21-0/
Lenko

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 05.03.2017 klo 15:14:35

Kävin katsomassa Villiketut-Jippo. Peli päättyi  4-2. Ehkä tästä raposta on iloa jollekin.

Minun silmäni ryhmitys oli Villiketuilla 4-2-3-1 (tai ennemminkin 4-1-4-1) ja Jipolla 3-4-3.

Ensimmäinen puoliaika väännettiin varsin tasaisesti. Villiketut pyrki avaamaan maata pitkin ja pelaamaan hallittua syöttöpeliä. Ihan ongelmatonta tämä ei ollut. Jipon prässi ei ollut ensimmäisen vartin jälkeen erityisen korkealla ja Ketut pääsivät avaamaan pallon melko rauhassa kahdelle keskuspuolustajalle. Jipon ryhmitys kuitenkin aiheutti vaikeuksia päästä pelinrakentamisessa eteenpäin. Kolme hyökkääjää pystyi ottamaan pois molemmat topparit sekä toppareiden väliin putoavan keskikenttäpelaajan. Kun vielä Jipon keskikentän kaksikko merkkasi Villikettujen ylemmän keskikentän kaksikon tarkasti, syöttölinjat ylöspäin olivat hyvin tukossa.

Kaikesta huolimatta Ketut pelasi rohkeasti maata pitkin ns. omaa peliään.  Peli ei ole vielä valmista, mutta paljon oli jo minunkin harjaantumattomalla silmällä nähtävissä harjoiteltua pelinrakentamista. Välillä homma hajosi. Peliä avaavalta kolmikolta puuttuivat syöttösuunnat ylöspäin ja väliä ylempään keskikenttään oli pahimmillaan yli 30 metriä. Tähän kun vielä yhdistettiin Jipon kolmen yläkerta, oli pelin rakentaminen ymmärrettävästi välillä vaikeaa. Toivottavasti hermo kuitenkin pitää myös kaudella, koska pelaamista oli enimmäkseen ilo seurata.

Kettujen ensimmäinen maali tuli pitkähkön nopean syöttöketjun ja erinomaisten pallottomien liikkeen päätteeksi hyvällä viimeistelyllä. Murtautuminen tehtiin vasemman laidan kautta. Hyvin usein vielä tälläkin tasolla maaleihin johtaa yksi tai useampi puolustavan joukkueen virhe. Nyt oli kyse enemmän Villikettujen hyvyydestä kuin Jipon virheistä. En rehellisesti muista ketä kaikkia maalia oli rakentamassa, mutta erinomaista peliä joka tapauksessa.

Toisessa maalissa Jipolle sattui pieni kömmähdys. Jippo pelasi korkeahkolla linjalla, mutta pallolliselta topparilta puuttui paine.  Vasempana keskuspuolustajana pelannut 00-syntynyt Sami Nissinen päätti lopettaa hienostelun ja haistatti pitkät valmennuksen ohjeistamalle tiki-takailulle. Jipon topparilinja ei reagoinut Nissisen avaukseen ajoissa ja pallo putosi millintarkasti linjan taakse. En taas muista, kuka maalin teki, mutta juoksu pystyyn oli täydellisesti ajoitettu ja viimeistely harkittu.

Jippo pääsi 2-0 tilanteessa peliin mukaan, kun Kettujen maalivahdille sattui ihan rehti kohellus. Hän pelasi pallon lyhyellä syötöllä suoraan Jipon hyökkääjälle jalkaan rangaistusalueen rajalle ja Jippolaisella oli helppo työ siirtää pallo varmasti verkkoon.

Jipon toisessa maalissa Kettujen keskikenttä pelasi liian passiivisesti. Pallo oli melko vaarattoman oloisesti keskikentällä, mutta Kettujen keskikenttä pysähtyi seisomaan ja jippolainen sai rauhassa laittaa pallon puolustuksen selän taakse maata pitkin viiden pelaajan läpi hyökkääjälle, joka kiitti ja törkkäsi pallon maaliin.

Jippo saikin peliä haltuunsa, kunnes jostain syystä Jipon vaihtomiehellä kilahti. Nissinen (muistaakseni) taklasi Villikettujen rangaistusalueen rajalla sääntöjen vastaisesti ja Jipolle tuomittiin vapaapotku hyvästä paikasta. Jälkitilanteessa jippolainen päätti kuitenkin pienen nokkapokan jälkeen niin sanotusti töötätä Nissistä kaksin käsin turpaan ja sai ansaitun punaisen kortin.

Yhden miehen puuttuminen kentältä alkoi nopeasti näkyä ja Ketut onnistuivat vielä viimeistelemään kaksi maalia. Tässä kostautui erityisesti se, että Jippo ei reagoinut puolustuksessa yhden miehen alivoimaan vaan jatkoi pelaamistaan kolmen alakerralla. Kun Jippo vielä yritti aktiivisesti myös hyökätä, pääsivät Villiketut puskemaan helpohkosti läpi puolustuksen.

Vasempana topparin luutinut Nissinen pelasi mielestäni hyvän pelin. Olen nähnyt hänen pelejään pienestä saakka ja yhä hänen pelaamistaan kuvaa parhaiten sana rauhallinen. Nissisestä on vielä tulevina kausina JJK:lle iso ilo.

Oliko oikeana topparina viime kaudella JPS:n riveissä pelannut Basam Elfadl vai tunnistinko väärin? Pelaaja kuitenkin pelasi oikean topparin tontin erinomaisesti ja toi omalta osaltaan nuoreen joukkueeseen sen kaipaamaan rauhallisuutta ja vakautta.

Katsoin jossain vaiheessa, että numero 7 (Ville Kirvesoja?) ehti joka paikkaan, kunnes huomasin, että kentällä oli kaksi numeroa 7. Ville pelasi joka tapauksessa hyvän ottelun ja niin toki pitääkin, jos aikoo kauden aikana esiintyä Veikkausliigassa. Samoin pidin numeron 14 pelaamisesta, joka liikkui aktiivisesti ja hyvin varsinkin ensimmäisellä puoliajalla.

Erityismaininnan saa myös numerolla 13 pelannut 01-syntynyt Oskari Sallinen. Kyseessä on todella taitava keskikenttäpelaaja, jolla myös nopeusominaisuudet riittävät huipulle. Kysymysmerkki tällä hetkellä on erityisesti, kuinka kehittyvän teinin fysiikka riittää aikuisten miesten kanssa. Mitään erityisen maagista Sallinen ei tässä ottelussa esittänyt, mutta toisaalta pystyi fyysisesti vastustajaa heikompana hakemaan itselleen tilan ja ahtaissa tilanteissa pelaamaan palloa järkevästi. Minun silmääni juuri se tekee lopulta huippupelaajan. En kaipaa kikkoja, kuperkeikkoja ja sirkusdraamaa vaan sen, että pelaaja havainnoi peliä, tekee oikeita valintoja ja pystyy teknisesti suorittamaan peliä edistäviä ratkaisuja - ei siis mitään maagista. Silti ne pelaajat loistavat poissaolollaan turhan monesta joukkueesta. Ei Sallinen missään nimessä jalkoihin jäänyt. Hän lähti useistakin pystypaineista pallon kanssa, vaikka oli fyysisesti heikompi. Sen, minkä hän voimassa hävisi, hän voitti tekniikassa, ajoituksessa ja tasapainossa. Sallinen on minun silmääni lahjakkain ja parhaiten treenattu JJK:n junnuputkesta tullut pelaaja vähään aikaan. Menee omissa kirjoissani ohi esimerkiksi Aleksis Lehtosesta, vaikka vertailu onkin vaikeaa, koska ovat eri tyylisiä pelaajia.

Hankaluuksia Villiketuilla oli erityisesti vasemmalla laidalla, jossa Kettunen laitapuolustajat eivät pärjänneet 1vs1 tilanteissa Jipon nopeajalkaisille laitahyökkääjille. Kun vielä Jippo muutamaan otteeseen rakensi laidalle alueellisen ylivoiman (pahimmillaan 4vs2) eikä Kettujoukkue osannut tilanteeseen reagoida, olisi laita voinut kostautua pahastikin. Tällä kertaa tilanteista ei kuitenkaan syntynyt keskityksiä pahempaa. Huonomminkin olisi voinut käydä.

Jippo oli varmaan aika sopivat vastus tähän vaiheeseen. Villiketut oli joukkuepelaamiseltaan valmiimpi, mutta ei Jiponkaan tilanne huonolta näyttänyt. Yhden pelin perusteella oma Veikkaukseni on, että Ketut tulevat olemaan kakkosessa puolivälin alapuolella. Syynä tähän on pelaajamateriaalin nuoruus ja fyysisyyden puute. Villiketut on erityisesti taitava joukkue, mutta Kakkosessa vastaan tulee Jippoa paremmin organisoituja, taitavia joukkueita, jotka pystyvät viemään Kettuja myös fysiikassa.  Jippoa veikkaan Kolmosessa ylempään puolikkaaseen, vaikka peli näyttikin vielä melko kaoottiselta. Aikaa kauden alkuun kuitenkin on ja pelaajamateriaali näytti Kolmoseen varsin hyvältä. Aika paljon on siitä kiinni, miten valmennus vähän aikansa käyttää.

HUOM! Olisi toivottavaa, että Villiketut esiteltäisiin nettisivuilla nimillä ja pelinumeroilla. Se palvelisi meitä maksavia (ilmainen peli!) katsojia, joita kiinnostavat Jyväskyläläinen jalkapallo ja kehittyvät nuoret pelaajat. Joitakin tyyppejä tunnen jo naamasta, mutta olisi mukavampaa, jos pelaajilla olisi peliä katsoessa jostain tarkistettavissa nimet eikä pelkkiä anonyymejä numeroita kuin keskitysleirivangeilla.

e: korjailin muutamia sanamuotoja ja kirjoitusvirheitä ja lisäsin Ketturyhmityksen 4-1-4-1
« Viimeksi muokattu: 05.03.2017 klo 15:46:18 kirjoittanut Lenko »
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #5 : 05.03.2017 klo 15:41:12

Kiitoksia rapoista, mukava lukea. Täälläkin toivotaan että JJK pistää ihan kunnon infopaketin myös Villiketuista esiin jossain vaiheessa.

Olisko tuolle Basamin pelaamiselle varmistusta? Jos Villiketuissa pelaa niin on kyllä varmasti nuorelle joukkueelle hyvä vahvistus.
hamitu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #6 : 05.03.2017 klo 19:32:39

Olisko tuolle Basamin pelaamiselle varmistusta? Jos Villiketuissa pelaa niin on kyllä varmasti nuorelle joukkueelle hyvä vahvistus.

Kyllä se oli Basam Elfadl. Basam on jo jonkun aikaa ollut Mannisen Mikon kanssa JJK:n B-junnujen valmennuksessa ja olisko tuota kautta nyt sitten innostunut pelailemaan Villiketuissa.
burmis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #7 : 08.04.2017 klo 08:21:55

??

http://www.mikkelinkissat.net/uutiset/95116/mipk-kohtaa-fc-blackbirdin-lauantaina
Helmut Lotto
Vastaus #8 : 18.04.2017 klo 18:43:51

Löytyykö mistään Villikettujen pelaajien edelliskauden tilastoja, peliminuutteja yms?
NOPEAMUSTAMIES

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 18.04.2017 klo 20:28:25

Löytyykö mistään Villikettujen pelaajien edelliskauden tilastoja, peliminuutteja yms?
Ei taida piirin sivuja enempää löytyä tilastoja.
ilpo

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 19.04.2017 klo 09:37:55

Löytyykö mistään Villikettujen pelaajien edelliskauden tilastoja, peliminuutteja yms?
2016 vuoden osalta: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&106599&ksjp16

Muilta kausilta ei taida kummoisia tilastoja löytyä?
Helmut Lotto
Vastaus #11 : 19.04.2017 klo 12:27:38

Tämä auttaa jo paljon, kiitos!
Benediktus

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 22.04.2017 klo 16:11:32

Ketäs tässä joukkueessa pelaa?
ilpo

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 22.04.2017 klo 19:37:50

Tuossa vastaava linkki tälle kaudelle: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&131992&spljp17&M2

Ei yhtäkään pelaajaa vielä, mutta vaatinee sen, että pelaajat on johonkin otteluun tilastoitu mukaan.
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 22.04.2017 klo 21:03:17

Villiketut-MiPK 2-3 (0-1). Ekan jakson Kissojen kärjessä tosiaan itsensä Mr. Rafael, ja onhan tuo kova nimi tälle tasolle. Teki ekan maalinkin. Varsin tasainen peli, Kissat meni 0-2 johtoonkin, mutta Ketut tasoitti kunnes lopussa tekivät voittomaalin. Vähän tunteetkin kuumeni lopussa. Ehkä MiPK (vai onko se nyt MiKi? Kumpi on nyt oikein?) oli juuri lukemien verran hallitsevampi osapuoli.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #15 : 22.04.2017 klo 21:14:24

MiPK (vai onko se nyt MiKi? Kumpi on nyt oikein?)

Seuran nimi on edelleen Mikkelin Kissat (MiKi), mutta Kissojen edari on saanut Palloliitolta luvan käyttää tuota MiPK-lyhennettä Kakkosessa. Eli periaatteessa kumpikin on oikein, mutta MiPK on se, mikä esim. Palloliiton tulospalvelussa lukee.
burmis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #16 : 28.04.2017 klo 13:26:13

Facebookki. Kannattaa tykätä niin muistaa tulla peleihin.

https://www.facebook.com/JJK-Villiketut-477137875965162/
Liebo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: vaihteleva - yleensä sarjakärki


Vastaus #17 : 07.05.2017 klo 22:49:56

TP-47 - Villiketut ottelun tilannekoostetta Haaparannalta.
seppoj

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 08.05.2017 klo 11:14:30

TP-47 - Villiketut ottelun tilannekoostetta Haaparannalta.

Miksi JJK on hiljaa kotisivuillaan. Viimeisin maininta on 30.04 "Villiketut starttaavat  kakkosen kautensa Kajaanissa". On tosi surkuhupaisaa tiedottamista. Onko niin , että  Villikettujen häviöistä ei uutisoida kotisivulla ja paikallisen lehden palstoilla. Muistelen, että viime kautena Vaajakosken pelit olivat hyvin esillä myös Kslm:n urheilusivuilla. Sarja on sama, mutta käytäntö näkyy olevan erilainen.
Molo Toure

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 08.05.2017 klo 14:08:18

Hienosti JJK veti vituiksi tämän(kin) joukkueen lähitulevaisuutta jo todennäköisesti tässä vaiheessa. Kaksi Kettujen ehkä tärkeintä/parasta pelaajaa annetaan Mikkeliin koko kaudeksi pelaamaan samaa sarjaa, jota olisi voinut pelata ihan kotona Jyväskylässä oman seuran reservijoukkueessa. Vielä kun Kettujen pelaajamateriaali ei muutenkaan välttämättä ole ihan Kakkosen tasoa ja sarjassa pysymisen kanssa olisi jo valmiiksikin tehnyt tiukkaa, niin sitten annetaan vielä tällä tavalla turhaan tasoitusta muille. Tuliko sitten tuo yllättävä kabinettinousu seuralle sitten jo niin myöhäisessä vaiheessa, että MiPK:n kanssa tehtyä yhteistyösopimusta ei enää voitu tai kehdattu purkaa ja nämä pelaajat oli jo luvattu Mikkeliin valmiiksi? Varmaan siinä jotain tällaista oli, koska muuten tässä touhussa ei oikein ole mitään järjen hiventäkään mukana.

Kahdesta ekasta matsista on molemmista tullut jo aika rumasti turpaan. Vähän ehkä liian aikaista alkaa jo tässä vaiheessa tuomitsemaan, mutta kun JJK:n homma Veikkausliigassa ei kovin vahvalta näytä ja Villiketut pelaa Kakkosta vielä mahdollisesti viime kaudella Kolmosessa toiseksi sijoittunutta ryhmää heikommilla pelaajilla, niin näyttää kyllä vahvasti jo nyt siltä, että molemmat JJK:n joukkueet putoavat kauden päätteeksi takaisin alempaan sarjaan, ja mahdollisesti vielä molemmat sarjajumboina.
hamitu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #20 : 08.05.2017 klo 19:32:43

Kaksi Kettujen ehkä tärkeintä/parasta pelaajaa annetaan Mikkeliin koko kaudeksi pelaamaan samaa sarjaa, jota olisi voinut pelata ihan kotona Jyväskylässä oman seuran reservijoukkueessa.

Lainasopimus on heinäkuun loppuun asti. Villiketuilla on silloin kaudesta 13 matsia takana ja 9 edessä.

Villiketut on farmiseura, ei reservi. Reservit eivät saa pelata liiton sarjoissa eli kakkosessa tai korkeammalla. Farmisäännöksissä taas on rajoite, että vain kolme pelaajaa saa kerrallaan pelata farmissa. Nytkin siellä eilen oli ne maksimit kolme (Pyhäranta, Kohonen, Manninen). Tällä tavalla JJK saa elintärkeää peliaikaa useammille pelaajille. Jos totta puhutaan niin aika moni noista rosterimiehistä on vielä aika kepoisia liigatasolle ja pelaaminen kehittää.

Tietysti on hyvä kysymys että ketkä sinne MiPKiin laitettiin ja onko siellä nyt oikeat miehet? Mutta tuo kolmen pelaajan maksimirajoite on kyllä iso tekijä tässä lainassa.

Kahdesta ekasta matsista on molemmista tullut jo aika rumasti turpaan. Vähän ehkä liian aikaista alkaa jo tässä vaiheessa tuomitsemaan, mutta kun JJK:n homma Veikkausliigassa ei kovin vahvalta näytä ja Villiketut pelaa Kakkosta vielä mahdollisesti viime kaudella Kolmosessa toiseksi sijoittunutta ryhmää heikommilla pelaajilla, niin näyttää kyllä vahvasti jo nyt siltä, että molemmat JJK:n joukkueet putoavat kauden päätteeksi takaisin alempaan sarjaan, ja mahdollisesti vielä molemmat sarjajumboina.

Aika varhainen vaihe on putoajia vielä päättää vaikka kieltämättä mollivoittoista onkin.
ilpo

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 09.05.2017 klo 08:54:32

Uskon, että Villiketut makselee alkukaudesta aika paljonkin oppirahoja, mutta loppukaudesta voi jo näyttää paremmalta, kun on totuttu Kakkosen menoon. Tai toivon. Tai sitten tulee kakkoseen koko kauden. No katsotaan. Ei se seiso kuitenkaan.
Lenko

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 09.05.2017 klo 09:21:39

Tällä kaudella Villikettujen materiaali on lähtökohtaisesti liian heiveröinen Kakkoseen. Nuorta joukkuetta tukemassa ja kasvattamassa saisi olla muutama meritoitunut pelaaja lisää. Basamin menetys JPS:an teki ison loven joukkueeseen ja lainat Mikkeliin tuntuvat lähinnä absurdilta pilalta. Monesta asiasta olen vuosien varrella ollut JJK:n toiminnassa eri mieltä, niin edustuksen kuin junnupuolenkin. Vaikka välillä haparoidaan, Villiketut on ollut yksi parhaista askelista seuran kehittämisessä.

Villiketut on minusta ensisijaisesti koulutusyksikkö, jossa juniorit siirtyvät miesten peleihin, kehittyvät edustukseen tai jatkavat maailmalle. Tänä vuonna se pelaa Kakkosta, ensi vuonna ehkä Kolmosta tai sitten pelaajat ja peli kehittyvät ja joukkue jatkaa Kakkosessa. Sarjataso ei koko kuviossa ole olennaisin juttu. Se on pelaajakehitys ja siihen soveltuvat sekä Kakkonen että Kolmonen.
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #23 : 13.05.2017 klo 19:57:33

Ketut avasi siis pistetilinsä 1-1 - tasurilla PK-37:aa vastaan, jota kannattamaan oli taas tullut kovaääninen vierasmobi. Ekalla jaksolla PK loi enemmän paikkoja, toisella Villiketut oli puolestaan lähempänä tehdä toisenkin maalin. Mikkelistä palannut Koppelomäki loukkaantui harmillisesti ekalla jaksolla, toivottavasti ei käynyt pahemmin.
seppoj

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 14.05.2017 klo 08:45:20

Ketut avasi siis pistetilinsä 1-1 - tasurilla PK-37:aa vastaan, jota kannattamaan oli taas tullut kovaääninen vierasmobi. Ekalla jaksolla PK loi enemmän paikkoja, toisella Villiketut oli puolestaan lähempänä tehdä toisenkin maalin. Mikkelistä palannut Koppelomäki loukkaantui harmillisesti ekalla jaksolla, toivottavasti ei käynyt pahemmin.

Oli ihan viihdyttävä peli. Ihmetyttää, että paikallinen lehti ei tänään kerro mitään tuloksia 2.divarin peleistä. Juuri uutisoitiin seuran sivuilla  yhteistyöstä, mutta tätäkö se on. Pesiksen Suomen naisten tulokset olivat kyllä. Laitoin palautetta urheilutoimitukseen.

Peli oli ihan viihdyttävä. Maalipaikkoja luotiin, mutta kärkimiesten kompurointi pallon kanssa esti useammat maalit. Yleisö viihtyi, kioski ja kuulutus toimi. makkaran hintakin  vain puolet "emoseuran makkaroista". Kuka on pieni ketterä vierastyöläinen, joka tuli toka jakson lopussa. Positiivinen  oli ensi vaikutelma.

 
Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines