FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.06.2018 klo 07:21:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 12 [13]
 
Kirjoittaja Aihe: Alexander Ring - New York City FC  (Luettu 162004 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #300 : 27.05.2018 klo 00:00:37

Ringin pelaaminen topparina ei sinällään ole MLS:ssä tällä kaudella mitenkään erikoista. Keskikenttäpelaajan laittaminen keskimmäiseksi toppariksi kolmen topparin ryhmitykseen on ollut MLS:n kauden muoti-ilmiö.

Ringin ohella ainakin Bastian Schweinsteiger (Chicago) ja Michael Bradley (Toronto) ovat pelanneet vastaavanlaisessa roolissa avauskokoonpanossa. Toronton toppariosaston loukkaantumisongelmat ovat jossain määrin vaikuttaneet Bradleyn peluuttamiseen topparina, mutta toisaalta edellisessä ottelussa oli kaksi topparia vaihdossa ja Bradley kuitenkin kentällä topparina, joten on tuo kai myös taktinen idea. Chicago on viime otteluissa siirtynyt taas neljän puolustuslinjaan ja Schweini palannut keskikentälle. Lisäksi useampi joukkue on tuota keskikentän ankkurin siirtämistä toppariksi käyttänyt ottelun sisäisenä taktisena vaihtona.

Isossa kuvassa tuo ei ole hirveän hyvin toiminut. Hallitseva mestari Toronto rämpii sarjan pohjilla, Chicago on heikko, pelasi Schweinsteiger topparina tai keskikentällä, kun materiaali ei vaan riitä. NYC:kin kuitenkin enemmän vaikuttaisi menettävän Ringin tärkeää panosta keskikentällä kuin mitä lisää Ring toppariosaston pallolliseen pelaamiseen voi tuoda.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #301 : 04.06.2018 klo 09:59:14

Ring aloitti jälleen topparina viikonloppuna Orlandoa vastaan, mutta tauolla NYC vaihtoi ryhmitystä ja Ring toisen jakson keskikentän pohjalla.

NYC:lle 3-0-voitto, mikä oli aika suuri tapahtumiin nähden. Varsinkin avausjaksolla NYC oli ongelmissa, miksi Vieira sitten ryhmitystä päätti vaihtaa.

Olisikohan tuo 3-5-2 ja Ringin pelaaminen topparina jo nähty... Ei vaan tunnu toimivan.

Villa oli huilivuorossa ja tuli vaihdosta kentälle, mutta näemmä kapteenin tehtävät kiertävät Villan takana ja nauha tällä kertaa Moralezilla.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #302 : 07.06.2018 klo 08:43:08

Ring oli huilivuorossa ja istui koko ottelun penkillä, kun NYC perinteitä kunnioittaen lähti US Open Cupista heti ulos NYRB:ia vastaan. Molemmat aika varamiehisillä joukkueilla liikkeellä, mutta lukemat samat 4-0 kuin kauden ensimmäisessäkin derbyssä.

NYC on osallistunut cupiin nyt neljästi ja joka kerta pudonnut ensimmäisessä ottelussaan.

Sitä on ottelun jälkeen kyselty, että miksi NYC:llä ei ole kakkosjoukkuetta ja USL-yhteistyöseurakin sijaitsee Teksasissa, joten sinne ei voi pelaajia juuri lähettää pikaiselle komennukselle. Paljon terävämmiltä näyttivät NYRB:n varamiehet, jotka pelaavat säännöllisesti USL:n otteluita kakkosjoukkueessa kuin pitkästä aikaa pelaamaan päässeet NYC:n vastaavat.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #303 : 08.06.2018 klo 08:17:26

NYC kohtaa lauantaina kotonaan Atlantan idän kärkiottelussa. Aikainen ottelu Pohjois-Amerikassa, joten jo puoli kahdeksan aikaan illalla Suomen aikaa.

NYC:n keskikentälle tuli kova isku, kun Herreran nilkkavamma osoittautui erittäin pahaksi ja leikkauksen jälkeen kausi ohi. NYC hankkinee kesällä uuden pelaajan keskikentälle, kun Herreran laittaminen loukkaantuneiden listalle vapauttaa ulkomaalaispaikan sekä palkkatilaa.

Tuolta pohjalta olettaisi, että Ring pelaisi Atlantaa vastaan keskikentällä, mutta ei sitä voi sulkea pois, että Vieira edelleen yrittäisi kolmen alakerralla ja Ring topparina.

Huhut Vieiran lähdöstä ovat taas kiihtyneet ja vahvasti kerrotaan, että sopimus Nicen kanssa olisi jo tehty ja Ranska kutsuisi Atlanta-ottelun jälkeen.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #304 : 09.06.2018 klo 19:07:22

Ring avauksessa Atlantaa vastaan, todennäköisesti keskikentällä, koska NYC:n kokoonpanolistaus enemmän puoltaisi 4-3-3-ryhmitystä kuin kolmen alakertaa. Ring ja Ofori alempana keskikentällä, Moralez ylempänä.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #305 : 09.06.2018 klo 21:53:27

NYC:ltä jäi voitto ottamatta ja lopputulos 1-1, vaikka NYC hallitsi vahvasti läpi ottelun ja kolisutteli maalikehikoita kolmesti. Moralezin lisäajan veto tolpan sisäreunaan varsinkin harmittanee ottelun jälkeen, niin lähellä oli. Atlantalta tärkeä Almiron loukkasi olkapäänsä ottelun alkupuolella, veteli vajaatehoilla taukoon asti, milloin sitten tuli vaihtoon, oli tuntuva isku Atlantalle. Toisen jakson alkuun kuitenkin maalipörssin kärki Martinez puski Atlantan johtoon. NYC tasoitti, kun Callens puski kulmasta vartti ennen loppua.

Ring pelasi sellaista topparin ja keskikentän pohjan välimallia. Toppari kai sinällään varsinainen pelipaikka oli, kun NYC:n ryhmitys oli jonkinlainen 3-4-3, mutta kun NYC hallitsi ottelua niin vahvasti, niin Ring enemmän pääsi pyörittämään peliä keskikentän pohjalle. Neljä takalausta, viisi katkoa, kaksi purkua, toiseksi eniten pallokosketuksia ottelussa Moralezin jälkeen ja eniten syöttöjä, jotka yli 92-prosenttisesti omille. 12 pitkää palloa, joista kymmenen onnistunutta...

Kovalla tasolla Ring suorittaa, vaikka ilmeisesti jälleen pelaa loukkaantuneena, ainakin Vieira tuon cupin pelin jälkeen kommentoi, että Ring ei siinä pelannut, koska kärsii jostain pienestä vammasta.

Sen oloista oli kyllä ottelun jälkeen, että oli Vieiran viimeinen ottelu NYC:ssä.

Tuskin tuo merkittävästi Ringin tilanteeseen vaikuttaa, vaikka Vieira lähtisi, on kuitenkin ihan niitä ensimmäisiä nimiä NYC:ssä, jonka valmentaja, oli sitten kuka vaan, avaukseen laittaa.
Lurker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #306 : 11.06.2018 klo 22:22:45

Huhut osoittautuivat todeksi ja Vieira Niceen. Mielenkiintoista seurata yrittääkö / viekö Rinkulan mukanaan.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #307 : 11.06.2018 klo 22:42:18

Vieira tuon sopimuksen Niceen ilmeisesti teki jo jokunen aika sitten, mutta lähtöä yhteisellä sopimuksella viivytettiin pelitaukoon asti. Seuraava ottelu NYC:llä on vasta noin kahden viikon päästä.

Domenec Torrent on NYC:n uusi päävalmentaja. Aiempaa päävalmentajakokemusta Espanjan alemmilta sarjatasoilta reilun kymmenen vuoden takaa, viimeiset 11 vuotta on seuraillut Guardiolaa eri rooleissa eri seuroissa ja viimeksi siis ollut Manchester Cityn listoilla.

Hyvin odotetusti NYC:n uusi valmentaja tuli taas Manchesterista. Kovinkaan paljoa tulee taktisesessa mielessä tuskin muuttumaan, kun Guardiola se mentori noille City Groupin valmentajille on ollut ja on Guardiaolan esimerkki Vieirankin tekemisessä näkynyt.

Ringin tilanne on sinällään mielenkiintoinen, haluaako Vieira kenties Niceen tai onko jotain muuta hyvää tarjousta Euroopasta. Toisaalta on ilmeisesti viihtynyt New Yorkissa, maine MLS:ssä erittäin kova ja menee kotimaisesta pelaajasta tuolla. Sopimusta on jäljellä puoli vuotta ja sen jälkeen seuran vuoden optio, mutta todennäköisesti NYC joutuu parempaa sopimusta tarjoamaan jo ennen optiovuoden päättymistä.
« Viimeksi muokattu: 11.06.2018 klo 22:45:04 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #308 : 13.06.2018 klo 20:22:08

Huhut osoittautuivat todeksi ja Vieira Niceen. Mielenkiintoista seurata yrittääkö / viekö Rinkulan mukanaan.
Saisi Ring kyllä lähteä tuolta jenkeistä takaisin eurooppaan että jaksaisi tulla maajoukkue peleihin myös.
smiba

Poissa Poissa


Vastaus #309 : 13.06.2018 klo 22:15:49

Huuhkajien kk-pelaaja Ranskan liigassa kovettaisi helvetisti vaikka aika kaukaa haettua tämä nyt taitaa olla.

 
Sivuja: 1 ... 12 [13]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines