FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.11.2018 klo 20:50:59 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4
 
Kirjoittaja Aihe: Länsi - Suomen Vitonen  (Luettu 31774 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Haagelbäri

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 16.05.2017 klo 20:14:14

Minto - Fc Eurajoki 4-6
Härkä med Pinkki tossu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaare, Puola


Vastaus #51 : 18.05.2017 klo 09:27:59

TuWe3 - Kaare  1-3 (1-1)

Kaare käväisi eilen Raunistulassa TuWe3 vieraana kattelemassa minkälainen vastustaja on todellisuudessa. Itseasissa aika hyvä ja töitä tekevä joukkue, jossa on junnupelaajia sekä yksi vihainen valmentaja, jonka suun voisi pestä saippualla silloin tällöin! Tuli välillä simmoista tekstiä, että alta pois. Tuli selväksi mitkä pelaajat ovat suosiossa ja mitkä taas tekevät aina kaiken päin vittua vaikka pelaisivat hyvin (vink vink valmentajalle, lähde positiivisen kautta!). Valmentaja toimi pleikkariohjaimena ja pelaajat totteli. Tulosta ei siltikään tullut. Valmentaja vaihtoon ja pojille enemmän oikeuksia toteuttaa itteään vaikka ovatkin junnuja!

Mutta sitten takaisin otteluun. TuWe3 on hyvä joukkue, jossa on paljon nuoria töitä tekeviä jätkiä. Raunistulan pikkuinen kenttä oli Kaarelle haasteellinen kun kotijoukkue tuli iholle välittömästi pallonmenetyksen jälkeen ja tiloja ei ollut. Kaarinalaisten syöttöpeliä ei saatu toimimaan oikeastaan ollenkaan koko ottelun aikana. Voi jopa sanoa, että Kaarinalaisten salama alun jälkeen 1-0 johtoon siirtymisen jälkeen TuWe3 oli kuskinpaikalla koko ensimmäisen puoliajan. Uurrastus palkittiin pilkulla, josta Tuwe3 teki ainokaisensa ennen 1 puoliajan päättymistä. Puoliaikaa vietettiin 1-1 tasa lukemissa.

Toiselle puoliajalle lähdettiin agressiivisemmalla asenteella. Sovittiin, että luotetaan siihen "omaan tekemiseen", niin kyllä se sieltä tulee jossain vaiheessa niin kuin edellisissä peleissä. Toinen puoliaika olikin ihan eri tarina kaarinalaisilta. Maalipaikkoja tuli solkenaan ja laidoista pääsi nousemaan helposti, koska ensimmäisellä puoliajalla huomattiin TuWe3:n puolustavan 3 pakilla ajoittain. Joten molempien laitojen kaistat käyttöön ja maaleja yrittämään. Valehtelematta kaarinalaisten selvät maalintekopaikat olivat noin 5 luokkaa, mutta kun ei onnistu kaikista niin pistetään ainakin osa reppuun. Noin 20min taottu vastustajan maalille palloa ja aina laukaus epäonnistuu tai tulee huono viimeistely, kunnes keskikentän virtuoosi Nico Valtonen päättää ottaa joukkueensa reppuselkään. Nousee vasenta laitaa pitkin pistää parit putket tekee kansantanssin ja lähettää matalan keskityksen takatolpalle kahden tuwepakin läpi hyökkääjän jalkaan, josta on helppo viimeistellä tyhjillään ammottavaan pussiin. 2-1 vierailijoille. Sama tahti jatkui oikeastaan koko toisen puoliajan. Kaarinalaiset pistivät viellä pisteen i:n päälle ja tekivät lopussa kolmannen maalin kauhean pommitus skenaarion jälkimainingeista, josta jokainen pääsi vuorollaan kokeilemaan kuinka vahva muuri tuwelaisilla on maaliviivalla. Tämän lottoarvonnan voitti kukas muukaan kuin Nico Valtonen! Kolmannen maalin jälkeen kaarinalaiset pelasivat oikeastaan 9 pelaajalla, koska tukevahko hampurilaisista ja kebabista nauttiva hyökkääjämme loukkantui ja parkkeerasi keskiympyrään haaveilemaan pelin jäkeisestä roskaruoka-ateriasta, koska vaihtomiehet oli käytetty.

Pilli soi! Kaarinalaiset voivat jälleen nostaa kädet kattoon ja mennä kotiin hymyssäsuin kolme pistettä takataskussa!

Seuraava ottelu onkin vasta puolentoista viikon päästä, jolloin Salon Wilpas pääsee vieraaksi kaarinaan. Tuosta ottelusta voi odottaa mitä vain! Salolaiset ovat tunnetusti yllättäjiä!

Nautakansleri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liedon Pallo, TPS, FC Barcelona


Vastaus #52 : 18.05.2017 klo 19:52:50

KuuLa - LiePa eilen lukemin 1-3
JeJe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Milan/Italy/Lops/R.I.P RTP/TPS


Vastaus #53 : 21.05.2017 klo 04:17:13

Fc Turku - Mynpa 2-1 Mynämäkeläiset kohtasi traktoreiden kanssa turkulaisen lihamuurin mikä pisti akselit poikki. Pieni pettymys tulos oli Mynämäkeläisille zetoreille mutta tulos oli täysin oikeutettu koska tulos 4-1 oli lähempänä kuin 2-2 päätuomari oli paikalla siinä hänen suoritus. Leuka rintaan Rory Delap kiittää
Mombasa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Homovitun huutaminen


Vastaus #54 : 21.05.2017 klo 09:34:23

Fc Turku - Mynpa 2-1 Mynämäkeläiset kohtasi traktoreiden kanssa turkulaisen lihamuurin mikä pisti akselit poikki. Pieni pettymys tulos oli Mynämäkeläisille zetoreille mutta tulos oli täysin oikeutettu koska tulos 4-1 oli lähempänä kuin 2-2 päätuomari oli paikalla siinä hänen suoritus. Leuka rintaan Rory Delap kiittää
Kendomaailmassa nämä.
JeJe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Milan/Italy/Lops/R.I.P RTP/TPS


Vastaus #55 : 21.05.2017 klo 13:51:33

Kendomaailmassa nämä.
Eli oikeinhan se meni koska taso oli aivan samaa.
Nautakansleri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liedon Pallo, TPS, FC Barcelona


Vastaus #56 : 27.05.2017 klo 19:21:55

Lieto -  LTU2 5-1
vitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Töpselit


Vastaus #57 : 28.05.2017 klo 00:00:12

Siellä on FC Komar-FC Turku matsissa joko pöytäkirjassa pienehkö virhe tai toisella puoliajalla lähtenyt homma käsistä, kun piirin sivuilla on tuloksena 3-102 (1-1). :D
Härkä med Pinkki tossu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaare, Puola


Vastaus #58 : 29.05.2017 klo 08:33:37

Kaare - Wilpas2 0-1 (0-0)

Kaarinalaiset kärsivät eilen pelatussa ottelussa Salon Wilpasta vastaan ensimmäisen tappionsa sarjassa. Ennakkoon tiedettiin, että ottelusta tulee tiukka eikä monta maalipaikkaa tulla näkemään suuntaan tai toiseen. Itseasiassa koko peli painoittui keskialueelle, koska molemmat joukkueet puolustivat tarkasti läpi ottelun.

Ensimmäisellä puoliajalla kummallakaan joukkueella ei ollut selviä maalintekopaikkoja eikä oikeastaan koko ottelun aikana. Wilpas sai ainokaisensa aika helposti kahdella syötöllä. Keskialueelta syöttö oikeaan laitaan, jossa laitapakkia ei ollut ja sieltä Wilppaan laituri laittoi matalan kovan syötön toppareiden taakse johon Wilppaan kärki juoksi ensimmäisenä ja ohjasi näppärästi pallon ykkösellä vasempaan alakulmaan ohi Kaarinalaisten ikämies laina maalivahdin. Koko hyökkäys kesti sen 3-4 sekunttia. Hetkellinen nukahdus kostautui kaarinalaisille.

Maalin jälkeen sama peli jatkui ja maalipaikoille ei päästy suuntaan tai toiseen. Lopussa Kaarinalaisten ykköstoppari/kapteeni näytti joukkueellee esimerkkiä tekemällä hirveän määrän duunia ja oli taistelemassa pallosta joka paikassa kun olimme maalin perässä. Sitten häntä rikottiin vastustajan kuudentoista tuntumassa turhalla potkaisulla jalkaan, josta hän kaatui ja menetti malttinsa. Jälkitilanteessa  kopautti vastustajaa jalkaan ja Wilppaan vanhempi konkari kävi raiveleihin kiinni maassa makanutta kaarinalaisten topparia. Ystävämme tuomari tuli lappuineen paikalle ja vilautti punaista korttia ainoastaan Kaarinalaisille. Tuomio oli sinäänsä vähän kyseenalainen koska Wilppaan UFC taistelija selvisi lapuitta. Oikeudenmukaista olisi ollut, että tilanne olisi käsitelty tasapuolisesti vilauttamalla molemmille punaista korttia, koska molemmat käyttäytyivät väkivaltaisesti. Tilanteen jälkeen molemmat osapuolet paiskasivat jopa kättä, että hyvä taistelu! Noh mutta jos tuomarin luokitus on ainostan 5 luokkaa niin ei siitä voi muuta odottaa. Eihän se peli muutenkaan hallussa ollut...Ailahteleva äijä.

Punaisen kortin jälkeen kaarinalaiset puskivat lisää päälle saadakseen tasoitus maalin, siinä kumminkaan onnistumatta ja Wilpas matkasi 3 pongoa takataskussa Saloon.

Kaarinalaiset taistelevat tällä hetkellä loukkaantumisien kanssa. Kapea pelaajarinki ei ole ihan se ideaalinen lähtökohta pitkälle kaudelle kun on henkilökohtaisia menoja ja siihen kaupanpäälle loukkaantumiset sotkevat kokoonpanoa. Kaarinalaisilla on tällä hetkellä 4 pelaajaa lasaretissa ja yksi leikkii sirkusdirehtööriä Tivoli Sariolan kiertueella suomessa. Ennen kauden alkua maalivahtimme loukkaantui ja olemme pelanneet 4 ottelua pelaaja maalissa sitten pelaajat rupeavat tippumaan kyydistä erilaisten vammojen takia, niin kaarinalaisten ainoa apu on ottaa ikämiehistä vanhempia pelureita. Ehjällä ja terveellä joukkueella kaarinalaiset ovat vahvoja, mutta kun avauskokoonpanon pelaajia tippuu kyydistä on kaarinalaisilla murheita.

Seuraavat ottelut ovat tärkeitä. Nuoteepee:tä vastaan perjantaina ja tämän jälkeen Lieto. Jos kaarinalaiset selviävät Nuoteepee pelistä kunnialla niin luulemme, että Lieto peliin kaarinalaiset saavat ehjän ja terveen kokoonpanon.
Soccermaster

Poissa Poissa


Vastaus #59 : 31.05.2017 klo 08:21:32

KuuLa - FC Boda 2-1 (0-0).
fcturku-82

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 18.06.2017 klo 13:29:08

FCT - UPK 3-1

Lopputulos olis voinut olla pahempi ilman vastustajan hyvää veskaria.
Einari-Ilari

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 20.06.2017 klo 21:22:33

Kolmen näkemäni ottelun perusteella, kyllä on Satakunnan lohko tasoltaan ja muutenkin kulttuuriltaan paljon entisen Turun piirin lohkoja jäljessä.
Nyt ymmärtää hyvin myös EuPan rämpimisen ylempänä
kleha

Paikalla Paikalla


Vastaus #62 : 05.07.2017 klo 12:16:52

Kolmoslohkon pelit kevätkaudelta on saatu nyt pakettiin.

Kahden kärki meinaa karata, mutta takana vielä hyvän syyskauden turvin on muutama haastaja:
Lieto      9   7   2   0   37-8           23
KaaRe   9   7   0   2   23-10   21
Wilpas 2   9   4   4   1   22-16   16
KuuLa   9   5   1   3   16-12   16
LTU 2   9   4   3   2   15-14   15

Lieto on ollut todella vahvan oloinen ja näyttäisi vahvasti siltä, että he olisivat melko vahvasti nousussa kiinni. KaaRen vahvan alun jälkeen on tullut pari tappiota, eli tämä on varmaan noille kolmelle haastajalle se iskun paikka. Muutama peli ristiin, jonka jälkeen mitä tahansa voi tapahtua.

Toivotaan että nousutohinoista saadaan jännittää loppuun asti eikä käy niin, että haastajat häviävät pari ottelua alkuun, jolloin koko loppukausi on melkoista pelailua.

Myös toisessa päässä on vielä kaikki auki. AFC Campus taitaa olla sen suhteen kuivilla, mutta neljä muuta melko tasaisessa tilanteessa:
AFC Campus   8   3   1   4   16-13   10
FC Boda 2           9   2   1   6   13-26   7
KaaPS          9   2   0   7   14-28   6
FC NuoTeePee   8   1   2   5   7-19           5
TuWe 3           9   1   2   6   12-29   5

Kaikilla ollut hyvä taistelu, joten muutama pallon onnekas tai epäonnekas pomppu voi muuttaa tilanteita tämänkin suhteen melko paljonkin.

Kohta jatkuu!
« Viimeksi muokattu: 05.07.2017 klo 12:23:18 kirjoittanut kleha »
iso-muki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Länsi-Suomi, Stadi, Landet


Vastaus #63 : 09.07.2017 klo 08:34:50

Kolmen näkemäni ottelun perusteella, kyllä on Satakunnan lohko tasoltaan ja muutenkin kulttuuriltaan paljon entisen Turun piirin lohkoja jäljessä.
Nyt ymmärtää hyvin myös EuPan rämpimisen ylempänä

Eura nyt olikin varmaan "paras" mahdollinen esimerkki, siellä kun parhaat pelaajat tai ainakin iso osa kokeneimmista pelaajista on tippunut niin tuolla nuorennusleikatulla porukalla nyt ei kauheasti kannattaisi vertailla, varsinkin sarjaa alempaa, pelejä.

Toki itsekin olen sitä mieltä, että olisihan se hieno saada pitkästä aikaa todellinen alasatakunnan paikallispeli Eura-Eurajoki, ei olisi varmaan ihan pelkkä suur-Panelian herruus siinä pelissä kyseessä... ;)
Keijo

Poissa Poissa


Vastaus #64 : 25.07.2017 klo 09:42:53

https://m.facebook.com/fcnuoteepee/#!/story.php?story_fbid=1356953774352670&id=771418219572898&__tn__=%2As%2As-R
Läski-Julle

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 05.08.2017 klo 17:49:04

Liedon tekonurmella pelattiin juuri ottelu Lieden Pallo-NuoTeePee, joka päättyi LiePan voittoon 3-1.

Ensimmäinen puoliaika alkoi LiePan täydellä hallinnalla. LiePan hyökkääjät pääsivät kerta toisensa jälkeen yksin läpi NuoTeePeen puolustuksesta, minkä ansiosta he saivat kaksi maalia aikaiseksi. Sen jälkeen NuoTeePee sai rivinsä kuntoon, mikä tasoitti peliä.

Toisella puoliajalla NuoTeePee sai avattua maalitilinsä. Vähitellen LiePa sai kuitenkin yliotteen ja sai tehtyä ratkaisevan maalin.

Katsojia oli noin 40, jos lapset lasketaan mukaan. Naispuolinen linjatuomari oli ihan kiva, mutta hänellä oli liikaa vaatteita.

LiePa marssinee neloseen, mikä onkin hyvä. Kyllä Liedon kokoisessa kylässä täytyy vähintään nelosdivaria pelata. Ensi kesäksi onkin jo Keskusurheilukentän remontti valmis.

Edit: korjasin virheen.
« Viimeksi muokattu: 03.09.2017 klo 16:19:48 kirjoittanut Läski-Julle »
Einari-Ilari

Poissa Poissa


Vastaus #66 : 14.08.2017 klo 14:05:13

Olin seuraamassa lauantaina UPK:n ja FC Komarin peliä. Tuomari keskeytti ottelun  kolme minuuttia ennen peliajan päättymistä tilanteessa 6-0, koska ottelua ei ollut  urheilullisesti eikä muutenkaan mielekästä jatkaa. Päätös oli aivan oikea. Tuomari V Saarinen on tuominnut enemmän Veikkausliigan otteluja kuin monet Komarin pelaajat ovat eläessään nähneet. Komarin miehillä oli vain tarkoituksena joka tilanteesta saada aikaan torikokous ja pienen jälkipelin avulla vahingoittaa vastustajaa. Jos heidän mielestään jalkapallo on tuollaista, he voivat perustaa keskenään sarjan, jossa "pelaamalla" he saavat toteuttaa itseään. Jalkapallon pelaamisella tuollaisella käytöksellä ei ole mitään tekemistä. Sitten vielä urputuksen päälle huudot" Me olemme kuvanneet kaikki videolle!". Jospa se olisikin totta, ja he voisivat katsoa törttöilyjään rauhassa keskenään. Toivottavasti piiri pystyisi kitkemään sarjatoiminnasta sellaiset joukkueet, jotka ovat oikeasti vahingollisia koko lajille, vaikka kyse onkin vaan vitosesta.
On joukkueessa paljon taitaviakin kavereita, mutta pää ei vaan tähän lajiin kestä. Ehkä lentopallo tai muu vastaava laji, jossa ollaan verkon eri puolilla sopisi heille paremmin.
iso-muki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Länsi-Suomi, Stadi, Landet


Vastaus #67 : 14.08.2017 klo 22:15:49

Olin seuraamassa lauantaina UPK:n ja FC Komarin peliä. Tuomari keskeytti ottelun  kolme minuuttia ennen peliajan päättymistä tilanteessa 6-0, koska ottelua ei ollut  urheilullisesti eikä muutenkaan mielekästä jatkaa. Päätös oli aivan oikea. Tuomari V Saarinen on tuominnut enemmän Veikkausliigan otteluja kuin monet Komarin pelaajat ovat eläessään nähneet. Komarin miehillä oli vain tarkoituksena joka tilanteesta saada aikaan torikokous ja pienen jälkipelin avulla vahingoittaa vastustajaa.

Saarisen Vesku on kyllä yksi piirin parhaita tuomareita, mutta lähinnä tuollaiset torikokoukset saa loppumaan ensin keltaista ja sitten punaista korttia näyttämällä. Aika äkkiä loppuu varmaan jopa Komarin tähtipelaajilta tokokokoukset ja asiat tuomarille.
Tähtikaartin Amiraali

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Åbo Club de Fùtbol , FC Inter Turku


Vastaus #68 : 15.08.2017 klo 08:10:40

Saarisen Vesku on kyllä yksi piirin parhaita tuomareita, mutta lähinnä tuollaiset torikokoukset saa loppumaan ensin keltaista ja sitten punaista korttia näyttämällä. Aika äkkiä loppuu varmaan jopa Komarin tähtipelaajilta tokokokoukset ja asiat tuomarille.
Kyseistä joukkuetta vastaan lukuisat kerrat pelanneena niin ei saa. Päinvastoin lappujen jälkenn vasta taisto alkaakin. Sääli, koska taitoa jätkillä kyllä on.
Dekkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mika Laurikainen ja Mikko Hyyrynen


Vastaus #69 : 23.08.2017 klo 19:25:11

En pidä Vitosta enää juuri minään. Entinen kuningasdivari rypee arvostuksen aallonpohjassa. Lentävät vaihdot? Ei helvetti.
Coco

Poissa Poissa


Vastaus #70 : 23.08.2017 klo 22:43:32

En pidä Vitosta enää juuri minään. Entinen kuningasdivari rypee arvostuksen aallonpohjassa. Lentävät vaihdot? Ei helvetti.

Mikä järki tuossa mahtaa olla? Seurat saisi vastalausetta laittaa piirille tuosta.
Mombasa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Homovitun huutaminen


Vastaus #71 : 23.08.2017 klo 22:49:42

Piirille Alas Edestakaiset vaihdot vievät kyllä pelistä paljon pois.

E. Minkäköhän takia tälläiseen päätökseen on päädytty?
« Viimeksi muokattu: 23.08.2017 klo 22:53:43 kirjoittanut Mombasa »
ktknaa

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 23.08.2017 klo 23:12:11

Jep, palautetta laitettu. Toivottavasti muutkin laittaisivat (jos siis edestakaisia vastustavat). Ihme touhua, toivottavasti saavat kumottua. 
Liukuja

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 24.08.2017 klo 06:13:41

Jepulis, tästähän oli jokunen aika sitten lähetetty kysely seuratoimijoille.
Omasta mielestä edestakaiset vaihdot eivät kuulu jalkapalloon, aiheuttaa vaan lisää hämminkiä pelien keskellä. Huono päätös, toivottavasti kumotaan.
Lapa10

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 02.09.2017 klo 07:16:10

Vitosen häntäpään joukkueille nyt paremmat mahikset säilyttää sarjapaikka, kun bosna putoaa luovutuksen myötä nelosesta suoraan kutoseen.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines