FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.02.2019 klo 01:09:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 18
 
Kirjoittaja Aihe: Alexander Ring - New York City FC  (Luettu 241224 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #275 : 17.04.2018 klo 10:15:21

Alexin matsi tilastoina:
Ilmakaksinkamppailut 4/4
Vastustajien ohitukset 2/2
Taklaukset 3/5
Clearances 6
Hyökkäyksen pysäyttämiset 3
Syötöt 72/78
Maalit 1
Keltaiset 1

Whoscoredin tilastoanalyysi on muuten nykyään jo melko kehittynyttä, mutta mä olen eri mieltä siitä että keltainen kortti on aina ja automaattisesti pelaajan arvosanaa laskeva asia. Viikottain futiksessa näkyy tilanteita joissa pelaajien A ja B tyrimisien jälkeen pelaaja C joutuu katkaisemaan vastustajan tilanteen ja jos tuo tilanteen katkaisu tapahtuu vaarattomalla sektorilla, niin en ymmärrä miksi siitä pitäisi C:tä 'rankaista'. Nykytekniikalla nämä voidaan kuitenkin tunnistaa ja triviaalisti.
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #276 : 17.04.2018 klo 10:58:36

Nykytekniikalla nämä voidaan kuitenkin tunnistaa ja triviaalisti.

Eikös suurimmaksi osaksi ihmiset noita tilastoja naputtele ja ei pitäisi ollaa erottaa onko pelaaja ottanut keltaisen oman virheen takia vai onko hän pakotettu ottamaan keltainen muiden kädettämisen vuoksi.
Tsekkaa vaikka pelin jälkeen jokaisen keltaisen erikseen,  jos tilastoäijät eivät pysty sitä kesken pelin tekemään. Ei pitäisi olla aivan mahdottoman resurssisyöppö tehtätävä
Semiseppo

Poissa Poissa


Vastaus #277 : 17.04.2018 klo 13:16:23

Whoscoredin tilastoanalyysi on muuten nykyään jo melko kehittynyttä, mutta mä olen eri mieltä siitä että keltainen kortti on aina ja automaattisesti pelaajan arvosanaa laskeva asia.
Joskus keltaisen kortin ottaminen pitäisi nostaa arvosanaa. Estää esimerkiksi ylivoimahyökkäyksen synnyn keskialueella, oman joukkueen ollessa johtoasemassa, pelin loppuhetkillä.
kokistuoppi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #278 : 17.04.2018 klo 13:36:18

Kaiken nähnyt David Villakaan ei kyennyt hillitsemään innostustaan, upea maali Ylos

Varmasti innostus siitäkin, että oli Rinkulan eka maali tuolla. Kuitenkin jokaisessa pelissä about pari kertaa kuulemma koittaa kaukovetoja, ja nyt sitten upposi.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bob cut


Vastaus #279 : 23.04.2018 klo 02:03:25

87 minuuttia pelattu vierasottelua Portlandissa, Timbers johtaa 3-0 Alas Ring on taas ottanut keltaisen.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #280 : 23.04.2018 klo 18:07:39

Pallonhallinta meni NYC:lle suunnilleen 75-25, mutta Portland voitti 3-0. Vuodesta 2010, milloin OPTA on aloittanut MLS:n tilastoinnin, kyseessä on pienin pallonhallintaprosentti, millä joukkue on MLS:ssä voittanut ottelun tai pitänyt nollan. Ihan ansaittu voitto kuitenkin Portlandille, kun laukaukset ottelussa menivät suunnilleen tasan ja Portland loi paljon parempia paikkoja.

Ei nyt ollut Ringiltä mikään paras ottelunsa, avausjakson loppuun toki yksi erittäin komea takalaus, millä vei pallon läpi karkaamassa olleelta Portlandin hyökkääjältä. NYC:n vaikeudet olivat kummassakin päässä kentää, hyökkäyksessä ei löytynyt mitään ideaa Portlandin puolustuksen murtamiseen, puolustuksessa harvinaisen paljon ongelmia ja Johnsonilta maalilla poikkeuksellisen kehno esitys.

Vieira oli vähän kierrättänyt, Medina aloitti penkillä ja tuli vasta tunnin kohdalla kentälle, Tajouri loukkaantumisen takia sivussa, joten Berget ja Wallace aloittivat laidoilla, mikä ei kyllä toiminut, kun luovuutta puuttui rankasti. Keskikentälläkin Herrera jäi penkille ja Ofori pääsi avaukseen, ei sekään oikein toiminut.

Ring on yhden keltaisen päässä pelikiellosta, ensi viikonlopun kotiotteluun Dallasia vastaan saanee Ring ohjeet vältellä varoitusta, ettei pelikielto osu kauden ensimmäiseen derbyyn.
« Viimeksi muokattu: 30.04.2018 klo 19:09:41 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Maduduwinini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK Helsinki


Vastaus #281 : 30.04.2018 klo 00:32:42

Ring avauksessa pian alkavassa ottelussa FC Dallasia vastaan. Ottelun näyttää Eurosport 1.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #282 : 30.04.2018 klo 18:01:52

Ringille täydet minuutit, eikä varoitusta, joten on ensi viikonlopun derbyssä käytettävissä. Yhdeksän maissa lauantai-iltana tuo kauden ensimmäinen New Yorkin derby.

NYC otti 3-1-voitollaan taas koko liigan kärkipaikan takaisin, kun Kansas hävisi kierroksen ottelunsa. Yhden ottelun vähemmän pelannut kovavireinen Atlanta on tosin idässä pisteen päässä.
Happis

Poissa Poissa


Vastaus #283 : 30.04.2018 klo 19:28:56

A. Ring oli yhtä huono kuin kaikki MLS.pelaajat David Villaa lukuunottamatta. MLS on hieman parempaa kuin Veikkausliigan parhaiden pelistä.
maakato

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Farak


Vastaus #284 : 30.04.2018 klo 19:40:31

A. Ring oli yhtä huono kuin kaikki MLS.pelaajat David Villaa lukuunottamatta. MLS on hieman parempaa kuin Veikkausliigan parhaiden pelistä.

Ok.
Maduduwinini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK Helsinki


Vastaus #285 : 30.04.2018 klo 19:55:34

Ring tuppasi laskeutumaan monesti topparin paikalle, kun NYC hyökkäsi. Muutama hyvä pallon riisto oli ottelussa ja ainakin kertaalleen sai vastustajan kulmapotkun puskettua hyvin pois 16-alueelta.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #286 : 30.04.2018 klo 21:07:01

Vieiran peli-ideaan kuuluu olennaisena osana tuo, että keskikentän ankkuri pudottaa hyökkäyksiinlähdöissä toppariparin väliin, topparit leventävät laidoille ja laitapakit lähtevät voimakkaasti ylöspäin. NYC:n pelaaminen ns. hitaissa hyökkäyksissä on ehkä kuitenkin se, missä Vieiran peli-idea kaipaisi korjausliikkeitä, menetyksistä tulee vaaranpaikkoja liian usein ja nopeasti omaan päähän ja toisaalta joukkue ei ole kovinkaan tehokas hyökkäyssuuntaan hitaissa hyökkäyksissä.

Nopeilla hyökkäyksillä joukkue onnistuu tekemään maaleja ja toisaalta puolustus on hyvä, kun ehtii ryhmittyä. Dallasin tasoitusmaali ei ehkä suoraan ollut tuota Vieiran perusideaa kuvaava tilanne, kun keskialueella Ring oli noussut ylöspäin, syötti sivulle Herreralle, joka antoi huonon syötön alaspäin topparia kohti, mihin Dallasin hyökkääjä pääsi väliin ja ylivoimahyökkäys Dallasille. Herreran perseilyksi tuo enemmän merkitään kuin peli-idean toimimattomuuteen, mutta yleisesti tuo Vieiran idea hyökkäyksiinlähdössä on ollut riskialtis.

Ei NYC toki sattumaltakaan ole tällä hetkellä MLS:n kärjessä, materiaali on laadukas ja pelissä on kuitenkin idea, mikä on Vieiran valmennuskaudella kehittynyt, mutta mitenkään valmis huippuvalmentaja Vieira vielä ole, vaikka virheistään on jo paljon oppinut. Ring on ollut selkeätä eteenpäinmenoa Pirloon tuossa keskikentän pohjan pelaajana, vaikka Ringiltä ei ehkä jotain seksikkäitä hyökkäyksenkäynnistäviä syöttöjä lähde niin usein, niin kuitenkin liikkellään sekä taklaus- ja pääpelivoimallaan on sitten ollut huomattavasti paljon parempi katkomaan noita NYC:lle vääjäämättä tulevia vastustajan nopeita hyökkäyksiä.

Tai toki NYC on siinä määrin sattumaltakin kärjessä, että Atlanta ja LAFC ovat alkukaudesta keränneet pisteitä paremmalla keskiarvolla ottelua kohti, mutta ovat pelanneet vähemmän otteluita. Mutta kovin pienistä eroista pitkässä juoksussa puhutaan, aivan MLS:n kärkiseuroja NYC on. Ja Vieira sitten tällä kaudella punnitaan oikein kunnolla, nyt on materiaali, minkä on saanut rakentaa itse, jotain pitäisi voittaa. Mutta vaikeaa se on, kun MLS:n kärki on erittäin tasainen ja pienet marginaalit ratkaisevat jo runkosarjan kärkisijoissa kuin viimeistään playoffeissa.
« Viimeksi muokattu: 30.04.2018 klo 21:10:25 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
mooses pessi

Poissa Poissa


Vastaus #287 : 01.05.2018 klo 08:26:54

Kiitokset raportista, niitä on mielenkiintoista lukea. Itsekin olen jonkin verran seurannut NYC:n otteita, aiemmin toki Pirlon takia. Nykyäänkin jonkin verran, lähinnä kiinnostaa Vieiran kyvyt managerina (kai MLS jonkinlainen mittari siinä on) ja toki Rinkulan otteet.

Kyllä kai NYC yksi suurista suosikeista on, vaikka erityisesti Atlanta vahvalta vaikuttaakin.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #288 : 05.05.2018 klo 19:12:35

Ring avauksessa noin tunnin päästä alkavassa New Yorkin derbyssä. NYC:llä melko vähän poissaoloja, Matarrita vasemman pakin tontilta ja hyökkäyksen eri paikoille sopiva Tajouri loukkaantuneina, mutta muuten paras joukkue kehissä. Keskikentällä taas Ring-Herrera-Moralez-kolmikko, jonka avatessa NYC ei ole runkosarjassa hävinnyt sinä aikana, kun kolmikko on seurassa ollut.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #289 : 05.05.2018 klo 20:16:47

About 3min 30sek pelattu ja vastustaja johtaa 2-0 :O
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #290 : 05.05.2018 klo 20:17:08

Isot pelit eivät vaan NYC:ltä ole Vieiran alaisuudessa oikein kulkeneet ja vaikealta näyttää nytkin. Alle viidessä minuutissa NYRB 2-0-johtoon. Puolustus kohteltanut oikein urakalla. Ringillä suhteellisen vähän osuutta, toisessa maalissa toki hävisi keskialueella pääpallon, mutta porukkaa oli alhaalla ihan tarpeeksi varmistamassa.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #291 : 05.05.2018 klo 20:42:34

NYRB iskee korkealla prässillä NYC:n pelinrakennusvaiheeseen ja ongelmia siitä seuraa, aikalailla jatkuvasti. Tuo on Vieiran systeemin suurin ongelma, keskikentän ankkuri jää rakennusvaiheessa erittäin vaikeaan paikkaan, jos vastustaja iskee kohdennetusti kahdellakin pelaajalla kimppuun. Kunnon vaihtoehtoja Vieiran peli-ideassa ei ole ohittaa tuota oman puolustusalueen syöttökuviota.

Ringiltä on muutamaan otteeseen viety pallo vaarallisessa paikassa. Äskeisestä Ringin menetyksestä olisi pitänyt tulla 3-0-maali, mutta Johnson torjui läpiajon.

Noh, NYRB tekee 3-0 sitten seuraavasta hyökkäyksestä, kun NYC puolustaa keskitystä passiivisesti ja Wright-Phillipskin jäi toppareiden väliin vapaaksi puskemaan pallon maaliin.

NYC:n peli ollut aivan hirveätä. Ja Vieiralla ei vaan mitään varasuunnitelmaa tunnu olevan, joten nyt vaan katselee, kun NYRB vie ottelun.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #292 : 05.05.2018 klo 21:20:07

Vieiralta löytyi tauolla jonkinlainen vaihtoehtoinen suunnitelma. Tauolla kaksi vaihtoa, kun Chanot ja Tinnerholm pois, Ibeagha ja Ofori tilalle.

Chanot - Ibeagha puhdas toppari-toppari vaihto, luultavasti Chanot'lla jotain vaivaa, pelasi tosin myös huonosti. Tinnerholm oikean pakin paikalta pois ja Ofori keskikentän keskustaan.

Ryhmitys näyttäisi olevan jonkinlainen 3-4-3, missä Ring on keskimmäisenä topparina Callensin ja Ibeaghan välissä, pelaa ihan selkeästi topparina ja Ofori nyt keskikentän pohjalla. Muutosten jälkeen NYC saanut otetta toisen jakson alkuhetkillä, mutta ei mitään todellista maalintekopaikkaa.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #293 : 05.05.2018 klo 21:32:03

Viimeisenä NYC:n vaihtona Villa pois ja Wallace tilalle, joten Ring kantaa kapteeninnauhaa viimeiset noin 25 minuuttia.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #294 : 05.05.2018 klo 21:50:19

4-0

Ring häviää fyysisen kaksinkamppailun keskellä boksin rajalla Etiennelle, joka painelee maalintekoon. On kyllä ollut huono peli Ringiltä, kuten kyllä koko NYC:n joukkueelta ja valmennukselta. Rive voi pistää mieleen, että Ringiä ei toppariksi kannata laittaa...

Vieiran kannalta kyllä huolestuttava tappio, kun on tuota omaa ideaansa hinkannut sisään koko ajan ja nyt NYRB vei noin helposti taktisen voiton. Taustalla myös tuo tappio Portlandissa, missä siinäkin tuo NYC:n peli-idea tukittiin, eri tavoin tosin, mutta tulos oli samankaltainen.

On siinä kyllä sitäkin, että Villa näyttäisi talven aikana vanhentuneen ihan selkeästi. Aiemmat kaudet Villa on ollut MLS:n aivan parhaita pelaajia, on vieläkin hyvä hyökkääjä MLS:ään, mutta ei enää ole sitä Villaa, joka melkein yksin voittaa otteluita NYC:lle.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #295 : 19.05.2018 klo 19:18:32

Viime viikonloppuna NYC haki pisteen vierasottelusta LAFC:tä vastaan, lopputulos 2-2. Ringille täydet minuutit keskikentän pohjalla, kun NYC pelasi tutulla 4-3-3-ryhmityksellä.

Nyt kotiottelussa Coloradoa vastaan ryhmitys alusta asti 3-4-3 (tai 3-5-2) ja Ring keskimmäisenä topparina. Toki Colorado pitäisi kotona NYC:n voittaa ihan millä ryhmityksellä tahansa, MLS:n huonoimpia yhdistelmiä Rapids kuitenkin on. NYC:n pitäisi palloa hallita läpi ottelun ja Coloradon hyökkäykset jäänevät nopeisiin vastaiskuihin, joten ilmeisesti tuon takia Vieira on Ringin laittanut puolustuksen keskustaan.

Kyseessähän saattaa olla Vieiran viimeinen ottelu NYC:n luotsina, hyvin vahvasti on huhuissa vietty Niceen.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #296 : 19.05.2018 klo 19:30:09

Ring olisi myös kiva nähdä nicessä.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #297 : 19.05.2018 klo 21:20:07

New Yorkissa oli joku David Villa -päivä, millä ilmeisesti juhlistettiin sitä, että Villa on viime aikoina rikkonut kaksi rajapyykkiä, 400 maalia uralla (seura- ja maajoukue) sekä pelannut sata MLS-ottelua NYC:n riveissä. Päivänsankari itse oli sitten ottelun paras pelaajakin, kaksi tehtyä ja yksi syötetty osuma NYC:n 4-0-voitossa.

Ringille täydet minuutit topparina, oikein hyvä esitys. Ringille ottelussa eniten pallokosketuksia, ensimmäisellä minuutilla vetokin, jonka Howard torjui. Syöttöpeli hyvää ja puolustustehtävät hoituivat varmasti, tosin surkea Colorado ei mitään kovin laadukasta hyökkäyssuuntaan saanut missään vaiheessa aikaiseksi.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #298 : 25.05.2018 klo 21:52:39

NYC:llä vuorossa perjantaiottelu vieraissa Houstonia vastaan, neljän maissa Suomen aikaa lauantaiaamuna.

Ringin kohdalta sinällään tärkeä ottelu, että saldona on toistaiseksi neljä varoitusta, mutta viimeiset neljä ottelua ovat menneet ilman korttia. Jos Ring ottaa Houstonia vastaan varoituksen, on seuraavasta ottelusta Orlandoa vastaan pelikiellossa. Mutta jos pelaa viidennen perättäisen ottelun ilman varoitusta, putoaakin yksi varoitus pois ja on kahden varoituksen päässä pelikiellosta.

Houston on ollut erittäin epätasainen, sijoitus lännen kuudes 15:llä pisteellä kymmenestä ottelusta, joukossa on komeita voittoja, mutta myös kovin kehnoja esityksiä. Vaikeata voisi sinällään NYC:lle ennakoida, koska Houston on erittäin juoksuvoimainen joukkue ylöspäin ja pyrkivät kääntämään peliä pallonriistojen jälkeen nopeasti, mikä on NYC:lle ollut myrkkyä.

Alberth Elis on alkukauden kymmenessä ottelussa tehnyt Houstonille kuusi maalia ja syöttänyt neljä, mikä on jannun nopeudella ja haastokyvyllä luomiin tilanteisiin nähden jopa vähän. Luultavasti kyseessä on Elisin viimeinen MLS-kausi, maisema voi vaihtua jo kesällä, komeat tehot ja potentiaalia 22-vuotiaalla hondurasilaisella vaikuttaisi olevan enempäänkin, kunhan ratkaisusuorituksiin löytyisi tasaisempaa laatua, joten eiköhän Euroopasta löydy riittävää kiinnostusta siirtoon.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #299 : 26.05.2018 klo 10:23:07

Ringille täydet minuutit jälleen topparina, kun NYC hävisi Houstonissa maalein 3-1. Jokseenkin outo ratkaisu Vieiralta lähteä tuolla 3-5-2-ryhmityksellä vierasotteluun ja vielä jatkaa sen jälkeenkin, kun Herrera loukkaantui vajaan vartin jälkeen ja vaihdosta ei saman roolin keskikenttäpelaajaa löytynyt, vaan McNamara sitten tavanomaista alemmas pelaamaan. Toki NYC johti Villan maalilla tuossa vaiheessa.

Houston tuli parinkympin kohdilla sivuvaparista tasoihin, kun takatolpalla pelaaja täysin vapaana puskemaan keskityksen sisään. Toinen maali toisen jakson puolivälissä tuli sitten taas hyvin tyypillisestä tilanteesta, vastustaja iski NYC:n keskikentän pohjalle kovalla prässillä, vei pallon Oforilta ja ylivoimahyökkäys keskeltä. Bergetillä oli hieno paikka tasoittaa kymppi ennen loppua, mutta veskari torjui ja Houston iski minuuttia myöhemmin vastahyökkäyksestä 3-1-maalin, kun Ring unohti Houstonin pelaajan selkänsä taakse ja hävisi pääpallotilanteen. Toki tilannetta hankaloitti, että vasen toppari Callens oli noussut tukemaan hyökkäystä, eikä ollut omalla paikallaan.

Ringiltä jäi kortti ottamatta jälleen, joten pelikiellon kanssa ei tarvitse nyt ihan heti tuskailla. Olettaisi että seuraavaan otteluun NYC lähtisi taas neljän puolustuslinjalla, kyllä tuo edellisen ottelun 4-0-voitto kolmella topparilla vaikutti enemmän olevan Coloradon huonoutta. Herreran loukkaantuminen vielä vaikutti pahalta, joten senkin pohjalta Ringin pitäisi seuraavaan otteluun palata taas keskikentälle.

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 18
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines