FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.04.2019 klo 21:45:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 13 [14] 15 ... 19
 
Kirjoittaja Aihe: Alexander Ring - New York City FC  (Luettu 252467 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Hodari

Poissa Poissa


Vastaus #325 : 12.08.2018 klo 18:00:37

https://www.transfermarkt.de/new-york-profi-ring-bdquo-ein-transfer-in-die-mls-ist-keine-einbahnstrasse-mehr-ldquo-/amp/news/315903

Lyhyt haastattelu. Nauttii elämästä New Yorkissa, kehuskelee sarjaa ja arvio Cityn Bundesligan keskikastin jengin tasoiseksi, uskoo tulevansa vielä takaisin Eurooppaan ja tavoitteena uralla on isossa jengissä pelaaminen.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #326 : 12.08.2018 klo 22:23:04

Ring avauksessa yhdentoista jälkeen Suomen aikaa alkavassa NYC:n vierasottelussa Torontoa vastaan.

Ofori palaa kokoonpanoon, joten Ring luultavasti taas enemmän sellainen kasipaikan pelaaja Oforin pelatessa alempana 4-2-3-1-ryhmityksessä. Villa palaa myöskin kokoonpanoon ja suoraan avaukseen oltuaan seitsemästä ottelusta sivussa polvivamman takia. Johnson kuitenkin edelleen loukkaantuneena, joten Stuver maalilla, mikä on kyllä riskitekijä NYC:n kannalta.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #327 : 15.08.2018 klo 20:33:12

Ringille täydet minuutit ja varoitus, kun Toronto kaatui maalein 3-2. Kapteeninnauha siirtyi taas Ringille toisella jaksolla, kun Villa lähti vaihtoon parikymmentä minuuttia ennen loppua.

Ei ollut Ringin parhaita pelejä millään muotoa, muutenkin NYC:ltä puolustussuuntaan vieraissa taas erittäin epävarma esitys, varsinkin kun ottaa huomioon, että saivat pelata 80 minuuttia ylivoimalla Altidoren otettua typerän ja tarpeettoman punaisen kympin tietämillä.

NYC meni ottelussa kolmesti johtoon ja viimeinen maali pari minuuttia ennen peliajan loppua tuli sitten tarpeeksi myöhään, ettei Toronto enää päässyt tasoittamaan. Puolustaminen vieraskentällä on vaan NYC:lle vaikeata, Torontokin teki kaksi maalia alivoimalla, kun isommalla kentällä NYC:n puolustukseen aukeaa tilaa ja aikaa vastustajille, mitä pienemmällä kotikentällä tapahtuu harvemmin.

Tajouri-Shradi teki kaksi maalia NYC:lle ja nosti kauden saldonsa kymmeneen ja jakaa MLS:n maalipörssin yhdeksättä sijaa. Tajouri on ollut NYC:n tämän kauden yllättäjä. Villalle kauden yhdeksäs maali.

Atlanta 48 pistettä, NYRB 47, NYC 47, Columbus 39, Philadelphia 30... Idän kärkikamppailu käydään kyllä kolmen kesken, Columbus ainoa, joka aivan huikealla pelillä voisi nousta uhkaamaan, mutta se on erittäin epätodennäköistä. NYRB on pelannut yhden ottelun Atlantaa ja NYC:tä vähemmän.

Lännen ykkösenä on Dallas 42:lla pisteellä, joten erittäin todennäköiseltä näyttää, että idän voittaja voittaa myös koko runkosarjan.
« Viimeksi muokattu: 15.08.2018 klo 21:10:57 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #328 : 19.08.2018 klo 01:46:33

Ring avauksessa kahden aikoihin alkavassa vierasottelussa Philadelphiaa vastaan.

Johnson palaa maalille ja muutenkin NYC:n loukkaantumisongelmat ovat pitkälti ohi, poislukien pitkäaikaispotilas Herrera. Luultavasti 4-2-3-1-ryhmityksellä NYC taas pelaa, vaikka Villa sekä Berget ovat molemmat avauksessa, toinen sitten pelaa laidalla, mutta toisaalta sitten pelaajat vaihtelevat paikkoja. Ring oletettavasti taas enemmän kasipaikan pelaaja ja Ofori se keskikentän puolustavin pelaaja.

Philadlephia idän viidentenä ja ovat viimeaikona suorittaneet ihan mallikkaasti, edenneet cupin finaaliin ja runkosarjasijoituskin on odotuksiin nähden hyvä. Ei tuosta NYC:lle helppoa ottelua ole tulossa, vaikka pääsevätkin nyt käytännössä parhaalla joukkueellaan otteluun pitkästä aikaa.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #329 : 19.08.2018 klo 21:03:07

Täydet minuutit Ringille 2-0-tappiossa Philadelphiassa. Melko keskinkertainen esitys Ringiltä, kuten koko NYC:ltä. Huhuissa näkyy liikkuvan, että Ring pelaisi taas loukkaantuneena, tyrää ja polvivaivaa ollut esillä. Tiedä sitten onko tuossa perää vai etsitäänkö vain selitystä parille vähän heikomalle esitykselle.

Hyökkäyksen tuhnuilu ja puolustuksen epävarmuus ne NYC:n tappion suurimmat tekijät tosin taas olivat. Jälleen kerran puolustuksessa on hirveitä aukkoja, kun NYC joutui isommalla kentällä pelaamaan. Avausmaalissa Burke pääsi liian helposti puolustajien välistä läpi Dockalin pystysyötöstä ja toisessa maalissa Ilsinho käveli NYC:n puolustuksen vasemman laidan läpi maalintekoon. Samoja ongelmia on vieraskentällä näkynyt NYC:ltä usein.

Viikolla erittäin tärkeä derby kotikentällä. Kovat panokset idän ja runkosarjan kärkipaikkojen suhteen. NYC:n hyvä tilanne loukkaantumisten suhteen ei kauaa kestänyt, kun Callens ja Medina loukkaantuivat Philadelphiassa, eivätkä pelaa derbyssä. Lisäksi Matarrita otti tappotaklauksesta suoran punaisen lopussa ja huilaa ainakin derbyn, oli kuitenkin sen luokan sikailu, että saattaa tulla peli tai kaksi enemmänkin bannia.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #330 : 23.08.2018 klo 23:43:02

Tutusti täydet minuutit Ringille 1-1-tasapeliin päättyneessä Hudson-joen derbyssä. NYC pelasi jo avausjakson lopulta vajaalla Amalgatin saatua suoran punaisen ja viimeiset parikymmentä minuuttia yhdeksällä yhtätoista vastaan Oforin suoran punaisen jälkeen. NYRB pääsi vielä tauolle johdossa, mutta Villa tasoitti toisen jakson alkupuolella ja NYC oli vajaalla hieman lähempänä ottelun voittoa, kun NYRB oli ylivoimalla kovin passiivinen. Eipä noissa NYC:n ulosajoissa hirveästi epäselvää ollut, Amalgatilta älytön taklaus nappulat edellä ja Ofori astui nappuloilla vastustajan akillesjänteelle, ehkä vahingossa, ehkä tahallaan. NYRB:n Lawrence tosin olisi myös pitänyt ajaa ulos toisella jaksolla, kun läpsi NYC:n pelaajaa kasvoihin, mutta jäi videotuomariltakin näkemättä.

Ring ei tällä hetkellä parhaalla tasollaan pelaa, tiedä sitten onko jotain vaivaa vai eikö tuo Torrentin ryhmityksen kahdensuunnan rooli sovi yhtä hyvin kuin ankkurina pelaaminen Vieiran systeemissä. NYC:llä on nyt puolentoista viikon ottelutauko, seuraavaksi syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Columbus vieraissa, mihin on sitten keskikentän kanssa Torrrentilla miettimistä, kun sekä Amalgat että Ofori on pelikiellossa.
Minävain123

Poissa Poissa


Vastaus #331 : 24.08.2018 klo 11:00:48

Ei liity miehen otteisiin pelikentillä mutta voiko olla, että NYCFC maksaa miehen asumisen?
Vaimon YouTube videoiden perusteella ainakin ihan hulppeassa asunnossa asuvat ja talosta löytyy palvelut joka tarpeeseen muun muassa koirien päiväkoti.
Zabala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Turun Palloseura


Vastaus #332 : 24.08.2018 klo 11:23:08

Ei liity miehen otteisiin pelikentillä mutta voiko olla, että NYCFC maksaa miehen asumisen?
Vaimon YouTube videoiden perusteella ainakin ihan hulppeassa asunnossa asuvat ja talosta löytyy palvelut joka tarpeeseen muun muassa koirien päiväkoti.

Eiköhän tuossa seuran puolesta jotain järjestelyjä ole. Ring näyttää tienaavan vähän päälle 400.000 $ kaudessa, joten tuskin tuolla palkalla New Yorkin kaltaisessa kaupungissa mitään ökykämppää vielä ylläpidetään.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #333 : 24.08.2018 klo 18:05:57

USA:n sarjoissa, ainakin jalkapallossa, on hyvin yleistä, että seura hommaa asunnon, auton, yms. Menee ihan USL-tasollekin, missä tosin pelaajille hankintaan jotain kimppakkämppiä ja vastaavia... Hyvin usein siis jalkapalloseura Pohjois-Amerikassa järjestää pelaajan asumisen, tavalla tai toisella.

Ei se tosin aivan automaattista ole, Jimmy Briandin siirto Montrealiin ilmeisesti kariutui siihen, että Briand jo neuvotellun sopimuksen päälle pyysi auto- ja asuntoetua. Ei enää siinä vaiheessa irronnut, kun Montrealin mielestä Briand pyrki neuvottelemaan jo sovittua sopimusta uusiksi. Eikä tuosta sitten kumpikaan osapuoli taipunut, eikä Briand MLS:ään siirtynyt.
« Viimeksi muokattu: 24.08.2018 klo 18:21:01 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #334 : 28.08.2018 klo 16:01:12

Ring ei "100% kunnossa", kun ei majussa ole mukana, mutta on kuitenkin vetänyt juuri neljä 90 minuuttista putkeen. 2., 6. ja 8.9. NYC:llä pelit, ja jos niissä on kentällä, saa muutamakin taho vetää vitun päähänsä.
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #335 : 29.08.2018 klo 20:16:24

Tässä kaudessa on samoja elementtejä kuin edellisessä eli NYC peluuttaa avainpelaajat väsyneiksi ja hajalle runkosarjassa, kun muut osaavat paremmin kierrättää materiaaliaan. Ehkä se on se Cityn Guardiolalta peräisin oleva pallonhallintapeli, missä koko joukkueen syöttöpelillä on niin iso osa. Suoraviivaisempiin ja vähemmän pallonhallintaan nojaaviin joukkueisiin pari koohottavaa, taidoiltaan rajallista jenkkiä sopii helpommin sekaan aina välillä tarjoamaan huilivuoroa avainpelaajille.

Herreran paha loukkaantuminen toki oli kova isku NYC:lle, kun Oforin hankinnan myötä tuossa piti olla mahdollisuus kierrättää Ringiä, Herrerraa ja Oforia, joskus Awuahiakin, noissa keskikentän pohjan paikoilla. Ring ja Ofori jäivät nyt ainoiksi kunnon vaihtoehdoiksi, kun Awuah ei oikein riittävältä ole vaikuttanut, eikä nuori Sands ole ollut ihan valmis myöskään.

NYC:llä ei ole loppukaudesta panoksena pelkästään tämän kauden runkosarjasijoitus, vaan myös tuo viime kaudelta Toronton mestaruuden takia vapaaksi jäänyt USA:n paikka Mestarien liigaan. Mestarien liigan paikat jaetaan kilpailun rytmin muutoksen takia viimeiseltä kahdelta kaudelta, mestarit (17 ja 18) ja cup-voittajat (17 ja 18) saavat paikan, mutta Kanadan Toronton voitettua mestaruuden viime kauden toinen paikka jäi auki ja annetaan parhaat pisteet viime ja tämän kauden aikana yhteensä runkosarjassa keränneelle.

Tuo tilanne on nyt: Atlanta 109, NYC 105, NYRB 102, Kansas ja Columbus 94... Eli tuokin taisto käytäneen noiden idän kolmen kärkiseuran välillä.

Ei tuossa siis hirveästi ole mahdollisuuksia Ringille tai muillekaan avauksen pelaajille huilivuoroa antaa, vaikka mahdollisuuksien pärjätä pudotuspeleissäkin takia olisi tarpeen.

E: Kansasia ei tarvitse tuossa yhteispistevertailussa huomioidakaan, koska voitti viime kaudella cupin ja sitä kautta varmistanut Mestarien liigan paikan. Jos vaikka Atlanta voittaa tuon yhteispistevertailun, mutta voittaa myös mestaruuden, niin silloin paikka siirtyisi yhteispisteissä seuraavalle. Tämän kauden cup ei tuohon vertailuun paikasta Mestarien liigaan vaikuta, kun finaalissa kohtaavat Houston ja Philadelphia, jotka eivät ole siellä kärjen tuntumassa.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2018 klo 20:29:27 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #336 : 02.09.2018 klo 09:10:42

Ring ei "100% kunnossa", kun ei majussa ole mukana, mutta on kuitenkin vetänyt juuri neljä 90 minuuttista putkeen. 2., 6. ja 8.9. NYC:llä pelit, ja jos niissä on kentällä, saa muutamakin taho vetää vitun päähänsä.

Ringille viime yönä ysikymppinen Columbus Crew'n vieraana. Otti lisäajalla varoituksen.
Josimarin veto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iso haalee


Vastaus #337 : 02.09.2018 klo 09:17:31

Ringille viime yönä ysikymppinen Columbus Crew'n vieraana. Otti lisäajalla varoituksen.

Mikäs juttu tämä nyt on, että ei ole kunnossa maajoukkueeseen, mutta vetelee seurajoukkueessa ysikymppisiä? Hämmentävää
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #338 : 02.09.2018 klo 09:23:50

Täsmennetään vielä sen verran, että Ring on ollut NYCFC:n avauksessa viimeisestä 20 sarjaottelusta (12.4. alkaen) 19:ssa, ja 18 kertaa on pelannut täydet minuutit. Ainoassa väliin jääneessä pelissä kuusi kierrosta sitten oli pelikiellossa, ja cup-derbyssä sai sentään huilia.

Ei kuitenkaan "sataprosenttisessa kunnossa..."

Lainaus
Kun kävin New Yorkissa, Ring valitteli vatsanseutua. Hän ei ole täydessä peli- ja harjoittelukunnossa. Kävin hänen kanssaan pitkän keskustelun, ja totesimme, että ei ole reilua ja hyödyllistä tulla maajoukkueeseen, jos hän ei ole täydessä kunnossa”, Kanerva sanoi.
« Viimeksi muokattu: 02.09.2018 klo 09:33:35 kirjoittanut Laitalinkki »
Louhikkokoskettaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #339 : 02.09.2018 klo 09:34:22

Heikohko ottelu Ringiltä tuo Columbustakin vastaan oli, kuten aika varamiehiseltä NYC:ltä kokonaisuudessaan.

Ei Ring missään nimessä täydessä iskussa ole. Eikä sitten noin vajaakuntoinen Ring maajoukkuetta yhtään auttaisi, kun maajoukkueella on keskikentälle vaihtoehtoja, toisin kuin NYC:llä.

Yksi voitto kuudesta viimeisimmästä ottelusta NYC:lle ja Atlanta sekä NYRB näyttäisivät karkaavan idän kärjessä.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #340 : 02.09.2018 klo 12:19:07

Onkohan Rive vähän lepsu ope lintsauskeisseissä?
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #341 : 02.09.2018 klo 12:27:14

Tiedä sitten kuinka paljon kyse on Ringin lintsauksesta ja kuinka paljon seuran painostusta, ettei majureissuille saa lähteä. Ei tuota MLS:ää voi kuitenkaan yhdellekään suomalaispelurille enää urasiirtona tämän takia toivoa, olkoon kuinka kovatasoinen sarja nykypäivänä tahansa. Vetäkööt asianomaiset vitun päähänsä vaan.
Titanic

Poissa Poissa


Vastaus #342 : 02.09.2018 klo 12:28:53

Onkohan Rive vähän lepsu ope lintsauskeisseissä?

siis tämä ei pääse maajoukkueen matkaan loukkaantumisen takia, mutta veti 90min seurassa. Hyi helvetti.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #343 : 02.09.2018 klo 12:31:18

Alex on tällä hetkellä ehkä 65% pelikunnossa, mutta pelaa NYFC:ssä, koska mitään muita vaihtoehtoja seuralla ei käytännössä ole. Jokaisessa matsissa riski loukkaantua pitkäksi aikaa on jäätävän korkealla.
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #344 : 02.09.2018 klo 12:54:48

Sitä typerämpää on yhtään kenenkään tuohon paskasarjaan mennä uraansa ja terveyttänsä tuhoamaan.
leeremick26

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tanner Mayesin ketunnenät


Vastaus #345 : 02.09.2018 klo 13:26:01

Vuosipalkka tänä vuonna $411,667 saattaa vähän vaikuttaa asiaan.

erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #346 : 02.09.2018 klo 13:29:23

Sitä typerämpää on yhtään kenenkään tuohon paskasarjaan mennä uraansa ja terveyttänsä tuhoamaan.

Tuohan on täysin normaalia, että hyvinkin puolittaisessa kunnossa olevaa pelaajaa peluutetaan jos se on seuran etu. Lisätiedot vaikka BiriBiriltä viestistä jossa kerrottiin, että 19 vuotiasta Pikkua peluutettiin melkein puoli vuotta klesana ja sitten se meni kunnolla paskaksi. NYFC:llä ei ole tällä hetkellä KK-pelaajia jotka voisi laittaa kentälle, niin Alexia pidetään kentällä vaikka on kunnollisesti ja tuloksellisesti hyvin kaukana parhaasta terästään.
joku roti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: "guaranteed orgy of bullshit"


Vastaus #347 : 02.09.2018 klo 17:10:55

Tuohan on täysin normaalia, että hyvinkin puolittaisessa kunnossa olevaa pelaajaa peluutetaan jos se on seuran etu. Lisätiedot vaikka BiriBiriltä viestistä jossa kerrottiin, että 19 vuotiasta Pikkua peluutettiin melkein puoli vuotta klesana ja sitten se meni kunnolla paskaksi. NYFC:llä ei ole tällä hetkellä KK-pelaajia jotka voisi laittaa kentälle, niin Alexia pidetään kentällä vaikka on kunnollisesti ja tuloksellisesti hyvin kaukana parhaasta terästään.

Ja Litmasen aikaisesta Liverpoolista terveisiä, kuinka silloin kohdellaan, kun on aina loukkaantuneenakin valmis vastaamaan majun kutsuun. Eikä Ring ihan ole samassa asemassa majussa, kuin Litti taannoin oli. Vaikka tärkeä pelaaja onkin, juuri nyt taitaa Ringin paikalle olla jopa ok tilanne. (Kamaran kunnosta toki riippuen...)
Ken Doo Yanar Ee

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Suomi


Vastaus #348 : 03.09.2018 klo 15:40:10

Joku toimittaja(toisinsanoen laitisile) voisi soitella Ringille ja kysellä, mikä homman nimi on. Naurettavaa jos alle 30v pelaajaa ei kiinnosta enää maajoukkue, tämä keissi ja maajoukkueen loukkaantumistilanne ylipäätään on saanut tässä viime aikoina kunnon vitutuksen päälle.
Säämies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK & Huuhkajat


Vastaus #349 : 03.09.2018 klo 15:47:18

Sillä on joku tyrä. Ei oikein treenaa, mutta pelaa. Pelaa tällä hetkellä kaukana parhaasta tasostaan. Ei ole mikään iso menetys.

Näitä tapauksia nyt vaan on silloin tällöin.

 
Sivuja: 1 ... 13 [14] 15 ... 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines