FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.06.2018 klo 04:16:44 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Kirjoittaja Aihe: FC Villiketut 2017 - Jyväskylän kakkosseura  (Luettu 23238 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ilpo

Poissa Poissa


Vastaus #75 : 28.08.2017 klo 09:08:49

Olikohan Loutelamio Blackbird löytö? Oliko mahdollisesti pelimies jo sieltä tullessaan, vai oliko Villiketuilla osuutta asiaan?
Edustukseen Loutelamio tuli. Ja scoutattu ihan puhtaasti Keski-Suomen divaripeleistä. Ennen Blackbirdiä taisi pelata FCV:ssä.

Goljahanpoor on ollut hyvässä iskussa FCV:ssä ja uskon että voisi olla käyttöä ylempänäkin. Ainakin itseluottamuksen saa korkealle viemällä 3. divarin paskajoukkueiden puolustusta 100-0. Vieläkö FCV ja JJK tekevät virallisestikin yhteistyötä? Pasojaa ja FCV:n valmentaja Järvistä on näkynyt yhdessä Villikettujen peleissä, joten eiköhän pelaajat vaihdu jatkossakin aika vaivattomasti. Goljahanpoorin pitäisi pelata vähintään 2 divarissa.
Ykkösessä ei ollut kyllä juuri mitään käyttöä, mutta on tietysti voinut kehittyä Vaajakoskella. En ole nähnyt yhtään peliä FCV:n paidassa.
Jyväskylän henkka

Poissa Poissa


Vastaus #76 : 30.08.2017 klo 13:45:13

Hieno voitto otp:stä
« Viimeksi muokattu: 30.08.2017 klo 13:57:05 kirjoittanut Jyväskylän henkka »
Jorma Jorma

Poissa Poissa


Vastaus #77 : 31.08.2017 klo 08:14:55

Missä oli otp pelissä takuumies Heimoinen? Ihme että voitto irtosi tuollaisella "varamiehityksellä". Porkalta kuulemma taas laatusuoritus. Edariin? Tästä on hyvä jatkaa.
Helmut Lotto
Vastaus #78 : 02.09.2017 klo 12:18:45

Voisi olla karsimisen varaa tuossa porukassa. Kun on kolmen kentällisen verran pelaajia, ja 5 eri maalivahtia saanut peliaikaa. Kakkosessakin tuntuvat pärjäävän parhaiten ne joukkueet joissa on vähiten vaihtelua aloituskokoonpanoissa.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #79 : 03.09.2017 klo 16:17:44

Villikettujen fb julkistettiin kokoonpanot VIFK vastaan ja siellä näkyy olevan Niko Kiiveri kentällä. Onko kyseessä jokin uusi hankinta? TPV:ssä ilmeisesti pelannut viimeksi. Jos kyseessä on uusi pelaaja, niin olisiko hänet voinut jossain mainita? Ei paljon ole millään videolla heruteltu, kuten paria JJK:n uusinta. :)

Edit. Kiiveri oli ihan saatanan hyvä! Harmi että muu joukkue ei ole oikein samalla tasolla. Olisi voinut enemmänkin saada palloa, koska oli ainoa joka pystyi luomaan paikkoja.
« Viimeksi muokattu: 03.09.2017 klo 19:20:29 kirjoittanut Trifon I »
Urpo Tomera

Poissa Poissa


Vastaus #80 : 03.09.2017 klo 19:14:06

Kismittävä 0-1 tappio VIFK:lle. Oli siinä paikat mennä johtoonkin, joskin kyllä vaasalaisilla kokonaisuudessaan oli paremmat tilanteet, mutta Ikäheimolta useampi erinomainen torjunta. Eritysmaininta vaasalaisten numerolle 15, harvinaisen mulkun oloinen tapaus.
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #81 : 04.09.2017 klo 11:42:25

Niko Kiiveri on ainakin Jyvässeudulla pelannut viimeksi FCV:ssä. Onko sitten ollut tällä kaudella pelaamatta, kun sopimus TPV:n kanssa vissiin purettu jo alkukaudesta? Varmasti kyllä hyvä vahvistus Villiketuille.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #82 : 04.09.2017 klo 19:56:15

Niko Kiiveri on ainakin Jyvässeudulla pelannut viimeksi FCV:ssä. Onko sitten ollut tällä kaudella pelaamatta, kun sopimus TPV:n kanssa vissiin purettu jo alkukaudesta? Varmasti kyllä hyvä vahvistus Villiketuille.

Jossain hänen on ollut pakko pitää pelituntumaa yllä. Juoksukunto oli parempi kun monen muun, samoin tuntuma palloon. Ei paljon karkaillut ja pallo totteli oikein kivasti. Tuntui että teki kaiken oikein. :)

Kiiveri ei luopunut helposti pallosta. Suojasi miehekkäästi ja otti vastustajan tönimiset vastaan. Tilannekovuutta riitti ja meni vielä pari kertaa kahdestakin kimppuun tulleesta pelaajasta taidolla ohi. Syötti alaspäin kun oli sen paikka, mutta ei tehnyt niin kuin moni muu Villikettu, että syöttää vain alaspäin. Tarkoitus oli oikeasti tehdä hyökkäämistä hyödyttäviä asioita.

Sen harvan kerran kun menetti, niin juoksi heti vastustajan kiinni ja sai pallon takaisin omalle joukkueelle. Olisi voinut enemmän pyytää itselleen palloa. Taisi luottaa että kyllä pelikaverit huomaa hänet. No, eihän ne huomaa. Keskuspakit eivät pystyneet syöttämään hänelle ollenkaan, vaikka valmentajakin yritti ohjeita huudella, että "jättäkää Porkka väliin ja syöttäkää suoraan Kiiverille".

Kovaqi ja Nissinen näkevät vain suoraan eteensä, alimman keskikenttäpelaajan. Edes Porkkaa ei pystytä hyödyntämään laidalla, vaikka olisikin usein vapaana. Toinen laitapakki Kohonen otti ekan puoliajan puolustamisen kannalta, eikä juurikaan noussut. Vasta tappiolla ollessa alkoi nousemaan laidaltaan.

Vastustajan on helppo puolustaa keskuspakkien mielikuvituksettomia avauksia ja kun siihen ainoalle vaihtoehdolle, alimmalle keskikenttäpelaajalle ei voi syöttää, niin pallo annetaan pitkällä suoraan vastustajalle. Mitään muuta vaihtoehtoa ei tunnu löytyvän. Ei kai siinä mitään, jos edes joskus pitempi avaus menisi omille, mutta kun ei mene sinne päinkään. Villiketuilla olisi juoksuvoimaa ja pääpelivoimaa kärjessä (esim. Väliaho), mutta kun sellaisia syöttöjä/juoksupalloja ei tule joihin voisi ehtiä ennen puolustajia. Ei tarvisi edes olla kuin sinne päin, jotta pallosta voisi taistella. Väliaho kyllä ehtisi aika moneen palloon. VIFK:llä oli kyllä eilen ihan yhtä nopea ukko laittaa Väliahoa vastaan. Tiesivät Panun vahvuudet.

Lisää Kiiverin kehumista. Osaa myös keskittää. Kovin monesti ei sitä päässyt tekemään, mutta ensimmäinen löysi Gencin pään ja pusku kopsahti ylärimaan. Tuli ehkä yllätyksenä, että joku saa keskitettyä siihen mihin pitääkin. :D Harvinaista herkkua. Kaiken muun lisäksi Kiiveri heittää pitkiä rajaheittoja. Yhden taisi nakata maalille, mutta siinäkään ei ollut pelikaverit valmiina.

Gencin tullessa vaihtoon siirtyi Kiiveri keskushyökkääjäksi. Ei taida olla hänelle luontaisin pelipaikka, hyödyttäisi enemmän maalipaikkojen järjestäjänä alempana. Pääsi lopussa potkaisemaan vaikeasta asennosta, suoraan keskityksestä ja yli meni, mutta jos olisi tehnyt maalin, niin olisin tullut saman tien housuihini. Erittäin lupaava aloitus ja uusi suosikkipelaaja on löytynyt.
« Viimeksi muokattu: 04.09.2017 klo 20:02:03 kirjoittanut Trifon I »
alle3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK,rohkeasti ykkösellä. Asiantuntija.


Vastaus #83 : 10.09.2017 klo 18:15:37

Kiiveri on HuKi:n kasvatti. JJK-taustaa junnuvuosilta.94-ikäluokkaa,samaa kuin Taylor,Topi Järvinen,Kuhmonen,Itkonen. FCV:ssa pelasi 2010-luvun tienoilla ja viimeksi TPV:ssa jossa siis sopimus  purettiin . Hyvä vahvistus Villiketuille loppukaudeksi.
seppoj

Poissa Poissa


Vastaus #84 : 17.09.2017 klo 14:59:43

Kovin on kehnoa seuran tiedottaminen lauantain 16.09.- pelistä. Telkun teksti-tv taisi olla ainoa media, joka kertoi, että Jyväskylässä pelataan 2 divarin jalkapalloa. Ottelun lopputulos 0-7 kertoo osaltaan myös syyn, miksi nämä loput matsit halutaan pelata hiljaisuudessa. Jotain on pahasti pielessä, kun tärkeään peliin ei haluta yleisöä. Jotain on pielessä, kun kaikki JJK:n reserviporukat ovat sarjataulukkojensa peränpitäjinä. Villiketut, ja A- junnut eivät  pysty tuottamaan edustusjoukkueelle sellaista materiaalia, josta edustusjoukkueelle olisi hyötyä.

Olisi hyvä, jos joku hieman valottaisi seuran stragediaa, miksi näin käynyt. On toki arvailuja, mutta ne jäävät siksi, kun seura ei näitä "menestystarinoita" selittele.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #85 : 17.09.2017 klo 15:13:55

...Jotain on pielessä, kun kaikki JJK:n reserviporukat ovat sarjataulukkojensa peränpitäjinä. Villiketut, ja A- junnut eivät  pysty tuottamaan edustusjoukkueelle sellaista materiaalia, josta edustusjoukkueelle olisi hyötyä.

Olisi hyvä, jos joku hieman valottaisi seuran stragediaa, miksi näin käynyt. On toki arvailuja, mutta ne jäävät siksi, kun seura ei näitä "menestystarinoita" selittele.

Kaikki organisaatioon kuuluvien joukkueiden ongelmat lähtee edustusjoukkueen kevyestä materiaalista. Koska edustusjoukkueessa ei osittain loukkantumisten, mutta myös muuten ole mitat täyttäviä vaihtopelaajia, joutuvat esim. Aatu Manninen, Koppelomäki ja Välimaa istumaan siellä penkillä, kun parempi sekä heille itselleen, että Villiketuille olisi olla pelaamassa kaikki pelit 2. divarissa. Koska näin ei ole, joutuu liian nuoret junnut pelaamaan itselleen liian kovassa paikassa Villiketuissa. Koska osa junnujen parhaimmistoa on Villiketuissa, ovat he sitten poissa omista, itselleen mahdollisesti paremmin sopivista junnupeleistä. Kaikki joukkueet kärsivät ja edustukseen ei kasva pelaajia penkkiä kuluttamalla.

 
Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines